sexplaats nl jongen trekt zich af

De mannetje knijpt in zijn snikkel totdat hij een harde snikkel heeft, om vervolgens zijn flinke ruwe lid af te trekken. Nieuw Aanbevolen Trending Lange Sexfilms. Gay , onderbroek , pik , stijve lul , grote lul , aftrekken , mastuberen , geile jongen. Gerelateerd Sexfilms over jongen trekt zijn dikke harde lul af. De verlegen gast trekt zijn onderbroek uit en begint zich af te afmoppen.

Stoere vriend praat hitsig terwijl hij voor de cam aan zijn dikke lul trekt. Blanke homo jongen wil dat donkere lekkers. Tijdens het leegtrekken vingert de jongen zichzelf anal. De meesteres trekt aan de harde pik en plast er op. De jongeman trekt tijdens de seks auditie zijn hele plasser af.

Kijkend naar een seks film trket hij zijn harde piemel af. Af en toe douchte hij mee. Heb een tijdje op voetbal gezeten en douchten vaak met het hele team.

We keken wel naar elkaars half stijve ingezeepte lul maar deden niets. Mijn trainer douchte ook wel eens met ons mee. Hij had een enorme lul weet ik nog, maar hij was dan ook 10 jaar ouder, een jaar of 24 dacht ik. Bleef met 3 jongens achter onder de douche en toen hebben we het gedaan. Ik had een stijve en een van de andere zag dat en ging staan rukken. Ik begon toen ook terwijl nr 3 toekeek. Hij is maroc en kreeg ook een stijve en stond even later ook te rukken.

Was wel spannend want ik had nog nooit gezien hoe een besneden jongen het deed. Geloof dat we alle 3 klaargekomen zijn. We waren met 5 ploeggenoten in de kleedruimte. Een strakke zwembroek was verplicht en konden zien dat een jongen een stijve lul in zijn zwembroek had en er met zijn hand over wreef.

We hadden dit wel eens vaker gezien, maar nu begonnen ook een anderen te rukken. De 1e jongen kwam klaar in zijn zwembroek en dat hebben wij toen ook gedaan. Nu kijken we elke keer wie er een stijve heeft om dit nog maar eens te doen. Wij gaan met zijn allen onder de douche maar we blijven doodgewoon van mekaar af. Ik snap dat douche-gedoe niet goed. Heb jaren op voetbal gezeten in het begin deden we douche met het portbroekje aan ,tot we een keer 3 invallers hadden die gewoon naakt onder de douch gingen.

De eerst volgende keer gingen we ook naakt. Net zo als met aftrekken een begon en voor je het wist zat alles te trekken. Ik had precies hetzelfde meegemaakt. Na een basketbal training wordt er gezamelijk gedoucht. Er werd weel eens naar elkaars pik gekeken maar verder niets. Een paar maanden geleden waren was er een soort weddenschap dat een jongen de andere zou pijpen. We hebben er toen met ze allen om heen gestaan en de 2 aangemoedigd en gezien hoe de ene jongen klaar kwam.

Na dit voorval zijn er na elke training wel een paar die met hun pik lopen ze zwaaien en zich zelf afrukken. Omdat iedereen dit wel eens deed heb ik laatst me zelf ook een keer afgerukt toen iedereen keek.

Grijpt die niet in? Of doet hij gewoon mee? Is hij misschien pedofiel? Ik geloof niks van jullie verhalen. Het zijn gewoon scenes uit gay movies.

Wie zich in onze club zo laat gaan, krijgt exact 30 seconden om zijn locker op te ruimen. En als blijkt dat de trainer op de hoogte was dan mag ie verkassen naar de bijstand. Of naar de cel. Dat doe je toch niet met je vrienden? Met je vriendin, OK, met jezelf, OK. Maar zomaar met vrienden? Daar dienen die toch niet voor? Speelde eerst bij een andere club voetbal. Bij douchen keken we naar elkaars pik, meer niet.

Nu speel ik bij een andere club en zijn er jongens die het nodig vinden om zich af te trekken in het bijzijn van anderen. Dat veel jongens een stijve in een thai chi glimmend pak hebben kan betekenen dat er een mega geil meisje aanwezig is of het glimmende pak hen opwind. Ik denk het laatste. Als er in de kleedruimte een begint te trekken volgt er zeker een tweede. Ik bleef met 2 andere jongens als laatste in de kleedkamer achter. Kijk, dat lijkt mij echt lekker! Gewoon lekker een vriend van je pijpen waarbij dan je hele team je aanmoedigd totdat hij klaarkomt!

Meestal sta ik dezelfde paar jongens onder de douche. Er hebben hebben er altijd wel een paar een stijve pik. We kijken naar elkaar maar rukken niet. Ik begin de volgende keer gewoon te rukken en kijk of er iemand mee doet. Ik wil het wel eens een keer meemaken. Dat heb ik wel eens met andere jongens gedaan. Alle vier rukken en kijken wie er het verst kon spuiten.

Was geil om te doen. Onder de douche gaat iedereen naakt en zitten natuurlijk veel gasten met een stijve en wordt er wel eens gerukt met elkaar , alle de overblijvers , maar zo met zijn allen staan rukken nog niet meegemaakt. Maar lijkt wel supergeil. Dat ken ik wel van bij ons op zwemmen. Je kan elkaars lul goed in de zwembroek zien zitten. Helemaal als iemand een stijve heeft. Het valt mij op dat andere jongens ook een stijve krijgen als ze die bij iemand anders zien.

Ik heb ook wel eens een half stijve in mijn zwembroek er wordt naar gekeken en grapjes overgemaakt maar ik zie later ook anderen met een stijve. Er wordt soms wel eens met 1 of 2 gerukt. Ik doe ook wel eens mee. Wij dragen steeds strakke zwemslipjes,sedert enkele maanden hebben we nieuwe witte zowel vooraan als achteraan , als je een stijve hebt en slipjes zijn nat kan je zo goed als alles er door zien. En de meeste hebben rap een stijve. We kijken er zeker niet meer van op.

En blijkbaar zijn heel wat meisjes die dat ook graag zien want op trainingen komen er heel wat zien naar de training.

Zo goed als alle jongens die competitie doen scheren hun schaamhaar de weinigen die dat niet doen kan je hun schaamhaar heel goed zien in hun slipjes.

Kan me heel goed voorstellen wat die jongen van 16 zegt , regelmatig zijn er jongens die onder water wel aan iemands pik voelen. Probeer dan maar eens niet klaar te komen. Meermaals ben ik al klaargekomen in het zwembad. Wat ik hier lees komt mij bekend voor. We kunnen beter een aparte topic over zwemslips beginnen hahaha. Sinds een jaar dragen wij ook nieuwe zwembroeken deze zijn erg dun en licht blauw van kleur. Je kan alles goed zien en als ze nat zijn helemaal. Ik vind het helemaal niet erg als niet niet uit de kast komende bi om al die dikke pikken in een zwemslip te zien.

Soms wordt er wel eens gerukt in een hokje maar niet met de hele groep. Ik probeer altijd wel mee te doen. Een paar wkn geleden heb ik een groeps maatje in een hokje afgetrokken.

Ik denk ook dat hij homo is. Waarom zou dat vervelend moeten zijn om een stijve te hebben , integendeel. Zou me pas zorgen gaan maken moest ik helemaal geen stijve meer krijgen. M'n ouders geven mij een vrije opvoeding hebben dat zelf ook gehad en hebben me geleerd fier te zijn op m'n lichaam is de tempel van de ziel. We gaan vrij om met elkaar , gaan ook regelmatig op vakantie naar naaktstranden.

Mijn ouders weten dan ook dat ik zowel voor jongens als meisjes ben. Mag die ook meebrengen naar huis. Dus zou echt niet weten waarom beschaamd te zijn als ik een stijve heb. Jongens vergelijken toch graag hun piemel met die van anderen. Er is niks mis mee met het krijgen van een stijve. Jongens rukken wel vaker samen en bij het elkaar zien bij het omkleden of douchen wordt altijd naar elkaars lul gekeken. Zo is dat eenmaal. Juist in de puberteit worden grenzen opgezocht en zijn de hormonen zoekende.

Het feit dat er gezamelijk gerukt en soms gepijpt wordt is helemaal niet raar. Als je het niet wilt doe je niet mee. Als je een keer wat wil proberen moet je dat gewoon doen. Op oudere leeftijd doe je dat misschien niet meer. Niet dat ik oud ben, maar toen ik 16 was deed ik dingen die ik nu niet meer zo snel zou  doen. Dus lekker rukken en andere dingen met het sportteam! Echt raar is dat toch nie om strakke zwemslips te dragen , heb één keer een boxer gedragen en vond dat maar niks , eenmaal in water is dat precies een ballon dat je draagt.

En een zwemslip die niet nauw aansluit , een gast sprong zo eens van duikplank en zijn zwemslip zakte zo naar beneden je kon heel zijn kont zien. Meeste jongens willen er goed uitzien.

Ik bijvoorbeeld ga buiten de zomermaanden regelmatig onder de zonnebank , hebben er thuis zelf een. Ik maak er zeker geen probleem van om goed voor de dag te komen en als ik een stijve krijg , ze mogen er naar kijken. Ze zeggen toch dak knappe gast ben en niet alleen jongens zeggen dat ,voel er me alleen maar goed in mijn vel bij.

Ik zit ook op zwemmen en heb een vrij grote. Ook als ik geen stijve heb heb ik altijd een bobbel in mijn zwembroek. Veel jongens kijken naar mij. Ik heb me een keer laten overhalen om bij het douchen te rukken. Er stonden 4 jongens om mij heen die meededen.

Ze vonden het wel spannend om naar een grote pik te kijken en mee te doen. Een jongen wou dat ik hem anaal nam. We doen het gewoon samen in de douche en trainer is er vaak ook bij! Dat er samen gerukt wordt geloof ik wel. Dat gebeurd ook bij ons op voetbal. Het is geil om elkaars dikke lul te zien spuiten. Maar dat hij gezellig mee rukt geloof ik niet. Maar wij douchen ons gezamelijk in gemeenschappelijke doucheruimte. Iedereen staat er naakt , gaat er naakt in.

Onze trainer is daar totaal niet bij. Wij jongens de meeste toch hebben reeds een stijve in de kleedruimte en de meeste van ons hebben geen schaamhaar wordt geschoren is de gewoonte als je op zwemclub gaat. Zwemslips hebben we allemaal dezelfde die strak aansluiten bij ons is dat wit met aan zijkant blauw nauw bandtje. Zijn de kleuren van de zwemclub. Eenmaal nat zie je daar wel bij de meeste je piemel en ballen wat door ,als hij stijf is wat meer dan wanneer hij slap is.

Vinden we dat erg totaal niet. Of je nu zwemslip of niks aan hebt iedereen kan zich toch inbeelden dat een jongen een piemel en ballen heeft. In de douche ruimte kijken we sowieso naar elkaars ballen en piemel en er wordt ook aan elkaars piemel en ballen gekomen door we meestal al met stijve zitten komt het zeker voor dat we klaarkomen jongens onder elkaar. Denk wel dat bij alle sporten en clubs voor komt. Heb er nog problemen over gemaakt en anderen ook niet , bij ons gaat het er los aan toe.

We zijn normale jongens en die denken aan seks , de trainer geeft daar toch geen zaken mee en uit onze douches blijft hij , hij mag wel anders t'is een knappe maar die doet het gewoon niet.

..

Eerste keer klaarkomen in de kut

De mannetje knijpt in zijn snikkel totdat hij een harde snikkel heeft, om vervolgens zijn flinke ruwe lid af te trekken. Nieuw Aanbevolen Trending Lange Sexfilms. Gay , onderbroek , pik , stijve lul , grote lul , aftrekken , mastuberen , geile jongen. Gerelateerd Sexfilms over jongen trekt zijn dikke harde lul af. De verlegen gast trekt zijn onderbroek uit en begint zich af te afmoppen.

Stoere vriend praat hitsig terwijl hij voor de cam aan zijn dikke lul trekt. Blanke homo jongen wil dat donkere lekkers. Tijdens het leegtrekken vingert de jongen zichzelf anal.

De meesteres trekt aan de harde pik en plast er op. De jongeman trekt tijdens de seks auditie zijn hele plasser af. Kijkend naar een seks film trket hij zijn harde piemel af. Speelde eerst bij een andere club voetbal.

Bij douchen keken we naar elkaars pik, meer niet. Nu speel ik bij een andere club en zijn er jongens die het nodig vinden om zich af te trekken in het bijzijn van anderen. Dat veel jongens een stijve in een thai chi glimmend pak hebben kan betekenen dat er een mega geil meisje aanwezig is of het glimmende pak hen opwind.

Ik denk het laatste. Als er in de kleedruimte een begint te trekken volgt er zeker een tweede. Ik bleef met 2 andere jongens als laatste in de kleedkamer achter. Kijk, dat lijkt mij echt lekker! Gewoon lekker een vriend van je pijpen waarbij dan je hele team je aanmoedigd totdat hij klaarkomt!

Meestal sta ik dezelfde paar jongens onder de douche. Er hebben hebben er altijd wel een paar een stijve pik. We kijken naar elkaar maar rukken niet. Ik begin de volgende keer gewoon te rukken en kijk of er iemand mee doet. Ik wil het wel eens een keer meemaken. Dat heb ik wel eens met andere jongens gedaan. Alle vier rukken en kijken wie er het verst kon spuiten.

Was geil om te doen. Onder de douche gaat iedereen naakt en zitten natuurlijk veel gasten met een stijve en wordt er wel eens gerukt met elkaar , alle de overblijvers , maar zo met zijn allen staan rukken nog niet meegemaakt.

Maar lijkt wel supergeil. Dat ken ik wel van bij ons op zwemmen. Je kan elkaars lul goed in de zwembroek zien zitten. Helemaal als iemand een stijve heeft. Het valt mij op dat andere jongens ook een stijve krijgen als ze die bij iemand anders zien. Ik heb ook wel eens een half stijve in mijn zwembroek er wordt naar gekeken en grapjes overgemaakt maar ik zie later ook anderen met een stijve. Er wordt soms wel eens met 1 of 2 gerukt. Ik doe ook wel eens mee.

Wij dragen steeds strakke zwemslipjes,sedert enkele maanden hebben we nieuwe witte zowel vooraan als achteraan , als je een stijve hebt en slipjes zijn nat kan je zo goed als alles er door zien.

En de meeste hebben rap een stijve. We kijken er zeker niet meer van op. En blijkbaar zijn heel wat meisjes die dat ook graag zien want op trainingen komen er heel wat zien naar de training.

Zo goed als alle jongens die competitie doen scheren hun schaamhaar de weinigen die dat niet doen kan je hun schaamhaar heel goed zien in hun slipjes. Kan me heel goed voorstellen wat die jongen van 16 zegt , regelmatig zijn er jongens die onder water wel aan iemands pik voelen.

Probeer dan maar eens niet klaar te komen. Meermaals ben ik al klaargekomen in het zwembad. Wat ik hier lees komt mij bekend voor. We kunnen beter een aparte topic over zwemslips beginnen hahaha. Sinds een jaar dragen wij ook nieuwe zwembroeken deze zijn erg dun en licht blauw van kleur. Je kan alles goed zien en als ze nat zijn helemaal. Ik vind het helemaal niet erg als niet niet uit de kast komende bi om al die dikke pikken in een zwemslip te zien.

Soms wordt er wel eens gerukt in een hokje maar niet met de hele groep. Ik probeer altijd wel mee te doen. Een paar wkn geleden heb ik een groeps maatje in een hokje afgetrokken. Ik denk ook dat hij homo is. Waarom zou dat vervelend moeten zijn om een stijve te hebben , integendeel. Zou me pas zorgen gaan maken moest ik helemaal geen stijve meer krijgen. M'n ouders geven mij een vrije opvoeding hebben dat zelf ook gehad en hebben me geleerd fier te zijn op m'n lichaam is de tempel van de ziel.

We gaan vrij om met elkaar , gaan ook regelmatig op vakantie naar naaktstranden. Mijn ouders weten dan ook dat ik zowel voor jongens als meisjes ben. Mag die ook meebrengen naar huis. Dus zou echt niet weten waarom beschaamd te zijn als ik een stijve heb. Jongens vergelijken toch graag hun piemel met die van anderen. Er is niks mis mee met het krijgen van een stijve. Jongens rukken wel vaker samen en bij het elkaar zien bij het omkleden of douchen wordt altijd naar elkaars lul gekeken.

Zo is dat eenmaal. Juist in de puberteit worden grenzen opgezocht en zijn de hormonen zoekende. Het feit dat er gezamelijk gerukt en soms gepijpt wordt is helemaal niet raar. Als je het niet wilt doe je niet mee. Als je een keer wat wil proberen moet je dat gewoon doen. Op oudere leeftijd doe je dat misschien niet meer. Niet dat ik oud ben, maar toen ik 16 was deed ik dingen die ik nu niet meer zo snel zou  doen.

Dus lekker rukken en andere dingen met het sportteam! Echt raar is dat toch nie om strakke zwemslips te dragen , heb één keer een boxer gedragen en vond dat maar niks , eenmaal in water is dat precies een ballon dat je draagt.

En een zwemslip die niet nauw aansluit , een gast sprong zo eens van duikplank en zijn zwemslip zakte zo naar beneden je kon heel zijn kont zien. Meeste jongens willen er goed uitzien. Ik bijvoorbeeld ga buiten de zomermaanden regelmatig onder de zonnebank , hebben er thuis zelf een. Ik maak er zeker geen probleem van om goed voor de dag te komen en als ik een stijve krijg , ze mogen er naar kijken. Ze zeggen toch dak knappe gast ben en niet alleen jongens zeggen dat ,voel er me alleen maar goed in mijn vel bij.

Ik zit ook op zwemmen en heb een vrij grote. Ook als ik geen stijve heb heb ik altijd een bobbel in mijn zwembroek. Veel jongens kijken naar mij. Ik heb me een keer laten overhalen om bij het douchen te rukken. Er stonden 4 jongens om mij heen die meededen. Ze vonden het wel spannend om naar een grote pik te kijken en mee te doen. Een jongen wou dat ik hem anaal nam. We doen het gewoon samen in de douche en trainer is er vaak ook bij! Dat er samen gerukt wordt geloof ik wel.

Dat gebeurd ook bij ons op voetbal. Het is geil om elkaars dikke lul te zien spuiten. Maar dat hij gezellig mee rukt geloof ik niet. Maar wij douchen ons gezamelijk in gemeenschappelijke doucheruimte. Iedereen staat er naakt , gaat er naakt in. Onze trainer is daar totaal niet bij. Wij jongens de meeste toch hebben reeds een stijve in de kleedruimte en de meeste van ons hebben geen schaamhaar wordt geschoren is de gewoonte als je op zwemclub gaat. Zwemslips hebben we allemaal dezelfde die strak aansluiten bij ons is dat wit met aan zijkant blauw nauw bandtje.

Zijn de kleuren van de zwemclub. Eenmaal nat zie je daar wel bij de meeste je piemel en ballen wat door ,als hij stijf is wat meer dan wanneer hij slap is.

Vinden we dat erg totaal niet. Of je nu zwemslip of niks aan hebt iedereen kan zich toch inbeelden dat een jongen een piemel en ballen heeft. In de douche ruimte kijken we sowieso naar elkaars ballen en piemel en er wordt ook aan elkaars piemel en ballen gekomen door we meestal al met stijve zitten komt het zeker voor dat we klaarkomen jongens onder elkaar.

Denk wel dat bij alle sporten en clubs voor komt. Heb er nog problemen over gemaakt en anderen ook niet , bij ons gaat het er los aan toe. We zijn normale jongens en die denken aan seks , de trainer geeft daar toch geen zaken mee en uit onze douches blijft hij , hij mag wel anders t'is een knappe maar die doet het gewoon niet.

In onze puber leeftijd denken we alleen maar aan sex. Alleen of samen rukken hoort daar gewoon bij. Bij een sportclub wordt er bij het omkleden of douchen al snel naar elkaars pik gekeken wie er een lange heeft en wie niet. We hebben nu eenmaal snel een stijve en dan al helemaal snel de aandacht.

Omdat onze hormonen letterlijk door ons lijf gieren is het helemaal niet raar dat er zo nu en dan samen gerukt of andere sexuele handelingen worden verricht. Ik zie het probleem niet zo omdat het vanzelf weer over schijnt te gaan als we een paar jaar ouder zijn.

Ik ruk net zo hard mee als anderen bij ons en als ik iemand een handje kan helpen dan doe ik dat gewoon. Nu kan het nog en is het spannend. Later doen we dat blijkbaar niet meer. Zo denk ik er over. Als je een normale jongen bent toch. Je kijkt zeker ,naar elkaar vergelijkt zo wat elkaars leutel en ballen en eigenlijk elkaars lichaam.

Ik zit op sportclubs zwemclub en doe powertraining. Dan wil je er natuurlijk goed en gespierd uitzien. Thuis hebben we een zonnebank en ga er ook regelmatig onder. Als we in de kleedruimte zijn dan ga je logisch uit de kleren dan bekijk je anderen en anderen jouw ook.

Meeste hebben een stijve en onder douche ook. Aan elkaars piemel zitten hoort erbij en kijkt echt niemand van op,klaarkomen ook , we zien graag dat iemand klaar komt en daardoor komen we rap zelf ook klaar.

Ook toch normaal dat je op onze leeftijd veel met seks bezig bent. Gebeurt zeker dat ik ook date met gasten en meiden gewoon voor de fun als m'n ouders niet thuis zijn ga ik lekker m'n gang soms zelfs met paar gasten en ook meiden erbij. M'n vrienden hebben er ook geen problemen mee want voelen en denken net hetzelfde niemand voelt zich beschaamd om een stijve te hebben er er iets mee te doen.

Wat jij een abnormale jongen noemt, noem ik een volwassen jongen Omdat een jongen van jaar geen zin heeft in samen rukken is dat maar abnormaal?

Lol, typisch puberaal gedrag hoor, die jongens ergeren zich misschien gewoon aan het kinderachtige gedrag van jongens rond die leeftijd, da's niet abnormaal, da's zoals ik al eerder zei. En omdat jij zogenaamde seksfeestjes houdt met vrienden en vriendinnen, is het maar abnormaal als andere mensen dat niet doen? Zit op sport,op scouting,talloze keren samen gedouched ,maar dit nog nooit meegemaakt. Gewoon douchen en wegwezen. Wanneer je met groep jongens samen in kleedkamer bent , en normaal toch dat je kleren uitdoet en sportkleren aan doet , bij zwemmen is dat je zwemslip.

Dan sta je normaal in je blote leutel en bekijk je elkaar. Dat je opgewonden geraakt ergens normaal verschijnsel toch, bij meeste komt hij stijf.

Op zwemmen is het bij ons een losse bedoeling meesten zitten er al jaren op , en er wordt soms weleens aan elkaars piemel gezetten. Onder de douche net hetzelfde. Misschien heb ik ergens geluk dat nogal wat jongens gevoelens hebben voor andere jongens.

Heb ook een lief en zit ook op zwemmen val namelijk op jongens en meisjes. Voel me zeker niet abnormaal er zijn wel jongens die op training komen en gewoon ontkleden en douchen zonder meer , elk doet wat hem wilt toch.

Ik zit op korfbal en het komt vooral bij uitwedstrijden wel eens voor dat er bij ons een meisje komt we douchen normaal apart die ons dan aftrekt. Ook komen wij dan vaak klaar op haar, we zijn met 5 jongens en meestal 2 of 3 meiden. Is dit normaal of niet?

Het is wel een gemengde sport maar is dit wel normaal? Een paar meiden die 5 jongens gaan aftrekken terwijl jij staat te douchen en op je klaarkomen lijkt me wel heel fantastisch


sexplaats nl jongen trekt zich af

De mannetje knijpt in zijn snikkel totdat hij een harde snikkel heeft, om vervolgens zijn flinke ruwe lid af te trekken. Nieuw Aanbevolen Trending Lange Sexfilms. Gay , onderbroek , pik , stijve lul , grote lul , aftrekken , mastuberen , geile jongen. Gerelateerd Sexfilms over jongen trekt zijn dikke harde lul af. De verlegen gast trekt zijn onderbroek uit en begint zich af te afmoppen. Stoere vriend praat hitsig terwijl hij voor de cam aan zijn dikke lul trekt. Blanke homo jongen wil dat donkere lekkers.

Tijdens het leegtrekken vingert de jongen zichzelf anal. De meesteres trekt aan de harde pik en plast er op. De jongeman trekt tijdens de seks auditie zijn hele plasser af. Kijkend naar een seks film trket hij zijn harde piemel af. Af en toe douchte hij mee. Heb een tijdje op voetbal gezeten en douchten vaak met het hele team.

We keken wel naar elkaars half stijve ingezeepte lul maar deden niets. Mijn trainer douchte ook wel eens met ons mee. Hij had een enorme lul weet ik nog, maar hij was dan ook 10 jaar ouder, een jaar of 24 dacht ik. Bleef met 3 jongens achter onder de douche en toen hebben we het gedaan.

Ik had een stijve en een van de andere zag dat en ging staan rukken. Ik begon toen ook terwijl nr 3 toekeek. Hij is maroc en kreeg ook een stijve en stond even later ook te rukken. Was wel spannend want ik had nog nooit gezien hoe een besneden jongen het deed.

Geloof dat we alle 3 klaargekomen zijn. We waren met 5 ploeggenoten in de kleedruimte. Een strakke zwembroek was verplicht en konden zien dat een jongen een stijve lul in zijn zwembroek had en er met zijn hand over wreef.

We hadden dit wel eens vaker gezien, maar nu begonnen ook een anderen te rukken. De 1e jongen kwam klaar in zijn zwembroek en dat hebben wij toen ook gedaan. Nu kijken we elke keer wie er een stijve heeft om dit nog maar eens te doen. Wij gaan met zijn allen onder de douche maar we blijven doodgewoon van mekaar af. Ik snap dat douche-gedoe niet goed.

Heb jaren op voetbal gezeten in het begin deden we douche met het portbroekje aan ,tot we een keer 3 invallers hadden die gewoon naakt onder de douch gingen. De eerst volgende keer gingen we ook naakt.

Net zo als met aftrekken een begon en voor je het wist zat alles te trekken. Ik had precies hetzelfde meegemaakt. Na een basketbal training wordt er gezamelijk gedoucht. Er werd weel eens naar elkaars pik gekeken maar verder niets. Een paar maanden geleden waren was er een soort weddenschap dat een jongen de andere zou pijpen. We hebben er toen met ze allen om heen gestaan en de 2 aangemoedigd en gezien hoe de ene jongen klaar kwam. Na dit voorval zijn er na elke training wel een paar die met hun pik lopen ze zwaaien en zich zelf afrukken.

Omdat iedereen dit wel eens deed heb ik laatst me zelf ook een keer afgerukt toen iedereen keek. Grijpt die niet in? Of doet hij gewoon mee? Is hij misschien pedofiel? Ik geloof niks van jullie verhalen. Het zijn gewoon scenes uit gay movies. Wie zich in onze club zo laat gaan, krijgt exact 30 seconden om zijn locker op te ruimen. En als blijkt dat de trainer op de hoogte was dan mag ie verkassen naar de bijstand.

Of naar de cel. Dat doe je toch niet met je vrienden? Met je vriendin, OK, met jezelf, OK. Maar zomaar met vrienden? Daar dienen die toch niet voor? Speelde eerst bij een andere club voetbal. Bij douchen keken we naar elkaars pik, meer niet. Nu speel ik bij een andere club en zijn er jongens die het nodig vinden om zich af te trekken in het bijzijn van anderen. Dat veel jongens een stijve in een thai chi glimmend pak hebben kan betekenen dat er een mega geil meisje aanwezig is of het glimmende pak hen opwind.

Ik denk het laatste. Als er in de kleedruimte een begint te trekken volgt er zeker een tweede. Ik bleef met 2 andere jongens als laatste in de kleedkamer achter.

Kijk, dat lijkt mij echt lekker! Gewoon lekker een vriend van je pijpen waarbij dan je hele team je aanmoedigd totdat hij klaarkomt! Meestal sta ik dezelfde paar jongens onder de douche.

Er hebben hebben er altijd wel een paar een stijve pik. We kijken naar elkaar maar rukken niet. Ik begin de volgende keer gewoon te rukken en kijk of er iemand mee doet. Ik wil het wel eens een keer meemaken. Dat heb ik wel eens met andere jongens gedaan. Alle vier rukken en kijken wie er het verst kon spuiten. Was geil om te doen. Onder de douche gaat iedereen naakt en zitten natuurlijk veel gasten met een stijve en wordt er wel eens gerukt met elkaar , alle de overblijvers , maar zo met zijn allen staan rukken nog niet meegemaakt.

Maar lijkt wel supergeil. Dat ken ik wel van bij ons op zwemmen. Je kan elkaars lul goed in de zwembroek zien zitten. Helemaal als iemand een stijve heeft. Het valt mij op dat andere jongens ook een stijve krijgen als ze die bij iemand anders zien. Ik heb ook wel eens een half stijve in mijn zwembroek er wordt naar gekeken en grapjes overgemaakt maar ik zie later ook anderen met een stijve.

Er wordt soms wel eens met 1 of 2 gerukt. Ik doe ook wel eens mee. Wij dragen steeds strakke zwemslipjes,sedert enkele maanden hebben we nieuwe witte zowel vooraan als achteraan , als je een stijve hebt en slipjes zijn nat kan je zo goed als alles er door zien. En de meeste hebben rap een stijve. We kijken er zeker niet meer van op. En blijkbaar zijn heel wat meisjes die dat ook graag zien want op trainingen komen er heel wat zien naar de training. Zo goed als alle jongens die competitie doen scheren hun schaamhaar de weinigen die dat niet doen kan je hun schaamhaar heel goed zien in hun slipjes.

Kan me heel goed voorstellen wat die jongen van 16 zegt , regelmatig zijn er jongens die onder water wel aan iemands pik voelen. Probeer dan maar eens niet klaar te komen. Meermaals ben ik al klaargekomen in het zwembad. Wat ik hier lees komt mij bekend voor. We kunnen beter een aparte topic over zwemslips beginnen hahaha.

Sinds een jaar dragen wij ook nieuwe zwembroeken deze zijn erg dun en licht blauw van kleur. Je kan alles goed zien en als ze nat zijn helemaal. Ik vind het helemaal niet erg als niet niet uit de kast komende bi om al die dikke pikken in een zwemslip te zien. Soms wordt er wel eens gerukt in een hokje maar niet met de hele groep. Ik probeer altijd wel mee te doen. Een paar wkn geleden heb ik een groeps maatje in een hokje afgetrokken. Ik denk ook dat hij homo is.

Waarom zou dat vervelend moeten zijn om een stijve te hebben , integendeel. Zou me pas zorgen gaan maken moest ik helemaal geen stijve meer krijgen. M'n ouders geven mij een vrije opvoeding hebben dat zelf ook gehad en hebben me geleerd fier te zijn op m'n lichaam is de tempel van de ziel. We gaan vrij om met elkaar , gaan ook regelmatig op vakantie naar naaktstranden. Mijn ouders weten dan ook dat ik zowel voor jongens als meisjes ben. Mag die ook meebrengen naar huis.

Dus zou echt niet weten waarom beschaamd te zijn als ik een stijve heb. Jongens vergelijken toch graag hun piemel met die van anderen. Er is niks mis mee met het krijgen van een stijve. Jongens rukken wel vaker samen en bij het elkaar zien bij het omkleden of douchen wordt altijd naar elkaars lul gekeken. Zo is dat eenmaal. Juist in de puberteit worden grenzen opgezocht en zijn de hormonen zoekende. Het feit dat er gezamelijk gerukt en soms gepijpt wordt is helemaal niet raar.

Als je het niet wilt doe je niet mee. Als je een keer wat wil proberen moet je dat gewoon doen. Op oudere leeftijd doe je dat misschien niet meer. Niet dat ik oud ben, maar toen ik 16 was deed ik dingen die ik nu niet meer zo snel zou  doen. Dus lekker rukken en andere dingen met het sportteam!

Echt raar is dat toch nie om strakke zwemslips te dragen , heb één keer een boxer gedragen en vond dat maar niks , eenmaal in water is dat precies een ballon dat je draagt. En een zwemslip die niet nauw aansluit , een gast sprong zo eens van duikplank en zijn zwemslip zakte zo naar beneden je kon heel zijn kont zien.

Meeste jongens willen er goed uitzien. Ik bijvoorbeeld ga buiten de zomermaanden regelmatig onder de zonnebank , hebben er thuis zelf een. Ik maak er zeker geen probleem van om goed voor de dag te komen en als ik een stijve krijg , ze mogen er naar kijken. Ze zeggen toch dak knappe gast ben en niet alleen jongens zeggen dat ,voel er me alleen maar goed in mijn vel bij. Ik zit ook op zwemmen en heb een vrij grote.

Ook als ik geen stijve heb heb ik altijd een bobbel in mijn zwembroek. Veel jongens kijken naar mij. Ik heb me een keer laten overhalen om bij het douchen te rukken. Er stonden 4 jongens om mij heen die meededen. Ze vonden het wel spannend om naar een grote pik te kijken en mee te doen. Een jongen wou dat ik hem anaal nam. We doen het gewoon samen in de douche en trainer is er vaak ook bij! Dat er samen gerukt wordt geloof ik wel. Dat gebeurd ook bij ons op voetbal.

Het is geil om elkaars dikke lul te zien spuiten. Maar dat hij gezellig mee rukt geloof ik niet. Maar wij douchen ons gezamelijk in gemeenschappelijke doucheruimte.

Iedereen staat er naakt , gaat er naakt in. Onze trainer is daar totaal niet bij. Wij jongens de meeste toch hebben reeds een stijve in de kleedruimte en de meeste van ons hebben geen schaamhaar wordt geschoren is de gewoonte als je op zwemclub gaat. Zwemslips hebben we allemaal dezelfde die strak aansluiten bij ons is dat wit met aan zijkant blauw nauw bandtje. Zijn de kleuren van de zwemclub. Eenmaal nat zie je daar wel bij de meeste je piemel en ballen wat door ,als hij stijf is wat meer dan wanneer hij slap is.

Vinden we dat erg totaal niet. Of je nu zwemslip of niks aan hebt iedereen kan zich toch inbeelden dat een jongen een piemel en ballen heeft. In de douche ruimte kijken we sowieso naar elkaars ballen en piemel en er wordt ook aan elkaars piemel en ballen gekomen door we meestal al met stijve zitten komt het zeker voor dat we klaarkomen jongens onder elkaar.

Denk wel dat bij alle sporten en clubs voor komt. Heb er nog problemen over gemaakt en anderen ook niet , bij ons gaat het er los aan toe. We zijn normale jongens en die denken aan seks , de trainer geeft daar toch geen zaken mee en uit onze douches blijft hij , hij mag wel anders t'is een knappe maar die doet het gewoon niet.

..


Ik snap dat douche-gedoe niet goed. Heb jaren op voetbal gezeten in het begin deden we douche met het portbroekje aan ,tot we een keer 3 invallers hadden die gewoon naakt onder de douch gingen. De eerst volgende keer gingen we ook naakt. Net zo als met aftrekken een begon en voor je het wist zat alles te trekken. Ik had precies hetzelfde meegemaakt. Na een basketbal training wordt er gezamelijk gedoucht.

Er werd weel eens naar elkaars pik gekeken maar verder niets. Een paar maanden geleden waren was er een soort weddenschap dat een jongen de andere zou pijpen. We hebben er toen met ze allen om heen gestaan en de 2 aangemoedigd en gezien hoe de ene jongen klaar kwam.

Na dit voorval zijn er na elke training wel een paar die met hun pik lopen ze zwaaien en zich zelf afrukken. Omdat iedereen dit wel eens deed heb ik laatst me zelf ook een keer afgerukt toen iedereen keek.

Grijpt die niet in? Of doet hij gewoon mee? Is hij misschien pedofiel? Ik geloof niks van jullie verhalen. Het zijn gewoon scenes uit gay movies. Wie zich in onze club zo laat gaan, krijgt exact 30 seconden om zijn locker op te ruimen. En als blijkt dat de trainer op de hoogte was dan mag ie verkassen naar de bijstand. Of naar de cel. Dat doe je toch niet met je vrienden? Met je vriendin, OK, met jezelf, OK.

Maar zomaar met vrienden? Daar dienen die toch niet voor? Speelde eerst bij een andere club voetbal. Bij douchen keken we naar elkaars pik, meer niet. Nu speel ik bij een andere club en zijn er jongens die het nodig vinden om zich af te trekken in het bijzijn van anderen. Dat veel jongens een stijve in een thai chi glimmend pak hebben kan betekenen dat er een mega geil meisje aanwezig is of het glimmende pak hen opwind.

Ik denk het laatste. Als er in de kleedruimte een begint te trekken volgt er zeker een tweede. Ik bleef met 2 andere jongens als laatste in de kleedkamer achter. Kijk, dat lijkt mij echt lekker! Gewoon lekker een vriend van je pijpen waarbij dan je hele team je aanmoedigd totdat hij klaarkomt!

Meestal sta ik dezelfde paar jongens onder de douche. Er hebben hebben er altijd wel een paar een stijve pik. We kijken naar elkaar maar rukken niet. Ik begin de volgende keer gewoon te rukken en kijk of er iemand mee doet.

Ik wil het wel eens een keer meemaken. Dat heb ik wel eens met andere jongens gedaan. Alle vier rukken en kijken wie er het verst kon spuiten. Was geil om te doen. Onder de douche gaat iedereen naakt en zitten natuurlijk veel gasten met een stijve en wordt er wel eens gerukt met elkaar , alle de overblijvers , maar zo met zijn allen staan rukken nog niet meegemaakt. Maar lijkt wel supergeil.

Dat ken ik wel van bij ons op zwemmen. Je kan elkaars lul goed in de zwembroek zien zitten. Helemaal als iemand een stijve heeft. Het valt mij op dat andere jongens ook een stijve krijgen als ze die bij iemand anders zien. Ik heb ook wel eens een half stijve in mijn zwembroek er wordt naar gekeken en grapjes overgemaakt maar ik zie later ook anderen met een stijve. Er wordt soms wel eens met 1 of 2 gerukt. Ik doe ook wel eens mee.

Wij dragen steeds strakke zwemslipjes,sedert enkele maanden hebben we nieuwe witte zowel vooraan als achteraan , als je een stijve hebt en slipjes zijn nat kan je zo goed als alles er door zien. En de meeste hebben rap een stijve. We kijken er zeker niet meer van op. En blijkbaar zijn heel wat meisjes die dat ook graag zien want op trainingen komen er heel wat zien naar de training.

Zo goed als alle jongens die competitie doen scheren hun schaamhaar de weinigen die dat niet doen kan je hun schaamhaar heel goed zien in hun slipjes. Kan me heel goed voorstellen wat die jongen van 16 zegt , regelmatig zijn er jongens die onder water wel aan iemands pik voelen. Probeer dan maar eens niet klaar te komen. Meermaals ben ik al klaargekomen in het zwembad. Wat ik hier lees komt mij bekend voor.

We kunnen beter een aparte topic over zwemslips beginnen hahaha. Sinds een jaar dragen wij ook nieuwe zwembroeken deze zijn erg dun en licht blauw van kleur. Je kan alles goed zien en als ze nat zijn helemaal. Ik vind het helemaal niet erg als niet niet uit de kast komende bi om al die dikke pikken in een zwemslip te zien. Soms wordt er wel eens gerukt in een hokje maar niet met de hele groep.

Ik probeer altijd wel mee te doen. Een paar wkn geleden heb ik een groeps maatje in een hokje afgetrokken. Ik denk ook dat hij homo is. Waarom zou dat vervelend moeten zijn om een stijve te hebben , integendeel. Zou me pas zorgen gaan maken moest ik helemaal geen stijve meer krijgen.

M'n ouders geven mij een vrije opvoeding hebben dat zelf ook gehad en hebben me geleerd fier te zijn op m'n lichaam is de tempel van de ziel.

We gaan vrij om met elkaar , gaan ook regelmatig op vakantie naar naaktstranden. Mijn ouders weten dan ook dat ik zowel voor jongens als meisjes ben. Mag die ook meebrengen naar huis. Dus zou echt niet weten waarom beschaamd te zijn als ik een stijve heb. Jongens vergelijken toch graag hun piemel met die van anderen.

Er is niks mis mee met het krijgen van een stijve. Jongens rukken wel vaker samen en bij het elkaar zien bij het omkleden of douchen wordt altijd naar elkaars lul gekeken. Zo is dat eenmaal. Juist in de puberteit worden grenzen opgezocht en zijn de hormonen zoekende. Het feit dat er gezamelijk gerukt en soms gepijpt wordt is helemaal niet raar. Als je het niet wilt doe je niet mee.

Als je een keer wat wil proberen moet je dat gewoon doen. Op oudere leeftijd doe je dat misschien niet meer. Niet dat ik oud ben, maar toen ik 16 was deed ik dingen die ik nu niet meer zo snel zou  doen. Dus lekker rukken en andere dingen met het sportteam!

Echt raar is dat toch nie om strakke zwemslips te dragen , heb één keer een boxer gedragen en vond dat maar niks , eenmaal in water is dat precies een ballon dat je draagt. En een zwemslip die niet nauw aansluit , een gast sprong zo eens van duikplank en zijn zwemslip zakte zo naar beneden je kon heel zijn kont zien.

Meeste jongens willen er goed uitzien. Ik bijvoorbeeld ga buiten de zomermaanden regelmatig onder de zonnebank , hebben er thuis zelf een. Ik maak er zeker geen probleem van om goed voor de dag te komen en als ik een stijve krijg , ze mogen er naar kijken.

Ze zeggen toch dak knappe gast ben en niet alleen jongens zeggen dat ,voel er me alleen maar goed in mijn vel bij. Ik zit ook op zwemmen en heb een vrij grote.

Ook als ik geen stijve heb heb ik altijd een bobbel in mijn zwembroek. Veel jongens kijken naar mij. Ik heb me een keer laten overhalen om bij het douchen te rukken. Er stonden 4 jongens om mij heen die meededen. Ze vonden het wel spannend om naar een grote pik te kijken en mee te doen. Een jongen wou dat ik hem anaal nam. We doen het gewoon samen in de douche en trainer is er vaak ook bij! Dat er samen gerukt wordt geloof ik wel. Dat gebeurd ook bij ons op voetbal. Het is geil om elkaars dikke lul te zien spuiten.

Maar dat hij gezellig mee rukt geloof ik niet. Maar wij douchen ons gezamelijk in gemeenschappelijke doucheruimte. Iedereen staat er naakt , gaat er naakt in.

Onze trainer is daar totaal niet bij. Wij jongens de meeste toch hebben reeds een stijve in de kleedruimte en de meeste van ons hebben geen schaamhaar wordt geschoren is de gewoonte als je op zwemclub gaat. Zwemslips hebben we allemaal dezelfde die strak aansluiten bij ons is dat wit met aan zijkant blauw nauw bandtje.

Zijn de kleuren van de zwemclub. Eenmaal nat zie je daar wel bij de meeste je piemel en ballen wat door ,als hij stijf is wat meer dan wanneer hij slap is. Vinden we dat erg totaal niet.

Of je nu zwemslip of niks aan hebt iedereen kan zich toch inbeelden dat een jongen een piemel en ballen heeft. In de douche ruimte kijken we sowieso naar elkaars ballen en piemel en er wordt ook aan elkaars piemel en ballen gekomen door we meestal al met stijve zitten komt het zeker voor dat we klaarkomen jongens onder elkaar.

Denk wel dat bij alle sporten en clubs voor komt. Heb er nog problemen over gemaakt en anderen ook niet , bij ons gaat het er los aan toe. We zijn normale jongens en die denken aan seks , de trainer geeft daar toch geen zaken mee en uit onze douches blijft hij , hij mag wel anders t'is een knappe maar die doet het gewoon niet.

In onze puber leeftijd denken we alleen maar aan sex. Alleen of samen rukken hoort daar gewoon bij. Bij een sportclub wordt er bij het omkleden of douchen al snel naar elkaars pik gekeken wie er een lange heeft en wie niet. We hebben nu eenmaal snel een stijve en dan al helemaal snel de aandacht. Omdat onze hormonen letterlijk door ons lijf gieren is het helemaal niet raar dat er zo nu en dan samen gerukt of andere sexuele handelingen worden verricht. Ik zie het probleem niet zo omdat het vanzelf weer over schijnt te gaan als we een paar jaar ouder zijn.

Ik ruk net zo hard mee als anderen bij ons en als ik iemand een handje kan helpen dan doe ik dat gewoon. Nu kan het nog en is het spannend. Later doen we dat blijkbaar niet meer. Zo denk ik er over. Als je een normale jongen bent toch.

Je kijkt zeker ,naar elkaar vergelijkt zo wat elkaars leutel en ballen en eigenlijk elkaars lichaam. Ik zit op sportclubs zwemclub en doe powertraining. Dan wil je er natuurlijk goed en gespierd uitzien. Thuis hebben we een zonnebank en ga er ook regelmatig onder.

Als we in de kleedruimte zijn dan ga je logisch uit de kleren dan bekijk je anderen en anderen jouw ook. Meeste hebben een stijve en onder douche ook. In deze trio sex spuiten de blanke lullen haar gezicht vo Kreunend krijgt ze vingerend een orgasme. Hij likt haar voeten en pijpt de voorbind dildo die hem v Tegelijk neuken twee stijve lullen de kut en anus van het Blondje in sexy lingerie pijpt en laat haar mond vol sper Hij beft laat zich pijpen spuwt op haar kut en neukt haar.

Twee oudere mannen stoppen hun grote lul in de mond kut e Kijk hoe dit tiener meisje de oude lul pijpt en zich door Tiener meisje sexy lingerie mastuberen orgasme. Geil kijkend in de camera pijpt dit blondje de dikke lul. Sexy lingerie dikke tieten pijpen neuken en sperma spuiten.

Ze gebruikt haar man als slaaf en laat hem beffen en haar Tot hij nat bezweet is laat hij zich pijpen en neukt haar De sperma spuit uit zijn grote lul in haar mond. In de gekste standjes laat hij zich pijpen en neukt hij h Hij likt haar blanke kut en anus laat zich pijpen en neuk Snel en hard neukt hij de kut en laat hij zich pijpen.

Dit sletje pijpt zijn stijve lul. Deze oudere man laat zich pijpen tot hij klaar komt. Zijn tong likt de kale natte kut die hij vervolgens hard Hij likt de anus van de Transsexueel en laat zich door he Langzaam glijd de grote lul haar natte kut in en neukt haar. Geile nymfomane laat zich gaar neuken door twee grote lullen. Geil kijkend uit de ogen pijpt en trekt ze de grote lul af.

Vivica de geile Ebony pijpt en laat zich neuken door een Ze streelt haar grote teiten en mastubeerd de kale kut. Gillend en kreunend laat het meisje zich neuken zittend o Dom blondje pijpt laat zich beffen en neuken en haar gezi Tijdens het beffen krijgt hij een golden shower in zijn g De Transsexueel trekt de stijve lul af die vervolgens in In de gekste standjes beft hij de kale kut en laat hij zi Met een condoom om neukt zijn stijve lul de Transsexueel Hij spuit het poepgat van een van de bisex meiden vol sperma.

Ze pijpt word geneukt en trekt de neger lul af. De geilste seks jongen trekt zich af films vind je hier!
Bi stel zoekt bi man seksmarkt nl


Tijdens het leegtrekken vingert de jongen zichzelf anal. De meesteres trekt aan de harde pik en plast er op. De jongeman trekt tijdens de seks auditie zijn hele plasser af. Kijkend naar een seks film trket hij zijn harde piemel af. Met eem kapotje om zijn zwarte lul penetreert hij het blanke hoertje.

Het aziatische hoertje laat zichzelf batsen door de zware zware zwarte lul. Die giga piemel is te mollig voor haar mond. Ik probeer altijd wel mee te doen. Een paar wkn geleden heb ik een groeps maatje in een hokje afgetrokken. Ik denk ook dat hij homo is. Waarom zou dat vervelend moeten zijn om een stijve te hebben , integendeel.

Zou me pas zorgen gaan maken moest ik helemaal geen stijve meer krijgen. M'n ouders geven mij een vrije opvoeding hebben dat zelf ook gehad en hebben me geleerd fier te zijn op m'n lichaam is de tempel van de ziel.

We gaan vrij om met elkaar , gaan ook regelmatig op vakantie naar naaktstranden. Mijn ouders weten dan ook dat ik zowel voor jongens als meisjes ben. Mag die ook meebrengen naar huis. Dus zou echt niet weten waarom beschaamd te zijn als ik een stijve heb. Jongens vergelijken toch graag hun piemel met die van anderen. Er is niks mis mee met het krijgen van een stijve.

Jongens rukken wel vaker samen en bij het elkaar zien bij het omkleden of douchen wordt altijd naar elkaars lul gekeken. Zo is dat eenmaal. Juist in de puberteit worden grenzen opgezocht en zijn de hormonen zoekende. Het feit dat er gezamelijk gerukt en soms gepijpt wordt is helemaal niet raar. Als je het niet wilt doe je niet mee. Als je een keer wat wil proberen moet je dat gewoon doen. Op oudere leeftijd doe je dat misschien niet meer.

Niet dat ik oud ben, maar toen ik 16 was deed ik dingen die ik nu niet meer zo snel zou  doen. Dus lekker rukken en andere dingen met het sportteam! Echt raar is dat toch nie om strakke zwemslips te dragen , heb één keer een boxer gedragen en vond dat maar niks , eenmaal in water is dat precies een ballon dat je draagt. En een zwemslip die niet nauw aansluit , een gast sprong zo eens van duikplank en zijn zwemslip zakte zo naar beneden je kon heel zijn kont zien.

Meeste jongens willen er goed uitzien. Ik bijvoorbeeld ga buiten de zomermaanden regelmatig onder de zonnebank , hebben er thuis zelf een. Ik maak er zeker geen probleem van om goed voor de dag te komen en als ik een stijve krijg , ze mogen er naar kijken. Ze zeggen toch dak knappe gast ben en niet alleen jongens zeggen dat ,voel er me alleen maar goed in mijn vel bij. Ik zit ook op zwemmen en heb een vrij grote.

Ook als ik geen stijve heb heb ik altijd een bobbel in mijn zwembroek. Veel jongens kijken naar mij. Ik heb me een keer laten overhalen om bij het douchen te rukken. Er stonden 4 jongens om mij heen die meededen.

Ze vonden het wel spannend om naar een grote pik te kijken en mee te doen. Een jongen wou dat ik hem anaal nam. We doen het gewoon samen in de douche en trainer is er vaak ook bij! Dat er samen gerukt wordt geloof ik wel. Dat gebeurd ook bij ons op voetbal. Het is geil om elkaars dikke lul te zien spuiten. Maar dat hij gezellig mee rukt geloof ik niet. Maar wij douchen ons gezamelijk in gemeenschappelijke doucheruimte. Iedereen staat er naakt , gaat er naakt in. Onze trainer is daar totaal niet bij.

Wij jongens de meeste toch hebben reeds een stijve in de kleedruimte en de meeste van ons hebben geen schaamhaar wordt geschoren is de gewoonte als je op zwemclub gaat. Zwemslips hebben we allemaal dezelfde die strak aansluiten bij ons is dat wit met aan zijkant blauw nauw bandtje.

Zijn de kleuren van de zwemclub. Eenmaal nat zie je daar wel bij de meeste je piemel en ballen wat door ,als hij stijf is wat meer dan wanneer hij slap is. Vinden we dat erg totaal niet. Of je nu zwemslip of niks aan hebt iedereen kan zich toch inbeelden dat een jongen een piemel en ballen heeft.

In de douche ruimte kijken we sowieso naar elkaars ballen en piemel en er wordt ook aan elkaars piemel en ballen gekomen door we meestal al met stijve zitten komt het zeker voor dat we klaarkomen jongens onder elkaar. Denk wel dat bij alle sporten en clubs voor komt.

Heb er nog problemen over gemaakt en anderen ook niet , bij ons gaat het er los aan toe. We zijn normale jongens en die denken aan seks , de trainer geeft daar toch geen zaken mee en uit onze douches blijft hij , hij mag wel anders t'is een knappe maar die doet het gewoon niet.

In onze puber leeftijd denken we alleen maar aan sex. Alleen of samen rukken hoort daar gewoon bij. Bij een sportclub wordt er bij het omkleden of douchen al snel naar elkaars pik gekeken wie er een lange heeft en wie niet. We hebben nu eenmaal snel een stijve en dan al helemaal snel de aandacht. Omdat onze hormonen letterlijk door ons lijf gieren is het helemaal niet raar dat er zo nu en dan samen gerukt of andere sexuele handelingen worden verricht.

Ik zie het probleem niet zo omdat het vanzelf weer over schijnt te gaan als we een paar jaar ouder zijn. Ik ruk net zo hard mee als anderen bij ons en als ik iemand een handje kan helpen dan doe ik dat gewoon.

Nu kan het nog en is het spannend. Later doen we dat blijkbaar niet meer. Zo denk ik er over. Als je een normale jongen bent toch. Je kijkt zeker ,naar elkaar vergelijkt zo wat elkaars leutel en ballen en eigenlijk elkaars lichaam. Ik zit op sportclubs zwemclub en doe powertraining. Dan wil je er natuurlijk goed en gespierd uitzien.

Thuis hebben we een zonnebank en ga er ook regelmatig onder. Als we in de kleedruimte zijn dan ga je logisch uit de kleren dan bekijk je anderen en anderen jouw ook. Meeste hebben een stijve en onder douche ook. Aan elkaars piemel zitten hoort erbij en kijkt echt niemand van op,klaarkomen ook , we zien graag dat iemand klaar komt en daardoor komen we rap zelf ook klaar.

Ook toch normaal dat je op onze leeftijd veel met seks bezig bent. Gebeurt zeker dat ik ook date met gasten en meiden gewoon voor de fun als m'n ouders niet thuis zijn ga ik lekker m'n gang soms zelfs met paar gasten en ook meiden erbij. M'n vrienden hebben er ook geen problemen mee want voelen en denken net hetzelfde niemand voelt zich beschaamd om een stijve te hebben er er iets mee te doen. Wat jij een abnormale jongen noemt, noem ik een volwassen jongen Omdat een jongen van jaar geen zin heeft in samen rukken is dat maar abnormaal?

Lol, typisch puberaal gedrag hoor, die jongens ergeren zich misschien gewoon aan het kinderachtige gedrag van jongens rond die leeftijd, da's niet abnormaal, da's zoals ik al eerder zei. En omdat jij zogenaamde seksfeestjes houdt met vrienden en vriendinnen, is het maar abnormaal als andere mensen dat niet doen?

Zit op sport,op scouting,talloze keren samen gedouched ,maar dit nog nooit meegemaakt. Gewoon douchen en wegwezen. Wanneer je met groep jongens samen in kleedkamer bent , en normaal toch dat je kleren uitdoet en sportkleren aan doet , bij zwemmen is dat je zwemslip. Dan sta je normaal in je blote leutel en bekijk je elkaar. Dat je opgewonden geraakt ergens normaal verschijnsel toch, bij meeste komt hij stijf. Op zwemmen is het bij ons een losse bedoeling meesten zitten er al jaren op , en er wordt soms weleens aan elkaars piemel gezetten.

Onder de douche net hetzelfde. Misschien heb ik ergens geluk dat nogal wat jongens gevoelens hebben voor andere jongens. Heb ook een lief en zit ook op zwemmen val namelijk op jongens en meisjes. Voel me zeker niet abnormaal er zijn wel jongens die op training komen en gewoon ontkleden en douchen zonder meer , elk doet wat hem wilt toch. Ik zit op korfbal en het komt vooral bij uitwedstrijden wel eens voor dat er bij ons een meisje komt we douchen normaal apart die ons dan aftrekt.

Na de pijpbeurt krijgt dit blondje haar grote tieten vol Hij neukt haar geile mond en natte kut. Brazillianse lesbi met dildo geneukt. Transseksueel krijgt een blowjob van een geile nerd. Zijn kont lekker gelikt door vrouwentong. Met een condoom om neukt hij de natte kut. De lekkerste jongen trekt zich af sexfilmpjes vind je hier! De geilste jongen trekt zich af gratis sex filmpjes vind je hier! Het verlegen meisje pijpt laat zich neuken en haar gezich Na het neuken trekt hij zich af tot hij klaar komt op haa Hij spuit zijn sperma op haar dikke billen.

Haar kutje word gelikt zij pijpt de neger lul en laat zic Met korte snelle stoten neukt hij haar anal. In sexy lingerie geilt het meisje de oudere man op.

Het meisje neukt hem en laat zich neuken. Ze haalt de lul uit zijn gulp pijpt hem en laat zich door Hij laat zijn lul pijpen neukt haar mond en word anal gen Tussen het neuken door pijpt ze zijn natte stijve lul.

In deze trio sex pijpt ze word haar mondkut en anus geneu Ze spuwt op de grote lul zuigt en trekt er aan en krijgt Ze laat zich filmen terwijl ze haar tepel likt en de natt Hij likt de kleine tietjes de kale kut laat zich pijpen e Dit blanke en donkere bisex meisje pijpen en laten zich n