neuk me snel neuken in kroatie

...

Buurvrouw komt klaar 3 lullen in 1 kut

Ik vond het wel gezellig. Nadat ze zich gedoucht had kwam Marieke aan dek en droeg een lichtblauwe string met bijpassende beha en bruine hooggehakte open schoenen. Nee dank je, vandaag ga ik voor de verandering weer eens netjes gekleed. Daarna trok ik een witte korte broek aan met een lichtblauw T-shirt erop en bruine bootschoenen met niet gestrikte veters.

Het was inderdaad weer even wennen om kleding aan te hebben! Toen ik aan dek kwam trok Marieke haar witte zomerjurkje aan en lichtten we het anker.

Een klein kwartier later kwamen we aan in de haven van het gezellige dorpje iets ten noorden van de inham waar we lagen. Het was er druk en het zag er naar uit dat er geen vrije ligplaatsen aan de kade of de steigers meer waren. Er lagen al meerdere jachten voor anker in de haven en dus gooiden wij ook het anker maar uit. Toen de boot stabiel lag zwaaide ik naar een watertaxi die meteen langszij kwam.

Vanaf het zwemplateautje stapten we in en de man bracht ons naar de wal. Na even wat winkeltjes te hebben bekeken en door het dorp te hebben gelopen, namen we plaats op het terras van een klein, authentiek ogend restaurantje. Het zag er leuk uit en omdat wij wat vroeg naar het dorp waren gegaan, was het er nog niet druk. Een knappe donkerharige serveerster in een zwart strak rokje en witte blouse bracht ons de menukaarten en vroeg in gebroken Engels wat we te drinken lustten.

We bestelden allebei een colaatje en terwijl we daarop wachtten, bekeken we de kaart. Alles is in het Kroatisch. Zouden ze geen Engelse kaart hebben? Toen de serveerster terug kwam met ons drinken, vroeg ik haar om een Engelse kaart die ze inderdaad niet bleken te hebben. Mij poging om samen met haar de boel naar het Engels te vertalen mislukte omdat ze vooral Kroatisch bleek te spreken en maar heel weinig Engels of Duits.

Plots liep ze onaangekondigd naar binnen en kwam snel terug met een grote man van half in de vijftig en kort grijs haar. Hij begon in het Engels tegen ons te praten en al gauw werd duidelijk wat wat was. Waarmee kan ik jullie helpen? Hij schoof een stoel bij en nam plaats aan onze tafel. We gaven onze keuze door aan hem en hij vertaalde het naar de serveerster die met onze bestelling naar binnen verdween. Daarna begonnen we te praten en vertelde hij ons dat hij jaren geleden na de scheiding van z’n vrouw naar Nederland was gegaan en daar zestien jaar gewoond had.

Nu woon ik al weer acht jaar hier en ben dit restaurant begonnen. We kletsten gezellig en hij bleek een goede prater met veel humor te zijn. Er werd veel gelachen en tijdens het gesprek klopte hij me regelmatig op de schouder of pakte hij Marieke even bij de arm of raakte heel even haar blote been aan. Voor we het wisten stond de serveerster met het eten naast ons en liet de man, die wonderbaarlijk de oer-Hollandse naam Jan had, ons alleen.

We genoten van het uitzicht, de heerlijke avondtemperatuur en de voortreffelijke maaltijd die we voorgeschoteld hadden gekregen. Af en toe kwam Jan over het terras gelopen en keek dan met een grote glimlach onze kant op, of knipoogde naar mijn vrouw. De man is zeker vijftien jaar ouder als mij. Denk je dat mannen op hun zestigste geen interesse meer hebben in lekkere vrouwen? Toen we het eten op hadden en ontspannen om ons heen zaten te kijken kwam Jan er aan en nam weer plaats op de stoel naast Marieke.

Hij knipte met z’n vingers en liet de serveerster onze tafel afruimen en we bestelden nog wat te drinken. Jan vroeg ons waar we allemaal geweest waren en wat we verder deze vakantie nog zouden gaan doen en zo rolden we weer in een gesprek met hem. Zijn blik ging regelmatig naar Marieke’s borsten en toen zij dat ook in de gaten kreeg, keek ze me aan en kleurde rood toen ik haar een knipoog gaf. Je woont hier fantastisch, het is heerlijk weer en wellicht ook minder gestrest als bij ons.

Wat mis je dan? Ik keek naar de serveerster die juist voorbij kwam. Ik weet dat mijn vrouw een knappe verschijning is, maar hier heb je toch ook veel mooie vrouwen. Moet je eens rondom je heen zien! En door het mooie weer lopen ze er ook lekker luchtig bij! En daar hou ik niet zo van! Marieke keek hem aan en lachte quasi verlegen. Ze deed geen moeite om de hand weg te halen en dus liet Jan hem liggen terwijl hij verder ging: Hij zat haar duidelijk op te vrijen en Marieke was door deze afgelopen dagen van ‘vrijheid en naturisme’ duidelijk vatbaar voor zijn charmes.

Ze keek me met rode wangen aan en ik knipoogde naar haar. Jan ging ondertussen verder met zijn lofzang over de Nederlandse vrouw en het duurde niet lang of Marieke’s jurkje was door hem zover omhoog geschoven dat haar lichtblauwe stringetje duidelijk zichtbaar was.

Hoewel de andere gasten dit mogelijk ook konden zien, deed mijn vrouw geen enkele moeite haar jurkje naar beneden te trekken, sterker nog, ze zette zo onopvallend mogelijk haar benen iets verder uit elkaar zodat Jan met zijn lange vingers ook de binnenkant van haar dijen kon strelen.

Iets waar hij meteen gehoor aan gaf! Hij praatte intussen door en probeerde mijn blik vast te houden in de hoop dat ik niet zou zien wat hij met m’n vrouw aan het doen was. Ik praatte en lachte rustig verder met hem, keek af en toe naar zijn verrichtingen maar maakte er geen opmerking over. Daardoor gesterkt gingen zijn vingers nu over de venusheuvel van mijn vrouw en ik hoorde haar zuchten. Die keek op haar beurt nonchalant over het terras naar de andere gasten om maar niet te laten merken wat er onder het tafeltje allemaal gebeurde, maar de rode wangen en haar snelle ademhaling verrieden haar.

Schijnbaar had ze dit zelf ook in de gaten en voordat het verder uit de hand zou lopen zei ze: Anders is het straks te donker om te varen.

Maar goed dat ik een slipje heb aangedaan”, zei Marieke. Volgens mij was je behoorlijk opgewonden aan het raken. Spannend toch, met zo’n oudere kerel? Hij ging weer zitten en gaf ons ieder een glaasje. We proostten met elkaar en dronken in één teug het glas leeg. Hij vertelde nog een leuke anekdote waarover we moesten lachen en toen stond hij op. Van het dienblad haalde hij een leren mapje met de rekening erin, gaf dat aan Marieke en liep het restaurant in.

Marieke opende het mapje en ik zag haar verbaasd kijken. Ze keek me aan schoof me de rekening toe. Ik keek naar de rekening en zag alles wat we gegeten en gedronken hadden netjes op een rijtje staan met de prijzen erachter. Alleen waren alle prijzen doorgestreept en stond er onderaan de rekening achter het woord ‘ukupan’ in een mooi handschrift ‘Jij’ geschreven.

Ik keek Marieke aan en ze keek vragend terug. Marieke bleef nog even beduusd zitten, kwam toen langzaam overeind, pakte het leren mapje op en liep zonder iets te zeggen het restaurant in. Ik keek mijn vrouw na toen ze naar binnen liep. De contouren van haar beha en string waren vaag zichtbaar onder het dunne witte jurkje. Haar lekkere tieten staken fier vooruit en haar billen wiegden op en neer.

Ze was mooi gebruind en met haar opgestoken blonde haar zag ze er gewoon lekker uit. Ik zag enkele mannen op het terras haar met de ogen volgen totdat ze merkten dat hun vrouw, of ik, het in de gaten had.

Ik was benieuwd of en hoe mijn knappe vrouw de rekening zou vereffenen en keek het donkere restaurant in. Jan stond achter in de zaak achter de bar en Marieke liep naar hem toe. Ze ging op een barkruk zitten en legde het mapje op de bar. Ik zag dat ze zich wat voorover boog en iets tegen hem zei. Het mapje duwde ze naar hem toe. Hij nam het op, legde het weg en kwam om de bar heen. Marieke draaide zich om op de kruk en hij ging tussen haar benen staan. Ze keken elkaar een enkele seconde aan en begonnen toen heftig te zoenen!

Het hart klopte in m’n keel en in mijn broek klopte iets anders! Ik keek over het terras om me ervan te vergewissen dat niemand zag dat mijn vrouw binnen stond te zoenen met de eigenaar, maar gelukkig keek iedereen over de straat en het water uit. Toen ik me omdraaide en naar binnen keek zag ik dat m’n vrouw van de barkruk af was en dat haar jurkje door de grote handen van Jan omhoog geschoven was zodat ze in haar blote billen stond.

Zenuwachtig keek ik weer naar de bezoekers op het terras en toen ik me gerustgesteld omdraaide om de verrichtingen van mijn geile vrouw te bekijken, was het restaurant leeg! Ik bleef vijf minuten lang aan het tafeltje zitten, maar toen kon ik m’n nieuwsgierigheid niet langer bedwingen en liep het restaurant in.

Volgens een bordje met een pijl bevonden zich achterin de toiletten en daar liep ik heen. Achter de bar stond een ander knap vrouwtje dat me vriendelijk toeknikte. Ik opende de deur naar de toiletten en liep voorzichtig het herentoilet in. Ik hoorde en zag niets en nadat ik achter beide deuren had gekeken en zeker wist dat mijn vrouw hier niet was, liep ik naar het damestoilet en controleerde dat voorzichtig. Stiekem glipte ik de toiletruimte uit en begaf me naar een klein halletje met drie deuren, even rechts van de toiletten.

Op de deuren waren naamplaatjes bevestigd, waar ik helaas niets zinnigs van kon maken! Vanaf het terras of de bar was dit halletje niet zichtbaar en ik kon dus rustig besluiten welke deur ik zou gaan nemen.

Ik luisterde aan de eerste deur maar hoorde geen geluid. Achter de volgende klonk het geluid van kopjes en borden; de keuken dus. De laatste deur gaf ook geen geluid prijs en dus opende ik die maar voorzichtig. Het bleek een soort van bezemkast te zijn, maar te klein om je erin te verstoppen, laat staan iets anders te doen! Ik opende nu heel voorzichtig de eerste deur en erachter werd een steile trap zichtbaar. Enkele treden van onder lag iets lichtblauws. Het slipje van Marieke! Ik glipte naar binnen en sloot heel zachtjes de deur achter me.

Er kwamen geluiden van boven en om geen geluid te maken deed ik m’n schoenen uit en zette ze in de hoek.

Toen sloop ik de trap op en pakte in het voorbijgaan het stringetje op. Het ding was kletsnat! Wellicht was mijn vrouw tijdens het eten al zo geil van Jan’s aanwezigheid en gestreel geworden dat haar slipje toen al kledder was!

Ik duwde het onder m’n neus en rook de heerlijke bekende lucht van haar kutje. Met een bonkend hart sloop ik verder de trap op. Bovenaan de trap bevond zich een klein keukentje met aan het uiteinde een deur die open stond.

Ik schoof er heen en keek stiekem om de hoek van het kozijn. Het was donker in de kamer waarin ik keek want de luiken van de vensters waren aan de buitenzijde gesloten. Toch kwam er genoeg licht binnen om tegen de achterwand van wat een gecombineerde leef- en slaapkamer leek, een bed te zien waarop Jan spiernaakt op z’n rug lag en mijn vrouw met haar kutje op ’n gezicht zat terwijl ze zich vast hield aan het getraliede hoofdeinde van het bed!

Jan’s grote handen omvatten haar billen en hij bewoog haar op en neer op z’n gezicht. Zijn tong sloeg door haar natte grotje en hij slurpte haar liefdessappen op. Mijn lul schreeuwde meteen om bevrijding uit m’n short! Wat een geil gezicht; de grote oude man met onderaan z’n bierbuikje een knots van een stijve paal die trots rechtop stond en met bovenop zijn gezicht het geile, gladde lichaam van mijn vrouw met de lekkere volle billen en schommelende D-cup!

Ahh wat lekkerrr”, zuchtte ze. Jan concentreerde zich nu overduidelijk op haar meest gevoelige plekje en Marieke begon steeds meer met haar billen te draaien en harder te steunen en te kreunen. Hmmm, wat kun jij lekker beffen…hmmm, ga dooorrrr! Terwijl ik naar het geile spel op het bed bleef kijken, maakte ik m’n broek open en wurmde mijn keiharde lul naar buiten.

Ik begon mezelf langzaam af te trekken en bemerkte dat ik inmiddels zo geil was dat ik al op het punt van klaarkomen stond! Maar ik was niet de enige!

Op het bed begon mijn vrouw steeds harder te kreunen en geile aanmoedigingen te roepen tegen haar oude minnaar. Lik m’n natte kutje… daar ja! Oh ja, ga door…harder, ik ga bijna komen, ik… ik… ga komen… ohhhh! Nadat ze weer een beetje tot rust was gekomen draaide ze zich om en ging met haar benen aan weerszijden van de forse man op haar buik op de zijne liggen.

Terwijl Jan meteen haar billen vastgreep en haar roze kutje weer tegen zijn mond aantrok, nam mijn vrouw nu zijn gladde paal in haar hand en stulpte haar lippen om de glanzende eikel.

Jan had zojuist geen onzin verteld, hij had inderdaad een hekel aan overvloedige beharing en zijn snikkel en ballen waren geheel kaal geschoren.

Ik wist dat Marieke dat wel zou waarderen en dat bleek ook uit de gretige manier waarop ze hem afzoog en met haar tong langs de schacht van zijn lul likte. De oude man kreunde van genot maar bleef ondertussen ook mijn vrouw’s kutje met lange halen likken. Zijn grote handen trokken haar billen uit elkaar en de brede tong likte van onder naar boven, waarbij haar kontgaatje niet werd overgeslagen.

Toen hij het puntje van zijn tong in haar sterretje duwde, liet ze even zijn paal uit haar mond glijden en kreunde goedkeurend. Ik zag speekseldraden van haar mond naar de dikke donkerrode eikel gaan en ik moest m’n lul loslaten omdat ik anders zeker het kozijn waar ik tegenaan leunde bevuild had! Jan genoot van haar lekkende gleufje, zoog op haar schaamlippen en befte haar roosje.

Toen hij plotseling zijn tong verving door een vinger in haar poepertje, gaf Marieke een schreeuw en kwam voor de tweede keer klaar! Ze liet zich even op zijn buik vallen en de kwijlende trillende pik van hem liet een natte plakkende streep op haar wang achter.

Het zag er supergeil uit! Marieke rolde van hem af en ging op haar knieën op het bed zitten. Ze keek achterom en zei: Zijn dikke buik schuurde tegen haar aan. Terwijl hij onderlangs haar borsten vastpakte en kneedde, zei hij: Nederlandse vrouwen zijn lekker, maar jij bent de lekkerste die ik tot nu toe gehad heb.

Ik ga je neuken en onderspuiten met mijn zaad! Toen hij helemaal in haar zat, pakte hij haar heupen vast en begon te stoten. Zijn zware zak zwaaide tussen zijn benen en zijn buik kletste tegen haar billen die trilden bij iedere voorwaartse stoot. Marieke kreunde geil en moedigde de Kroaat aan om vooral door te gaan.

Ik stond mezelf intussen met lange slagen af te trekken en wist dat ik mijn orgasme niet lang zou kunnen tegenhouden in dit tempo! De oude man had tot geluk van mijn vrouw een enorm uithoudingsvermogen en neukte haar gestaag. Na een poosje gaf Marieke aan dat ze pijn in haar ellenbogen kreeg van het steunen en kwam ze overeind. Hij trok z’n zwaard uit haar en ik zag het ding glimmen van het vocht van mijn geile vrouw.

Ik had haar zelden zo nat gezien. Jan rolde op z’n rug op het bed en gebood mijn vrouw hem te berijden. Ze kwam over hem heen staan, zakte op haar knieën en in dezelfde beweging over zijn lul heen. Terwijl ze hem geil aankeek begon ze op en neer te gaan en zei: Ik zag zijn lul in en uit haar glijden en zijn dikke stamper was bedekt met een dikke laag van hun beider geil.

Kletsende en soppende geluiden en hun gekreun en gehijg vulden de kamer. Ik hoefde niet bang te zijn dat ze mij zouden horen en ik begon dan ook fel aan mijn pik te trekken. Marieke had intussen haar vingers naar haar poesje gebracht en stimuleerde haar klitje. Op dat moment duwde Jan haar een beetje naar achteren, trok z’n lul uit haar en meteen daarop spoten dikke stralen zaad recht omhoog tegen mijn vrouw’s buik en tieten. Dat was ook voor mij de druppel en om geen getuigen van mijn aanwezigheid achter te laten, spoot ik m’n zaad in het stringetje van Marieke!

Terwijl Marieke en Jan uitpuften en elkaar voldaan aankeken, en het zaad bij mijn vrouw langzaam over haar buik naar haar kutje gleed, veegde ik gauw mijn lul af met haar slipje, duwde mijn nog stijve lul in m’n broek en sloop zachtjes de trap af. Nadat ik onderaan de trap in m’n schoenen was gestapt liep ik rechtstreeks door naar het herentoilet. Toen ik zeker wist dat er niemand op het toilet was, waste ik gauw mijn plakkende lul aan de wastafel en droogde hem af met wat papieren handdoekjes.

Het stringetje van Marieke gooide ik in de wastafel en ik liet het water eroverheen stromen. Nadat ik mijn broek gefatsoeneerd had nam ik het slipje, waste het uit en droogde het dingetje zo goed als mogelijk onder de handdroger aan de muur. Toen liep ik het toilet uit en begaf me naar het terras waar het inmiddels helemaal vol zat. Ook ons tafeltje was bezet en dus liep ik naar de straat. De donkerharige knappe serveerster kwam me tegemoet lopen met een dienblad vol glazen en knipoogde veelbetekenend.

Tja, die had zich natuurlijk ook afgevraagd waar wij gebleven waren, of… ach, waarschijnlijk had ze het gewoon geweten! Na tien minuten gewacht te hebben kwam Marieke uit het restaurant gelopen. Haar haren weer netjes in model en het jurkje weer in de plooi. Voor de bezoekers op het terras geen enkele verandering ten opzichte van een uur geleden, ware het niet dat ík wist dat er onder dat dunne witte jurkje nu een kledingstuk ontbrak.

Dat zat in mijn broekzak! Hij had alleen maar groot… erg groot! Ik wist wel dat het ging gebeuren. Dit was de eerste keer met een oude man en gek genoeg was dit misschien wel het geilste ooit! Het bootje legde aan en we stapten in. We gingen naast elkaar op het bankje zitten en ik wees de jonge schipper naar welke boot we moesten.

Tijdens de korte tocht keek hij geïnteresseerd naar Marieke en toen ik mijn blik in de richting liet gaan van de zijne zag ik dat Marieke’s rokje opgeschoven was en hij tegen haar kale kutje aankeek. Marieke had niets in de gaten! Ik keek de jongen aan, hij grijnsde en ik glimlachte terug terwijl ik m’n schouders ophaalde.

Toen hij de boot langszij had gebracht stapte ik op het zwemplateau. Als een haas kwam hij overeind en hielp Marieke galant bij het uitstappen.

Marieke keek hem na en zei: Hij greep zo maar onder mijn rokje toen hij me zogenaamd hielp met uitstappen. Die jongen dacht natuurlijk dat jij een geil sletje was en ergens om vroeg! Maar hij had gelijk schat. Ik ben deze vakantie al bijna continu opgewonden en een geil sletje!

En ik vind het heerlijk. Ze stak haar armen in de lucht en trok pardoes haar jurkje over het hoofd uit, keek me aan en knipte haar beha open. De kleding kan weer uit! Uit de zak van m’n broek haalde ik haar slipje en terwijl ik het roer overnam, duwde ik het dingetje in haar hand.

Wedden dat je jezelf afgetrokken hebt? Toen onze tongen los kwamen zei ik: Het was donker op het jacht en er was geen teken van leven. Ook voor ons was de dag lang genoeg geweest en we kropen dan ook lepeltje-lepeltje in bed. We spraken nog even over de gebeurtenissen van die avond maar toen Marieke iets tegen haar billen voelde groeien zei ze: Ik hoorde stemmen, gegiechel en gespetter van water en stond op om uit het raam te kijken. Tussen onze boten in zwommen Marieke en Dunja en ze hadden samen de grootste lol.

De zon scheen intussen al volop en Patrick zat in z’n blootje op het zwemplateau zichtbaar te genieten van het uitzicht op mijn naakte vrouw en zijn eigen vrouw die nog steeds trouw aan haar bikinibroekje was. Ik at een paar boterhammen, poetste m’n tanden en nam toen ook een duik in het heldere zeewater. Nadat we met z’n vieren als uitgelaten kinderen elkaar achterna gezeten hadden, gingen we na een poosje het water uit.

Dunja was de laatste die op het zwemplateau klom en daarbij haar broekje scheurde aan een uitstekende bout van het trapje. Terwijl wij ons afdroogden vroeg ze: Na tien minuten kwam Dunja naar buiten met een dienblad in haar handen. Ze had het kapotte bikinibroekje verruild voor een spierwitte hipster welke mooi afstak tegen haar gebruinde huid. De stof van het dingetje was zo dun dat het een beetje tussen haar lipjes trok en een dun streepje schaamhaar op haar venusheuvel vaag door het broekje zichtbaar was.

Ik moest een keer slikken en voelde iets omhoog komen want zoals ze erbij liep was in feite nog prikkelender dan geheel naakt! Terwijl we gezellig met elkaar aan het koffiedrinken waren werden we plots geattendeerd op een jonge meid en jongen die in het water sprongen bij het rotsplateau vlakbij ons.

Ze stoeiden in het water en zoenden veelvuldig. Daarbij hielden ze de wal goed in de gaten terwijl ze zich zeker ook bewust waren van onze aanwezigheid. Toen ze na een tijdje op de kant klommen had de jongen overduidelijk een stijve waarvoor hij geen moeite deed om ‘m te verbergen. Integendeel, het meisje ging op haar knieën op haar handdoek zitten en hij ging meteen achter haar zitten. Terwijl hij het bospad in de gaten hield, dreef hij zijn harde paal in haar en begon haar te neuken.

Ademloos keken we vanaf de boot toe. Aangezien geluiden over het water ver dragen, konden we hun gekreun en het kletsen van zijn zak tegen haar natte lichaam goed horen. Mijn lul, die net al langzaam groeide toen Dunja in haar sexy broekje verscheen, maakte nu een spurt en stond stijf omhoog tegen mijn buik aan.

Ik keek naar Patrick en zag ook bij hem een volgroeide pook omhoog staan. Dunja keek met grote ogen afwisselend van het neukende stel op de wal naar de stijve lullen van Patrick en mij, maar durfde niets te zeggen. Marieke was de eerste die de stilte verbrak: Ze zien een vrijend stelletje en meteen staat de kleine Willie overeind. Da’s hier gewoon live porno voor onze ogen! En daarbij, wij kunnen onze opwinding moeilijk verbergen hè. Wat dat betreft hebben jullie vrouwen geluk!

Dunja kon een grote grijns ook niet verbergen en haar grote bruine ogen keken naar de hand van haar man die bij mijn vrouw tussen haar benen schoof. Marieke liet hem heel even begaan en duwde toen zijn hand weg. Volgens mij verwachten ze gasten”, ging mijn vrouw verder terwijl ze onafgebroken het koppeltje in de gaten hield. De jongen was nu op zijn rug gaan liggen en het meisje bereed hem terwijl zij nu het bospad af keek.

Ze kreunde en steunde en terwijl ze op en neer wipte, wreef ze over haar klitje. Wij keken naar hun verrichtingen en wachtten gespannen op het moment dat ze klaar zou komen. Toen begon ze plots harder te kreunen en haar lichaam schokte terwijl ze overduidelijk een orgasme bereikte. De jongen duwde haar van zich af en stralen zaad spoten omhoog over haar buik.

Nadat de jongen verlost was van zijn witte goedje kwamen ze samen meteen omhoog en sprongen in het water. We verwachtten dat ze samen nog een beetje zouden nagenieten maar niets was minder waar. De jongen ging meteen weer het water uit, pakte z’n handdoek en kleren bij elkaar en vertrok gehaast tussen de bomen! Het meisje ging ook het water uit en ging op haar handdoek liggen.

Nauwelijks had ze zich neergevlijd of vanaf het bospad stapte er iemand op het rotsplateau. Deze jongeman groette het meisje uitbundig, kleedde zich geheel uit en ging tegen haar aan liggen om meteen met haar te gaan zoenen! Het meisje zoende hem innig terug en rolde op haar rug. Hij ging meteen half over haar heen liggen. Ze zei iets tegen hem, hij keek onze kant op en haalde zijn schouders op.

Ik denk dat dit haar vriend is, en die andere jongen was haar geheime minnaar! De gezwollen eikel glom in het zonlicht.

Dunja keek nog steeds afwisselend naar het avontuur op de wal en naar de ontblootte eikels van Patrick en mij. Ze schoof onrustig heen en weer in de bank en ik zag dat ze haar benen tegen elkaar aan wreef. Haar tepels stonden keihard vooruit en ze had blosjes van opwinding op haar wangen! Op de wal rolde de jongeman nu op het meisje en zij sloeg haar benen over zijn rug heen.

Terwijl ze zoenden begonnen zijn billen op en neer te gaan. Ondanks de neukpartij met haar minnaar! En weer klonk het kletsen van twee naakte lichamen tegen elkaar over het water. Terwijl ik er langzaam aan trok keek ik naar Dunja die plotseling, door mij betrapt, haar ogen afwendde.

Ze stond op en zei: Marieke opende gewillig haar benen en liet zijn vingers toe in haar natte kutje! Terwijl hij mijn vrouw vingerde en haar tepel in z’n mond zoog kwam Dunja alweer naar buiten. Patrick deed geen moeite mijn vrouw met rust te laten en ik zag een stiekeme glimlach op Dunja’s gezicht verschijnen. Voor mij een teken dat Dunja er nu ook klaar voor leek te zijn om wat verder te gaan! Terwijl ze koffie inschonk, waarbij ze vlak bij me stond, keek ik naar haar kleine broekje waar zich in het kruis een duidelijke natte plek had gevormd!

Interviewen en neuken met een blonde slet In de kont neuken in het bad Ik hou ervan gedomineerd te worden Rondborstige babe rijdt een enorme lul Tammy geniet van een harde lul Alexa Nicole neukt op een zonnige dag Prachtige blondine geolied en geneukt Ze houdt van grote lullen in haar kutje Kelly Broox en Mandingo neuken Shoppen en neuken Neuken met twee zwarte mannen terwijl haar man kijkt Nat om te komen op zijn lul Neuken met Shyla Neuken met Tory Lane Jana houdt van neuken Ik hou ervan om mijn meid te neuken en het te filmen.

Neuken op tafel


neuk me snel neuken in kroatie

...Shemale zoekt sexdate ede

  • Clitje wrijven gratis gedwongen sex
  • Prive film sex indische kutjes
  • NEGERIN KONT EINDHOVEN SEX
  • Dikke vrouwen gangbang mrs zoekt slaaf
Neuken in de lift milf komt spuitend klaar


Terwijl ik naast haar lag bekeek ik de activiteiten op de boot naast ons. Nadat hij zeker was dat z’n anker goed vast in de bodem zat en de boot niet draaide, liep hij terug naar achter en ging de kajuit binnen. Na een poosje kwam hij terug en ging in een makkelijke stoel op het achterdek een boek zitten lezen. Toen ik na een half uurtje wakker werd zat de man nog steeds alleen en door m’n wimpers heen zag ik dat hij onze kant op keek. Om te voorkomen dat ze zou verbranden maakte ik Marieke wakker.

Het liep inmiddels tegen zes uur en we besloten om eten te gaan maken. Een klein half uur later zaten we samen op de leren banken in de kuip en aten we in ons blootje een goed bord spaghetti terwijl we van de rust en de prachtige natuur om ons heen genoten.

Na de afwas en een kaartspelletje besloten we om nog even te gaan zwemmen. De buurman bekeek ons vanuit zijn makkelijke stoel. Marieke dreef op haar rug, lachte en keek richting onze tijdelijke buurman. Hij was mooi gebruind en netjes verzorgd.

Voor vrouwen waarschijnlijk een aantrekkelijke man. Intussen waren we ongemerkt dichter zijn jacht genaderd en toen ik er achterlangs zwom zei hij: Hij kwam overeind, opende een deurtje in de achtersteven en stapte op het zwemplateau.

Ik ging met m’n beide armen op het plateau hangen en knoopte het gesprek aan. Marieke kwam ook dichterbij en ging naast me hangen. We vertelden hem van onze reis tot nu toe en hij vertelde dat hij maar een nacht hier zou liggen omdat z’n vrouw bij een vriendin aan de wal op bezoek was en de volgende dag in de loop van de ochtend terug zou komen.

Hij vertelde dat hij de boot van Duitse vrienden had mogen lenen. We hebben toch niet te hard gepraat? Maar je weet het meteen wanneer je Nederlanders ziet, toch? De man keek haar lachend aan en zei: Nadat hij het deurtje in de achtersteven had gesloten stelde hij zich voor als Patrick en gaf ons een hand waarbij hij de hand van Marieke net iets langer vast hield dan noodzakelijk. Marieke keek hem aan en glimlachte.

Hij knikte en trok z’n broek uit en meteen daarna z’n short. Een lange geschoren lul die recht naar onder hing kwam tevoorschijn. Marieke deed net of ze er niet naar keek en liep de man voorbij richting de stoelen.

Hij op zijn beurt bekeek haar van top tot teen en ik zag z’n ogen glinsteren. Jullie hoeven maar een stukje terug te zwemmen, dus een borrel kan best”, lachte hij. We lieten ons eenvoudig ompraten en ik vroeg om een glas rode wijn en Marieke bestelde een jus d’orange met safari.

Patrick ging naar binnen en we zagen hem in de keuken de drankjes inschenken. Patrick kwam naar buiten met een dienblad met daarop twee glazen rode wijn en het groene drankje van Marieke. We brachten een toost uit op de vakantie en zaten gezellig achter op het dek op een bank met zachte lederen kussens te praten over van alles en nog wat.

Het bleek dat Patrick’s vrouw pas 28 jaar was en uit Kroatië kwam. Hij had haar 5 jaar geleden leren kennen tijdens een vakantie en vrij vlot daarna was ze naar Nederland gekomen en waren ze getrouwd.

Ik knikte en lachte terug dat ik dat pas kon beoordelen als ik haar zou zien. Hij schoot in de lach en zei: Misschien zie je d’r morgen nog wel. Wel topless, maar daar houdt het wel mee op… jammer genoeg.

Ze vindt het eigenlijk al niks als ik het af en toe doe. Hierdoor hadden Patrick en ik vol zicht op haar kutje en ik zag Patrick goedkeurend kijken. We praatten zo nog een tijdje verder over Patrick’s vrouw, naturisme, naar de sauna gaan enzovoorts en plots bemerkte Patrick dat de glazen leeg waren.

Eigenlijk meer safari - jus d’orange dan jus d’orange - safari” Hij lachte en keek mijn vrouw op zo’n manier aan dat ze hem niet meer vertrouwde. Ik keek hen beide na terwijl ze naar binnen verdwenen. Marieke stond achter Patrick terwijl hij de wijn inschonk. Toen hij de fles safari pakte ging ze wat naar voren zodat ze over zijn schouder mee kon kijken.

Hierbij raakten haar borsten zijn rug aan en wreven eroverheen. Ze deed geen moeite om het contact te verbreken, sterker nog, ze schoof nog iets verder naar hem toe zodat ze met haar kaalgeschoren heuveltje tegen zijn billen aan stond! Patrick’s forse piemel reageerde meteen en kwam met kleine schokjes omhoog. Marieke draaide haar hoofd even mijn kant op en knipoogde ondeugend. Ik stak mijn duim op en wees haar op mijn eigen lul, die ook omhoog kwam.

Hij draaide zijn hoofd en keek haar aan. Ik hoorde Patrick goedkeurend kreunen en wist op dat moment dat het hierbij niet zou blijven.

Patrick draaide zich om en legde zijn handen op mijn vrouw’s billen. Hun hoofden gingen naar elkaar en ze begonnen elkaar eerst langzaam, maar al snel steeds wilder te zoenen. Patrick’s hand bewoog zich tussen hun lichamen en uit de draaiende beweging van Marieke’s billen kon ik opmaken dat hij haar stond te vingeren.

Mijn vrouw begon harder te zuchten en te kreunen en maakte zich na enkele minuten los van hem. Terwijl Patrick waarschijnlijk dacht dat ze bedoelde dat twee getrouwde mensen niet met een ander konden vrijen en hij een lekkere sekspartij al aan z’n neus voorbij zag gaan, duwde ze hem naast mij op de bank.

Vervolgens pakte ze een kussen, legde dat op het dek en ging er op de knieën op zitten. Toen boog ze zich naar voren, pakte zijn rechtop staande lul in haar hand en liet ‘m in haar mond verdwijnen. Met gestage bewegingen begon ze hem te pijpen en hij hield zijn ogen gesloten van genot. Na enkele minuten begon hij met z’n heupen naar voren te stoten en gaf aan bijna klaar te komen.

Marieke liet hem uit haar mond glijden en schoof wat op naar mijn kant. Meteen daarna voelde ik haar warme lippen zich sluiten over mijn natte kop en werd ik lekker gepijpt! Na enkele minuten wisselde Marieke weer en was Patrick weer aan de beurt. Dat spel herhaalde zich enkele malen en toen Marieke mij weer in haar mond nam, stond Patrick op en ging op z’n rug op het dek liggen.

Hij schoof zich onder mijn vrouw en nam haar ongetwijfeld natte kutje onder handen. Ik hoorde hem smakken en kreunen van genot! Het dek was echter niet zo heel comfortabel en al gauw kreeg Patrick last van z’n rug. Hij kwam overeind en trok Marieke met zich mee omhoog. Nadat hij een paar kussens op de tafel had gegooid, manoeuvreerde hij haar er op de rug op en ging zelf op de knieën voor haar zitten tussen haar gespreide benen.

Ik zag zijn tong haar poesje bewerken en mijn vrouw genoot van de behandeling. Ze knipoogde geil naar mij toen ze zag dat ik mezelf zat te trekken. Toen kwam hij met een nat gezicht van haar liefdessappen omhoog. Zijn lange lul stond trillend vooruit en er hing een geildraad aan. Hij keek mij vragend aan en ik zei simpel: Zonder enige weerstand gleed hij bij haar binnen en zuchtte tevreden. Opgewonden van dit geile uitzicht dat ze me boden, trok ik intussen aan mijn stijve lat en liep om de tafel heen.

Ik ging naast het hoofd van mijn vrouw staan en ze nam direct mijn handelingen over. Ze keek even tussen haar benen door naar de stotende lul in haar kutje, toen draaide ze haar hoofd opzij en hapte me naar binnen toe.

Terwijl Patrick haar met felle stoten neukte zoog ze me af. Marieke liet mijn lul uit haar mond schieten en hijgde: Ik wil het zien! Ik liep weer om de tafel heen en nam de plaats van Patrick in. Ik duwde mijn pijnlijk stijve lul meteen bij mijn vrouw naar binnen.

Haar kutje voelde heet en glad aan en ik begon haar in een razend tempo te neuken. Zonder te twijfelen pakte ze zijn natte lul vast en begon die zachtjes af te likken! Ze moest inderdaad wel supergeil zijn, want nog nooit had ze een lul schoongelikt! Ik knalde bijna uit elkaar van de opwinding en verhoogde mijn tempo van stoten. Na een enkele minuut voelde ik mijn orgasme op komen zetten en toen ik kwam trok ik me uit haar terug en spoot mijn zaad bij dat van Patrick over haar lichaam heen!

Haar lichaam glom van het zweet en ons sperma en dit uitzicht was voor mij zo opwindend dat mijn lul slechts heel langzaam in omvang afnam. Terwijl Marieke ongestoord verder lebberde aan zijn lul gleed ik uiteindelijk uit haar en kwam ze van de tafel. Ze trok Patrick aan haar hand met zich mee en duwde hem op de bank.

Zijn pik was intussen al weer goed stijf van haar pijpbeurt en met haar rug tegen zijn borst ging ze op hem zitten en leidde hem weer bij haar naar binnen. Terwijl ze begon te wippen gingen haar vingers naar haar klitje en begon ze zichzelf te masturberen. Het zaad liep intussen traag van haar lichaam naar beneden en liet glimmende, natte sporen na! Ik bleef staan kijken en lang hoefde ik niet te wachten tot een volgend orgasme haar overspoelde en ze met haar ogen dicht tegen Patrick’s borst aan viel.

Ze draaide zich om op Patrick’s schoot en zoende hem op z’n mond. Ze tongden en ik zag Patrick’s handen over en tussen haar billen glijden. Zijn vinger bewerkte haar poepertje en ze liet een gilletje horen. Even rustig aan… ik heb dorst”, probeerde ze hem af te leiden. Ik merkte dat ook ik wel iets te drinken zou kunnen gebruiken en bood aan om wat in te gaan schenken. Terwijl ik binnen, in de voor mij onbekende keuken, zocht naar drinken en aan het inschenken ging, hoorde ik buiten gegiechel en de geluiden van natte kussen en seksende mensen.

Met gevulde glazen liep ik na enige tijd naar buiten en mijn mond viel letterlijk open van verbazing! Mijn vrouw moest écht supergeil zijn! Op het dek lagen een aantal kussens van de bank en Marieke zat daar op haar knieën op. Achter haar zat Patrick en neukte haar… anaal! Dat was iets wat mijn vrouw nooit wilde! Nu zat ze echter met een vuurrood hoofd te kreunen en te steunen en vingerde haar eigen kutje terwijl hij in haar achterste stootte en zijn zak kletsende geluiden veroorzaakte tegen haar prachtige ronde billen!

Patrick had haar stevig bij haar heupen vast en neukte haar met lange slagen. In drie schokkende bewegingen was mijn lul alweer op volle sterkte en ik wist niet hoe snel ik de glazen neer moest zetten!

Kijkend naar deze live pornovoorstelling begon ik mezelf af te trekken. Marieke begon zichzelf sneller te vingeren en steunde: Achter haar stootte Patrick gestaag door en neukte mijn vrouw’s kontje in een moordend tempo! Hoewel ik nog niet zo lang geleden al was klaar gekomen, voelde ik het zaad al weer borrelen in mijn ballen en stapte ik naar voren.

Ik ging op m’n knieën naast mijn vrouw zitten en wreef mijn harde natte snikkel langs haar plakkende lichaam, natte sporen achterlatende. Patrick begon nu zwaar te kreunen en riep: Tevreden en lachend keken we elkaar aan. Marieke en Patrick knikten instemmend. We dronken staand de glazen leeg en Marieke drukte plagend haar van het zaad klevende lichaam tegen ons aan en zei: De avond was gevallen en het was inmiddels nagenoeg donker.

We namen afscheid van Patrick en zwommen naar onze boot terug waar we in bed stapten en meteen in een diepe slaap vielen!! De volgende ochtend na het ontbijt dronk Patrick nog een kop thee bij ons in de kuip en ik vertelde hem waar wij heen zouden varen en voor anker zouden gaan.

Patrick legde z’n hand op haar billen en zei lachend: Nagezwaaid door Patrick voeren we de inham uit richting het noorden. Na een halve dag varen langs de prachtige kust van Kroatië, kwamen we rond half vier aan bij de afgesproken plaats en in de mooie rustige baai gingen we voor anker. Meteen nadat we zeker wisten dat de boot stabiel lag, sprongen we het water in.

Vanuit het water bekeken we op ons gemak de omgeving. Het was er fantastisch mooi en rustig. De baai werd omringd met bomen en aan het uiteinde was een kiezelstrandje dat gebruikt werd door een tiental naturisten. Vlak bij onze ligplaats was een groot, voor Kroatië kenmerkend, rotsplateau met daarachter een door mensenhanden vrij van bomen gemaakt stukje grond.

Ze knikte en zei: Dus we hoeven niet bang te zijn dat het er druk wordt. Marieke keek rondom zich heen en zei lachend: Ik zie hier werkelijk niemand met iets van kleding aan. Toen we met een glas drinken moe maar ontspannen op het voordek lagen te zonnen stootte Marieke me plots aan. Hij kwam recht op ons af en met de hand boven onze ogen volgden we alle bewegingen.

Toen hij vlak bij ons was liep er een gebruinde vrouw de trap van de bestuurdersplaats af en begaf zich naar het voordek. Ze bleef bij de ankerlier staan en wachtte totdat ze stil lagen. Dunja bleek een knappe verschijning te zijn. Slank met een klein rond kontje, mooi donkere lange en golvende haren, en een klein, bij haar lichaam passend, B-cupje. Ze had enkel een bikinibroekje aan. We keken elkaar aan en hadden op basis van wat Patrick ons verteld had, niet verwacht dat ze topless zou lopen.

Het anker viel en even later, toen de boot stil lag, kwam Patrick ook de trap af en voegde zich naast zijn vrouw op het voordek.

Hij was net als wij helemaal naakt en toen Marieke lachend zei dat het er goed uit zag wat ze zag, was het mijn beurt om haar een por te geven. Marieke en ik namen de uitnodiging graag aan en sprongen in het water. We maakten kennis met Dunja, die Nederlands sprak met een typische Slavische tongval. Ze liet haar blik over onze naakte lichamen glijden maar maakte er geen opmerking over. Hoewel ze de enige was met een broekje aan maakte ze geen aanstalten om het uit te doen.

Patrick’s voorspelling bleek juist te zijn. We zakten neer in de zachte leren kussens van de bank waarvan we uit ervaring wisten dat die ook geschikt was voor andere dingen dan alleen maar zitten! Ik keek Patrick aan en zei: We helpen haar wel! Laat ze eerst maar een beetje aan ons wennen.

Zullen we hier morgen blijven liggen? Het is hier fantastisch. Als ze morgen ziet dat er op het strandje weer naturisten liggen en ze ziet ons naakt, dan wil ze vanzelf een keer meedoen. Ze keek even een beetje vreemd naar de half harde piemel van haar man en deelde intussen de drankjes uit. Patrick deed net of er niets aan de hand was en begon met ons over de vaartocht van deze dag te praten. We kletsten gezellig met elkaar over van alles en nog wat en Dunja bleek een gezellige prater te zijn.

Na een half uurtje stond Marieke op en zei: Ik vraag me af of alle boordverlichting het wel goed doet en ik wil geen problemen. Ik vond het wel gezellig. Nadat ze zich gedoucht had kwam Marieke aan dek en droeg een lichtblauwe string met bijpassende beha en bruine hooggehakte open schoenen. Nee dank je, vandaag ga ik voor de verandering weer eens netjes gekleed.

Daarna trok ik een witte korte broek aan met een lichtblauw T-shirt erop en bruine bootschoenen met niet gestrikte veters. Het was inderdaad weer even wennen om kleding aan te hebben! Toen ik aan dek kwam trok Marieke haar witte zomerjurkje aan en lichtten we het anker.

Een klein kwartier later kwamen we aan in de haven van het gezellige dorpje iets ten noorden van de inham waar we lagen. Het was er druk en het zag er naar uit dat er geen vrije ligplaatsen aan de kade of de steigers meer waren. Er lagen al meerdere jachten voor anker in de haven en dus gooiden wij ook het anker maar uit.

Toen de boot stabiel lag zwaaide ik naar een watertaxi die meteen langszij kwam. Vanaf het zwemplateautje stapten we in en de man bracht ons naar de wal. Hete brunette maakt zich klaar om te neuken Twee lullen neuken rondborstige chick Wanhopig om te neuken Een sletterige blondine interviewen en neuken Hard neuken in lingerie Volwassen enorme borsten neuken met haar jonge buurman Interviewen en neuken met een blonde slet In de kont neuken in het bad Ik hou ervan gedomineerd te worden Rondborstige babe rijdt een enorme lul Tammy geniet van een harde lul Dat bronzen lijf, die machtige torso, die billen en die lul o ja die lul.

Het was bijna met vreugde dat ik betaalde. Melanie had Branko inmiddels op zijn buik laten plaatsnemen, zijn gezicht opzij gedraaid, zijn geslacht tussen zijn benen door geplooid. Zij kwam boven zijn hoofd zitten, haar gelaat naar zijn voeten en naar mij toe. Voorover leunend masseerde ze zijn schouders, zijn rug en billen met haar zware borsten. Zijn erectie zwol zienderogen aan en nam nog toe toen zij met haar volle gewicht boven op hem kwam liggen, met het scherp van haar handen zijn billen doormidden spleet en zijn billenhelften van elkaar trok zodat ik regelrecht in zijn aars kon kijken.

Dat nauwe gaatje deed mijn eikel tintelen van anticipatie. Warm en koud blazend in zijn anus, duwde ze als een soort voorproefje op mijn lul eerst één, daarna twee en tenslotte drie vingers bij hem naar binnen. Straks, wanneer ik mijn pik in zijn reet zou douwen, zou hij wel wat anders doen dan kreunen.

Doen schreeuwen om meer, zou ik hem. Hoe lang zou ik daarop echter nog moeten wachten, vroeg ik me ongeduldig af. Melanie moet wat hebben gemerkt van mijn groeiende ergernis, want ze rolde van hem af, liet Branko op zijn zij draaien en wenkte mij met een hoofdgebaar achter hem te komen liggen.

Ik kroop dicht tegen hem aan, mijn lul heerlijk plettend tussen mijn buik en zijn billen. Zijn huid rook bedwelmend naar seks, naar zweet en naar Melanie, die inmiddels naar beneden was gegleden en de huid van zijn schacht overdekte met verliefde kusjes. Terwijl zij de tip van zijn pik tussen haar lippen zoog, legde ze zijn bovenliggende been over haar schouder. Haar hand bracht ze tussen zijn dijen. Met haar pols plette ze zijn ballen hard tegen zijn schacht , de roodgelakte nagel van haar wijsvinger morrelde aan zijn aars.

Ik was lichtjes naar achteren geschoven en keek gefascineerd keek ik toe hoe zijn kontgaatje zich onder die aanraking ritmisch samentrok en opende. Deed ie dat maar rond mijn lul! Ik schoof weer naar voren en zette mijn eikel tegen zijn anus aan. Penetreren deed ik hem echter nog niet. Daarmee wachtte ik tot hij kermend over Melanies gezicht begon klaar te komen. Toen drukte ik hard door, mijn pik in één beweging in hem duwend.

Door het immense plezier van zijn orgasme ondervond hij daar geen enkele pijn van. Zolang hij klaarkwam, bleef ik roerloos in hem, volop genietend van het pulseren van zijn anus rondom mijn lul. De prikkelingen die dat me bezorgde waren ronduit fantastisch. Pas nadat zijn climax finaal was weggestorven, leek hij te gaan beseffen dat mijn pik tot aan mijn ballen in zijn reet stak.

Ik liet hem langzaam wennen aan dat voor hem nieuwe gevoel terwijl ik mijn hand strelend over zijn heupen liet gaan en hem teder op de schouder zoende. Dat deed hem onwillekeurig rillen. Melanie was naast ons komen knielen en keek ons aan met een gezicht dat rood was aangelopen van de opwinding. Now», beet ze me toe. Ik begon hem traag en met diepe halen te neuken.

Telkens ik in hem drong, werd mijn huid over de hele lengte naar omlaag gestroopt. Het gevoel was onbeschrijflijk en viel nergens mee te vergelijken. Mijn opwinding steeg nog toen hij niet langer bij machte was zijn stijgende opwinding te zichzelf verbergen en hij plots begon te kreunen. Feels so fucking good». Die aanmoediging had ik nét nodig. Ik legde mijn arm om zijn middel heen en drukte mijn hand tegen zijn ballen aan.

Ze waren warm en zwaar. De huid rimpelde onder mijn aanraking en het was alsof ik zijn ballen tegen mijn hand voelde ademen. Ik kneep er zachtjes in en verplaatste mijn greep dan naar zijn lul, een vuist makend rond zijn schacht. Wat was het geil dat stijve ding te voelen kloppen in mijn hand.

Mijn geluk kon niet meer op. Dat dacht ik althans. Tot hij zijn vingers met de mijne verstrengelde en hij zichzelf met mijn hand begon af te trekken. Blijer dan blij trok ik ging ik zijn aars nog harder naaien, als een wildeman op hem inbeukend, tot hij aan het gillen ging van pijn en wellust. Aan zijn gejaagde ademhaling, aan zijn kreten, aan het trillen van zijn bekken, aan alles was te merken dat Branko niet ver van zijn orgasme was.

Ik wou zo graag samen met hem klaarkomen. Alsof hij daadwerkelijk op dat signaal had gewacht om zich te laten gaan, begon hij onmiddellijk te spuiten. Overdadig als champagne schuimde zijn zaad over mijn hand terwijl ik mij gelijktijdig leegpompte in zijn aars.

De gedachte aan mijn zaad dat straal na hete straal in zijn darmkanaal spoot, maakte mij enorm verhit. Ik was nog lang niet klaar met hem. Ik was maar pas goed begonnen. Ik gaf hem geen respijt. Voor hij doorhad wat hem overkwam, had ik hem op zijn rug gedraaid en was ik op handen en voeten over hem heen gaan zitten. Mijn pik hing zwaar in zijn gezicht terwijl de ik tegen de zijne aanstaarde. Ik liet me bedwelmen door hun muskusachtige geur, die me rechtstreeks naar het hoofd steeg.

Steunend op één elleboog, woelde ik mijn vingers plagerig door zijn schaamhaar. Het was stug en tegelijkertijd schilferig van opdrogend sperma, zowel dat van hem als dat van mij.

Nu nam ik zijn ballen in de kom van mijn ballen en kneedde ze omhoog tegen zijn schacht aan. Tot mijn vreugde reageerde zijn geslacht onmiddellijk. Voor mij zijn er weinig zaken in dit leven mooier dan een grote mannenpik die zich vult en zich opricht. Ernaar te kijken bracht me in vervoering, vervoering die overging in extase toen hij zijn handen op mijn billen legde en mijn eikel zoende.

Van pure opwinding beet hard ik in zijn lul, wat hem deed kermen en mij kreunen. Op hetzelfde ogenblik dat ik zijn pik beetpakte en mijn lippen erom heen stulpte, deed hij bij mij hetzelfde. Aanvankelijk hapte ik enkel de eikel naar binnen, er binnensmonds likjes op gevend. Langzaam zoog ik hem verder in mijn mond. Het was grandioos te voelen hoe hij aanzwol, mijn kaken steeds wijder open wrikte en mijn mondholte helemaal vulde terwijl ik mijn eigen lul in zijn mond harder en dikker voelde worden.

Zijn eikel schuurde tegen mijn verhemelte aan. Nadat ik een kortstondige neiging om te gaan kokhalzen had onderdrukt, schoof ik mijn mond nog verder over zijn pik, tot voorbij mijn huig, en slikte dan zijn eikel manhaftig door tot in mijn keel. Ik ging hem roekeloos mondneuken en deepthroaten, zijn lul telkens tot aan zijn ballen naar binnen schuivend. Aan de schokbeweginkjes van zijn bekken en aan zijn gesmoorde kreungeluiden tegen mijn eikel aan, merkte ik dat hij sterk opgewonden was.

Maar ik ontving minstens evenveel plezier als ik zelf gaf. Ik had er moeite mee te geloven dat hij voor het eerst een andere man pijpte, zo bedreven was hij met zijn mond, zijn lippen, zijn tong en zijn handen. Toen hij een vinger in mijn anus duwde en mijn darmwand van binnenin ging prikkelen, wist ik niet of ik van genot moest lachen of huilen. En waar was Melanie inmiddels gebleven? Wel, die zat op haar knieën voor me en terwijl haar handen rusteloos over haar dijen, buik en borsten streelde, keek ze jaloers toe hoe ik hem pijpte.

Als ze maar niet dacht dat ik dit stuk speelgoed zonder meer af zou laten pakken. Ogenschijnlijk legde ze zich daar bij neer, want zij boog zich voorover en zoog zich vast op zijn ballen. Toen ik mijn mond achteruitschoof over zijn schacht, was zij er echter vliegensvlug bij om haar lippen rond het vrijgekomen stukje te sluiten en weigerde het veroverde terrein opnieuw prijs te geven.

Ik zag al snel in dat het zinloos was me nog langer te verzetten en liet zijn pik uit mijn mond floepen. De tegenzin waarmee ik zijn lul vrijgaf was trouwens vlug vergeten eens we elkaar over en langs die machtige fallus aan het tongzoenen waren. Melanies zin ging echter even snel als hij gekomen was. Wispelturig als ze was, kwam ze plots overeind en ging ze schrijlings op mijn rug zitten, haar poesje tegen me aanwrijvend. Ze deelde rake klappen uit aan mijn billen om die dan meedogenloos te gaan ranselen met haar met metalen kogeltjes verzwaarde kralenkapsel.

Het branderig en tintelend gevoel dat ze mijn kont daarmee bezorgde, vertienvoudigde mijn genot. Toen strekte ze haar bovenlichaam op me uit, tezelfdertijd naar achteren schuivend zodat ik de malse kussen van haar billen tegen mijn schouderbladen en de druk van haar borsten tegen mijn huid aan voelde. Haar tepels waren zo stijf en heet dat ze gaten leken te branden in mijn huid. Die twee kronkelende vingers in mijn aars dreven me tot voorbij de waanzin. Ik was zo geil en zozeer in beslag genomen door mijn genot dat ik niet langer in staat was om Branko's pik te pijpen.

Enkel nog schreeuwen kon ik om dat orgasme waar ik zo hard aan toe was. Ik wilde Melanie van me af, ik wilde me omdraaien, ik wilde zien hoe ik in Branko's gezicht ejaculeerde. Maar Melanie besliste anders. Genaaid door hem worden, was mijn nieuwe dwanggedachte. Fuck me", riep ik, mijn vorige kreet alweer vergeten.

Behendig wurmde Branko zich onder me vandaag en al spoedig voelde ik zijn stevige knuisten op mijn billen en zijn pik tegen mijn aarsopening aandringen.

Met grote moeite slaagde hij erin zijn vuistdikke eikel tot voorbij mijn kringspier te persen en de kracht die hij daarachter zette, maakte dat zijn pik, éénmaal ie zover was, in één beweging tot ver in mijn aars schoot. Er ging een stekende pijn door me heen en een seconde lang vreesde ik zelfs dat hij mijn darm had ingescheurd, zo zwaar was hij geschapen. Maar daar maalde ik niet om, want voor geen pijn ter wereld had ik die onbeschrijflijke sensatie willen missen hem in me te hebben en zijn warme geslacht diep in mijn ingewanden me te voelen pulseren van leven, bloed, lust en zaad.

Mijn kont in de bankschroef van zijn handen klemmend, begon hij mij loeihard te rammen, daarbij luidkeels aangemoedigd door Melanie, die ondertussen van mijn rug was afgestapt. Branko loste niet alleen al mijn verwachtingen in, hij overtrof die zelfs. Zelden was ik zo lekker door een gozer genaaid. Wat genoot ik van het gevoel en het geluid waarmee zijn ballen tegen mijn billen kletsten, wat genoot ik van de kracht van zijn penetratie. Ik had mijn hoofd opzij gedraaid en keek over mijn schouders toe.

Hij was prachtig om aan te zien, zijn lichaam glom van de inspanning waarmee hij zijn pik keer op keer als een dolk in de wonde van mijn aars dreef. Me recht in de ogen kijkend, greep hij me bij de haren en bij elke dolkstoot snokte hij mijn hoofd hard naar achter.

Ik schreeuwde het uit, van pijn jazeker, maar vooral van genot, onvoorstelbaar genot, genot dat uit zijn oevers trad en mijn hele lijf overspoelde toen hij voorover leunde en zijn bovenlichaam zwaar op mijn rug kwam te liggen.

Het was zalig zijn gespierde lijf tegen me te voelen terwijl hij heet tegen mijn wang aanhijgde. Hij legde zijn armen om mijn middel heen. Zij ene hand gleed naar mijn borst, waar hij onzacht met mijn tepels ging spelen, ze beurtelings tussen duim en wijsvinger uitrekkend of erin knijpend.

Mijn ontreddering nam nog toe toen zijn andere hand zich rond mijn pik sloot en hij me begon af te trekken. Ik wist niet langer waar ik het had. Nog nooit in dit en al mijn vorige en toekomstige levens had ik me zo uitzinnig geil gevoeld.

Mijn verlangen naar de verlossing van het orgasme streed met de wens dat dit zou blijven duren, eeuwig zou blijven duren en dat ik nooit meer in de kille wereld zou hoeven te ontwaken uit deze coma van wellust.

Melanie hitste me nog verder op door voor me te komen liggen, haar knieën opgetrokken aan weerszijden van de pijlers van mijn gestrekte armen, zodat ik regelrecht in haar opengesperde kut keek. Hoe graag ik echter ook in die malse pruim van haar had willen bijten, ik had het te druk met schreeuwen van plezier. Melanie had zich op één elleboog opgericht om toe te kijken hoe ik en Branko gefascineerd naar het bedrijvige vingerwerk waarmee ze zich voor ons masturbeerde staarden, maar vooral om toe te kijken hoe Branko me letterlijk de daver op het lijf joeg door zijn pik, zijn goddelijke pik zo hard in mijn reet te heien dat ik elk ogenblik verwachtte zijn eikel in mijn maag te zullen voelen doordringen.

Midden in een beweging verstolde hij plots, de onmiskenbare voorbode van zijn climax. Maar het was te laat. Ik voelde Branko's eikel uitzetten in mijn anus één tel voor hij oncontroleerbaar in me begon te ejaculeren. Het gevoel maar vooral de gedachte aan zijn hete zaad dat in en tegen mijn darmen spoot, joeg ook mij in vliegende vaart op mijn orgasme af en toen hij me in de zinsverbijstering van zijn climax bovendien hard in de schouder beet, was het zover.

Doordat we gelijktijdig klaarkwamen, was het voor mij alsof hij zich doorheen mijn pik leegspoot. Het was een ervaring zoals ik die nooit sindsdien meer heb meegemaakt en waaraan ik elke morgen bij het aankleden wordt herinnerd door het bleke litteken van zijn liefdesbeet dat me in de spiegel aanstaart en dat ik tot de dag van mijn dood met me zal meedragen.

Maar op dat ogenblik, was ik verder dan ooit aan elke gedachte aan de dood, op dat ogenblik was heel mijn bewustzijn vernauwd tot mijn magische orgasme, dat samensmolt en in intensiteit verdubbeld werd door het zijne, mijn orgasme dat jammer genoeg alweer voorbij was en waarvan ik toen in de ijdelheid van de jeugd niet kon vermoeden dat het nooit meer zo goed zou zijn als toen die dag.

Uitgeput maar tevreden liet ik me daarom op mijn buik en in de afkoelende plas van mijn zaad ploffen. Na het fenomenale orgasme van zonet, was mijn pik tijdelijk uitgeblust en hoe graag ik haar ook op haar wenken bediende, op dit ogenblik was ik althans niet in staat in zeven haasten een nieuwe erectie te voorschijn te toveren. Melanie richtte haar hoop dan maar op Branko, die bewees de seksuele krachtpatser te zijn waarvoor hij zich uitgaf. Alhoewel hij verdraaid zopas had geëjaculeerd, viel er niet de geringste deuk te bespeuren in zijn erectie.

Alsof hij aanvoelde van ze van hem verlangde, wentelde hij zich op zijn rug en richtte hij zijn stijve lul met beide handen de hoogte in. Toch wist ze hem en mij nog te verbazen. Voorspelbaar ging ze wijdbeens over zijn middel zitten, haar rug en haar kont naar zijn gezicht toegekeerd, al even voorspelbaar nam ze zijn pik van hem over, maar totaal niet te voorspellen liet ze niet haar kut maar haar anus over zijn gevaarte zakken. Verbijsterd over haar eigen vermetelheid, brak ze uit in angstzweet en in pijntranen terwijl ik vol ontzag toekeek hoe zijn gezwollen geslacht millimeter na tergende millimeter in haar nauwe poepgaatje geperst te zien worden tot hij tot aan het gevest in haar kont stak.

Behoedzaam en met een gezicht dat was verkrampt in een grimas van lust en van pijn, liet ze zich achteroverkantelen zodat ze rug aan borst tegen hem kwam aan te liggen. Ruw pakte hij haar bij haar tieten, die hij scheen te willen uitpersen in zijn knuisten.

neuk me snel neuken in kroatie