grote zwarte kut sm opdrachten

.

Gratis mooie blote vrouwen kutjes die spuiten


grote zwarte kut sm opdrachten

.


Zo het is je gelukt en je bent volledig akkoord met de opdracht zo te zien, er gaan vanaf nu wel wat dingen veranderen zal je begrijpen, zo hebben wij gezien dat je kutje niet volledig glad geschoren is en daarom hebben wij dan ook besloten €.

Jou volgende opdracht is de scheer spullen kopen en vervolgens te fietsen naar het centraal station, daar begeef je richting de toiletten. Bij de toiletten ga je naar de heren toilet en kies je het tweede hokje van rechts, daar scheer jij je kutje keurig netjes en volledig glad en aan de onderzijde van de pot zit je 4e opdracht Succes…… Nu zat ik even te denken, ik bekeek de foto’s daarop was duidelijk te zien dat ik zonder slipje rondliep, een was zo duidelijk van toen ik op mijn fiets stapte dat je mijn schaamlippen kan zien, ik moest er niet aan denken dat die onder ogen zouden komen van mijn vrienden en familie, waar haalde ze het lef trouwens vandaan, maar goed ik was er zelf mee ingestemd natuurlijk, maar ik had daar helemaal geen fotograaf of wat gezien maar waarschijnlijk heb ik daar ook helemaal niet opgelet.

Nu ik moest die toilet maar eens verlaten want anders zouden ze wel denken hier in het koffiehuis, ik rekende mijn koffie af en ik liep richting de drogisterij om die scheer spulletjes aan te schaffen, ik pakte scheercrème, lady scheermes, huidcrème en een doosje zachte doekjes en ging naar de kassa, de kassa juffrouw keek mijn wat bevreemd aan maar rekende mijn spullen snel af €.

Bij het uitstappen heb ik de vrouw niet meer gezien, vreemd want ik bemerkte dat dit de eindhalte was voor deze train. Zo de eerste dag is voorbij, en je heb al 4 opdrachten afgewerkt, dat gaat als een train, nu we nog wat foto’s hebben gemaakt word het natuurlijk wel wat moeilijker maar dat zal je wel begrijpen.

Nu je 5e opdracht, eerste scheer je straks je kutje nog even voor alle zekerheid, daarna smeer je zorgvuldig je openingen in met de middelen die in de doos zitten, daarna breng je de beide pluggen bij jezelf in en trek je de kleding aan die in de doos zit.

Daarna ga jij op je fiets naar het koffie huis en bestel een kop koffie, vervolgens ga je naar het toiletje en vinger je zelf even snel klaar, let op je mag onder geen geding de pluggen verwijderen, hierna ga je weer met je fietst naar het station en neem de train van Wouw wat is dit nu, ik las het nog een keer en nog een keer, dit word wel heel erg extreem, maargoed eerst de doos openen, ik vond een kleine doos met een zwart jurkje verder lag er in de doos een paar korten laarsjes met hele hoge hakken en nog een doosje, ik opende het doosje en daar zat een tube crème in en twee zwarte butt pluggen, mmm best wel dik en zwaar.

Ik keek op de klok en constateerde dat ik nu wel moest opschieten dus snel douchen en nog even de stoppeltjes er af scheren, vervolgens smeerde ik mijn kutje en mijn gaatje helemaal in met de crème, ik had nooit eerder iets in mijn kontje gehad maar deze crème maakte alles zo glad en ik kreeg er zelfs een warm gevoel van, ik pakte de kleinste plug en drukte die voorzichtig tegen mijn gaatje en deze gleed moeiteloos naar binnen, dus pakte ik ook snel de andere en drukte die mijn kutje in, mmm het voelde het wel onwennig maar door de crème kon ik het verdragen, ik pakte het jurkje en trok deze over mijn hooft aan, maar wouw deze was wel heel erg bloot, van voren zo laag dat ik mijn best moest doe mijn tepels binnen board te houden, en zo kort dat als je goed keek de plug kon zien zitten, wouw moest ik zo op de fiets, en weer naar die stalling??

Ach wat kon het mijn schelen, ik stapte in de laarsjes en ging voor de spiegel staan, een sletje, ja dat was ik zo als ik in de spiegel keek, nu hup opschieten want het was al 9: Het stelletje stond nu ook op en keken mijn aan, ik vroeg of het lekker was geweest en gaf ze een dikke knipoog en verliet de train op naar het toilet, zo hier was het druk zeg, nou daar beneden was het heren toilet met een juffrouw die mijn heel raar aankeek dat ik het heren verkoos voor de dames kant, gelukkig was het hier nog leeg en trok snel mijn jurk uit en wilde het tweede hokje binnen gaan, maar deze was op slot, kut dacht ik, en snel nam ik het derde hokje, ik hoorde in het tweede hokje doorspoelen en het slot van de deur af gaan, vervolgens hoorde ik iemand z’n handen wassen en hoorde ik de persoon de ruimte verlaten, snel als ik kon wisselde ik van hokje en voelde onder de pot, daar vond ik een envelop, gelukkig, snel maakte ik hem open, de inhoud bestond uit een brief, €.

Zo je bent aangekomen voor de rest van je 5e opdracht, hopelijk ongeschonden, nu verwijder beide pluggen uit je gaatjes, je smeert de inhoud van het tubetje op de grootste butt plug en drukt deze nu in je kontje, de kleine mag je hier op het toilet achterlaten, je mag ook het jurkje weer aantrekken.

Je neemt nu een taxie naar de Amsterdamse straatweg nr. Ik voel aan de plug in mijn kutje en trek deze makkelijk er uit, dan trek ik aan de plug in mijn kontje en met een beetje persen komt deze er ook weer uit, zo nu smeer ik de crème uit het zwarte tubetje op mijn aarsje en de rest op de grote plug, ik zucht een paar keer en druk deze stevig tegen mijn gaatje, steeds dieper gaat hij naar binnen en op het laatst floept hij door en zit hij strak in mijn kontje, wouw hier word ik wel geil van, ik veeg mijn kutje schoon met wat toilet papier, vervolgens trek ik mijn jurkje weer aan en verlaat de toilet ruimte.

Toen ik buiten kwam stonden er een paar taxi’s te wachten, maar ik moest natuurlijk de voorste hebben, een mooie grote auto die bestuurd werd door een oude man, ik noemde hem het adres en hij keek wat belazert over z’n schouder, dat is hier om de hoek zij hij, dat kost €.

Nu kwam haar zus terug met een rode navel voorzien van een piercing, ze betaalde de man en verlieten de winkel, ik zat nog steeds op het bankje met mijn benen wijd alleen nu met een wat meer roder gekleurd kutje, nu kwam het meisje weer binnen en zij dat ik mee kon komen, ik liep achter haar aan en kon met mijn benen wijd plaatsnemen op een soort behandel tafel, ik vroeg wat er met mijn ging gebeuren, maar het meisje zij dat ik dat wel zou merken.

Toen ik van dit mega orgasme en later bleek dat ik ook nogal wat geil uit mijn kutje had gespoten aan het bekomen was mocht ik mijn tepels zien, deze waren vuurrood en beide voorzien van een piercing, shit dit had ik zelf nooit kunnen dromen, en wat waren mijn tepels pijnlijk en gevoelig, hierna moest ik mee naar een andere ruimte waar ik plaats moest nemen op een speciale stoel, ik moest mijn benen in de beugels doen waarna deze vast gemaakt werden, ook ging er een riem om mijn buik zo zat ik compleet vast in de stoel.

Het duurde lang, heel erg lang zeker een half uur voor dat meisje terug kwam met een heel vreemd apparaat, ze installeerde het apparaat tussen mijn benen op mijn kutje gericht, ik moest stil blijven leggen zij ze en ze verliet de ruimte weer, hierop voelde ik een warmte op mijn kutje, een ongekende warmte het duurde wel een half uur deze behandeling waarna ze weer de ruimte in kwam en het apparaat weer mee nam. Een kwartier later kwam ze terug en vroeg of ik mijn goed voelde, ik voelde mijn prima en zij haar dat dan ook, nu maakte ze mijn los en kon ik mijn kutje zelf bekijken, vuurrood was ik tussen mijn benen, ze zij dat het beter was mijn de eerste paar uur niet te vingeren maar gewoon zonder slipje wat buiten rond te lopen zodat het luchten kan, ik vroeg haar wat ze zojuist gedaan had waarop ze vertelde dat ik zojuist een definitieve ontharing behandeling gehad had, en dat ik deze over een maand verplicht bent te herhalen.

Daarin zitten tien foto's. Maar op geen van de foto's staat iets wat je kan herinneren. Je ziet jezelf helemaal naakt staan op de foto's. Op iedere foto staan een man of een vrouw naast jou, die jij op een of andere manier aan het bevredigen bent. Op de laatste foto staat een elektriciteitskastje wat vlak bij je in de buurt staat. Op het kastje zie je een van de foto's van je hangen. Op de foto staat geschreven: Of ga je envelop 3 open maken? Het idee dat overal in de buurt zulke foto's zouden kunnen hangen maakt je heel bang.

Met bevende handen maak je envelop 3 open. En leest het volgende daarin:. Nu heb ik je aandacht zeker wel. Om te voorkomen dat ik de foto's overal in de buurt ophang moet je het volgende doen: Ik ga je een aantal opdrachten geven. Afhankelijk van hoe je de opdrachten uitvoert leg ik een of meerdere foto's weg. Mocht je een opdracht niet goed uitvoeren, dan leg ik weer foto's terug.

Je krijgt van mij maximaal 10 weken om alle foto's van mijn stapeltje te krijgen. Als je dat lukt dan vernietig ik ze. Als het je niet lukt dan hang ik tien kopieën van iedere foto die over is op in de buurt bij je en op plaatsen waar je regelmatig komt.

De eerste twee opdrachten krijg je nu van mij. Je gaat naar het elektriciteitskastje dat op de foto staat. Vermoedelijk herken je dat kastje en anders zoek je maar goed in de buurt. Je zorgt dat je alleen schoenen en een jas aan hebt. Bij het kastje staat degene die je dit pakje heeft gegeven.

Je begroet haar met een kus. Zij zal je, wanneer ze gecontroleerd heeft of je de opdracht hebt uitgevoerd, je de kopie die op het kastje zit geven. Mocht je iets doms willen doen zoals politie bellen, dan hang ik automatisch de kopieën op. En ik heb gerekend dat je ongeveer een kwartier er over zou doen om tot hier te lezen.

Ik geef je nog een kwartier om bij het kastje te komen. Mocht je te laat zijn, dan heb je pech gehad. Hoewel de brief nog verder gaat leg je hem snel neer. Je zag nog wel dat er een tweede opdracht stond, maar je zag ook dat die pas later uitgevoerd hoefde te worden. Je hebt geen idee hoelang je hebt zitten lezen en je weet dus ook niet of je nu nog op tijd kan zijn.

Even denk je wat je zal doen. Maar het idee dat dat plaatje van je op dat kastje hangt geeft je een heel onaangenaam gevoel; die foto moet er zo snel mogelijk af. Het kastje staat wel iets van de straat af en een beetje uit het zicht, maar de kans is groot dat een voorbijganger de foto zal zien en jou zal herkennen. Je pakt de langste jas die je hebt. Daarna kleed je je snel uit. Je trekt de jas aan en kijkt of er niets zichtbaar is.

Gelukkig is dat niet het geval. Dan kijk je naar buiten. Snel gaan je ogen de straat op en neer. Je ziet dat er geen bekenden toevallig buiten lopen. Snel open je de deur en stap je naar buiten. Bijna vergeet je in alle haast sleutels mee te nemen, maar net voordat je de deur wilt dicht trekken denk je er gelukkig aan.

Je pakt snel je sleutels en loopt dan naar buiten. Nog steeds ben je boos en voel je je gebruikt. Je voelt weer tranen in de hoeken van je ogen. Je loopt zo snel mogelijk naar het elektriciteitskastje toe. De vrouw staat er nog. Je loopt op haar af en blijft even voor haar staan. Je kijkt haar aan. Je weet dat je boos kijkt, maar in de ogen van de vrouw zie je nauwelijks een emotie. Je haalt diep adem en dan buig je je naar haar toe.

Je kust haar snel even op haar wang. Dan kijk je de vrouw weer aan. Met bevende handen maak je je jas open. Wanneer je je jas helemaal los hebt zegt de vrouw weer met een kalme stem "tonen".

Je kijkt even om je heen en als je niemand ziet trek je je jas iets voor haar open, waardoor zij kan zien dat je helemaal naakt bent. Je ziet haar ogen op en neer langs je lichaam gaan. Het lijkt een eeuwigheid te duren voordat de vrouw is uitgekeken. Dan geeft ze je de foto en zegt "lees de achterzijde als je thuis bent". Vervolgens loopt de vrouw weg. Je steekt de foto diep in een van je zakken. Snel maak je je jas weer dicht en daarna loop je snel weer naar huis.

Thuis gekomen haal je de foto te voorschijn en leest wat op de achterzijde staat. Als je net niet naakt was dan zal ik een vergrote versie van deze foto onder op de stapel leggen. Hetzelfde zal ik doen als je de vrouw niet gekust hebt.

Als je naakt was en haar op haar mond gekust hebt dan zal ik twee foto's van de stapel halen in alle andere gevallen maar een. Succes met het uitvoeren van je volgende opdracht. Teleurgesteld bedenk je je dat je haar een kus op haar wang hebt gegeven. Maar gelukkig heb je de foto te pakken. Terwijl je je jas opendoet schieten de tranen weer in je ogen. Je gooit de jas uit en loopt naakt naar je bed toe, waarop je je vervolgens laat vallen.

Je voelt je gebruikt en vernederd en je huilt van de inwendige pijn die je daardoor voelt. Een tijdje later schrik je wakker; blijkbaar ben je in slaap gevallen.

Je hebt geen idee hoe lang je hebt liggen slapen. Wel weet je dat je droomde. Je droomde dat je naar het elektriciteitskastje liep. Je had alleen een jas aan en liep naar de vrouw die je bij het kastje zou ontmoeten. Je moest aan haar tonen dat je helemaal naakt was onder de jas. Ze liet je je jas uittrekken en liet je daarna over het kastje gebogen gaan staan. Daarna deed ze haar jas open, ze was helemaal naakt, behalve bij haar kruis.

Ze had een dikke voorbinddildo om haar kruis, waarmee ze je vervolgens begon te neuken. De dildo was heel dik, waardoor je het uitschreeuwde van pijn en genot.

Je voelde je enorm geil en stond op het punt om klaar te komen. Je draaide je je hoofd om te schreeuwen dat ze je nog harder moest nemen. Maar toen schrok je: Direct daarna schrok je wakker en nu lig je half versuft op je bed. Je voelt dat je kutje nat is. Je weet dat je echt bijna klaarkwam in je droom. Je laat je hand even over je clitje gaan en rilt gelijk van genot.

In je gedachte voel je alweer de grote dildo in je pompen. Dan schrik je weer; je beseft je waar dat elektriciteitskastje mee te maken heeft. Snel sta je op en trek je iets aan. Daarna loop je naar de kamer. Wanneer je de kamer open doet zie je al dat de rest geen droom was; het doosje met de brieven en de foto's zie je staan. Je weet dat je voordat je op bed ging liggen echt naakt naar die vrouw bent gegaan en dat je nog vele opdrachten zult moeten uitvoeren.

Je pakt het stapeltje foto's weer op en bekijkt ze. Hoewel je je nog steeds gebruikt voelt, voel je ook opwinding bij het bekijken ervan. Alleen jij bent duidelijk zichtbaar op de foto's. Je kijkt naar een foto, waarop je zuigt aan een harde pik, terwijl je met je kruis boven het gezicht van een naakte vrouw zit. Aan de blik in je ogen kan je zien dat je heel geil op dat moment geweest moet zijn. Je hebt zelfs het gevoel dat de foto is genomen op het moment dat je een orgasme kreeg.

Je snap nog steeds niet hoe dit kan: Je begint de foto steeds beter te bekijken. Diep in je hart voel je dat het een vervalsing moet zijn, maar nergens kan je een bewijs hiervoor vinden. Je bekijkt nog eens alle foto's, een voor een bekijk je ze of je iets kan vinden en daarna schuif je ze weer achter op het stapeltje.

Langzaam onstaat er een fantasie in je hoofd; de foto's beginnen een verhaal te vormen. Je gaat het stapeltje weer door en vindt wat volgens jou de eerste foto moet zijn: Je benen zijn opgetrokken en een man staat tussen je benen in.

Aan de geile blik in je ogen kan je zien dat hij je neukt. In je gedachten voel je zijn harde kloppende pik in je stoten. De vrouw houdt je wel tegen op de tafel, maar daarnaast masseert ze vooral je borsten. Je voelt haar dunne vingers aan je harde tepels trekken.

De man pakt je benen op en legt ze tegen zijn schouders aan. Zijn pik begint hij nog harder en dieper in je te stoten. Je hele lichaam schudt over de tafel heen en weer. Je kreunt het uit van geilheid en richt je hoofd op.

De vrouw buigt zich over je heen en begint over je tepels te likken. Je ziet haar borsten boven je mond hangen. Je slaat je armen naar achteren en legt ze om de billen van de vrouw en trekt haar dan dichter naar je toe. Je neemt een van haar harde tepels tussen je lippen en begint er stevig op te zuigen.

Je voelt dat je haar opwindt; ze begint wilder over je tepels te likken. De man begint sneller zijn paal in je te stoten. Je voelt zijn snelle ongecontroleerde bewegingen. Je hoort hem hijgen en kreunen. Dan verkrampen zijn spieren. Hij stoot nog een keer zijn paal diep in je en spuit dan zijn hete zaad diep in je kutje. Je voelt de warme gloed in je lichaam.

De vrouw begint over je buik te likken, je voelt haar steeds lager komen.Kut uitwonen kalepoesjes


grote zwarte kut sm opdrachten