stijve klit meesteres online

.

Zwarte meesteres prive sex apeldoorn


stijve klit meesteres online

.

De dame kwam dichterbij. Ze droeg een lange jas die haar figuur verborg, alleen de pijpen van een leren broek en haar hoge glimmde pumps waren te zien. Ze kwam nu snel dichterbij. Ze haalde uit en sloeg Dave zo op zijn wang. Dave kon nog niets uitbrengen. Nogmaals deelde ze een slag uit, nu op zijn andere wang.

Beiden wangen werden nu weer wat roder, nadat al het bloed bij Dave was weggezonken. Ze zag een traan over de rode jongenswang lopen en vermoedde al hoe het zich zo gaan ontwikkelen. Ze wist hoe ze dit moet gaan uitspelen. Het was alweer even geleden dat ze zo´n jonge bink het hoofd op hol had gebracht.

Dave hervond zich wat. De woorden kwamen nog wel stotterend uit zijn mond. Zeg alstublieft niets tegen mijn ouders. Ik weet niet hoe het gekomen is, ik werd gewoon hier naar toe getrokken". Ze keek hem nog steeds diep in de ogen. Wat zou je met die slip gedaan hebben. Geef een eerlijk antwoord vlegel. Wat je nu antwoord bepaalt verder hoe ik dit ga af handelen". Dave dacht even goed na en vertelde toen eerlijk wat voor bedoelingen hij had met de slip.

Dus je hebt de hele avond niets te doen" zei de vrouw dwingend. Nee, mijn ouders komen pas laat thuis en ik ben alleen". Als je wilt dat dit tussen ons blijft dan ga je je fiets pakken en kom je mee naar binnen. Ga je naar huis dan zal ik je ouders moeten inlichten".

Dave´s hersenen dachten snel na. Wat zou er kunnen gebeuren als hij hier naar binnen zou gaan? De vrouw hield haar hand op en Dave gaf de heerlijke slip aan de vrouw. Dave haalde zijn fiets binnen en ging achter de vrouw aan mee naar binnen. Zijn wangen gloeide nog en nu hij deze stap had gezet besloop hem toch een redelijk gevoel van angst.

De vrouw zag dat. Ze zei niets, deed de deur open en liet Dave naar binnen gaan. Hij stond wat onwennig in de keuken. De vrouw liep door het huis en sloot de lamellen wat zodat ze volledig voor de buitenwacht onzichtbaar waren. Ze deed haar jas uit en gooide die over de bank. Dave moest slikken en voelde hoe zijn knieen week werden. De vrouw droeg een strakke zwarte leren broek met een rode blouse.

De blouse stond ver open en deed de aanzet van haar grote borsten tonen. De broek zat als een tweede huid rond haar grote buik en kont. Haar mooie bolle buik kwam schitterend uit in deze broek. Die buik, dat was iets waar Dave onwijs op geilde. Als hij die eens mocht zien, voelen, strelen, kussen en vasthouden "Zo genoeg gestaard.

Je bent hier binnen gewandeld en dat betekend dat ik de zaak met jou alleen op ga lossen. Je krijg nu nog een laatste mogelijkheid om duidelijk te zeggen of je dat wilt ja of nee". Wat dacht Dave mij hier uitkleden, dacht het toch niet.

De vrouw vond dus dat Dave te lang aarzelde en gaf hem weer een paar oorvijgen en greep hem strak in zijn jongenskruis. Hij voelde hoe zijn ballen bijna fijn geknepen werden door deze goddelijk vrouw. Dave voelde hoe een misselijkmakend gevoel zich in zijn buik verzamelde. De vrouw liet de jongensballen los en Dave storrte op de tegels.

Hij voelde de tranen in zijn ogen staan. De vrouw boog voorover en schopte met haar goddelijk pumps Dave tot wat spoed. Toen Dave weer een beetje was bijgekomen besefte hij dat er geen keus was. Hij was haar slaaf, haar gevangene. Als hij nu maar deed wat ze wilde dan kwam het goed.

Plus dat hij zovaak gedacht had aan een behandeling door deze vrouw en nu kon hij die krijgen. Eigenlijk was hij dus een bofkont. Dave begon zich uit te kleden. De vrouw had ondertussen plaats genomen midden op de bank.

Ze voelde zich heerlijk. Een lekker jong jongenslichaam wat ze zou gaan gebruiken. Haar tepels kriebelde en er begon wat bloed in haar schaamlippen te lopen. Toen Dave naakt was moest ze voor hem komen staan. Ze keek naar zijn gespierde jongenslijf.

Ze keek naar zijn pik en zag dat onze Dave groot geschapen was. Maar nu hing het pikkie nog angstig slap tegen zijn rillende lijf. De vrouw vroeg nogmaals naar de gevoelens die Dave voor haar had.

Dave besloot eerlijk te zijn en vertelde van alle keren dat hij lekker aan zijn pik had getrokken denkend aan haar. Zoals je al gemerkt hen ben ik al jaren erg dominant. Ik hou er van om mannen lekker te gebruiken, te pijnigen en te vernederen. Mijn lijf bruist van het streng zijn". Kom op mijn schoot liggen met je kont, dan zal ik die eerst eens even een kleurtje geven terwijl ik de spelregels aan je uitleg. Dave zakt langzaam op haar forse boven benen, die strak omspannen werden door het koele leer.

Hij schoof wat en lag toen zoals hij te horen had gekregen. Als het teveel word dan mag je drie keer om genade vragen. Mocht het helemaal niet meer gaan dan roep je stop. Dit houd wel in dat ik als nog naar je ouders moet gaan. Ondertussen kletse haar handen op zijn kont en begonnen zijn billen te gloeien en te tintelen. Dave had niet meegeteld en moest dus het antwoord schuldig blijven. Ga staan en maak dat lulletje stijf. Dave begon wat aan zijn pik te trekken, maar door de dwngende ogen van de Meesteres kreeg hij zijn pik niet stijf.

Zeker niet toen zij hem verbaal begon te vernederen. Ze stond op en liep langs hem en begon met haar nagels zijn tepels te bewerken. Nu schoot zijn lul wel ineens de lucht in. Kijk dacht ze, dat is mooi meegenomen. Dave rukte tot zijn pik glanzend van het voorvocht was en hij hijgend voor de strenge vrouw stond.

Zou hij zijn zaad op die mooie buik mogen spuiten? Op je knieen zei de Meesteres. Dave ging op zijn knieen voor haar. Hij voelde zich eigenlijk heerlijk. Zijn onderdanige gevoel kwam heerlijk naar boven. De meesters hield een pump voor zijn gezicht. Dave pakte het been en deed voorzichtig haar schoen uit. Hij rook de warme voet, voelde de leren schoen. Hij duwde zijn tong tegen de onderkant van haar voet. Hij begon te likken. Hij proefde een mengeling van leer, zweet, panty en dat smaakte hem.

Hij liet zijn tong over de gelakte teennagels glijden. De Meesteres ging gemakkelijk zitten en sloot haar ogen. Ze wist dat dit een paar lekkere uren zouden gaan worden.

Dave hield zich nu bezig met de andere voet. Toen de Meesteres het genoeg vond duwde ze hem naar achteren. De Meesteres greep hem onmiddelijk in zijn haren en duwde hem weer naar beneden. Ze speelde dat ze buitenzinnen was van woede. Dave werd zeer angstig van deze gespeelde reactie. Op je knieen, gebuik je handen en nu zal ik voor staf ook nog even berijden.

Dave ging op handen en knieen zitten en wachtte af. De Meesteres kwam voor hem staan en Dave zag de bolling van haar venusheuvel die strak verpakt zat in de leren broek. Ook zag hij dat haar lippen zich heel duidelijk aftekende in deze strakke broek. Ze vlijde zich op zijn rug en gaf hem een klap op zijn kont als teken dat hij naar de kamerdeur kon gaan kruipen.

Dave voelde zijn Meesteres op zijn rug, de leren kont op zijn rug deed alle ellende even vergeten. Toen de Meesteres langs de oorzaak van dit gebeuren kwam pakte ze de slip op en nam hem mee. Toen ze bij de trap kwamen stopte Dave. De Meesteres stond op en ging Dave voor. Hij had nu een goed zicht op haar grote kont. Ze wist dat hij naar haar billen zou kijken. Ze liep langzaam en bewoog haar lichaam iets extra. Toen ze boven waren ging de Meesteres haar slaapkamer binnen en ging voor het bed staan.

Dave kroop nu als een gek naar haar toe en begon met bevende handen de breok te openen. Hij voelde het zachte leer en hield zijn gezicht zo dicht mogelijk bij haar kut. De broek ging open en een zwart steungevend corset kwam tevoorschijn. Dave knikte, hier hield hij inderdaad van. Misschien omdat hoe meer er bedekt was hoe meer er te raden was. De Meesteres was ondertussen zelf bezig de rode blouse uit te doen.

Na wat gestuntel met de pijpen stond ze daar alleen in het zwarte corset met haar pantykousjes aan. Dave kreeg van deze aanblik spontaan een erectie. Hij voelde hoe een sliert van zijn voorvocht langs zijn been liep. Toen ze dit zag sloeg hard tegen de lekkende lul die gelijk verslapte De Meesteres liep naar de kast en haalde er een koffer uit.

Ze opende die en daar algen allerlei SM-spulletjes. Dave had die wel eens in boekjes gezien, maar nu lagen ze dus gewoon daar voor hem. De Meesteres pakte twee polsboeien.

Ze deed de boeien bij Dave om en liet daarbij haar geile mollige gecorsetteerde lijf zo vaak en lang mogelijk tegen het onderdanige jongenslijf rusten. Dave werd gek van het zien van de vrouw in die outfit. Hij kwam weer bij toen de Meesteres op een van zijn tepels een gemene klem zette.

Dave schreeuwde het uit, ook de andere tepel werd voorzien van de tepelklem. De pijn nam iets af en ging over in een vreemd genot van pijn en geilheid. De Meesteres maakte zijn handen vast achter zijn rug en trok hem daarna naar de grote spiegel in de slaapkamer. Dave kon nu mooi zien hoe de Meesteres rond hem heen draaide.

Ze nam na een tijdje plaats in een mooie ruime zetel. Ze sloeg haar benen over de leuningen. Dave wierp zich op zijn knieen en handen en kroop snel naar de stoel. Dave begon voorzichtig het viertal haakjes wat het corset van onderen dichthield te openen. Hij voelde nu al hoe geil de Meesteres was. De schaamlippen waren dik en zeer vochtig. Toen hij de haakjes open had trok de Meesteres het corset omhoog en propte de uiteindes naar binnen zodat ze geen last meer hadden van deze losse einden.

Dave zag een mooie kale gladde kut. De Meesterees had een dikke venusheuvle en ook haar schaamlippen waren mooi vol. Dave zag dat er overal wat draden geil uit haar kut hingen.

Ze pakte hem nu in zijn haren en trok hem tegen haar kutje aan. Dave begon en proefde nu zijn Meesteres. Hij begon haar heerlijk te likken. Lange halen over haar dikke lippen. Dan weer duwde hij zijn tongetje tegen haar aarsje tot die open ging en hij ook haar daar proefde. Zo afwisselend haar likken maakte dat de vrouw steeds geiler begon te worden.

Haar ademhaling werd dieper en ze gromde af en toe diep. Toen Dave haar stijve clit beroerde en die voorzichtig tussen zijn lippen zoog wat het orgasme daar.

Ze trok hem hard aan zijn haren tegen haar kut aan, ze klemde de benen rond zijn jongensrug en spoot haar geil tegen zijn gelaat Dave likte nog wat door, maar voelde hoe zijn pik weer hard was en zijn gezicht nat van haar vocht. Toen de Meesteres weer wat tot rust gekomen was stond ze op en liep naar de koffer. Ze pakte een dikke dubbele dildo uit die ze voordeed. Dave keek zijn ogen uit. Wauhhhhhh wat zag ze er geil uit. Dat glimmende degelijke corset, die pik die uit haar buik kwam en zelfs die panykousjes waren opwindend.

Dave voelde zijn pik kloppen tot hij door kreeg wat de bedoeling was van deze dubbele dildo. De Meesteres zei niets, trok Dave aan zijn haren en duwde hem voorover over de stoelleuning. Dave stond er mooi bij om lekker verkracht te worden in zijn kleine maagdelijke kontje. De Meesteres rommelde wat mete en flesje glijmiddel en ineens voelde Dave de grote eikel van de dildo op zijn sluitspier. Dave probeerde dat, maar de grote van de dildo deed hem jammeren.

Ineens voelde Dave een vlammende pijn aan zijn tepel. De meesteres trok hard aan de klem en duwde gelijktijdig de dildo wat dieper in zijn kont. Nog even en dan was de grote eikel achter de sluitspier verdwenen van het maagdelijke kontje. Dave kreunde en jammerde nog wat. Ze heeft me de volgende ochtend ziek gemeld.

Ik mag de hele dag doen wat ik wil, behalve… klaarkomen. Weer krijg ik een condoom omgebonden. Ik zwaai mijn meesteres uit en val op de bank in slaap. Als ik tegen de middag wakker word, doen mijn ballen zeer. Van binnen uit is er een constante drukkende pijn.

Mijn ballen lijken te vol zaad of zo, ze moeten ontspannen. Ik probeer mijn gedachten ergens anders op te richten. TV kijken , boek lezen, Internetten. Het helpt niet, de pijn blijft zeurderig aanwezig. Je hebt nu blauwe balletjes. Voor vrijdag zullen ze paars zijn. Ze lachte gemeen, kuste me vol op mijn mond en trok nog even aan mijn penis. Het zal je leren om met je gedachten alleen maar bij je pik te zijn. Voor vrijdag zou je willen dat-ie eraf viel!

Ze hield zich aan de belofte om al het mogelijke te doen mijn ballen diep paars te laten worden. Zo moest ik pornofilms bekijken terwijl ze me neukte. Uiteraard stopte ze steeds ruim op tijd. De hele avond lang. Ze was botergeil en uiteindelijk mocht ik haar klaarvingeren. Als toetje moest ik boven op de badkamervloer liggen en plaste ze over mijn gezicht. Haar pies droop over heel mijn lichaam. Ik had niets met poepseks, maar urine vond ik altijd heel opwindend. Weer werd ik wijd vastgebonden en kon ik de hele nacht niet aan mezelf komen.

Ik sliep slecht, vooral vanwege de zeurderige pijn in mijn ballen. Die woensdag werkte ik weer. Uiteraard met een condoom vastgesnoerd om mijn ballen. Best slim gemaakt, deze constructie. Het condoom zou verraden als ik me zou aftrekken. En ik kon het condoom niet afdoen, althans ik zou de riempjes en het slotje nooit meer om mijn ballen terug kunnen schuiven.

Woensdagavond viel me op dat de straf werkte. Door de constante pijn in mijn ballen was ik weliswaar vaak met mijn gedachten bij mijn pik, maar ánders. Niet meer gericht op een orgasme. Gefocust op mijn ballen, de pijn. Pijn die je niet doorhebt als je vrijt met je meesteres. Als je meesteres je straft of je juist liefheeft. Pijn die alleen opvalt als je aan je penis denkt. Woensdagavond lag ik de hele avond op de bank. Mijn meesteres zette nu haar mond in: Dan deed ze weer een klein uurtje niets, totdat hij weer slap was en ze opnieuw begon aan een pijpbeurt.

Het eindigde die avond weer onder de douche. Daar kwam ze klaar, explodeerde onder mijn lippen. En ik kreeg door dat ik nu volledig met haar bezig was. Niet met mijn lust. Met mijn orgasme, maar met háár.

Ondanks de vererging van de pijn, sliep ik beter. Ik dacht dat ik het doorhad. Donderdag was natuurlijk de grootste kwelling. Ze liet mijn pik met rust. Hoewel ik een behoorlijke stijve hield, omdat we lekker aan het vrijen waren. Ik heb haar die avond vier keer op verschillende manieren klaargemaakt. We waren beiden gelukkig. Vier dagen werd mijn pik tot het uiterste gedreven, maar kwam er geen ontspanning.

Het leek me zo makkelijk, maar wat had ik het moeilijk. Ik huilde die nacht. Niet van de pijn, maar van de gedachte dat blijkbaar het klaarkomen zo enorm belangrijk voor me was. Waarom kon ik niet alleen maar oog hebben voor mijn meesteres? Toen ik vrijdagavond thuiskwam was ik opgelucht.

Zou ik eindelijk verlost worden van de pijn in mijn ballen? Ik vond ze echt pimpelpaars, maar zou mijn meesteres dat ook zo vinden? De hele avond werd ik genegeerd. Na het avondritueel van het plassen kwam ik naakt bij mijn meesteres zitten. Maar ze keek me niet aan, en bleef stug de documentaire op TV volgen. Ik vlijde me tegen haar aan, was opgewonden en geil omdat ik wist dat we straks lekker zouden spelen.

Nadat de documentaire was afgelopen keek mijn meesteres me strak aan. Je zit gewoon met je gore stijve pik tegen me aangedrukt in de hoop dat je straks mag spuiten.

Denk je nou echt dat ik je straks lekker klaarmaak? Een slaaf die zelfs na een week straf niet weet dat zijn meesteres belangrijker is dan zijn pik?! Ik zal je leren, kuttelikker! Ga naar boven, aan het kruis!

Ik vloog de trappen op naar zolder. Natuurlijk had ik het verprutst. Hoe kon ik zo stom zijn? Ons kruis is voorzien van zelfsluitende boeien. Ik klikte eerst mijn enkels vast en toen mijn polsen. Wijd gespreid stond ik zo vast. Te wachten op mijn meesteres. Afgestraft met de zweep, krokodillenklemmen op mijn tepels, een slagenregen met de rijzweep op mijn pik.

Ze was echt boos. Klemde enkele wasknijpers op mijn balzak en knoopte daar gewichten aan. De krokodillenklemmen werden vervangen door wasknijpers. De knijpers op mijn tepels bond ze strak naar de wasknijpers aan mijn zak. Wat of waar ik ook maar bewoog, deed me pijn in mijn zak en mijn tepels. Ze masseerde even mijn pik. Dat deed pijn, omdat er vanalles bij mijn onderlichaam bewoog. Toe ie goed stijf stond, bond ze een zakdoek erg strak net achter mijn ballen.

Zou ze me zo laten staan? De stijfheid van mijn penis verdween niet omdat de strakgebonden zakdoek het bloed tegenhield. Zo bleef hij superstijf vooruit steken. Hierdoor bleef er een constante druk op mijn ballen. Mijn diep paarse ballen. Waaraan ook nog eens wasknijpers met gewichtjes hingen, verbonden aan pijnlijke knijpers aan mijn tepels. Gelukkig kwam mijn meesteres na een uur of twee, of drie?

Dit alles zonder een woord te zeggen. Ik zag dat ze een dildo pakte en die insmeerde met glijmiddel. Dat was een dildo waar ik haar altijd mee verwen. Die past toch niet in mijn… Ja dus.

Ik schreeuwde het uit toen ze de dikke dildo zonder pardon langzaam naar binnen schoof. Ik dacht dat mijn darmen scheurden. Toen de dildo helemaal naar binnen geschoven lag, voelde ik me echt slecht. En naast dat gevoel, nog steeds die zere ballen. Hoelang hield ik dit vol? Ik haatte de wekker. Twee metalen klemmetjes werden op mijn zak geplaatst. Nee, dit keer maar eentje, en eentje op mijn voorhuid bij mijn eikel!!! De wekker werkte simpel. Als de secondewijzer over de kleine wijzer ging, werd er een contactje gemaakt en kwam er een kleine seconde lang een stroomstoot op mijn ballen.

Maar nu nog erger! De eerste stroomstoot kwam als een geweldige schok. Vanuit mijn eikel liep de stroom naar mijn ballen. Dat had ik nog nooit meegemaakt. Verdomme dat deed pijn. En na een minuut weer. Pats, strakstijve pik, stroom tot in je ballen en weer klaar. Ik kreeg een gag in mijn mond en een kus op mijn voorhoofd. Ze kroop op ons speelbed, pakte een dekbed en draaide zich om en viel in slaap.

Eén uur lang, zestig keer. Elke keer een seconde lang die verschrikkelijke stroomstoot. En omdat mijn pik steeds opgerekt werd, voelde ik dat nog extra door in mijn pijnlijke ballen. Mijn meesteres ging ver. Ze was echt kwaad.

Toen de wekker ging, ontwaakte ze langzaam. Zeker tien minuten, tien stroomstoten, duurde het voordat ze me van de wekker ontdeed. Langzaam en gelukkig voorzichtig, trok ze ook de dildo terug. De gag bleef in mijn mond.

Ook mijn kont werd weer gevuld. Door een smalle vibrator. Op volle stand werd die langzaam naar binnen geduwd. De vibrator stimuleerde mijn genotscentrum van binnenuit. Trillend zorgde het ding ervoor dat mijn pik weer stijf werd. Ik had dat liever niet, dan voelde ik mijn ballen zo… Mijn meesteres kroop weer vlak naast me in het bed. Draaide zich om en sliep. De nacht duurde ontzettend lang, ik was kapot!. Toen mijn meesteres me van het kruis haalde, viel ik in haar armen.

Ze was trots op me, kuste me vol op mijn mond en fluisterde lieve woordjes. Ik werd op het bed gelegd en mocht slapen. Ik werd wakker omdat mijn pik stijf werd. Ik hield mijn ogen gesloten en bleef genieten. Langzaam liet mijn meesteres haar mond over mijn pik zakken. Ze zoog, liet haar tong om mijn penis kronkelen en trok zuigend haar mond weer terug.

Ik opende mijn ogen en zei mijn meesteres alles voor haar te willen doen. Ze bond me vast, wijd gespreid. Van het kastje pakte ze een dubbeldik maandverband.

Ze klom op het bed, haar billen over mijn neus geplaatst. Ze leunde voorover, haar kut kwam voor mijn mond. Zachtjes begon ik haar te likken. Ik voelde hoe ze mijn pik vastpakte en heel zachtjes en voorzichtig mijn pik, de eikel, de balletjes en mijn buik aaide met de zachte kant van het maandverband. Hier werd ik gek van! Maar ik likte door. Verwende mijn meesteres met mijn mond, zo goed als het kon. Ik voelde mijn pik niet meer, het was slechts 1 grote geile zone, die vol was van genot.

Mijn ballen waren nog hard en pijnlijk, maar dat zorgde juist voor meer genot. Ik wist niet meer waar ze met het maandverband streelde, álles voelde gewoon goed.

Ik genoot van het uitzicht; de mooie strakke billen van mijn meesteres, die met haar kut op mijn mond zat.
Pissen in de natuur amateurssex

  • GRATIS SEX OP MOBIEL GRATIS SEX EINDHOVEN
  • SPELEN MET GROTE BORSTEN BISEX NEUKEN
  • Stijve klit meesteres online
Geile potten neuken voor 50


Dan blijf ik ook thuis, antwoord haar vriend, die vrouw wil ik nog een keer in bed hebben. Dan zal jij daar je best voor moeten doen, alleen denk ik niet dat het je gaat lukken om met haar het bed te delen, zegt Heleen. Dat weet ik niet maar zij vindt jou niet een heel leuke vent heeft zij mij wel eens gezegd, antwoord Heleen. Wacht maar tot ze ziet wat ik in mijn broek heb, dan wil zij niet anders meer, is zijn antwoord. Met een lange geeuw rekt hij zich uit, gelijk de laatste slokken uit het flesje nemend.

Goh ik krijg mij toch ineens een slaap dat is niet gewoon, zegt hij. Dan ga je toch even liggen, zegt Heleen. Het zal wel weer overgaan denk ik, geef mij nog maar een flesje bier, antwoord hij. Heleen loopt naar de keuken en pakt nog een flesje bier voor hem. Als zij de kamer weer inkomt, ligt hij bijna te slapen. Zij zet het flesje op de tafel. Even schiet hij omhoog omdat hij schrikt van het geluid, snel pakt hij het flesje en zet het aan zijn lippen.

Zonder te stoppen drinkt hij het flesje in een keer leeg. Als hij het op tafel zet valt hij uit zijn stoel en is in diepe slaap voor hij de grond raakt. Heleen pakt haar telefoon en belt Wilma. Nog geen vijf minuten later slepen zij samen hem naar de auto van Wilma. Toen zij bij Wilma haar flat kwamen lag hij nog steeds te slapen: Samen dragen zij hem naar haar flat. In de flat trekken zij hem de kleren van het lijf en binden hem vast. De bindsel zijn zo gelegd dat er veel met hem kan gebeuren zonder dat er eerst weer een aantal bindsel moeten worden los gemaakt.

Deze techniek heeft Wilma van een stel wat zij al jaren kent en waar zij in de afgelopen week een aantal ideeën en dingen heeft gehaald. Als de vrouwen hem hebben neergelegd zoals zij willen lopen zij samen de kamer uit. Op de gang pakt Wilma Heleen beet en draait haar naar zich toe, haar armen zijn rond het middel van Heleen gelegd: Vraagt zij dan, met haar lippen op een paar centimeter van de lippen van Heleen.

Heleen zucht en fluistert: Haar lippen vinden die van Wilma voor een lange zoen. Als de vrouwen elkaar los laten lopen zij hand in hand de slaapkamer in. Op het bed liggen een aantal outfits klaar. De outfits zijn van leer en van rubber , ieder pakt een outfit op en trekt het aan. Wilma heeft een strak body van leer , haar borsten worden aan de onderzijde stevig omhoog gedrukt en haar tepels zijn helemaal vrij.

Aan de onderzijde zitten bandjes waar de nylonkousen aan vast zitten. Een lederen tanga slip maakt de kleding af. Er onder trekt zij een paar lange lederen laarzen aan, deze komen tot halverwege haar dijen. Zij gaat voor de spiegel zitten en maakt zich er strak op.

Heleen heeft een strak slipje van soepel rubber aan gedaan, haar bh is van dezelfde kleur en ook van het soepele rubber, eroverheen trekt zij een kort rokje aan. Aan haar mooie gladde benen doet zij zwarte nylonkousen die stoppen net onder het slipje en geen jarretel nodig hebben.

Aan haar voeten doet zij een paar pumps met hoge scherpe haken. Ook zij maakt zich op. De vrouwen kijken elkaar aan en glimlachen elkaar toe: Zij lopen op hun gemak de slaapkamer uit, in de kamer pakken zij een glas drinken. Zeker, en daarna wil ik alleen jou nog maar aan mijn zijde lieve schat, antwoord Heleen.

Beide dames gooien in een keer het glas achterover. Als zij de drank door hun keel laten lopen horen zij uit de kamer waar hij ligt een diepe harde kreun komen. Lachend kijken zij elkaar: Zij lopen de kamer in, hij doet zijn ogen open als hij de dames binnen hoort komen: Maak mij los en snel een beetje anders …. De vrouwen gaan voor hem staan en tillen zijn hoofd aan zijn haren iets op: Daar kom jij wel achter slet, schreeuwt hij. Ik zeg het een keer, hou je mond dicht en als je ons aanspreekt dan zeg meesteres heb je dat begrepen?

Slaaf , bijt Heleen hem toe. Dat denk ik niet slet, bijt hij terug. Auw, roept hij dan uit. Wilma geeft hem een harde klap met haar platte hand op zijn kont. Even is hij stil dan wil hij weer beginnen met roepen. Wilma heeft een mondknevel gepakt en doet die voor zijn mond. Dan komt er alleen nog maar een hoop gerommel uit zijn keel. Wilma loopt naar Heleen toe die voor hem staat, langzaam begint zij met Heleen te zoenen.

Haar tong glijdt door de nek van Heleen, zachtjes kreunt Heleen. Met haar tong glijdt zij verder naar onder en likt zachtjes over de boven kant van de borst van Heleen.

De handen van Heleen dwalen langzaam over het lichaam van Wilma. De vrouwen houden hem scherp in de gaten, langzaam begint zijn lul te groeien en komt er zo nu en dan een zacht kreunend geluid uit de mondknevel. De vrouwen laten elkaar los en lopen om hem heen, de hand van Wilma streelt de billen van hem. Heleen laat haar hand met harde klap omlaag komen en beland op zijn billen. Er klinkt nu een andere soort grom onder de knevel vandaan. Ook Wilma geeft hem een paar harde klappen.

Dan laten zij hem even met rust en lopen iets bij hem weg. Wilma pakt een dildo en drukt die in een potje vet en loopt dan naar hem toe en zonder waarschuwing duwt zij hem in een keer helemaal in zijn kont. De kreet die onder de knevel uit komt is van pijn, hij probeert zich los te schoppen en te trappen maar hij ligt heel erg goed gebonden voorover op een speciaal toestel voor dit soort martelingen. Heleen loopt naar voren en pakt zijn haren beet en trekt hem omhoog: Dat voelde ik ook en nog meer want die van jou was groter dan dit kleine ding wat er nu bij jou in zit, maar wen er maar aan want wij zijn nog niet klaar met jou.

Met een korte ruk gooit zij zijn hoofd naar beneden. Even laat zij haar zweepje op zijn rug neer komen, het kletst aardig. Gelijk laat zij de zweep nog een paar keer neerkomen op zijn rug en billen. Wilma haalt de vibrator uit zijn kont. De vrouwen lopen iets weg en laten hem even bij komen. Zijn kreunen, houdt even op. Zijn kontgaatje blijft open staan, de vrouwen kijken er naar en hun tongen vinden elkaar weer in een passievolle zoen.

Hun handen strelen elkaar, het genot wordt bij de vrouwen snel op gewerkt, Heleen kreunt en laat haar vingers met de stijve tepels van Wilma spelen. Wilma laat haar hoofd in haar nek zakken en geeft Heleen zo nog meer ruimte om met haar gevoelige borsten te spelen. Als de vrouwen elkaar sterk hebben opgepept laten zij elkaar los en pakt Heleen en grotere dildo en maakt die een beetje glad met het vet uit het potje. Zij loopt naar de billen van haar vriend toe en stopt in een keer de dildo tot aan het einde bij hem in zijn gaatje.

Hij beweegt verschrikt op het apparaat. De dildo zit tot aan het einde in zijn billen. Heleen zet de dildo aan en laat hem trillend in zijn kontje zitten. Wilma gaat met haar billen tegen zijn billen aan staan, langzaam zakt Heleen langs het lichaam van haar vriendin omlaag en likt elke stukje blanke huid. Het slipje trekt zij opzij en haar tong vind de gezwollen klit van Wilma. Zij neemt hem tussen haar lippen en heel zachtjes bijt zij erin. Dit is net te veel voor Wilma: Met een kreet komt zij klaar haar sappen lopen rijkelijk over het gezicht van Heleen.

Heleen likt het zo veel mogelijk op. Dan komt zij langzaam omhoog. Al likkend komt zij langs het na schokkende lichaam van Wilma omhoog.

Als haar gezicht bij Wilma haar lippen komt likt Wilma haar gezicht helemaal af: De vrouwen laten elkaar even los en gaan op de bank zitten die tegen de muur staat.

Hij kan nu de vrouwen zien, er lopen tranen over zijn gezicht, maar er staat ook een harde haat in te lezen. De vrouwen gaan verder met elkaar te verwennen. Even later gaat de bel, Wilma staat op en loopt naar de deur. Even later komt zij weer terug en achter haar loopt een donkere man die vrij lang is, grote handen heeft en heel stevige armen.

Hij trekt zijn kleren uit, als hij zijn broek uit doet ziet Heleen een hele grote half harde paal hangen. Zij moet even slikken, Wilma loopt naar haar toe, de man loopt in hun richting en laat zijn grote paal door zijn handen glijden.

De vrouwen gaan op de rand van de bank zitten en nemen de paal van hem over. De mond van Heleen schuift erom heen en begint hem zachtjes over de kop te likken, Wilma zakt iets van de bank af en likt zijn ballen. Met haar handen streelt zij zijn billen. De grote paal groeit snel tot volledige sterkte. Heleen heeft hem nog steeds in haar mond, zachtjes gaat hij steeds een stukje verder in haar mond.

De man kreunt diep en maakt zachte neuk bewegingen in haar mond. Wilma is achter hem gaan zitten en likt zijn bilnaad. Met haar handen streelt zij de grote ballen. Langzaam draait zij zich om en kijkt de vriend van Heleen recht aan, zij lacht hem heel gemeen toe. De vrije hand van Wilma gaat tussen de benen van de neger door en streelt de borsten van Heleen: Kreunt Heleen als zij de grote paal even uit haar mond laat glijden, gelijk hapt zij weer toe en neemt de lul voor de helft in haar mond.

De benen zet zij verder uit elkaar, de vingers van Wilma strelen haar hele lichaam. Heel zachtjes drukt zij haar hand tegen de poes van Heleen aan. Heleen kreunt diep met de lul diep in haar keel. Als Wilma het strakke slipje opzij trekt en haar vingers over het klitje laat rollen komt Heleen met grote schokken klaar. Op de lul die nog steeds in haar mond zit bijt zij even hard. De neger pakt haar hoofd beet en begint haar ineens met lange halen te neuken.

Voordat Heleen het in de gaten heeft gromt hij: Met een paar heel krachtige schokken spuit hij zijn zaad met grote snelheid achter in de keel van Heleen. Heleen heeft de grootste moeite om alles in te slikken, het loopt langs haar lippen. Wilma laat hem los en kruipt naar Heleen toe en likt haar mond en wangen helemaal schoon.

Als zij Heleen een lange zoen geeft spelen hun tongen met elkaar en met het zaad wat nog niet is ingeslikt. Langzaam laten zij elkaar los, nemen de iets wat verslapte lul beet en maken hem met hun tongen en lippen weer hard.

Als hij helemaal stijf staat draait de man zich om en kijkt de vriend van Heleen aan. Hij loopt naar hem toe, als hij achter hem staat neemt hij uit het potje vet een handje en smeert daar zijn grote wapen mee in. Hij pakt de vibrator beet en trekt deze met een ruk uit de darmen van hem. Hij gaat achter hem staan, zijn handen wrijven over zijn zeer gladde paal. Ronald dacht dat hij er eindelijk van verlost was maar niets was minder waar. Al snel voelde hij terug wat druk op zijn aarsje en de vrouw was nu terug een buttplug in zijn kont aan het duwen.

Alleen was deze wat groter dan de vorige, maar daar bleef het niet bij. Toen de plug volledig in zijn kontje zat drukte de vrouw op een knopje en begon de plug stevig te trillen in zijn kont. De vrouw kwam nu terug voor hem staan en deed nu ook haar nietsverhullende slipje uit. Ze sloeg haar armen om de nek van Ronald en met een klein sprongetje sprong zijn met haar kutje op zijn pik. Ze sloeg haar benen om de middel van Ronald en zo begon ze hem te bereiden.

Door het heen en weer geschommel begonnen nu ook de gewichten aan zijn ballen te bewegen wat een pijnschuit door zijn lichaam liet gaan. Sneller en sneller begon de vrouw hem te bereiden. Dit was voor Ronald de druppel en met een ingehouden kreet kwam hij klaar. Maar doordat zijn ballen zo strak afgebonden waren, kwam er geen druppel sperma uit zijn pik. In plaats daarvan trok er een pijnschuit door zijn lul.

De vrouw trok zich van dit alles niets aan en bleef hem berijden. Ook zij begon nu harder en harder te kreunen tot ze al schokkend op zijn pik klaarkwam. Nadat ze bekomen was, klom ze van zijn pik. Door de combinatie van zijn geilheid en viagra bleef deze echter keihard omhoog staan. De vrouw knielde nu voor hem neer en begon hem te pijpen. Tegelijkertijd begon ze ook het riempje rond zijn ballen los te maken wat hem een vreemd gevoel bezorgde. Dit in combinatie met de heerlijke pijpkunsten van de vrouw en de trillende buttplug zorgde er al snel voor dat zijn tweede hoogtepunt er zat aan te komen.

Met een luide kreet spoot hij met een krachtige straal al zijn zaad in het mondje van de vrouw. Deze likte nog snel zijn lul een beetje proper en met een mond vol zaad begon ze Ronald wild te tongen. Voor het eerst in zijn leven proefde deze de smaak van zijn eigen zaad en dit veel niet eens zo hard tegen. Nadat ze uitgekust waren maakte de vrouw Ronald los. Ondertussen had de man natuurlijk ook niet stilgezeten. Nadat hij Wendy had vastgebonden op tafel begon had ook hij de wasknijpers bovengehaald.

Al snel stonden er een aantal knijpers op haar borsten en natuurlijk ook eentje op haar beide tepels. Daarna waren haar schaamlippen aan de beurt. Op ieder lipje kwamen twee knijpers. Telkens de man een knijper op haar lichaam zette, moest Wendy een kreetje onderdrukken.

Nadat hij nog op een aantal andere plaatsen een knijper had geplaatst, liep de man naar de kast en haalde er een grootte vibrator uit.

Hij zette deze op de hoogste stand en de staaf begon nu zeer hard en luid te trillen. Hij plaatste de staaf nu op het klitje van Wendy waarop deze eens diep moest zuchten. De man sprak nu tot Wendy. Ik ga alle knijpers langzaam van je lichaam halen, deze vibrator blijft zolang op je kutje zitten en je mag niet klaarkomen voor de laatste knijper eraf is. Wendy begon steeds zwaarder en zwaarder te ademen. Ook zij was immers al geil geworden van de voorgaande gebeurtenissen.

De man haalde nu de knijpers van haar tepels waardoor er een pijnscheut door haar lichaam trok, deze ging echter snel over in een golf van genot. Enkel de 4 knijpers op haar kutlipjes stonden er nu nog op. Langzaam ging de man verder met het verwijderen van de knijpers en Wendy kreeg het moeilijker en moeilijker. De man ging nu echter zeer traag te werk en hij duwde de vibrator nu hard op haar klitje. Tenslotte voelde Wendy nu ook dat de laatste knijper eraf ging.

Hierop liet ze alle remmen los. Hevig schokkend en met een luide kreet kwam Wendy klaar. Nadat ze was bekomen maakte de man haar los en was het tijd voor de volgende ronde.

Nadat Wendy en Ronald even iets te drinken hadden gekregen, gingen ze verder met de sessie. Ronald werd nu vastgebonden op de tafel en Wendy moest met haar benen gespreid en haar handen in haar nek gaan staan. De man haalde een ketting tevoorschijn met aan beide kanten een knijper aan.

Deze twee knijpers maakte hij vast aan haar tepels en aan het kettinkje bevestigde hij wat gewichtjes zodat de tepels van Wendy uitgetrokken werden. Hij gaf haar nog een paar klappen op haar kontje en ging toen kijken naar zijn vrouw die met Ronald bezig was. De vrouw was ondertussen ook op de tafel geklommen en had zich op de pik van Ronald gezet en was bezig met hem zachtjes te bereiden. Ondertussen was ook haar man op tafel geklommen, hij zette zich achter zijn vrouw, plaatste zijn lul tegen haar aarsje en duwde hem erin.

De vrouw werd nu dubbel gepenetreerd door de vastgebonden Ronald en haar man. Zachtjes begon ze nu beide heren te neuken, maar al snel begon ze haar tempo te verhogen en steeds sneller en sneller begon ze hen nu te bereiden. Met een kreun spoot hij zijn zaad in het kutje van de vrouw. Ze bleef echter beide heren neuken tot ook zij al trillend klaarkwam en uitgeput op Ronald neerviel. Enkel de man was nu nog niet klaargekomen. Hij bleef echter het kontje van zijn vrouw neuken zodat deze bleef klaarkomen.

Maar ook de man hield het niet lang meer vol en tenslotte schoot ook hij al zijn zaad in het kontje van zijn vrouw.

Hij haalde zijn lul uit haar kontje en pakte zijn vrouw vast die nog altijd lag te bekomen op Ronald. Hij draaide haar om en plaatste haar kutje boven de mond van Ronald. Ondertussen riep hij er ook Wendy bij en beide gaf hij de opdracht zijn vrouw proper te maken. Ronald begon daarop zijn eigen geil uit het kutje van de vrouw te zuigen en Wendy ging met haar tong diep in het kontje van de vrouw.

Door het gezuig en gelik, voelde de vrouw al snel terug een orgasme opkomen en luid schreeuwend kwam ze nogmaals klaar. Toen Ronald en Wendy het meeste geil hadden opgelikt werd Ronald losgemaakt en werd ook Wendy verlost van haar tepelklemmen. Beide kregen nu de opdracht op elkaar te tongen en het geil uit te wisselen. Dit was voor beide een beetje raar want hoewel ze goede vrienden waren hadden ze elkaar nog nooit getongd.

Een beetje voorzichtig begon ze elkaar eerst te kunnen maar al snel begon ze elkaar wild te tongen. Het geil liep uit hun monden en een ander deel verdween door hun keel.

Toen de man het genoeg vond, kregen ze de opdracht elkaar schoon te likken en al het geil door slikken. Met hun mond gingen ze nu over elkaars lichaam tot ze beiden terug min of meer schoon waren. Een slaaf die zelfs na een week straf niet weet dat zijn meesteres belangrijker is dan zijn pik?! Ik zal je leren, kuttelikker! Ga naar boven, aan het kruis! Ik vloog de trappen op naar zolder. Natuurlijk had ik het verprutst. Hoe kon ik zo stom zijn?

Ons kruis is voorzien van zelfsluitende boeien. Ik klikte eerst mijn enkels vast en toen mijn polsen. Wijd gespreid stond ik zo vast. Te wachten op mijn meesteres. Afgestraft met de zweep, krokodillenklemmen op mijn tepels, een slagenregen met de rijzweep op mijn pik. Ze was echt boos. Klemde enkele wasknijpers op mijn balzak en knoopte daar gewichten aan. De krokodillenklemmen werden vervangen door wasknijpers. De knijpers op mijn tepels bond ze strak naar de wasknijpers aan mijn zak.

Wat of waar ik ook maar bewoog, deed me pijn in mijn zak en mijn tepels. Ze masseerde even mijn pik. Dat deed pijn, omdat er vanalles bij mijn onderlichaam bewoog.

Toe ie goed stijf stond, bond ze een zakdoek erg strak net achter mijn ballen. Zou ze me zo laten staan? De stijfheid van mijn penis verdween niet omdat de strakgebonden zakdoek het bloed tegenhield.

Zo bleef hij superstijf vooruit steken. Hierdoor bleef er een constante druk op mijn ballen. Mijn diep paarse ballen. Waaraan ook nog eens wasknijpers met gewichtjes hingen, verbonden aan pijnlijke knijpers aan mijn tepels. Gelukkig kwam mijn meesteres na een uur of twee, of drie? Dit alles zonder een woord te zeggen. Ik zag dat ze een dildo pakte en die insmeerde met glijmiddel. Dat was een dildo waar ik haar altijd mee verwen.

Die past toch niet in mijn… Ja dus. Ik schreeuwde het uit toen ze de dikke dildo zonder pardon langzaam naar binnen schoof. Ik dacht dat mijn darmen scheurden. Toen de dildo helemaal naar binnen geschoven lag, voelde ik me echt slecht. En naast dat gevoel, nog steeds die zere ballen.

Hoelang hield ik dit vol? Ik haatte de wekker. Twee metalen klemmetjes werden op mijn zak geplaatst. Nee, dit keer maar eentje, en eentje op mijn voorhuid bij mijn eikel!!! De wekker werkte simpel. Als de secondewijzer over de kleine wijzer ging, werd er een contactje gemaakt en kwam er een kleine seconde lang een stroomstoot op mijn ballen.

Maar nu nog erger! De eerste stroomstoot kwam als een geweldige schok. Vanuit mijn eikel liep de stroom naar mijn ballen.

Dat had ik nog nooit meegemaakt. Verdomme dat deed pijn. En na een minuut weer. Pats, strakstijve pik, stroom tot in je ballen en weer klaar. Ik kreeg een gag in mijn mond en een kus op mijn voorhoofd. Ze kroop op ons speelbed, pakte een dekbed en draaide zich om en viel in slaap.

Eén uur lang, zestig keer. Elke keer een seconde lang die verschrikkelijke stroomstoot. En omdat mijn pik steeds opgerekt werd, voelde ik dat nog extra door in mijn pijnlijke ballen.

Mijn meesteres ging ver. Ze was echt kwaad. Toen de wekker ging, ontwaakte ze langzaam. Zeker tien minuten, tien stroomstoten, duurde het voordat ze me van de wekker ontdeed. Langzaam en gelukkig voorzichtig, trok ze ook de dildo terug.

De gag bleef in mijn mond. Ook mijn kont werd weer gevuld. Door een smalle vibrator. Op volle stand werd die langzaam naar binnen geduwd. De vibrator stimuleerde mijn genotscentrum van binnenuit. Trillend zorgde het ding ervoor dat mijn pik weer stijf werd. Ik had dat liever niet, dan voelde ik mijn ballen zo… Mijn meesteres kroop weer vlak naast me in het bed. Draaide zich om en sliep. De nacht duurde ontzettend lang, ik was kapot!. Toen mijn meesteres me van het kruis haalde, viel ik in haar armen.

Ze was trots op me, kuste me vol op mijn mond en fluisterde lieve woordjes. Ik werd op het bed gelegd en mocht slapen. Ik werd wakker omdat mijn pik stijf werd. Ik hield mijn ogen gesloten en bleef genieten. Langzaam liet mijn meesteres haar mond over mijn pik zakken. Ze zoog, liet haar tong om mijn penis kronkelen en trok zuigend haar mond weer terug. Ik opende mijn ogen en zei mijn meesteres alles voor haar te willen doen. Ze bond me vast, wijd gespreid. Van het kastje pakte ze een dubbeldik maandverband.

Ze klom op het bed, haar billen over mijn neus geplaatst. Ze leunde voorover, haar kut kwam voor mijn mond. Zachtjes begon ik haar te likken. Ik voelde hoe ze mijn pik vastpakte en heel zachtjes en voorzichtig mijn pik, de eikel, de balletjes en mijn buik aaide met de zachte kant van het maandverband.

Hier werd ik gek van! Maar ik likte door. Verwende mijn meesteres met mijn mond, zo goed als het kon. Ik voelde mijn pik niet meer, het was slechts 1 grote geile zone, die vol was van genot. Mijn ballen waren nog hard en pijnlijk, maar dat zorgde juist voor meer genot. Ik wist niet meer waar ze met het maandverband streelde, álles voelde gewoon goed. Ik genoot van het uitzicht; de mooie strakke billen van mijn meesteres, die met haar kut op mijn mond zat. Die ik probeerde te verwennen. Uit dankbaarheid dat wist ik nu.

Uit dankbaarheid voor een week lang pijn in mijn balzak. Een week lang geen orgasme terwijl ze me elke dag enorm opwond. Een enorme zware pijnlijke straf, die me liet inzien dat je als slaaf niet iets doet om beloond te worden, maar dat je dat doet voor háár, je meesteres. Nog enthousiaster likte ik totdat ze op mijn gezicht ging rijden en spetterend klaarkwam.

Ze rolde van mijn gezicht, lag naast me met haar hoofd dicht bij mijn pik. Nog steeds strelend over mijn penis, ballen, anus, eikel. Zacht genoeg om me niet klaar te laten komen. Goed genoeg om me constant op een heel hoog genotsniveau te houden.

Weer kroop ze op me. Weer likte ik haar. Ik probeerde haar anus te bereiken, ze verschoof iets zodat ik haar daar ook kon likken. Mijn tong ging daar maar ietsjes naar binnen, maar ik hoorde haar grommen. Ik zoog haar weer klaar. En ze bleef me maar strelen.

stijve klit meesteres online