geile nina onderdanige slavin

Ze schatert van het lachen en gaat tussen mijn benen staan. Denise is nauwelijks uitgesproken of ik knik al volmondig ja. OK dan slaaf, dan zal ik Mezelf eens beraden wat Ik op deze verdieping met jou ga doen. Ik ga eerst naar beneden toe om te zien wat er verder nog in DP gebeurt en of er nog nieuwe kansen zijn om jou op een ludieke, creatieve manier fors te straffen en te vernederen, wie weet…. Voordat Ze vertrekt drukt Ze fors op mijn onderbuik terwijl Ze me lief en glimlachend aankijkt.

Het genot van Haar goddelijke achterkant in die strakke leren broek, die prachtige lieslaarzen en Haar verleidelijke manier van lopen drukken de ellende van mijn overvolle blaas naar de achtergrond. Als Ik dadelijk terug kom laat Ik je persoonlijk ervaren en ga je zien wat het betekent om gedomineerd te worden door een professionele Meesteres aan wie jij je vrijwillig hebt onderworpen.

Daarbovenop heb jij Mij bij herhaling gesmeekt om deze langdurige SM sessie onder geen beding voortijdig af te breken of te stoppen.

Jij wilt persoonlijk beleven hoe het is om Mij, desnoods onder dwang, te moeten blijven dienen terwijl je zelf deze sessie wilt afbreken. Ik voel Me echt fantastisch, helemaal in topvorm om jou aan te pakken zoals je dat zelf graag wilt. Fijn hè, we willen allebei hetzelfde, is dat even boffen. Ik knik heel voorzichtig ja…. Heupwiegend komt Ze teruggelopen en neemt plaats tussen mijn benen. Ze buigt voorover en slaat met hard in mijn gezicht. Ze slaat me nog eens, en nog eens en loopt dan weer richting de deur.

Ook vind Ik dat jij Mij niet voldoende waardeert, respecteert en adoreert. Mij gehoorzamen en jezelf dienstbaar en onderdanig opstellen doe je ook al niet echt. Dan sluit ze de deur achter zich en laat mij vertwijfeld, angstig, radeloos en weerloos achter. Wat zou het toch geweldig zijn als ik inderdaad zou kunnen toveren.

Dan was ik ter plekke ergens anders, in ieder geval niet in DP. Ook realiseer ik me uiterst goed wat Ze zojuist tegen me zei en ook alle informatie die Ze van en over mij heeft giert door mijn hoofd.

Er zit niets anders op dan Haar echt nóg beter, nóg meer en vol overgave te gehoorzamen en me werkelijk tot het uiterste in te spannen om Meesteres Denise te dienen, te pleasen en Haar te laten blijken hoezeer ik het waardeer dat ik Haar mag dienen. Het besef dringt goed tot me door dat ik oprecht ontzag heb voor deze vrouw. Denise dwingt daadwerkelijk respect af door mij uiterst straight forward te confronteren met mijn eigen slaafse wensen en mijn non-verbale gedrag.

Feitelijk mag ik van geluk spreken dat mijn mond kort na binnenkomst dicht gesnoerd zit want ik had Haar vast al gesmeekt om te stoppen of meegedeeld dat ik me misselijk voelde.

Dat had me vast en zeker nog meer ellende en straf opgeleverd. Kortom, ik weet nu echt heel goed waar ik sta, waar ik aan toe ben en dat ik absoluut niet om Haar heen kan. Enerzijds zie ik Mrs.

Denise als die prachtige, ruige, professionele en veelzijdige Meesteres die in staat is om al mijn geile, onderdanige lusten te bevredigen.

Anderzijds heb ik nu ook het beeld voor ogen dat Zij zich uitgedaagd voelt om mijn grenzen te verleggen waarbij ik Haar moet dienen, gehoorzamen en vooral moet laten blijken dat het om Haar gaat en niet om de lusten van mij als slaaf.

Het feit dat ik al drie keer mijn slavenzak heb leeg gespoten zorgt ervoor dat de geilheid helaas al grotendeels uit mijn lichaam verdwenen is met alle gevolgen van dien. Niet alleen voel ik me fysiek beduidend kwetsbaarder maar ook mentaal voel ik me aanzienlijk minder weerbaar.

My God zeg ik tegen mezelf en omdat de blinddoek niet geplaatst is kijk ik of loskomen toch geen optie is. Dan klinken Haar dreigende woorden weer wat Ze gaat doen als ik weer geketend voor Haar lig na een mislukte ontsnappingspoging.

Denise mij gelukkig beschermd door stalen polsboeien aan de collar vast te maken. Nee, er zit niets anders op dan, ongeacht de omstandigheden of wat er van mij verwacht wordt, Mrs. Denise compleet op Haar wenken te bedienen, Haar blindelings te volgen en vol overgave te gehoorzamen.

Ik probeer mezelf te motiveren en spreek mezelf moed in. Het is een voorrecht om Haar te mogen dienen en ik zou vereerd moeten zijn dat Zij aandacht aan me schenkt, dat Ze mij wilt ontvangen, dat Ze mij te woord staat en de moeite neemt om mij uiteindelijk tijdens een sessie te bevrijden van mijn eigen geile, onderdanige slaafsheid! Dan voel ik onverwacht ongelooflijke druk in mijn onderbuik en neiging om te urineren. De overvolle blaas moet echt op korte termijn geledigd worden.

Geheel natuurlijk haal ik diep adem, sluit mijn ogen en probeer aan iets anders te denken. Dan komt plotsklaps het gezicht van mijn lieve echtgenote in beeld. Onze afspraak is dat ik mijn onderdanige gevoelens 2 tot 3 keer per jaar tijdens langdurige SM-escapades mag bevredigen waarbij ze liever niet weet op welke dagen dat precies plaatsvindt. Wat zou het nu fijn zijn als zij nu zou weten dat ik in DP ben en zou bellen naar DP om door te geven dat ik vanwege wat dan ook naar huis moet komen…..

Helaas, zelfs mijn lieve schat kan me niet helpen en sta ik er echt helemaal alleen voor. Kom op slaaf spreek ik mezelf moet in: Mentaal voel ik me weer wat weerbaarder en tegelijkertijd weet ik dat ik wat meer moet ontspannen hoewel het voor mij toch problematisch gaat worden omdat ik simpelweg niet van elke opgelegde straf en vernedering zal genieten, integendeel! Please Meesteres Denise, have mercy en haal aUb mijn blaas leeg.

Overigens realiseer ik me al te goed dat ik vandaag niet op enig mededogen van Mrs. Denise hoef te rekenen, ik weet gewoon en voel dat Ze mij vandaag spreekwoordelijk alle hoeken van Domination Palace gaat laten zien.

Zowel rationeel als gevoelsmatig is het meest verstandige dat ik kan doen om vooral in mijn rol en positie als slaaf te blijven totdat Mrs.

Denise aangeeft dat de sessie is afgelopen. En dat zal beslist niet meevallen naarmate het aantal zaadlozingen verder oploopt. Mijmerend wacht ik geduldig af wat me verder gaat overkomen en ook dat past uitstekend in mijn positie als het geile slaafje van Mrs. Door het geluid van traplopen open ik mijn ogen en ik weet absoluut niet wat ik kan verwachten. De deur gaat open en ik zie een mooie jeugdige Meesteres binnen komen met een hoop leren riemen over Haar arm.

Ik ben Nina en heb even tijd om Denise te ondersteunen. Zij heeft mij gevraagd om je stevig vast te snoeren op de gynaecologenstoel en dat doe ik graag voor Haar.

Denise heeft over jou verteld en inmiddels weet Ik wat jouw slaafse ideeën zijn, ongelooflijk allemaal! Denise Mij gevraagd creatief mee te denken om jou vandaag dusdanig stevig aan te pakken dat je deze sessie echt NOOIT meer vergeet.

Ik weet niet hoe ik me moet gedragen nu en kan gelukkig niet spreken. Meesteres Nina bevestigt de ene riem na de andere riem waardoor ik na enige tijd muurvast en nog altijd wijdbeens in de gynaecologenstoel zit. Dan loopt Ze om me heen, knijpt afwisselend in mijn tepels en ballen en veel vervelender nog duwt ze op mijn onderbuik wat werkelijk vreselijk is vanwege die blaas vol plas.

Misschien mag Ik jou vanmiddag even lenen van Mrs. Lachend loopt Ze al pratend door de kamer en als Ze zwijgt komt Ze tussen mijn benen voor me staan. Ze drukt weer wat op mijn onderbuik en pakt dan met Haar rechter hand mijn ballen vast. Nina laat me behoorlijk verward alleen achter in de nursingroom. Stop daarmee slaaf het gaat niet om jouw lusten maar om die van Meesteres Denise denk ik in mezelf. Gelijker tijd voel ik dat het bloed uit mijn stijve slavenpik niet zo snel wegstroomt.

Het duurt even voordat ik me dat herinner. Het is Me Duce Tutus Eris en ik zoek duidelijk wat houvast voor het geval ik vandaag door Meesteres Nina uitgewoond wordt als Denise niet aanwezig is. Plotseling zwaait de deur open en staat Meesteres Denise uit het niets in de deuropening. Ik probeer zo vrolijk mogelijk Haar aan te kijken en ik knipoog naar Haar om aan te tonen dat ik vrolijk ben en dat ik met smart op Haar zit te wachten.

Omdat ik nog steeds gekneveld ben kan ik Haar niet antwoorden. Dan hoor ik Haar helaas zeggen dat Ze denkt dat mijn stijve lul het gevolg is van wat er op zolder is gebeurd. Jij bent gewoon een homo slaaf, jij vindt het volgens mij lekker om door een andere slaaf bereden te worden. Of word je liever in je eigen kont genomen door een vent?

Of gaat jouw voorkeur uit naar een lekkere warme slavenpik in die geile slavenbek van je? Ik denk het laatste vooropgesteld dat er wel heel krachtig een condoom wordt volgespoten in jouw mond? Of pijp je liever zonder condoom? Denise mij toespreekt en vragen stelt schud ik de hele tijd nee met mijn hoofd. Je laat zelf alle opties open voor Mij waaruit ik kan kiezen. Ze loopt wat heen en weer en komt via de medische kast in de nursing room met een katheter voor me staan. Hoewel ik weet dat mijn pisbuis gevoelig is knik ik uit overtuiging ja.

Meesteres Denise begint te lachen en zegt dat ik Haar begin te begrijpen. Even later lig ik uiterst gespannen in de gynaecologenstoel als Meesteres Denise op een krukje voor me gaat zitten, de katheter plaatst en ik even later getuige ben hoe Zij minstens anderhalve liter urine uit mijn lijf haalt.

Ik probeer dank U wel Meesteres te kreunen maar het is twijfelachtig of de Meesteres dat eruit kan halen. De grote kan slavenzeik wordt weggezet en de katheter verwijderd. Dan kan dat zaad ook wat makkelijker je lijf uit. Weet jij eigenlijk wel wat torture of caress is? Misschien is dat wel wat voor jou? Want, jij bent een smerig geil slaafje die Mijns inziens vooral en teveel aan zijn eigen lusten en geilheid denkt i. Denise loopt wat heen en weer en komt met een setje sounds in Haar handen op een krukje voor me zitten.

Ik knik wel ja maar kijk Spaans benauwd toe als de eerste sound mijn pisbuis in gaat en bijna helemaal verdwijnt. Bij de derde in diameter oplopende sound voel ik dat de pijngrens bereikt is.

Toch gaat er ook een vierde sound in en laat Meesteres Denise zien dat Ze nog een paar grotere heeft. Ze staat op en ik zie Mrs. Denise de nursingroom uitlopen om Haar collega te roepen. Even later is Mrs. Nina ook in de nursing room en lig ik machteloos met mijn benen gespreid voor twee super ruige en fraai ogende Meesteressen. Nina tegen Haar collega Meesteres. Zonder een antwoord te geven loopt Mrs. Nina wat rond en zie ik dat Ze latex handschoentjes aantrekt en met een stevige buttplug terugkomt.

Zittend op het krukje tussen mijn gespreide benen voel ik eerst één, daarna twee en dan drie vingers mijn anus in glijden wat nogal pijnlijk aanvoelt. Ik voel hoe de buttplug mijn kontgaatje aanvankelijk oprekt totdat die over het breedste punt is.

Nina haalt de buttplug eruit en zegt dat het verstandig is om meteen maar een maatje groter te nemen. Meesteres Denise heeft al een groter formaat gepakt die Ze aan Nina overhandigd. Ik zie en voel hoe Mrs. Denise mijn tepels streelt, er zachtjes in knijpt en er venijnige klemmetjes opzet terwijl Mrs.

Nina met enige moeite de buttplug in mijn achterste plaatst. Denise op onschuldige toon. Ik knik volmondig ja waarop Zij laat weten dat ik nog wat geduld moet hebben. Nina zit nog op het krukje voor me en nadat de vibrator in de buttplug is geactiveerd maakt Ze plaats voor Denise die me nog even verwend met nr.

Dit is niet normaal denk ik bij mezelf. Ik voel dat mijn ademhaling onregelmatig is vanwege het pijnlijk gevoel in mijn pisbuis, reet en tepels.

Ik probeer niet te kreunen maar zou het graag doen. Ook zou ik dolgraag willen stoppen maar daar denken deze twee beauties heel anders over. Denise mij neukt met Haar sounds in mijn pisbuis verlaat Mrs. Nina de nursing room en zegt Mrs. Luister goed want Ik zeg het maar een keer. Nina ontvangt binnen enkele minuten een klant en dat is een slaaf die ervan geniet als iemand moet toekijken terwijl Mrs.

Nina een sessie met hem heeft. Je raadt het al, jij wordt voyeur maar niet zo maar eentje! Je wordt eerst omgetoverd tot een geil uitziende slet, een ordinaire snol.

Je mag zelf wat mooi schoeisel uitzoeken. Wij regelen de pruik, make-up en misschien wel een mooi kort leren rokje en een topje, wie weet? Wel gaan je armen op je rug in een soort dwangbuis zodat je handelbaar blijft en goed verplaatsbaar bent voor het vervolgprogramma.

Ik weet niet hoe snel ik ja moet knikken want de pijngrens is inmiddels ruim overschreden, dit moet stoppen!! Denise gaat gestaag door met sound nr. Denk even goed na over het volgende voordat je spontaan uit jezelf de moeite neemt om wat te zeggen. Geen woord tegen wie dan ook tenzij je wat gevraagd wordt door Meesteres Nina of Mij, duidelijk?

Weer knik ik snel ja. Doe je dat toch dan keten ik je wijdbeens genadeloos vast en plaats ik alsnog een eikel piercing. Als het zover is zal Ik kort uitleggen wat Ik ga doen. Hoop dat je Me serieus neemt want Ik meent het echt slaaf dat je de deur uitgaat met een eikelpiercing en dan zie je maar hoe je dat oplost als je eenmaal buiten ben.

Zo overtuigend mogelijk schud ik nee en haalt de Meesteres eindelijk de sound uit mijn pisbuis. Belangrijker voor jou slaaf Ik draag je op om Mrs. Het voelt heerlijk als het masker en knevel verwijderd zijn. Nog even neemt Mrs. Denise plaats op het krukje en worden mijn zak en ballen strak getrokken door een groot aantal wasknijpers. Denise staat op, zet het krukje weg en komt weer even tussen mijn benen staan. Ik hoop dat Ze de buttplug uit mijn kont haalt maar helaas.

Ze spuugt me eerst in mijn mond en dan werkelijk midden in mijn gezicht. Heupwiegend en lachend stapt Ze door de deuropening en laat Me achter met gelukkig een lege blaas maar met een gevulde anus: Met een geile blik in mijn ogen verlekker ik mezelf aan Meesteres Denise als Ze wegloopt.

Wow, wat een stoere, ruige vrouw en wat een genot om Haar dominantie te voelen, te zien en te ervaren. Een ding is duidelijk voor me en dat is dat ik ongelooflijk onder de indruk ben van Mrs. Denise vanwege Haar persoonlijkheid, Haar inlevingsvermogen en bovenal dat Ze mij wil helpen om mijn onderdanige gevoelens met Haar natuurlijke dominantie te bevredigen zodat ik bevrijd van mijn vergaande slaafse fantasieën me weer lekker voel als ik later vandaag de voordeur van DP weer uitloop.

Echter, zover is het nog niet want ik weet gewoon dat Meesteres Denise mij nog fors gaat bestraffen en tot op het bot zal vernederen. Het besef klinkt nadrukkelijk door dat de dag nog lang kan duren. Zeker als twee gretige Meesteressen elkaar inspireren om er nog een schepje bovenop te doen, al dan niet met gebruikmaking van alle voor mij vreselijke mogelijkheden die een aanwezige andere slaaf kan bieden…….

Nina heeft me trouwens erg strak vastgebonden op de gynaecologenstoel waardoor de geplaatste tepelklemmen en wasknijpers voor het gevoel pijnlijker aanvoelt. Hoewel best wel wat pijn en ongemak voelbaar is, wil ik me vooral niet aanstellen. Tevens houd ik mezelf voor dat Meesteres Denise me nog veel meer pijn en ongemak kan bezorgen als Zij dat wil. Dat maakt me weer wat ongerust en plotseling vraag ik me af hoe laat het zou zijn.

Ik moet hier onderhand toch al een paar uur zijn. Een ruig entree en na binnenkomst al ras richting zolder en nu al een tijdje in de nursing room.

Toch is het tijdbesef wat zoek geraakt wat logisch is als je afwisselend totaal van de buitenwereld bent afgesloten. Niets horen, niets zien, nauwelijks kunnen ruiken en niets kunnen zeggen is eigenlijk best heftig. Dan hoor ik vanaf de benedenverdieping Meesteres Denise haar collega Nina informeren.

Hij heeft Mijn opdracht gekregen om zich aan jou te onderwerpen en te gehoorzamen waarbij hem heel nadrukkelijk op het hart is gedrukt niets te zeggen tenzij jij of Ik hem iets vraagt. Nina tegen Haar klant zeggen dat hij eerst moet douchen en op zijn knieën moet wachten op Haar als hij klaar is. Dan komt Ze de nursing room gehaast binnen en verwijdert zwijgzaam in hoog tempo alle wasknijpers van mijn slavenzak.

Ik probeer elke pijnscheut te trotseren en met mijn kiezen stevig op elkaar lukt het me om dit proces geluidloos te onderaan. Ook de tepelklemmen worden verwijderd en ook dat is behoorlijk pijnlijk.

Gelukkig stroomt het bloed weer normaal door mijn gevoelige tepeltjes en slavenzak. De handboei wordt weer snel om mijn ballen bevestigd met daaraan een lange ketting. Vervolgens maakt Ze alle riemen los en professioneel worden één voor één mijn polsboeien weer aan de collar bevestigd. Als laatste maakt Ze mijn benen los van de beugels aan de gynaecologenstoel en commandeert Ze me te gaan staan. Daarna roept Ze Meesteres Denise en loopt Ze even de naast gelegen kamer in om met een leren foedraal in de vorm van een frietzak terug te keren.

Ik hoor Meesteres Denise snel de trap opkomen en als Ze binnen is pakt Ze meteen de ketting vast die aan om mijn ballen zit. Met een venijnig rukje trekt Ze mij naar voren en zegt Ze tegen Mrs.

Nina dat mijn handen en armen zover mogelijk in de puntzak moeten voordat Ze die stevig sluit en alle riemen bevestigd. Nina antwoord kort dat Ze het trucje door heeft en in enkele minuten zitten mijn handen en armen stevig bij elkaar getrokken diep in de leren foedraal met mijn polsen dicht tegen elkaar.

Met zware riemen en een listig bandenstel dat over mijn schouders loopt zitten mijn armen onlosmakelijk in de foedraal. Nina voor me staan en neemt de ketting uit handen van Haar collega Meesteres. Denise de trap afloopt neemt Mrs. Nina me aan de ketting mee richting de Travestiekamer. Met een musketonhaak aan de ketting zet ze me vast zodat ik niet de kamer uit kan. Ze geeft me de opdracht om goed rond te kijken om Haar te helpen kiezen om er straks zo ordinair mogelijk uit te zien.

Voordat Ze me achterlaat komt Ze voor me staan en pakt Ze mijn pik stevig vast. Omdat ik weet wat Mrs. Denise nog van plan is met jou zit de straf die je nog krijgt wel goed. En slaaf, Ik hou niet van klikken dus als je Mij niet gehoorzaamt los Ik het zelf wel even op door je ongenadig te straffen. Nina laat mijn pik los en spuugt me midden in het gezicht. Het is redelijk goed te horen hoe Meesteres Nina Haar slaaf uit de badkamer meeneemt naar de naastgelegen zwarte kamer.

I'm just a girl who wants an interesting communication if you meet me on the street, the Stuur friend request op KT voor info Hoor graag van je. Jan Ries Dat gaan we zeker doen nina, komt goed. Je ziet er ook lekker uit hoor ; Kussies Jen. Stel4spel wij kijken rond naar leuke mensen voor spannende dingen.

Lekker geil cammen met geileteef: Ze is lekker en heet en wacht op jou! Lekker geil cammen met jeaninexxx: Lekker geil cammen met bysinka: Lekker geil cammen met ladydiane: Lekker geil cammen met bobberdibob: Lekker geil cammen met milfever: Lekker geil cammen met sexygirl: Lekker geil cammen met sweetbirdy:

...

Pijpende wijven vette negerinnen
geile nina onderdanige slavin

Ze schatert van het lachen en gaat tussen mijn benen staan. Denise is nauwelijks uitgesproken of ik knik al volmondig ja. OK dan slaaf, dan zal ik Mezelf eens beraden wat Ik op deze verdieping met jou ga doen.

Ik ga eerst naar beneden toe om te zien wat er verder nog in DP gebeurt en of er nog nieuwe kansen zijn om jou op een ludieke, creatieve manier fors te straffen en te vernederen, wie weet…. Voordat Ze vertrekt drukt Ze fors op mijn onderbuik terwijl Ze me lief en glimlachend aankijkt.

Het genot van Haar goddelijke achterkant in die strakke leren broek, die prachtige lieslaarzen en Haar verleidelijke manier van lopen drukken de ellende van mijn overvolle blaas naar de achtergrond. Als Ik dadelijk terug kom laat Ik je persoonlijk ervaren en ga je zien wat het betekent om gedomineerd te worden door een professionele Meesteres aan wie jij je vrijwillig hebt onderworpen.

Daarbovenop heb jij Mij bij herhaling gesmeekt om deze langdurige SM sessie onder geen beding voortijdig af te breken of te stoppen. Jij wilt persoonlijk beleven hoe het is om Mij, desnoods onder dwang, te moeten blijven dienen terwijl je zelf deze sessie wilt afbreken. Ik voel Me echt fantastisch, helemaal in topvorm om jou aan te pakken zoals je dat zelf graag wilt. Fijn hè, we willen allebei hetzelfde, is dat even boffen. Ik knik heel voorzichtig ja…. Heupwiegend komt Ze teruggelopen en neemt plaats tussen mijn benen.

Ze buigt voorover en slaat met hard in mijn gezicht. Ze slaat me nog eens, en nog eens en loopt dan weer richting de deur. Ook vind Ik dat jij Mij niet voldoende waardeert, respecteert en adoreert. Mij gehoorzamen en jezelf dienstbaar en onderdanig opstellen doe je ook al niet echt.

Dan sluit ze de deur achter zich en laat mij vertwijfeld, angstig, radeloos en weerloos achter. Wat zou het toch geweldig zijn als ik inderdaad zou kunnen toveren. Dan was ik ter plekke ergens anders, in ieder geval niet in DP. Ook realiseer ik me uiterst goed wat Ze zojuist tegen me zei en ook alle informatie die Ze van en over mij heeft giert door mijn hoofd. Er zit niets anders op dan Haar echt nóg beter, nóg meer en vol overgave te gehoorzamen en me werkelijk tot het uiterste in te spannen om Meesteres Denise te dienen, te pleasen en Haar te laten blijken hoezeer ik het waardeer dat ik Haar mag dienen.

Het besef dringt goed tot me door dat ik oprecht ontzag heb voor deze vrouw. Denise dwingt daadwerkelijk respect af door mij uiterst straight forward te confronteren met mijn eigen slaafse wensen en mijn non-verbale gedrag.

Feitelijk mag ik van geluk spreken dat mijn mond kort na binnenkomst dicht gesnoerd zit want ik had Haar vast al gesmeekt om te stoppen of meegedeeld dat ik me misselijk voelde.

Dat had me vast en zeker nog meer ellende en straf opgeleverd. Kortom, ik weet nu echt heel goed waar ik sta, waar ik aan toe ben en dat ik absoluut niet om Haar heen kan.

Enerzijds zie ik Mrs. Denise als die prachtige, ruige, professionele en veelzijdige Meesteres die in staat is om al mijn geile, onderdanige lusten te bevredigen. Anderzijds heb ik nu ook het beeld voor ogen dat Zij zich uitgedaagd voelt om mijn grenzen te verleggen waarbij ik Haar moet dienen, gehoorzamen en vooral moet laten blijken dat het om Haar gaat en niet om de lusten van mij als slaaf. Het feit dat ik al drie keer mijn slavenzak heb leeg gespoten zorgt ervoor dat de geilheid helaas al grotendeels uit mijn lichaam verdwenen is met alle gevolgen van dien.

Niet alleen voel ik me fysiek beduidend kwetsbaarder maar ook mentaal voel ik me aanzienlijk minder weerbaar. My God zeg ik tegen mezelf en omdat de blinddoek niet geplaatst is kijk ik of loskomen toch geen optie is.

Dan klinken Haar dreigende woorden weer wat Ze gaat doen als ik weer geketend voor Haar lig na een mislukte ontsnappingspoging. Denise mij gelukkig beschermd door stalen polsboeien aan de collar vast te maken. Nee, er zit niets anders op dan, ongeacht de omstandigheden of wat er van mij verwacht wordt, Mrs. Denise compleet op Haar wenken te bedienen, Haar blindelings te volgen en vol overgave te gehoorzamen.

Ik probeer mezelf te motiveren en spreek mezelf moed in. Het is een voorrecht om Haar te mogen dienen en ik zou vereerd moeten zijn dat Zij aandacht aan me schenkt, dat Ze mij wilt ontvangen, dat Ze mij te woord staat en de moeite neemt om mij uiteindelijk tijdens een sessie te bevrijden van mijn eigen geile, onderdanige slaafsheid!

Dan voel ik onverwacht ongelooflijke druk in mijn onderbuik en neiging om te urineren. De overvolle blaas moet echt op korte termijn geledigd worden. Geheel natuurlijk haal ik diep adem, sluit mijn ogen en probeer aan iets anders te denken.

Dan komt plotsklaps het gezicht van mijn lieve echtgenote in beeld. Onze afspraak is dat ik mijn onderdanige gevoelens 2 tot 3 keer per jaar tijdens langdurige SM-escapades mag bevredigen waarbij ze liever niet weet op welke dagen dat precies plaatsvindt. Wat zou het nu fijn zijn als zij nu zou weten dat ik in DP ben en zou bellen naar DP om door te geven dat ik vanwege wat dan ook naar huis moet komen…..

Helaas, zelfs mijn lieve schat kan me niet helpen en sta ik er echt helemaal alleen voor. Kom op slaaf spreek ik mezelf moet in: Mentaal voel ik me weer wat weerbaarder en tegelijkertijd weet ik dat ik wat meer moet ontspannen hoewel het voor mij toch problematisch gaat worden omdat ik simpelweg niet van elke opgelegde straf en vernedering zal genieten, integendeel!

Please Meesteres Denise, have mercy en haal aUb mijn blaas leeg. Overigens realiseer ik me al te goed dat ik vandaag niet op enig mededogen van Mrs. Denise hoef te rekenen, ik weet gewoon en voel dat Ze mij vandaag spreekwoordelijk alle hoeken van Domination Palace gaat laten zien. Zowel rationeel als gevoelsmatig is het meest verstandige dat ik kan doen om vooral in mijn rol en positie als slaaf te blijven totdat Mrs.

Denise aangeeft dat de sessie is afgelopen. En dat zal beslist niet meevallen naarmate het aantal zaadlozingen verder oploopt. Mijmerend wacht ik geduldig af wat me verder gaat overkomen en ook dat past uitstekend in mijn positie als het geile slaafje van Mrs. Door het geluid van traplopen open ik mijn ogen en ik weet absoluut niet wat ik kan verwachten. De deur gaat open en ik zie een mooie jeugdige Meesteres binnen komen met een hoop leren riemen over Haar arm.

Ik ben Nina en heb even tijd om Denise te ondersteunen. Zij heeft mij gevraagd om je stevig vast te snoeren op de gynaecologenstoel en dat doe ik graag voor Haar. Denise heeft over jou verteld en inmiddels weet Ik wat jouw slaafse ideeën zijn, ongelooflijk allemaal! Denise Mij gevraagd creatief mee te denken om jou vandaag dusdanig stevig aan te pakken dat je deze sessie echt NOOIT meer vergeet. Ik weet niet hoe ik me moet gedragen nu en kan gelukkig niet spreken.

Meesteres Nina bevestigt de ene riem na de andere riem waardoor ik na enige tijd muurvast en nog altijd wijdbeens in de gynaecologenstoel zit. Dan loopt Ze om me heen, knijpt afwisselend in mijn tepels en ballen en veel vervelender nog duwt ze op mijn onderbuik wat werkelijk vreselijk is vanwege die blaas vol plas. Misschien mag Ik jou vanmiddag even lenen van Mrs. Lachend loopt Ze al pratend door de kamer en als Ze zwijgt komt Ze tussen mijn benen voor me staan.

Ze drukt weer wat op mijn onderbuik en pakt dan met Haar rechter hand mijn ballen vast. Nina laat me behoorlijk verward alleen achter in de nursingroom. Stop daarmee slaaf het gaat niet om jouw lusten maar om die van Meesteres Denise denk ik in mezelf. Gelijker tijd voel ik dat het bloed uit mijn stijve slavenpik niet zo snel wegstroomt.

Het duurt even voordat ik me dat herinner. Het is Me Duce Tutus Eris en ik zoek duidelijk wat houvast voor het geval ik vandaag door Meesteres Nina uitgewoond wordt als Denise niet aanwezig is.

Plotseling zwaait de deur open en staat Meesteres Denise uit het niets in de deuropening. Ik probeer zo vrolijk mogelijk Haar aan te kijken en ik knipoog naar Haar om aan te tonen dat ik vrolijk ben en dat ik met smart op Haar zit te wachten. Omdat ik nog steeds gekneveld ben kan ik Haar niet antwoorden. Dan hoor ik Haar helaas zeggen dat Ze denkt dat mijn stijve lul het gevolg is van wat er op zolder is gebeurd. Jij bent gewoon een homo slaaf, jij vindt het volgens mij lekker om door een andere slaaf bereden te worden.

Of word je liever in je eigen kont genomen door een vent? Of gaat jouw voorkeur uit naar een lekkere warme slavenpik in die geile slavenbek van je? Ik denk het laatste vooropgesteld dat er wel heel krachtig een condoom wordt volgespoten in jouw mond? Of pijp je liever zonder condoom?

Denise mij toespreekt en vragen stelt schud ik de hele tijd nee met mijn hoofd. Je laat zelf alle opties open voor Mij waaruit ik kan kiezen.

Ze loopt wat heen en weer en komt via de medische kast in de nursing room met een katheter voor me staan. Hoewel ik weet dat mijn pisbuis gevoelig is knik ik uit overtuiging ja. Meesteres Denise begint te lachen en zegt dat ik Haar begin te begrijpen.

Even later lig ik uiterst gespannen in de gynaecologenstoel als Meesteres Denise op een krukje voor me gaat zitten, de katheter plaatst en ik even later getuige ben hoe Zij minstens anderhalve liter urine uit mijn lijf haalt. Ik probeer dank U wel Meesteres te kreunen maar het is twijfelachtig of de Meesteres dat eruit kan halen. De grote kan slavenzeik wordt weggezet en de katheter verwijderd. Dan kan dat zaad ook wat makkelijker je lijf uit. Weet jij eigenlijk wel wat torture of caress is?

Misschien is dat wel wat voor jou? Want, jij bent een smerig geil slaafje die Mijns inziens vooral en teveel aan zijn eigen lusten en geilheid denkt i. Denise loopt wat heen en weer en komt met een setje sounds in Haar handen op een krukje voor me zitten.

Ik knik wel ja maar kijk Spaans benauwd toe als de eerste sound mijn pisbuis in gaat en bijna helemaal verdwijnt. Bij de derde in diameter oplopende sound voel ik dat de pijngrens bereikt is. Toch gaat er ook een vierde sound in en laat Meesteres Denise zien dat Ze nog een paar grotere heeft. Ze staat op en ik zie Mrs. Denise de nursingroom uitlopen om Haar collega te roepen. Even later is Mrs. Nina ook in de nursing room en lig ik machteloos met mijn benen gespreid voor twee super ruige en fraai ogende Meesteressen.

Nina tegen Haar collega Meesteres. Zonder een antwoord te geven loopt Mrs. Nina wat rond en zie ik dat Ze latex handschoentjes aantrekt en met een stevige buttplug terugkomt. Zittend op het krukje tussen mijn gespreide benen voel ik eerst één, daarna twee en dan drie vingers mijn anus in glijden wat nogal pijnlijk aanvoelt.

Ik voel hoe de buttplug mijn kontgaatje aanvankelijk oprekt totdat die over het breedste punt is. Nina haalt de buttplug eruit en zegt dat het verstandig is om meteen maar een maatje groter te nemen. Meesteres Denise heeft al een groter formaat gepakt die Ze aan Nina overhandigd.

Ik zie en voel hoe Mrs. Denise mijn tepels streelt, er zachtjes in knijpt en er venijnige klemmetjes opzet terwijl Mrs. Nina met enige moeite de buttplug in mijn achterste plaatst. Denise op onschuldige toon. Ik knik volmondig ja waarop Zij laat weten dat ik nog wat geduld moet hebben. Nina zit nog op het krukje voor me en nadat de vibrator in de buttplug is geactiveerd maakt Ze plaats voor Denise die me nog even verwend met nr.

Dit is niet normaal denk ik bij mezelf. Ik voel dat mijn ademhaling onregelmatig is vanwege het pijnlijk gevoel in mijn pisbuis, reet en tepels. Ik probeer niet te kreunen maar zou het graag doen. Ook zou ik dolgraag willen stoppen maar daar denken deze twee beauties heel anders over. Denise mij neukt met Haar sounds in mijn pisbuis verlaat Mrs. Nina de nursing room en zegt Mrs. Luister goed want Ik zeg het maar een keer. Nina ontvangt binnen enkele minuten een klant en dat is een slaaf die ervan geniet als iemand moet toekijken terwijl Mrs.

Nina een sessie met hem heeft. Je raadt het al, jij wordt voyeur maar niet zo maar eentje! Je wordt eerst omgetoverd tot een geil uitziende slet, een ordinaire snol.

Je mag zelf wat mooi schoeisel uitzoeken. Wij regelen de pruik, make-up en misschien wel een mooi kort leren rokje en een topje, wie weet? Wel gaan je armen op je rug in een soort dwangbuis zodat je handelbaar blijft en goed verplaatsbaar bent voor het vervolgprogramma. Ik weet niet hoe snel ik ja moet knikken want de pijngrens is inmiddels ruim overschreden, dit moet stoppen!!

Denise gaat gestaag door met sound nr. Denk even goed na over het volgende voordat je spontaan uit jezelf de moeite neemt om wat te zeggen. Geen woord tegen wie dan ook tenzij je wat gevraagd wordt door Meesteres Nina of Mij, duidelijk? Weer knik ik snel ja. Doe je dat toch dan keten ik je wijdbeens genadeloos vast en plaats ik alsnog een eikel piercing. Als het zover is zal Ik kort uitleggen wat Ik ga doen.

Hoop dat je Me serieus neemt want Ik meent het echt slaaf dat je de deur uitgaat met een eikelpiercing en dan zie je maar hoe je dat oplost als je eenmaal buiten ben. Zo overtuigend mogelijk schud ik nee en haalt de Meesteres eindelijk de sound uit mijn pisbuis. Belangrijker voor jou slaaf Ik draag je op om Mrs. Het voelt heerlijk als het masker en knevel verwijderd zijn. Nog even neemt Mrs. Denise plaats op het krukje en worden mijn zak en ballen strak getrokken door een groot aantal wasknijpers.

Denise staat op, zet het krukje weg en komt weer even tussen mijn benen staan. Ik hoop dat Ze de buttplug uit mijn kont haalt maar helaas. Ze spuugt me eerst in mijn mond en dan werkelijk midden in mijn gezicht. Heupwiegend en lachend stapt Ze door de deuropening en laat Me achter met gelukkig een lege blaas maar met een gevulde anus: Met een geile blik in mijn ogen verlekker ik mezelf aan Meesteres Denise als Ze wegloopt.

Wow, wat een stoere, ruige vrouw en wat een genot om Haar dominantie te voelen, te zien en te ervaren. Een ding is duidelijk voor me en dat is dat ik ongelooflijk onder de indruk ben van Mrs.

Denise vanwege Haar persoonlijkheid, Haar inlevingsvermogen en bovenal dat Ze mij wil helpen om mijn onderdanige gevoelens met Haar natuurlijke dominantie te bevredigen zodat ik bevrijd van mijn vergaande slaafse fantasieën me weer lekker voel als ik later vandaag de voordeur van DP weer uitloop.

Echter, zover is het nog niet want ik weet gewoon dat Meesteres Denise mij nog fors gaat bestraffen en tot op het bot zal vernederen. Het besef klinkt nadrukkelijk door dat de dag nog lang kan duren. Zeker als twee gretige Meesteressen elkaar inspireren om er nog een schepje bovenop te doen, al dan niet met gebruikmaking van alle voor mij vreselijke mogelijkheden die een aanwezige andere slaaf kan bieden…….

Nina heeft me trouwens erg strak vastgebonden op de gynaecologenstoel waardoor de geplaatste tepelklemmen en wasknijpers voor het gevoel pijnlijker aanvoelt. Hoewel best wel wat pijn en ongemak voelbaar is, wil ik me vooral niet aanstellen. Tevens houd ik mezelf voor dat Meesteres Denise me nog veel meer pijn en ongemak kan bezorgen als Zij dat wil.

Dat maakt me weer wat ongerust en plotseling vraag ik me af hoe laat het zou zijn. Ik moet hier onderhand toch al een paar uur zijn. Een ruig entree en na binnenkomst al ras richting zolder en nu al een tijdje in de nursing room.

Toch is het tijdbesef wat zoek geraakt wat logisch is als je afwisselend totaal van de buitenwereld bent afgesloten. Niets horen, niets zien, nauwelijks kunnen ruiken en niets kunnen zeggen is eigenlijk best heftig. Dan hoor ik vanaf de benedenverdieping Meesteres Denise haar collega Nina informeren. Hij heeft Mijn opdracht gekregen om zich aan jou te onderwerpen en te gehoorzamen waarbij hem heel nadrukkelijk op het hart is gedrukt niets te zeggen tenzij jij of Ik hem iets vraagt.

Nina tegen Haar klant zeggen dat hij eerst moet douchen en op zijn knieën moet wachten op Haar als hij klaar is. Dan komt Ze de nursing room gehaast binnen en verwijdert zwijgzaam in hoog tempo alle wasknijpers van mijn slavenzak. Ik probeer elke pijnscheut te trotseren en met mijn kiezen stevig op elkaar lukt het me om dit proces geluidloos te onderaan. Ook de tepelklemmen worden verwijderd en ook dat is behoorlijk pijnlijk. Gelukkig stroomt het bloed weer normaal door mijn gevoelige tepeltjes en slavenzak.

De handboei wordt weer snel om mijn ballen bevestigd met daaraan een lange ketting. Vervolgens maakt Ze alle riemen los en professioneel worden één voor één mijn polsboeien weer aan de collar bevestigd. Als laatste maakt Ze mijn benen los van de beugels aan de gynaecologenstoel en commandeert Ze me te gaan staan. Daarna roept Ze Meesteres Denise en loopt Ze even de naast gelegen kamer in om met een leren foedraal in de vorm van een frietzak terug te keren.

Ik hoor Meesteres Denise snel de trap opkomen en als Ze binnen is pakt Ze meteen de ketting vast die aan om mijn ballen zit. Met een venijnig rukje trekt Ze mij naar voren en zegt Ze tegen Mrs. Nina dat mijn handen en armen zover mogelijk in de puntzak moeten voordat Ze die stevig sluit en alle riemen bevestigd.

Nina antwoord kort dat Ze het trucje door heeft en in enkele minuten zitten mijn handen en armen stevig bij elkaar getrokken diep in de leren foedraal met mijn polsen dicht tegen elkaar. Met zware riemen en een listig bandenstel dat over mijn schouders loopt zitten mijn armen onlosmakelijk in de foedraal. Nina voor me staan en neemt de ketting uit handen van Haar collega Meesteres. Denise de trap afloopt neemt Mrs. Nina me aan de ketting mee richting de Travestiekamer.

Met een musketonhaak aan de ketting zet ze me vast zodat ik niet de kamer uit kan. Ze geeft me de opdracht om goed rond te kijken om Haar te helpen kiezen om er straks zo ordinair mogelijk uit te zien.

Voordat Ze me achterlaat komt Ze voor me staan en pakt Ze mijn pik stevig vast. Omdat ik weet wat Mrs. Denise nog van plan is met jou zit de straf die je nog krijgt wel goed. En slaaf, Ik hou niet van klikken dus als je Mij niet gehoorzaamt los Ik het zelf wel even op door je ongenadig te straffen. Nina laat mijn pik los en spuugt me midden in het gezicht.

Het is redelijk goed te horen hoe Meesteres Nina Haar slaaf uit de badkamer meeneemt naar de naastgelegen zwarte kamer. I'm just a girl who wants an interesting communication if you meet me on the street, the Stuur friend request op KT voor info Hoor graag van je. Jan Ries Dat gaan we zeker doen nina, komt goed. Je ziet er ook lekker uit hoor ; Kussies Jen.

Stel4spel wij kijken rond naar leuke mensen voor spannende dingen. Lekker geil cammen met geileteef: Ze is lekker en heet en wacht op jou! Lekker geil cammen met jeaninexxx: Lekker geil cammen met bysinka: Lekker geil cammen met ladydiane: Lekker geil cammen met bobberdibob: Lekker geil cammen met milfever: Lekker geil cammen met sexygirl: Lekker geil cammen met sweetbirdy:

...
Sex in de schuur kutje hard neuken

  • Geile nina onderdanige slavin
  • Vrouw zoekt massage dikke vrouwen
  • 605
  • SLIPJE OPZIJ IN DE KUT KIJKEN
  • Denk even goed na over het volgende voordat je spontaan uit jezelf de moeite neemt om wat te zeggen. Dat betekent dat jij dan al super, super kwetsbaar bent terwijl het onmogelijk is om Mij te ontvluchten. Stel4spel wij kijken rond naar leuke mensen voor spannende dingen.


Vrouwen zoeken sex vrouw voor sex


Je mag niet één keer die zware zak leegspuiten maar van Mij moet je minstens 3 keer klaarkomen, is dat duidelijk? Dus helemaal geen verbod op klaarkomen maar juist lekker maximaal spuiten en weer en nog een keer en …. Ik wil NEE schudden maar dat lukt niet. Als jij zo dadelijk heel snel die geile slavenzak leeg spuit dan betekent dat voor Mij dat je graag wilt ejaculeren vandaag oftewel dan gaan we voor de 5! Als Ik er minimaal 10 minuten voor nodig heb om je klaar te krijgen dan stoppen we bij 3.

Ik merk dat Mrs. Denise pontificaal op mijn gezicht gaat zitten en vervolgens een sigaret opsteekt. Dan verplaatst Ze zich en gaat op mijn benen zitten terwijl Ze rokend mijn ballen en pik masseert. Ik voel al dat het mij waarschijnlijk niet gaat lukken om mijn eerste zaadlozing uit te stellen als Mrs. Denise mij middels een handjob juist wel wil laten klaarkomen. Meesteres Denise komt naast me staan en ik kan Haar deels zien.

Vervolgens komt Ze weer op mijn gezicht zitten en kijk in het kruis van Haar leren broek. Dan voel ik Haar knieën aan weerszijden van mijn gezicht en Wow, wat voel ik me opeens super geil worden. Wat een heerlijke, ruige Meesteres en wat raak ik opgewonden van Haar in het leer zo vlak boven mijn gezicht.

Veel te snel kom ik klaar en hoor ik Haar juichend 5, 5, 5 roepen. Fijn slaaf dat je zo tot dusver meewerkt. Ik hoop voor jou dat je Mij de hele middag zo goed blijft gehoorzamen om straf en vernedering te voorkomen en gewoon nogmaals lekker klaarkomen ….

Dan duwt Ze op mijn buik en voel ik mijn goed gevulde blaas. Ik haat slaven die zonder toestemming wildplassen in de studio. De stilettohakken van Mrs. Denise zijn nog even hoorbaar op zolder en dan hoor ik heel vaag dat Ze de trap afgaat naar beneden.

Wat voel ik me nu eenzaam en machteloos zeg. Muurvast op de bondagebank in een leren bondagezak en werkelijk totaal geïsoleerd en volledig afgesloten van de wereld.

Het is pikzwart voor mijn ogen. Het masker blijft hermetisch gesloten en de oorkappen blijven ook op. Ik voel hoe mijn tepels uit de bondagezak worden gehaald en heel teder worden gestreeld. Ook tel ik twee handen die mijn pik en ballen verwennen waardoor mijn pik opnieuw begint te kloppen en te steigeren. Ik denk dat het Mrs. Denise is die op mijn gezicht plaatsneemt. Het voelt hetzelfde als zoeven, alleen ben ik niet zeker of het ook Haar handen zijn die mijn tepels betasten.

Ik merk dat mijn slavenpik weer flink stijf is geworden. Er wordt iets gezegd maar ik kan niet horen door wie of wat er gezegd wordt.

Dan hoor ik wat gelach en even later voel ik dat iemand op mijn pik heeft plaats genomen en mij aan het berijden is. Plotseling wordt de blinddoek van mijn gezicht getrokken en zie ik dat Mrs. Denise inderdaad op mijn gezicht zit. Ik wil zien wie me aan het berijden is maar dat lukt niet. Dan verschijnt er plotseling een tweede Meesteres in beeld die een iPad voor mijn gezicht houd waarop te zien is dat er een vent op mijn pik zit!!!

Met een enorme krachtinspanning probeer ik mijn onderlijf omhoog te doen om hem eraf te krijgen maar helaas. Er zit werkelijk nog geen millimeter speling in en het is vreselijk om te moeten voelen dat het berijden gewoon door gaat. Ik probeer er alles aan te doen om mijn stijve pik spontaan om te toveren in een klein slap pikkie. Helaas lukt dat niet vanwege de erotische streling van Mrs. Denise die met Haar benen stevig om mijn hoofd op me zit. Als de man eindelijk van mij afgaat voel ik niet alleen erotische streling over mijn harde tepels maar ook over mijn slavenpik en —ballen.

Dan hoor ik Meesteres Denise hard lachen en praten maar ik versta het verdomme weer niet. Er zat gewoon een vent op mijn pik, ik schaam me enorm. Het meeste schaam ik me omdat mijn stijve pik niet onmiddellijk verdween toen ik zag dat een man me aan het berijden was.

Verschillende handen strelen me en ik krijg weer een stijve lul, ik probeer een erectie te vermijden maar dat lukt simpelweg niet. Niet veel later voel ik dat ik gepijpt wordt. Hoewel ik niks kan zien weet ik vrijwel zeker dat het dezelfde slaaf is die mij zojuist nog had bereden. Ik schaam me en wil niet klaarkomen maar ook dat lukt me niet. Kort daarop kom ik voor de tweede keer klaar en trekt Mrs.

Ik laat mijn neukslaaf bij jou met de opdracht om je nogmaals te laten klaarkomen waarbij hij alle hulpmiddelen mag gebruiken om dat te doen. Een van mijn assistent Meesteressen kijkt toe om er mogelijk van te leren zolang er geen geile slaaf langs komt waarover Zij zich moet ontfermen. Gedraag je slaaf en tot straks…. Ik ben blij dat de blinddoek mijn totale zicht wegneemt, het is weer pikkie donker.

Het duurt best enige tijd voordat ik voor de derde keer klaarkom en dat heeft alles te maken met het feit dat ik wil voorkomen dat een vreemde man mij opnieuw laat ejaculeren. Er gaat echt van alles door me heen. Waarom stopt die vent niet gewoon? Is het wel die andere slaaf of is het misschien toch de assistente van Mrs.

Hoe dan ook ik kom op enig moment gewoon klaar. Ook voel ik dat het condoom van mijn pik verwijderd wordt die vervolgens samen met mijn ballen terug in de bondagezak gefrommeld worden. Ook de ritjes bij mijn tepels gaan dicht. De blinddoek en oorkappen gaan af en enigszins uitgeput kijk ik een jonge Meesteres aan. Heb je ergens last van? Ik kan niets zeggen en probeer Haar zo zielig mogelijk aan te kijken.

Opnieuw ben ik zielsalleen en ik voel me niet echt gelukkig, integendeel ik voel me klote en moet onderhand mijn volle blaas ledigen. Vaag hoor ik Haar de trap aflopen en daarna is het doodstil, vreselijk!

Af en toe houd ik mijn adem in en spits ik mijn oren om een teken van leven op te vangen, maar helaas! Ik voel me verlaten en begin ook meer en meer mijn overvolle blaas te voelen. Hopelijk lukt dat snel want inmiddels moet ik best nodig en in de bondagezak pissen is beslist geen optie… Hoe lang lig ik hier al vraag ik me af en opnieuw oren spitsen en hopen dat Ze me niet echt vergeten of wil Mrs. Denise me bang maken? Hoe dan ook wat Ze ook van plan is met me of juist niet Ze heeft me goed vastgeketend en ik heb Haar veel harder nodig dan Zij mij.

Ik ben volledig van Haar afhankelijk en andersom absoluut niet! Dan merk ik dat er iemand op de bondagebank komt zitten, wie zou dat zijn??? Ik voel dat de ritsjes bij mijn tepels opengaan en even later voel ik dat er tepelklemmen op gezet zijn die gelukkig niet al te veel overlast bezorgen, gelukkig! Dan worden mijn slavenlid en-ballen tevoorschijn getoverd en tedere streling lijkt wonderen te doen. Gelukkig zeg, er komt eindelijk weer leven in de brouwerij!

Dan gaan plotseling de oorkappen en blinddoek af en kijk ik in het stralende gezicht van Meesteres Denise. Ik lig nog steeds muurvast en kan absoluut geen ja of nee knikken en ook niets zeggen. Met wat gesteun en gekreun probeer Ik Haar duidelijk te maken dat Ik juist super beleefd wil zijn tegen Haar en dat Ik Haar onvoorwaardelijk probeer te dienen.

In een flits bedenk ik me ook dat het vooral ook uit eigen belang is omdat de straf en vernedering die Mrs. Denise in gedachten heeft voor het niet goed genoeg gehoorzamen wel eens heel heftig kan worden…. Nu ineens ga je kreunen en probeer je aandacht te trekken met je ogen.

Dat is niet wat Ik verwacht van een slaaf die feitelijk maar een opdracht heeft en dat is om Mij maximaal te dienen en te pleasen vandaag. Ik kreun maar wat om in ieder geval te laten merken dat ik op Haar vragen reageer. De handboeien worden weer om mijn ballen gedaan en de blinddoek weer geplaatst voordat Mrs. Behendig worden mijn handen aan de collar vastgezet als mijn armen uit de bondagezak gehaald worden.

Even later sta ik voor Haar in mijn blootje, vakkundig geboeid en met een venijnig rukje aan de ketting aan de handboei om mijn ballen volg ik Haar blindelings. Mijn blinddoek gaat af als we bij de trap aangekomen zijn en op commando volg ik Haar voorzichtig de trap af naar beneden. Denise kletst wat hardop en wat Ze allemaal zegt is niet iets waar ik vrolijk en opgewonden van raak.

Ze heeft goed onthouden dat nursing niet op mijn SM verlanglijstje staat en om die reden hoor ik Haar opgewekt zeggen dat Zij het juist reuze leuk vindt om mij even een goede tussenstop te laten maken in de nursing room. Ik mag plaats nemen op de gynaecologenstoel van de Meesteres die me binnen enkele ogenblikken vastzet.

Wijdbeens zit ik voor Haar met mijn handen in de nek en mijn bovenlijf wordt vastgesnoerd aan de rugleuning. Ik voel me kwetsbaar en als Meesteres Denise zegt dat Ze er naar uit ziet om me te keuren en straffen voel ik mijn kwetsbaarheid toenemen.

Misschien moet Ik je iets losser maken om je uit te dagen en om je uit te lokken om een ontsnappingspoging te ondernemen. Ontsnappen lukt je toch niet als Ik dat niet wil. Stel je voor hoe we na een mislukte ontsnappingspoging van jou samen kunnen genieten nadat je weer stevig vast geketend voor Me ligt en Ik die eikel van je eens stevig ga piercen! Denise zegt en bedoelt. Hevig knik in nee, uit angst begin ik bijna te hyperventileren en ik kreun wat om Haar duidelijk te maken dat Ik niet wil ontsnappen.

Ze schatert van het lachen en gaat tussen mijn benen staan. Denise is nauwelijks uitgesproken of ik knik al volmondig ja. OK dan slaaf, dan zal ik Mezelf eens beraden wat Ik op deze verdieping met jou ga doen.

Ik ga eerst naar beneden toe om te zien wat er verder nog in DP gebeurt en of er nog nieuwe kansen zijn om jou op een ludieke, creatieve manier fors te straffen en te vernederen, wie weet…. Voordat Ze vertrekt drukt Ze fors op mijn onderbuik terwijl Ze me lief en glimlachend aankijkt.

Het genot van Haar goddelijke achterkant in die strakke leren broek, die prachtige lieslaarzen en Haar verleidelijke manier van lopen drukken de ellende van mijn overvolle blaas naar de achtergrond.

Als Ik dadelijk terug kom laat Ik je persoonlijk ervaren en ga je zien wat het betekent om gedomineerd te worden door een professionele Meesteres aan wie jij je vrijwillig hebt onderworpen. Daarbovenop heb jij Mij bij herhaling gesmeekt om deze langdurige SM sessie onder geen beding voortijdig af te breken of te stoppen. Jij wilt persoonlijk beleven hoe het is om Mij, desnoods onder dwang, te moeten blijven dienen terwijl je zelf deze sessie wilt afbreken.

Ik voel Me echt fantastisch, helemaal in topvorm om jou aan te pakken zoals je dat zelf graag wilt. Fijn hè, we willen allebei hetzelfde, is dat even boffen.

Ik knik heel voorzichtig ja…. Heupwiegend komt Ze teruggelopen en neemt plaats tussen mijn benen. Ze buigt voorover en slaat met hard in mijn gezicht.

Ze slaat me nog eens, en nog eens en loopt dan weer richting de deur. Ook vind Ik dat jij Mij niet voldoende waardeert, respecteert en adoreert. Mij gehoorzamen en jezelf dienstbaar en onderdanig opstellen doe je ook al niet echt. Dan sluit ze de deur achter zich en laat mij vertwijfeld, angstig, radeloos en weerloos achter.

Wat zou het toch geweldig zijn als ik inderdaad zou kunnen toveren. Dan was ik ter plekke ergens anders, in ieder geval niet in DP. Ook realiseer ik me uiterst goed wat Ze zojuist tegen me zei en ook alle informatie die Ze van en over mij heeft giert door mijn hoofd. Er zit niets anders op dan Haar echt nóg beter, nóg meer en vol overgave te gehoorzamen en me werkelijk tot het uiterste in te spannen om Meesteres Denise te dienen, te pleasen en Haar te laten blijken hoezeer ik het waardeer dat ik Haar mag dienen.

Het besef dringt goed tot me door dat ik oprecht ontzag heb voor deze vrouw. Denise dwingt daadwerkelijk respect af door mij uiterst straight forward te confronteren met mijn eigen slaafse wensen en mijn non-verbale gedrag.

Feitelijk mag ik van geluk spreken dat mijn mond kort na binnenkomst dicht gesnoerd zit want ik had Haar vast al gesmeekt om te stoppen of meegedeeld dat ik me misselijk voelde. Dat had me vast en zeker nog meer ellende en straf opgeleverd. Kortom, ik weet nu echt heel goed waar ik sta, waar ik aan toe ben en dat ik absoluut niet om Haar heen kan. Enerzijds zie ik Mrs. Denise als die prachtige, ruige, professionele en veelzijdige Meesteres die in staat is om al mijn geile, onderdanige lusten te bevredigen.

Anderzijds heb ik nu ook het beeld voor ogen dat Zij zich uitgedaagd voelt om mijn grenzen te verleggen waarbij ik Haar moet dienen, gehoorzamen en vooral moet laten blijken dat het om Haar gaat en niet om de lusten van mij als slaaf.

Het feit dat ik al drie keer mijn slavenzak heb leeg gespoten zorgt ervoor dat de geilheid helaas al grotendeels uit mijn lichaam verdwenen is met alle gevolgen van dien. Niet alleen voel ik me fysiek beduidend kwetsbaarder maar ook mentaal voel ik me aanzienlijk minder weerbaar. My God zeg ik tegen mezelf en omdat de blinddoek niet geplaatst is kijk ik of loskomen toch geen optie is.

Dan klinken Haar dreigende woorden weer wat Ze gaat doen als ik weer geketend voor Haar lig na een mislukte ontsnappingspoging. Denise mij gelukkig beschermd door stalen polsboeien aan de collar vast te maken.

Nee, er zit niets anders op dan, ongeacht de omstandigheden of wat er van mij verwacht wordt, Mrs. Denise compleet op Haar wenken te bedienen, Haar blindelings te volgen en vol overgave te gehoorzamen. Ik probeer mezelf te motiveren en spreek mezelf moed in. Het is een voorrecht om Haar te mogen dienen en ik zou vereerd moeten zijn dat Zij aandacht aan me schenkt, dat Ze mij wilt ontvangen, dat Ze mij te woord staat en de moeite neemt om mij uiteindelijk tijdens een sessie te bevrijden van mijn eigen geile, onderdanige slaafsheid!

Dan voel ik onverwacht ongelooflijke druk in mijn onderbuik en neiging om te urineren. De overvolle blaas moet echt op korte termijn geledigd worden. Geheel natuurlijk haal ik diep adem, sluit mijn ogen en probeer aan iets anders te denken. Dan komt plotsklaps het gezicht van mijn lieve echtgenote in beeld. Onze afspraak is dat ik mijn onderdanige gevoelens 2 tot 3 keer per jaar tijdens langdurige SM-escapades mag bevredigen waarbij ze liever niet weet op welke dagen dat precies plaatsvindt.

Wat zou het nu fijn zijn als zij nu zou weten dat ik in DP ben en zou bellen naar DP om door te geven dat ik vanwege wat dan ook naar huis moet komen….. Helaas, zelfs mijn lieve schat kan me niet helpen en sta ik er echt helemaal alleen voor. Kom op slaaf spreek ik mezelf moet in: Mentaal voel ik me weer wat weerbaarder en tegelijkertijd weet ik dat ik wat meer moet ontspannen hoewel het voor mij toch problematisch gaat worden omdat ik simpelweg niet van elke opgelegde straf en vernedering zal genieten, integendeel!

Please Meesteres Denise, have mercy en haal aUb mijn blaas leeg. Overigens realiseer ik me al te goed dat ik vandaag niet op enig mededogen van Mrs. Denise hoef te rekenen, ik weet gewoon en voel dat Ze mij vandaag spreekwoordelijk alle hoeken van Domination Palace gaat laten zien. Zowel rationeel als gevoelsmatig is het meest verstandige dat ik kan doen om vooral in mijn rol en positie als slaaf te blijven totdat Mrs. Denise aangeeft dat de sessie is afgelopen. En dat zal beslist niet meevallen naarmate het aantal zaadlozingen verder oploopt.

Mijmerend wacht ik geduldig af wat me verder gaat overkomen en ook dat past uitstekend in mijn positie als het geile slaafje van Mrs. Door het geluid van traplopen open ik mijn ogen en ik weet absoluut niet wat ik kan verwachten. De deur gaat open en ik zie een mooie jeugdige Meesteres binnen komen met een hoop leren riemen over Haar arm.

Ik ben Nina en heb even tijd om Denise te ondersteunen. Zij heeft mij gevraagd om je stevig vast te snoeren op de gynaecologenstoel en dat doe ik graag voor Haar. Denise heeft over jou verteld en inmiddels weet Ik wat jouw slaafse ideeën zijn, ongelooflijk allemaal!

Denise Mij gevraagd creatief mee te denken om jou vandaag dusdanig stevig aan te pakken dat je deze sessie echt NOOIT meer vergeet. Ik weet niet hoe ik me moet gedragen nu en kan gelukkig niet spreken.

Meesteres Nina bevestigt de ene riem na de andere riem waardoor ik na enige tijd muurvast en nog altijd wijdbeens in de gynaecologenstoel zit. Dan loopt Ze om me heen, knijpt afwisselend in mijn tepels en ballen en veel vervelender nog duwt ze op mijn onderbuik wat werkelijk vreselijk is vanwege die blaas vol plas.

Misschien mag Ik jou vanmiddag even lenen van Mrs. Lachend loopt Ze al pratend door de kamer en als Ze zwijgt komt Ze tussen mijn benen voor me staan. Ze drukt weer wat op mijn onderbuik en pakt dan met Haar rechter hand mijn ballen vast.

Nina laat me behoorlijk verward alleen achter in de nursingroom. Stop daarmee slaaf het gaat niet om jouw lusten maar om die van Meesteres Denise denk ik in mezelf. Gelijker tijd voel ik dat het bloed uit mijn stijve slavenpik niet zo snel wegstroomt. Het duurt even voordat ik me dat herinner.

Het is Me Duce Tutus Eris en ik zoek duidelijk wat houvast voor het geval ik vandaag door Meesteres Nina uitgewoond wordt als Denise niet aanwezig is.

Plotseling zwaait de deur open en staat Meesteres Denise uit het niets in de deuropening. Ik probeer zo vrolijk mogelijk Haar aan te kijken en ik knipoog naar Haar om aan te tonen dat ik vrolijk ben en dat ik met smart op Haar zit te wachten.

Omdat ik nog steeds gekneveld ben kan ik Haar niet antwoorden. Dan hoor ik Haar helaas zeggen dat Ze denkt dat mijn stijve lul het gevolg is van wat er op zolder is gebeurd.

Jij bent gewoon een homo slaaf, jij vindt het volgens mij lekker om door een andere slaaf bereden te worden. Of word je liever in je eigen kont genomen door een vent? Of gaat jouw voorkeur uit naar een lekkere warme slavenpik in die geile slavenbek van je?

Ik denk het laatste vooropgesteld dat er wel heel krachtig een condoom wordt volgespoten in jouw mond? Of pijp je liever zonder condoom? Denise mij toespreekt en vragen stelt schud ik de hele tijd nee met mijn hoofd. Je laat zelf alle opties open voor Mij waaruit ik kan kiezen. Ze loopt wat heen en weer en komt via de medische kast in de nursing room met een katheter voor me staan. Hoewel ik weet dat mijn pisbuis gevoelig is knik ik uit overtuiging ja. Meesteres Denise begint te lachen en zegt dat ik Haar begin te begrijpen.

Even later lig ik uiterst gespannen in de gynaecologenstoel als Meesteres Denise op een krukje voor me gaat zitten, de katheter plaatst en ik even later getuige ben hoe Zij minstens anderhalve liter urine uit mijn lijf haalt. Ik probeer dank U wel Meesteres te kreunen maar het is twijfelachtig of de Meesteres dat eruit kan halen.

Stel4spel wij kijken rond naar leuke mensen voor spannende dingen   Stel4spel wij kijken rond naar leuke mensen voor spannende dingen. I'm just a girl who wants an interesting communication if you meet me on the street, the Stuur friend request op KT voor info Hoor graag van je. Jan Ries Dat gaan we zeker doen nina, komt goed.

Je ziet er ook lekker uit hoor ; Kussies Jen. Stel4spel wij kijken rond naar leuke mensen voor spannende dingen. Lekker geil cammen met geileteef: Ze is lekker en heet en wacht op jou!

Lekker geil cammen met jeaninexxx: Lekker geil cammen met bysinka: Lekker geil cammen met ladydiane: Lekker geil cammen met bobberdibob: Lekker geil cammen met milfever: Lekker geil cammen met sexygirl:

geile nina onderdanige slavin