sub zoekt dom eerste keer sex

Kutje gluren cardate zeeland

Zo staan er al 30 zweepslagen te wachten omdat ik veel te brutaal was, haha. Scamp, heb jij ervaring als dominant? Als jij een vrouw leert kennen die haar eerste stappen in de wereld van de bdsm zet , hoever ga je dan? Ik ben bang dat ik te ongeduldig ben, maar had wel een streng kledingvoorschrift verwacht, alhoewel ik geen lingerie mag dragen als ik bij hem ben en een perse een rokje aan moet. Maar dat is nu pas, de eerste keer mocht ik zelf beslissen wat ik aan wou.

Ik kijk er echt naar uit dat ik alleen mag klaarkomen wanneer hij zegt dat het mag, dat ik discipline moet laten zien en straf moet ondergaan omdat ik me niet goed aan een opdracht heb gehouden. Zit ik voor jou gevoel dan in de goede richting. Ik denk overigens ook echt niet aan trainen, dit gevoel zit bij mij echt diep van binnen en heeft echt geen training nodig. Ik heb juist een strenge hand nodig, hihi. Soms moet je veranderen om jezelf te blijven. Scamp, ik zie nu pas dat je een vrouw bent.

De eerste zinnen kun jij dus niet beantwoorden. Maar ik kan de vraag wel anders stellen, ben ik te ongeduldig? De man die ik heb leren kennen is best rustig begonnen en niet helemaal los met zware zweepslagen enz.

Wel pijn bij mijn tepels , maar dat heb ik al snel. De tweede keer vond ik dat er teveel sex was, dit heb ik hem ook verteld. Hij gaf mij als reden dat dat voor hem bij de verkenning hoorde. Omdat we tussendoor veel contact hebben en ik makkelijker eerlijk ben over de mail heb ik al veel van mijn gevoelens geuit, zoals dat ik hem te lief vond. Hij heeft er ook echt veel respect voor dat ik getrouwd ben en kinderen heb en begrijpt dat ik niet elke week langs kan komen.

Ik heb ondertussen ook de nodige ervaring als Dominant. Het woord trainen valt mij ook helemaal verkeerd en ben het volledig eens met Scamp.

Het begint met vertrouwen, elkaar aanvoelen. Het is iets waar je in zo'n relatie in moet groeien, ongeacht hoeveel ervaring je hierin hebt. Je kan hierin stappen maken en ontdekken vanaf niks wetend of vanuit al een heel bdsm verleden, samen begin je sowieso vanaf 0. Missesl, ik ben een onderdanige vrouw op BDSM gebied al zou ik het met de juiste man wel kunnen om te switchen. Ik kan je wel vertellen hoe ver een dominant moet gaan en dat is tot hoe ver jij dat wil. Het belangrijkste zijn nog altijd de afspraken en het safe word.

Ook afspreken wat je abslouut niet wilt doen. Ongeduldigheid is juist leuk toch als subje of onderdanige, ik weet niet welk woord jij prefereert Hij heeft de leiding over dat soort zaken. Als hij weet waar jij naar verlangt, dus kledingvoorschrift etc. Dan komt dat misschien vanzelf. BDSM is vooral praten tussen de afspraken door.

Want, wat je nu leuk lijkt kan helemaal verkeerd uitpakken of iets wat je niks lijkt kan ineens wel interessant worden. Vertel hem dus wat je heel graag wil. Heb je een sublijst ingevuld met hem? Ik vraag het ook altijd aan mijn dominant om hem in te vullen, zo kan ik ook zien waar hij van houdt en of mijn interesses kunnen verschuiven. Hier op Viva te vinden: Trainen is niks mis mee hoor, in het wereldje heersen veel ongeschreven regeltjes, volg vooral jezelf en je eigen gevoel.

Misschien voor mij als man makkelijker te schrijven dan voor een vrouw, daar ben ik me wel van bewust, maar ik word een beetje moe van al die goed bedoelde waarschuwingen. Ik zeg, welkom thuis jasmijn, onderzoek alert en enjoy vooral. Zwwepslagen is geen straf missesl, dat is verwennen! Waarom ga je hier niks schrijven Snormel? Als je dit durft te schrijven kan de rest toch ook? Beter goed bedoelde waarschuwingen dan een verkrachtig door een internet date.

Anoniem dinsdag 3 april Jij kent toch misschien ook wel de verhalen op WS?? Ik kom later mss. Hoeft niet, kan wel En nu moet ik wat van de baas Zeb, ten eerste omdat het een heel ongerichte vraag is, en ik te lui ben om zomaar even alles wat in me opkomt qua ervaringen op te schrijven. Ten tweede omdat dit kennelijk een nieuwe forummert is en ik dan wat achterdochtig ben op hengelen naar spannende verhaaltjes. Daar ben ik niet voor.

Maar goed, ik heb ook mijn eerste contact in die wereld via internet opgedaan, en ben al 10 jaar met 'm getrouwd. Dus op zich hoeft er niks mis te zijn met iemand via internet ontmoeten. TO geniet gewoon van wat er gebeurt en gebruik je gezonde verstand. Ik heb een hoop mensen gezien die himmelhoch jauchzend hun eerste ervaringen opdeden en daarbij meteen collars gingen uitdelen en aannemen was destijds erg 'in'. Pas als jij het wilt, laat je je partner jou aanraken of geef je hem of haar verlichting.

Haal er een seksspeeltje bij Voor de gevorderden: En die zijn er in alle mogelijke uitvoeringen. Begin met brave speeltjes, zoals een massagekaars, een prikkelende massageolie, een veer of eetbaar dus aflikbaar lichaamspoeder of bodypaint. Wanneer dit bevalt, kun je er ook een vibrator bij halen. Daar kan je leuke dingen mee doen wanneer je partner vastgebonden is. Zeker wanneer je ook dit combineert met een plaagspelletje. Laat je partner een erotische belofte doen Zodra je partner is vastgebonden, heb je macht.

En daar mag je best een beetje gebruik van maken. Laat haar daarom bijvoorbeeld beloven dat ze je de volgende ochtend wakker pijpt of dat hij morgen naakt de afwas doet. Als je echt op veilig wilt spelen, geef je partner dan een opdracht die hij of zij meteen kan uitvoeren. Zoals een fantasie vertellen, dirty talk verkopen of om iets smeken.

Pas als je partner dat naar behoren doet, wordt hij of zij vrijgelaten. Vergeet niet voldoende streng te zijn. Een beetje uitdaging hoort erbij. Als je partner hiervoor openstaat: Iemand die vastgebonden is, kan zich niet verzetten en moet zich wel overgeven aan zijn partner en aan wat die doet. Dat kan natuurlijk van alles zijn, van een zweepje over tepelklemmen tot lichte elektrische schokjes.

Dat laatste is overigens niet noodzakelijk: Je kunt het combineren, maar dat hoeft niet. Doe gewoon wat jullie lekker en leuk vinden.. Daarbij beveelt de ene partner de andere om bepaalde lichaamsdelen niet meer te gebruiken. Houd ze boven je hoofd. Ik wil niet dat je ze loslaat voor ik het zeg. In vergelijking met de touwen van daarnet klinkt dit misschien redelijk soft. Maar probeer het eens, en je zult ervaren dat het juist erg opwindend kan zijn. Zeker omdat er geen voorbereidingen voor nodig zijn; verbale bondage kan op elk moment.

Dat maakt het spontaner en onverwachter. Discipline staat voor het bijbrengen van manieren. En uiteraard gaat dat vaak gepaard met straffen. Echte bestraffing of gespeelde bestraffing.

Het is de dom die de regels bepaalt, en die, als hij of zij het nodig acht, een straf oplegt bij ongehoorzaamheid. De bedoeling van discipline is uiteraard het gedrag van de partner controleren.

Door psychologische druk uit te oefenen, door een straf op te leggen of juist door een beloning te geven. Ik breng jullie alvast op enkele ideeën:. Zoals je merkt hoeft discipline ook geen ver-van-mijn-bedshow te zijn.

Sterker nog, ik denk dat veel mensen hun partner in bed regelmatig het een of ander opdragen, al dan niet met gevolgen. Uiteraard kun je hier ook een stuk verder in gaan, zeker wanneer je het met sadomasochisme gaat combineren. Het spreekt voor zich dat we het dan wel over heel andere straffen hebben.

Deze twee letters van BDSM behandel ik samen, omdat het bijna niet anders kan. Als de ene partner dominant is, moet de andere zich wel onderdanig opstellen. Gebeurt dat niet, dan heb je eerder ruzie dan seks.

De dom is de partner die de onderdanige vanaf hier sub genoemd leiding geeft in het seksuele spel. De dom beleeft plezier aan of raakt seksueel opgewonden door het domineren van de sub.

Hij bepaalt wat er gebeurt en geeft de orders. Dat wil trouwens niet zeggen dat de sub degene is die als enige dingen ondergaat. Het kan ook zijn dat de dom de sub de opdracht geeft om hem met een zweep te bewerken.

Bij dominantie gaat het vooral om gezag, en dat ligt altijd bij de dom. Hierdoor wordt de samenhang met discipline erg duidelijk: Een sub is trouwens niet zomaar iemand die dominantie ondergaat, het is iemand die gedomineerd en onder controle gehouden wil worden.

De sub beleeft seksueel plezier aan gedomineerd worden, net zoals de dom plezier beleeft aan domineren. Uiteraard zit de sub hierdoor in een extreem kwetsbare positie. Daarom moet hij of zij er zeker van zijn dat de dom voor honderd procent te vertrouwen is. Vandaar dat het ook zo belangrijk is om met een stopwoord te werken: Wanneer jullie voor soft-BDSM kiezen, is het goed mogelijk dat jullie de rollen van dom en sub afwisselen. Vandaag eens sub, morgen dom.

Bij mensen die zich wagen aan de wat hardere BDSM zien we dit minder: Er is namelijk een groot verschil tussen dom of sub spelen om je seksleven wat op te peppen en dom of sub zijn. Dominantie en onderwerping, ook in jouw slaapkamer? Tijdens elke vrijpartij heb je meestal een actievere dominante en passievere onderdanige partner.

Juist dat maakt het zo spannend. Er zijn trouwens verschillende manieren om dominant te zijn in bed, de ene al indrukwekkender dan de andere. Beveel je partner Spreek hem of haar erop aan als hij of zij niet gehoorzaam is. Als hij of zij het echt te bont maakt, is een straf aangewezen. Want jij bent de dom, dus je partner moet luisteren. En wie niet horen wil, moet voelen.

Bind je partner vast Maak hem of haar pas los als het jou belieft. Je partner heeft hier niets in te zeggen, zelfs niet als hij of zij je een smekende puppyblik toewerpt. Heeft hij of zij graag een dunne, buigzame zweep? Dan kies jij een venijnige dikke. En als je partner dat naar behoren ondergaat, misschien de buigzame zweep als beloning. Trek zijn hoofd aan zijn haren naar achteren. Dat hoeft geen pijn te doen, maar het maakt wel duidelijk wie de baas is. Wees verbaal dominant Zorg ervoor dat niet alleen je lichaamstaal dominant is, maar ook je taalgebruik.

Nee, een bevel is een bevel en daar wordt niet aan getornd, ook niet door jouw woordgebruik. Dirty talk Schuw geen kleinerende woorden of scheldwoorden. Dirty talk is vanaf nu jouw middle name! Jij bent de baas Laat het zeker uit je hoofd om toestemming te vragen.

Doe gewoon wat je van plan bent, en bind hem of haar zonder het te vragen vast. Jij bepaalt wanneer de vrijpartij begint én eindigt. Is je partner net aan het koken of heeft hij of zij over vijf minuten een belangrijke afspraak? Wil je partner graag klaarkomen, maar ben jij al aan je trekken gekomen? Dan heeft hij of zij heel veel geluk als je hem of haar nog een orgasme gunt. Maar maak er geen gewoonte van. Respecteer altijd het stopwoord. Het vertrouwen tussen twee partners staat of valt hiermee.

Zoals je ziet hoeft dominantie niet gepaard te gaan met pijn of sadisme. Dat kan, maar is zeker geen vereiste. Er zijn ook doms die ervoor kiezen om hun dominantie op een andere manier te laten gelden, zonder sadistisch te worden.

Het hangt er maar van af wat jou en je partner aanspreekt. Eindelijk aangekomen bij SM! Sadisme staat voor het doelgericht veroorzaken van pijn, masochisme voor het vrijwillig en gretig ondergaan van pijn. Sadomasochisten beleven dus plezier aan het toebrengen of ondergaan van pijn.

Deze pijn hoeft trouwens niet alleen lichamelijk te zijn, er zijn verschillende vormen:. Wanneer je nog niet zo ervaren bent met sadisme, is het aan te raden om de dingen die je met je sub wilt uithalen eerst op jezelf uit te testen. Zo weet je hoeveel pijn iets doet en hoe ver je kunt gaan. Bij sadomasochisme is alles mogelijk. Je partner opsluiten, hem bijten of slaan. Alles kan en mag, als jullie dat zo hebben afgesproken.

Populair is bijvoorbeeld spanking. Spanking staat voor slaan. Vroeger werd hier vooral billenkoek mee bedoeld, maar ondertussen kennen de meeste mensen andere zones waar het erg prikkelend kan zijn als ze slaand bewerkt worden. Er zijn verschillende vormen van spanking: En dan heb je nog spanking als louter voorspel of tijdens het vrijen zelf.

Wanneer jullie je voor de eerste keer aan spanking wagen, is het goed om de volgende tips in het achterhoofd te houden:. Ik heb jullie nu een korte introductie in het gevarieerde en boeiende BDSM-wereldje gegeven. Als jullie er nog niet vertrouwd mee zijn, begin dan klein. Zet hierin geleidelijke stappen, en als jullie merken dat het jullie aanspreekt, voeg dan steeds meer BDSM-elementen aan jullie vrijpartijen toe.

Overhaast niets, pak het liever te traag dan te snel aan. De eerste BDSM-sessie kan beter tien minuten duren dan een uur. Sluit een BDSM-sessie steeds goed en liefdevol af. Wanneer jullie uit je rol zijn, kan er weer net zoveel worden geknuffeld als je maar wilt. Wanneer je samen besluit om verder te gaan in BDSM, dan zul je samen jullie weg moeten zoeken. Realiseer je in elk geval dat je dit zelf in handen hebt: Twee mensen die allebei grenzen hebben en gebruik kunnen maken van het stopwoord.

Dus ook wanneer je partner voorstelt om BDSM uit te proberen en jij na vijf minuten al merkt dat het niets voor jou is. Dan is dat gewoon zo. In dat opzicht kan het nooit kwaad om wat te experimenteren met BDSM: Wie weet heb je wel een leuke afwisseling voor vanilleseks gevonden? Deze site maakt gebruik van  cookies Ik ga akkoord. JavaScript moet ingeschakeld zijn om deze site te gebruiken. Gelieve JavaScript in je browser in te schakelen en vernieuw de pagina.

Glijmiddel Glijmiddel Glijmiddel Alles Top 10 glijmiddelen Glijmiddel op waterbasis Glijmiddel met smaak Verwarmend glijmiddel Siliconen glijmiddel Anaal glijmiddel 2 in 1 glijmiddel Stimulerend glijmiddel Glijmiddel voor mannen Verkoelend glijmiddel Glijmiddel voor vrouwen Voor hem Voor hem Voor hem Alles Erectie versterken Erectie opwekken Erectie verlengen Potentie verhogen Penis vergroten Spaanse vlieg Feromonen Anale verzorging.

Fifty Shades of Grey. Daarom heb ik voor jullie een verklarende woordenlijst van de belangrijkste begrippen opgesteld: Denk voor een mogelijk stopwoord aan: Bondage kan gaan van soft tot erg heftig. Als je je partner veilig hebt vastgebonden, heb je heel wat mogelijkheden.

Wat denk je van deze? Ik breng jullie alvast op enkele ideeën: Deze pijn hoeft trouwens niet alleen lichamelijk te zijn, er zijn verschillende vormen: Combinatie van fysieke en mentale pijn: Wie niet horen wil, moet voelen Bij sadomasochisme is alles mogelijk.


sub zoekt dom eerste keer sex

Seks markt donkere kut


Heb binnen kort m'n eerste date met Dom Iedreen kent dat denk ik wel, kan me 1 van mijn eerste draadjes hier nog herinneren Heb toen zelf tips gehad om veel bezig te zijn, m'n huis was erg schoon na een poosje.

Deed wel erg domme dingen zoals eieren koken en vergeten dat ze opstaan dus na een poosje opgeschrikt worden door het geluid van exploderende eieren. Niet zo heel erg, heb je weer een reden om schoon te maken: Inderdaad wel doorzetten, beter spijt van Ik neem ook aan dat je Dom hiervan op de hoogte is en daar rekening mee houdt een goede D wel in elk geval Succes en vooral plezier: De eerste keer heb ik heel lang uit weten te stellen.

Ik was zelf al actief als Domina en wist precies wat een beetje D allemaal met me uit kon halen. Geloof me dat was veel voor een beginnend sub met angst voor pijn. Veel gesprekken gehad met mijn eerste D en hij heeft me eerst gemasseerd om me te laten ontspannen. Pas toen ik helemaal rustig was is hij rustig begonnen met het eerste spel.

De dagen voor het eerste spel ging ik ook al stuiterend door het huis heen. Strond was nog zachtjes uitgedrukt. Nog steeds ben ik voor elk spel zenuwachtig. Nog steeds vind ik elk spel spannend.

Maar als ik eenmaal overheerst word en er geen weg meer terug is geniet ik. Dan weet ik dat dat een deel van mijn bestaan is. Om rustig te blijven kan je jezelf inderdaad het beste maar bezig houden. Hoe meer tijd je hebt om te denken hoe enger het is. Probeer zo veel mogelijk van je angst uit te leggen voor je D.

En als je een goede D hebt is de eerste klap het lekkerste in plaats van eng. Een klap waardoor je weet dat je meer wilt. Heel veel plezier tijdens je eerste spel! Mijn eerste kennismaking met SM was binnen een relatie. De persoon had zelf in de gaten dat mijn voorkeur een harde aanpak was. Hij bleek al ervaring tehebben. Toen we echt op gang kwamen bleek mijn voorkeur harder tezijn dan hij wilde. De relatie kwam ten einde, maar ik wist toen al wel goed wat ik wel en niet wilde.

Wel heb ik dat met een latere relatie gehad, maar dat waren meer de zenuwen van verliefd zijn. Geniet in iedere geval van al het moois dat komen gaat. Geef wel zelf goed je harde lijnen aan, want menig man die zich D noemt wil daar nog wel eens maling aan hebben.

Gelukkig zijn er ook veel echte heren. Dus geniet, gr Ingrid. Fijn om te horen dat dit redelijk normaal is Ik moet nog een paar dagen geduld hebben Maar kan echt nergens anders meer aan denken!! Ik probeer idd afleiding te zoeken maar terwijl ik met andere dingen bezig ben gaan mijn gedachtes iedere keer weer naar die eerste date In een tijdsbestek van 4 dagen van extatische spanning naar totale ontnuchtering.

Ze zijn helemaal nooit van plan geweest om te daten, maar wilden zich wat opgeilen. Terwijl moeder de vrouw op koopjesjacht was. Geen "klik", wat een dooddoener! Niet getreurd, er zijn nog genoeg vissen in de vijver.

Wel voorzichtig zijn met wat je op internet vertelt in chat enz. De HNG's druipen héél snel af als je het over algemene zaken zoals hobby, werk of hoe je in het leven staat, wil hebben. Dat interesseert hun nl. De klik kan alles zijn en bij ieder persoon weer anders. Bij de 1 is het inderdaad lichamelijke aantrekkingskracht, bij de ander de humor, weer bij een ander de gestoordheid.

En alles valt of staat bij de lichaamsgeur of de al vaker hier besproken feromonen, als die niet matchen kan je mailcontact nog zo leuk geweest zijn maar dan wordt het waarschijnlijk niks. Succes en plezier met je date, hoop dat deze wel doorgaat: Hallo Darlon, Er lopen op dit moment 3 discussies, ik denk dat je ze alle 3 al wel gelezen hebt. Die over ontmoetingen gaan. Je kunt ze zowaar deze keer alle 3 goed bij elkaar voegen. Zie je date ook een beetje als een ontmoeting die spontaan kan ontstaan in een kroeg en vraag je af of je met hem de eerste keer al tussen de lakens wil.

Zelf wil ik een eerste ontmoeting nooit iets BDSM achtigs. Dit heeft mij nog nooit een teleurstelling op geleverd. Met de paar die ik ontmoet heb, en toch niets geworden is heb ik nog steeds leuk mail contact.

Altijd rustig aan doen. Hij wil weten wie je bent, hoe je bent, wat je hobby is, wat je drijft. Kortom hij neemt ook de tijd om jou eerst eens te leren kennen. Hij gaat je niet lopen duwen zo snel mogelijk naar hem toe te komen. De internetgeilers hebben dat geduld niet. Als je in een bar een leuke jongen tegen het lijf loopt ga je ook niet meteen en exclusief een compleet gesprek over seks hebben.

Je zegt 'hoi', stelt je voor en hebt het over alledaagse dingen. Komt het dan uiteindelijk tot een date, wees dan duidelijk van tevoren waar je grenzen liggen, wat je intentie is.

Kies een neutrale plek en ga er heen met de intentie om iemand eens real life te zien. Van daaraf zie je verder wel. Dat voorkomt teleurstellingen of nog erger, emotionele beschadigingen. Voor overgave is vertrouwen nodig. En dat vertrouwen is iets wat moet groeien.

Geduld is moeilijk voor mij: Als sub kan ik me daarmee in gevaar brengen maar ik denk dat het nu wel goed zit tussen een Dom en mij. We zijn duidelijk over de grenzen en het voelt gewoon goed. Zodra ik het idee heb dat eea wel positief is of kan zijn, wil ik vrij snel afspreken voor een kennismaking - ontmoeting op neutraal terrein. Ik heb iets te vaak met fakers te maken gehad, die willen alleen maar mailen en de boel ´op stang jagen´ En voor de rest S Deelnemer Jeetje zo ging mijn eerste keer ook.

Vol spanning en angst versus diep verlangen. Had al meerdere keren de grenzen verlegt tot die eerste échte keer waar ik nooit spijt van heb gehad het werd eerder verslavend. Heerlijk de roes die blijft je voor eeuwig bij. Ga voor je diepste gevoelens die duistere zijde neem waar je recht op hebt jou gelukzaligheid. Voor mij was het een grote stap, een zoektocht of je verlangens klopten.

Ik heb eerst even een kopje koffie gedronken en stelde me erg gerust. Toen nog even wederzijds afgetast of we echt verder willen gaan en daarna zijn we een spel gaan spelen. Kan me nog herinneren dat de spanning door mijn lichaam gierde, maar eenmaal aan het Kruis wist ik dat mijn verlangens klopten. Ik had een geduldige Meester, die me veel bijgebracht heeft. Ben ik nog steeds dankbaar voor.

Voor een redelijk nuchtere vent die moeilijk zijn gevoelens kan laten zien, maar toch weet dat hij het in zich heeft, want van binnen lijkt het wel of het schreeuwt om naar buiten te komen.

Beetje lastig te zeggen zonder die personen te kennen natuurlijk. Maar je moet denk ik sowieso naar je gevoel luisteren. Als je gevoel je zegt die personen waar je tot nu toe mee hebt geexperimenteerd niet volledig te vertrouwen dan moet je dat niet doen. Blijven zoeken dus naar de juiste voor jou.

Vertrouwen en de overgave die daar bij hoort is ook moeilijk. En vertrouwen moet vaak ook groeien, ik kan moeilijk iemand vertrouwen waar ik maar net 1 of 2 keer mee gespeeld heb. Misschien een advertentie plaatsen waarin je duidelijk aangeeft wat je zoekt in iemand. Voorlopig leg ik mijn prioriteit in deze wereld even bij het sluiten van vriendschappen in deze voor mij nieuwe wereld.

Met een beetje geduld vertrouw ik er op dat ik de juiste persoon dan vanzelf een keer tegen kom Eerst vriendschap sluiten lijkt mij een prima idee. Als het dan vooralsnog tegenvalt, heb je op z'n minst toch nog een vriend. Of een leuke date. Wat eens wil helpen is voor jezelf vooraf heel helder hebben wat je wel en niet wil. En dat ook aangeven. Ook als is wat je wil, niets te willen hebben - hoewel ik daar in den beginne voorzichtig mee zou zijn. De meeste Doms zijn geen psychopaten, noch klootzakken - hoewel - knipoog, hoor!

En de gebruikelijke blablabla: En ook niet geblinddoekt en vastgebonden je voordeur open laten staan - je weet niet wat beginnende subjes allemaal voor waanzin verzinnen. Een theetje citroen in een superdeftig burgercafé kan ook - en als het niet kan, voel ik nattigheid.

Alles moet echt niet op een eerste afspraak, en de wereld houdt niet op met draaien omdat jouw favoriete touw of zweep er niet bij was. Als jullie elkaar zien zitten, heb je nog meer dan mogelijkheden genoeg om vanalles en nog wat te beleven. BDSM is echt niet verschillend van vanilla, hoor. Daar maak je je toch ook niet druk over alle gemiste standjes op een eerste afspraak? Gouden raad van tante Kaat: Gewoon genieten van elkaars gezelschap, en niets verwachten - dan komp de rest vanzelf - ik had geschreven de reet maar dat was een typo.

Liefs van Arella en héél veel plezier! Ja ik begrijp wel dat het superspannend is, zo'n eerste zweepslag. Waarom dan niet in een speelavond? Heb je sociale controle. De kans dat je dan in het ziekenhuis belandt, is minimaal. En er zijn waarschijnlijk ook mensen die je kunnen opvangen, moest je het moeilijk krijgen met je gevoelens. En ik begrijp ook dat het niet iedereen gegeven is om - zeker voor de eerste keer - in het openbaar te spelen, maar alles heeft zijn plus en minnen.

Doms zijn geen Goden, ook al denken ze van wel - nuja, halfgoden dan. En voor de dames en heren die dan toch een klein stapje vooruit durven tezetten. Meteen vast gebonden zijn, in een eerste speelontmoeting hoeft ook niet. En zijn zoveel kleine stapje nodig om bij de juiste partner tekomen, neem er de tijd voor, maar treuzelen heeft geen zin.

Op een terras aan de koffie en gezellig praten over van alles en nog wat. Na afloop elkaar zo leuk vinden dat we hand in hand naar het treinstation liepen, erna elkaar gekust Als je zelf niet uit bent op een lustdate of speeldate is het meenemen van de "gewone" vanilladate ervaring denk ik het beste advies.

Immers het is al gezegd het gaat om elkaar mogen, het gaat om elkaar leren kennen, het gaat om samen de tijd nemen etc etc Echter weet ik iets wat jullie niet weten straks wel ;-: Die ik mag jou klik was dus hartstikke conform de waarheid. Zoek een D die weet te balanceren tussen jouw tempo en wat je aankan draaglast en draagkracht. Hoi, Zo gelde het voor mij ook.

Het de 1ste leek op een vanille ontmoeting en ook je voelt de sub in je tot leven komen als de klik er is. Heel veel praten via mail of what's app. Spreek je angsten en verlangens uit, om teleurstelling te voorkomen, neem de checklist door, want al die kleine dingen maken het. De 2de keer zou een speelontmoeting worden maar ging helaas niet door. Op naar het volgende moment. Heel veel succes XX. Ja inderdaad, de eerste keer moet nog komen,paar jaar geleden via mail wel al contact gehad met een Dom, klikte heel goed voelde me prettig, was totaal niet dwingend doch wel streng, maar zoals veel ontdekkende subs durfde het niet.

Heel jammer want naderhand toch spijt van gekregen. Toen via mijn telefoonwerk ook wel wat subsessies gedaan maar dat was het ook niet. Sinds kort merk ik dat ik weer naar de bdsm toetrekt. Via een datingsite raak ik aan de praat met een man die achteraf Dom blijkt te zijn, ik voel wel iets en hij zeg bij mij ook, maarrrr er is weinig actie, twee keer telefonisch gediend maar verder helaas hij heeft het druk. Vandaag het bericht binnengekomen ik wil je niet laten lopen maar moet er de tijd voor vrij gaan maken.

Ik ben bang dat dit het niet gaat worden al hoop ik er wel op, prettige stem en naar mijn idee fantastische body helemaal mijn type als vanilla al.

Hoe het verder gaat? Elke keer naar de kroeg gaan om een man te vinden dat hangt me nu wel een beetje de neus uit. Mijn vriendin had hier succes, alleen ik Kun jij goed luisteren? Laat jij je graag domineren? Word je er bloedgeil van als een vrouw jou in bed verteld wat je moet doen en dat Ben jij een leuke,ondeugende, kinky, onderdanige en single meid die het liefste geen lingerie draagt, maar alleen een jurkje of rokje dat Ik ben een sub zonder Meester.

Of ik een Meester hier vind weet ik niet maar iemand die een beetje dominant is heeft wel de voorkeur. Mijn enige voorwaarde is dat alles rustig en opbouwend verloopt Heb een vaste relatie waarin ik het subzijn niet helemaal tot zijn recht kan laten komen. Samen zijn we er achter dat we Ik ben een perfect verzorgde zakenman van 42 jaar op zoek naar een jongedame of studente die gewillig en onderdanig is. Ik ben Petra en ik heb ontdekt dat ik erg onderdanig ben.

Sexueel word ik hierin niet Nou ja de titel zegt het deels al. Ik ben een vrouw met een aantal fetishen oa lak, leer, panty en ben daarnaast enorm onderdanig Antwerpen BE Eerlijke contacten gezocht Jong gelegenheidskoppeltje, 24v en 32m.

West-Vlaanderen BE Ik ben heel slaafs in bed en laat mij graag vastketenen en bewerken Ik ben heel slaafs in bed en laat mij graag vastketenen en bewerken met diverse hulpmiddelen. Oost-Vlaanderen BE dom zoekt sub voor bdsm Welke vrouwelijke sub is nog zoek naar een dom voor bdsm.

Vlaams-Brabant BE Speel de kaarten goed en haar kutje mag verwend worden. Noord-Holland NL Hopelijk heb ik nu jou interesse? Ben opzoek naar wat spannends Zeeland NL Welke sex-slavin of lust-sub zoekt ook een spannende, hete tijd? Noord-Holland NL Dominante zakenman zoekt lustslet sub. Oost-Vlaanderen BE Avontuurlijke sub zoekt meester! Noord-Holland NL Avontuurlijke sub zoekt meester!

sub zoekt dom eerste keer sex

Geile lesbische wijven tranny zoekt man


Wees verbaal dominant Zorg ervoor dat niet alleen je lichaamstaal dominant is, maar ook je taalgebruik. Nee, een bevel is een bevel en daar wordt niet aan getornd, ook niet door jouw woordgebruik. Dirty talk Schuw geen kleinerende woorden of scheldwoorden. Dirty talk is vanaf nu jouw middle name! Jij bent de baas Laat het zeker uit je hoofd om toestemming te vragen.

Doe gewoon wat je van plan bent, en bind hem of haar zonder het te vragen vast. Jij bepaalt wanneer de vrijpartij begint én eindigt.

Is je partner net aan het koken of heeft hij of zij over vijf minuten een belangrijke afspraak? Wil je partner graag klaarkomen, maar ben jij al aan je trekken gekomen? Dan heeft hij of zij heel veel geluk als je hem of haar nog een orgasme gunt. Maar maak er geen gewoonte van. Respecteer altijd het stopwoord. Het vertrouwen tussen twee partners staat of valt hiermee. Zoals je ziet hoeft dominantie niet gepaard te gaan met pijn of sadisme.

Dat kan, maar is zeker geen vereiste. Er zijn ook doms die ervoor kiezen om hun dominantie op een andere manier te laten gelden, zonder sadistisch te worden.

Het hangt er maar van af wat jou en je partner aanspreekt. Eindelijk aangekomen bij SM! Sadisme staat voor het doelgericht veroorzaken van pijn, masochisme voor het vrijwillig en gretig ondergaan van pijn.

Sadomasochisten beleven dus plezier aan het toebrengen of ondergaan van pijn. Deze pijn hoeft trouwens niet alleen lichamelijk te zijn, er zijn verschillende vormen:.

Wanneer je nog niet zo ervaren bent met sadisme, is het aan te raden om de dingen die je met je sub wilt uithalen eerst op jezelf uit te testen. Zo weet je hoeveel pijn iets doet en hoe ver je kunt gaan. Bij sadomasochisme is alles mogelijk. Je partner opsluiten, hem bijten of slaan. Alles kan en mag, als jullie dat zo hebben afgesproken. Populair is bijvoorbeeld spanking. Spanking staat voor slaan. Vroeger werd hier vooral billenkoek mee bedoeld, maar ondertussen kennen de meeste mensen andere zones waar het erg prikkelend kan zijn als ze slaand bewerkt worden.

Er zijn verschillende vormen van spanking: En dan heb je nog spanking als louter voorspel of tijdens het vrijen zelf. Wanneer jullie je voor de eerste keer aan spanking wagen, is het goed om de volgende tips in het achterhoofd te houden:. Ik heb jullie nu een korte introductie in het gevarieerde en boeiende BDSM-wereldje gegeven. Als jullie er nog niet vertrouwd mee zijn, begin dan klein. Zet hierin geleidelijke stappen, en als jullie merken dat het jullie aanspreekt, voeg dan steeds meer BDSM-elementen aan jullie vrijpartijen toe.

Overhaast niets, pak het liever te traag dan te snel aan. De eerste BDSM-sessie kan beter tien minuten duren dan een uur. Sluit een BDSM-sessie steeds goed en liefdevol af. Wanneer jullie uit je rol zijn, kan er weer net zoveel worden geknuffeld als je maar wilt. Wanneer je samen besluit om verder te gaan in BDSM, dan zul je samen jullie weg moeten zoeken. Realiseer je in elk geval dat je dit zelf in handen hebt: Twee mensen die allebei grenzen hebben en gebruik kunnen maken van het stopwoord.

Dus ook wanneer je partner voorstelt om BDSM uit te proberen en jij na vijf minuten al merkt dat het niets voor jou is. Dan is dat gewoon zo. In dat opzicht kan het nooit kwaad om wat te experimenteren met BDSM: Wie weet heb je wel een leuke afwisseling voor vanilleseks gevonden? Deze site maakt gebruik van  cookies Ik ga akkoord. JavaScript moet ingeschakeld zijn om deze site te gebruiken. Gelieve JavaScript in je browser in te schakelen en vernieuw de pagina.

Glijmiddel Glijmiddel Glijmiddel Alles Top 10 glijmiddelen Glijmiddel op waterbasis Glijmiddel met smaak Verwarmend glijmiddel Siliconen glijmiddel Anaal glijmiddel 2 in 1 glijmiddel Stimulerend glijmiddel Glijmiddel voor mannen Verkoelend glijmiddel Glijmiddel voor vrouwen Voor hem Voor hem Voor hem Alles Erectie versterken Erectie opwekken Erectie verlengen Potentie verhogen Penis vergroten Spaanse vlieg Feromonen Anale verzorging.

Fifty Shades of Grey. Daarom heb ik voor jullie een verklarende woordenlijst van de belangrijkste begrippen opgesteld: Denk voor een mogelijk stopwoord aan: Bondage kan gaan van soft tot erg heftig. Als je je partner veilig hebt vastgebonden, heb je heel wat mogelijkheden. Wat denk je van deze? Ik breng jullie alvast op enkele ideeën: Deze pijn hoeft trouwens niet alleen lichamelijk te zijn, er zijn verschillende vormen: Combinatie van fysieke en mentale pijn: Wie niet horen wil, moet voelen Bij sadomasochisme is alles mogelijk.

Wanneer jullie je voor de eerste keer aan spanking wagen, is het goed om de volgende tips in het achterhoofd te houden: Meestal is dat de eerste keer met de billen omhoog.

Zorg ervoor dat het de slagen zijn die ongemak teweegbrengen, niet jullie houding. Begin dus met zachte, milde slagen en voeg eventueel kracht toe. Je begint beter te zacht dan te hard. Het is voor jullie allebei immers aanpassen en zoeken. Spreid je vingers een beetje bij het slaan: Bovendien kun je zo de kracht en het effect iets beter controleren. Een opgewarmde huid kan meer aan.

Bereid de huid van je geliefde dus voor op wat komen gaat. Daarom kun je het best een soort cadans zoeken. Vijf keer slaan, een minuut rust, bijvoorbeeld. Gebruik die rust om hem of haar zachtjes te strelen. Zeker als het jullie eerste keer is.

Net als in jullie gewone seksleven is ook bij spanking variatie het sleutelwoord. Leg je partner bijvoorbeeld over je knie. Op termijn kun je, als jullie dat willen, overgaan naar houdingen waarbij er weinig tot geen lichamelijk contact is, maar deze zijn vaak afstandelijker.

En een eerste keer spanking is al spannend en uitdagend genoeg zonder dat er extra afstand geschapen wordt. Kijk hoe hij of zij reageert op je slagen. Uiteraard is het aan hem of haar om zijn of haar grenzen aan te geven, maar het kan geen kwaad als ook jij die in het oog houdt.

Wanneer je merkt dat het te veel wordt voor je partner, brei dan een liefdevol einde aan jullie spanking-sessie. Het is de eerste keer dat jullie je hieraan wagen, en dat is op zich al spannend genoeg. Een sessie van een paar minuutjes of een slag of drie kan al voldoende zijn. De eerste keer is en blijft bijzonder. Overlaad jezelf en je partner dus niet met prikkels. Je kunt in de toekomst nog altijd uitbreiden. Nazorg is heel belangrijk. Geef je partner dus een natte, koude handdoek om de pijn te verlichten en geef hem of haar een liefdevolle massage.

Een extra verzorgende bodylotion is zeker op zijn plaats. Bij een afspraak om een sub te leren kennen wil ik er helemaal bij zijn, qua tijd, energie, focus Dat gaat niet even overal tussendoor. Daar moet ik ruimte voor maken, niet alleen in mijn agenda. Geen snelle berichtjes sturen, of pas na een tijdje af kunnen spreken, kan ook een teken van zorgvuldigheid zijn.

En ervoor kiezen om weg te gaan als het niet naar tevredenheid op te lossen is. Ik heb veel liever dat mijn sub zijn noden gewoon bespreekt.

Op dat 'gestuiter' zou ik totaal afknappen. Wel mooi om te zien hoe het draadje wat ik met veel schroom gestart ben groeit Voorlopig zit ik ook nog in de fase dat ik wacht op mr. Geloof dat geduld hier het grote toverwoord is En natuurlijk kunnen mensen het druk hebben, en sowieso vind ik het niet kunnen om "beslag" op iemand te leggen.

Shit ik spreek - ook al wil ik dat niet bewust - voor een stuk vanuit mijn rugzak. Had eens een D die zei: Ik ben dan een beetje ijskoud witheet van woede geworden. Voor mij was het verhaal over. Je speelt niet met iemands gevoelens - niet als D, niet als s. Het was geen beginnend contact. Jaren nadien vraagt ie: Dumpdate maar met iemand anders - ik wil een serieuze band. Aan Neiye ; ja dat begrijp ik volkomen.

Helemaal gelijk dat het beter is om je noden open te bespreken. Maar ik had het niet echt over stuiteren. Ik had het over een D die eens contact zoekt - als ie zin heeft, als tussendoortje - maar niet wil investeren in een band. Fijn als je dat zo afspreekt - maar ik heb het over D's die een subje als spelmoment beschouwen en dat niet als dusdanig bekend maken.

Als ze dat wél doen, heb je als sub een eerlijke keuze. Je zal maar als beginnende sub zitten smachten naar een D, overgave en vanalles willen, en dan botsen op iemand die wil meppen en neuken en verder geen gezeik.

Zo eens om de vier maanden, want hij heeft ook nog andere ijzers in het vuur. Uit wat je schrijft blijkt dat je helemaal niet zo bent, Neiye - gelukkig. Fijn om te lezen dat er Domina's bestaan met het hart op de juiste plaats. De vrouwelijke sub die zich volledig aan de Dom wil geven en wat doet de Dom daarmee? Beetje pijpen en neuken en dan is het wel weer klaar. Soms staat dat ook letterlijk zo in de advertentie.

En ondanks dat de man dan met haar doet wat hij wil, is de 'zich zelfloos gevende' vrouw ontevreden. Ik heb de indruk dat 'het verhaal' voor vrouwelijke subs vaak veel belangrijker is dan voor mannelijke Doms. De vrouw bedenkt er van alles bij, dat voor de man niet bestaat. In elk geval niet nadat hij is klaargekomen: Ik vind het nogal wat wanneer een man zich aan me overgeeft.

Als ik zomaar alles met hem mag doen. Echt niet dat ik het dan bij wat pijpen en neuken laat! Maar in hoeverre het voor een mannelijke sub verder gaat dan gewoon even iets geils en ondergaan wat hij toch al wilde Voor mij zijn de subs die zich daadwerkelijk willen overgeven en die een verlangen hebben te dienen, de krenten in de pap. Net als dat vrouwelijke subs zoeken naar een man die wat meer van hen verlangt dan seks en spelen.

Als we allemaal homo waren paste het volgens mij veel gemakkelijker op elkaar: Then again, bestaat er wel meer dan gewoon iets geils ondergaan wat je toch al wilde? De categorie ziekelijk buiten beschouwing gelaten. En hoe vaak betekent een vrouw die zich 'volledig wil geven', een vrouw die voortdurend de Doms aandacht wil?

Je kunt in een relatie of die nu vriendschappelijk of romantisch is de focus leggen op wat je van de ander wilt. Je kunt ook kijken naar wat je te geven hebt. Misschien helpt het als je die twee uit elkaar kunt houden. De essentie van een relatie in drie regels.

Heej Arella Oké, duidelijk nu wat je bedoelde en helemaal mee eens. Meer het soort vent dat het verschil niet weet tussen horkerig gedrag en dominant gedrag. Lastig is dat in het begin zoiets ook vaak niet duidelijk is voor de ander eh.. Ik heb bij mijn eerste D. Dat was geen probleem.

Het werd pas een probleem toen ik het doorkreeg: Sinterklaas Het is nog wat vroeg, maar toch. Ik had een héél wensenlijstje - daar heb ik niks van gekregen. Maar wel een heleboel andere dingen, waarvan ik het bestaan niet vermoedde. Op andere gebieden matchen we wonderbaarlijk: Blijkbaar heb ik dat op één of andere manier gevoeld, want pas jaren na ons eerste contact kan ik zeggen: Dus ja, een match op basis van een BDSM-checklist, sorry hoor - dat zie ik echt niet zitten - werkt niet voor mij.

Wat niet wegneemt dat het voor anderen wél een prima hulpmiddel kan zijn. Een evt partner doet maar moeite om er met goede gesprekken achter tekomen wat gewaardeerd word. En dan bedoel ik geen mail gesprekken. Gaat het die D's toch zeker niet temakkelijk maken.

Het gaat om karakter en niet om kijk eens wat ik lekker vind. Het is niet alleen voor een S ook moeilijk een eerste date. Als D is het ook niet makkelijk. Heb ook een date gehad. Het is en blijft iets menselijks. Het is zoeken en hopen Ik heb juist het idee dat degenen die van het begin af aan er bovenop zitten, heel veel aandacht geven nog voor de eerste date, dat zo iemand een "jager" is.

Dat de aandacht na de eerste sessie alweer verslapt omdat al die aandacht eigenlijk alleen daarom te doen was. En dat de halfgoden onder de D's, met dank aan PK ;- , gewoon de tijd nemen om je te leren kennen. Maar daar versta ik dus ook onder geduld hebben en vragen. Want de rest van je leven staat toch niet stil als je bezig bent een mens te leren kennen?

Kitja, je heb gelijk, we zijn allemaal mensen. Ieder met zijn eigenaardigheden en nukken. Om met elkaar verder te kunnen en mekaar te kunnen begrijpen zal je er tijd in moeten steken tenslotte Rome is ook niet in 1 dag gebouwd. Wat Pk zegt ben ik het wel eens. Ik krijg ook wel eens de indruk dat er D's zijn die denken dat de wereld dankzij hun bestaat.

Bedankt voor deze discussie Ik zit nu half te stuiteren omdat ik naar mijn idee te weinig aandacht krijg van mijn Dom. Ik ben een beginnende sub. Eigenlijk nog niet veel mee gedaan, maar na de date van maandag uurtje in auto en buitenlucht krijg ik niet de mogelijkheid om er over te praten app. In het begin vroeg hij veel, had interesse, en nu te druk?

Na het lezen van deze discussie ben ik de discussie aangegaan met mijn Dom. Je kunt geen draadje meer starten.

Voor gesprekken kun je terecht bij de Groepen. Ga naar forum-index of kies ander forum: Alle berichten uit deze discussie De eerste keer Uitgeschreven deelnemer 06 - 07 - 20 13 Uitgeschreven deelnemer 07 - 07 - 20 13 Dus geniet, gr Ingrid Re: Uitgeschreven deelnemer 10 - 07 - 20 13 Liefs van Arella Laatst gewijzigd op: Of ik een Meester hier vind weet ik niet maar iemand die een beetje dominant is heeft wel de voorkeur.

Mijn enige voorwaarde is dat alles rustig en opbouwend verloopt Heb een vaste relatie waarin ik het subzijn niet helemaal tot zijn recht kan laten komen. Samen zijn we er achter dat we Ik ben een perfect verzorgde zakenman van 42 jaar op zoek naar een jongedame of studente die gewillig en onderdanig is.

Ik ben Petra en ik heb ontdekt dat ik erg onderdanig ben. Sexueel word ik hierin niet Nou ja de titel zegt het deels al. Ik ben een vrouw met een aantal fetishen oa lak, leer, panty en ben daarnaast enorm onderdanig Antwerpen BE Eerlijke contacten gezocht Jong gelegenheidskoppeltje, 24v en 32m.

West-Vlaanderen BE Ik ben heel slaafs in bed en laat mij graag vastketenen en bewerken Ik ben heel slaafs in bed en laat mij graag vastketenen en bewerken met diverse hulpmiddelen.

Oost-Vlaanderen BE dom zoekt sub voor bdsm Welke vrouwelijke sub is nog zoek naar een dom voor bdsm. Vlaams-Brabant BE Speel de kaarten goed en haar kutje mag verwend worden. Noord-Holland NL Hopelijk heb ik nu jou interesse? Ben opzoek naar wat spannends Zeeland NL Welke sex-slavin of lust-sub zoekt ook een spannende, hete tijd?

Noord-Holland NL Dominante zakenman zoekt lustslet sub.

sub zoekt dom eerste keer sex