Goh wat was dit heerlijk. Al gauw speelde hij met mijn kut en begon wat vingers in mijn kut te steken draaide die rond en likte ze zowaar af. Kom we gaan naar bed zei ik achter mij de trap op naar boven.

Met geil oogjes naar mijn kont en zijn hand wreef over mijn kousen tot aan mijn natte kut. Ik drukte hem op bed en ging boven op hem zitten met mijn natte gleuf vlak voor zijn neus. Ik trok mijn kut lippen open en commandeerde likken. Al gauw zoog mijn kut sap op en stak zijn tong diep in mijn gleuf Aaaarrrrr wat was dat lekker.

Toen vond ik het tijd voor mij worden ik ging boven zijn strak gespannen paal hangen. Ik liet hem eerst een stukje in naar binnen glijden wachtte even liet mij dan helemaal zakken tot aan de wortel. Hij gaf een gil auwww oeffff dat is lekker nog een keer kreunde hij. Dat liet ik mij geen tweemaal zeggen en in amazone zit ramde ik er op los. Mijn kut was goed gevuld met zijn paal ramde tegen mijn baarmoeder aan.

En daar begon hij te grommen aarrrrrr euhhhh ik kom ik kom aahhhh kreunde hij en daar kwam de explosie gelukkig gebruikte ik de pil. Want hij spoot alles recht naar binnen. Even wat rusten zei ik en speelde met zijn tepels kneep met mijn nagels er in en trok er aan. Tikte tegen zijn lul zoog zijn dikke ballen in mijn mond likte er aan. Dat viel in goede aarde zijn paal begon te kloppen hij was weer gereed om te pompen.

Nu ging ik op zijn hondjes ook hiermee was hij onbekend. Achter mij zittend pakte ik die strak gespannen knots en schoof hem een klein stukje in mijn grotje. Toen knalde hij hem keihard naar binnen oeffff jeetje jaaaa rammen riep ik. Hij bleef maar doorgaan dit is het einde dacht ik hij moet hier blijven zo’n neuker heb ik nog nooit gehad. Hierna zijn we in slaap gevallen tot de volgende morgen. Na het douchen mij lekker geil aangekleed.

BH met halve cup lekker opgevuld zodat mijn borsten recht opstonden bekeek ik mij in de spiegel. Mijn kut was alweer nat zo ging ik Ger wakker maken. Ik kroop boven op hem en wreef met mijn natte kut lippen over zijn gezicht. Meteen begon hij te likken en te zuigen goh wat zie jij er geil uit zei hij.

Hij wreef over mijn panty en mompelde wat mooi. Zou je het ook aan willen vroeg ik onnozel? Schuchter knikte hij van ja, oké zei ik ga douchen dan zoek ik wat voor je op.

Op bed had ik een jarretel gordel en een tanga en een korselet klaar gelegd en glanskousen. Een oude schouder vulling voor de BH, hoge hak schoentjes hij had mijn maat schoen zag ik. Al gauw had ik hem geholpen met aan kleden zijn harde paal stond weer recht zullen we vroeg hij? Ik zette hem op de stoel en schrijlings op hem zitten zijn paal gleed recht in mijn gleuf. Mijn tong diep in zijn mondt spelend met zijn tong lekker tongzoenend terwijl ik met mijn kutspieren die dikke lat aan het masseren was.

Ger kronkelde als een gek maar ik zei hem stil te blijven zitten. Heel langzaam ging ik omhoog en plofte dan neer dat was het moment voor zijn zaadlozing de hete lave spoot in mijn kut.

Het sperma liep langs mijn dijen met lange slierten omlaag. Kom we gaan eten berg die lange lat onder je korselet dan is die lat jou van ook even weg plat tegen zijn buik aan. Het eten had ik klaar gemaakt zacht gekookt eitje yoghurt met een stimulerend poedertje. Je bent nog geen meisje zei ik er ontbreekt make up en een pruik en bovenkleding.

Na enige tijd was dat ook gereed zo zei ik nu ben je een huisvrouw ga aan de slag. Bed opmaken stoffen afwas en doe het goed want je krijgt met de zweep. Onthutst keek hij mij aan maar ging toch aan het werk. Ik dacht vanmiddag ga ik naar Cobi een vriendin die lingerie verkoopt aan travestieten.

Daar aan gekomen met GER we noemen hem nu Ger-da. Cobi vroeg welke maat siliconen borsten wil je. Gerda riep cup C. Cobi plakte die dingen vakkundig vast en zei hiermee kun je gaan zwemmen ze laten niet los. Wil je ook een billen broekje met een nep vagina dat leek Sally ook wel wat.

Geef mij eens een drie dubbele dildo. Hij stelt voor dat ik op m'n buik op het bureau ga liggen. Als ik voorover gebogen over het bureau hang begint hij heerlijk m'n billen te kneden. Dan gaat hij met z'n tong naar m'n anus en likt deze heerlijk. O wat is dit geil, hij likt nu over mijn anus; mijn kontje staat bijna in brand van geilheid! Ooohhh god, vul m'n kontje met je vingers, vinger me in m'n anus! Als hij een poosje twee vingers in en uit mijn anus laat glijden gaat het pijnlijke weg en blijft er alleen een heerlijk gevoel over!

Frank doet er dan een schepje bovenop door nu drie vingers in m'n anus te stoppen. Oooohhhhh wat is die paal dik! Dan begint Frank neukbewegingen te maken, m'n kont is goed nat en na een paar bewegingen glijdt Frank's pik soepel in en uit mijn kont! Hij heeft nu haar nu helemaal uitgekleed en masseert nu tevens met zijn handen de kleine maar mooie borsten van Jennifer.

Hhhhmmmm, wat een heerlijk geil kantoor is dit! Jennifer gaat uit haar dak van opwinding. Hij neemt op; het is inderdaad zijn vrouw! Frank begint nu wat luider te kreunen, hij staat op het punt klaar te komen. Kort daarop lijkt ook het directielid zijn hoogtepunt te bereiken. De heren zijn goed aan hun trekken gekomen maar Jennifer en ik zijn niet klaargekomen. Ik ga in positie op haar liggen en wrijf over haar benen en haar doorweekte kut.

Ik lik het sperma van Van Velzen uit Jennifer's kut wat beide heren bijzonder opwind. Hun pikken beginnen zich namelijk alweer hard te worden. Het is echter even niet het feestje van de heren; ik lik geconcentreerd aan Jennifer's klit, neem hem tussen mijn lippen en begin er afwisselend zacht en hard aan te zuigen. Als Jennifer dan ook nog drie vingers diep in mijn kont op en neer laat glijden gaan zowel bij mij als bij Jennifer tegelijk 'de sluizen open' en komen we bijna gelijk op een heerlijke manier hevig steunend en kreunend klaar!

De beide heren zijn zo opgewonden geraakt van onze vrijpartij dat hun pikken weer in slagorde staan. Ze staan beide hevig aan hun palen te trekken en binnen de kortste keren komen ze nogmaals klaar en landt hun sperma op onze borsten!

We kunnen ons in het privè-toilet van Van Velzen weer opknappen, er moet immers nog een sollicitatie afgerond worden. Als Van Velzen weer het heertje is zegt hij 'voor het geval het nog niet duidelijk was Kitty, maar wat ons betreft ben je aangenomen, je hebt precies de kwaliteiten die wij voor onze firma zochten! Wanneer kun je beginnen?

We spreken af dat ik zo spoedig mogelijk bij het uitzendbureau opzeg en volgende week bij 'Safeinvest' ga beginnen. Die maandagochtend ben ik tegen 8.

Er zijn nog weinig medewerkers aanwezig. Ik word door de weer beeldschone Jennifer opgewacht, ze brengt me naar mijn kamer. Een kamer voor mijzelf met een prachtig uitzicht op een park, wel even wat anders dan een rokerige horecazaak! Jennifer vertelt me wat praktische kwesties met betrekking tot de firma en het kantoorgebouw. Ik vraag haar of Frank en de heer Van Velzen aanwezig zijn. Je hebt lange en slanke benen, strakke billen, en mooi golvend blond lang haar.

En dan heb ik het nog niet over je heerlijke borsten en je mooie volle kut. Ik kan niet antwoorden want ze brengt haar mond naar mijn mond en we beginnen heerlijk geil te tongzoenen. Tegelijk brengt ze haar hand onder mijn rokje en voelt aan m'n slip die inderdaad al een beetje vochtig is geworden. Oooohhh, wat geil en dat op de vroege maandagmorgen! Jennifer trekt met haar tanden m'n slipje opzij en zuigt èn geil aan m'n klit èn neukt me met drie vingers snel in m'n zeiknatte kut.

Oh my god jaaahhhh, dit is zoooo heerlijk! Haar tong flitst razendsnel langs mijn klit waardoor ik al snel een orgasme aan voel komen. Na een half uur komt Frank even binnen. Is alles een beetje naar wens tot nu toe? Ik lacht een beetje een geheimzinnig lachje en zeg Frank 'dat mijn ervaringen tot nu toe in alle opzichten bijzonder prettig, en' voeg ik daar aan toe ' ook bijzonder bevredigend zijn. Na de lunch heb ik een afspraak met mevrouw Van den Berg bij haar thuis, je weet wel, die dame die ons tijdens het sollicitatiegesprek stoorde.

Het lijkt me wel goed als je mee gaat, al was het maar om te zien hoe wij werken, okè? Na de lunch meld ik me bij Frank op zijn kamer en gaan we met Frank's sportieve cabriolet naar mevrouw Van den Berg. In de auto praat Frank me een beetje bij over de 'relatie' van mevrouw Van den Berg met onze firma. De persoonlijke aandacht die wij hen geven doet hen vaak hun geld via 'Safeinvest' beleggen. Die persoonlijke aandacht gaat soms bijzonder ver' voegt hij er geheimzinnig glimlachend aan toe.

Ze heeft bovendien een 'meid' die ook overal voor in is dus een beetje 'versterking' kan ik wel gebruiken. Mijn kutje heeft ook wat ruimte nodig en ik plaats mijn high heels tegen het dashboardkastje en trek m'n rok omhoog zodat Frank m'n natte slipje kan zien. Ik wrijf met m'n linkerhand over Frank's kruis en met m'n rechterhand over m'n drijfnatte slipje.

Hij rijdt een stukje door tot we volledig uit het zicht van de autoweg zijn. Ik open zijn broek en haal die heerlijke paal van hem tevoorschijn.

Ik klem mijn hand stevig om zijn paal en begin hem langzaam af te trekken. Ik laat mijn tong over zijn eikel glijden en zuig heerlijk aan die paarse knobbel. Dan laat ik die dikke paal zo diep mogelijk in mijn keel glijden en klem mijn rode lippen stevig om Frank's neukstaaf.

Wat heeft die kersverse collega een zalige tamp! De krampen schieten door mijn geile natte kut. Trek je rokje maar even omhoog. Kom, stoot die heerlijke paal die in mijn geile doos.

Ooohhh hemel wat heerlijk voelt dat aan die dikke paal in mijn dampende kut! Dit had ik zo verschrikkelijk nodig! Ik wil je zaad diep ik mijn kut voelen stromen! We liggen daarna nog even heerlijk te zoenen op de motorkap waarna we weer in de auto stappen richting mevrouw Van den Berg.

Mevrouw Van den Berg blijkt er warmpjes bij te zitten. Ze bewoont een imponerend landgoed en de woning is een fantastische villa. We worden door een bediende binnen gelaten; we mogen in de bezoekerskamer plaatsnemen. Deze kamer is bijzonder ruim en ook zeer smaakvol ingericht; oude en moderne kunst wisselen elkaar af.

We nemen plaats op de bijzonder fraaie klassieke stoelen en kort daarop verschijnt mevrouw Van den Berg op het toneel. Haar 'opkomst' is luidruchtig en nadrukkelijk. Als ze mij opmerkt roept ze uit 'Aaahhh heel goed van je Frankieboy dat je je nieuwe collega meegenomen hebt, wat een heerlijke dame is dat, ja met je smaak is niets mis Frankieboy.

Ze heeft haar lichaam goed verzorgd. Ze is lang en slank, ze heeft nog mooi halflang zwart haar en ze heeft een mooi regelmatig gezicht. Ze is uitdagend gekleed; ze heeft een strak rood truitje waarin haar borsten sterk geaccentueerd worden gecombineerd met een spannend kort zwart rokje. Ze loopt op rode high heels en is een beetje sletterig opgemaakt. Ze neemt plaats op een mooi klassiek bankje en wenkt mij: Duidelijk is dat alleen mevrouw Van den berg de regie hier in handen heeft.

Ze belt de bediende en vraagt hem of hij Rosa een fles champagne wil laten brengen. De entree van Rosa is mogelijk nog opmerkelijker dan die van mevrouw Van den Berg. Rosa is een beeldschone 'latinbrunette'; ze heeft gitzwart glanzend lang haar en donkere ogen, ze heeft een beeldschoon rond gezicht met volle rode lippen en haar lange nagels zijn rood geverfd. Ze draagt een roodgelakte high heels, rode netkousen die tot haar billen reiken, een roodkanten 'bedien-denschortje' en daarboven louter een eveneens roodkanten push-up BH waardoor haar borsten fier vooruit steken.

Mevrouw Van den Berg fluistert in mijn oor 'Rosa is een verschrikkelijk geile hulp, ze doet echt de geilste dingen hoor'.

.

Sex in osdorp druipende kutGoh wat was dit heerlijk. Al gauw speelde hij met mijn kut en begon wat vingers in mijn kut te steken draaide die rond en likte ze zowaar af. Kom we gaan naar bed zei ik achter mij de trap op naar boven.

Met geil oogjes naar mijn kont en zijn hand wreef over mijn kousen tot aan mijn natte kut. Ik drukte hem op bed en ging boven op hem zitten met mijn natte gleuf vlak voor zijn neus. Ik trok mijn kut lippen open en commandeerde likken. Al gauw zoog mijn kut sap op en stak zijn tong diep in mijn gleuf Aaaarrrrr wat was dat lekker.

Toen vond ik het tijd voor mij worden ik ging boven zijn strak gespannen paal hangen. Ik liet hem eerst een stukje in naar binnen glijden wachtte even liet mij dan helemaal zakken tot aan de wortel. Hij gaf een gil auwww oeffff dat is lekker nog een keer kreunde hij.

Dat liet ik mij geen tweemaal zeggen en in amazone zit ramde ik er op los. Mijn kut was goed gevuld met zijn paal ramde tegen mijn baarmoeder aan.

En daar begon hij te grommen aarrrrrr euhhhh ik kom ik kom aahhhh kreunde hij en daar kwam de explosie gelukkig gebruikte ik de pil. Want hij spoot alles recht naar binnen. Even wat rusten zei ik en speelde met zijn tepels kneep met mijn nagels er in en trok er aan. Tikte tegen zijn lul zoog zijn dikke ballen in mijn mond likte er aan. Dat viel in goede aarde zijn paal begon te kloppen hij was weer gereed om te pompen. Nu ging ik op zijn hondjes ook hiermee was hij onbekend.

Achter mij zittend pakte ik die strak gespannen knots en schoof hem een klein stukje in mijn grotje. Toen knalde hij hem keihard naar binnen oeffff jeetje jaaaa rammen riep ik. Hij bleef maar doorgaan dit is het einde dacht ik hij moet hier blijven zo’n neuker heb ik nog nooit gehad.

Hierna zijn we in slaap gevallen tot de volgende morgen. Na het douchen mij lekker geil aangekleed. BH met halve cup lekker opgevuld zodat mijn borsten recht opstonden bekeek ik mij in de spiegel.

Mijn kut was alweer nat zo ging ik Ger wakker maken. Ik kroop boven op hem en wreef met mijn natte kut lippen over zijn gezicht. Meteen begon hij te likken en te zuigen goh wat zie jij er geil uit zei hij. Hij wreef over mijn panty en mompelde wat mooi. Zou je het ook aan willen vroeg ik onnozel?

Schuchter knikte hij van ja, oké zei ik ga douchen dan zoek ik wat voor je op. Op bed had ik een jarretel gordel en een tanga en een korselet klaar gelegd en glanskousen. Een oude schouder vulling voor de BH, hoge hak schoentjes hij had mijn maat schoen zag ik. Al gauw had ik hem geholpen met aan kleden zijn harde paal stond weer recht zullen we vroeg hij? Ik zette hem op de stoel en schrijlings op hem zitten zijn paal gleed recht in mijn gleuf. Mijn tong diep in zijn mondt spelend met zijn tong lekker tongzoenend terwijl ik met mijn kutspieren die dikke lat aan het masseren was.

Ger kronkelde als een gek maar ik zei hem stil te blijven zitten. Heel langzaam ging ik omhoog en plofte dan neer dat was het moment voor zijn zaadlozing de hete lave spoot in mijn kut. Het sperma liep langs mijn dijen met lange slierten omlaag. Kom we gaan eten berg die lange lat onder je korselet dan is die lat jou van ook even weg plat tegen zijn buik aan.

Het eten had ik klaar gemaakt zacht gekookt eitje yoghurt met een stimulerend poedertje. Je bent nog geen meisje zei ik er ontbreekt make up en een pruik en bovenkleding. Na enige tijd was dat ook gereed zo zei ik nu ben je een huisvrouw ga aan de slag.

Bed opmaken stoffen afwas en doe het goed want je krijgt met de zweep. Onthutst keek hij mij aan maar ging toch aan het werk. Ik dacht vanmiddag ga ik naar Cobi een vriendin die lingerie verkoopt aan travestieten. Daar aan gekomen met GER we noemen hem nu Ger-da. Cobi vroeg welke maat siliconen borsten wil je. Gerda riep cup C. Cobi plakte die dingen vakkundig vast en zei hiermee kun je gaan zwemmen ze laten niet los. Wil je ook een billen broekje met een nep vagina dat leek Sally ook wel wat.

Geef mij eens een drie dubbele dildo. Hij stelt voor dat ik op m'n buik op het bureau ga liggen. Als ik voorover gebogen over het bureau hang begint hij heerlijk m'n billen te kneden.

Dan gaat hij met z'n tong naar m'n anus en likt deze heerlijk. O wat is dit geil, hij likt nu over mijn anus; mijn kontje staat bijna in brand van geilheid! Ooohhh god, vul m'n kontje met je vingers, vinger me in m'n anus! Als hij een poosje twee vingers in en uit mijn anus laat glijden gaat het pijnlijke weg en blijft er alleen een heerlijk gevoel over!

Frank doet er dan een schepje bovenop door nu drie vingers in m'n anus te stoppen. Oooohhhhh wat is die paal dik! Dan begint Frank neukbewegingen te maken, m'n kont is goed nat en na een paar bewegingen glijdt Frank's pik soepel in en uit mijn kont! Hij heeft nu haar nu helemaal uitgekleed en masseert nu tevens met zijn handen de kleine maar mooie borsten van Jennifer. Hhhhmmmm, wat een heerlijk geil kantoor is dit! Jennifer gaat uit haar dak van opwinding. Hij neemt op; het is inderdaad zijn vrouw!

Frank begint nu wat luider te kreunen, hij staat op het punt klaar te komen. Kort daarop lijkt ook het directielid zijn hoogtepunt te bereiken. De heren zijn goed aan hun trekken gekomen maar Jennifer en ik zijn niet klaargekomen. Ik ga in positie op haar liggen en wrijf over haar benen en haar doorweekte kut. Ik lik het sperma van Van Velzen uit Jennifer's kut wat beide heren bijzonder opwind. Hun pikken beginnen zich namelijk alweer hard te worden. Het is echter even niet het feestje van de heren; ik lik geconcentreerd aan Jennifer's klit, neem hem tussen mijn lippen en begin er afwisselend zacht en hard aan te zuigen.

Als Jennifer dan ook nog drie vingers diep in mijn kont op en neer laat glijden gaan zowel bij mij als bij Jennifer tegelijk 'de sluizen open' en komen we bijna gelijk op een heerlijke manier hevig steunend en kreunend klaar!

De beide heren zijn zo opgewonden geraakt van onze vrijpartij dat hun pikken weer in slagorde staan. Ze staan beide hevig aan hun palen te trekken en binnen de kortste keren komen ze nogmaals klaar en landt hun sperma op onze borsten! We kunnen ons in het privè-toilet van Van Velzen weer opknappen, er moet immers nog een sollicitatie afgerond worden.

Als Van Velzen weer het heertje is zegt hij 'voor het geval het nog niet duidelijk was Kitty, maar wat ons betreft ben je aangenomen, je hebt precies de kwaliteiten die wij voor onze firma zochten! Wanneer kun je beginnen? We spreken af dat ik zo spoedig mogelijk bij het uitzendbureau opzeg en volgende week bij 'Safeinvest' ga beginnen. Die maandagochtend ben ik tegen 8. Er zijn nog weinig medewerkers aanwezig. Ik word door de weer beeldschone Jennifer opgewacht, ze brengt me naar mijn kamer.

Een kamer voor mijzelf met een prachtig uitzicht op een park, wel even wat anders dan een rokerige horecazaak! Jennifer vertelt me wat praktische kwesties met betrekking tot de firma en het kantoorgebouw.

Ik vraag haar of Frank en de heer Van Velzen aanwezig zijn. Je hebt lange en slanke benen, strakke billen, en mooi golvend blond lang haar. En dan heb ik het nog niet over je heerlijke borsten en je mooie volle kut. Ik kan niet antwoorden want ze brengt haar mond naar mijn mond en we beginnen heerlijk geil te tongzoenen. Tegelijk brengt ze haar hand onder mijn rokje en voelt aan m'n slip die inderdaad al een beetje vochtig is geworden. Oooohhh, wat geil en dat op de vroege maandagmorgen!

Jennifer trekt met haar tanden m'n slipje opzij en zuigt èn geil aan m'n klit èn neukt me met drie vingers snel in m'n zeiknatte kut.

Oh my god jaaahhhh, dit is zoooo heerlijk! Haar tong flitst razendsnel langs mijn klit waardoor ik al snel een orgasme aan voel komen. Na een half uur komt Frank even binnen. Is alles een beetje naar wens tot nu toe? Ik lacht een beetje een geheimzinnig lachje en zeg Frank 'dat mijn ervaringen tot nu toe in alle opzichten bijzonder prettig, en' voeg ik daar aan toe ' ook bijzonder bevredigend zijn.

Na de lunch heb ik een afspraak met mevrouw Van den Berg bij haar thuis, je weet wel, die dame die ons tijdens het sollicitatiegesprek stoorde. Het lijkt me wel goed als je mee gaat, al was het maar om te zien hoe wij werken, okè? Na de lunch meld ik me bij Frank op zijn kamer en gaan we met Frank's sportieve cabriolet naar mevrouw Van den Berg. In de auto praat Frank me een beetje bij over de 'relatie' van mevrouw Van den Berg met onze firma.

De persoonlijke aandacht die wij hen geven doet hen vaak hun geld via 'Safeinvest' beleggen. Die persoonlijke aandacht gaat soms bijzonder ver' voegt hij er geheimzinnig glimlachend aan toe.

Ze heeft bovendien een 'meid' die ook overal voor in is dus een beetje 'versterking' kan ik wel gebruiken. Mijn kutje heeft ook wat ruimte nodig en ik plaats mijn high heels tegen het dashboardkastje en trek m'n rok omhoog zodat Frank m'n natte slipje kan zien. Ik wrijf met m'n linkerhand over Frank's kruis en met m'n rechterhand over m'n drijfnatte slipje.

Hij rijdt een stukje door tot we volledig uit het zicht van de autoweg zijn. Ik open zijn broek en haal die heerlijke paal van hem tevoorschijn. Ik klem mijn hand stevig om zijn paal en begin hem langzaam af te trekken. Ik laat mijn tong over zijn eikel glijden en zuig heerlijk aan die paarse knobbel.

Dan laat ik die dikke paal zo diep mogelijk in mijn keel glijden en klem mijn rode lippen stevig om Frank's neukstaaf. Wat heeft die kersverse collega een zalige tamp! De krampen schieten door mijn geile natte kut. Trek je rokje maar even omhoog.

Kom, stoot die heerlijke paal die in mijn geile doos. Ooohhh hemel wat heerlijk voelt dat aan die dikke paal in mijn dampende kut! Dit had ik zo verschrikkelijk nodig! Ik wil je zaad diep ik mijn kut voelen stromen! We liggen daarna nog even heerlijk te zoenen op de motorkap waarna we weer in de auto stappen richting mevrouw Van den Berg. Mevrouw Van den Berg blijkt er warmpjes bij te zitten. Ze bewoont een imponerend landgoed en de woning is een fantastische villa.

We worden door een bediende binnen gelaten; we mogen in de bezoekerskamer plaatsnemen. Deze kamer is bijzonder ruim en ook zeer smaakvol ingericht; oude en moderne kunst wisselen elkaar af. We nemen plaats op de bijzonder fraaie klassieke stoelen en kort daarop verschijnt mevrouw Van den Berg op het toneel.

Haar 'opkomst' is luidruchtig en nadrukkelijk. Als ze mij opmerkt roept ze uit 'Aaahhh heel goed van je Frankieboy dat je je nieuwe collega meegenomen hebt, wat een heerlijke dame is dat, ja met je smaak is niets mis Frankieboy. Ze heeft haar lichaam goed verzorgd. Ze is lang en slank, ze heeft nog mooi halflang zwart haar en ze heeft een mooi regelmatig gezicht.

Ze is uitdagend gekleed; ze heeft een strak rood truitje waarin haar borsten sterk geaccentueerd worden gecombineerd met een spannend kort zwart rokje. Ze loopt op rode high heels en is een beetje sletterig opgemaakt. Ze neemt plaats op een mooi klassiek bankje en wenkt mij: Duidelijk is dat alleen mevrouw Van den berg de regie hier in handen heeft. Ze belt de bediende en vraagt hem of hij Rosa een fles champagne wil laten brengen.

De entree van Rosa is mogelijk nog opmerkelijker dan die van mevrouw Van den Berg. Rosa is een beeldschone 'latinbrunette'; ze heeft gitzwart glanzend lang haar en donkere ogen, ze heeft een beeldschoon rond gezicht met volle rode lippen en haar lange nagels zijn rood geverfd. Ze draagt een roodgelakte high heels, rode netkousen die tot haar billen reiken, een roodkanten 'bedien-denschortje' en daarboven louter een eveneens roodkanten push-up BH waardoor haar borsten fier vooruit steken.

Mevrouw Van den Berg fluistert in mijn oor 'Rosa is een verschrikkelijk geile hulp, ze doet echt de geilste dingen hoor'.

.Seks fun zoek sex partner

  • Frank heeft zijn neukstaaf al in de aanslag en duwt tegen haar roze gaatje. Maar Sofia heeft zijn harde lul al lang gezien.
  • Ze is lang en slank, ze heeft nog mooi halflang zwart haar en ze heeft een mooi regelmatig gezicht. Ze rukt de werkkleren van zijn lijf en begint gelijk aan zijn snoeiharde kluif te zuigen. Onthutst keek hij mij aan maar ging toch aan het werk.
  • Gratis sex apeldoorn erotisch massage utrecht
  • Hij ziet dat de sloeries hulp nodig hebben en geeft ze keihard waar ze zo naar verlangen. Deze slet wil niks anders dan wraak nemen op haar man. Ze heeft bovendien een 'meid' die ook overal voor in is dus een beetje 'versterking' kan ik wel gebruiken.
  • Seks in limburg priveontvangst amsterdam