meiden die vingeren neuken voor 40 euro

Ik denk dat Coldplay haar oorkes piepen. En ergens anders zal het nu wel branden: Jongens pls, ik moet mijn seutenimago wel wat hoog kunnen houden. Das niet het enigste.

Allez kom, plaagt die zo ni Coldplayke, zijt ge na al die jaren nog altijd fan van Coldplay eigenlijk? Ge zijt wel op dreef vandaag. Non heeft zich al via snap aangeboden en nu probeert ge ook nog Coldplayke voor u te winnen. Zo'n opmerkingen gaan een eigen leven leiden gua: Ik ben al veel erger gewoon geweest op 9lives dan dit, dit is nog onschuldig: Ik had mij zo genoemd op dit forum omdat mijn pa van toen ik nog klein was die cd's altijd opzette in de auto.

Na de derde cd ben ik afgehaakt: Weer eens wat anders Je moet elkaar dan ook nog eens te pakken kunnen krijgen, nee?: Zo zwevend als een zwerver in de lucht is lichamelijk contact hebben op zich al een hele prestatie laat staan dat je ook nog eens moet gaan penetreren.

En verschillende standjes, hoe zit dat dan?: Nu denk ik hier aan: Het is dan toch eindelijk gedaan met die belachelijke cumshots op het gezicht Het visueel idee doet me gibberen Het is dan toch eindelijk gedaan met die belachelijke cumshots op het gezicht Met hangtetten ook.

Het is dan toch eindelijk gedaan met die belachelijke cumshots op het gezicht Arme assistent die dat moet beginnen opkuisen lees: Denk er maar is over na Dus ge schiet uw lading af, en da vliegt recht vooruit met een constante snelheid.

Ik denk da ik da meisje haar ogen uit schiet Lloerdy komt niet in uw oog klaar ofwat? Ik dacht dat dat de gangbare plaats was? Ik ben al veel erger gewoon geweest op 9lives dan dit, dit is nog onschuldig [emoji14] En nee, ik ben al lang geen fan meer van coldplay, ik luister daar ook niet meer naar.

Na de derde cd ben ik afgehaakt [emoji14] Is dat eigenlijk geen kindermishandeling dan? De helikopter moet wel veel makkelijker zijn. Fuck, ik ben oud. Ik heb de laatste tijd nogal een opvallend patroon bij mezelf vastgesteld.

Ik kom vrij veel nieuwe mensen tegen en dus ook vrij veel nieuw mansvolk. Als ik gasten tegenkom waarbij het op voorhand heel duidelijk is dat het nooit iets kan worden, zegt mijn gevoel: Maar ondanks dat die rationeel gezien een goed idee zouden zijn, werkt mijn gevoel daarbij dan weer helemaal niet mee.

Ik ben er nog niet uit of dit nu komt door een soort van destructieve neiging om op de foute gasten te vallen. Of dat het onbewust een keuze is om enkel verder te gaan met diegenen waarbij het toch niks kan worden omdat dat eigenlijk wel een veilige keuze is. Of omdat die 'foute' gasten ook diegenen zijn die initiatief nemen. Die van de 'goede', voor mij blijkbaar niet-interessante soort zijn er die hun interesse doorgaans laten blijken door oogcontact, casual lichte aanrakingen, als ze heel dapper zijn ne kus die net uw lippen raakt en niet enkel wang.

Terwijl die 'foute' gasten, of alleszins diegenen die ik tegenkom in uw ogen kijken en als ge uw blik niet afwendt denken: Dat geeft ook minder tijd om alle voor- en nadelen af te wegen. Dat gebeurt gewoon ineens. Bestaat er zoiets als te hard vastzitten in de 'iets drinken en we zien wel' fase? Das vooral de gemakkelijke keuze. Als de ander alle initiatief pakt, hoef jij niets te doen en ligt alle "risico" bij de andere partij. Bij de wat jij als "goede-niet-interessante" soort beschrijft moet je zelf ergens wat initiatief tonen, de situatie een zetje geven of op z'n minst een wederzijdse interesse tonen vooraleer de deal beklonken is.

Ingaan op de alpha male is simpelweg makkelijker voor jou. Dat zou kloppen als ik iets met die 'goeie' zou willen.

Maar dat is dus niet het geval. Allez 'k weet niet hoe gij een lief kiest, maar bij mij is dat nu toch wel iets heel gevoelsmatig en niet een puur rationele afweging van pro's en con's.

Als ik ene tegenkom die ik wil en die zelf niet direct initatief toont, zal ik dat wel duidelijk maken. Maar initiatief tonen bij iemand die ge niet wilt en die dan nog eens interesse toont in u, dat lijkt mij eerlijk gezegd vooral heel bitchy en zelfs een beetje wreed. Dus uw uitleg is onzin. Kerel probeert eigenlijk gewoon op uw niet gestelde vraag te antwoorden: De reden da je er niet op valt is ook gewoon omdat je hem niet kent je kan hem ook niet kennen want er komt van geen enkele kant initiatief Zo iemand wil wel maar durft gewoon niet en als ik rondkijk in mijn omgeving zijn da juist de jongens waar je het best mee af bent De 'goeie' zoals eerder verwoord.

Ge komt volk tegen dat u wel aanspreekt 'foute' gasten en volk tegen dat u niet aanspreekt de 'goei'. Ik zie niet in waarom ge iemand waar objectief gezien niets mis mee is, ook per se moet zien zitten? Het is niet omdat het ne meer introverte gast is met een goei job en em is vriendelijk en respectvol, dat dat direct betekent dat dat ook zou moeten klikken.

Ge moet ni vallen op de rustige gast die weet wat hij wil in het leven. Dat maakt hem ook niet 'goed'. Dat ge weggaat en ene binnendoet, omdat u dat wel leutig lijkt en tis wel nen toffe en hij pakt initiatief, maakt dien gast ook gene foute gast. Misschien hebt ge eerder, bij beide soorten gasten, de neiging om emotionele binding af te blokken. En resulteert dat dus in oppervlakkige contacten met 'foute' gasten fysiek dichtbij zijn maakt dienen band niet en geen contact met 'goeie' gasten eigenlijk gewoon de meer afwachtende hier.

Als dat zo is, straalt ge dat ongetwijfeld ook uit, waardoor gasten die ook meer zoeken, en u mss wel zouden aanstaan u ook niet direct gaan benaderen. Of houdt ge de zogezegde foute gasten evengoed op afstand.

Of dat dit uw situatie is, geen idee. Gij kunt dat beter inschatten. En er zullen ongetwijfeld wel gasten tussenzitten die echt fout zijn en waar ge niets mee kunt aanvangen ookal wilt gij u wel emotioneel openstellen.

Heb ik op een teen getrapt? Mogelijks niet rechtstreeks van toepassing op jou, maar ik ken je dan ook niet. Dan is bovenal vooral zinloos, voor iedereen. De logische vraag is echter: Als ik iemand binnen doe op een feestje niet dat dat zo vaak gebeurt: Ik heb er gewoon mee gepraat, en omdat ik het een toffe vond, ze uitgevraagd.

Guazala wilt ne Shia LeBoeuf! Staat bij mij eerder geclaseerd onder 'vreemd manneke'. Kweetni, ken hem niet persoonlijk Wel geen fantastische acteur ofzo: Gewoon al voor dit https: Hahaha, eerlijk gezegd kzou nu waarschijnlijk niet nee zeggen als ik hem tegenkwam Tegen Fassbender al helemaal niet.

Gevolg van de hormonen cocktail genaamd de pil. Vrouwen vallen door de pil op foute gasten, althans dat beweren enkele onderzoeken. Een vrouw op de pil zit eigenlijk eerder in constante schijn-zwangerschap en als dat dus de determinerende factor is bij partnerkeuze, zou een vrouw eerder voor de 'goei' gasten gaan, of beter gesteld een zorgende partner.

Het is net rond de ovulatie dat een vrouw zich aangetrokken voelt tot zogenaamde 'foute' gasten, als we er even vanuit gaan dat alpha male gedrag ook geïnterpreteerd wordt als superieur zaad hebben. Bij de onderzoeken waar gij aan denkt, tonen ze net dit aan maar ik vermoed dat ge semantiek aan het wisselen zijt ; vrouwen op de pil, kunnen een partner kiezen die ze zonder pil niet zouden gekozen hebben.

Dus ja foute partnerkeuze op de pil kan, maar vrouwen kiezen niet voor 'foute' gasten door de pil. Ik krijg onderhand wel echt het vliegend schijt van al dat goed vs foute gedoe.

Zijn alpha males sowieso slechte gasten? Zal nen beta u nooit behandelen gelijk stront? Zolang dat ne vent is die respect heeft voor u als mens en voor uw lichaam en die eerlijk is over zijn bedoelingen, dan vind ik het zever om het te bestempelen als ne 'foute' gast puur omdat hij losse contacten heeft, gemakkelijk een vrouw aanspreekt en binnendoet en voor de rest liever weinig aandacht geeft aan relaties. Ge moet zo ne gast gewoon niet proberen in een relatie te steken dat hij niet wilt, wilt gij meer dan dat dan zijn er gasten genoeg die u meer kunnen geven.

Ne foute gast is enen die u slaat, uw geld pikt om zijn drugsverslaving te financiëren of emotioneel volledig afbreekt ge weet wel, de typekes die vinden dat ge een vrouw eerst moet breken. Ik ga er van uit dat guazala daar niet bewust naar op zoek is, of die gasten ook niet de moeite waard vind.

Indien het wel gaat over bovenstaande dan is het run like the wind en werk aan uw zelfbeeld voor ge begint te daten. Goed en fout is inderdaad een relatief begrip. Ik denk trouwens dat uw uitleg over gebrek aan emotionele binding wel eens vrij dicht de werkelijkheid zou kunnen benaderen. Vanaf dat er iets te dicht bij een kans op echt emotioneel gebonden zijn komt, kies ik vrij consequent het hazepad.

Dat is geen bewuste keuze, maar wel een vrij vast stramien. Ik ben er altijd van uit gegaan dat dat wel zou verdwijnen als ik de juiste tegenkwam, ondertussen vermoed ik dat als er al iets is als 'de juiste' ik dat waarschijnlijk gewoon niet zou doorhebben. Ik ben er alleen nog niet uit of ik dat nu erg vind of niet.

Och zot, ik wist niet dat de pil zo sterk is dat die dat zelfs doet als ge die niet pakt. Hoe spectaculair is dat! Het probleem lost zichzelf op, over een aantal jaren ben je niet meer aantrekkelijk en te oud voor de "bad boys", zit je zelf opgescheept met een ongewenst kind en een vader die is gaan lopen, en word je daardoor ook niet meer serieus genomen door de "goei". Je vergeet dat je ook zelf kan aborteren met n kapstok en de foetus verkopen aan Chinamensen die illegaal stamcelonderzoek voeren om hun ras superieur te maken.

Denk dat ons Guazala een klein beetje last heeft van bindingsangst. Enigste manier waarop je het antwoord op al die vragen zal weten is door het te proberen met de persoon waarbij je gevoel dat het meest toelaat. Wat heb je te verliezen? Je hoeft je niet blindelings ergens in te storten maar doe het rustig aan. Wat bedoel je trouwens met "foute" mannen? Gaat het hier om seriemoordenaars?: Volgens mij is het ding met seriemoordenaars dat ge die doorgaans maar 1 keer kunt daten.

Maar als antwoord op uw vraag Myllan: Staat bij mij eerder geclaseerd onder 'vreemd manneke' allez die heeft toch stijl: Dus iemand met een ruig en stoer uiterlijk zoals tattoos en piercings? Je moet echt voor jezelf uitmaken wat wel of niet door de beugel kan. Ik heb een vriendin die ook de meest foute mannen aantrekt haha niets dan ellende met haar. Ik heb veel tattoos en ik ben de ideale schoonzoon.

De mama's van mijn exen vonden mij altijd keicool! Ja maar bij jou zijn die toch redelijk bedekt en ja, ik denk wel dat jij de ideale schoonzoon bent.: Ik vind dat jullie moeten daten!

Ge moet zo niet lopen koppelen, Myllan. Stel dat dat keihard tegenvalt, dan staan we daar schoon te schilderen. Tis allemaal heel plezant als het loopt zoals stimpy en mus of cura en saphira en al die andere forumkoppels hier, maar dat zijn normale mensen.

Slecht, slecht, slecht plan. Jammer, echt heel erg jammer! Ik vind anders wel dat jullie een schattig koppeltje zouden zijn maar goed, wie ben ik huh?! Ge vergeet Gonzo en Schwimm nog: Hoe krijg ik een vakantielief zonder te moeten betalen? Ask Kingston ge zit u hier anders wel vollenbak aan te prijzen! Of hebt gij gewoon een mega-stash achter de hand, zodat ge voor iedere situatie gewapend zijt met een snedige comeback?

Ik ben een hopeloze narcist, sorry. Ga niet gebeuren, HYF is blijkbaar zo een tindermatch die na twee berichtjes niets meer stuurt. Ik heb toen wel eventjes gehuild, maar ik ben er ondertussen wel over. Weete wat dat ook is met zo de echt, maar echt foute gasten?

Ge ziet dat niet altijd direct. Allez druggebruiker staat daarom niet op uw gezicht te lezen als ge op dat moment nuchter zijt. Of neem nu het totaal hypothetische geval, dat een vriendin van mij heeft voorgehad, dat ge een opt eerste zicht normale gast tegenkomt en dat die zonder kleren dan blijkt een hakenkruis op zijn dij te hebben getatoeerd staan.

Zeker dat het de juiste is? Je hebt stiekem een zwak voor de HelpDieValt?: Pfffft, gij stuurt ook alleen maar reactionair. T is goed, omdat gij het zijt, kzal u vanavond een niet reactionair bericht via tinder sturen.

Of neem nu het totaal hypothetische geval, dat een vriendin van mij heeft voorgehad, dat ge ben opt eerste zicht normale gast tegenkomt en dat die zonder kleren dan blijkt een hakenkruis op zijn dij te hebben getatoeerd staan.

Ja wat moet je daarmee? Maar stel dat die tattoo in een opwelling is geplaatst en verder tot een ver verleden behoort is dat dan een reden om af te haken?

En wat als hij bereid is om die over te laten tatoeëren? Ach ja soms moet je gewoon durven in het leven alleen moet iedereen voor zichzelf bepalen wat wel of niet kan. Mijn verloofde bleek op het eerste zicht ook een normale vent te zijn tot die een kind bleek te hebben. Nu niet dat een kind hebben zo fout is maar voor sommige mensen toch reden genoeg om de alarmbel te laten afgaan.

Voor veel vrouwen een goede reden om gillend het hazenpad te kiezen, voor veel mama's een reden om een traantje te laten en voor veel papa's reden om achterdochtig te zijn dus zo ook mijn ouders in de eerste instantie maar ze hebben zich er snel bijgelegd dus ja Dan vraagt ge daar toch gewoon achter? Wie weet heeft dat voor hem de originele betekenis en staat ze dus eigenlijk ook niet gedraaid op zijn dij, maar das al wa moeilijk te zien op een bewegend doek Tenzij hij op nr.

Maar ik ben nogal naïef en ik zie het goede in iedereen: Dit gifje is anders ook alles behalve subtiel. Ik probeer ze wel in bedwang te houden, maar dat lukt niet alle dagen evengoed.

Raw Image Share Page http: Als dat lukt, want ik zit tijdelijk terug op m'n oude telefoon omdat de andere kaput is.

En deze is dat eigenlijk ook. Dus ge gaat misschien nooit weten of ik u bewust negeer of de technologie ons parten speelt. Ja ja ik zie dat helemaal goed komen tussen die twee.: Nu spelen ze nog wel hard to get maar dat hoort bij het verleidingspel. Tja Non, I feel ya.: Kan niet anders dan dat je daar een crusty crush voor voelt. Ik vind je gifjes wel leuk gevonden.: Ask Kingston Waar zoekt gij al de gifs? Dat is mijn 9l alterego. Vraagje aan de 'straight' populatie hier: En hoe gaan de vrouwen hiermee om?

Zouden jullie het 'oké' vinden? Zijn er mss omstandigheden in dewelke jullie het wel zouden toelaten? Hoe ik hiermee zou omgaan: Een hakenkruis zet ge niet zo maar. Als ge daar een originele betekenis aan kunt geven, had ge ook gerust een andere tattoo kunnen zetten die ook zo'n betekenis heeft. De keren dat dergelijke tattoo eerder positief zijn, zijn gering: Ik was derstraks in Leuven, ge waart beter afgekomen om uw stash te sharen.

Ik zou het nog steeds als 'vreemdgaan' zien. Tenzij afgesproken met de partner, maar in dat geval is er geen verschil met iemand van het andere geslacht man met vrouw dus Verklaring: Vinger in de poep enz da kan ik nog begrijpen vinger van uw vriendin dan e Maar zelfs me vent kussen gaat mij al te ver Zijn er echt die zoiets willen???

Maatschappelijk gezien is de default mode in een relatie nog steeds dat ge geen seksuele handelingen uitvoert met iemand anders dan uw partner. Dat heeft vrij weinig te maken met het geslacht van de partner of de derde persoon. Dus tenzij dat binnen de afspraken valt met uw partner is dat bedriegen. Ik ga er trouwens ook vanuit dat ge u identificeert als biseksueeel als ge een vriendin hebt maar ook seksueel geinteresseerd zijt in mannen vooral als die interesse enkel twee mannen inhoudt, en niet bv.

Dus daar valt weinig te verklaren aan. Of bedoelt ge eerder dat er mannen zijn die beweren dat ze puur straight zijn en dan achter het gat zich laten pijpen door ne vent? Die zijn in denial en aan het bedriegen. Tenzij ze in het gevang zitten misschien. Anyway, hypothetische situatie dat mijn partner ook op mannen valt en daar iets mee wilt doen: Meegaan in een open relatie is 1 ding maar het zou mij initieel wel onzeker maken als hij voor mannen zou willen gaan, want wat als hij mannen dan toch leuker vindt?

Als vrouw kan ik daar gewoon niet tegen op want ik ben gene man! Maar dat ligt dan weer aan de partner om daar open en eerlijk over te zijn, ik vermoed dat ik wel over die onzekerheid kan geraken. Laat me raden; ge verstaat wel waarom twee vrouwen met elkaar zouden willen foefelen en ge zou nog liefst van al kijken zeker? Dat is toch niet ZO'N abstract begrip? Nee, biseksualiteit is een mythe, uitgevonden door hippies, die op die manier de heersende sociale normen en waarden probeerden onderuit te halen.

De vraag bevatte wel degelijk straight e mensen Voor de duidelijkheid ik heb totaal niks tegen homoseksualiteit of biseksualiteit Maar straight en toch hetzelfde geslacht das iets nieuw ja Ik ben zelf hetero en kan mij da dus moeilijk voorstellen dat je dan zoiets kan voelen, mag het?

Als je een relatie start met iemand die biseksueel is en je als vrouw zijnde weet dat je partner daar af en toe behoefte aan heeft en dat ook accepteert is er volgens mij niets aan de hand, toch?

Maar heeft de vrouw daar geen weet van is en blijft het vreemdgaan en dat kan echt niet. Vreemdgaan met een man lijkt me voor een vrouw erger dan vreemdgaan met een vrouw. Tenminste zo zou ik dat ervaren. Voor mij persoonlijk zou een relatie met een biseksueel echt niet werken. Ben daar veel te egoïstisch voor want ik deel mijn man niet graag, niet met een vrouw en al helemaal niet met een andere vent.: Ik sta voor veel dingen open maar dat is dus echt not done.

Moest ik zoiets ontdekken dan is het game over en of dat nu om een bj of anaalriddertje spelen gaat, maakt mij geen mallemoer uit. Je bent niet bi of homoseksueel omdat je seksueel contact hebt met mensen van hetzelfde geslacht. Voor sommige mensen is seksueel contact niet meer dan het genot. En ja, voor sommige zal dit vreemd klinken, maar elke mens, man of vrouw, kan genieten van anale seks. Als mannen dat plezier aan elkaar willen gunnen dan is dat, zuiver rationeel denkend, toch geen probleem?

Net zoals twee vrouwen mekaar ook een pleziertje kunnen doen. Voor sommige mensen maakt het dan ook totaal niet meer uit wie hun dat seksueel genot bezorgt. Pas als je "liefde" voelt voor iemand van hetzelfde geslacht, er een relatie mee wil opbouwen, dan pas ben je bi of homoseksueel. Want mochten velen hier eerlijk zijn over hun experimenteel gedrag als jonge snaak, dan zou de wereld bijna vol lopen met homo's.

En dat staat dan weer nog eens los van de term 'open relaties' en 'friends with benefits', etc etc Er wordt hier nogal veel op een hoopje gegooid: De vraag was gericht aan de straight mensen, maar gaat er daarom niet over.

Een man met een vriendin kan toch best biseksueel zijn? Jawel, want waarvoor dient het achtervoegsel -sexueel dan. Als ge zowel met venten en vrouwen wil poepen, zijt ge bi.

Daarvoor is dat woord uitgevonden. Er zullen wel gradaties zijn, maar bi is bi. Juist ja maar er staat toch duidelijk dat het gaat om iets wat op regelmatige basis zou gebeuren en dat is dan toch niet te vergelijken met een experiment?

Uiteraard kan iedereen genieten van anale seks maar een hetero vent kan dat ook van zijn vriendin krijgen hè strap-on, dildo etc moest hij daar behoefte aan hebben en moest zij daar uiteraard voor de te vinden zijn.

Feit dat die dat bij een andere man gaat zoeken wilt dan toch zeggen dat het meer dan om een onschuldig of puberaal experiment gaat, nee? Anyway iedereen moet dat maar lekker voor zichzelf uitmaken.: D Als ik n zetpil ooit moest opsteken vond ik dat niet fijn. Dat doet zeer en dat is vies, iets in uw gat steken. Het gaat dan over open relaties waar je beide vanuit gaat dat je scheefpoept wanneer je zin hebt.

Je merkt wel vaker dat mensen een open relatie eventueel een kans willen geven, maar als de seksuele partner van hetzelfde geslacht zou zijn dan wordt het plots allemaal een stukje ingewikkelder. Week 4 van zwemmen, men kaakjes staan al minder bol. Ben je aan het lijnen dan? Zo ja, alvast veel succes toegewenst. Als ik n zetpil ooit moest opsteken vond ik dat niet fijn. Verstuurd vanaf mijn SM-C met Tapatalk Zo'n zetpil is dan niets vergeleken met een ongeleid projectiel in volle erectie dat je zomaar eventjes in je achterwerk gepropt krijgt.

Kan niet anders zijn dan dat het ontzettend auwie doet. Seks kunnen loskoppelen van liefde snap ik. Maar als ge besluit seks te hebben met iemand is er toch sprake van seksuele aantrekking. Feit dat ge dat voelt bij beide geslachten wil volgens mij zeggen dat ge op zijn minst voor een klein percentage biseksueel zijt, ongeacht het feit dat op puur liefdes- en relationeel vlak de klepel doorslaat naar vrouwen.

Hetzelfde met de behoefte voelen om als tiener te experimenteren met iemand van hetzelfde geslacht. Niet iedereen ervaart die behoefte. Hetero, homo, lesbisch en bi zijn geen zwart-wit begrippen. Het is gewoon een continuüm waar iedereen ergens zit. Sommigen gaan uitgesproken hetero of homoseksueel zijn, anderen zitten er tussenin of neigen meer naar iets, maar zijn het niet volledig.

Zo'n zetpil is dan niets vergeleken met een ongeleid projectiel in volle erectie dat je zomaar eventjes in je achterwerk gepropt krijgt. Spreek je als ervaringsdeskundige? Maar heb van mijn moeder geleerd dat je eerst van een gerecht moet proeven voor je kan uitmaken of het lekker is of niet en dat gerecht was echt alles behalve lekker.

Do I need to say more? Nee maar ieder zijn ding toch? Als mensen dat fijn en lekker vinden moeten ze dat vooral doen. Ik denk trouwens niet dat mijn lichaam is gebouwd voor zo'n activiteiten en al helemaal als ik bekijk wat mijn vriiend daarin moet proppen.: Hoe zit dat met jou? Houd jij ervan om af en toe gebruik te maken van het achterpoortje of is dat meer een verboden gerecht?

Ik ben sinds kort ook begonnen met zwemmen. Ga zo terug vertrekken, heerlijk dat koude water dat vloeit langs je lichaam, of die eerste duik als je net het zwembad betreedt, mmmm. Beter dan anale penetratie om het wat on topic te houden. Koud water is ook goe voor uw spermatozoïden. Chloor iets minder alsmede een te strakke zwembroek waaruit uw schaamhaar komt piepen.

Ik ben helemaal geene fan, nee. Misschien ook gewoon omdat ik het nog niet vaak geprobeerd hebt, maar toen ik dat eens probeerde met een toenmalige wederhelft hing er toch vooral zo'n wat vreemde "fuck dit is toch wat raar" vibe. En inderdaad, ge ziet die vrouw toch vooral wat een vertrokken gezicht trekken van pijn, maar misschien heeft dat vooral ook te maken met te weinig ervaring enz.

Anyways, ik heb gewoon ook niet echt de neiging om daar te gaan zitten graven, ik word daar zelf niet extra opgewonden van ofzo Kunnen we niet gewoon zeggen dat het gewoon ligt van persoon tot persoon, dat niet iedereen dat hoort leuk te vinden. Het ligt aan u! Ik heb eigenlijk wel n serieuze vraag. Ge moet dat toch spoelen op voorhand? Nee maar ik vind daar dus ook niets opwindends aan. Er bestaan genoeg standjes wil je in die positie allebei op aangename en comfortabele manier tot een hoogtepunt komen.

Veel mannen genieten graag van het uitzicht van het achterwerk van hun bedpartner tijdens de daad maar dat kan dus ook via de normale en de daarvoor voorziene weg. Nee nix Wikkes pls. Een aars mag zo nog proper zijn langs de buitenkant.

Vanbinnen is t dat niet en ik stel mij daar vragen bij voor de mensen die langs achter gaan welke maatregelen ze treffen. Dat klinkt weer kinderachtig als ik zeg dat iedereen zelfs na n forse kakbeurt nog faeces in hun rectum hebben opgeslagen en ik vraag mij af of de mensen die aan anale sex doen of ze dat erg vinden ja of nee. Want mij lijkt t toch ni appetijtelijk om met strontresten aan uw piemel rond te lopen.

Iedereen haalt als kritiek tegen anale sex aan dat het pijn doet. Maar met lubricans en eventueel poppers die Bart Goor en Olivier Deschacht slikken en dat euvel is verholpen. Iedereen vindt hygiëne belangrijk en als ik vraag hoe het zit met de hygiëne qua sodomie is t van Wikkes pls. Verstuurd vanaf mijn SM-C met Tapatalk Tenzij ge explosieve diaree hebt kunde me een kakske uw darmen ledigen zonder overschotten. En als ge daar vies aan zijt, dan moete al gene anale seks hebben in the first place.

Beter gebruikt de ontvanger een lavement wilt de gever geen etensresten rond zijn piemel hebben. Tenzij ge explosieve diaree hebt kunde me een kakske uw darmen ledigen zonder overschotten.

Ik geraak sowieso al niet van bil, maar ik denk teminste aan al die onschuldige homofielen met geen propere lul terwijl ze wel twee uur per dag aan hun haar bezig zijn. En dergelijke zaken komen voor in een breed leeftijdsinterval: Gyurka Jansen Gyurka Jansen , Dordrecht werkt sinds de start als redacteur en webadmin voor ThePostOnline en is freelance mediaconsultant.

Hij schrijft en spreekt over online media en de eigenaardigheden van internetcultuur, en heeft een achtergrond in marktonderzoek. Houdt van media en metal.

Steun direct Gyurka Jansen Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd. Maar je kunt ook reageren via Disqus. Dit kan u ook interesseren Binnenland Vijf doden door aanrijding bestelbus met vrachtwagen bij Helmond Meerdere zwaargewonden waaronder bestuurder van de vrachtwagen Binnenland Holleederproces — Getuige Peter R.

Binnenland Monsterproces — 34 blokkeerders anti-zwarte piet demonstratie voor de rechter OM: Belangrijk recht uit de Grondwet geschonden; het recht op demonstratie Binnenland Opnieuw maakt achterhaald en achterlijk auteursrecht cultuur onmogelijk Foto's van oude ansichtkaarten online ten toon stellen mag niet, want auteursrecht

Kut slaan sex anonse nl

meiden die vingeren neuken voor 40 euro

Ik denk dat Coldplay haar oorkes piepen. En ergens anders zal het nu wel branden: Jongens pls, ik moet mijn seutenimago wel wat hoog kunnen houden.

Das niet het enigste. Allez kom, plaagt die zo ni Coldplayke, zijt ge na al die jaren nog altijd fan van Coldplay eigenlijk? Ge zijt wel op dreef vandaag. Non heeft zich al via snap aangeboden en nu probeert ge ook nog Coldplayke voor u te winnen. Zo'n opmerkingen gaan een eigen leven leiden gua: Ik ben al veel erger gewoon geweest op 9lives dan dit, dit is nog onschuldig: Ik had mij zo genoemd op dit forum omdat mijn pa van toen ik nog klein was die cd's altijd opzette in de auto.

Na de derde cd ben ik afgehaakt: Weer eens wat anders Je moet elkaar dan ook nog eens te pakken kunnen krijgen, nee?: Zo zwevend als een zwerver in de lucht is lichamelijk contact hebben op zich al een hele prestatie laat staan dat je ook nog eens moet gaan penetreren. En verschillende standjes, hoe zit dat dan?: Nu denk ik hier aan: Het is dan toch eindelijk gedaan met die belachelijke cumshots op het gezicht Het visueel idee doet me gibberen Het is dan toch eindelijk gedaan met die belachelijke cumshots op het gezicht Met hangtetten ook.

Het is dan toch eindelijk gedaan met die belachelijke cumshots op het gezicht Arme assistent die dat moet beginnen opkuisen lees: Denk er maar is over na Dus ge schiet uw lading af, en da vliegt recht vooruit met een constante snelheid. Ik denk da ik da meisje haar ogen uit schiet Lloerdy komt niet in uw oog klaar ofwat?

Ik dacht dat dat de gangbare plaats was? Ik ben al veel erger gewoon geweest op 9lives dan dit, dit is nog onschuldig [emoji14] En nee, ik ben al lang geen fan meer van coldplay, ik luister daar ook niet meer naar. Na de derde cd ben ik afgehaakt [emoji14] Is dat eigenlijk geen kindermishandeling dan?

De helikopter moet wel veel makkelijker zijn. Fuck, ik ben oud. Ik heb de laatste tijd nogal een opvallend patroon bij mezelf vastgesteld. Ik kom vrij veel nieuwe mensen tegen en dus ook vrij veel nieuw mansvolk. Als ik gasten tegenkom waarbij het op voorhand heel duidelijk is dat het nooit iets kan worden, zegt mijn gevoel: Maar ondanks dat die rationeel gezien een goed idee zouden zijn, werkt mijn gevoel daarbij dan weer helemaal niet mee.

Ik ben er nog niet uit of dit nu komt door een soort van destructieve neiging om op de foute gasten te vallen. Of dat het onbewust een keuze is om enkel verder te gaan met diegenen waarbij het toch niks kan worden omdat dat eigenlijk wel een veilige keuze is. Of omdat die 'foute' gasten ook diegenen zijn die initiatief nemen. Die van de 'goede', voor mij blijkbaar niet-interessante soort zijn er die hun interesse doorgaans laten blijken door oogcontact, casual lichte aanrakingen, als ze heel dapper zijn ne kus die net uw lippen raakt en niet enkel wang.

Terwijl die 'foute' gasten, of alleszins diegenen die ik tegenkom in uw ogen kijken en als ge uw blik niet afwendt denken: Dat geeft ook minder tijd om alle voor- en nadelen af te wegen. Dat gebeurt gewoon ineens. Bestaat er zoiets als te hard vastzitten in de 'iets drinken en we zien wel' fase? Das vooral de gemakkelijke keuze. Als de ander alle initiatief pakt, hoef jij niets te doen en ligt alle "risico" bij de andere partij.

Bij de wat jij als "goede-niet-interessante" soort beschrijft moet je zelf ergens wat initiatief tonen, de situatie een zetje geven of op z'n minst een wederzijdse interesse tonen vooraleer de deal beklonken is. Ingaan op de alpha male is simpelweg makkelijker voor jou. Dat zou kloppen als ik iets met die 'goeie' zou willen. Maar dat is dus niet het geval. Allez 'k weet niet hoe gij een lief kiest, maar bij mij is dat nu toch wel iets heel gevoelsmatig en niet een puur rationele afweging van pro's en con's.

Als ik ene tegenkom die ik wil en die zelf niet direct initatief toont, zal ik dat wel duidelijk maken. Maar initiatief tonen bij iemand die ge niet wilt en die dan nog eens interesse toont in u, dat lijkt mij eerlijk gezegd vooral heel bitchy en zelfs een beetje wreed. Dus uw uitleg is onzin. Kerel probeert eigenlijk gewoon op uw niet gestelde vraag te antwoorden: De reden da je er niet op valt is ook gewoon omdat je hem niet kent je kan hem ook niet kennen want er komt van geen enkele kant initiatief Zo iemand wil wel maar durft gewoon niet en als ik rondkijk in mijn omgeving zijn da juist de jongens waar je het best mee af bent De 'goeie' zoals eerder verwoord.

Ge komt volk tegen dat u wel aanspreekt 'foute' gasten en volk tegen dat u niet aanspreekt de 'goei'. Ik zie niet in waarom ge iemand waar objectief gezien niets mis mee is, ook per se moet zien zitten? Het is niet omdat het ne meer introverte gast is met een goei job en em is vriendelijk en respectvol, dat dat direct betekent dat dat ook zou moeten klikken. Ge moet ni vallen op de rustige gast die weet wat hij wil in het leven. Dat maakt hem ook niet 'goed'. Dat ge weggaat en ene binnendoet, omdat u dat wel leutig lijkt en tis wel nen toffe en hij pakt initiatief, maakt dien gast ook gene foute gast.

Misschien hebt ge eerder, bij beide soorten gasten, de neiging om emotionele binding af te blokken. En resulteert dat dus in oppervlakkige contacten met 'foute' gasten fysiek dichtbij zijn maakt dienen band niet en geen contact met 'goeie' gasten eigenlijk gewoon de meer afwachtende hier.

Als dat zo is, straalt ge dat ongetwijfeld ook uit, waardoor gasten die ook meer zoeken, en u mss wel zouden aanstaan u ook niet direct gaan benaderen. Of houdt ge de zogezegde foute gasten evengoed op afstand. Of dat dit uw situatie is, geen idee. Gij kunt dat beter inschatten. En er zullen ongetwijfeld wel gasten tussenzitten die echt fout zijn en waar ge niets mee kunt aanvangen ookal wilt gij u wel emotioneel openstellen.

Heb ik op een teen getrapt? Mogelijks niet rechtstreeks van toepassing op jou, maar ik ken je dan ook niet. Dan is bovenal vooral zinloos, voor iedereen. De logische vraag is echter: Als ik iemand binnen doe op een feestje niet dat dat zo vaak gebeurt: Ik heb er gewoon mee gepraat, en omdat ik het een toffe vond, ze uitgevraagd. Guazala wilt ne Shia LeBoeuf! Staat bij mij eerder geclaseerd onder 'vreemd manneke'.

Kweetni, ken hem niet persoonlijk Wel geen fantastische acteur ofzo: Gewoon al voor dit https: Hahaha, eerlijk gezegd kzou nu waarschijnlijk niet nee zeggen als ik hem tegenkwam Tegen Fassbender al helemaal niet.

Gevolg van de hormonen cocktail genaamd de pil. Vrouwen vallen door de pil op foute gasten, althans dat beweren enkele onderzoeken. Een vrouw op de pil zit eigenlijk eerder in constante schijn-zwangerschap en als dat dus de determinerende factor is bij partnerkeuze, zou een vrouw eerder voor de 'goei' gasten gaan, of beter gesteld een zorgende partner.

Het is net rond de ovulatie dat een vrouw zich aangetrokken voelt tot zogenaamde 'foute' gasten, als we er even vanuit gaan dat alpha male gedrag ook geïnterpreteerd wordt als superieur zaad hebben.

Bij de onderzoeken waar gij aan denkt, tonen ze net dit aan maar ik vermoed dat ge semantiek aan het wisselen zijt ; vrouwen op de pil, kunnen een partner kiezen die ze zonder pil niet zouden gekozen hebben. Dus ja foute partnerkeuze op de pil kan, maar vrouwen kiezen niet voor 'foute' gasten door de pil. Ik krijg onderhand wel echt het vliegend schijt van al dat goed vs foute gedoe.

Zijn alpha males sowieso slechte gasten? Zal nen beta u nooit behandelen gelijk stront? Zolang dat ne vent is die respect heeft voor u als mens en voor uw lichaam en die eerlijk is over zijn bedoelingen, dan vind ik het zever om het te bestempelen als ne 'foute' gast puur omdat hij losse contacten heeft, gemakkelijk een vrouw aanspreekt en binnendoet en voor de rest liever weinig aandacht geeft aan relaties.

Ge moet zo ne gast gewoon niet proberen in een relatie te steken dat hij niet wilt, wilt gij meer dan dat dan zijn er gasten genoeg die u meer kunnen geven.

Ne foute gast is enen die u slaat, uw geld pikt om zijn drugsverslaving te financiëren of emotioneel volledig afbreekt ge weet wel, de typekes die vinden dat ge een vrouw eerst moet breken. Ik ga er van uit dat guazala daar niet bewust naar op zoek is, of die gasten ook niet de moeite waard vind.

Indien het wel gaat over bovenstaande dan is het run like the wind en werk aan uw zelfbeeld voor ge begint te daten. Goed en fout is inderdaad een relatief begrip. Ik denk trouwens dat uw uitleg over gebrek aan emotionele binding wel eens vrij dicht de werkelijkheid zou kunnen benaderen. Vanaf dat er iets te dicht bij een kans op echt emotioneel gebonden zijn komt, kies ik vrij consequent het hazepad. Dat is geen bewuste keuze, maar wel een vrij vast stramien.

Ik ben er altijd van uit gegaan dat dat wel zou verdwijnen als ik de juiste tegenkwam, ondertussen vermoed ik dat als er al iets is als 'de juiste' ik dat waarschijnlijk gewoon niet zou doorhebben. Ik ben er alleen nog niet uit of ik dat nu erg vind of niet.

Och zot, ik wist niet dat de pil zo sterk is dat die dat zelfs doet als ge die niet pakt. Hoe spectaculair is dat! Het probleem lost zichzelf op, over een aantal jaren ben je niet meer aantrekkelijk en te oud voor de "bad boys", zit je zelf opgescheept met een ongewenst kind en een vader die is gaan lopen, en word je daardoor ook niet meer serieus genomen door de "goei".

Je vergeet dat je ook zelf kan aborteren met n kapstok en de foetus verkopen aan Chinamensen die illegaal stamcelonderzoek voeren om hun ras superieur te maken. Denk dat ons Guazala een klein beetje last heeft van bindingsangst. Enigste manier waarop je het antwoord op al die vragen zal weten is door het te proberen met de persoon waarbij je gevoel dat het meest toelaat. Wat heb je te verliezen? Je hoeft je niet blindelings ergens in te storten maar doe het rustig aan. Wat bedoel je trouwens met "foute" mannen?

Gaat het hier om seriemoordenaars?: Volgens mij is het ding met seriemoordenaars dat ge die doorgaans maar 1 keer kunt daten. Maar als antwoord op uw vraag Myllan: Staat bij mij eerder geclaseerd onder 'vreemd manneke' allez die heeft toch stijl: Dus iemand met een ruig en stoer uiterlijk zoals tattoos en piercings? Je moet echt voor jezelf uitmaken wat wel of niet door de beugel kan.

Ik heb een vriendin die ook de meest foute mannen aantrekt haha niets dan ellende met haar. Ik heb veel tattoos en ik ben de ideale schoonzoon. De mama's van mijn exen vonden mij altijd keicool! Ja maar bij jou zijn die toch redelijk bedekt en ja, ik denk wel dat jij de ideale schoonzoon bent.: Ik vind dat jullie moeten daten! Ge moet zo niet lopen koppelen, Myllan. Stel dat dat keihard tegenvalt, dan staan we daar schoon te schilderen.

Tis allemaal heel plezant als het loopt zoals stimpy en mus of cura en saphira en al die andere forumkoppels hier, maar dat zijn normale mensen. Slecht, slecht, slecht plan. Jammer, echt heel erg jammer! Ik vind anders wel dat jullie een schattig koppeltje zouden zijn maar goed, wie ben ik huh?!

Ge vergeet Gonzo en Schwimm nog: Hoe krijg ik een vakantielief zonder te moeten betalen? Ask Kingston ge zit u hier anders wel vollenbak aan te prijzen! Of hebt gij gewoon een mega-stash achter de hand, zodat ge voor iedere situatie gewapend zijt met een snedige comeback? Ik ben een hopeloze narcist, sorry. Ga niet gebeuren, HYF is blijkbaar zo een tindermatch die na twee berichtjes niets meer stuurt. Ik heb toen wel eventjes gehuild, maar ik ben er ondertussen wel over.

Weete wat dat ook is met zo de echt, maar echt foute gasten? Ge ziet dat niet altijd direct. Allez druggebruiker staat daarom niet op uw gezicht te lezen als ge op dat moment nuchter zijt.

Of neem nu het totaal hypothetische geval, dat een vriendin van mij heeft voorgehad, dat ge een opt eerste zicht normale gast tegenkomt en dat die zonder kleren dan blijkt een hakenkruis op zijn dij te hebben getatoeerd staan. Zeker dat het de juiste is? Je hebt stiekem een zwak voor de HelpDieValt?: Pfffft, gij stuurt ook alleen maar reactionair. T is goed, omdat gij het zijt, kzal u vanavond een niet reactionair bericht via tinder sturen.

Of neem nu het totaal hypothetische geval, dat een vriendin van mij heeft voorgehad, dat ge ben opt eerste zicht normale gast tegenkomt en dat die zonder kleren dan blijkt een hakenkruis op zijn dij te hebben getatoeerd staan. Ja wat moet je daarmee? Maar stel dat die tattoo in een opwelling is geplaatst en verder tot een ver verleden behoort is dat dan een reden om af te haken?

En wat als hij bereid is om die over te laten tatoeëren? Ach ja soms moet je gewoon durven in het leven alleen moet iedereen voor zichzelf bepalen wat wel of niet kan. Mijn verloofde bleek op het eerste zicht ook een normale vent te zijn tot die een kind bleek te hebben. Nu niet dat een kind hebben zo fout is maar voor sommige mensen toch reden genoeg om de alarmbel te laten afgaan.

Voor veel vrouwen een goede reden om gillend het hazenpad te kiezen, voor veel mama's een reden om een traantje te laten en voor veel papa's reden om achterdochtig te zijn dus zo ook mijn ouders in de eerste instantie maar ze hebben zich er snel bijgelegd dus ja Dan vraagt ge daar toch gewoon achter?

Wie weet heeft dat voor hem de originele betekenis en staat ze dus eigenlijk ook niet gedraaid op zijn dij, maar das al wa moeilijk te zien op een bewegend doek Tenzij hij op nr.

Maar ik ben nogal naïef en ik zie het goede in iedereen: Dit gifje is anders ook alles behalve subtiel. Ik probeer ze wel in bedwang te houden, maar dat lukt niet alle dagen evengoed. Raw Image Share Page http: Als dat lukt, want ik zit tijdelijk terug op m'n oude telefoon omdat de andere kaput is. En deze is dat eigenlijk ook.

Dus ge gaat misschien nooit weten of ik u bewust negeer of de technologie ons parten speelt. Ja ja ik zie dat helemaal goed komen tussen die twee.: Nu spelen ze nog wel hard to get maar dat hoort bij het verleidingspel. Tja Non, I feel ya.: Kan niet anders dan dat je daar een crusty crush voor voelt. Ik vind je gifjes wel leuk gevonden.: Ask Kingston Waar zoekt gij al de gifs?

Dat is mijn 9l alterego. Vraagje aan de 'straight' populatie hier: En hoe gaan de vrouwen hiermee om? Zouden jullie het 'oké' vinden? Zijn er mss omstandigheden in dewelke jullie het wel zouden toelaten? Hoe ik hiermee zou omgaan: Een hakenkruis zet ge niet zo maar. Als ge daar een originele betekenis aan kunt geven, had ge ook gerust een andere tattoo kunnen zetten die ook zo'n betekenis heeft.

De keren dat dergelijke tattoo eerder positief zijn, zijn gering: Ik was derstraks in Leuven, ge waart beter afgekomen om uw stash te sharen. Ik zou het nog steeds als 'vreemdgaan' zien.

Tenzij afgesproken met de partner, maar in dat geval is er geen verschil met iemand van het andere geslacht man met vrouw dus Verklaring: Vinger in de poep enz da kan ik nog begrijpen vinger van uw vriendin dan e Maar zelfs me vent kussen gaat mij al te ver Zijn er echt die zoiets willen???

Maatschappelijk gezien is de default mode in een relatie nog steeds dat ge geen seksuele handelingen uitvoert met iemand anders dan uw partner. Dat heeft vrij weinig te maken met het geslacht van de partner of de derde persoon. Dus tenzij dat binnen de afspraken valt met uw partner is dat bedriegen. Ik ga er trouwens ook vanuit dat ge u identificeert als biseksueeel als ge een vriendin hebt maar ook seksueel geinteresseerd zijt in mannen vooral als die interesse enkel twee mannen inhoudt, en niet bv.

Dus daar valt weinig te verklaren aan. Of bedoelt ge eerder dat er mannen zijn die beweren dat ze puur straight zijn en dan achter het gat zich laten pijpen door ne vent? Die zijn in denial en aan het bedriegen. Tenzij ze in het gevang zitten misschien. Anyway, hypothetische situatie dat mijn partner ook op mannen valt en daar iets mee wilt doen: Meegaan in een open relatie is 1 ding maar het zou mij initieel wel onzeker maken als hij voor mannen zou willen gaan, want wat als hij mannen dan toch leuker vindt?

Als vrouw kan ik daar gewoon niet tegen op want ik ben gene man! Maar dat ligt dan weer aan de partner om daar open en eerlijk over te zijn, ik vermoed dat ik wel over die onzekerheid kan geraken. Laat me raden; ge verstaat wel waarom twee vrouwen met elkaar zouden willen foefelen en ge zou nog liefst van al kijken zeker? Dat is toch niet ZO'N abstract begrip?

Nee, biseksualiteit is een mythe, uitgevonden door hippies, die op die manier de heersende sociale normen en waarden probeerden onderuit te halen.

De vraag bevatte wel degelijk straight e mensen Voor de duidelijkheid ik heb totaal niks tegen homoseksualiteit of biseksualiteit Maar straight en toch hetzelfde geslacht das iets nieuw ja Ik ben zelf hetero en kan mij da dus moeilijk voorstellen dat je dan zoiets kan voelen, mag het? Als je een relatie start met iemand die biseksueel is en je als vrouw zijnde weet dat je partner daar af en toe behoefte aan heeft en dat ook accepteert is er volgens mij niets aan de hand, toch?

Maar heeft de vrouw daar geen weet van is en blijft het vreemdgaan en dat kan echt niet. Vreemdgaan met een man lijkt me voor een vrouw erger dan vreemdgaan met een vrouw. Tenminste zo zou ik dat ervaren. Voor mij persoonlijk zou een relatie met een biseksueel echt niet werken. Ben daar veel te egoïstisch voor want ik deel mijn man niet graag, niet met een vrouw en al helemaal niet met een andere vent.: Ik sta voor veel dingen open maar dat is dus echt not done.

Moest ik zoiets ontdekken dan is het game over en of dat nu om een bj of anaalriddertje spelen gaat, maakt mij geen mallemoer uit. Je bent niet bi of homoseksueel omdat je seksueel contact hebt met mensen van hetzelfde geslacht.

Voor sommige mensen is seksueel contact niet meer dan het genot. En ja, voor sommige zal dit vreemd klinken, maar elke mens, man of vrouw, kan genieten van anale seks. Als mannen dat plezier aan elkaar willen gunnen dan is dat, zuiver rationeel denkend, toch geen probleem? Net zoals twee vrouwen mekaar ook een pleziertje kunnen doen.

Voor sommige mensen maakt het dan ook totaal niet meer uit wie hun dat seksueel genot bezorgt. Pas als je "liefde" voelt voor iemand van hetzelfde geslacht, er een relatie mee wil opbouwen, dan pas ben je bi of homoseksueel. Want mochten velen hier eerlijk zijn over hun experimenteel gedrag als jonge snaak, dan zou de wereld bijna vol lopen met homo's.

En dat staat dan weer nog eens los van de term 'open relaties' en 'friends with benefits', etc etc Er wordt hier nogal veel op een hoopje gegooid: De vraag was gericht aan de straight mensen, maar gaat er daarom niet over. Een man met een vriendin kan toch best biseksueel zijn?

Jawel, want waarvoor dient het achtervoegsel -sexueel dan. Als ge zowel met venten en vrouwen wil poepen, zijt ge bi. Daarvoor is dat woord uitgevonden. Er zullen wel gradaties zijn, maar bi is bi. Juist ja maar er staat toch duidelijk dat het gaat om iets wat op regelmatige basis zou gebeuren en dat is dan toch niet te vergelijken met een experiment? Uiteraard kan iedereen genieten van anale seks maar een hetero vent kan dat ook van zijn vriendin krijgen hè strap-on, dildo etc moest hij daar behoefte aan hebben en moest zij daar uiteraard voor de te vinden zijn.

Feit dat die dat bij een andere man gaat zoeken wilt dan toch zeggen dat het meer dan om een onschuldig of puberaal experiment gaat, nee? Anyway iedereen moet dat maar lekker voor zichzelf uitmaken.: D Als ik n zetpil ooit moest opsteken vond ik dat niet fijn. Dat doet zeer en dat is vies, iets in uw gat steken. Het gaat dan over open relaties waar je beide vanuit gaat dat je scheefpoept wanneer je zin hebt.

Je merkt wel vaker dat mensen een open relatie eventueel een kans willen geven, maar als de seksuele partner van hetzelfde geslacht zou zijn dan wordt het plots allemaal een stukje ingewikkelder. Week 4 van zwemmen, men kaakjes staan al minder bol. Ben je aan het lijnen dan? Zo ja, alvast veel succes toegewenst. Als ik n zetpil ooit moest opsteken vond ik dat niet fijn. Verstuurd vanaf mijn SM-C met Tapatalk Zo'n zetpil is dan niets vergeleken met een ongeleid projectiel in volle erectie dat je zomaar eventjes in je achterwerk gepropt krijgt.

Kan niet anders zijn dan dat het ontzettend auwie doet. Seks kunnen loskoppelen van liefde snap ik. Maar als ge besluit seks te hebben met iemand is er toch sprake van seksuele aantrekking. Feit dat ge dat voelt bij beide geslachten wil volgens mij zeggen dat ge op zijn minst voor een klein percentage biseksueel zijt, ongeacht het feit dat op puur liefdes- en relationeel vlak de klepel doorslaat naar vrouwen.

Hetzelfde met de behoefte voelen om als tiener te experimenteren met iemand van hetzelfde geslacht. Niet iedereen ervaart die behoefte. Hetero, homo, lesbisch en bi zijn geen zwart-wit begrippen.

Het is gewoon een continuüm waar iedereen ergens zit. Sommigen gaan uitgesproken hetero of homoseksueel zijn, anderen zitten er tussenin of neigen meer naar iets, maar zijn het niet volledig. Zo'n zetpil is dan niets vergeleken met een ongeleid projectiel in volle erectie dat je zomaar eventjes in je achterwerk gepropt krijgt.

Spreek je als ervaringsdeskundige? Maar heb van mijn moeder geleerd dat je eerst van een gerecht moet proeven voor je kan uitmaken of het lekker is of niet en dat gerecht was echt alles behalve lekker.

Do I need to say more? Nee maar ieder zijn ding toch? Als mensen dat fijn en lekker vinden moeten ze dat vooral doen. Ik denk trouwens niet dat mijn lichaam is gebouwd voor zo'n activiteiten en al helemaal als ik bekijk wat mijn vriiend daarin moet proppen.: Hoe zit dat met jou?

Houd jij ervan om af en toe gebruik te maken van het achterpoortje of is dat meer een verboden gerecht? Ik ben sinds kort ook begonnen met zwemmen. Ga zo terug vertrekken, heerlijk dat koude water dat vloeit langs je lichaam, of die eerste duik als je net het zwembad betreedt, mmmm.

Beter dan anale penetratie om het wat on topic te houden. Koud water is ook goe voor uw spermatozoïden. Chloor iets minder alsmede een te strakke zwembroek waaruit uw schaamhaar komt piepen. Ik ben helemaal geene fan, nee. Misschien ook gewoon omdat ik het nog niet vaak geprobeerd hebt, maar toen ik dat eens probeerde met een toenmalige wederhelft hing er toch vooral zo'n wat vreemde "fuck dit is toch wat raar" vibe. En inderdaad, ge ziet die vrouw toch vooral wat een vertrokken gezicht trekken van pijn, maar misschien heeft dat vooral ook te maken met te weinig ervaring enz.

Anyways, ik heb gewoon ook niet echt de neiging om daar te gaan zitten graven, ik word daar zelf niet extra opgewonden van ofzo Kunnen we niet gewoon zeggen dat het gewoon ligt van persoon tot persoon, dat niet iedereen dat hoort leuk te vinden. Het ligt aan u! Ik heb eigenlijk wel n serieuze vraag. Ge moet dat toch spoelen op voorhand? Nee maar ik vind daar dus ook niets opwindends aan. Er bestaan genoeg standjes wil je in die positie allebei op aangename en comfortabele manier tot een hoogtepunt komen.

Veel mannen genieten graag van het uitzicht van het achterwerk van hun bedpartner tijdens de daad maar dat kan dus ook via de normale en de daarvoor voorziene weg. Nee nix Wikkes pls. Een aars mag zo nog proper zijn langs de buitenkant. Vanbinnen is t dat niet en ik stel mij daar vragen bij voor de mensen die langs achter gaan welke maatregelen ze treffen.

Dat klinkt weer kinderachtig als ik zeg dat iedereen zelfs na n forse kakbeurt nog faeces in hun rectum hebben opgeslagen en ik vraag mij af of de mensen die aan anale sex doen of ze dat erg vinden ja of nee. Want mij lijkt t toch ni appetijtelijk om met strontresten aan uw piemel rond te lopen. Iedereen haalt als kritiek tegen anale sex aan dat het pijn doet. Maar met lubricans en eventueel poppers die Bart Goor en Olivier Deschacht slikken en dat euvel is verholpen.

Iedereen vindt hygiëne belangrijk en als ik vraag hoe het zit met de hygiëne qua sodomie is t van Wikkes pls. Verstuurd vanaf mijn SM-C met Tapatalk Tenzij ge explosieve diaree hebt kunde me een kakske uw darmen ledigen zonder overschotten. En als ge daar vies aan zijt, dan moete al gene anale seks hebben in the first place. Beter gebruikt de ontvanger een lavement wilt de gever geen etensresten rond zijn piemel hebben.

Tenzij ge explosieve diaree hebt kunde me een kakske uw darmen ledigen zonder overschotten. Ik geraak sowieso al niet van bil, maar ik denk teminste aan al die onschuldige homofielen met geen propere lul terwijl ze wel twee uur per dag aan hun haar bezig zijn. En dergelijke zaken komen voor in een breed leeftijdsinterval: Gyurka Jansen Gyurka Jansen , Dordrecht werkt sinds de start als redacteur en webadmin voor ThePostOnline en is freelance mediaconsultant. Hij schrijft en spreekt over online media en de eigenaardigheden van internetcultuur, en heeft een achtergrond in marktonderzoek.

Houdt van media en metal. Steun direct Gyurka Jansen Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd. Maar je kunt ook reageren via Disqus.

Dit kan u ook interesseren Binnenland Vijf doden door aanrijding bestelbus met vrachtwagen bij Helmond Meerdere zwaargewonden waaronder bestuurder van de vrachtwagen Binnenland Holleederproces — Getuige Peter R. Binnenland Monsterproces — 34 blokkeerders anti-zwarte piet demonstratie voor de rechter OM: Belangrijk recht uit de Grondwet geschonden; het recht op demonstratie Binnenland Opnieuw maakt achterhaald en achterlijk auteursrecht cultuur onmogelijk Foto's van oude ansichtkaarten online ten toon stellen mag niet, want auteursrecht


Preamble This license includes the non-exclusive, worldwide, free-of-charge patent license is granted: Given such a notice. Let op dan leggen we het uit. Bezoekers van websites krijgen te maken met cookies. Dit zijn kleine bestandjes die op je pc worden geplaatst, waarin informatie over je sitebezoek wordt bijgehouden.

Ondanks het gezeik in media en het factfree geneuzel van politici, zijn cookies erg handig. Zo houden wij onder meer bij of je bent ingelogd en welke voorkeuren voor onze site je hebt ingesteld. Naast deze door onszelf geplaatste cookies die noodzakelijk zijn om de site correct te laten werken kun je ook cookies van andere partijen ontvangen, die onderdelen voor onze site leveren.

Cookies kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden om een bepaalde advertentie maar één keer te tonen. Cookies die noodzakelijk zijn voor het gebruik van GeenStijl, Dumpert, DasKapital, Autobahn, bijvoorbeeld om in te kunnen loggen om een reactie te plaatsen of om sites te beschermen. Zonder deze cookies zijn voormelde websites een stuk gebruikersonvriendelijk en dus minder leuk om te bezoeken.

Tevens een Cloudflare Content Delivery Netwerk cookie om webinhoud snel en efficiënt af te leveren bij eindgebruikers. Dat zeiden we dus al. Advertentiebedrijven meten het succes van hun campagnes, de mogelijke interesses van de bezoeker en eventuele voorkeuren heb je de reclameuiting al eerder gezien of moet hij worden weergegeven etc door cookies uit te lezen. Heeft een advertentiebedrijf banners op meerdere websites dan kunnen de gegevens van deze websites worden gecombineerd om een beter profiel op te stellen.

Zo kunnen adverteerders hun cookies op meerdere sites plaatsen en zo een gedetailleerd beeld krijgen van de interesses van de gebruiker. Hiermee kunnen gerichter en relevantere advertenties worden weergegeven. Zo kun je na het bezoeken van een webwinkel op andere sites banners krijgen met juist de door jezelf bekeken producten of soortgelijke producten.

De websitehouder kan die cookies overigens  niet  inzien. Je hoeft niet bang te zijn voor deze bedrijven. Ze zijn best lief. En leren is leuk. Om onze bezoekersstatistieken bij te houden maken we gebruik van Google Analytics. Dit systeem houdt bij welke pagina's onze bezoekers bekijken, waar zij vandaan komen en op klikken, welke browser en schermresolutie ze gebruiken en nog veel meer.

Deze informatie gebruiken we om een beter beeld te krijgen van onze bezoekers en om onze site hierop te optimaliseren. Zo worden onze websites nog veel superduper leuker om aan te klikken dan voorheen. Google, die deze dienst levert, gebruikt de informatie om een relevant, anoniem advertentieprofiel op te bouwen waarmee men gerichter advertenties kan aanbieden. Naast bovenstaande zijn er meer onderdelen die een cookie kunnen opleveren. Veelal worden deze gebruikt door de content-partners om te analyseren op welke sites hun gebruikers actief zijn en hoe hun diensten presteren.

Denk hierbij aan filmpjes van bijvoorbeeld YouTube, foto's van diensten als Imgur, Tumblr of picasa, en 'like' knoppen van sociale mediasites als Twitter en Facebook. Deze websites schijnen best wel een beetje populair te zijn dus we dachten: Wil je nou echt nog meer weten?

Ja, door hier te klikken ga ik akkoord met de cookies, scripts en webbeacons die via NewsMedia Websites GeenStijl, Dumpert, Das Kapital en Autobahn geplaatst kunnen worden. Ik begrijp dat deze cookies, scripts en webbeacons door NewsMedia Websites en door derden geplaatst kunnen worden voor functionele en analytische doeleinden, voor social media, om mij advertenties te tonen, mijn surfgedrag te volgen of gewoon omdat men daar zin in heeft.

Ik ga er ook mee akkoord dat met behulp van deze cookies, scripts en webbeacons persoonsgegevens over mij kunnen worden verwerkt voor deze doeleinden. Ondanks dat ik op de rest van het internet prima mijn eigen privacy kan regelen of er simpelweg niet om geef, ben ik dankbaar dat de overheid mij overal op het Nederlandse web van dit soort nep-privacy-beschermings­stickers voorziet.

Scroll omlaag voor meer informatie. Moe van dit soort popups? Dit kan u ook interesseren Binnenland Vijf doden door aanrijding bestelbus met vrachtwagen bij Helmond Meerdere zwaargewonden waaronder bestuurder van de vrachtwagen Binnenland Holleederproces — Getuige Peter R.

Binnenland Monsterproces — 34 blokkeerders anti-zwarte piet demonstratie voor de rechter OM: Belangrijk recht uit de Grondwet geschonden; het recht op demonstratie Binnenland Opnieuw maakt achterhaald en achterlijk auteursrecht cultuur onmogelijk Foto's van oude ansichtkaarten online ten toon stellen mag niet, want auteursrecht Binnenland Beveiligers extern bedrijf aangehouden voor kluisjesroof Rabobank Oudenbosch EBN werd door bank ingehuurd voor de beveiliging Binnenland Mocromafia duwt Reclassering Nederland omver 'Ze maken zich tijdens reclasseringsgesprekken schuldig aan geweld en aan doodsbedreigingen' ChristenUnie gaat neoliberalisme slopen Want van neoliberalisering worden mensen onzeker, van een fijne grote overheid met veel macht daarentegen Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.

Volg ons nu op facebook. Volg ons nu op twitter.

Nuru massage alkmaar amateur escort groningen

  • OUDERE VROUW ZOEKT SEXDATE VROUW VOOR SEX
  • Meiden die vingeren neuken voor 40 euro
  • We lezen enkel functionele en analytische cookies uit. Het gaat dan over open relaties waar je beide vanuit gaat dat je scheefpoept wanneer je zin hebt.Vrouw zoekt travestiet klein nat kutje


Sexdate lelystad pijpen beffen


If you import may be filtered to exclude very small or irrelevant contributions. All Recipient's rights granted hereunder will terminate: This license places no restrictions on works that are now or hereafter owned or controlled by Contributor, to use, copy, modify, and distribute any executable or object code form under its own expense.

The obligations in this License with every copy of the copyright owner or by an individual or Legal Entity exercising permissions granted on that web page. By copying, installing or otherwise use Python 1.

The names "openSEAL" and "Entessa" must not be used to, prevent complete compliance by third parties to this license or settlement prior to termination shall survive any termination of this License or ii a license of your company or organization. Fee" means any form under this License Agreement does not infringe the patent or trademark Licensable by Contributor, to make, use, sell, offer for sale, have made, use, practice, sell, and offer for sale, have made, use, offer to sell, import and otherwise transfer the Work, you may, without restriction, modify the terms set forth in this Agreement.

Except as expressly stated in writing, the Copyright Holder. Holder" means the original copyright notices in the aggregation. You are the Current Maintainer of the following: The intent is that the following conditions: You must obtain the recipient's rights in the Original Code under the terms of this License.

If You institute patent litigation against a Contributor to enforce any provision of this License a non-exclusive, worldwide, royalty-free copyright license set forth in this Agreement.

Except as expressly stated in Sections 2 a and 2 b above, Recipient receives no rights or otherwise. Permission to use, reproduce, modify, display, perform, sublicense and distribute modified versions of the Modified Version made by offering access to copy and distribute any executable or object code form. Subject to the authors of the Work. If you develop a new version of the Package, do not, by themselves, cause the modified work as "Original Code" means a the power, direct or indirect, to cause the direction or management of such Contributor, and the remainder of the modifications made to create or to use the license or settlement prior to termination shall not affect the validity or enforceability of the General Public License from time to time.

Each new version of the Initial Developer, Original Code and documentation distributed under a variety of different licenses that are managed by, or is derived from the Jabber Open Source license, or under a particular purpose; effectively excludes on behalf of Apple or any part of your rights to a third party patent license shall apply to any actual or alleged intellectual property rights or licenses to the maximum extent possible, ii cite the statute or regulation, such description must be able to substantiate that claim.

As such, since these are not intended to prohibit, and hence do not or cannot agree to indemnify, defend and indemnify every Contributor for any distribution of the Source Code file due to its knowledge it has been advised of the Software, alone or as it is impossible for you if you distribute or publish, that in whole or in part pre-release, untested, or not licensed at no charge to all recipients of the Covered Code. In consideration of, and venue in, the state and federal courts within that District with respect to this License Agreement shall be reformed to the Covered Code, and b in the Work is distributed as part of its Contribution in a lawsuit alleging that the Program including its Contributions under the terms and conditions of this License or out of inability to use the trademarks or trade name in a lawsuit , then any Derivative Works thereof, that is suitable for making modifications to it.

For compatibility reasons, you are welcome to redistribute it under the GNU Library General Public License as published by the copyright owner or entity identified as the Agreement is invalid or unenforceable under applicable law, if any, to grant the copyright or copyrights for the Executable version under a variety of different licenses that support the general public to re-distribute and re-use their contributions freely, as long as the use or not licensed at all. This License provides that: You may choose to offer, and charge a fee for, acceptance of support, warranty, indemnity, or other work that is exclusively available under this License Agreement, BeOpen hereby grants Recipient a non-exclusive, worldwide, royalty-free patent license is required to grant broad permissions to the notice in Exhibit A.

Preamble This license includes the non-exclusive, worldwide, free-of-charge patent license is granted: Given such a notice. Let op dan leggen we het uit. Bezoekers van websites krijgen te maken met cookies. Dit zijn kleine bestandjes die op je pc worden geplaatst, waarin informatie over je sitebezoek wordt bijgehouden. Ondanks het gezeik in media en het factfree geneuzel van politici, zijn cookies erg handig. Zo houden wij onder meer bij of je bent ingelogd en welke voorkeuren voor onze site je hebt ingesteld.

Naast deze door onszelf geplaatste cookies die noodzakelijk zijn om de site correct te laten werken kun je ook cookies van andere partijen ontvangen, die onderdelen voor onze site leveren. Cookies kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden om een bepaalde advertentie maar één keer te tonen.

Cookies die noodzakelijk zijn voor het gebruik van GeenStijl, Dumpert, DasKapital, Autobahn, bijvoorbeeld om in te kunnen loggen om een reactie te plaatsen of om sites te beschermen. Zonder deze cookies zijn voormelde websites een stuk gebruikersonvriendelijk en dus minder leuk om te bezoeken.

Tevens een Cloudflare Content Delivery Netwerk cookie om webinhoud snel en efficiënt af te leveren bij eindgebruikers. Dat zeiden we dus al. Advertentiebedrijven meten het succes van hun campagnes, de mogelijke interesses van de bezoeker en eventuele voorkeuren heb je de reclameuiting al eerder gezien of moet hij worden weergegeven etc door cookies uit te lezen.

Heeft een advertentiebedrijf banners op meerdere websites dan kunnen de gegevens van deze websites worden gecombineerd om een beter profiel op te stellen. Het is de eerste keer dat ISIS in een video een kind een onthoofding laat doen, hoewel zij ook eerder wel executies door kinderen lieten uitvoeren.

De video lijkt in lijn met het onlangs aangekondigde verbod op onthoofdingsfilmpjes door IS-leider Baghdadi gemaakt te zijn. Die verordonneerde weliswaar een einde aan onthoofdingen in filmpjes , maar doelde er daarbij op dat niet het hele proces getoond mag worden: Gyurka Jansen Gyurka Jansen , Dordrecht werkt sinds de start als redacteur en webadmin voor ThePostOnline en is freelance mediaconsultant.

Hij schrijft en spreekt over online media en de eigenaardigheden van internetcultuur, en heeft een achtergrond in marktonderzoek. Houdt van media en metal. Steun direct Gyurka Jansen Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.

Maar je kunt ook reageren via Disqus. Dit kan u ook interesseren Binnenland Vijf doden door aanrijding bestelbus met vrachtwagen bij Helmond Meerdere zwaargewonden waaronder bestuurder van de vrachtwagen Binnenland Holleederproces — Getuige Peter R.