tussen haar billen heerlijk genomen

..

Vrouw zoekt man groningen tiener zoekt seks

Op een gegeven moment begon ze mijn benen verder uit elkaar te doen en ik zakte wat meer naar beneden. Plots voelde ik dat er iets vochtigs rond mijn anus werd gestreken, het was een flinke klodder glijmiddel. Met haar andere hand begon ze de streek rond mij holletje te strelen en zodoende het glijmiddel te verdelen. Toen het allemaal glad genoeg was liet ze langzaam haar middelvinger in mijn anus verdwijnen, ze wist dat ik hier dol op was.

Daarna nam ze mijn eikel weer in de mond en begon nog harder te zuigen. Tevens begon ze met haar vinger mijn gaatje te neuken. Ze trok hem er bijna uit en liet hem toen weer volledig in mij kont verdwijnen.

Het had nog nooit zo lekker gevoeld als nu. Ik kon doen wat ik wilde maar als het zo doorging zou ik het geen minuut meer volhouden. Volgens mij voelde Ellie dat ik bijna op springen stond, want ze stopte met pijpen en haar hand hield plots stil, ze liet niet los maar de druk was nu wel even weg.

Wel draaide ze haar vinger nog in mijn kont, een heerlijk gevoel was dat. Langzaam trok zie die vinger terug en even later plopte die uit mijn anus. Daar stond ze dan voor me en wat zag ze er ongelofelijk geil uit. Ze had een zwarte kanten bodystocking aan, zwarte kousen en lange laarzen met smalle hoge hakken. Ze was heel sexy opgemaakt, zwarte ogen en volle rode lippen en had een mooie choker om haar nek.

Langzaam kreeg ik in de gaten dat er een rubberen lul tussen haar benen op en neer ging. Ze had een grote zwarte voorbinddildo om, die ze langzaam aan het aftrekken was!!! Langzaam liet ik de pik in mijn mond verdwijnen en begon er aan te likken en te zuigen. Ik liet mijn handen over haar benen en billen naar boven glijden en kneep snel in haar recht opstaande tepels. Haar vingers gleden door mijn haren en ze duwde mijn hoofd verder over haar pik die inmiddels zeiknat was van mijn speeksel.

Wat onwennig maar sneller gleed de dildo in en uit mijn keel. Ik liet de lul uit mijn mond glippen en stond op. Ik begon aan haar tepels te zuigen, 1 tepel in de mond en de andere begon ik tussen mijn vingers te rollen. Ellie werd helemaal wild toen ik flink kneep in beide tepels. Ik liet me weer zakken en nam de druipnatte kunstlul weer in mijn mond en begon weer langzaam te pijpen. Aan de onderkant van de voorbinddildo zat ook een open gedeelte waar je bij haar kut kon komen.

Ik begon met een vinger haar kontgaatje te strelen, maakte het lekker nat met haar eigen kutgeil. Langzaam schoof ik een kletsnatte middelvinger in haar kontgaatje, plagerig trok ze haar billen weer omhoog, weg van mijn vinger. Ik had ondertussen mijn harde pik in de hand genomen, door de penisring was die keihard en lekker gevoelig. Ik begon langzaam te trekken terwijl ik mijn vrouw pijpte, mijn lul klopte zwaar in mijn hand.

Opnieuw liet ik mijn vinger tussen haar billen verdwijnen, alleen nu liet ze zich verder zakken totdat die helemaal in haar kont verdween. De zwarte lul sprong uit mijn mond, en langzaam trok ik mijn middelvinger uit haar reet. Ze pakte de tube glijmiddel en liet een flink spoor achter op de zwarte pik. Langzaam begon ze het uit te smeren over de zwarte staaf en het leek net of ze heel traag aan het masturberen was.

Ik zag hoe de pik glom van het glijmiddel, en dat ze toen haar vingers langzaam afveegde tussen mijn billen. Ik zag dat ze de dildo in de handen nam en langzaam naar boven richtte en toen voelde ik hoe ze de eikel tegen mijn kontgaatje zette en voorzichtig begon te duwen. Langzaam maar zeker verdween de eikel in mijn kont, de natte gladde schacht verdween steeds verder.

Mijn reet moest nog even wennen aan deze zwarte kunstlul maar het begon erg lekker te voelen. Ellie kreunde en was bijzonder opgewonden dat zij nu eens haar echtgenoot kon neuken in plaats van andersom. Plots voelde ik hoe ze met een hand mijn ballen begon te masseren en met de andere mijn keiharde pik af begon te trekken.

Wat een ontzettend geil gezicht moest dit zijn. Steeds sneller begon ze te stoten, en steeds sneller begon ze aan mijn pik te rukken. Langzaam maar zeker begon ze haar ritme te vertragen, trok de dildo bijna helemaal eruit om daarna weer de volledige pik in mijn reet te stoten.

Dit ging zo een hele tijd door terwijl we beiden hard kreunden en ons helemaal lieten gaan. Toen trok ze heel traag de dildo uit mijn kont. Ik bleef nog even op handen en voeten zitten, nog in trance door de heerlijke neukpartij. Ik draaide me om en ging op mijn rug weer op de bank liggen.

Het bloed klopt in mij dieprode eikel, en ze nam mijn pik in haar hand. Ze schoof wat naar voren en drukte de gladde eikel weer tegen mijn kontgaatje. Omdat mijn reet nog half open stond kon ze ineens de hele dildo erin schuiven.

Tjeee, ik hapte naar adem, en op dat moment trok ze de voorhuid over mijn eikel hard naar beneden. Toen boog ze zich atletisch naar voren, trok mijn eikel helemaal bloot en liet haar mond toen over mijn lul zakken. Ze keek mij met een ontzettend geile blik aan terwijl ze mijn eikel in haar mond had en ondertussen bleef ze de dikke dildo in mijn kontgaatje pompen.

Ik vergat even adem te halen en kreunde diep. Dit was hemels, en ik moest alle zeilen bijzetten om niet meteen alle sperma in haar mond te lossen. Ik wilde niet dat dit nu al afgelopen was.

Marjolein vond snel de zaklamp, draai zich om en liep terug in mijn richting. Nu kon ik weer even lekker genieten van haar lekkere bolle borsten die in aar shirt bungelden. Ik stelde me voor hoe het was om deze lekker vast te pakken en te kneden. Plots scheen de zaklamp recht in mijn ogen: Ik kroop op mijn knien door de opening van de schuifdeur de kast in en inspecteerde de draad met de zaklamp. Na ongeveer een halve meter in de kast lukte dat niet goed meer om de dozen opzij te duwen en tegelijkertijd bij te schijnen.

Ik draaide me op mijn rug waardoor het iets beter ging maar nog steeds kon ik het onvoldoende zien. Marjlein leunde nu voorover en kwam ook met haar hoofd in de kast. Ik zat er weer verlekkerd naar te kijken. Ik besloot te kijken of hier iets te scoren viel.

Je weet dat ik je borsten altijd al heerlijk vond dus ja, ik was even afgeleid. Hmm, wat zou dat dan betekenen? Ik zit erover te denken ze te laten verkleinen. Ik zou dat nooit doen want je bent op deze manier mooi in proportie. Ik volgde de draad met mijn handen maar vond weer niets bijzonders. Ik wilde me oprichten om naar de andere kan van de kast te gaan maar ik voelde iets van Marjolein tegen mijn been.

Ik deed alsof ik nog bezig was maar keek vanuit mijn ooghoek naar Marjolein. Ik zag dat het een borst van Marjolein was de tegen mijn knie aan kwam. Tja, was zou ik nu doen? Hoe kon ik deze situatie in mijn voordeel laten uitpakken? Ik kreeg een idee. Marjolein leunde verder voorover om bij te schijnen en kwam nu met allebei haar borsten tegen mijn benen aan. Vanuit mijn ooghoek keek ik, volgens mijn deed ze dit met opzet want er was nog best ruimte om mij niet aan te raken.

Ze keek naar hoe ik me naar de andere kant probeerde te manoeuvreren. Haar borsten waren nu zo dichtbij dat ik ze zo zou kunnen vastpakken maar dat was wel erg direct en wellicht riskeerde ik een klap in mijn gezicht ermee.

In laats daarvan pakte ik haar vast bij haar heupen en duwde haar naar opzij terwijl ik zei: Kijken maar niet aanraken toch? En trouwens, jij brak zojuist zelf de regel al door met je borsten tegen mijn benen te duwen.

Door deze zie ik er tenminste slanker uit. Ik kan je het verschil laten zien? Ik maak een filmpje van je terwijl je loopt naar de andere kant van de kamer. De ene keer zoals je nu bent en daarna nog een keer zonder je slip maar uiteraard wel gewoon je nachthemd. En dat kies je zelf wat het mooist is natuurlijk. We begonnen met slip aan natuurlijk. Marjolein liep op en neer. Toen stond ze naast me en liet ze haar slip zakken zonder dat ik verder iets kon zien. Nu liep ze nog eens op en neer.

Het was duidelijk veel mooier. Nu zag je geen randen van een slip maar lekkere ronde billen die onder haar nachthemd lekker vrij konden bewegen. Ik ga haar de telefoon en terwijl ik nog op de stoel zat ging Marjolein naast me staan en keken we samen naar het filmpje. Zo heb ik niet alleen grote borsten maar ook nog eens dikke billen.

Ik in elk geval wel. Laten we gewoon om de herinnering te laten herleven even lekker tegen elkaar aan in bed gaan liggen. Gewoon om het niet meer te vergeten. Straks ben ik getrouwd en dan kan het echt niet meer.

Maar we houden wel onze kleren aan natuurlijk. Ikzelf had nog wel een spijkerbroek en schoenen aan. Marjolein liep van me weg en ging op het grote tweepersoons bed liggen. Ik was nog steeds wat verbaasd en kennelijk merkte ze dit want ze draaide haar hoofd naar me toe en zei met een lach: Ik maakte de riem van mijn broek los, deed hem uit en kroop meteen achter Marjolein in bed.

Ik nestelde me tegen haar aan en trok meteen ook het dekbed over ons heen zodat het lekker warm was. Ik duwde mezelf wat dichter tegen haar aan en vooral mijn onderlichaam tegen haar billen. Terwijl we zo lagen voelde ik mij lul groeien. Ik had mijn rechter arm over haar heen en toen ik deze naar me toe trok kwam ik tegen haar borsten aan. Ik keeg het gevoel dat Marjolein toch wel wat meer wilde dan alleen lepeltje-lepeltje liggen en ik pakte dan ook lekker een borst van haar in mijn hand.

Ik kneedde deze zacht en merkte dat haar tepel keihard was geworden. Ook mijn lul was inmiddels op oorlogssterkte en het kon niet anders dan dat Marjolein deze voelde tegen haar billen.

Terwijl we zo lagen te kroelen tegen elkaar bewoog ik mijn hoofd naar voren en gaf Marjolein een zoen in haar nek. Marjolein zei niets maar reageerde door opgewonden te kreunen.

Ik haalde mijn hand weg van haar borst en wreef over haar zij naar beneden naar haar heup en haar bovenbeen. Hier kwam ik van de stof van haar nachthemd op haar blote huid terecht en bij het omhoog gaan schoof ik het hemd mee omhoog zodat ik met mij hand op haar blote dij steunde.

Ik bewoog verder onder haar nachthemd en ging met mijn hand over haar buik. Ik ging nog iets naar boven en pakte met mijn hand haar nu blote borst vast en weer reageerde Marjolein met een lichte kreun. Toen ging ik weer tegen haar aan liggen. Marjoleins billen waren nog van mij gescheiden door haar nachthemd. Ik probeerde dat omhoog te schuiven maar met haar linkerzij blokkeerde Marjolein dat. Ik ging weer tegen haar aan liggen en omdat mijn harde lul omhoog wees paste deze nu precies in de lengte tussen haar bilspleet.

Met mijn arm trok ik haar nog wat dichter tegen me aan om goed het contact tussen haar achterwerk en mijn schaamstreek te velen. We lagen zo weer een tijdje te kroelen zonder iets te zeggen. Ik merkte dat niet alleen ikzelf steeds geiler werd maar dat ook Marjolein in een soort van trance begon te raken. Haar tepels waren keihard en ik wisselde het kneden van haar beide borsten af met zo af en toe haar steviger tegen me aan te trekken aan haar heup.

Marjolein kreunde daarbij steeds goedkeurend. Het werd tijd voor een volgende stap. Nadat ik weer lekker aan haar borsten had gezeten bewoog ik mijn hand weer naar beneden. Nu trok ik echter mijn onderlichaam iets terug waardoor mijn lul wat ruimte kreeg. Ik richtte mijn lul recht naar voren en duwde deze precies in de ruimte waar Marjoleins billen eindigden en haar bovenbenen begonnen. Omdat er inmiddels al behoorlijk wat voorvocht uit mijn eikel was gekomen gleed deze vrij gemakkelijk tussen haar benen in.

Marjolein verzette zich niet en beantwoordde mijn initiatief door haar billen iets naar achter te duwen. Ik pakte Marjoleins borsten weer vast en begon zacht stotende beweginen te maken met mijn onderlichaam.

We zeiden allebei geen woord meer, waarschijnlijk omdat we allebei niet meer wisten wat te zeggen. Dit ging wel wat verder dat een beetje lepeltje-lepeltje liggen! Omdat ik niet wist wat ik moest zeggen gaf ik Marjolein nog maar een kus in haar nek.

Nu kreunde Marjolein hardop: En zonder haar antwoord af te wachten stuurde ik mijn lul naar omhoog tegen Marjoleins schaamlippen. Deze waren ook al helemaal nat van het geil en ik gleed dan ook makkelijk mijn eikel naar binnen. Marjolein kreunde, "oh, nee, ik weet het niet zeker, maar stoot maar lekker door, nu zit je er toch al in.

Ik ging met mijn bovenlijf iets van haar af zodat ik nu een goede blik op haar rug en billen had. Wat een heerlik uitzicht was dit en ik pakte met beide handen haar billen vast terwijl ik lekker door stootte.

Marjolein kreunde mee op het ritme van het stoten. Wat ik nog herinnerde van mijn vroegere relatie met Marjolein was dat ze altijd veel tijd nodig had om klaar te komen. Ik had dus nog een lekkere lange neukpartij voor de boeg! Nadat we een tijdje zo lepeltje-lepeltje geneukt hadden was het tijd voor een kleine verandering.

Marjolein ging iets meer op haar rug liggen en deed een been over me heen waardoor ik haar nu van opzij neukte. Ik vond snel een nieuw ritme en met mijn hand kon ik nu bij haar klitje. Met mijn vingers haalde ik geil van haar schaamlippen en streek ermee over haar klitje. Ik wreef nu wat steviger over haar klit en Marjolein raakte zichtbaar meer opgewonden. Ze draaide haar gezicht naar me toe gaf aan dat ze me een zoen wilde geven. Ik boog naar haar toe en beantwoordde de kus.

We opende onze monden en lieten onze tongen met elkaar verstrengelen. Marjolein duwde haar gezicht echt stevig tegenhet mijne. Toen merkte ik dat ze al veel verder was dan ik dacht.

Ze schokte en terwijl we nog steeds zoenden begon ze ook te kreunen. Ik duwde stevig door met mijn lul in haar en voelde haar kut knijpen. Ze was gewoon bijna aan het klaar komen! Ik wilde stoppen met kussen om even wat pauze te nemen om haar de kans te geven haar orgasme nog even uit te stellen. Ik kreeg echter de kans niet. Marjolein zoog zich helemaal aan me vast en kronkelde als een slang met haar lichaam.

Toen begon ze ongecontroleerd te schokken. Ik zag haar buik verkrampen en haar bekken nog harder tegen me aan duwen. Terwijl onze monden nog op elkaar waren schreeuwde Marjolein het uit: Ze schokte nog wat na en ging toen wat ontspannend achterover liggen. Ik keek haar lachend en verbaasd tegelijk aan. Omdat ik niet aan de pil ben komt hij nooit zonder condoom in mij. Vandaar dat ik wel even zin had in jou blote lul zonder condoom.

Ik trok mijn lul uit haar en ging op mijn rug liggen. Marjolein begreep het meteen en kwam overeind.
tussen haar billen heerlijk genomen

..

Het was echt een soort thuisbioscoop geworden. Wat alleen jammer is, is dat het surround systeem geen surround sound geeft, alleen stereo. Maar ja, Sjaak is ook zo a-technisch als wat.

Alles was van Sony dus dat was goed. Het was erg warm op zolder. Doordat de verwarmingsketel er ook hing werd de temperatuur er vaak te hoog. Ikmaakte aanstalten om achter de apparatuur naar de aansluitingen te kijken maar kreeg het echt te warm. Even mijn trui uittrekken. Ik doe ook even mijn badjas uit, dat kan toch wel? Ik zag haar bolle borsten zonder BH in haar nachthemd hangen. Mmmm, dat zag er lekker uit en mijn lul roerde zich al een beetje. Terwijl ik de kabels achter het systeem controleerde stond Marjolein toe te kijken.

Ik vond niets raars. Ik zette het systeem aan en de Blu-ray die erin zat begon te spelen. Het was een thriller die ik niet kende maar volgens het hoesje zou er 5.

De display op de versterker gaf dit ook aan maar er kwam alleen geluid uit de luidsprekers aan de voorkant bij het televisiescherm. Maar ik hoorde ook dat de subwoofer werkte en dat er ook geluid uit de centerspeaker kwam. Even de aansluitingen checken. Maar het is wel raar dat allebei de speakers niet werken. Weet jij hoe de draden naar achter lopen? De zolder was onder een spits dak en onder het schuine aflopende plafond waren aan allebei de kanten kasten gebouwd voor opslag.

Aan de voorkant gingende draden erin door een klein gaatje. De kasten waren alleen niet zo praktisch gemaakt, want alleen in het midden zaten schuifdeurtjes. Om dus te zien aan de binnenkant waar de draden binnenkwamen moest ik via de schuifdeur in het midden. Ik keek door de schuifdeur naar binnen en zag meteen dat de draden met keurige klemmetjes tegen de bovenkant van de kast waren vastgezet.

Zit zag er allemaal goed uit. Maar als ik verder naar opzij keek werd het donker en stonden er ook spullen voor. Ik kon het niet laten weer even verlekkerd naar die lekkere kont te kijken onder dat nachthemd. Wel jammer dat ze nog steeds van die degelijke slips droeg in plaats van een string. Haar billen zouden echt veel beter uitkomen in een string. Marjolein vond snel de zaklamp, draai zich om en liep terug in mijn richting.

Nu kon ik weer even lekker genieten van haar lekkere bolle borsten die in aar shirt bungelden. Ik stelde me voor hoe het was om deze lekker vast te pakken en te kneden.

Plots scheen de zaklamp recht in mijn ogen: Ik kroop op mijn knien door de opening van de schuifdeur de kast in en inspecteerde de draad met de zaklamp.

Na ongeveer een halve meter in de kast lukte dat niet goed meer om de dozen opzij te duwen en tegelijkertijd bij te schijnen. Ik draaide me op mijn rug waardoor het iets beter ging maar nog steeds kon ik het onvoldoende zien.

Marjlein leunde nu voorover en kwam ook met haar hoofd in de kast. Ik zat er weer verlekkerd naar te kijken. Ik besloot te kijken of hier iets te scoren viel. Je weet dat ik je borsten altijd al heerlijk vond dus ja, ik was even afgeleid. Hmm, wat zou dat dan betekenen? Ik zit erover te denken ze te laten verkleinen. Ik zou dat nooit doen want je bent op deze manier mooi in proportie.

Ik volgde de draad met mijn handen maar vond weer niets bijzonders. Ik wilde me oprichten om naar de andere kan van de kast te gaan maar ik voelde iets van Marjolein tegen mijn been. Ik deed alsof ik nog bezig was maar keek vanuit mijn ooghoek naar Marjolein.

Ik zag dat het een borst van Marjolein was de tegen mijn knie aan kwam. Tja, was zou ik nu doen? Hoe kon ik deze situatie in mijn voordeel laten uitpakken? Ik kreeg een idee. Marjolein leunde verder voorover om bij te schijnen en kwam nu met allebei haar borsten tegen mijn benen aan. Vanuit mijn ooghoek keek ik, volgens mijn deed ze dit met opzet want er was nog best ruimte om mij niet aan te raken.

Ze keek naar hoe ik me naar de andere kant probeerde te manoeuvreren. Haar borsten waren nu zo dichtbij dat ik ze zo zou kunnen vastpakken maar dat was wel erg direct en wellicht riskeerde ik een klap in mijn gezicht ermee. In laats daarvan pakte ik haar vast bij haar heupen en duwde haar naar opzij terwijl ik zei: Kijken maar niet aanraken toch?

En trouwens, jij brak zojuist zelf de regel al door met je borsten tegen mijn benen te duwen. Door deze zie ik er tenminste slanker uit. Ik kan je het verschil laten zien? Ik maak een filmpje van je terwijl je loopt naar de andere kant van de kamer. De ene keer zoals je nu bent en daarna nog een keer zonder je slip maar uiteraard wel gewoon je nachthemd. En dat kies je zelf wat het mooist is natuurlijk.

We begonnen met slip aan natuurlijk. Marjolein liep op en neer. Toen stond ze naast me en liet ze haar slip zakken zonder dat ik verder iets kon zien. Nu liep ze nog eens op en neer. Het was duidelijk veel mooier. Nu zag je geen randen van een slip maar lekkere ronde billen die onder haar nachthemd lekker vrij konden bewegen. Ik ga haar de telefoon en terwijl ik nog op de stoel zat ging Marjolein naast me staan en keken we samen naar het filmpje.

Zo heb ik niet alleen grote borsten maar ook nog eens dikke billen. Ik in elk geval wel. Laten we gewoon om de herinnering te laten herleven even lekker tegen elkaar aan in bed gaan liggen.

Gewoon om het niet meer te vergeten. Straks ben ik getrouwd en dan kan het echt niet meer. Maar we houden wel onze kleren aan natuurlijk. Ikzelf had nog wel een spijkerbroek en schoenen aan.

Marjolein liep van me weg en ging op het grote tweepersoons bed liggen. Ik was nog steeds wat verbaasd en kennelijk merkte ze dit want ze draaide haar hoofd naar me toe en zei met een lach: Ik maakte de riem van mijn broek los, deed hem uit en kroop meteen achter Marjolein in bed.

Ik nestelde me tegen haar aan en trok meteen ook het dekbed over ons heen zodat het lekker warm was. Ik duwde mezelf wat dichter tegen haar aan en vooral mijn onderlichaam tegen haar billen. Terwijl we zo lagen voelde ik mij lul groeien. Ik had mijn rechter arm over haar heen en toen ik deze naar me toe trok kwam ik tegen haar borsten aan. Ik keeg het gevoel dat Marjolein toch wel wat meer wilde dan alleen lepeltje-lepeltje liggen en ik pakte dan ook lekker een borst van haar in mijn hand.

Ik kneedde deze zacht en merkte dat haar tepel keihard was geworden. Ook mijn lul was inmiddels op oorlogssterkte en het kon niet anders dan dat Marjolein deze voelde tegen haar billen. Terwijl we zo lagen te kroelen tegen elkaar bewoog ik mijn hoofd naar voren en gaf Marjolein een zoen in haar nek. Marjolein zei niets maar reageerde door opgewonden te kreunen.

Ik haalde mijn hand weg van haar borst en wreef over haar zij naar beneden naar haar heup en haar bovenbeen. Hier kwam ik van de stof van haar nachthemd op haar blote huid terecht en bij het omhoog gaan schoof ik het hemd mee omhoog zodat ik met mij hand op haar blote dij steunde.

Ik bewoog verder onder haar nachthemd en ging met mijn hand over haar buik. Ik ging nog iets naar boven en pakte met mijn hand haar nu blote borst vast en weer reageerde Marjolein met een lichte kreun. Toen ging ik weer tegen haar aan liggen. Marjoleins billen waren nog van mij gescheiden door haar nachthemd. Ik probeerde dat omhoog te schuiven maar met haar linkerzij blokkeerde Marjolein dat. Ik ging weer tegen haar aan liggen en omdat mijn harde lul omhoog wees paste deze nu precies in de lengte tussen haar bilspleet.

Met mijn arm trok ik haar nog wat dichter tegen me aan om goed het contact tussen haar achterwerk en mijn schaamstreek te velen. We lagen zo weer een tijdje te kroelen zonder iets te zeggen. Ik merkte dat niet alleen ikzelf steeds geiler werd maar dat ook Marjolein in een soort van trance begon te raken. Haar tepels waren keihard en ik wisselde het kneden van haar beide borsten af met zo af en toe haar steviger tegen me aan te trekken aan haar heup.

Marjolein kreunde daarbij steeds goedkeurend. Het werd tijd voor een volgende stap. Nadat ik weer lekker aan haar borsten had gezeten bewoog ik mijn hand weer naar beneden. Nu trok ik echter mijn onderlichaam iets terug waardoor mijn lul wat ruimte kreeg.

Ik richtte mijn lul recht naar voren en duwde deze precies in de ruimte waar Marjoleins billen eindigden en haar bovenbenen begonnen. Omdat er inmiddels al behoorlijk wat voorvocht uit mijn eikel was gekomen gleed deze vrij gemakkelijk tussen haar benen in.

Marjolein verzette zich niet en beantwoordde mijn initiatief door haar billen iets naar achter te duwen. Ik pakte Marjoleins borsten weer vast en begon zacht stotende beweginen te maken met mijn onderlichaam.

We zeiden allebei geen woord meer, waarschijnlijk omdat we allebei niet meer wisten wat te zeggen. Dit ging wel wat verder dat een beetje lepeltje-lepeltje liggen!

Omdat ik niet wist wat ik moest zeggen gaf ik Marjolein nog maar een kus in haar nek. Nu kreunde Marjolein hardop: En zonder haar antwoord af te wachten stuurde ik mijn lul naar omhoog tegen Marjoleins schaamlippen. Deze waren ook al helemaal nat van het geil en ik gleed dan ook makkelijk mijn eikel naar binnen. Marjolein kreunde, "oh, nee, ik weet het niet zeker, maar stoot maar lekker door, nu zit je er toch al in. Amateur teef laat zich lekker hard door neuken.

Europese slet kletsnat gevingerd. Heftig chick geneukt in haar strakke kut. Twee hitsige dames delen een lekkere pik. Brunette wordt in haar strakke kut geneukt. Tieten schudden en spermaslikken. Zie ze eens heerlijk geile met haar natte gleuf over zijn Lekker raggen in een behaarde kut.

Geil glimmend sletje krijgt grote lul tussen haar billen. Tiener slet hard in haar strakke kut geneukt. Niet alleen haar mooie flamoes wordt gepenetreerd ook haa Geile blondines willen het sperma graag in hun geile mond. Zijn dikke paal verdwijnt helemaal in der strakke anus. De dikke dame wordt goed hard in haar kutje geneukt.

Oudere winkelbediende wordt geneukt op de toonbank.
Geile meiden nl neuken buurmeisje

  • Tussen haar billen heerlijk genomen
  • NU SEX DATING GEILLE KUT
  • Sex in twente erotische massage gorinchem
  • VRIENDINNEN VINGEREN ELKAAR STREEPJE

Bare ontvangst neuken op de keukentafel


Marjolein leunde verder voorover om bij te schijnen en kwam nu met allebei haar borsten tegen mijn benen aan. Vanuit mijn ooghoek keek ik, volgens mijn deed ze dit met opzet want er was nog best ruimte om mij niet aan te raken.

Ze keek naar hoe ik me naar de andere kant probeerde te manoeuvreren. Haar borsten waren nu zo dichtbij dat ik ze zo zou kunnen vastpakken maar dat was wel erg direct en wellicht riskeerde ik een klap in mijn gezicht ermee. In laats daarvan pakte ik haar vast bij haar heupen en duwde haar naar opzij terwijl ik zei: Kijken maar niet aanraken toch?

En trouwens, jij brak zojuist zelf de regel al door met je borsten tegen mijn benen te duwen. Door deze zie ik er tenminste slanker uit.

Ik kan je het verschil laten zien? Ik maak een filmpje van je terwijl je loopt naar de andere kant van de kamer. De ene keer zoals je nu bent en daarna nog een keer zonder je slip maar uiteraard wel gewoon je nachthemd. En dat kies je zelf wat het mooist is natuurlijk. We begonnen met slip aan natuurlijk. Marjolein liep op en neer. Toen stond ze naast me en liet ze haar slip zakken zonder dat ik verder iets kon zien. Nu liep ze nog eens op en neer.

Het was duidelijk veel mooier. Nu zag je geen randen van een slip maar lekkere ronde billen die onder haar nachthemd lekker vrij konden bewegen. Ik ga haar de telefoon en terwijl ik nog op de stoel zat ging Marjolein naast me staan en keken we samen naar het filmpje. Zo heb ik niet alleen grote borsten maar ook nog eens dikke billen. Ik in elk geval wel.

Laten we gewoon om de herinnering te laten herleven even lekker tegen elkaar aan in bed gaan liggen. Gewoon om het niet meer te vergeten. Straks ben ik getrouwd en dan kan het echt niet meer.

Maar we houden wel onze kleren aan natuurlijk. Ikzelf had nog wel een spijkerbroek en schoenen aan. Marjolein liep van me weg en ging op het grote tweepersoons bed liggen. Ik was nog steeds wat verbaasd en kennelijk merkte ze dit want ze draaide haar hoofd naar me toe en zei met een lach: Ik maakte de riem van mijn broek los, deed hem uit en kroop meteen achter Marjolein in bed.

Ik nestelde me tegen haar aan en trok meteen ook het dekbed over ons heen zodat het lekker warm was. Ik duwde mezelf wat dichter tegen haar aan en vooral mijn onderlichaam tegen haar billen.

Terwijl we zo lagen voelde ik mij lul groeien. Ik had mijn rechter arm over haar heen en toen ik deze naar me toe trok kwam ik tegen haar borsten aan. Ik keeg het gevoel dat Marjolein toch wel wat meer wilde dan alleen lepeltje-lepeltje liggen en ik pakte dan ook lekker een borst van haar in mijn hand.

Ik kneedde deze zacht en merkte dat haar tepel keihard was geworden. Ook mijn lul was inmiddels op oorlogssterkte en het kon niet anders dan dat Marjolein deze voelde tegen haar billen. Terwijl we zo lagen te kroelen tegen elkaar bewoog ik mijn hoofd naar voren en gaf Marjolein een zoen in haar nek. Marjolein zei niets maar reageerde door opgewonden te kreunen. Ik haalde mijn hand weg van haar borst en wreef over haar zij naar beneden naar haar heup en haar bovenbeen. Hier kwam ik van de stof van haar nachthemd op haar blote huid terecht en bij het omhoog gaan schoof ik het hemd mee omhoog zodat ik met mij hand op haar blote dij steunde.

Ik bewoog verder onder haar nachthemd en ging met mijn hand over haar buik. Ik ging nog iets naar boven en pakte met mijn hand haar nu blote borst vast en weer reageerde Marjolein met een lichte kreun.

Toen ging ik weer tegen haar aan liggen. Marjoleins billen waren nog van mij gescheiden door haar nachthemd. Ik probeerde dat omhoog te schuiven maar met haar linkerzij blokkeerde Marjolein dat. Ik ging weer tegen haar aan liggen en omdat mijn harde lul omhoog wees paste deze nu precies in de lengte tussen haar bilspleet.

Met mijn arm trok ik haar nog wat dichter tegen me aan om goed het contact tussen haar achterwerk en mijn schaamstreek te velen. We lagen zo weer een tijdje te kroelen zonder iets te zeggen. Ik merkte dat niet alleen ikzelf steeds geiler werd maar dat ook Marjolein in een soort van trance begon te raken.

Haar tepels waren keihard en ik wisselde het kneden van haar beide borsten af met zo af en toe haar steviger tegen me aan te trekken aan haar heup. Marjolein kreunde daarbij steeds goedkeurend. Het werd tijd voor een volgende stap. Nadat ik weer lekker aan haar borsten had gezeten bewoog ik mijn hand weer naar beneden. Nu trok ik echter mijn onderlichaam iets terug waardoor mijn lul wat ruimte kreeg.

Ik richtte mijn lul recht naar voren en duwde deze precies in de ruimte waar Marjoleins billen eindigden en haar bovenbenen begonnen. Omdat er inmiddels al behoorlijk wat voorvocht uit mijn eikel was gekomen gleed deze vrij gemakkelijk tussen haar benen in. Marjolein verzette zich niet en beantwoordde mijn initiatief door haar billen iets naar achter te duwen.

Ik pakte Marjoleins borsten weer vast en begon zacht stotende beweginen te maken met mijn onderlichaam. We zeiden allebei geen woord meer, waarschijnlijk omdat we allebei niet meer wisten wat te zeggen. Dit ging wel wat verder dat een beetje lepeltje-lepeltje liggen! Omdat ik niet wist wat ik moest zeggen gaf ik Marjolein nog maar een kus in haar nek. Nu kreunde Marjolein hardop: En zonder haar antwoord af te wachten stuurde ik mijn lul naar omhoog tegen Marjoleins schaamlippen.

Deze waren ook al helemaal nat van het geil en ik gleed dan ook makkelijk mijn eikel naar binnen. Marjolein kreunde, "oh, nee, ik weet het niet zeker, maar stoot maar lekker door, nu zit je er toch al in. Ik ging met mijn bovenlijf iets van haar af zodat ik nu een goede blik op haar rug en billen had. Wat een heerlik uitzicht was dit en ik pakte met beide handen haar billen vast terwijl ik lekker door stootte. Marjolein kreunde mee op het ritme van het stoten.

Wat ik nog herinnerde van mijn vroegere relatie met Marjolein was dat ze altijd veel tijd nodig had om klaar te komen. Ik had dus nog een lekkere lange neukpartij voor de boeg! Nadat we een tijdje zo lepeltje-lepeltje geneukt hadden was het tijd voor een kleine verandering. Marjolein ging iets meer op haar rug liggen en deed een been over me heen waardoor ik haar nu van opzij neukte.

Ik vond snel een nieuw ritme en met mijn hand kon ik nu bij haar klitje. Met mijn vingers haalde ik geil van haar schaamlippen en streek ermee over haar klitje. Ik wreef nu wat steviger over haar klit en Marjolein raakte zichtbaar meer opgewonden. Ze draaide haar gezicht naar me toe gaf aan dat ze me een zoen wilde geven.

Ik boog naar haar toe en beantwoordde de kus. We opende onze monden en lieten onze tongen met elkaar verstrengelen. Marjolein duwde haar gezicht echt stevig tegenhet mijne. Toen merkte ik dat ze al veel verder was dan ik dacht. Ze schokte en terwijl we nog steeds zoenden begon ze ook te kreunen. Ik duwde stevig door met mijn lul in haar en voelde haar kut knijpen.

Ze was gewoon bijna aan het klaar komen! Ik wilde stoppen met kussen om even wat pauze te nemen om haar de kans te geven haar orgasme nog even uit te stellen. Ik kreeg echter de kans niet. Marjolein zoog zich helemaal aan me vast en kronkelde als een slang met haar lichaam. Toen begon ze ongecontroleerd te schokken. Ik zag haar buik verkrampen en haar bekken nog harder tegen me aan duwen. Terwijl onze monden nog op elkaar waren schreeuwde Marjolein het uit: Ze schokte nog wat na en ging toen wat ontspannend achterover liggen.

Ik keek haar lachend en verbaasd tegelijk aan. Omdat ik niet aan de pil ben komt hij nooit zonder condoom in mij. Vandaar dat ik wel even zin had in jou blote lul zonder condoom. Ik trok mijn lul uit haar en ging op mijn rug liggen. Marjolein begreep het meteen en kwam overeind. Ze ging ver me heen zitten en pakte mijn nog steeds keiharde lul vast en leidde die naar binnen in haar kletsnatte kut. Ze begon lekkere storende bewegingen met haar bekken te maken en ik zag haar bolle borsten in haar nachthemd op en neer schudden.

Ik pakte haar met beide handen bij haar heupen en trok haar nog strakker tegen me aan. Marjolein boog voorover en gaf me weer een lange tongzoen. Doordat ze zo lekker voorover hing kon ik in haar shirt kijken en zag haar borsten bungelen.

Ik duwde haar iets terug en pakte haar bij haar borsten vast. De rand van de nek van haar shirt was elastisch en door iets aan de stof te trekken haalde ik eerst haar ene borst uit haar shirt en toen de andere. Marjolein wipte lekker verder op mijn harde lul terwijl ik nu haar borsten kneedde die bloot boven uit haar nachthemd hingen. Ik trok haar weer iets naar voren en nam hare ene tepel in mijn mond en sabbelde er lekker aan. Ik wisselde een beetje tussen haar beide borsten met sabbelen en benutte de positie ook even om mijn gezichtlekker tussen beide dikke borsten te duwen terwijl we ondertussen lekker door neukten.

Ik voelde wel dat dit alles leidde tot grotere opwinding bij mij en mijn lul begon al wat meer ongecontroleerd te kloppen. Ik deed haar borsten weer terug in haar shirt en kneedde ze nog wat door de zachte stof heen. Nog steeds was mijn lul te opgewonden en omdat ik vreesde klaar te komen duwde ik Marjolein van me af.

Marjolein ging wat voorovergebogen met haar handen op het hoofdeinde van het bed staan en wiebelde uitdagend met haar billen. Ik wist wat de bedoeling was. Ik duwde zacht maar desondanks werd mijn lul meteen met zijn hele lengte erin gezogen.

Wel jammer dat ik niet in haar klaar kon komen, dat zou het allerlekkerste zijn. Maar ja, het risico op een mogelijke zwangerschap konden we natuurlijk niet nemen. Toen ik dan ook weer meer opgewonden werd en ik voelde mijn zaad borrelen trok ik mijn lul snel terug uit haar kut. Ruim op tijd want de spanning was eraf en ik kwam ook nog niet klaar. Kun je niet nog heel even in me komen? Ze liet haar vingers langs haar schaamlippen lijden en voelde hoe vochtig ze aan het worden was.

Zachtjes kreunend duwde ze een vinger tussen haar kutlipjes en begon haar gladde kutje langzaam te vingeren. Ze sloot haar ogen en haalde die foto van haar geheime minnaar voor zich. Ze had in een geile bui gevraagd om een foto van zijn erectie en was op slag bloedgeil geworden op zijn lekkere volledig kaalgeschoren pik, en daarbij vond ze de persoon ook nog eens erg leuk en interessant. Ze haalde haar vinger uit haar heerlijke geile kutje en opende haar mond.

Zachtjes bewoog ze haar vinger in haar mond en ze liet haar tong eromheen draaien. Karin proefde haar eigen kutsappen en zuchtte diep terwijl ze haar kutvocht van haar vinger likte. Ze hadden het al een aantal keer gehad over hoe ze elkaar zouden willen neuken, hoe ze tegen een boom gduwd wil worden en heerlijk beestachtig door hem van achteren geneukt zou willen worden.

Hoe ze fantaseert dat hij haar truitje over haar hoofd uittrekt en haar beha losmaakt terwijl hij achter haar staat. Hoe hij haar met haar blote volle tieten tegen de boom duwt waardoor haar keiharde tepels tegen de boom schuren als hij ongegeneerd maar beheerst haar broek over haar billen omlaag trekt en zijn hand van achteren tussen haar benen duwt en haar kutsappen langs zijn vingers voelt druipen als hij 2 vingers diep in haar smachtende kale kutje duwt.

Hoe ze die heerlijke pik van hem waar ze zo op geilt tegen haar drijfnatte kutje voelt duwen als ze met haar volle tieten tegen de boom rijdt. Lekker geil en ongeremd. Wellust, ongeremde geilheid en beestachtige seks.

Zoiets had Karin echt nodig en vandaag, vandaag had ze na lang twijfelen eindelijk met hem afgesproken om samen een boswandeling te gaan maken Karin stond op en liep naar de badkamer om haar tanden te poetsen en een lekkere wame douche te nemen. Ze voelde zich heerlijk fout en een beetje sletterig, en dat maakte haar serieus bloedgeil en verlangend naar die heerlijke keiharde kale pik van haar chat minnaar.

Onder de douche had ze alles nog eens lekker glad geschoren ondanks dat haar kutlipjes nog lekker glad waren van de scheerbeurt van gisteravond. Ze had tijdens het scheren haar clitje op voelen zwellen en heel even haar vinger in haar heerlijke natte kutje geduwd, maar haar kutje klaar vingeren wilde ze niet. Ze wilde een pik, niet zomaar een pik maar die heerlijke glimmende geile kale pik van haar minnaar diep in haar kutje.

Ze kleedde zich aan en voelde zich heerlijk. Ze had lang getwijfeld maar wist zelf eigenlijk vanaf het begin dat ze zich door hem zou laten neuken.

Ze wilde het niet toegeven omdat ze getrouwd was en eigenlijk heel slecht kon liegen, maar dit had ze gewoon echt nodig en dat wist ze vanaf het begin. En vandaag was het eindelijk zover Ze kreeg een berichtje op haar telfoon van hem, en ze spraken af op de parkeerplaats van het bos.

Ze hadden een natuurgebied uitgekozen ver van hun beide woonplaats vandaan, en ze moesten beide toch wel anderhalf ervoor rijden maar beiden wilden natuurlijk absoluut geen bekenden tegenkomen.

Haar geile minnaar met zijn supergeile glimmende pik was namelijk zelf ook getrouwd. Door hun chats waren ze elkaar steeds leuker gaan vinden, en ze was erachter gekomen dat hij behalve lekker geil ook nog eens intelligent was. En Karin vond intelligentie bij een man erg opwindend.

Ze hadden het over van alles gehad, en beiden lazen hetzelfde soort boeken. Hierdoor hadden ze altijd wel een reden om te chatten, en het feit dat ze op elkaar geilden maakte het nog leuker. Tijdens de rit naar de bossen waar ze elkaar voor de allereerste keer in het echt zouden zien, dacht Karin aan de leuke gesprekken die ze hadden gehad en eenmaal op de juiste parkeerplaats was ze ontzettend opgewonden. Natuurlijk had ze lang getwijfeld en eigenljk twijfelde ze nog steeds, maar de geilheid en de opgevoerde spanning die ze diep in haar kutje voelde als ze aan hem dacht won het van haar twijfels.

Hier stond ze dan, op de parkeerplaats van een bos dat ze niet kende te wachten op haar minnaar met die geweldige mooie glimmende pik die ze gewoonweg moest voelen.

Gelukkig ging het echter niet enkel en alleen om de seks en hadden ze een soort van intellectuele band met elkaar opgebouwd, maar die pik zou ze voelen. Ze zag zijn auto al staan want ze hadden natuurlijk elkaar verteld waar ze in reden zodat ze een herkenningspunt hadden. Ze kreeg het opeens erg warm en de twijfel sloeg toe. Opeens dacht ze aan haar gezin, haar bekenden en wat er zou gebeuren als dit uit zou komen. Toch bedaarde ze weer omdat ze gewoon zeker wist dat hij er netzo over dacht als zij, en ze wist absoluut zeker dat geen van beide iets zou doen waardoor de ander in gevaar zou kunnen komen.

Toch nog een beetje twijfelend e onzeker stapte ze uit, toen ze zag hoe hij het portier van zijn auto opende. Opeens bedacht ze zich dat ze hem nog nooit een duidelijke foto van zichzelf gestuurd had. Zou hij haar wel aantrekkelijk vinden? Okeej de gesprekken waren leuk en geil geweest maar nu zou hij haar echt gaan zien Ze zag hem lachen, een mooie vriendelijke glimlach op een vriendelijk gezicht.

Karin zag hoe hij straalde toen hij haar zag, en onmiddellijk waren alle twijfels die ze had verdwenen. Ze sloot de deur van haar auto en liep op hem af. Spontaan, zelfverzekerd en opgewonden stonden ze nu tegenover elkaar. Een beetje onwennig keek ze hem aan, en ze zag hoe hij haar goedkeurend van onder naar boven bekeek. Ze sloeg haar ogen neer maar terwijl ze dat deed gleed haar blik over zijn kruis en ze zag de opwinding in zijn broek waardoor haar gezicht veranderde en haar mond een mooie glimlach vertoonde.

Hij keek haar strak aan en opende het gesprek: Opgelucht dat hij er dus duidelijk net zo over dacht, voelde ze haar kutje samenknijpen en haar clitje opzwellen terwijl ze hand in hand het wandelpad van de bossen inliepen. Tijdens het wandelen ging het gesprek over van alles en Karin merkte dat ze zich steeds meer op haar gemak voelde bij hem.

Ze hoefde zich nergens druk om te maken, hij voelde hetzelfde als zij. Ze zagen een bankje een meter langs het pad afstaan en gingen aast elkaar zitten. Ze hadden nog steeds elkaars hand vast toen hij zijn gezicht naar haar draaide en fluisterde: Veel knapper dan ik had gedacht en dat meen ik echt". Ze keek hem doordringend aan en antwoordde hees: Ik vind jou ook knap en ben blij dat we hier eindelijk samen zitten".

Ze keek naar hem en boog langzaam haar hoofd naar het zijne en eindelijk voelde ze zijn geopende lippen tegen de hare.

Ze sloot haar ogen en genoot intens van de smaak van zijn tong. Ze duwde haar eigen tong langs de zijne en genoot likkend en zuigend van een ontzettend intense tongzoen, terwijl ze zijn hand op haar benen voelde. Ze voelde zijn andere hand op haar schouder en teder en zacht kusten ze elkaar.

Toen ze echter haar hand op zijn been legde , veranderde de tederheid in verlangen en ze begonnen elkaar intenser en vuriger te tongen, en terwijl Karin haar hand omhoog bewoog vanaf zijn knie voeldeze zijn hand ook omhoog bewegen aan de binnenkant van haar benen Uit pure geilheid opende Karin haar benen en ze zoog vurig op zijn tong in haar mond, en terwijl ze zijn hand tussen haar benen door de stof van haar broek over haar smachtende kutje voelde wrijven duwde ze haar tong nog dieper in zijn mond en kneep ze in de keiharde pik van haar minnaar.

Door de stof van zijn broek voelde ze zijn pik steigeren en ze kneedde hem nu wilder terwijl ze haar kutje voelde druipen onder zijn wrijvende hand. Plotseling werd ze zich bewust van het feit dat ze aan het wandelpad elkaar aan het opgeilen waren, en ook al was het hier erg rustig leek het haar toch beter iets verder van het pad verder te gaan. Met zijn hand nog tussen haar benen liet ze zijn tong los en trok hem aan zijn keiharde pik overeind.

Hij begreep gelukkig meteen wat haar bedoeling want hij nam de leiding over en trok haar mee de struiken in. Het was zomer dus alles stond in bloei en na een meter 5 waren ze al vlledig uit het zicht van eventuele wandelaars verdwenen. Ze had zijn pik geen moment losgelaten en terwijl hij haar met haar rug achterover tegen een boom duwde en zijn lippen weer op de hare drukte om hun tongzoen te vervolgen, knoopte ze zijn broek los Karin liet al haar remmingen los en greep ongegeneerd de heerlijke stijve pik van haar minnaar vast.

Ze duwde zijn broek en zijn boxer over zijn trillende pik, en begon intens aan zijn neukstaaf te trekken terwijl ze stevig op zijn tong zoog.