mager meisje neuken gratis pje

..

Oude kut vingeren lesbo dokter

En dan niet één keer erover beginnen, maar keer. En dan nog vreemd vinden dat je geen reactie krijgt! Hoe diep wil je gaan? Het is zelfs totaal in strijd met de Islam, die stelt dat je je lichaam goed moet verzorgen en niet mag schaden of verminken.

Dit inderdaad weerzinwekkende "gebruik" dateert uit pre-Islamitische tijden, het is zo ongeveer de meest extreme vorm van onderdrukking van vrouwen door paranoide macho mannen, die men zich maar kan voorstellen of misschien juist liever niet. Ik ga er van uit dat LiveLeak niet met Wilders samenspant en een onafhankelijke overweging maakt.

Let ook op hun bron vermelding, geen politiewaarschuwing, geen onafhankelijke nieuwsdienst, nee, let op hoe ze het formuleren:. Following threats to our staff of a very serious nature, and some ill informed reports from certain corners of the British media that could directly lead to the harm of some of our staff.

Wat betekent dat, komt dit als een verrassing? Hun site staat vol met Pat Condell die waarschuwt hoe gemeen en gewelddadig moslims zijn, hoe kan dat dan dat ze dit niet voorzien hadden? Nog steeds staat de site vol met Pat Condell die waarschuwt voor gemene moslims, die hun vrouw slaan, en de persvrijheid bedreigen.

Waarom reageren die moslims niet daarop? Waarom maken ze geen korte metten emt die sites waarop Condell staat. Wilders zit bij Piratebay met seeders, hij zit bij Youtube, Google video, tientallen, zo niet onderden plaatsen.

Waarom LiveLeak aanvallen vanwege Wilders. De Duitsers wilden deze niet beginnen, dus ensceneerden ze dat Polen Duitsland had aangevallen. Maar "gelukkig" was Duitsland daarop voorbereid. Voor de avond was gevallen hadden ze heel Polen bezet. Het Duitse volk werd 's middels dit zinnetje op de hoogte gebracht. Arme Hitler, hij had vrede gewild, maar die ellendige Polen wilden oorlog.

Wat kon hij doen? Toch alleen maar terug laten schieten? Die is nog gewoon volop te zien op LiveLeak. Waarom hij wel, hij is veel prominenter als islam criticaster dan Wilders. Als het waar is vind ik het niet acceptabel, maar voorlopig geloof ik niet dat het waar is, en ik leg ook uit hier beneden waarom ik het niet geloof.

En als het niet waar is, die mogelijkheid is sterk aanwezig, dan is het niet acceptabel dat een dergelijke manipulerende verdraaiing van feiten als waarheid wordt geaccepteerd. The Islamo-Fascists just hate US! Daarbij, er zal niets gebeurd zijn waar ze niet gisteren al op hadden kunnen anticiperen, dus die zogenaamde schok, met zichzelf een pluim opsteken, lijkt wel erg veel op doorgestoken kaart. Ja sorry toiletpaper, dan weet je meer dan ik.

Je mag dus aannemen dat die bedreigingen er echt zijn. En dat Pat Condell dus gelijk heeft als hij het heeft over 'bullying muslims' die zo iedereen naar hun pijpen laten dansen.

Vind jij dat dan acceptabel? Vanwege serieuze bedreigingen heeft LiveLeak Wilders filmpje moeten verwijderen. Zoals zij zeggen "This is a sad day for freedom of speech on the net" idd. This is a sad day for freedom of speech on the net but we have to place the safety and well being of our staff above all else. We would like to thank the thousands of people, from all backgrounds and religions, who gave us their support. Perhaps there is still hope that this situation may produce a discussion that could benefit and educate all of us as to how we can accept one anothers culture.

We stood for what we believe in, the ability to be heard, but in the end the price was too high. Ik heb hem hier zeker drie keer op gewezen, maar tot nu toe reageert hij er niet op, hij geeft me ook geen ongelijk, en hij houdt de foutieve spelling. Er is deze week een Nederlandse directie opgepakt die miljoenen aan persoonsgebonden budgetten heeft verduisterd.

Nu zal ik niet zeggen dat dit iets zegt over Nederlanders in het algemeen, ik beneom de nationaliteti ook alleen maar om aan te geven dat Peter de Jong liegt om allochtonen zwart e maken. In dezelfde zin zegt hij iets over vrouwenbesnijdenis, dat dit in Nederland gebeurt. Dat is erg, maar dit gebeurt niet door Turken en Marokkanen, ook hier weer een fout gekoppelde nationaliteit.

Zwart maken van mensen op basis van etniciteit, op basis van leugens en niet bestaande connecties. De bijdrage van Peter de Jong is absoluut verderfelijk. Ik nodig iedereen uit om zijn overige reacties met betrekking tot dit onderwerp te lezen. Ik hoop dat het dan duidelijk is, en zo niet, tja, dan heb ik geen hoop meer dat dit publiek tot een in mijn opinie goed standpunt in staat is, en maakt het verder niet uit dat ik veel moeite doe.

Ik kan me voorstellen dat de bijna reacties te veel zijn, ik doe hieronder een bloemlezing van enkele zinnetjes van hem die naar mijn mening god illustreren hoe Peter de Jong in elkaar steekt. Ik zou zeggen, als je dit hierboven intrigerend vindt, lees dan de discussie.

In lek geval is misschien duidelijk waarom ik deze persoon een: Nu, dan is dat maar zo. Ik heb in elk geval mijn best gedaan, en nog enkele anderen ook, meer kan ik niet doen. Nog erger is dat er nu autochtonen zijn die nu snappen wat de islam inhoudt n. Tis om te janken. De enige boodschap die ik kan filteren n.

Zucht, wie zegt dat het een individu moet zijn? Joseph Kony had een zeer beperkte reikwijdte met zijn denkbeelden. De Paus keurde het niet af, maar moedigde het ook niet openlijk aan. Dus daarmee was de reikwijdte ook zeer beperkt. Veel priesters wilden dat wel, maar waren door hun eed aan de kerk en in hun ogen aan God niet in staat om dat te doen wat ze juist vonden.

De reikwijdte van radicale imaams in het islamitische landen is bijzonder groot, en de impact daarmee dus ook De invloed van de priesters die niet mochten reageren was ook groot, want als alle katholieke priesters zich tegen de nazi's hadden verzet was de holocaust misschien wel helemaal, maar in elk geval deels voorkomen.

De reikwijdte van radicale imams is zeker groot, en dankzij Wilders wordt die groter, want de polarisatie zal toenemen, en de macht van radicalen ook want dat is eigenlijk de betekenis van het woord polarisatie. Dat is mijn visie op het geen er nu gebeurt. Ik acht Wilders mede verantwoordelijk voor de alleen al financieel gezien enorme schade die Nederland gaat oplopen komende weken. Er is niks verkeerd met het functioneren van de Islam ter discussie te stellen, maar er zijn vele manieren omdat te doen, en de manier van Wilders is in mijn opinie een foute en gevaarlijke manier.

Wilders is gefixeerd op de islam, hij negeert andere problemen, in het land. Al die dingen die ik hierboven noemde heeft hij werkelijk voorgedragen in de tweede kamer, en wat ik zeg over het ontbreken van vrijheid van meningsuiting binnen zijn "Partij van de Vrijheid" klopt ook.

Hij roept niet op om moslims te vermoorden, dat klopt, maar heilige oorlogen kun je op verchillende niveaus voeren, het gaat vooral om de intentie, en kenmerkend voor een heilige oorlog zijn de religieuze connotatie en de fixatie op een vijandbeeld die in al zijn handelen aanwezig zijn. Om zijn doelen te verwezenlijken doet hij veel kromme zaken, zoals een partij in stand houden die het tegenovergestelde wil van wat de naam voorstelt, en qua structuur ook het tegenovergestelde is.

Je mag zeggen dat ik niet objectief ben, moet je zelf weten, maar ik zou graag zien dat je dat staaft, anders lijkt het op leeg geroep, wat je veel hoort in deze dicussie. Voor wie net als ik in eerste instantie niet weet waar Fafour en Nahoul op slaat deze link. Kaiser Söze Volgens mij gaat het al fout bij jou naam? Er zijn wel degelijk moslims die uitgaan van een uitsluitend letterlijkeinterpretatie van de Koran. Dn moet je dit toch beter documenteren, want volgens mij is het onmogelijk.

De Koran is een dik boek, maar lang niet dik genoeg om alle voorkomende vragen te beantwoorden. Daar is jurisprudentie van fatwa's ontstaan. Dus als jij nauwkeuriger kunt aangeven wat je bedoelt, dan kan ik het misschien met je eens zijn, maar op dit moment heb ik daarvoor niet voldoende informatie. Dus zeg maar waar die moslims die jij bedoelt wonen, of hoe ze zich noemen, zodat ik zelf me kan documenteren daarover.

Tariq Ramadan is een Egyptenaar, een Soenniet. Dat is weer heel wat anders dan een Sjiiet. Maar een andere interpretatie, iets met kinderen en neven van profeten, dat hou ik allemaal niet precies bij. Maar dit is toch wel het bewijs dat moslims de Koran niet letterlijk volgen of kunnen volgen dat is wat ik wilde beweren, en eigenlijk bevestig jij dat.

Dat is wat anders dan de Koran die het product is van Arabische strijders en inherent geweldadige teksten bevat. Dit is historisch onjuist, de Koran is het product van de profeet. Hij heeft naar eigen zeggen dit boek in Gods Allah opdracht geschreven.

En wat roept links Nederland bij monde van Toiletpapier: Denk je echt dat links Nederland mij nodig heeft om iets te roepen? Ik zeg dit als onafhankelijk individu, geheel op eigen initiatief, zonder overleg met anderen.

Dat jij mij begint te stigmatiseren zegt iets over jou, niet over mij. Ik ga verderop in over Joseph Koni, ik ben het grotendeels met je eens met wat je over hem schrijft. Die gruwt van het militarisme in die streken.

En gruwt van de godsdienstwaanzin aldaar. Afstand neemt van het zionisme dat ontaard is in een motivering van een etnisch en religieus zuiver Israël waarin geen plek meer zou zijn voor Arabieren, christelijk of moslim. Wat HdW dus doet is spreken vanuit de achtergronden van iemand die uit de praktijk spreekt van religieuze en etnische intolerantie.

Weet wat er uit naam van allerlei religies in Het Heilige Land gebeurd is en gebeurt. Er is een massamoord op Joden gepleegd door de Romeinen, daarna op moslims en Joden door de Kruisvaarders, en nu op moslims door Joden en andersom zijn de pogingen gaande.

Overeenkomst bij dit alles is dat het gebeurt op grond van religieus en etnisch fanatisme. En dat het de hele regio ondermijnt en kan lijden tot het Armageddon van de gehele wereld. Want wat denk je dat er gaat gebeuren als Iran of Hezbollah kernwapens in gaat zetten tegen Israël?

Zijn alle PvdA stemmers het eens met Wouter Bos? Zijn alle Moslims het eens met De PvdA is een partij, het CDA is een partij, en mensen die een partij aanhangen hoeven eht niet eens te zijn met een vooraanstaand lid van die partij. Grote mensen praten over ideeen. Middelmatige mensen praten over gebeurtenissen. De persoon met gebruikersnaam "Toiletpapier" praat over mensen.

Dan heb je slechter geluisterd dan ik dacht, want Hans Jansen wordt overal uitgenodigd om de standpunten van Wilders te verdedigen. Dit valt me met terugwerkende kracht tegen van jou, want deze man steekt zijn mening, die sterk overeenkomt met die van Wilders niet onder stoelen of banken..

Je maakt spelfouten van het niveau groep Ik weet niet hoor, maar als mijn communicatievaardigheden op dat level zouden liggen zou ik me een beetje gedeisd houden en al zeker geen andere mensen gaan afzeiken die wel naar school zijn gegaan Inderdaad heb ik niet de luxe gehad om tot mijn 20 ste op school te vertoeven,en de onfatsoenlijke snotkoker uit te hangen zoals jij dus.

Ik werd er mee geconfronteerd om op mijn 13 de jaar de gaan werken,niet dat ik daar ooit spijt van heb gehad,ik heb er immers een goedlopende zaak door maar ik, had de luxe niet die jij hebt genoten. Komt nog bij dat ik veel van dat geschoolde soort falliet heb zien gaan in mijn bedrijfstak ,dus een opleiding zegt niet veel. Waar me broek wel van afzakt is dat een onfatsoenlijke snotkoker als jij de luxe is geboden om te studeren over mijn rug heen, of dacht je dat mijn belastingcentjes daar alsmede niet voor besteed is?

Kennelijk heb je het overigens veels te druk gehad met in je neus te peuteren ,en een grote bek te geven ,anders had je dat stukje van fatsoen ,normen,respect,enz mischien ook nog opgevangen in dat ene oor , je andere oor lag immers op de tafel te rusten.

Zolang mijn belastingcenten uitgegeven worden door dat zooitje ongeregeld wat volgens jou zo goed geschoold is ,zie ik mij het recht voor daar over te spreken zoals het mij betaamt. Want die 5 de groeps spelfouten intreseren me namelijk geen ene ruk ,gaat erom dat de overgrote meerderheid begrijpt waar mijn gedachten op dit moment naar uit gaan.

Hiermee heb ik wel geleerd hoe ik moest werken voor mijn geld,en respect te hebben voor iemand anders zijn gedachten ,goederen,of eigendommen.

Op latere leeftijd is daar een wildgroei in gekomen ,ook wel de volharding toen ik de maatschappij ooit hard nodig had werd ik uitgespuugd en vertrapt, en heb mij daar zelf weer bovenop moeten helpen ,hierdoor werd het veranderd door respect geven aan diegene die het ook teruggeven. Nu ik zie ik een jongere generatie die om 7 uur sóchtends al begint te klagen dat ze moe zijn en geen zin hebben om te werken of het te zwaar vinden ,schamteloos vergeten ze even dat er mensen naast zitten die al 10 ,20 ,30 ,of 40 jaar niks anders doen en geen keuze hebben om te klagen.

Dan moet je die hamburger generatie bekandt nog leren hoe ze de ene poot voor de andere moeten zetten ,en kan je ze werkelijk nog niet voor 5 minuten alleen aan het werk zetten ,want of ze verkloten het ,of ze hebben het te druk met auwehoeren.

Voor die geschoolde type's zou ik dus mijn mond moeten houden want die helpen immers het vaderland opbouwen waar ik ooit trots op was ,maar elk jaar steeds meer verkwanseld en verkocht word door onze regering. Droom maar lekker verder jong ,oja bij de sociale dienst kan je je handje ophouden he als je psychisch niet meer ff trekt.

Onze geestelijk leiders zoals Geert Wilders doen dat wel nogal ongenuanceerd en vooral niet waar is. Daar reageerde ik op, maar dit Wilders is bij jou allang niet meer objectief heb ik het idee Hij roept op tot sluiting van de 47 islamitische lagere scholen, hij roept op tot beperking van godsdienstvrijheid, hij roept op tot meenemen van godsdienst als criterium bij toelaten van vluchtelingen, hij roept op tot beperking van vrijheid van meningsuiting, hij verbiedt democratische structuren binnen zijn eigen partij, hij liegt in zijn film over molsimse tradities, hij steelt intellectueel eigendom meermalen , hij maakt misbruik van het portretrecht, hij doet aan politieke pyromanie, er klopt niet zo veel aan die man, en dat mag allemaal niet gezegd worden?

Hij zegt onderstaand in een andere thread die ik naar hier verplaatste omdat hij op de andere plaats niet meer reageerde:. Vandaag weer in het nieuws: Vandaar dat ik het even heb opgezocht, niet om mensen te beledigen of flauw te doen. We proberen tegenwoordig nogal wat te voorkomen voordat we de feiten echt kennen.

Ik weet niet of dat zo is. In een vorige reactie gaf ik aan dat de houding van Balkenende nogal wat twijfels heeft gezaaid wat voor premier er eigenlijk aan het roer staat.

Voorlopig houd ik het er op dat Balkenende al in de verdediging sprong voordat de film uit was. Ik hou het liever op risicomijdend gedrag, en kennelijk had hij daar aanleiding toe. Dus al die verschillende cultuurtjes, religies en taaltjes vind ik niet zo terzake doende. Volgens mij is dit juist de kern van het hele probleem: Bovendien wil hij dat het boek, waarop deze religie gebaseerd is, verboden zou moeten worden in Nederland.

Met diep respect voor ieders mening, maar kennelijk doen zaken als religie en cultuur er voor veel mensen wel toe. Wilders heeft al lang geleden duidelijk gemaakt wat voor film hij zou gaan maken.

Tsja, dan zijn de reacties hierop voorspelbaar. Een bekend Nederlands spreekwoord zegt dan ook: Met uw opmerking over Balkenende ben ik het overigens wel eens: En wat te denken van Verhagen? Allemaal niet echt verheffend. Dat vind ik een nogal ongenuanceerde uitspraak, waarbij duidelijk jouw persoonlijke afkeer tegen Wilders is.

Hij heeft nog niet opgeroepen alle moslims in de straten te doden, omdat zij moslim zijn. Hoewel ik met lang al zijn denkbeelden en wellicht de wijze waarop hij dit uitdraagt niet eens ben, maakt hij wel een valide punt, namelijk het tot staan brengen van radicalisering in Nederland en dit een groter probleem is dan men in Den Haag geloofd of naar handelt. Zolang er steeds voorbeelden te noemen zijn van radicale imaams in nederlandse moskeen, heeft hij een valide punt naar mijn mening.

Als men het negeert, escaleert het nog verder Niemand beweert dat hier, alleen acht jij het nodig dit steeds aan te stippen. Ik ben met je eens dat de meneer in kwestie geexcommuniceerd had moeten worden en dat hetzelfde geld voor de vorige Paus, maar beiden vormden geen bedreiging voor de wereldvrede al was Adolf Hitler dat uiteraard wel.

Zonder iemand te willen beledigen, maar ik kon met de reacties twee kanten op, niet weten en flauw gezemel. Werd een wereldberoemde uitdrukking en doctrine. Gewoon Engels, maar dan op zijn Nederlands. Nee, het staat niet in de van Dale, komt nog wel. Het is een verwijzing naar de aanval op Irak.

Ik heb erg veel moeite met deze reactie, want ik heb het gewoon over iedereen die in Nederland woont. De opmerking alsof ik die eventueel niet zou kennen komt eventueel voort uit een wij en zij geest die ik nog niet heb.

Balkenende was vooral bezig naar het buitenland toe, maar goed dan houden we het op binnenlandse problemen.

Voorbereiden allemaal prima, heb ik het niet over en heb ik Balkenende ook niet over gehoord. Ik wist bijvoorbeeld helemaal niet dat volgens protocol het Binnenhof werd afgesloten.

Beetje overdreven reactie, maar prima, maar daar las ik niets over. Wel over dat Wilders het niet moet doen, dat het kabinet onderzoekt of ze het vooraf kunnen verbieden en ondertussen de hype in de media voeren en nog meer aandacht geven aan die film, zowel in Nederland als vooral veel in het buitenland. Dat ik jou een nazi noem heeft niets met Wilders te maken, maar zuiver en alleen met jezelf.

Nu ben ik geschokt Hopelijk zie je zelf in wat je nu aan het doen bent, zoniet dan ben je zelf geen haar beter en zijn al je comments in één klap waardeloos. Ik ben niet opeens genuanceerder. Dat jij dat misschien zo ervaart kan ik niet beoordelen. Maar goed, ik ben er inmiddels al wel aan gewend om in een hokje geplaatst te worden, dat praat voor velen kennelijk makkelijker: Als tegen Salmon Rushdie een wereldwijde doodsbedreiging wordt uitgesproken, wie moet zich dan druk maken?

En welke samenleving moet zich er wel of niet mee bemoeien? Daarnaast heeft de heer Bin Laden vermoedelijk een andere kijk op het begrip "rechtsstaat". Scheurleer, je hebt ongetwijfeld gelijk dat Bin Laden onze rechtsstaat niet erkent. Maar dat doet geen enkele crimineel. Het gaat mij er om, dat wij hier burgerrechten en bepaalde fundamentele waarden voldoende belangrijk vinden om er, zonder verdere discussie, pal voor te staan.

Laten we dat dan ook doen. Het is ook helemaal niet uitgesloten, dat moslim-landen hieraan zouden willen meewerken. Ook zij hebben immers belang bij een goed functionerende internationale rechtsorde. Ja, daar wijs ik juist op. Het heeft geen zin te discussiëren of iemand als Wilders al dan niet een filmpje mag uitzenden, en of de kwaliteit van dat filmpje wel goed genoeg is gematigd, genuanceerd en aansporend tot een opbouwende dialoog.

Daar heeft een samenleving die vrijheid van meningsuiting en vrijheid van religie er is geen licht tussen deze twee voorop stelt niets mee van doen. Niet door mensen te beknotten in hun burgerrechten maar door de misdadigers aan te pakken. Een levenslange persoonsbeveiliging van burgers zou dan helemaal niet nodig hoeven zijn. Behalve dat dit filmpje iets wil zeggen over moslims, zegt eht vooral iets over Wilders en zijn aanhangers.

Kijk, nu doe je het zelf ook Bedankt voor je reactie toiletpaper! Ik heb overigens net geantwoord in de andere draad we zijn daar bijna bij de ! Sorry, ik vind dat u hiermee de grens van het betamelijke overschrijdt. Dit is geen discussie meer. Dat zou niet eens een punt van discussie moeten zijn. Waar iedereen zich wél druk over zou moet maken zijn degenen die menen ideeën, incl. Gedachten zijn vrij, daar heeft de samenleving zich niet mee te bemoeien, maar een daad betreft vrijwel altijd ook anderen.

Het is een aanfluiting voor de rechtsstaat Als er in Iran mensen worden opgehangen omdat ze homo zijn, in Palestina kinderen worden geïndoctrineerd en in Nederland een anti-islam politicus en een anti-islam filmmaker worden vermoord, moet dáár de discussie over gaan. Goede vraag, want die stelde ik mezelf ook. Preëmptief staat in ieder geval niet in de Van Dale, maar uit de context valt te halen dat het iets als "preventief" betekent.

Dat lijkt me gezien dat je in bovenstaande posting niet inhoudelijk ingaat op mijn uiteenzetting verstandig. De Abrahamistische godsdiensten Jodendom, Christendom, Islam hebben ieder een andere ontstaansgeschiedenis.

De 10 geboden zijn inderdaad leidraad, ja. Je hebt het Oude Testament nodig om de inhoud van het Nieuwe Testament te kunnen begrijpen, ook waar. Maar daarop is het Christendom niet gebaseerd m. En dat zowel protestanten als katholieken nu beide testamenten erkennen zegt nog niet zo veel, want dat was vroeger wel anders. Zij mogen vinden en zeggen wat zij willen, en ik mag dat ook, en wat jij zegt, daar heb ik al eerder iets over gezegd, op een andere plaats, ik zal dat even herhalen, want jij tikt niet helemaal lekker, en ook dat is mijn recht op vrije meningsuiting.

Verder maak ik ernstig bezwaar, dat je mij hier wegzet als nazi. Ik heb begrepen, dat dit wel vaker gebeurt bij mensen die de argumenten van Wilders naar voren brengen.

Je generaliseert over moslims, en dan ga je nationaliteiten er door heen mengen, en dan ga je deze nationaliteiten eigenschappen toedichten die de islam verbeidt diefstal , en ook niets met de islam te maken hebben, en ook niets met nationaliteit te maken hebben.

Volgende opmerking van jou is zuiver neo-nazisitsch van aard, en ook verwerpelijk, en plaatsen we die opmerking in wat je verder nog te berde brengt dan wordt het beeld alleen maar erger. Want let op, wat doe je hier. Je gebruikt nationaliteit in een discussie om aan te geven dat het hier minderwaardige mensen betreft, want als je dat niet zou willen aangeven dan zou het noemen van de nationaliteit zinloos zijn.

En dat is volstrekt onwaar. Dit soort oneigenlijke connecties en generalisaties zijn typisch voor de retoriek van puberende neo-nazi's die de middelbare school niet afkregen en teveel geblowd hebben. En een enkele volwassene zoals Glimmerveen en Hitler in Mein Kampf!

Misbruik van geloof en frapante overeenkomsten, en bangmakerij, de werkelijke macht van banken vooral de laatste is zéér interessant. Er is wel zeker een grote groep moslims die vasthouden aan de letterlijke interpretatie de Koran claimt namelijk het onvervalste woord van Allah te zijn. En hoe gaan ze met vraagstukken om die niet in de Koran worden besproken, want ook die zijn er zeker.

Zal ik het zeggen? Ze gaan naar een geestelijk leider en vragen hem wat er wordt bedoeld. De geestelijk leider doet een uitspraak, zo'n uitspraak wordt een "fatwa" genoemd. Een fatwa is een uitspraak over een vraag over maakt niet uit welke vraag.

En die moslim weet wat hij vanaf dat moment moet doen, en er is dus geen sprake van letterlijk opvolgen van wat in de kOran staat, dat is onmogelijk, er is sprake van interpretatie, en jurisprudentie, waarin ook weer verschillende stromingenb estaan, want fatwa's kunnen ook met elkaar in strijd zijn, sterker, ze zijn dat heel vaak. En zo krijg je Sjiieten, Soennieten, en nog een honderdtal andere stromingen binnen de Islam, die in feite net zo divers is als het jodendom of christendom.

Een beetje slimme moslim gaat voor een fatwa naar een religieus leider waarvan hij kan verwachten dat die een fatwa uitspreekt wat in de lijn ligt van wat hij toch alv an plan was. Vooral koningen en dergelijke, doen dat soort dingen.

Daarbij, zowel de Statenvertaling als de katholieke Willibrord vertaling van de bijbel bevatten beide boeken. Dat geeft toch aan dat de kerk beide boeken erkent.

Het cristendom is op beide boeken gebaseerd, de tien geboden worden nog steeds als een leidraad gezien. Maar goed, laten we nou maar geen theologische discussie beginnen over dit boek, neem maar van mij aan dat beide testamenten belangrijk zijn, en dat het nieuwe niet kan bestaan zonder het oude. Ik ken deze van Zeitgeist niet.

Dat is alles, de Bijbel kritisch lezen helpt daarbij. Dat klopt, zowel het oude als het nieuwe testament. Je moet het zien als die Amerikaanse TV-dominees. Die spreken ook over hel en verdoemenis. Maar die wordt wel door God in het hiernamaals uitgevoerd, niet door de sterfelijken zelf. Daar is Joseph Kony het niet mee eens. Maar goed, dat raakt ons niet, onze geestelijk leiders in Nederland roepen niet op tot heilige oorlog. Onze geestelijk leiders zoals Geert Wilders doen dat wel min of meer.

Ik ben er ook voorstander van dat imams die oproepen tot geweld aangepakt worden, en verreweg de meeste imams doen dat niet. Dus is het onzinnig om de moslims in Nederland te verbinden met wat de imams in Teheran toe oproepen.

Dat is een interessant gegeven, het Vaticaan, de Paus beschouwt Joseph Kony als een kathoiliek, en ik heb nog nergens een priester of kardinaal zich tegen Joseph Kony horen uitspreken. Het Vaticaan heeft ook nog steeds niet de paus die zoveel steun aan de nazi's gaf postuum ge-excommuniceerd, maar beschouwt hem defacto nog steeds als de postume vertegenwoordiger van God op aarde.

De katholieken destijds hadden maar te luisteren naar hun leider. Een politieke uitspraakv an het vaticaan zou zeker op zijn plaats zijn. Je kan gerust stellen dat het Vaticaan een achterlijke, eng ewelddadige godsdienst ins tand houdt, en steun heeft gegeven aan de holocaust. Hoogste tijd voor een filmpje.

Greet, wat denk je ervan? Als Limburger zul je toch wel direct in aanrakig zijn geweest met de katholieke kerk. Zou je neit eerst je eigen tuintje wieden? Voordat je naar andermans tuintje kijkt?

Naar mijn idee, net zo weini g als katholieken met Joseph Kony hebben te maken, ook al blijft hun geestelijk leider deze misdadiger als een volwaardig lid van de kerk beschouwen. Hij is tevens een fundamentalistisch christen die religieus gemotiveerde martelingen en oorlogen uitvoert, en toont daarmee aan dat religieuze wreedheid niet een exclusieve islamitische eigenschap is. En nu we het over de Sudanese moslims hebben die hier een rol spelen, door wie worden die gesteund?

Juist, de uiterst christelijke Warren Buffett, en wie is director bij het bedoelde investeringsfonds Bershire Hathaway? Juist, de christelijke Bill Gates. Dat sinds Adam en Eva van de appel aten de wereld een zootje is, en dat het nogal kinderachtig is om daar moslims exclusief de schuld van te geven. Het Joods-Palestijns conflict heeft zoveel haken en ogen dat geen van beide partijen het alleen goed of alleen fout hebben.

Hij zoekt feiten bij zijn theorie dat de Bijbel even slecht is als de Koran, hij bouwt geen theorie op feiten. Zie ook mijn eerdere respons aan hem. Joseph Kony is een excentrieke mafkees die gesteund werd door Islamitische fundamentalisten uit Sudan.

De samenhang is niet in historische context. Maar goed, dat is allemaal off topic. Ik vind het wel een typische vraag voor iemand die zegt al jarenlang een Koran te bezitten. De beelden van deze veroorzaakte hongersnood zijn je bekend. Daarop steunen die Fundamentalistische Moslims ene Joseph Koni, een Animistische mafkees die roept dat hij iets doet met de 10 geboden. Je hebt een wanhopige zoektocht naar voorbeelden om aan te tonen dat de Bijbel even fout is als de Koran, maar je hebt je feitenbasis niet op een rijtje als je daar een animistische maloot als Joseph Koni voor nodig hebt.

Verder toon je met dit soort voorbeelden niks aan. Je kunt een aardappelschilmes gebruiken om iemand te vermoorden, de meeste mensen gebruiken dat ding gewoon in de keuken om aardappels mee te schillen. Een atoombom is een ander verhaal, het heeft geen zin om tijdens een demonstratie tegen de bom te roepen "maar jullie hebben ook aardappelschilmesjes in huis en daarmee kun je ook moorden".

Welnu, je kunt ook een moord motiveren met de Bijbel maar de meeste mensen doen dat niet. Is het u opgevallen dat er in Nederland veel verschillende bevolkingsgroepen wonen, met vaak een eigen taal, religie, cultuur en achtergrond? Zijn dat dan geen Nederlanders? Zo ja, dan kunt u zich voorstellen dat Balkenende c. Ik vind dus dat Balkenende daar inderdaad op moet anticiperen, en dat heeft hij gedaan.

Ik zeg hiermee niet dat hij dit op een gelukkige of juiste wijze heeft gedaan. Sorry, volgens mij heb je het niet goed begrepen of heb je een andere film gezien dan ik. Wilders waarschuwt niet voor radicalen. Deed hij dat maar, dan zou er niet zo over hem heen worden gevallen. Wilders generaliseert, neemt enkele uitwassen als voorbeeld onder het motto "Zie je, zo zijn Demoslims". Ik ken genoeg moslims die gewoon werken, gewoon hun kinderen een toekomst willen geven, gewoon schelden op de Belastingdienst wie doet dat niet en absoluut nietzitten te wachten op bomaanslagen, dood en vernieling.

Hoewel ik Wilders gelijk geeft dat hij dit soort excessen aan de kaak wil stellen, spreekt hij in deze film absoluut niet namens mij. Dat Balkenende de film afkeurt prima, maar dat hij het probeert tegen te houden op voorhand is waanzin. Balkenende heeft Wilders opgeroepen om zijn verantwoordelijkheid te nemen, en gezien te verwachten gevolgen de film niet te publiceren, maar tegelijkertijd heeft hij ook aangegeven geen wettelijke mogelijkheden te zien om de film vooraf te verbieden. Of uitingen van wie dan ook nu gematigd en genuanceerd of extreem en ondoordacht zijn, als het je niet bevalt, draai je de knop om of klik je het venster dicht.

Het is een aanfluiting voor de rechtsstaat, dat mensen als Rushdie, Hirsi Ali, Wilders en Westergaard waarschijnlijk voor de rest van hun leven met persoonsbeveiliging moeten rondlopen. Niet over Wilders of wie dan ook die er wat van zegt.

It's the point where free speech begins to collide with the right to privacy. I don't think there are any other conditions to free speech. I've got a right to say and believe anything I please, but I haven't got a right to press it on anybody else. Nobody's got a right to be a nuisance to his neighbors. Helaas kan ik het niet met je eens zijn.

Dit is geen uniek verschijnsel, de Bijbel en de Thora hebben hier ook mee te maken. Jerogee geeft terecht aan dat juist deze opstelling de oorzaak is dat veranderende opvattingen erg gevoelig liggen. Ik wou dat ze dat allemaal eens door hadden. En daar gaat het mis Het enige dat mij duidelijk is geworden dat het Engels van Balkenende bar slecht is. En dat Wilders een slechte film heeft gemaakt.

Als je het al een film pje mag noemen. Hij verklaarde dat de Heilige Geest over hem neergedaald was, en maakte van het verzet een heilige missie. Probeer je hier nu de vergelijking te maken tussen een gek die denk dat hij heilig is en "haat-imaams"? Ik denk dat er van de laatste wel iets meer zijn. Uiteraard weet ik dat niet zeker, maar ik moet me ook baseren op het nieuws dat mij voorgeschoteld wordt via media zoals TV, Internet en tijdschriften.

Dat kun je nu net niet uit mn uitspraken herkennen. Ik zei 5 tegen en een arabist. Hans Jansen is niet voor of tegen Wilders en zo heeft hij zich nog nooit voorgesteld. Dus nog steeds op objectieve wetenschapper.

Er zijn al jaren klachten over dat de media op de Nederlandse gesubsidieerde zenders uitsluitend links georienteerd zijn. Mensen zijn haatdragend en intolerant. Het is de interpretatie die mensen aan een stukje tekst geven, en helaas zijn er mensen die in een bepaalde uitleg de legitimatie zien van compleet mensonwaardig handelen.

In dat opzicht is de Koran niet anders dan de Bijbel of de Thora. Dat is wel erg radicaal. Jammer dat je je zelf nu ook zo omlaag haalt. Uitwassen zijn er zeker en daar is de christelijke wereld ook niet van verschoond. Maar als je goed gelezen had zit het verschil in de schaal waarop dit gebeurd. Ik ken die vent niet eens maar zal het zeker eens gaan lezen.

En in dat laatste zit het verschil. Dit is in de arabische wereld toegestaan, sterker, nationale overheidszenders prediken het.

Geeft je misschien wel een andere kijk op dingen dan dat je altijd voorgeschoteld wordt en waarvan jij denkt dat het de waarheid is Volgens mij is het Christendom gebaseerd op het Nieuwe Testament, niet op het Oude. Maar je hebt wel een punt. De interpretaties die mensen aan deze geschriften geven zijn vaak aanleiding geweest tot mensonwaardig gedrag. Dat is in het verleden zo geweest, dat zien we nu nog steeds, en dat zal in de toekomst niet anders zijn, vrees ik.

Het klopt niet wat je zegt. Er zijn echter ook genoeg moslims die van de letterlijke interpretatie willen afstappen, en sommige delen van de Koran gewoon willen overslaan.

Neem bijvoorbeeld Tariq Ramadan en zijn positie t. Tariq zit met straffen als b. Hij is eigenlijk tegen, maar omdat de Koran voor hem het letterlijke woord van Allah is kan hij dit niet zomaar opzij schuiven. Als tijdelijke oplossing heeft hij de islamitische leiders opgeroepen toepassing van lijfstraffen op te schorten totdat er tussen geleerden overeenstemming is bereikt wat te doen met stenigen etc.

Dit is echter een onhoudbare spagaat. Het zou mogelijk moeten zijn simpelweg nee te zeggen tegen zaken als stenigen, wat er ook in de Koran staat. Zo stelt de Syrische filosoof Sadiq al-Azm ook:. Dat is een radicale stap, want de gewone moslim gelooft dat de koran het letterlijke woord van God is. Maar het is evident dat de letterlijke tekst van de koran simpelweg niet kan worden toegepast in een moderne samenleving.

Kortom, ze willen wel en ze beseffen wel dat bepaalde dingen achterhaald zijn, maar ze zitten gevangen in de letterlijke interpretatie van teksten.

De enige echte oplossing is hier afstand van te nemen. Er zijn best moslims die dan proberen en geprobeerd hebben. Zo heeft de Sudanese theoloog Mahmoud Mohamed Taha voorgesteld de teksten uit de Medina periode uit de Koran te halen omdat deze het meest gewelddadig zijn. Hiervoor is hij vervolgens gedood op grond van afvalligheid. En hier raken we de kern van het probleem: En blijven we zitten met teksten die letterlijk genomen dienen te worden en barbaarsheid legitimeert.

In ieder geval heeft Harry familieleden die het niet met hem eens zijn zie [ Link ]. Ik moet nog een dominee, pastoor of andere christelijke leider tegenkomen die openlijk en op grote schaal predikt niet gelovigen te vermoorden. Joseph Kony weigerde zich over te geven en hervatte de oorlog.

Zijn soldaten zijn voornamelijk kinderen. Die worden onder dwang ontvoerd in de dorpen, en psychologisch geconditioneerd om te doden. De jonge meisjes worden als seksslavinnen gebruikt door de commandanten. Verder maakte het LRA zich schuldig aan verminkingen, verkrachtingen, kannibalisme en moord. De onethische praktijken van het LRA kwamen voor het eerst in naar boven, met storende getuigenissen van gevluchte kinderen.

Als je ook vindt dat het kwalijk is om Koranteksten uit hun verband te trekken, en om gematigde moslims over één kam te scheren met extremisten, en als je dat niet probeert goed te praten door te wijzen op een minderheid van moslims die even schromelijk generaliseren, zijn we het wat dit betreft inderdaad eens.

Wat ik misschien nog wel mis is dat er weldegelijk een poging gedaan kan worden om uitwassen in het buitenland ook tegen te gaan. Wij kunnen het beleid in landen als Libië, Syrië, etc niet gaan schrijven.

Het heeft ook geen enkel nut om op zijn amerikaans daar met geweld te gaan bepalen hoe men daar moet leven. Maar wat wel kan is door middel van politiek bedrijven en dialoog aangaan toch een bepaald pad aanwijzen en aangeven dat de huidige koers die men vaart niet in het belang is van deze landen.

Voor de rest is het natuurlijk wel zo dat het van veel groter belang is de extremen in het eigen land tegen te gaan, zoals al door jou aangegeven. Maar het is hierbij van groot belang dat alle vormen van vrijheidsbedreigende ideologiën op eenzelfde wijze worden aangepakt.

Wilders gooi ik hierbij dus voor het gemak op dezelfde hoop als haatzaaiende islamieten. Van mij mogen er tegen beide stappen ondernomen worden. Dat moet heel pijnlijk zijn, zeker voor types a la Harry de Winter die met hun narcistisch hedonisme, de geschiedenis verkrachten. Als postmoderne holocaust ontkenners en fascisten. Bedoel je nou dat Harry de Winter een postmoderne holocaust ontkenner is, of hou je van dure woorden om indruk te maken?

Hoezo holocaust-ontkenner het is zeer waarschijnlijk dat hijzelf familieleden heeft verloren in de holocaust. Zal ik je eens wat zeggen. Volgens mij slaat dat wat je over Harry de Winter zegt perfect op jezelf, dat korte berichtje bevat bijna alle kenmerken die je een ander toedicht.

Ik heb geen angst. En als ik die al wel zou krijgen dan komt het niet vanuit de hoek van het moslimextremisme. De moslims die ik regelmatig spreek hebben niets van doen met de ideologie die door wilders uitgebeeld wordt. Dit moslimextremisme behoren we niet bang voor de zijn om de wel heel eenvoudige reden dat het geen steun heeft van de massa. Wat wilder doet is veel gevaarlijker. Maar als je de film ziet kan je niet om het feit heen dat de islam weer in een negatief daglicht stelt.

Waar wordt gerept over vooruitgang in marocco of tunesië. Waar zijn de beelden van de gewone moslims die niet met dit alles van doen willen hebben? Daar zit de grote fout. JIJ en wilders maken hier geen voldoende onderscheid tussen die twee.

Dan kijk jij met oogkleppen voor naar die film. Hij waarschuwt niet tegen radicalen. Hij gebruikt radicalen om te waarschuwen tegen de islam als geheel.

Het interesseert hem niet of een moskee radicaal is of niet. De moskee moet weg. De invloed van de islam moet uit europa verdwijnen in zijn ideologie. Dit ontkennen heeft gezien zijn huidige politiek weinig zin denk ik zo.. Zoiets als zeggen als moord is niet goed te praten.

Maar als de moordenaar zelf eerst slachtoffer was. Als hij diegene pakt die zijn familie heeft uitgemoord. Is die moordenaar dan nog zo vanzelfsprekend de kwade factor?

Zo is het met geloof ook zo. Bij het lezen van bovenstaand stukje moet ik denken aan de Katholieke kerk die al mijoenen aan schadevergoedingen heeft moeten uitkeren vanwege sexueel wangedrag tegen kinderen. Ook de uitlatingen van van de Broek zijn waanzin want zijn gedaan voordat de film uit was. Dat is de essentie van wat er hier zich afspeelt. Je kan veel voer van de Broek zeggen, en het met hem oneens zijn, maar als je zijn uitlatingen als waanzin betitelt geef je aan dat je niet in staat bent om genuanceerd te denken.

De film van Wilders was diplomatiek gezien net zo klungelig als de uitvoering. De film zit vol met halve waarheden, leugens en ook juridisch een monstrum. Op de eerste avond al blijkt dat Wilders helemaal niet vies van diefstal van intellectueel eigendom. Voordat de film uit was was er apl sprake van het hypen van de film, al maandenlang, niet in de laatste plaats door Wilders, niet de film alleen is politieke pyromanie, maar ook het hypen van de film is dat.

En bleef het hier maar bij, maar deze film is slechts een voorbode van een ramp die de wereld gaat treffen. Er komt binnenkort in Nederland een film uit waarin Mohammed wordt getoond met erectie, en aangegeven dat hij een meisje verkracht, en dat in een moskee doet, met op een der minaretten een hakenkruis. Pyromanen doen vaak hun ding om andacht te trekken voor hun zielig persoontje, ik vind dat dat uitstekend op Wilders van toepassing is. Zijn geblondeerde hoofd was niet genoeg, hij wil lijden, en hij wil dat wij zien dat hij lijdt.

Het is niet voor niets dat de titel van de film daarop wijst: De andere pyromaan heet Ehsan Jami, maar ik hoop dat dat voorkomen kan worden, want hier is geen sprake meer van een beetje zielig doen, hier is sprake van daadwerkelijke rancune waar het Nederlandse volk onder moet gaan zuchten. Wie Mein Kamp ter hand neemt, wordt niet alleen getroffen door de rabiate rancune jegens de joden, de zwakkeren en de mismaakten; of de populistische retoriek over het parlement, de pers, de vakbonden, de moderniteit tout court.

Niet alleen bij fanatici, ook op een gemiddeld verjaardagspartijtje kun je nog veel van zulke opvattingen horen. De pers zal waarschijnlijk de camera's richten op die kleine groep extremisten die Geert Wilders lopen te bedreigen omdat zij zich 'beledigt' voelen in plaats van de grote groep Moslims die hun schouders ophalen en vervolgens door gaan met hun normale leven.

Sorry hoor, maar ik vind dit toch wat naief. Ik wil je er aan herinneren dat een paar jaar geleden er is gepoogd een wetje te schrappen wat nooit gebruikt was en feitelijk een religieus wetje is.

Ondertussen lopen we wel allemaal met een identiteitsbewijs rond. Onder de noemer van de Islam zijn er terroristische aanslagen gepleegd, oftewel het komt van religieuze zijde. Of dat nou misbruik is of niet, religie is de kruiwagen.

Ik heb nog geen discussie gehoord over de godsdienst van vrijheid hoeft ook niet , maar wel elke keer Balkenende die tekeer gaat tegen de vrijheid van meningsuiting. Dan nog het volgende. Nogmaals we leven in angst, terecht of onterecht, vanwege een eventuele religieuze overheersing.

Vindt jij het gepast en netjes getimed dat het CDA nu aan alle kanten loopt te mormelen aan Nederlandse normen en waarden en die probeert te veranderen naar christelijke grondslag? Of zou een pas op de plaats, zoals ze ook van Wilders verlangen, misschien wat beter zijn. Vergeet niet de cultuur historie van Nederland waarbij de invloed van religie op de staat altijd argwanend bekeken is en zelf relatief al gelang naar de periode weinig was.

Wij gaan nu tekeer tegen de Islam omdat die zich politiek manifesteert. Logisch, je "valt diegene aan die jou aanvalt" of springt in verdediging tegen diegene die je "aanvalt". Het hele kabinet noemt het Islamofobie en ondertussen kunnen zij weer alles openbreken ten faveure van de maakbare mens, vanuit christelijke of socialistische grondslag. Ondanks de "mislukking" van Paars, weet jij nog waarom het hele land liep te juichen toen het er eenmaal was?

Niet voor die uitverkoop van de sociale vangnetten of die privatiseringen die niet werkten, nee vanwege het einde van de dominantie van het CDA die ons in de weg stond om vooruit te gaan in onze ontwikkeling. Dan de homo's die elke keer terugkomen in deze discussie. Regeerakkoord geeft ambtenaren die volgens de wet verplicht zijn de vrijheid te weigeren bij een homohuwelijk.

Een regeerakkoord wat hamert op de normen en waarden en handhaven van de wet. Balkenende is diverse malen in het buitenland betrapt op het niet verdedigen en beantwoorden van vragen over de Nederlandse houding t. Als je de ontstaangeschiedenis kent van het Christendom en door geschiedenis heen bekijkt zie je dat Christenen zich alles toe-eigenen om hun geloof te verspreiden.

Of dat nou Kerstmis is, zelfs Jezus Christus of zelfs het Darwinisme door Creationisme, alles is van hun. Zij hebben nog nooit toegegeven en zullen dat ook nooit doen. Niet veel anders dan andere religies en eigenlijk een beetje inherrent aan geloven, vandaar ook dat fascisme, of elke fanatieke ideologie die de mens en het invididu als basis ontkent ten faveure van HET systeem, zo makkelijk te vergelijken is met een geloof en de dogma's. Balkenende is premier van de Nederlanders en dient zo neutraal mogelijk te opereren, ook een norm.

Nogmaals, Wilders is niet meer dan de pus uit de etterende wond die politiek Den Haag is. En nu maar hopen dat deze boodschap goed ontvangen zal worden en begrepen. Want het vraagt nog al wat. Maar als ze echt zo gelovig zijn zullen ze het met liefde doen. En nu hou ik er even mee op, want dit kost teveel tijd, en ik heb, geloof ik, alles al gezegd, en herhaling omdat anderen herhalen is niet zo zinvol.

En ik moet toegeven dat ik niet op de hoogte ben van alle details van Jodenvervolging op de wereld, en dat er best vervolgingsgolven zullen bestaan die ik nog niet kende. Het was er mij alleen om te doen dat het beeld dat moslims de enige jodenververvolgers zijn wel een heel krom beeld is, en dat er veel voorbeelden zijn van vreedzame co-existentie tussen joden en moslims.

HEb je dan niet door dat Mohammed B en rolmodel is voor deze rapper, en dat deze rapper speciaal op Mohammed B wilde lijken Zowel uiterlijk als in zoijn gedachtegoed Lees de teksten van zijn cd's ens goed na..

In de eerste instantie had je het alleen over moslims lees maar vijf reacties terug , nu kan ik het met je eens zijn, net nog niet. Religieuze wreedheid is geen typische islamitische eigenschap.

Ik doelde er op dat zowel de Christenen als de Moslims een verleden van bloedvergieten hebben. Jij doet het alleen maar voorkomen dat de christenen dit hebben. Dwingen tot bekering is dus een ding waar beide kampen goed in zijn geweest. Jij begint steeds over geschiedenis Was die eerste bekeringsgolf in dezelfde tijd dat westerse Europeanen de joden radbraakten voordat ze ze doden, en daarmee de joden de betekenis van het volgende zinnetje uit het bijbelse "boek der openbaring" aan den lijven lieten ondervinden:.

En in die dagen zullen de mensen den dood zoeken, en zullen dien niet vinden; en zij zullen begeren te sterven, en de dood zal van hen vlieden. Als dat zo is moet je je eigen reacties nog maar eens nalezen. Moet ik soms gaan raden wat jij denkt, in plaats van af te gaan op wat jij hier schrijft? In dat rijtje moet je dan natuurlijk ook Sudan, Irak, Iran en Afganistan enzo noemen. Anders wordt het wel een erg eenzijdig beeld.

Het vreemde is dat ik hier eigenlijk nooit meningen over hoor van moslims. Ik weet ook niet goed wat je met je opsomming wilt, als we er doden aantallen aan gaan hangen dan tja Wie wint er dan?

Ik noemde voorbeelden van christelijk geweld. Voorbeelden van islamitisch geweld worden genoeg genoemd, de discussie is echt niet eenzijdig.

Op Webwereld hoor je weinig of geen moslims, ik denk dat ze Webwereld niet zo veel lezen, het is immers een ICT-website, in de ICT zijn niet zoveel moslims werkzaam. Tolerantie is geen luxe. Juist in Nederland is het absolute noodzaak. Tolerantie is in Nederland uitgevonden omdat we elkaar anders de hersens zouden inslaan.

Een aanval op de tolerantie van welke kant dat ook komt is daarom een ernstige zaak. Ik ben daarom blij dat deze film een zware afknapper is. De islamitische organisaties lijken er ieder geval gunstig op te reageren. Misschien komt er dan toch nog iets goeds uit voort. Ik ben blij dat jij Hans Jansen als een voorstander erkent, en daarmee aangeeft dat hij niet de objectieve afstand kan houden die je van een wetenschapper verwacht.

Dat klopt, we zouden, naar mijn mening, wat meer oog moeten hebben voor hoe prettig samen te leven, in plaats van hoe te polariseren. Maar waar je in ieder geval geen gelijk in hebt is dat dat onze cultuur er geen zou zijn van mensenlievendheid en verlichting. Het merendeel vind het normaal dat we geen doodstraf hebben, we geen mensen stenigen en ook dat we geen clitoris afsnijden bij het zwakke geslacht. Maar, besef ik op een keer, laten we het niet over Israël en de Palestijnen ehbben, want daar gaat de film helemaal niet over.

De Palestijnen en Israëliërs hebben helemaal niets te maken met Wilders, of moslims en joden in Nederland. Dat is belachelijk, hoewel ik uit eerdere berichten begrijp, watdra, dat het jou erg raakt.

Er zitten natuurlijk meer dan één kant aan de bouw van de muur, helaas denken die ideologische tiepjes altijd dat iets ofwel "slecht is voor alles" ofwel "goed is voor alles". Dat is inderdaad makkelijk, door ze alle rechten te ontnemen de muur ontneemt het recht op vrij reizen heb je een makke partner aan de onderhandelingstafel.

Nou, de kogel is door de kerk en de film is uit. Was het al dat gezever van tevoren waard? Gezien de enorme reacties op deze film speelt het onderwerp behoorlijk onder de bevolking. Velen citeren hier stukken uit de Koran die volledig uit het verband zijn gerukt en er wordt op gereageerd met stukken uit de bijbel die op dezelfde manier uit zijn verband worden gerukt.

Het probleem ligt niet in beide boeken. Beide boeken moet je lezen in de context van de tijd waarin ze zijn geschreven. En toendertijd nam men het niet zo nauw met mensenrechten en hielden ze er, op zijn zachts gezegd, nogal barbaarse methoden op na.

Waar ligt het probleem dan wel? Heel simpel, bij degenen die de beide boeken interpreteren, dus de geestelijke leiders van beide geloven. Zolang deze prediken dat het gebruik van geweld is toegestaan door een hogere macht, zal het nooit veranderen.

En daarin verschilt naar mijn mening de islamitische wereld nu wel van de christelijke wereld. Ik zeg expres nu, want de voorbeelden van de kruistochten hoeven we denk ik niet te herhalen. Die zijn ook niet relevant. Dan krijg je discussies als 'Zij deden het in het verleden, dus mogen wij het nu'. IK heb dat in het verleden niet gedaan. En ik hoop dat ook nooit tegen te komen.

Helaas is dit wel wat er in de arabische wereld gebeurt. Die mensen worden gewoon gehersenspoeld. Als je van jongs af aan geen andere informatie krijgt dan dat en in een moskee leert dat geweld tegen niet-gelovigen geoorloofd is, kan je het ze dan kwalijk nemen? Wij kunnen de situatie in andere landen, zoals het Midden-Oosten, niet veranderen.

Wat wij wel kunnen is de situatie binnen Nederland veranderen. Mager meisje geneukt in de kont Een Russisch meisje houdt van anale sex Meisje hard geneukt in de kont Dun Duits meisje hard geneukt Een sexy blond meisje wordt in haar kont geneukt Mooi meisje geneukt in de kont De kont van een 18 jarige Russische openen De kont openen van dit magere jonge meisje Russische kont geneukt Rondborstige vrouw in de kont geneukt Neuken met een schattige buur Dun meisje neukt een oude man Strak blondje met vlechtjes wordt in haar kont geneukt Oude man neukt jong meisje 1: Haar kont ontmaagden Diepe anale sex voor een rooie met krulletjes Een slank Aziatisch meisje in haar kont neuken Adverteer hier Contact Webmasters Account:mager meisje neuken gratis pje

..
Stel zoekt man sex pijpsex

  • Notorious nockstress met een chique penis penitentiaire pissend en masturbeert
  • I've got a right to say and believe anything I please, but I haven't got a right to press it on anybody else. Verleiden mager meisje na de whirpool
  • GRATIS NEUKEN HEERLEN DIK LUL
  • Sex massage alkmaar vrouw komt heftig klaar
  • ANALE SEX BEFFEN EN VINGEREN

Sex emmeloord oma vuistneuken


Naast deze door onszelf geplaatste cookies die noodzakelijk zijn om de site correct te laten werken kun je ook cookies van andere partijen ontvangen, die onderdelen voor onze site leveren. Cookies kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden om een bepaalde advertentie maar één keer te tonen. Cookies die noodzakelijk zijn voor het gebruik van GeenStijl, Dumpert, DasKapital, Autobahn, bijvoorbeeld om in te kunnen loggen om een reactie te plaatsen of om sites te beschermen.

Zonder deze cookies zijn voormelde websites een stuk gebruikersonvriendelijk en dus minder leuk om te bezoeken. Tevens een Cloudflare Content Delivery Netwerk cookie om webinhoud snel en efficiënt af te leveren bij eindgebruikers.

Dat zeiden we dus al. Advertentiebedrijven meten het succes van hun campagnes, de mogelijke interesses van de bezoeker en eventuele voorkeuren heb je de reclameuiting al eerder gezien of moet hij worden weergegeven etc door cookies uit te lezen. Heeft een advertentiebedrijf banners op meerdere websites dan kunnen de gegevens van deze websites worden gecombineerd om een beter profiel op te stellen.

Zo kunnen adverteerders hun cookies op meerdere sites plaatsen en zo een gedetailleerd beeld krijgen van de interesses van de gebruiker. Hiermee kunnen gerichter en relevantere advertenties worden weergegeven. Zo kun je na het bezoeken van een webwinkel op andere sites banners krijgen met juist de door jezelf bekeken producten of soortgelijke producten.

De websitehouder kan die cookies overigens  niet  inzien. Je hoeft niet bang te zijn voor deze bedrijven. Ze zijn best lief. En leren is leuk. Om onze bezoekersstatistieken bij te houden maken we gebruik van Google Analytics. Dit systeem houdt bij welke pagina's onze bezoekers bekijken, waar zij vandaan komen en op klikken, welke browser en schermresolutie ze gebruiken en nog veel meer. Deze informatie gebruiken we om een beter beeld te krijgen van onze bezoekers en om onze site hierop te optimaliseren.

Zo worden onze websites nog veel superduper leuker om aan te klikken dan voorheen. Google, die deze dienst levert, gebruikt de informatie om een relevant, anoniem advertentieprofiel op te bouwen waarmee men gerichter advertenties kan aanbieden. Naast bovenstaande zijn er meer onderdelen die een cookie kunnen opleveren.

Veelal worden deze gebruikt door de content-partners om te analyseren op welke sites hun gebruikers actief zijn en hoe hun diensten presteren. Denk hierbij aan filmpjes van bijvoorbeeld YouTube, foto's van diensten als Imgur, Tumblr of picasa, en 'like' knoppen van sociale mediasites als Twitter en Facebook.

Deze websites schijnen best wel een beetje populair te zijn dus we dachten: Wil je nou echt nog meer weten? Ja, door hier te klikken ga ik akkoord met de cookies, scripts en webbeacons die via NewsMedia Websites GeenStijl, Dumpert, Das Kapital en Autobahn geplaatst kunnen worden. Ik begrijp dat deze cookies, scripts en webbeacons door NewsMedia Websites en door derden geplaatst kunnen worden voor functionele en analytische doeleinden, voor social media, om mij advertenties te tonen, mijn surfgedrag te volgen of gewoon omdat men daar zin in heeft.

Ik ga er ook mee akkoord dat met behulp van deze cookies, scripts en webbeacons persoonsgegevens over mij kunnen worden verwerkt voor deze doeleinden. Ondanks dat ik op de rest van het internet prima mijn eigen privacy kan regelen of er simpelweg niet om geef, ben ik dankbaar dat de overheid mij overal op het Nederlandse web van dit soort nep-privacy-beschermings­stickers voorziet. Scroll omlaag voor meer informatie. Moe van dit soort popups?

Installeer dan de Deze plugin om van het gezeur af te zijn. Hieronder staat het, nog even doorscrollen. Dus u wilt meer informatie? Bij het bezoeken van NewsMedia sites kun je de volgende soorten cookies verwachten: Functionele cookies aka supermegahandige cookies Cookies die noodzakelijk zijn voor het gebruik van GeenStijl, Dumpert, DasKapital, Autobahn, bijvoorbeeld om in te kunnen loggen om een reactie te plaatsen of om sites te beschermen.

Cookies van Advertentiebedrijven aka de schoorsteencookies Advertentiebedrijven meten het succes van hun campagnes, de mogelijke interesses van de bezoeker en eventuele voorkeuren heb je de reclameuiting al eerder gezien of moet hij worden weergegeven etc door cookies uit te lezen. Cookies voor Website-analyse aka de Kenneth-Perez-cookies Meten is weten.

De kont van magere Zanna neuken Haar kont ontmaagden Meisje hard geneukt in de kont Een Russisch meisje houdt van anale sex Oliver neukt de magere jonge meid in de kont Mooi meisje geneukt in de kont Dun meisje in de kont geneukt op de bank Blonde Rus in de kont geneukt Teveel pik voor een blonde kont Een magere en sexy roodharige neuken in de kont Een magere roodharige kont neuken Twee tieners in de kont geneukt voor de eerste keer Frans meisje hard geneukt in de kont Magere Shrima in de kont neuken Een slank Aziatisch meisje in haar kont neuken Mijn vriendin is mager en heeft een perfecte kont Mooi mager meisje geneukt door een grote witte pik De magere Eva masturbeert haar kont

mager meisje neuken gratis pje