strak kontje neuken pijpsletten

Geil, genot en lust en dat hevig brandende gevoel zorgde dat ik knettergek werd van geiligheid. De boys zaten grijnzend te kijken hoe machteloos ik mijn lot moest ondergaan. Plotseling stonden Harry en Karel op met de mededeling dat zij wat gingen drinken beneden in de woonkamer, zelf werd er uit de badkamer een beetje water getapt wat ik te drinken kreeg, mijn slettebek wat opfriste want zei Harry het wordt nog een lange dag met een beetje pijpen en rimmen kom jij er niet vanaf sletje.

Ontredderd, machteloos lag ik vastgebonden als een geile hoerige slavin in nijlons, jarretelles en hoge hakken op bed. Het brandende gevoel was nu wael geluwd, het voelde nu zelfs wel lekker aan en mijn benen gehuld in nijlons, wat mij enorm opwond zorgde ervoor dat ik met een enorme dikke pik lag te genieten van de lust die bezit van mij had genomen. Toen ik lag te wachten op mijn vrienden, het duurde al een tijd, begon ik mij af te vragen waar die gasten bleven.

Ik hoorde niets en ik wist het niet zeker, ik had de voordeur toch dicht horen slaan en dacht, ze laten mij toch niet als een geile slet hier alleen achter, ik maakte mij zelfs zorgen dat zij misschien wel meerdere vrienden gingen halen zoals in mijn nachtelijke droom, om ook te genieten van mijn geile hoerige uitstraling zoals ik er uit zag, gewillig was vastgebonden en op het grote bed geil lag te wezen.

Opeens hoorde ik iemand de trap op lopen en ik dacht nog hier komen die geile rakkers we gaan weer heerlijke kinkysex ondergaan en wanneer Harry en Karel nog meer wilde konden zij het krijgen ik was er klaar voor. Toen de deur open ging wist ik niet wat mij overkwam Het bleek toch Karin te zijn die een metamorfose had ondergaan. Jesus wat is er hier aan de hand en omdat de kamer duister rood verlicht was herkende zij niet gelijk wie er op haar bed lag. Zij dacht eerst nog dat er een meid vastgebonden op bed lag, gezien de nijlons en hoge hakken.

Van haar stuk gebracht wat zij zag en meemaakte werd het nog erger toen zij mij herkende. Zij slaakte een kreet en stotterde van, mijn god Bas hoe kom jij nu hier, en wie heeft jou dit geflikt, ze kon de juiste woorden niet vinden en keek mij hevig ontzet aan.

Ondanks de benarde toestand en ik mij vreselijk schaamde hoe ik daar als een hoerig sletje er bij lag, lag ik nog altijd met een enorme grote dikke pik. Toen Karin van de eerste schrik bekomen was merkte zij mijn dikke pik op, die torenhoog omhoog stond en mompelde Karin binnendsmond, mijn god wat een pik heb jij Bas.

Er klonk bewondering in haar stem en ik merkte dat zij naar adem stond te happen bij het zien van zo'n enorme pik die zij vlak voor zich zag en met een hese overslaande stem zei, dit is een monsterlijk geval, jesus wat een neuklat en kwam Karin verbouwereerd naast mij op het grote bed zitten.

Maar nog steeds lag ik hulpeloos vastgebonden op het grote bed niet wetende wat te zeggen. Toen Karin mij goed bekeek vroeg zij aan mij of ik dit wel prettig vond, er zo uitziend als een sletje, gebonden aan het bed, ik wist haar niets anders te zeggen dat ik het wel lekker vond om in nijlons en jarretelles rond te lopen, ik weet het niet het geeft mij een enorme kick, het is nu pas de eerste keer, maar de nijlons en zelfs de hoge hakken het voelt zo heerlijk aan het maakt mij geil, vertelde ik haar eerlijk.

Op een zacht fluisterende toon zei Karin, dat zij ondanks alles wat zij zo onverwacht ondervond, zij dit ook wel erg geil vond en begon zij mij uit mijn benarde positie te bevrijden. Het kon niet anders dat zij ook mijn enorme pik moest bevrijden van het koord wat mijn pik had afgebonden. Bij de aanraking ging er een siddering door mijn lichaam, had ik een kippenvel moment. Karin de heerlijke lekkere geile moeder van Harry, waar ik mij wel eens heimelijk op aftrok, die heerlijke vrouw zat nu aan mijn pik.

En ik kon er niets aan doen maar mijn pik wipte heen en weer bij deze goddelijke aanraking van haar mooi gevormde handen met lange rood gelakte nagels. Karin merkte dit natuurlijk ook en zij reageerde daar op.

Ik heb veel meegemaakt maar jou zo te zien in jarretelles, zwarte nijlons em ook nog eens met super hoge hakken, winden mij enorm op, maken mij verschrikkelijk geil.

En dan nog die heerlijke paardelul, nee nog nooit heb ik zo'n grote lange dikke pik gezien sprak zij geil kijkend naar mijn inderdaad ontzettende grote pik. In een impuls pakte ze mijn pik beet, omvatte het met twee handen en nog torrende mijn paarse eikel boven haar handen uit en zette zij plotseling haar volle rode lippen rond mijn eikel en begon tergend langzaam alleen mijn eikel te zuigen, haar tongetje likte mijn pisgaatje waardoor ik een rilling over mij hele lijf had, wat was ik geil.

Ondanks de rare situatie waarin wij beide waren beland en ons nu bevonden, was ook Karin zo geil als boter geworden. Toen zij mij zachtjes in mijn eikel beet en mij met één hand aftrok kreunde ik van genot ik wist niet wat mij overkwam, dit was gewoon goddelijk.

Het kon toch niet waar zijn, dat deze ongelooflijke mooie vrouw aan mijn eikel lag te sabbelen. Ik liet haar met veel plezier begaan, maakte brutaal wat knoopjes los van haar bloes en zag twee heerlijke grote borsten gevangen in een kanten kwartcup BH. Toen ik meerdere knoopjes los had en haar bh ietsje verplaatste vielen haar volle borsten uit haar bh en bloes en nam ik de heerlijke volle rondingen in mijn handen en begon aan haar tepels te zuigen.

Toen ik de borsten met mijn tanden bewekte en zachtjes aan haar tepels lag te zuigen begon zij te kronkelen van het genot wat zij overkwam. Zij plante haar nagels diep in mijn pik wat mij bijna te veel werd ik kreunde en steunde. Nee, Bas nu nog niet klaarkomen als je blieft ik wil nog veel meer, nee gvd ik wil ook, zei Karin zachtjes, toe lieverd nu nog even niet.

Maar ik hield het niet ik was zo verschrikkelijk geil, het was te laat ik kwam met een hevig gegrom en gekrijs klaar, nog nooit was ik zo hevig klaargekomen ik spoot mijn ballen leeg op haar grote volle weelderige tieten.

Karin keek haar ogen uit, zoveel sperma had zij niet verwacht, zij was dit niet meer gewend. Ik bleef klaarkomen, met een verwijtende blik in haar ogen keek zij mij teleurgesteld aan. Zij dacht dat het over was en had stiekum gehoopt nog wat langer te kunnen rollenbollen met deze jonge kerel met zo'n enorme dikke lul.

Tot haar verbazing werd mijn pik niet slap, hij was niet meer zo verschrikkelijk groot maar toch was het nog steeds een pik van formaat. Toen ik haar op haar rug lag en begon te kussen van top tot teen werd ik weer geil. Dat kon ook niet anders ik lag hier met mijn droomvrouw half naakt op het bed, mijn pik werd dan ook weer tot grote hoogte gedreven.

Een twinkeling in de ogen van Karin veraadde haar, Jesus mijn god dat monster wordt weer zo ontzetten groot, Bas hoe kan dit, en zei verder, ik wil dat jij mij neukt met dat monster ik wil hem voelen diep in mijn kut. Ga op je rug liggen en ik kom op je zitten. Karin liet haar rok zakken en keek ik naar haar mooi gevormde benen gehuld in nijlons met jarretelles en een piepkleine string die zij in één ruk van zich af deed. Langzaam schoof zij met haar al wat vochtig kutje over mijn dikke pik, haar kutje was zo strak en ondanks dat zij al vochtig was had mijn pik moeite om in haar oh zo strakke kutje te komen.

Voorzichtig penetreerde ik mijn enorme pik diep in haar, Gvd wat zit ik vol wat voelt dit heerlijk, zei Karin met een hese stemen nog steeds zat mijn pik niet volledig in haar druipend grotje, wat ben jij groot, jesus wat ben ik geil krijste Karin het uit, de tranen van pijn en genot liepen over haar wang, deze 32 jarige schoonheid had al te lang moeten wachten. Zij kreunde van genot toen ik langzaam mijn pik in haar begon te bewegen, korte stootjes dan weer lange halen, zij hapte naar adem van zoveel massa in haar strak kutje, het wond haar verschrikkelijk op, zij gilde het uit dat zij zo verschrikkelijk geil was.

Het tempo was laag maar totdat ik haar echt hard begon te stoten. Ontstuimig als een jonge hengst ramde ik in haar strak kutje, zij kreunde onbeheerst en gilde Karin het uit. Meer, meer, Bas gvd ik wil meer en zij kreeg meer zij kon krijgen wat zij hebben wou onophoudelijk ramde ik als een jonge stier mijn enorme pik diep in haar kut, Karin was zo geil geworden dat zij het ene orgasma na het andere ondervond, haar goddelijk vocht spatte uit haar oh zo natte kut.

Zij vloekte en tierde dat ik niet mocht ophouden, zij bereed mij alsof zij op een wilde hengst zat, haar grote ronde blote borsten deinde mee op het ritme zoal zij haar hengst bereed, zij was zo verschrikkelijk geil geworden dat zij wild en met een harde kreet haar zoveelste orgasma beleefde, ooooooooohhhhh jaaaaaaaaaaaahh ik kom klaar, niet ophouden Bas ga door ga door gvd onbeheerst vloekte en tierde zij dat ik haar neukslet, pooier, hoerenloper was, mijn paardelul haar gek maakte.

Ook ik kon mij niet meer beheersen en spoot haar kut vol met mijn warme zaad, ik bleef door pompen, mijn sperma spoot ik in haar oh zo natte kut en bleef spuiten, spoot golf na golf dikke spermaklodders in haar, er kwam geen eind aan ik neukte haar tot mijn laatste druppel zaad in haar geile druipnatte kut had gespoten, jesus wat is dit lekker zei ik tegen Karin.

Zij liet zich loom voorover zakken en liet zich kussen op haar harde tepels en mompelde iets onverstaanbaars en begon mij vol op de mond te kussen, wat over ging in een vurige tongkus. Onze tongen dansten wild rond elkaar, waar ik verschrikkelijk geil van werd, dat mijn pik die nog in het druipende kutje van Karin zat weer stijf en hard begon te worden.

Karin reageerde als door een wesp gestoken rolde van mij af en lag nu onder mij, zonder dat mijn pik uit haar natte strakke kutje was gekomen. Zij sloeg haar benen rond mijn heupen om mij zo diep mogelijk te voelen. Gvd jesus ik voel mij een slet krijste Karin het uit, wat ben ik geil dit heb ik lange tijd niet meegemaakt. Wild begon ik haar te neuken, ik wilde haar bewijzen dat ik ongegeneerd geil haar hard zonder enige schroom kon neuken, mijn ballen ketsten tegen haar kontje wat haar bijzonder geil maakte.

Ik ramde nu echt zo hard als een wilde stier zodat ik tegen haar baarmoeder aan stootte. En ook nu weer lag Karin hevig te genieten, was ik het beest wat haar met krachtige stoten voor de zoveelste keer liet klaarkomen.

Haar kut spande de spieren rondom mijn pik wat ook mij te veel werd en kwamen Karin en ik gelijktijdig ongelooflijk lekker klaar en opnieuw schreeuwde Karin allerlei verwensingen over zich zelf uit, ik ben een zaadvragende slet ik ben een geile teef, een geile hoer riep zij het ongegeneerd uit, zij was volledig de weg kwijt van de lust die bezit van haar had genomen.

Nadat wij ons hoogtepunt hadden bereikt liet ik mij van haar afglijden zij was volledig uitgeput van zo'n enorme lange geile neukbeurt. Na zoveel genot wat wij samen hadden beleeft lagen wij stil naast elkaar na te genieten op het bed.

Karin verbrak de stilte en vroeg zich hardop af hoe zij zich zo had kunnen laten gaan, schaamde zich zelfs wel een beetje en vroeg mij, Bas hoe oud ben jij nu eigenlijk. Waarop ik loog door te zeggen dat ik al zestien was, eigenlijk zou ik pas de volgende maand 16 worden maar het klonk al wat beter dan 15 jaar. Karin schrok daar wel een beetje van, jesus jij had gemakkelijk mijn zoon kunnen zijn, waarop ik adrem zei, dan had ik U nu niet zo lang liggen neuken. Lachend beaamde Karin dit maar op serieuze toon, beloof mij Bas dat jij dit nooit tegen iemand verteld, een kerel van 16 die haar zo verschrikkelijk geil had geneukt, als anderen dat wisten, zou de hel los barsten.

Zij vertelde mij dat zij de laatste 4 jaar geen echte goede sex had beleeft en zeker niet zoals zij nu met een jonge hengst het had ondervonden. Zij vond het wel een gek idee, vond het zelfs een geile gedachte dat wij sex hadden bedreven, dat ik nijlons, jarretelles en hoge hakken aan had van haar. En beloofde mij dat ik nog maar eens terug moest komen en zij mij dan volledig zou omtoveren in een geil sletje en vroeg, of ik dat ook zou willen en nogmaals moest ik haar beloven dit nooit door te vertellen aan niemand zelfs niet aan mijn beste vrienden.

Nog altijd onder de indruk van deze mooie vrouw kon ik niet anders dan volmondig ja tegen haar te zeggen, tenslotte had zij mij als eerste vrouw, echte sex met een vrouw laten beleven en wat voor vrouw, zo lekker, zo mooi We praten nog wat na, ik vertelde haar, dat het blonde haar, haar wel erg leuk en erg sexy stond, Karin gaf aan dit ook wel leuk te vinden maar zou zo weer voor zwart kunnen kiezen.

Karin vroeg natuurlijk ook naar het feit dat ik zo aangekleed vast gebonden op haar bed had gelegen, hoe dat was gebeurd. Ook nu loog ik tegen haar dat ik had opgeschept tegen Harry en Karel dat ik mij als een meisje durfde om te kleden, waarna de gasten mij voor de gein hadden vastgebonden en waren zij waarschijnlijk gevlucht toen Karin onverwacht thuis was gekomen. Het klonk allemaal aannemelijk, want Karin had geen enkel benul dat ik eigenlijk gewillig als een sexobject werd misbruikt door Harry en Karel.

Ik hoopte maar dat ik Harry nog te pakken kon krijgen via de telefoon om mijn verhaal aan Karin te bevestigen. Diep in mijn hart hoopte ik stilletjes dat ik Karin nog vaker in haar hoerige kamer zou mogen neuken, geile spelletjes met Harry en Karel waren wel geil en lekker, maar ik zou er alles voor over hebben om nog vaker met deze geweldige geile dame sex te beleven, dit was zo anders een heerlijke vrouw. Het leek of zij gedachten kon lezen want Karin vroeg mij het a.

Harry zou nlm naar zijn vader gaan, zou een lang weekend blijven in Amsterdam, het klonk mij als muziek in mijn oren. Karin hieip mij om de nijlons, jarretelles en hakken uit te doen, haalde de rode lap stof van de lamp waardoor de kamer nu weer in een fel verlichte kamer veranderde, waardoor ik mijn kleren zag liggen en weer aantrok.

Ik voerde de snelheid en druk op en Marjan begon te trillen, ooo klootzak…je laat me klaarkomen op je hand en ze zakte in elkaar. Daar stond ze dan, de vrouw van mijn vader die zojuist was klaargekomen op mijn vingers na te hijgen van een intens orgasme.

Ze duwde haar mond op die van mij en gaf me een korte diepe tongzoen en zei dat het jaren geleden was dat ze zo snel en intens was klaargekomen. Dit is nog maar het begin zei ik.

Ik ga je de hele nacht neuken zoals je nog nooit bent geneukt! Ik deed haar bloes weer dicht en zei dat we nu terug naar het feest moesten anders zouden ze ons gaan missen en bukte hierna en trok haar string over haar heupen naar beneden. Wat doe je vroeg ze me verbaasd en ik vertelde dat dit mijn trofee was en ze hem terug zou krijgen als ze vanavond weer bij me zou komen om af te maken waar we zojuist aan waren begonnen.

Doe je dat niet dan zal ik hem morgenochtend tijdens het gezamenlijke ontbijt teruggeven en zeggen dat je hem bij mij had laten liggen. Marjan keek me aan en zei, klootzak dat durf je nooit. Ik lachte en zei, lieve Marjan je komt na het feest gewoon naar mijn kamer dan houden we samen een afterparty, of je komt niet en kijkt morgenochtend of ik het durf of niet. We liepen weer naar de lift en in de lift pakte ik haar weer beet en likte in haar nek, denk de rest van de avond maar aan mijn pik Marjan, ik ga met je neuken en laat je de hele nacht klaarkomen.

Ze rilde en duwde haar kont naar achter, daar hou ik je aan klootzak en stapte daarna naar voren omdat de deuren zich opende en stapte de lift uit. We mengden ons tussen de feestgangers en na een goed uur beëindigde Marjan het feest en bedankte iedereen voor de geweldige avond. Ik keek naar haar en voelde mijn pik opzwellen bij het idee dat ze daar stond en geen slip droeg, ik zat vooraan en haalde haar string uit mijn zak en toen ze mijn kant opkeek hield ik hem even voor mijn neus en likte met mijn tong over mijn lippen.

Ze keek me aan en ik zag haar gezicht licht verkleuren en ze zei dat ze iedereen ook bedankte namens mijn vader die helaas iets te diep in het glaasje had gekeken. Mijn avond is in ieder geval geslaagd zei ze, ik heb sinds tijden niet zo genoten als vanavond zei ze terwijl ze me strak aankeek. Iedereen nam daarna afscheid en nadat ze allemaal weg waren liepen ook ik en Marjan naar de lift.

We stapte erin en toen de deuren zich sloten zei ik, trek je rok voor me omhoog Marjan gun mij een blik op je rijpe kont. Ze bukte en pakte de zoom van haar rok en trok hem omhoog waardoor ik een mooi zicht kreeg op haar volle billen en met mijn hand gleed ik tussen haar benen en voelde dat haar kutje droop van geiligheid en duwde zonder pardon twee vingers bij haar naar binnen en duwde met mijn andere hand op de stop knop waardoor de lift stilviel.

Ik duwde Marjan naar voren en terwijl ze met een hand haar rok omhoog hield had ze maar 1 hand om zich op te vangen en daar stond ze schuin naar voren met haar kont naar achter terwijl ik mijn vingers in en uit haar druipende kut bewoog. Met mijn voet duwde ik haar benen meer uit elkaar, spreid je benen voor me zodat ik je kutje goed kan bewerken geil kreng zei ik. Godverdomme, klootzak zei ze, je pakt me gewoon in de lift van een hotel bij mijn ouwe kut.

Je hebt wel lef om dit met de vrouw van je vader te doen. Je wilt dit toch zei ik, je trekt zelf toch je rok omhoog en bied me je kont aan? Je bent gewoon een oud geil kreng Marjan die eraan toe is aan om door een jonge vent gepakt te worden. Ik trok mijn druipende vingers uit haar kut en hield deze naast haar gezicht, proef jezelf Marjan laat me zien hoe geil kreng je eigenlijk bent.

Ze hapte mijn vingers diep haar mond in en zoog er hard op en ik drukte weer op de liftknop die gelijk op onze etage was en de deuren opende. Daar stond ze dan met haar rok omhoog en mijn vingers in haar mond en van schrik liet ze haar rok los en ook mijn vingers, klootzak zei ze voor hetzelfde geld staat er iemand.

Ik lachte en zei, spannend he. Op onze etage was niemand en ik pakte Marjan bij haar haren en zei, kiezen geil teefje van me. Mijn kamer of jouw kamer en trok haar hoofd achterover en ze kreunde zacht, de jouwe. Ik opende mijn kamerdeur en duwde haar naar binnen, rok uit en bloes uit Marjan zei ik streng.

Wat denk jij wel klootzak zei ze, ik ben niet een of andere slet die zich zo maar even laat gebruiken door de eerste de beste. Ten eerste ben ik niet de eerste de beste en ten tweede noem je me al de hele avond klootzak dus deze klootzak zal jou eens stevig aanpakken. Nu heel snel die bloes en die rok uit Marjan. Ze begon haar bloes uit te doen en wierp hem op de stoel achter haar en gelijk volgde haar rok waar door ze nu voor me stond in haar bh en kousen. Mijn oog viel op haar venusheuvel, haar schaamhaar was een dikke streep maar de haren waren heel kort getrimd.

Doe die bh ook uit, laat die ouwe tieten maar lekker loshangen. Marjan haakte haar armen achter haar rug en verwijderde haar bh waardoor ik een stel grote ietwat hangende borsten te zien kreeg met daarop netjes in het midden een paar grote bruine tepelhoven waarop een paar vingerdikke keiharde tepels recht vooruit wezen.

Kijk eens aan zei ik, daar staat ze dan een geil sletje dat niet kan wachten tot ze door een jonge vent gepakt wordt, zet je benen verder uit elkaar gebood ik haar en ze deed onmiddellijk wat ik vroeg. Marjan stond in het midden van de kamer en ik zag hoe ze met haar vingers door haar kutje gleed ondertussen nieuwsgierig en geil naar mij kijkend.

Ik liet mijn boxer zakken en mijn halfstijve pik van 23 cm werd zichtbaar voor haar en ik zag haar ogen groter worden. Mijn god zei ze, dat is pas een pik en ze likte haar lippen en bewoog haar hand en vingers sneller en begon meer te kreunen. Ik liep al trekkend aan mijn pik op haar af en ging achterhaar staan en schoof mijn handen tussen haar armen door en omvatte haar volle borsten en begon deze stevig te kneden. Ik fluisterde, deze klootzak gaat straks zijn harde pik in je kut stoppen en je helemaal gek neuken maar eerst ga jezelf klaarvingeren geil sletje van me.

Oooh je bent echt een klootzak, een beetje de vrouw van je vader opgeilen hoe durf je. Ik beet in haar nek en zei, dat is niet zo moeilijk, Marjan is volgens mij een smerig geil sletje dat al jaren tekort komt en op dat moment kwam ze kermend klaar en zakte voor me op de grond in elkaar en kermde, vuile klootzak je hebt me weer laten klaarkomen met je geile praat.

Ik greep haar bij haar grijze haren en trok haar hoofd naar mijn pik toe, en nu gaat dit geile sletje mij eens goed pijpen na al die vieze woorden die je zegt wordt het tijd dat jij je mondje eens spoelt en dat gaan we doen met vers zaad dat jezelf mag opzuigen. Gretig sloot ze haar mond om mijn pik en begon me te pijpen zoals ik nog nooit was gepijpt. Eerst bespeelde ze mijn eikel met haar tong en zoog er hard op waarna ze mijn pik steeds dieper in haar mond nam en ik voelde hoe mijn eikel voorbij haar keelgat schoot en haar lippen tegen mijn schaambeen voelde.

Mijn god ze had mijn volledige 23 cm naar binnen gewerkt! Ik voelde haar tong nu tegen mijn zak aan. Ik greep haar haren nu met beide handen en begon met mijn pik neukbewegingen te maken in haar mond. Ze duwde mij weg en ik trok haar net zo hard weer terug en telkens verdween mijn pik helemaal in haar mond en ik zag hoe haar mascara uitliep van de tranen die van haar ogen over haar gezicht liepen. Een geile ouwe pijpslet ben je bitste ik haar toe, deze klootzak zal je eens stevig in je bek neuken riep ik haar toe en toen ze even mijn pik uit haar mond wurmde zei ze snel.

Vuile klootzak, neuk dat ouwe wijf van je vader in haar gore bek dan, laat het haar maar voelen als je durft. En ik duwde mijn pik weer haar mond in en begon weer stevig te neuken, allemaal geile geluidjes kwamen uit haar keel en al snel voelde ik mijn zaad ophoog komen en trok mijn pik uit haar mond en spoot mijn volledige lading over haar gezicht.

Terwijl ze hevig naar adem hapte spoot ik straal na straal op haar gezicht terwijl ik haar een geile zaadhoer noemde. Nadat ik mijn laatste straal had gespoten duwde ik mijn pik weer tegen haar mond en zei, en nu leegzuigen zaadhoer proef het zaad van de zoon van je man. Ze zoog het laatste restje uit mijn pik en toen ik mijn pik uit haar mond haalde likte ze haar lippen, mijn god zei ze wat ben jij een geil beest, nog nooit heeft iemand op deze manier mijn mondje geneukt.

Met haar vingers veegde ze al het zaad van haar gezicht in haar mondje, ik wil meer zei ze. Ik wil dat je me gaat neuken met die grote pik van je, gebruik de vrouw van je vader laat haar maar eens voelen hoe een klootzak als jij een overspelige slet misbruikt riep ze naar me.

Ik draaide haar ruw om, zo kijk eens aan ik heb hier te maken met een smerig geil vrouwtje die er naar snakt om door een jonge vent te worden misbruikt. Op het bed teef en duw die dikke reet maar de lucht in zodat ik je eens goed kan inspecteren.

Marjan nam plaats op haar knieën plaats op het bed en liet zich voorover vallen en pakte met beide handen haar billen vast en trok deze wijd open voor me. Is dit zo goed klootzak riep ze naar me en ik zakte achter haar door mijn knieën en bekeek haar openstaande kut. Ze had grote schaamlippen en met mijn vingers pakte ik deze beet en trok ze uit elkaar waardoor haar neukgaatje zich nog meer voor me opende en ik spuugde er vol op.

Ik zag een kei harde klit tussen haar lippen uitsteken en zoog deze mijn mond in terwijl ik haar zilte lucht opsnoof. Ik zoog op haar klit en hoorde haar roepen, gore klootzak je maakt me nog geiler dan ik al ben en ik liet haar lippen en klit los en schoof gelijk 3 vingers haar kut in en begon haar stevig te vingeren.

Marjan begon harder te kreunen en begroef haar hoofd in het matras, haar kutsappen dropen langs haar benen en toen mijn pik weer op sterkte was gekomen nam ik plaats achter haar en verving mijn vingers voor mijn pik.

Ik duwde alleen mijn eikel tussen haar schaamlippen en haalde hem heen en weer. Ze jammerde toen ze mijn eikel voelde, ooo klootzak neuk me dan, neuk mijn ouwe natte kut met die grote harde pik van je.

Nog steeds hield ze haar billen met haar handen uit elkaar en ineens stootte ik mijn pik helemaal bij haar naar binnen en begon haar te neuken. Mijn pik raakte elke keer haar baarmoedermond en hierdoor liet ze steeds een harde kreun horen, mijn god wat neuk je me lekker diep kreunde ze.

Opgerekte kut slet milf


strak kontje neuken pijpsletten

Geil, genot en lust en dat hevig brandende gevoel zorgde dat ik knettergek werd van geiligheid. De boys zaten grijnzend te kijken hoe machteloos ik mijn lot moest ondergaan. Plotseling stonden Harry en Karel op met de mededeling dat zij wat gingen drinken beneden in de woonkamer, zelf werd er uit de badkamer een beetje water getapt wat ik te drinken kreeg, mijn slettebek wat opfriste want zei Harry het wordt nog een lange dag met een beetje pijpen en rimmen kom jij er niet vanaf sletje.

Ontredderd, machteloos lag ik vastgebonden als een geile hoerige slavin in nijlons, jarretelles en hoge hakken op bed. Het brandende gevoel was nu wael geluwd, het voelde nu zelfs wel lekker aan en mijn benen gehuld in nijlons, wat mij enorm opwond zorgde ervoor dat ik met een enorme dikke pik lag te genieten van de lust die bezit van mij had genomen.

Toen ik lag te wachten op mijn vrienden, het duurde al een tijd, begon ik mij af te vragen waar die gasten bleven. Ik hoorde niets en ik wist het niet zeker, ik had de voordeur toch dicht horen slaan en dacht, ze laten mij toch niet als een geile slet hier alleen achter, ik maakte mij zelfs zorgen dat zij misschien wel meerdere vrienden gingen halen zoals in mijn nachtelijke droom, om ook te genieten van mijn geile hoerige uitstraling zoals ik er uit zag, gewillig was vastgebonden en op het grote bed geil lag te wezen.

Opeens hoorde ik iemand de trap op lopen en ik dacht nog hier komen die geile rakkers we gaan weer heerlijke kinkysex ondergaan en wanneer Harry en Karel nog meer wilde konden zij het krijgen ik was er klaar voor. Toen de deur open ging wist ik niet wat mij overkwam Het bleek toch Karin te zijn die een metamorfose had ondergaan.

Jesus wat is er hier aan de hand en omdat de kamer duister rood verlicht was herkende zij niet gelijk wie er op haar bed lag. Zij dacht eerst nog dat er een meid vastgebonden op bed lag, gezien de nijlons en hoge hakken. Van haar stuk gebracht wat zij zag en meemaakte werd het nog erger toen zij mij herkende.

Zij slaakte een kreet en stotterde van, mijn god Bas hoe kom jij nu hier, en wie heeft jou dit geflikt, ze kon de juiste woorden niet vinden en keek mij hevig ontzet aan. Ondanks de benarde toestand en ik mij vreselijk schaamde hoe ik daar als een hoerig sletje er bij lag, lag ik nog altijd met een enorme grote dikke pik. Toen Karin van de eerste schrik bekomen was merkte zij mijn dikke pik op, die torenhoog omhoog stond en mompelde Karin binnendsmond, mijn god wat een pik heb jij Bas.

Er klonk bewondering in haar stem en ik merkte dat zij naar adem stond te happen bij het zien van zo'n enorme pik die zij vlak voor zich zag en met een hese overslaande stem zei, dit is een monsterlijk geval, jesus wat een neuklat en kwam Karin verbouwereerd naast mij op het grote bed zitten.

Maar nog steeds lag ik hulpeloos vastgebonden op het grote bed niet wetende wat te zeggen. Toen Karin mij goed bekeek vroeg zij aan mij of ik dit wel prettig vond, er zo uitziend als een sletje, gebonden aan het bed, ik wist haar niets anders te zeggen dat ik het wel lekker vond om in nijlons en jarretelles rond te lopen, ik weet het niet het geeft mij een enorme kick, het is nu pas de eerste keer, maar de nijlons en zelfs de hoge hakken het voelt zo heerlijk aan het maakt mij geil, vertelde ik haar eerlijk.

Op een zacht fluisterende toon zei Karin, dat zij ondanks alles wat zij zo onverwacht ondervond, zij dit ook wel erg geil vond en begon zij mij uit mijn benarde positie te bevrijden. Het kon niet anders dat zij ook mijn enorme pik moest bevrijden van het koord wat mijn pik had afgebonden.

Bij de aanraking ging er een siddering door mijn lichaam, had ik een kippenvel moment. Karin de heerlijke lekkere geile moeder van Harry, waar ik mij wel eens heimelijk op aftrok, die heerlijke vrouw zat nu aan mijn pik. En ik kon er niets aan doen maar mijn pik wipte heen en weer bij deze goddelijke aanraking van haar mooi gevormde handen met lange rood gelakte nagels. Karin merkte dit natuurlijk ook en zij reageerde daar op.

Ik heb veel meegemaakt maar jou zo te zien in jarretelles, zwarte nijlons em ook nog eens met super hoge hakken, winden mij enorm op, maken mij verschrikkelijk geil. En dan nog die heerlijke paardelul, nee nog nooit heb ik zo'n grote lange dikke pik gezien sprak zij geil kijkend naar mijn inderdaad ontzettende grote pik. In een impuls pakte ze mijn pik beet, omvatte het met twee handen en nog torrende mijn paarse eikel boven haar handen uit en zette zij plotseling haar volle rode lippen rond mijn eikel en begon tergend langzaam alleen mijn eikel te zuigen, haar tongetje likte mijn pisgaatje waardoor ik een rilling over mij hele lijf had, wat was ik geil.

Ondanks de rare situatie waarin wij beide waren beland en ons nu bevonden, was ook Karin zo geil als boter geworden.

Toen zij mij zachtjes in mijn eikel beet en mij met één hand aftrok kreunde ik van genot ik wist niet wat mij overkwam, dit was gewoon goddelijk. Het kon toch niet waar zijn, dat deze ongelooflijke mooie vrouw aan mijn eikel lag te sabbelen.

Ik liet haar met veel plezier begaan, maakte brutaal wat knoopjes los van haar bloes en zag twee heerlijke grote borsten gevangen in een kanten kwartcup BH. Toen ik meerdere knoopjes los had en haar bh ietsje verplaatste vielen haar volle borsten uit haar bh en bloes en nam ik de heerlijke volle rondingen in mijn handen en begon aan haar tepels te zuigen.

Toen ik de borsten met mijn tanden bewekte en zachtjes aan haar tepels lag te zuigen begon zij te kronkelen van het genot wat zij overkwam. Zij plante haar nagels diep in mijn pik wat mij bijna te veel werd ik kreunde en steunde. Nee, Bas nu nog niet klaarkomen als je blieft ik wil nog veel meer, nee gvd ik wil ook, zei Karin zachtjes, toe lieverd nu nog even niet. Maar ik hield het niet ik was zo verschrikkelijk geil, het was te laat ik kwam met een hevig gegrom en gekrijs klaar, nog nooit was ik zo hevig klaargekomen ik spoot mijn ballen leeg op haar grote volle weelderige tieten.

Karin keek haar ogen uit, zoveel sperma had zij niet verwacht, zij was dit niet meer gewend. Ik bleef klaarkomen, met een verwijtende blik in haar ogen keek zij mij teleurgesteld aan. Zij dacht dat het over was en had stiekum gehoopt nog wat langer te kunnen rollenbollen met deze jonge kerel met zo'n enorme dikke lul. Tot haar verbazing werd mijn pik niet slap, hij was niet meer zo verschrikkelijk groot maar toch was het nog steeds een pik van formaat.

Toen ik haar op haar rug lag en begon te kussen van top tot teen werd ik weer geil. Dat kon ook niet anders ik lag hier met mijn droomvrouw half naakt op het bed, mijn pik werd dan ook weer tot grote hoogte gedreven.

Een twinkeling in de ogen van Karin veraadde haar, Jesus mijn god dat monster wordt weer zo ontzetten groot, Bas hoe kan dit, en zei verder, ik wil dat jij mij neukt met dat monster ik wil hem voelen diep in mijn kut. Ga op je rug liggen en ik kom op je zitten. Karin liet haar rok zakken en keek ik naar haar mooi gevormde benen gehuld in nijlons met jarretelles en een piepkleine string die zij in één ruk van zich af deed. Langzaam schoof zij met haar al wat vochtig kutje over mijn dikke pik, haar kutje was zo strak en ondanks dat zij al vochtig was had mijn pik moeite om in haar oh zo strakke kutje te komen.

Voorzichtig penetreerde ik mijn enorme pik diep in haar, Gvd wat zit ik vol wat voelt dit heerlijk, zei Karin met een hese stemen nog steeds zat mijn pik niet volledig in haar druipend grotje, wat ben jij groot, jesus wat ben ik geil krijste Karin het uit, de tranen van pijn en genot liepen over haar wang, deze 32 jarige schoonheid had al te lang moeten wachten. Zij kreunde van genot toen ik langzaam mijn pik in haar begon te bewegen, korte stootjes dan weer lange halen, zij hapte naar adem van zoveel massa in haar strak kutje, het wond haar verschrikkelijk op, zij gilde het uit dat zij zo verschrikkelijk geil was.

Het tempo was laag maar totdat ik haar echt hard begon te stoten. Ontstuimig als een jonge hengst ramde ik in haar strak kutje, zij kreunde onbeheerst en gilde Karin het uit. Meer, meer, Bas gvd ik wil meer en zij kreeg meer zij kon krijgen wat zij hebben wou onophoudelijk ramde ik als een jonge stier mijn enorme pik diep in haar kut, Karin was zo geil geworden dat zij het ene orgasma na het andere ondervond, haar goddelijk vocht spatte uit haar oh zo natte kut. Zij vloekte en tierde dat ik niet mocht ophouden, zij bereed mij alsof zij op een wilde hengst zat, haar grote ronde blote borsten deinde mee op het ritme zoal zij haar hengst bereed, zij was zo verschrikkelijk geil geworden dat zij wild en met een harde kreet haar zoveelste orgasma beleefde, ooooooooohhhhh jaaaaaaaaaaaahh ik kom klaar, niet ophouden Bas ga door ga door gvd onbeheerst vloekte en tierde zij dat ik haar neukslet, pooier, hoerenloper was, mijn paardelul haar gek maakte.

Ook ik kon mij niet meer beheersen en spoot haar kut vol met mijn warme zaad, ik bleef door pompen, mijn sperma spoot ik in haar oh zo natte kut en bleef spuiten, spoot golf na golf dikke spermaklodders in haar, er kwam geen eind aan ik neukte haar tot mijn laatste druppel zaad in haar geile druipnatte kut had gespoten, jesus wat is dit lekker zei ik tegen Karin. Zij liet zich loom voorover zakken en liet zich kussen op haar harde tepels en mompelde iets onverstaanbaars en begon mij vol op de mond te kussen, wat over ging in een vurige tongkus.

Onze tongen dansten wild rond elkaar, waar ik verschrikkelijk geil van werd, dat mijn pik die nog in het druipende kutje van Karin zat weer stijf en hard begon te worden. Karin reageerde als door een wesp gestoken rolde van mij af en lag nu onder mij, zonder dat mijn pik uit haar natte strakke kutje was gekomen.

Zij sloeg haar benen rond mijn heupen om mij zo diep mogelijk te voelen. Gvd jesus ik voel mij een slet krijste Karin het uit, wat ben ik geil dit heb ik lange tijd niet meegemaakt. Wild begon ik haar te neuken, ik wilde haar bewijzen dat ik ongegeneerd geil haar hard zonder enige schroom kon neuken, mijn ballen ketsten tegen haar kontje wat haar bijzonder geil maakte.

Ik ramde nu echt zo hard als een wilde stier zodat ik tegen haar baarmoeder aan stootte. En ook nu weer lag Karin hevig te genieten, was ik het beest wat haar met krachtige stoten voor de zoveelste keer liet klaarkomen. Haar kut spande de spieren rondom mijn pik wat ook mij te veel werd en kwamen Karin en ik gelijktijdig ongelooflijk lekker klaar en opnieuw schreeuwde Karin allerlei verwensingen over zich zelf uit, ik ben een zaadvragende slet ik ben een geile teef, een geile hoer riep zij het ongegeneerd uit, zij was volledig de weg kwijt van de lust die bezit van haar had genomen.

Nadat wij ons hoogtepunt hadden bereikt liet ik mij van haar afglijden zij was volledig uitgeput van zo'n enorme lange geile neukbeurt. Na zoveel genot wat wij samen hadden beleeft lagen wij stil naast elkaar na te genieten op het bed. Karin verbrak de stilte en vroeg zich hardop af hoe zij zich zo had kunnen laten gaan, schaamde zich zelfs wel een beetje en vroeg mij, Bas hoe oud ben jij nu eigenlijk.

Waarop ik loog door te zeggen dat ik al zestien was, eigenlijk zou ik pas de volgende maand 16 worden maar het klonk al wat beter dan 15 jaar. Karin schrok daar wel een beetje van, jesus jij had gemakkelijk mijn zoon kunnen zijn, waarop ik adrem zei, dan had ik U nu niet zo lang liggen neuken.

Lachend beaamde Karin dit maar op serieuze toon, beloof mij Bas dat jij dit nooit tegen iemand verteld, een kerel van 16 die haar zo verschrikkelijk geil had geneukt, als anderen dat wisten, zou de hel los barsten.

Zij vertelde mij dat zij de laatste 4 jaar geen echte goede sex had beleeft en zeker niet zoals zij nu met een jonge hengst het had ondervonden.

Zij vond het wel een gek idee, vond het zelfs een geile gedachte dat wij sex hadden bedreven, dat ik nijlons, jarretelles en hoge hakken aan had van haar. En beloofde mij dat ik nog maar eens terug moest komen en zij mij dan volledig zou omtoveren in een geil sletje en vroeg, of ik dat ook zou willen en nogmaals moest ik haar beloven dit nooit door te vertellen aan niemand zelfs niet aan mijn beste vrienden. Nog altijd onder de indruk van deze mooie vrouw kon ik niet anders dan volmondig ja tegen haar te zeggen, tenslotte had zij mij als eerste vrouw, echte sex met een vrouw laten beleven en wat voor vrouw, zo lekker, zo mooi We praten nog wat na, ik vertelde haar, dat het blonde haar, haar wel erg leuk en erg sexy stond, Karin gaf aan dit ook wel leuk te vinden maar zou zo weer voor zwart kunnen kiezen.

Karin vroeg natuurlijk ook naar het feit dat ik zo aangekleed vast gebonden op haar bed had gelegen, hoe dat was gebeurd. Ook nu loog ik tegen haar dat ik had opgeschept tegen Harry en Karel dat ik mij als een meisje durfde om te kleden, waarna de gasten mij voor de gein hadden vastgebonden en waren zij waarschijnlijk gevlucht toen Karin onverwacht thuis was gekomen.

Het klonk allemaal aannemelijk, want Karin had geen enkel benul dat ik eigenlijk gewillig als een sexobject werd misbruikt door Harry en Karel.

Ik hoopte maar dat ik Harry nog te pakken kon krijgen via de telefoon om mijn verhaal aan Karin te bevestigen. Diep in mijn hart hoopte ik stilletjes dat ik Karin nog vaker in haar hoerige kamer zou mogen neuken, geile spelletjes met Harry en Karel waren wel geil en lekker, maar ik zou er alles voor over hebben om nog vaker met deze geweldige geile dame sex te beleven, dit was zo anders een heerlijke vrouw.

Het leek of zij gedachten kon lezen want Karin vroeg mij het a. Harry zou nlm naar zijn vader gaan, zou een lang weekend blijven in Amsterdam, het klonk mij als muziek in mijn oren. Karin hieip mij om de nijlons, jarretelles en hakken uit te doen, haalde de rode lap stof van de lamp waardoor de kamer nu weer in een fel verlichte kamer veranderde, waardoor ik mijn kleren zag liggen en weer aantrok.

Ik voerde de snelheid en druk op en Marjan begon te trillen, ooo klootzak…je laat me klaarkomen op je hand en ze zakte in elkaar. Daar stond ze dan, de vrouw van mijn vader die zojuist was klaargekomen op mijn vingers na te hijgen van een intens orgasme.

Ze duwde haar mond op die van mij en gaf me een korte diepe tongzoen en zei dat het jaren geleden was dat ze zo snel en intens was klaargekomen. Dit is nog maar het begin zei ik. Ik ga je de hele nacht neuken zoals je nog nooit bent geneukt! Ik deed haar bloes weer dicht en zei dat we nu terug naar het feest moesten anders zouden ze ons gaan missen en bukte hierna en trok haar string over haar heupen naar beneden.

Wat doe je vroeg ze me verbaasd en ik vertelde dat dit mijn trofee was en ze hem terug zou krijgen als ze vanavond weer bij me zou komen om af te maken waar we zojuist aan waren begonnen. Doe je dat niet dan zal ik hem morgenochtend tijdens het gezamenlijke ontbijt teruggeven en zeggen dat je hem bij mij had laten liggen.

Marjan keek me aan en zei, klootzak dat durf je nooit. Ik lachte en zei, lieve Marjan je komt na het feest gewoon naar mijn kamer dan houden we samen een afterparty, of je komt niet en kijkt morgenochtend of ik het durf of niet. We liepen weer naar de lift en in de lift pakte ik haar weer beet en likte in haar nek, denk de rest van de avond maar aan mijn pik Marjan, ik ga met je neuken en laat je de hele nacht klaarkomen.

Ze rilde en duwde haar kont naar achter, daar hou ik je aan klootzak en stapte daarna naar voren omdat de deuren zich opende en stapte de lift uit. We mengden ons tussen de feestgangers en na een goed uur beëindigde Marjan het feest en bedankte iedereen voor de geweldige avond. Ik keek naar haar en voelde mijn pik opzwellen bij het idee dat ze daar stond en geen slip droeg, ik zat vooraan en haalde haar string uit mijn zak en toen ze mijn kant opkeek hield ik hem even voor mijn neus en likte met mijn tong over mijn lippen.

Ze keek me aan en ik zag haar gezicht licht verkleuren en ze zei dat ze iedereen ook bedankte namens mijn vader die helaas iets te diep in het glaasje had gekeken. Mijn avond is in ieder geval geslaagd zei ze, ik heb sinds tijden niet zo genoten als vanavond zei ze terwijl ze me strak aankeek. Iedereen nam daarna afscheid en nadat ze allemaal weg waren liepen ook ik en Marjan naar de lift. We stapte erin en toen de deuren zich sloten zei ik, trek je rok voor me omhoog Marjan gun mij een blik op je rijpe kont.

Ze bukte en pakte de zoom van haar rok en trok hem omhoog waardoor ik een mooi zicht kreeg op haar volle billen en met mijn hand gleed ik tussen haar benen en voelde dat haar kutje droop van geiligheid en duwde zonder pardon twee vingers bij haar naar binnen en duwde met mijn andere hand op de stop knop waardoor de lift stilviel.

Ik duwde Marjan naar voren en terwijl ze met een hand haar rok omhoog hield had ze maar 1 hand om zich op te vangen en daar stond ze schuin naar voren met haar kont naar achter terwijl ik mijn vingers in en uit haar druipende kut bewoog.

Met mijn voet duwde ik haar benen meer uit elkaar, spreid je benen voor me zodat ik je kutje goed kan bewerken geil kreng zei ik. Godverdomme, klootzak zei ze, je pakt me gewoon in de lift van een hotel bij mijn ouwe kut. Je hebt wel lef om dit met de vrouw van je vader te doen. Je wilt dit toch zei ik, je trekt zelf toch je rok omhoog en bied me je kont aan? Je bent gewoon een oud geil kreng Marjan die eraan toe is aan om door een jonge vent gepakt te worden. Ik trok mijn druipende vingers uit haar kut en hield deze naast haar gezicht, proef jezelf Marjan laat me zien hoe geil kreng je eigenlijk bent.

Ze hapte mijn vingers diep haar mond in en zoog er hard op en ik drukte weer op de liftknop die gelijk op onze etage was en de deuren opende. Daar stond ze dan met haar rok omhoog en mijn vingers in haar mond en van schrik liet ze haar rok los en ook mijn vingers, klootzak zei ze voor hetzelfde geld staat er iemand.

Ik lachte en zei, spannend he. Op onze etage was niemand en ik pakte Marjan bij haar haren en zei, kiezen geil teefje van me. Mijn kamer of jouw kamer en trok haar hoofd achterover en ze kreunde zacht, de jouwe. Ik opende mijn kamerdeur en duwde haar naar binnen, rok uit en bloes uit Marjan zei ik streng. Wat denk jij wel klootzak zei ze, ik ben niet een of andere slet die zich zo maar even laat gebruiken door de eerste de beste. Ten eerste ben ik niet de eerste de beste en ten tweede noem je me al de hele avond klootzak dus deze klootzak zal jou eens stevig aanpakken.

Nu heel snel die bloes en die rok uit Marjan. Ze begon haar bloes uit te doen en wierp hem op de stoel achter haar en gelijk volgde haar rok waar door ze nu voor me stond in haar bh en kousen. Mijn oog viel op haar venusheuvel, haar schaamhaar was een dikke streep maar de haren waren heel kort getrimd.

Doe die bh ook uit, laat die ouwe tieten maar lekker loshangen. Marjan haakte haar armen achter haar rug en verwijderde haar bh waardoor ik een stel grote ietwat hangende borsten te zien kreeg met daarop netjes in het midden een paar grote bruine tepelhoven waarop een paar vingerdikke keiharde tepels recht vooruit wezen. Kijk eens aan zei ik, daar staat ze dan een geil sletje dat niet kan wachten tot ze door een jonge vent gepakt wordt, zet je benen verder uit elkaar gebood ik haar en ze deed onmiddellijk wat ik vroeg.

Marjan stond in het midden van de kamer en ik zag hoe ze met haar vingers door haar kutje gleed ondertussen nieuwsgierig en geil naar mij kijkend.

Ik liet mijn boxer zakken en mijn halfstijve pik van 23 cm werd zichtbaar voor haar en ik zag haar ogen groter worden. Mijn god zei ze, dat is pas een pik en ze likte haar lippen en bewoog haar hand en vingers sneller en begon meer te kreunen.

Ik liep al trekkend aan mijn pik op haar af en ging achterhaar staan en schoof mijn handen tussen haar armen door en omvatte haar volle borsten en begon deze stevig te kneden. Ik fluisterde, deze klootzak gaat straks zijn harde pik in je kut stoppen en je helemaal gek neuken maar eerst ga jezelf klaarvingeren geil sletje van me.

Oooh je bent echt een klootzak, een beetje de vrouw van je vader opgeilen hoe durf je. Ik beet in haar nek en zei, dat is niet zo moeilijk, Marjan is volgens mij een smerig geil sletje dat al jaren tekort komt en op dat moment kwam ze kermend klaar en zakte voor me op de grond in elkaar en kermde, vuile klootzak je hebt me weer laten klaarkomen met je geile praat.

Ik greep haar bij haar grijze haren en trok haar hoofd naar mijn pik toe, en nu gaat dit geile sletje mij eens goed pijpen na al die vieze woorden die je zegt wordt het tijd dat jij je mondje eens spoelt en dat gaan we doen met vers zaad dat jezelf mag opzuigen. Gretig sloot ze haar mond om mijn pik en begon me te pijpen zoals ik nog nooit was gepijpt.

Eerst bespeelde ze mijn eikel met haar tong en zoog er hard op waarna ze mijn pik steeds dieper in haar mond nam en ik voelde hoe mijn eikel voorbij haar keelgat schoot en haar lippen tegen mijn schaambeen voelde. Mijn god ze had mijn volledige 23 cm naar binnen gewerkt!

Ik voelde haar tong nu tegen mijn zak aan. Ik greep haar haren nu met beide handen en begon met mijn pik neukbewegingen te maken in haar mond. Ze duwde mij weg en ik trok haar net zo hard weer terug en telkens verdween mijn pik helemaal in haar mond en ik zag hoe haar mascara uitliep van de tranen die van haar ogen over haar gezicht liepen.

Een geile ouwe pijpslet ben je bitste ik haar toe, deze klootzak zal je eens stevig in je bek neuken riep ik haar toe en toen ze even mijn pik uit haar mond wurmde zei ze snel.

Vuile klootzak, neuk dat ouwe wijf van je vader in haar gore bek dan, laat het haar maar voelen als je durft. En ik duwde mijn pik weer haar mond in en begon weer stevig te neuken, allemaal geile geluidjes kwamen uit haar keel en al snel voelde ik mijn zaad ophoog komen en trok mijn pik uit haar mond en spoot mijn volledige lading over haar gezicht.

Terwijl ze hevig naar adem hapte spoot ik straal na straal op haar gezicht terwijl ik haar een geile zaadhoer noemde. Nadat ik mijn laatste straal had gespoten duwde ik mijn pik weer tegen haar mond en zei, en nu leegzuigen zaadhoer proef het zaad van de zoon van je man. Ze zoog het laatste restje uit mijn pik en toen ik mijn pik uit haar mond haalde likte ze haar lippen, mijn god zei ze wat ben jij een geil beest, nog nooit heeft iemand op deze manier mijn mondje geneukt.

Met haar vingers veegde ze al het zaad van haar gezicht in haar mondje, ik wil meer zei ze. Ik wil dat je me gaat neuken met die grote pik van je, gebruik de vrouw van je vader laat haar maar eens voelen hoe een klootzak als jij een overspelige slet misbruikt riep ze naar me.

Ik draaide haar ruw om, zo kijk eens aan ik heb hier te maken met een smerig geil vrouwtje die er naar snakt om door een jonge vent te worden misbruikt.

Op het bed teef en duw die dikke reet maar de lucht in zodat ik je eens goed kan inspecteren. Marjan nam plaats op haar knieën plaats op het bed en liet zich voorover vallen en pakte met beide handen haar billen vast en trok deze wijd open voor me. Is dit zo goed klootzak riep ze naar me en ik zakte achter haar door mijn knieën en bekeek haar openstaande kut. Ze had grote schaamlippen en met mijn vingers pakte ik deze beet en trok ze uit elkaar waardoor haar neukgaatje zich nog meer voor me opende en ik spuugde er vol op.

Ik zag een kei harde klit tussen haar lippen uitsteken en zoog deze mijn mond in terwijl ik haar zilte lucht opsnoof. Ik zoog op haar klit en hoorde haar roepen, gore klootzak je maakt me nog geiler dan ik al ben en ik liet haar lippen en klit los en schoof gelijk 3 vingers haar kut in en begon haar stevig te vingeren.

Marjan begon harder te kreunen en begroef haar hoofd in het matras, haar kutsappen dropen langs haar benen en toen mijn pik weer op sterkte was gekomen nam ik plaats achter haar en verving mijn vingers voor mijn pik. Ik duwde alleen mijn eikel tussen haar schaamlippen en haalde hem heen en weer.

Ze jammerde toen ze mijn eikel voelde, ooo klootzak neuk me dan, neuk mijn ouwe natte kut met die grote harde pik van je. Nog steeds hield ze haar billen met haar handen uit elkaar en ineens stootte ik mijn pik helemaal bij haar naar binnen en begon haar te neuken.

Mijn pik raakte elke keer haar baarmoedermond en hierdoor liet ze steeds een harde kreun horen, mijn god wat neuk je me lekker diep kreunde ze.
Zijn sexy meisje stiekem filmen tijdens haar slaap. Mature slet met dikke tetten. Slank tennis sletje wrijft haar klit met een tennisbal. Jeans en porno, een geile combinatie en een sexy trio. Lelijke oude kerel neukt lekker en jong geil blondje. Met stralen geil komt de gore slet klaar. Pijpen en geneukt worden daar houd het tiener meisje van. Een groep meiden en een naakte man. Hij neukt de bisex meisjes diep en hard. Voor geld laat hij zijn meisje neuken.

Studentes ontgroenen eerste jaars sletjes. Neukend komen ze tegelijk klaar. Voor de webcam knijpt ze in haar grote harde tepels. Twee lesbische amateur meisjes mastuberen tot ze klaarkomen. De opa neukt het tiener meisje in meerdere standjes. Het bruidje mag als eerste de slagroom van de lul af zuigen. Vingernd laat ze voor de webcam de glazen dildo diep haar anus in en uit gaan.

Jaaa mastuberen met mijn vingers en stalen dildo tot ik klaarkom. Zijn grote lul doorboort een van de twee bisex kutjes. Haar schaamlippen puilde uit van geiligheid en ik drukte mijn mond tegen Anita d'r druipende spleet.

Ik likte gretig aan d'r openstaande kier en het geile kutsap liep mijn mond in, ze smaakte heerlijk. Ondertussen was mijn paal knoerthard geworden en hier moest wel wat aan gedaan worden. Ik liet Anita naast me op de bank zitten en begon me uit te kleden. Rustig begon ze met lange halen aan mijn leuter te zuigen en met één hand kneedde ze mijn ballen.

Met de andere hand gleed ze tussen mijn bilspleet en ging ze richting mijn anus. Ze bleef krachtig zuigen aan mijn stokstijve paal en afwisselend zoog ze aan mijn eikel of nam ze hem tot de stam in haar mond, ze was een ware pijpslet.

Mijn paal werd op slag een centimeter dikker en mijn ballen explodeerde bijna, haar vinger zat nu helemaal in mijn kont en haar andere hand kneep stevig in mijn ballen. Anita bleef zuigen en kneedden en ik voelde het zaad in mijn ballen borrelen. Ze merkte aan mijn heftige bewegen en harde gekreun dat ik op het punt stond om mijn zaad in haar mond te spuiten, ze liet mijn ballen los en ik hoorde haar mompelen dat ik alles moest laten gaan. Ze zette haar mond op mijn eikel en met haar nog vrije hand begon ze zacht te trekken aan mijn staaf, ze vingerde mijn anus en zoog het sperma uit mijn bikkelharde lul.

In een overweldigende explosie van geilheid kwam ik klaar in het strakke geile pijpmondje van mijn collegaatje. Anita bleef zuigen en de laatste druppels sperma gleden in haar keeltje, vol overgave slikte ze het zaad dat uit mijn lul spoot door en met een voldane geile blik keek ze me aan.

Ze stond op en trok haar string uit, ze liep naar de eettafel die in kamer stond en ging erop liggen. Ik duwde haar benen uit elkaar en Anita nam mijn weer keiharde staaf in haar hand, ik drukte mijn eikel tussen haar druipende hete schaamlippen en stootte in één keer in haar kut.

Anita keek me geil aan en spoorde me aan om meer, ze klemde haar benen om me heen en trok me diep in haar. Ze was boter geil en was als een wilde neukslet die hard en diep genomen wilde worden, ik zou haar het geven. Mijn eikel stootte hard en ruw tegen haar baarmoeder en bij elke hardere stoot werd Anita meer opgewonden, ze hield ervan.

Ik kneedde ruw haar lekkere tieten en kneep hard in haar tepels, ze reageerde als gedacht, ze kromde haar rug en schreeuwde het uit van genot. Ik voelde hoe ze reageerde en Anita begon zwaarder te ademen, ze heigde sneller en voelde hoe ze hard met haar heupen stootte, ze zoog mijn lul in haar bloed geile kut en even later kwam ze overweldigend klaar. Haar kut trok samen en kneep mijn paal uit, ze kreunde hard en lang en liet me duidelijk horen dat ze klaarkwam als nooit tevoren. Ik pakte haar enkels vast en duwde haar benen naar achteren, ze was lenig genoeg en haar gleuf zat weer strak om mijn knetterharde staaf.

Ik bleef doorstoten in haar klaargekomen kut en doordat ze met haar benen naar achter lag kwam haar strakke kontgaatje in zicht. Op het werk werd er wel eens een opmerking gemaakt over anale sex en Anita reageerde meestal niet of heel lauw. Nu ze zo onder me lag ging ik eens kijken wat ze er van vond.

Ik liet mijn paal uit haar gladde warme kut glijden en bewoog hem naar beneden, mijn dikke eikel lag tegen haar openstaande poepgaatje aan. Anita keek me strak aan en legde haar handen op haar billen, ze trok ze opzij en ik drukte mijn paarse knop in d'r ster. Ze was nog geiler dan had gedacht en liet me stevig in haar darmen pompen, ze keek me met zaadvragende ogen aan en ik pompte hard in haar strakke endeldarm.

Ik voelde hoe haar anus om mijn lul sloot en begon klaar te komen. Anita liet haar billen los en nu werd mijn lul helemaal opgeslokt door het super geile kontgaatje en begon mijn sperma weer te komen. Ik liet haar mijn ballen vasthouden en ik stootte keer op keer diep in haar kont. Happend naar adem bleef Anita aan mijn paal gespiesd en mijn neukstaaf zwol nog dikker op. Ik hield mezelf niet meer in de hand en ruw pakte ik haar bij de heupen, ik drukte met volle kracht mijn dikke lul diep in mijn collegaatje en spoot mijn sperma ver in haar darmen.

Ik kwam voor de tweede keer ongehoord klaar in Anita en het was meer dan ik durven dromen. Nu had ik eindelijk mijn droom waargemaakt en had anita geil en ruw volgespoten met mijn zaad. Met mijn staaf nog in haar kont tilde ik haar op en nam haar mee naar de bank, mijn lul gleed eruit maar uitgeput bleven we nagenieten van onze eerste neukpartij. Anita lag met haar rug tegen me aan en we paste maar net op haar bankje.

Om er niet vanaf te rollen hield ik haar stevig vast en ik voelde haar harde billen tegen me aan drukken. We lagen traag te zoenen en ik wreef zacht over haar borsten en buik. Het was gewoon even bijkomen van het ruwe en stevige neuken van even terug maar langzaam voelde ik het kontje van Anita weer tegen me aanrijden.

Onder mijn handen voelde ik haar tepels weer hard worden en ook mijn pik begon weer te steigeren.

Lul afbinden gratis date sex

  • 115
  • Ontredderd, machteloos lag ik vastgebonden als een geile hoerige slavin in nijlons, jarretelles en hoge hakken op bed.
  • Erotische massage geleen neuken op zijn grieks


Whatsapp meesteres erotische massage prive