melktieten slavin zoekt meester

.

Drachten sex thuisontvangst heerlenmelktieten slavin zoekt meester

.


Ik zoek een onderdanige dame of koppel om beiden te gebruiken en indien nodig, gepast te straffen. Jullie voeren mijn opdrachten uit.

Kortom, ik gebruik jullie om mijn lust te bevredigen met jullie lichaam en neem de controle van jullie over. Onderdanig sletje gezocht Dag dames, meiden Hier Dominant van 39jr, zoekende naar Ik ben een Dom, en vooral Daddy Dus hou je ervan om de controle los te laten? Je helemaal over te geven? Laat dan van je horen! Stuur me een berichtje, vertel wie je bent, hoe je eruit ziet, en hoe onderdanig je jezelf Wil jij graag eens de wereld van 50 tinten daadwerkelijk beleven?

Sluit je ogen en stel je dit eens voor: Maar je kunt ze niet zien, want je ogen zijn verbonden met een lange, zwarte blinddoek. Je armen zijn hoog geheven, zachte, maar toch sterke lederen boeien houden je polsen gevangen en je voeten staan een stukje uiteen, dankzij een spreidstang.

Zo sta je daar, zinderend van spanning, je hart bonst, want je kunt horen Dus niet alleen voor seks. Inwoning en inschrijving bij goed functioneren mogelijk. Laat een compleet nieuwe wereld voor jou opengaan..

Soms droom je over dingen waar je met niemand over kunt praten. Droom je over machteloosheid, vastgebonden worden, geblinddoekt, jezelf weten in de handen van een Meester die met jou doet wat hij wil.

Een Meester die jou tot in het diepst van jouw wezen kan raken, die jou het gevoel geeft dat jij en alleen jij het middelpunt bent van een ongeremde lust. Soms droom je misschien over zwepen, over floggers of over een scene waarin jij Slavin gezocht Meester zoekt ruimdenkende vrouw voor prive gebruik. Ervaren Meester zoekt on ervaren meisje tot 30 jaar Heb je wel eens van die fantasieën waar je eigenlijk met niemand over praten kunt? Dromen over bondage, jezelf overgevend aan een ander?

Misschien wel extremere dingen, fantasieën die je onrustig maken, je doen twijfelen of je zoiets ooit wel aan zou durven? Zijn beelden van BDSM iets wat je enerzijds opwindt en anderzijds bang maakt?

Ben jij een meisje tot 30 jaar en heb je zulke fantasieën, maar heb je er tot nu toe nooit of Dominant richt jou v als slavin af! Ben je een jonge, slanke, onderdanige meid , niet roker en wil je tot slavin worden afgericht? Wil je leren dienen? Neem dan contact met mij op dominante man, 50, verzorgd, normaal postuur, niet roker. Regio Den Haag en omstreken en geen financiële bedoelingen heen en weer.

Keuring, training of heropvoeding nodig? Voor dame of stel: Ook keuring, training of therapie voor heropvoeding is mogelijk of begeleiding en ontwikkeling van onderdanig gevoelens. Uitermate geschikt om achterblijvende prestaties of gedrag weer op niveau te krijgen bijv. Max zoekt slaven en slavinen Man 43 zoekt onderdanige slaven en slavinnen Kan zoal voor lust of pijn ,ruime ervaring Omgeving vlierden. Max zoekt slaven en slavinnen Man 43 zoekt slaven en slavinnen.

De teksten zou Henri later nog wel bedenken als hij de fotostrip zou gaan uitwerken, maar in zijn hoofd borrelde al voldoende schunnige teksten naar boven. De arts in actie De volgende stap van Henri was om de fotoserie nu naar een ander niveau te tillen. Weg van sexy en uitdagend. Vooral nu de SM kant belichten. Niet meer vriendelijk, maar geil en hard.

De eerste stap was om zich eens uit te leven op de kut van zijn patiënte. De eendenbek werd tevoorschijn gehaald en verdween diep in haar grot, om vervolgens extreem te worden opengeschroefd. Daarbij werd weer elke stap gefotografeerd en vastgelegd. Voor zijn slavin werd het nu ook serieus minder plezierig. Was het eerst nog een act die Sandra opvoerde, nu was ze oprecht aan het snuiven en zuchten toen de eendenbek zeer ver werd opengedraaid en haar kut uiterst ver werd opengesperd.

Omdat Henri ook alles met een camera wilde vastleggen duurde het ook extra lang voor haar en ze slaakte een zucht van verlichting toen het apparaat weer uit haar kut werd gehaald. Dat was echter weer niet voor lang. Het van haar kutsap kletsnatte roestvrijstalen geval werd onmiddellijk in haar aars geduwd en nu spartelde Sandra echt een beetje tegen.

Dat was niet fijn. Ze voorzag dat de eendenbek weer extreem zou worden opengeschroefd. En inderdaad Henri schroefde het apparaat lekker open, maar goddank niet zo ver als hij in haar kut had gedaan. Toch stond weldra haar aarsgat ook wagenwijd open en keek de toeschouwer, achter de camera, tot diep in haar ingewanden.

Keurig roze en schoon. Weer werd de camera er bij gepakt en vanuit alle hoeken en standen schoot de cameraman zijn plaatjes. Op afstand, in close up. Er kwam bijna macro fotografie aan te pas en weer droomde Henri van ringetjes op bijzondere plaatsen.

De eendenbek werd, gelukkig voor de kreunende en steunende slavin, weer verwijderd. Er kwam nu verbandgaas tevoorschijn in grote hoeveelheden.

Rollen verbandgaas en wel van uitstekende en rekbare kwaliteit. Henri begon zijn slavin daar niet slechts mee te verbinden … nee het snoerde er haar ferme tieten heerlijk mee in. Een bijzondere bondage dus met verbandgaas en weldra stond haar beide melkfabriekjes fier overeind, maar dat was nog niet genoeg.

Pleisters kwamen er tevoorschijn en weldra zaten er op elke tepel, kruislings twee pleisters geplakt. Tijd voor een paar opnames. Nu was ook haar soppende spleetje weer aan de beurt en weer kwam de rol pleisters tevoorschijn. Sandra kon nog altijd niets zien van wat haar meester allemaal deed, voorbereidde, uitvoerde, maar gelaten wachtte ze af. Met wat kunst en vliegwerk trok Henri haar linkerschaamlip stevig uit, legde deze tegen haar bovenbeen en zette hem daar vast met een forse pleister.

Ook de rechterschaamlip werd uitgerekt en tegen haar andere been vastgetaped en dus lag zijn slavin nu met een door pleisters opengehouden roze, glanzende oester in afwachting van het vervolg. Schudden met die hap Haar kut nodigde natuurlijk nu wel heel erg uit om deze te vullen en dat deed Henri dan ook. Het begon nog tamelijk onschuldig met een buisje pilletjes -ze waren immers nog altijd in een dokterspraktijk-, maar het werd al snel wat groter. Daartoe ging Henri over op objecten die niets met de artsenpraktijk te maken hadden.

Steeds weer kwam de camera tevoorschijn om de plaatjes te schieten. De slavin geheel vastgebonden. De borsten ingesnoerd met verbandgaas, de tepels afgeplakt met pleisters, gekneveld en geblinddoekt met nog meer verband en haar pruim opengesperd en vastgezet met pleisters.

Het was te mooi om niet te fotograferen. Henri was zich al snel aan het ontwikkelen tot pornofotograaf. Hij pakte dit keer een stevige dildo, maakte hem goed nat en plaatste hem voor haar ruimschoots geopende grot.

Moeiteloos gleed het roze gevaarte naar binnen en het onderlijf van de slavin verzwolg de roze staaf vrijwel helemaal. Henri zette de trilstaaf op vol vermogen aan en pakte weer een rol pleisters. Onverbiddelijk plakte hij met het tape de dildo diep in haar pruim vast, het tape daarbij aan haar buik en billen vastzettend. Met twee forse, kruislings geplaatste pleisters bleef de dildo diep in haar oester trillend zitten. Daar lag Sandra dan, trillend en wel en nog was het niet genoeg.

Henri pakte er nog een kleinere dildo bij, maakte deze met glijmiddel ook weer glad en plaatste deze tegen haar kontgat. Door het glijmiddel, maar vooral doordat zijn slavin zo geil was gleed dildo nummer twee super gemakkelijk haar reet binnen.

Beide dildo's gleden van binnen langs elkaar en Henri voelde aan de tweede dildo het getril van de eerste, maar uiteraard zette hij ook dildo nummer twee gewoon op vol vermogen aan en plakte hem ook vast. Nu lag zijn slavin zichtbaar te schudden met twee trillende neplullen in haar onderlijf en al snel kwam ze klaar.

Omdat Henri nog maar net was begonnen met fotograferen, liet hij de pikkies in kut en kont lekker aan staan en begon op zijn gemak te fotograferen. Sandra lag heftig zwetend -wat was dat een geil gezicht- in de stoel te trillen en zich weer opnieuw naar een hoogtepunt te werken.

Daar kon ze niets aan doen. Dat ging vanzelf, maar god wat was dat lekker. Minutenlang maakte Henri uiterst zorgvuldig zijn plaatjes en niet alleen van haar soppende spleet of krampende kont. Nee ook haar door zweet glanzende borsten of haar kwijlende mond werden op de gevoelige plaat vastgelegd. Eindeloos genoot de slavin van haar behandeling en Henri van de aanblik van dit geile mormel; Zijn slavin!

Ook toen er genoeg foto's waren gemaakt liet hij zijn slavin lekker zitten met de dildo's in het onderlijf. Hij pakte zelf een stoel trok zijn broek naar beneden en begon heerlijk loom aan zijn pik te sjorren. Zijn stoel was aan het voeteneind van de gynaecologenstoel geplaatst en dus keek hij recht tegen haar dampende pruim en zuigende kont aan. Het was een wereldse aanblik vond Henri en genoot er met volle teugen van. Alleen dit was al om waanzinnig geil van te worden en dan was hun avontuur nog altijd maar net begonnen.

Zijn voorhuid schoof langzaam heen en weer over de kop van zijn eikel, maar Henri rukte niet te hard aan zijn pik om klaar te komen. Hij kende zijn beperkingen en wilde vanavond nog meer. De slavin daarentegen kon het niet tegenhouden en kwam voor zijn ogen weer klaar. Haar kut droop van het geile kutsap, in grote hoeveelheden geproduceerd tijdens haar orgasme.

Het zag er geil uit, het rook geil en toen Henri er even aan likte proefde het ook geil. Aan de reactie op zijn likwerk te zien was de slavin in zijn geheel ook supergeil, maar dat was te verwachten natuurlijk. De strip is klaar “Mooi zo. De dildo's werden uit kut en kont getrokken. Hoewel getrokken niet de juiste omschrijving is. Nadat de pleisters waren verwijderd gleden de kunststof lullen als vanzelf uit haar kont en nog sneller uit haar kletsnatte kut. Tussentijds bleef Henri foto's maken.

Zijn fotostrip was nog niet compleet en dus was elke handeling er één die gevolgd werd door het schieten van de plaatjes. Het 'afpellen' van zijn slavin verliep dan ook niet erg snel. Na haar kut waren de tepels aan de beurt. Met een snelle ruk trok Henri de pleisters van haar tieten en dat gaf een korte heftige pijn uiteraard, maar zijn slavin gaf geen krimp.

Het verbandgaas rond haar borsten liet een spoor achter waar de heerlijke bollen ingesnoerd waren geweest en éénmaal los, schoven ze beide ook een beetje naar de zijkant van haar weelderige lijf. Uiteindelijk verdween ook het verband voor haar ogen en de knevel in haar mond om ten slotte los gemaakt te worden van de stoel. Toch bleef ze nog even liggen in opdracht van 'de arts'. Ze durfde immers geen bezwaren meer te maken.

En de slecht opgerolde restanten van het verbandgaas werden in haar kut gepropt en pas toen mocht ze gaan staan. Uit haar zompige poes hingen nu hele slierten van de rollen verbandgaas.

Het zag er niet uit, maar Henri fotografeerde elke detail. Na deze opnames printte hij snel 1 van de foto's uit en fotografeerde zijn slavin terwijl zij deze te zien kreeg. Haar opengesperde kut op de foto met haar gezicht toen nog zichtbaar in beeld liet niets aan twijfel over. In de strip zou de arts zijn dreigementen uiten.

Vertel niemand van onze SM uitspattingen en dan zet ik deze foto van jou niet op internet. De opnames van een huilende Sandra waren het lastigst. Er moest een spuitje aan te pas komen om water in haar ogen te spuiten dat dan weer meteen er uitstroomde als tranen. Haar make-up onderstreepte haar verdriet en dat was de bedoeling.

Nu werd de camera op statief geplaatst en met een lang koord realiseerde Henri een op afstand bedienbare ontspanner, zodat hij zelf ook op de foto kon. Zijn slavin moest, het verbandgaas nog bungelend tussen haar benen, de arts pijpen.

Met betraand gezicht kweet ze zich van haar taak. Ze zakte op haar knieën, ritste de gulp van de arts open en wipte de grote staaf uit zijn broek. Ook zijn ballen haalden ze er uit en begon als opgedragen aan zijn pik te zuigen.

Elke moment werd vastgelegd door Henri die in 1 hand de ontspanner bediende. Heerlijk bewerkte ze zijn pik en zoog zoveel als mogelijk van zijn gezwollen lid in haar verpleegstersbekkie naar binnen. Ze masseerde zijn ballen en knabbelde op zijn eikel en Henri voelde wel aan dat als hij zo door ging er al snel gespoten zou worden. Dat was nog effe niet de bedoeling. Nadat zijn lul dan ook nog enkele malen tot in de keel van zijn verpleegster was verdwenen gaf de arts opdracht aan haar om op de grond te gaan zitten.

Op handen en knieën en dan de kont omhoog door haar schouders op de grond te leggen. Ze bood nu haar kut en kont wel zeer duidelijk aan aan haar 'weldoener'. De man die haar had kunnen ontslaan maar haar de kans gaf zich te in haar vak te blijven bekwamen en daarbij haar arts ook een dienst te bewijzen.

Weer eerst foto's maken en daarna zijn pik tegen haar kut plaatsen, zelfontspanner in de hand en langzaam die ferme pik in haar zalige scheur duwen. Langzaam begon de arts zijn verpleegster te neuken en met betraand gezicht onderging zij de vernedering gebruikt te worden door deze man om haar baan veilig te stellen.

Ze zou er wel aan moeten wennen. In de strip dan uiteraard. Steeds als Henri dreigde klaar te komen trok hij zijn pik uit haar pruim en begon aan het verplaatsen van de camera. Zo bereikte hij dat hij veel en veel langer van de knijpende en melkende kut van zijn slavin kon genieten en dat er meer en betere foto's kwamen voor de strip, genomen uit allerhande hoeken.

En dus stond dit keer de camera pal achter de kont van beide toen hij zijn lul weer in de soppende spleet van de slavin liet verdwijnen. De camera klikte toen de eikel tegen de sappige kut tikte en klikte toen de ballen van Henri bijna tegen de buik van Sandra kletste. Zijn slurf schoot in en uit haar slurpende oester en de damp kwam er af. Stomend, briesend en pompend neukte de arts zijn verpleegster tegen de grond. Haar tieten stuiterend tegen de vloer. Maar nog was het niet genoeg. Zijn oog was gevallen op haar derde oog.

Het uitnodigende sterretje van de slavin werd het volgende doelwit van de arts en nu plaatste hij zijn paarsrode, vette gezwollen eikel tegen haar kont en drukte meteen door naar binnen.

Zijn hele lul schoof meteen tot aan zijn zak in haar opgerekte kont. De slavin kon een welgemeende kreun niet onderdrukken, maar ontving weldra de pik van Henri ruimhartig in haar riante achterste.

In en uit schoof de lekkere lul van Henri in de volle kont van zijn slavin. Nu hield hij zich niet in en besloot dat de fotoshoot zou eindigen met een zaadlekkende kont van de verpleegster. Pompend werkte hij zich naar een zaadlozing, zich intussen nauwelijks bewust van het feit dat zijn slavin een orgasme nabij was en stiekem klaar lag te komen. Haar sluitspier trok zich bij dit hoogtepunt samen en dus melkte ze zijn pik heerlijk uit.

Henri liet zich dan ook gaan. Hij spoot uiteindelijk haar reet geweldig vol. De ene straal na de andere borrelde uit zijn zak omhoog om vervolgens met geweld in haar darmen te spuiten.

Waanzinnig was het weer voor beide. En minutenlang krampte en schokte hij met zijn leuter in de kont van haar. Toen uiteindelijk zijn verslappende lul uit haar kont gleed liep daar een fraai straaltje sperma achteraan.

Omdat het zelfs tijdens zijn orgasme gelukt was om af en toe die ontspanner van de camera in te drukken kon hij nu mooi de fotoshoot afmaken met haar ruimschoots zaad lekkende reet. De eerste opnames waren een succes.

Training Terwijl Henri de ruimte liet opruimen door zijn slavinnetje, die keurig de fotostudio weer helemaal aan kant moest zien te krijgen, ging hijzelf lekker douchen. Zijn slavin liep met een zaadlekkende kont de troep op te ruimen, trok het gaas uit haar druipende poes en zorgde dat de fotostudio weer helemaal opgeruimd was.

Het echte schoonmaken zou moeten wachten tot de volgende dag, daar kreeg ze nog even geen tijd voor. Pas toen de grootste rommel weg was mocht Sandra zich gaan wassen. In- en uitwendig zo werd haar te verstaan gegeven en dat was een duidelijke boodschap. Eenmaal klaar moest ze weer op haar matras gaan liggen in de 'open houding' kortom met alles goed opengetrokken. De meester kwam vrijwel direct nadat ze op het matras lag naar haar toe.

Ze realiseerde zich dat hij natuurlijk camera's in haar kamertje had hangen en precies in de gaten had wanneer ze klaar was. Snuffelde aan haar geurige kutje en genoot zichtbaar van de macht die hij over haar had verkregen die laatste paar dagen.

Dit keer zonder halsband maar simpel met de handen in de nek wandelend. Nog wel voor haar meester uit, die ook nu, ook in een rechtop lopende houding, genoot van haar zacht wiegende billen.

Hij moest zich inhouden om die heerlijk wiegende perzikhelften niet te grijpen en ter plekke weer te ontdekken wat er zich tussen die lekkere halve bollen bevond. Het lukte maar net. Eenmaal terug op zijn nog jonge SM zolder dirigeerde hij zijn slavin naar de balken waar hij haar kon vastzetten aan de aangebrachte ogen.

Hij haakte diverse touwen aan haar polsboeien en schoof die over de schommelhaken die hij in de balken had gedraaid. Hij trok de touwen op en zette ze vast aan een haak achter haar in de muur.

Haar armen waren nu omhoog en zijwaarts vastgezet. De tweede stap was een spreidstang, maar niet tussen haar enkels. Henri plaatste ze hoger, namelijk tussen haar knieën. Het knoopte wat banden net boven haar knieën en zette daar een houten staaf met gaatjes aan vast.Gratisfilm prive dames belgie


Henri speelde de gynaecoloog die haar daarop aan sprak. Met een witte jas, een stethoscoop en een zelfontspanner kon hij dat stuk, met zichzelf onherkenbaar op de plaat, goed vastleggen.

De perverse arts stelde zijn lieftallige verpleegster voor de keus. Of ontslag, of doen wat hij haar opdroeg en dan zou hij zijn mond houden. Sandra kon zich prima in dat verhaal verplaatsen, maar moest er rekening mee houden dat ze niet mocht lachen. Ze was immers verplicht te doen wat haar arts haar opdroeg en was daar in het verhaal natuurlijk niet blij mee.

Sterker nog, daar zou ze zelfs steeds minder blij mee worden. In het verhaal dan natuurlijk. Dus Sandra poseerde ogenschijnlijk onwillig voor de camera en deed wat de perverse arts haar opdroeg. Langzaam werd er dan ook meer en meer zichtbaar van haar wulpse lijf. Eerst gingen de knoopjes van het uniform los en kwam de kanten BH tevoorschijn met haar volle tieten. Toen trok ze het uniform op en werd haar kanten slipje zichtbaar. De volgende stap was het uittrekken van die fraaie slip.

Haar uniform hing er nog wel overheen, maar Henri maakte vanaf de grond wat detailopnames onder het uniform en keek dus recht tegen haar sappige poes. Uiteindelijk ging het uniform langzaam uit en daarna de BH, waarna de verpleegster, zeer ongemakkelijk kijkend -want Sandra kon prima toneelspelen- naakt was op haar kousen, schoenen en hoofddeksel na.

Zichzelf met de handen zinloos bedekkend. Nu werd de verpleegster opgedragen om te poseren zoals een volleerd porno actrice zou doen. In detail haar kut openend voor de camera en uiteraard zag ze dat niet zitten. Henri zette echter keurig in scene dat hij haar overmeesterde en een spuit gaf. De verpleegster raakte het bewustzijn kwijt en haar arts legde haar in de gynaecologenstoel die Henri uiteraard had geregeld.

Zorgvuldig bond hij zijn zogenaamd bewusteloze verpleegster vast in de stoel, zodat ze geen kant meer op kon. Tussendoor maakte hij steeds weer foto's om zijn fotostrip straks compleet te maken en dat deed hij met steeds meer plezier. De benen van zijn slavin waren uiteindelijk wijd gespreid in de speciale stoel en daardoor met een prima inkijk in haar geile natte kut.

Haar mond had hij gekneveld met een rol verbandgaas die om haar hoofd was gewikkeld en uiteindelijk ook haar ogen bedekte. In hun rollenspel kwam de verpleegster weer bij uit haar niet zo vrijwillige 'narcose' en rukte voor de camera zichtbaar aan haar boeien.

Een paar stevige klappen recht op haar kut, met de broeksriem van de 'arts' brachten haar aan het zwijgen. De teksten zou Henri later nog wel bedenken als hij de fotostrip zou gaan uitwerken, maar in zijn hoofd borrelde al voldoende schunnige teksten naar boven. De arts in actie De volgende stap van Henri was om de fotoserie nu naar een ander niveau te tillen.

Weg van sexy en uitdagend. Vooral nu de SM kant belichten. Niet meer vriendelijk, maar geil en hard. De eerste stap was om zich eens uit te leven op de kut van zijn patiënte. De eendenbek werd tevoorschijn gehaald en verdween diep in haar grot, om vervolgens extreem te worden opengeschroefd.

Daarbij werd weer elke stap gefotografeerd en vastgelegd. Voor zijn slavin werd het nu ook serieus minder plezierig. Was het eerst nog een act die Sandra opvoerde, nu was ze oprecht aan het snuiven en zuchten toen de eendenbek zeer ver werd opengedraaid en haar kut uiterst ver werd opengesperd.

Omdat Henri ook alles met een camera wilde vastleggen duurde het ook extra lang voor haar en ze slaakte een zucht van verlichting toen het apparaat weer uit haar kut werd gehaald.

Dat was echter weer niet voor lang. Het van haar kutsap kletsnatte roestvrijstalen geval werd onmiddellijk in haar aars geduwd en nu spartelde Sandra echt een beetje tegen. Dat was niet fijn. Ze voorzag dat de eendenbek weer extreem zou worden opengeschroefd. En inderdaad Henri schroefde het apparaat lekker open, maar goddank niet zo ver als hij in haar kut had gedaan.

Toch stond weldra haar aarsgat ook wagenwijd open en keek de toeschouwer, achter de camera, tot diep in haar ingewanden. Keurig roze en schoon. Weer werd de camera er bij gepakt en vanuit alle hoeken en standen schoot de cameraman zijn plaatjes.

Op afstand, in close up. Er kwam bijna macro fotografie aan te pas en weer droomde Henri van ringetjes op bijzondere plaatsen. De eendenbek werd, gelukkig voor de kreunende en steunende slavin, weer verwijderd. Er kwam nu verbandgaas tevoorschijn in grote hoeveelheden. Rollen verbandgaas en wel van uitstekende en rekbare kwaliteit. Henri begon zijn slavin daar niet slechts mee te verbinden … nee het snoerde er haar ferme tieten heerlijk mee in. Een bijzondere bondage dus met verbandgaas en weldra stond haar beide melkfabriekjes fier overeind, maar dat was nog niet genoeg.

Pleisters kwamen er tevoorschijn en weldra zaten er op elke tepel, kruislings twee pleisters geplakt. Tijd voor een paar opnames. Nu was ook haar soppende spleetje weer aan de beurt en weer kwam de rol pleisters tevoorschijn. Sandra kon nog altijd niets zien van wat haar meester allemaal deed, voorbereidde, uitvoerde, maar gelaten wachtte ze af.

Met wat kunst en vliegwerk trok Henri haar linkerschaamlip stevig uit, legde deze tegen haar bovenbeen en zette hem daar vast met een forse pleister.

Ook de rechterschaamlip werd uitgerekt en tegen haar andere been vastgetaped en dus lag zijn slavin nu met een door pleisters opengehouden roze, glanzende oester in afwachting van het vervolg.

Schudden met die hap Haar kut nodigde natuurlijk nu wel heel erg uit om deze te vullen en dat deed Henri dan ook. Het begon nog tamelijk onschuldig met een buisje pilletjes -ze waren immers nog altijd in een dokterspraktijk-, maar het werd al snel wat groter.

Daartoe ging Henri over op objecten die niets met de artsenpraktijk te maken hadden. Steeds weer kwam de camera tevoorschijn om de plaatjes te schieten. De slavin geheel vastgebonden. De borsten ingesnoerd met verbandgaas, de tepels afgeplakt met pleisters, gekneveld en geblinddoekt met nog meer verband en haar pruim opengesperd en vastgezet met pleisters.

Het was te mooi om niet te fotograferen. Henri was zich al snel aan het ontwikkelen tot pornofotograaf. Hij pakte dit keer een stevige dildo, maakte hem goed nat en plaatste hem voor haar ruimschoots geopende grot. Moeiteloos gleed het roze gevaarte naar binnen en het onderlijf van de slavin verzwolg de roze staaf vrijwel helemaal.

Henri zette de trilstaaf op vol vermogen aan en pakte weer een rol pleisters. Onverbiddelijk plakte hij met het tape de dildo diep in haar pruim vast, het tape daarbij aan haar buik en billen vastzettend.

Met twee forse, kruislings geplaatste pleisters bleef de dildo diep in haar oester trillend zitten. Daar lag Sandra dan, trillend en wel en nog was het niet genoeg. Henri pakte er nog een kleinere dildo bij, maakte deze met glijmiddel ook weer glad en plaatste deze tegen haar kontgat.

Door het glijmiddel, maar vooral doordat zijn slavin zo geil was gleed dildo nummer twee super gemakkelijk haar reet binnen. Beide dildo's gleden van binnen langs elkaar en Henri voelde aan de tweede dildo het getril van de eerste, maar uiteraard zette hij ook dildo nummer twee gewoon op vol vermogen aan en plakte hem ook vast. Nu lag zijn slavin zichtbaar te schudden met twee trillende neplullen in haar onderlijf en al snel kwam ze klaar.

Omdat Henri nog maar net was begonnen met fotograferen, liet hij de pikkies in kut en kont lekker aan staan en begon op zijn gemak te fotograferen. Sandra lag heftig zwetend -wat was dat een geil gezicht- in de stoel te trillen en zich weer opnieuw naar een hoogtepunt te werken.

Daar kon ze niets aan doen. Dat ging vanzelf, maar god wat was dat lekker. Minutenlang maakte Henri uiterst zorgvuldig zijn plaatjes en niet alleen van haar soppende spleet of krampende kont. Nee ook haar door zweet glanzende borsten of haar kwijlende mond werden op de gevoelige plaat vastgelegd.

Eindeloos genoot de slavin van haar behandeling en Henri van de aanblik van dit geile mormel; Zijn slavin! Ook toen er genoeg foto's waren gemaakt liet hij zijn slavin lekker zitten met de dildo's in het onderlijf.

Hij pakte zelf een stoel trok zijn broek naar beneden en begon heerlijk loom aan zijn pik te sjorren. Zijn stoel was aan het voeteneind van de gynaecologenstoel geplaatst en dus keek hij recht tegen haar dampende pruim en zuigende kont aan.

Het was een wereldse aanblik vond Henri en genoot er met volle teugen van. Alleen dit was al om waanzinnig geil van te worden en dan was hun avontuur nog altijd maar net begonnen. Zijn voorhuid schoof langzaam heen en weer over de kop van zijn eikel, maar Henri rukte niet te hard aan zijn pik om klaar te komen. Hij kende zijn beperkingen en wilde vanavond nog meer.

De slavin daarentegen kon het niet tegenhouden en kwam voor zijn ogen weer klaar. Haar kut droop van het geile kutsap, in grote hoeveelheden geproduceerd tijdens haar orgasme. Het zag er geil uit, het rook geil en toen Henri er even aan likte proefde het ook geil. Aan de reactie op zijn likwerk te zien was de slavin in zijn geheel ook supergeil, maar dat was te verwachten natuurlijk.

De strip is klaar “Mooi zo. De dildo's werden uit kut en kont getrokken. Hoewel getrokken niet de juiste omschrijving is. Nadat de pleisters waren verwijderd gleden de kunststof lullen als vanzelf uit haar kont en nog sneller uit haar kletsnatte kut. Tussentijds bleef Henri foto's maken. Zijn fotostrip was nog niet compleet en dus was elke handeling er één die gevolgd werd door het schieten van de plaatjes.

Het 'afpellen' van zijn slavin verliep dan ook niet erg snel. Na haar kut waren de tepels aan de beurt. Met een snelle ruk trok Henri de pleisters van haar tieten en dat gaf een korte heftige pijn uiteraard, maar zijn slavin gaf geen krimp.

Het verbandgaas rond haar borsten liet een spoor achter waar de heerlijke bollen ingesnoerd waren geweest en éénmaal los, schoven ze beide ook een beetje naar de zijkant van haar weelderige lijf. Uiteindelijk verdween ook het verband voor haar ogen en de knevel in haar mond om ten slotte los gemaakt te worden van de stoel.

Toch bleef ze nog even liggen in opdracht van 'de arts'. Ze durfde immers geen bezwaren meer te maken. En de slecht opgerolde restanten van het verbandgaas werden in haar kut gepropt en pas toen mocht ze gaan staan. Uit haar zompige poes hingen nu hele slierten van de rollen verbandgaas. Het zag er niet uit, maar Henri fotografeerde elke detail. Na deze opnames printte hij snel 1 van de foto's uit en fotografeerde zijn slavin terwijl zij deze te zien kreeg. Haar opengesperde kut op de foto met haar gezicht toen nog zichtbaar in beeld liet niets aan twijfel over.

In de strip zou de arts zijn dreigementen uiten. Vertel niemand van onze SM uitspattingen en dan zet ik deze foto van jou niet op internet. De opnames van een huilende Sandra waren het lastigst. Er moest een spuitje aan te pas komen om water in haar ogen te spuiten dat dan weer meteen er uitstroomde als tranen. Haar make-up onderstreepte haar verdriet en dat was de bedoeling. Nu werd de camera op statief geplaatst en met een lang koord realiseerde Henri een op afstand bedienbare ontspanner, zodat hij zelf ook op de foto kon.

Zijn slavin moest, het verbandgaas nog bungelend tussen haar benen, de arts pijpen. Met betraand gezicht kweet ze zich van haar taak. Ze zakte op haar knieën, ritste de gulp van de arts open en wipte de grote staaf uit zijn broek. Ook zijn ballen haalden ze er uit en begon als opgedragen aan zijn pik te zuigen. Elke moment werd vastgelegd door Henri die in 1 hand de ontspanner bediende.

Heerlijk bewerkte ze zijn pik en zoog zoveel als mogelijk van zijn gezwollen lid in haar verpleegstersbekkie naar binnen. Ze masseerde zijn ballen en knabbelde op zijn eikel en Henri voelde wel aan dat als hij zo door ging er al snel gespoten zou worden. Dat was nog effe niet de bedoeling. Nadat zijn lul dan ook nog enkele malen tot in de keel van zijn verpleegster was verdwenen gaf de arts opdracht aan haar om op de grond te gaan zitten.

Op handen en knieën en dan de kont omhoog door haar schouders op de grond te leggen. Ze bood nu haar kut en kont wel zeer duidelijk aan aan haar 'weldoener'. De man die haar had kunnen ontslaan maar haar de kans gaf zich te in haar vak te blijven bekwamen en daarbij haar arts ook een dienst te bewijzen.

Weer eerst foto's maken en daarna zijn pik tegen haar kut plaatsen, zelfontspanner in de hand en langzaam die ferme pik in haar zalige scheur duwen. Langzaam begon de arts zijn verpleegster te neuken en met betraand gezicht onderging zij de vernedering gebruikt te worden door deze man om haar baan veilig te stellen. Ze zou er wel aan moeten wennen.

In de strip dan uiteraard. Steeds als Henri dreigde klaar te komen trok hij zijn pik uit haar pruim en begon aan het verplaatsen van de camera. Zo bereikte hij dat hij veel en veel langer van de knijpende en melkende kut van zijn slavin kon genieten en dat er meer en betere foto's kwamen voor de strip, genomen uit allerhande hoeken.

En dus stond dit keer de camera pal achter de kont van beide toen hij zijn lul weer in de soppende spleet van de slavin liet verdwijnen. De camera klikte toen de eikel tegen de sappige kut tikte en klikte toen de ballen van Henri bijna tegen de buik van Sandra kletste. Zijn slurf schoot in en uit haar slurpende oester en de damp kwam er af.

Stomend, briesend en pompend neukte de arts zijn verpleegster tegen de grond. Haar tieten stuiterend tegen de vloer. Maar nog was het niet genoeg. Zijn oog was gevallen op haar derde oog. Het uitnodigende sterretje van de slavin werd het volgende doelwit van de arts en nu plaatste hij zijn paarsrode, vette gezwollen eikel tegen haar kont en drukte meteen door naar binnen.

Zijn hele lul schoof meteen tot aan zijn zak in haar opgerekte kont. De slavin kon een welgemeende kreun niet onderdrukken, maar ontving weldra de pik van Henri ruimhartig in haar riante achterste. In en uit schoof de lekkere lul van Henri in de volle kont van zijn slavin. Nu hield hij zich niet in en besloot dat de fotoshoot zou eindigen met een zaadlekkende kont van de verpleegster.

Pompend werkte hij zich naar een zaadlozing, zich intussen nauwelijks bewust van het feit dat zijn slavin een orgasme nabij was en stiekem klaar lag te komen. Haar sluitspier trok zich bij dit hoogtepunt samen en dus melkte ze zijn pik heerlijk uit. Henri liet zich dan ook gaan. Hij spoot uiteindelijk haar reet geweldig vol. Op de tippelzone worden hoertjes misleidt, verkracht en daarna zwaar mishandeld. Jonge vrouwen worden gruwelijk verkracht, ondergekalkt, vernederd en geslagen.

Overzicht van de meest geweldadige rape films. Het bekijken is op eigen risico! Bevat zeer schokkende beelden! Gestoorde mannen hebben het gemunt op labiele jonge meisjes, ze worden bruut verkracht, vernederd en als oud vuil achter gelaten! Sonja wordt na een avond stappen door twee mannen meegesleurd en gruwelijk misbruikt. Ze wordt meegesleurd en gruwelijk verkracht. Het was een koude avond. Emma, een meid van begin 20, met mooie strakke borsten, blond krullend haar en pure blauwe ogen, was onderweg naar huis van haar werk naar het kleine flatje waar ze samen met haar vriend woonde.

Haar vriend, Tim, had opdracht gegeven om op het toilet op haar werk haar slipje uit te doen Op een zonnige dag ging ik naar het strand. Een luchtig jurkje aan en sandaaltjes met een klein hakje. M'n slipje had ik voor het gemak maar thuisgelaten, veel te zweterig, net als m'n bh. Ik voelde een warm zomerbriesje langs m'n haar en tussen m'n benen strijken. Vandaag was een goede dag om in een duinpannetje Robin is een vrijgezel, hij had haar al eerder gezien.

Zij, brunette was pas in de straat komen wonen met twee kinderen een jongen en een meisje. Haar schatte hij rond de veertig jaar maar dat was haar niet af te zien. Een getraind lichaam maar niet echt gespierd. Vandaag, een warme zomerdag, besloot Robin in Fotomodel Veroniek wordt verkracht in de parking! Veroniek had er een zware dag opzitten als fotomodel maar goed het karwei was weer geklaard.

Grote amandelvormige groene ogen gaven haar een mediterrane look en dat was ook zo. Half Italiaans en half Ik ben Harold en ik wil schrijven over mijn 21ste verjaardag. Die dag heb ik een hoer verkracht. Ik heb er ontzettend veel spijt van, maar elke keer als ik terug denk aan die nacht, dan krijg ik een stijve lul. Sinds die dag kan ik ook niet meer klaarkomen van gewone porno, maar alleen nog van Het was 's avonds tegen Normaal ben ik niet bang uitgevallen maar deze keer voelde het niet prettig aan.

Ik dacht in mij zelf kom meid stel je niet aan wat kan

melktieten slavin zoekt meester