geile moslima pissende lullen

Koos zijn ouders gingen die dag naar een of ander historisch dorp en Koos had toch echt geen zin om daar rond te hobbelen. Hij bleef dus thuis, maar verveelde zich al snel en ging dus maar weer richting bosjes. Daar zat hij weer een paar uur te kijken, maar met weinig succes er zaten bijna geen spectaculaire plaspartijen bij. Na het middageten zat hij weer te kijken tot er gerucht in de bosjes achter hem klonk. Hij schrok zich rot. Het was Christina, de jongste van de drie meiden. Ze kroop naast hem in zijn schuilplaats en zei: Je gluurt naar plassende vrouwen, wordt je daar opgewonden van of zo?

Christina zei niets, maar liep door naar de plasplek. Ze deed haar korte broek en slipje uit en ging zeer wijdbeens gehurkt zitten. Met haar hand begon ze haar kut te strelen en na een poosje zacht haar klitje te vingeren. Na een paar minuten begon ze hevig te kreunen en te schokken en tegelijkertijd liet ze haar plas lopen. Zo zat ze al piesend klaar te komen en Koos had een stijve zoals hij nog nooit had gehad.

Hij durfde hem echter niet bloot te maken of er aan te trekken uit angst om door haar gezien te worden. Ze liep terug naar Koos zijn plekje, zonder echter haar broekjes weer aan te trekken, die nam ze in haar hand mee. Ze ging naast Koos liggen en zei: Hij knielde tussen haar benen en likte aan de dikke schaamlippen of hij nooit anders had gedaan. Haar dikke klit sprong naar voren en ook die likte Koos lekker af.

Christina genoot er van en tilde haar billen van de grond op om zoveel mogelijk tong tegen haar kut aan te krijgen. Toen ze klaarkwam deed ze hetzelfde wat ze net ook al deed, ze liet haar plas lopen en het gele zoutige vocht droop over Koos zijn tong en lippen. Hij slikte het verlekkerd door. Het was niet alleen heerlijk om te zien, het smaakte ook lekker! Koos stond op en likte zijn lippen af. Zijn hele handel sprong naar voren en ze keek er verrukt naar.

Ze begon zachtjes aan zijn kloten te likken en kroop met haar tong langs de stam omhoog. Toen liet ze zijn eikel in haar mond verdwijnen, maar veel meer als die eikel alleen kon ze niet verwerken.

Daarom begon ze daarop maar te sabbelen en al snel spoot koos zijn ballen leeg in haar begerige mond. Koos zijn lul verslapte snel, maar Christina hield hem in haar handen en deed er zulke lekkere dingen mee dat hij al snel weer helemaal stijf stond. Dat liet Koos zich geen twee keer zeggen. Hij ging tussen haar benen liggen en Christina pakte zijn lul vast en leidde de dikke, paarse eikel naar haar natte gezwollen schaamlippen en plaatste hem ertussen.

Ze haalde haar handen weg en Koos schoof langzaam maar zeker zijn boom naar binnen. Centimeter voor centimeter ging de dikke boom naar binnen tot Zijn stoten werden steeds feller en Christina stootte haar billen steeds verder omhoog om die paal zo diep mogelijk in haar te voelen. Als twee wilde beesten lagen ze hard tegen elkaar aan te stoten en een hoogtepunt kon dan ook nooit lang uitblijven. Plotseling begon Christina hevig te schudden en te kreunen en kwam heel hevig klaar.

Door haar heftige hoogtepunt zoog haar kut zo hevig melkend om Koos zijn leuter dat hij het ook niet meer volhield en zijn kwak met een laatste diepe stoot tegen haar baarmoeder te spuiten. Nog een paar stoten deed hij in het stuiptrekkende meisje om daarna zijn snel slapper wordende lul naar buiten te laten glijden. Drie orgasmes in een halve dag, dat was zelfs voor Koos een beetje veel van het goeie, dus zakte hij uitgeput naast het half ontklede meisje neer, dat nog nagenietend met haar ogen dicht en sperma en kutvocht uit haar kut druipend naast hem lag.

Het was een mooi gezicht, die wijd openstaande dikke kut met het eruit lopende sap. Samen lagen ze daar nog even na te genieten en toen gingen ze ieder weer naar de eigen kampeerplek. De ouders van Koos waren al terug en de kikkererwten stonden al lekker te pruttelen toen hij terug kwam.

Koos was hongerig van al die lichamelijke oefening en schoof aan en liet de maaltijd goed smaken. Die avond ging hij vroeg naar bed om weer energie te verzamelen voor de volgende dag.

De volgende dag kondigden Koos zijn ouders aan dat ze naar een nieuwe Camping wilden, maar Koos zag dat om voor ons zeer begrijpelijke redenen totaal niet zitten. Hij ging dan ook in mineur naar de tent van zijn nieuwe vriendin om de vervelende mededeling te doen.

Christina had inmiddels in geuren en kleuren van haar avontuur verteld aan haar moeder en haar zussen en die hadden met glimmende oogjes geluisterd. Dat wist Koos natuurlijk niet. Hij kwam zijn boodschap doen met een somber gezicht en hij keek er dan ook nogal van op dat het hele vrouwelijke deel van de tentbevolking hem meteen aanbood om dan in een klein tentje naast hun tent te komen slapen.

Dan konden zijn ouders hem op de terugweg weer oppikken. Koos zijn ouders gingen akkoord en zo bleef Koos dus achter bij de buurtjes en pakten de ouders van Koos de boel in het busje en gingen weg. Koos kreeg een dikke zoen van moeder en een hand van vader. Koos stond er alleen voor, nou ja alleen. De hele tent van de buren leefde met hem mee, waarom wist Koos niet. Maar de eerste nacht de beste wist koos al waar het om ging. Een naakte Christina kwam de tent in het holst van de nacht binnenkruipen en begon direct met zijn edele delen te spelen.

Koos zijn dikke pik schoot overeind en stond in alle pracht omhoog. Toen ging de tent open en kwam de tweeling in nachthemd binnen. Bewonderend keken zij naar de paardenlul van Koos. Zij gingen naast de twee vrijende lieden zitten en keken verlekkerd toe. Christina kroop over Koos heen en liet zijn leuter in haar kut verdwijnen.

Ze had zich al zolang lekker liggen maken dat haar kut zeiknat was en zo glad als een aal, dus Koos zijn lul gleed als een warm mes door de boter naar binnen. Christina begon als een wilde op hem te rijden. Koos hield haar dikke tieten in zijn hand terwijl ze op zijn pik heen en weer reed. Binnen no time kwam ze klaar als een kanon en tot verbazing van Koos stapte ze bijna direct van hem af, terwijl zijn nog steeds keiharde lul uit haar kut schoot en trots in de lucht heen en weer zwiepte.

Eline, de oudste van de tweeling al scheelde het maar een tien minuten trok haar nachthemd uit. Ook zij had al een natte kut en ze was de volgende die Koos besteeg. Ze liet zijn lul in recordtempo in haar kut verdwijnen. En tot teleurstelling van Koos ging ze er ook direct af om weer plaats te maken voor de volgende.

Dit keer was Claire aan de beurt en ook zij trok haar nachthemd uit. Ze was iets kleiner geschapen als de anderen dus het kostte haar iets meer moeite om die hele handel naar binnen te krijgen. Maar al snel zat ze lekker op Koos te rijden en ook zij had niet zoveel nodig om enorm klaar te komen.

Ook Claire steeg direct af toen ze klaar was en onze Koos die nog steeds niet klaargekomen was begon wat gefrustreerd te raken, vooral ook omdat hij wist dat ze alledrie geweest waren, maar tot zijn verbazing liet een vierde vrouw haar willige onderlichaam over hem heen zakken.

Het was de moeder. Hij had haar niet eens binnen zien komen, maar ze was er toch en had er zin in. Wat die vrouw allemaal met haar kut kon doen was bijna niet te geloven. Niet alleen schoof ze net als de meiden wild op de dikke paal heen en weer, hij voelde ook hoe ze met haar kutspieren melkende en schroevende bewegingen maakte.

Maar ook nog voordat Koos kon komen was ze al op haar hoogtepunt. Haar lichaam schudde wild heen en weer en Koos had moeite om die zwabberende meloenen van haar vast te houden. Ze leek wel een vulkaan. Maar vlak voordat Koos aan het spuiten toe was schoof ze van hem af.

Koos zijn lul stond schokkend en zwaaiend in de lucht. Christina en Eline begonnen hem samen te pijpen en te likken en vlak voordat hij klaarkwam namen ze allebei een bal in hun mond en zogen er aan. Dat was het laatste zetje wat Koos nodig had en zijn sperma spoot als een fontein met machtige stralen uit zijn pisgaatje. Alle vier begonnen ze het sperma van zijn lijf en van elkaar af te likken tot er niets over was.

Daarna begon Claire hem zachtjes af te trekken, zodat zijn lul al weer snel klaar was voor gebruik. Onder de vrouwen ontstond nu een discussie, ze wilden eigenlijk allemaal nog wel een keer die geweldige paal naar binnen hebben.

Toen spraken ze met elkaar af dat ze alle vier een geil voorstel zouden doen en dat Koos dan mocht kiezen. Als jij dan in mijn mond klaarkomt wil ik over je gezicht pissen terwijl ik zelf klaarkom en mijn geile kont op je mond druk.

Jij drinkt dan al sabbelend aan mijn klitje van mijn pis, totdat ik ook klaarkom. Toen was Eline aan de beurt en zei: Je zit er dan helemaal diep in en spuit je geil tegen mijn pulserende baarmoeder en als je er dan uitkomt lik ik je helemaal schoon.

Ik druk mijn tieten tegen elkaar met jouw lul ertussen en iedere keer als je eikel boven mijn tieten uitkomt lik of zuig ik even op je eikel totdat je klaarkomt en je geil over mijn hele gezicht spuit. Ik lik mijn gezicht dan schoon, terwijl jij dan hetzelfde met mijn loeihete kut doet. Die is zo nauw dat mijn man er nauwelijks in kan, maar ik wil toch die hele paal van je daar naar binnen hebben en jouw zaad in mijn darmen voelen, terwijl jij mijn klitje lekker vingert.

De keus van Koos viel op de moeder. De meiden keken jaloers en nieuwsgierig toe terwijl moeder en Koos zich klaarmaakten voor de neukpartij. Koos trok het vel wat terug van zijn eikel en maakte die nat met speeksel. Ook het rose anusroosje maakte hij nat met speeksel en vervolgens bracht hij met een geroutineerd, alsof hij nooit anders had gedaan, gebaar zijn eikel naar haar anus.

Heel voorzichtig drukte hij zijn eikel naar binnen, de vrouw kreunde hevig van pijn en genot. Heel langzaam drukte hij zijn lul in haar nauwe gat. Ze kreunde en kronkelde van genot, maar ook van de pijn, terwijl meer en meer van zijn dikke stam in haar endeldarm verdween, het geheel oprekkend tot het uiterste. Koos had geen tijd om te antwoorden.

Hij zat er nu voor de helft in en had moeite om de rest ook naar binnen te krijgen, maar hij drukte zachtjes door. Uiteindelijk raakte zijn ballen de billen van de nu kermende vrouw en zijn hele stam was naar binnen gewerkt. De anus zat als een bankschroef om zijn lul en het kostte moeite om hem heen en weer te bewegen, maar toch deed hij het.

Zachtjes begon hij haar kut te vingeren en de ergste pijn trok uit haar opgerekte darmkanaal weg. Koos begon wat harder te stoten en allebei begonnen ze het nu erg lekker te vinden. De meiden zaten alledrie met gespreide benen hun opgewonden kutten te vingeren terwijl moeder in haar nauwe kont geneukt werd. Het was ook wel een heel erg lekker gezicht die grote lul tussen die dikke billen en die grote zak steeds tegen haar kont aanslaand en wild bungelend.

Claire kon zich niet inhouden en kroop naar het neukende paar toe. Ze kroop er met haar gezicht onder en begon aan de ballen van Koos te likken en te zuigen, terwijl ze zelf bleef vingeren. Dat was niet afgesproken, maar wel erg lekker. Koos vingerde haar moeder heftig en bijna allemaal tegelijk begonnen ze hevig klaar te komen. Koos spoot zijn zaad diep in de darmen van de door haar orgasme wild schokkende moeder en ook de drie meisjes kwamen kermend op hun eigen vingers klaar.

Uitgeput zaten ze allemaal in het kleine tentje en na wat onderling uitgewisselde nachtzoenen namen ze afscheid en de vrouwen verlieten een voor een de tent.

Alleen Christina bleef achter en kroop lekker voldaan tegen Koos aan. Ze trokken een slaapzak over hen heen en ze vielen al gauw in een diepe slaap. Koos met een hand bij haar zachte, warme na kwijlende kut en Christina met de uitgebluste slappe paal in haar hand. De volgende dagen werden dit soort feestjes in de nachtelijke uren herhaald.

Vader ging vissen en ging op zaterdagmorgen al vroeg weg. Hengel en proviand in de auto en daar ging ie. DEEL 3 - Andre zijn vader zou nog zeker een jaar wegblijven voor zijn werk. Thea en haar zoon voelden zich veilig en genoten van elkaars lichaam in een lange, onrustige eerste nacht waarin Andre keer op keer tussen zijn moeders dijen verdween om zijn harde lul naar binnen te steken.

Zijn erecties bleven maar komen, hij werd er duizelig van in zijn hoofd. Zijn moeder kon zelf ook niet genoeg krijgen van de heerlijke grote paal van haar knul. Wanneer ze bijna in slaap viel schrok ze weer wakker met een ongelooflijke kriebel in haar kut.

Dan dook ze onder het dekbed op zoek naar Andre’s kleverige pik die ze gretig in haar mond propte en erop zoog tot hij weer hard was. Thea beleefde deze gedenkwaardige nacht het ene orgasme na het andere. Andre spoot zijn zaad in haar kut en in haar mond, en viel pas in slaap toen hij helemaal leeg gemolken was. De volgende ochtend zagen ze er uit alsof ze een natuurramp overleefd hadden.

Andre kwam te laat op school, Thea voelde zich schuldig. De rest van de week slaap je maar lekker in je eigen bed. Ik kreeg erecties onder de les en een keertje moest ik net voor de klas komen toen ik een enorme dikke lul had.

Ik geneerde me dood, iedereen kon mijn stijve pik in mijn broek zien! Ze streelt Andre over zijn gulp en omhelst hem. Een lekkere tongzoen is het directe gevolg, waarna Andre zijn moeder de kleren van het lijf rukt. Hij legt haar in de woonkamer op de bank op haar rug, spreidt haar benen en werkt zich met zijn harde pik in haar drijfnatte kut.

De gordijnen zijn gewoon open, iedere voorbijganger kan hen zien liggen. Maar moeder en zoon zijn zo verschrikkelijk geil op elkaar, dat er geen houden aan is. Als een wild beest schokt de jonge knul op zijn kreunende moeder in. Zijn paal is hard en groot, en Thea geniet met volle teugen. Als ze drie keer schreeuwend is klaar gekomen spuit haar zoon zich leeg.

Het is alsof ze het al jaren met elkaar doen. Iets later liggen ze naakt in elkaars armen uit te hijgen, Andre’s zaad zit diep in zijn moeders kut opgeborgen. Het verlangen om hem niet meer los te laten is groot. Naar een andere stad waar niemand ons kent? Waar gaan we naar toe? Er is daar kermis, we kunnen lekker uit eten gaan en naar de kroeg, of naar de sauna als je wil..

Wat zeg je er van? Gaan we vrijdag meteen als ik uit school kom? Ze gingen naar de keuken om eten te maken en verheugden zich op het weekend. De rest van de week verliep redelijk geordend. Vaak zaten ze toch weer aan elkaar, en werd er geneukt. Maar tegen elven gingen ze beide naar hun eigen kamer, zodat er ’s nachts geslapen werd.

Eindelijk was het vrijdag. Thea stond al klaar toen Andre uit school kwam. Hij slingerde zijn schooltas in de hoek en sprong naast zijn moeder in de Peugeot. Enthousiast gaf hij haar een dikke knuffel, gevolgd door een lange, natte tongzoen.

Zijn hand gleed als vanzelf in de diepe decolleté van zijn moeder, want ze had een laag uitgesneden vestje aan. Kort kneedde hij de stevige warme borst, waarvan de tepel opzwol onder zijn vingers. Daarna reden ze snel weg om een paar uur later op de plaats van bestemming aan te komen.

Terwijl ze door de stad reden zagen ze de kermis al. Thea keek trots en verlangend naar haar zoon. Dit weekend zou ze hem echt voor zichzelf hebben alsof hij haar man was.. Het geil liep in haar slipje en ze pakte Andre om voor een snelle kus. Andre keek zijn moeder in haar ondeugende groene ogen en lachte, hij voelde zijn lul meteen opzwellen.

De kamer zag er goed uit en het bed was groot, zacht en uitnodigend. Ze lieten de koffers vallen en doken op bed in elkaars armen.. De kleren vlogen uit en even later lagen moeder en zoon in een 69 houding. Andre lag onder en likte de natte moederkut boven hem en Thea hapte gulzig de harde jongenspik op die als een vlaggenmast omhoog stond.

Haar tong danste rond zijn glimmende eikel, langs de aders van de schacht en over de gezwollen ballen. Andre’s mond zoog zich vast op haar klit terwijl zijn neus in de natheid van haar schaamlippen verdween. Hij befte Thea tot ze gillend klaarkwam, waarbij een kleine straal vocht uit haar blaas ontsnapte en recht in zijn mond vloeide. Vind je mama’s pis niet vies? Ze draaide haar been weg en klom toen andersom op haar grote, sterke zoon. Zijn pik nestelde ze lekker tegen haar schaamlippen aan.

Andre schudde van ‘nee’, en kuste haar terug. Meteen versmolten hun monden in een onstuimige tongzoen. Ze hadden allebei perverse verlangens en voelden dat van elkaar.

Thea begon hem te likken, als een puppy. Maar Thea ging gewoon door, ze likte alle natte plekjes op zijn gezicht nog eens af, en drukte toen haar tong weer diep in zijn mond.

Hun speeksel ging over en weer, hun tongen draaiden om elkaar heen alsof de dag geen einde had. Andre’s pik was als vanzelf in Thea’s kut gegleden. Ze begon haar jongen te berijden, alsof ze in de Hobbel-en-de-Geit zat op een ouderwetse kermis.

Haar dikke borsten schudden op en neer, Andre greep er naar om zich er op vast te zuigen. Zijn gespannen paal naaide Thea diep in haar kut.

Het hele hotel wist nu wel wat voor een stel ze in huis hadden, maar Andre en Thea kon het niets schelen. Vandaag mocht iedereen weten hoe geil ze waren. Tegelijk kwamen ze klaar en Thea liet weer heel wat nattigheid uit haar kut lopen. Dicht tegen elkaar gedrukt kwamen ze langzaam tot rust. Er zaten overal natte plekken maar wat kon dat schelen. Moeder en zoon stapten onder de douche om zichzelf en elkaar te wassen.

Andre’s pik, zijn ballen en zijn billen kregen extra veel aandacht van zijn moeder. Andre op zijn beurt zeepte de ronde, zware borsten van zijn moeder langdurig in en speelde er mee. Door hun gewicht en formaat hingen ze een beetje, en natuurlijk ook omdat Andre als baby er zijn melk uit had gedronken. Toch waren Thea’s borsten nog altijd vol en stevig, ze was er trots op.

Toen ze zich afgedroogd hadden, trokken ze schone kleren aan. Thea liet haar BH liggen en trok een strak truitje over haar bovenlijf. Daarna trok ze een kort rokje aan. Dat was lang geleden, en ze moest even wennen aan zichzelf in de spiegel. Thea geniet van zijn compliment.

Ze aarzelt of ze haar slipje uit zal laten, zo geil is ze al weer. Haar tepels steken door haar truitje. Andre kijkt er naar, het enige dat hij zegt is ‘wauw.. Met een plattegrondje in de aanslag liepen ze gearmd de stad in om een leuk restaurant te zoeken. Ze gingen na een korte wandeling een klein eettentje binnen, bestelden mosselen en friet met Belgisch bier en aten hun buik rond.

Onder de tafel zaten onze tortelduifjes te voetjevrijen. Het bier smaakte naar meer. Tegen 21u waren ze klaar en langzaam slenterden ze gearmd in de richting van de kermisgeluiden. Thea was vroeger gek op de kermis, er werd bij haar in de stad altijd heel wat afgezoend in het reuzenrad of in de ‘Rups’. Niemand kon je zien, er werd dan altijd veel gezoend en gevoeld”, vertelt ze. De kermis beslaat een groot terrein, en het is er gezellig druk. Als ze twee fiches hebben gehaald en een leeg bakje hebben veroverd zit Andre met zijn hand al tussen zijn moeders benen.

Thea doet haar benen uit elkaar. Terwijl de stalen armen van de attractie met de honderden lampjes langzaam de gondels laten ronddraaien, streelt Andre haar over haar kruis.

Ondanks de lekkere beurt in het hotel is haar slipje al weer nat aan het worden. Onderuit gezakt laat ze zich lekker vingeren door haar zoon, terwijl de machine snelheid maakt. Dan moet ze zich vasthouden om niet opzij geslingerd te worden. Andre lacht en slaat snel een arm om haar heen. Thea gooit haar hoofd achterover en geniet van het duizelig makende gevoel. Ze suizen in het rond, de muziek gaat stampend tekeer, de stroboscoop flikkert en Andre vingert haar kutje in een razend tempo.

Andre houdt haar in een ijzeren greep rond haar schouders en op haar klit vast. Als hij opzij kijkt, ziet hij vanuit de rondtollende bakjes nieuwsgierige ogen op hen gericht. Thea’s orgasme is niet onopgemerkt gebleven. Als ze weer op vaste grond staan maken ze zich gauw uit de voeten. Giechelend pakt Thea haar zoon bij zijn middel. Je moeder zo te laten gillen waar al die mensen bij zijn? Een half uur dwalen ze rond.

Ze gaan in het spookhuis, verdwalen in het spiegelpaleis en Thea wint een sleutelhanger van een skelet bij het ballen gooien. Ze dwalen verder en kijken bij de gokkasten. Thea gooit ergens een eurootje in terwijl Andre verder slentert. Met een grijper probeert ze een beer te pakken. Als ze eindelijk een pluche beer te pakken heeft en haar zoon zoekt, ziet ze hem verderop staan; hij is met een meisje aan de praat geraakt.

Gespannen bekijkt Thea het tafereel. Ben ik dan mijn seksmaatje kwijt? Ik moet er wel rekening mee houden’. Ze knijpt in het beertje en verschuilt zich achter een gokkast.

Ze ziet hoe Andre rondkijkt en haar blik zoekt. Het meisje maakt wanhopige gebaren tegen haar zoon. Andre zwaait en wenkt haar. Tiffany, dit is mijn moeder, Thea”. Thea geeft het meisje een hand. Het is een klein, lief klein handje. Hoe oud zou Tiffany zijn? Ze is een tenger en bleek meisje, met kleine punttietjes die bijna door haar strakke T-shirtje heen schijnen.

Een BH draagt ze niet. Ze heeft dunne benen die onderuit haar spijkerrok steken. Haar gezicht is bleek maar niet onknap. Ze zou wat slaap kunnen gebruiken want nu heeft ze wallen onder haar mooie, bruine ogen.

Ze kijkt Thea onderzoekend aan. Andre legt snel uit: Ze heeft ruzie gehad met haar vriend en die heeft haar gewoon laten stikken. Hij is weg en zij heeft geen geld. We moeten haar helpen mam, vind je niet? En toen uw zoon me aansprak.. Ze is over haar toeren van de spanning. Niet alle mannen natuurlijk.. Ze nemen Tiffany mee maar het eerste beste frietkot en halen een grote patat.

Steeds weer stamelt ze: Ik wil nog wat plezier maken vanavond. Laat je lekker verwennen Tiffany, ik trakteer. Het is er druk en rumoerig. Iedereen is uitgelaten vanwege de kermis en aangeschoten van de alcohol die rijkelijk vloeit.

Thea haalt biertjes terwijl Tiffany en Andre nader kennis maken. Het klikt goed tussen de twee. Het bier smaakt voortreffelijk en smeert de conversatie. Thea en Andre zorgen voor nieuwe aanvoer. Thea heeft wel door dat Tiffany en Andre elkaar liggen.

Als Tiffany naar de wc moet, zegt Thea: Ga je haar versieren? Het kan altijd gebeuren dat je iemand leuk vindt. Je bent niet met mij getrouwd en trouwens..

Wil je dat we.. Ze knikt met een geheimzinnig lachje rond haar mond. Zonder het antwoord af te wachten is ze al op weg naar de bar. Van een afstand bekijkt ze het tengere, verloren meisje dat ze ontmoet hebben. Ze heeft een heel sexy koppie, met dat bruine, halflange haar. Hier en daar heeft ze een jeugdpuistje, het is bijna vertederend. Een mooie mond met volle lippen heeft ze ook.

In gedachten zoent Thea de zachte meisjeslippen. Het geil stroomt langs haar schaamlippen en maakt haar slip weer nat. Die was net een beetje opgedroogd. Kijk, Tiffany legt haar hand al even op Andre’s arm, terwijl ze geanimeerd zitten te praten. Het is 1 uur ‘s nachts. Ons drietal heeft heel wat gedronken en loopt om beurten naar de wc om de volle blaas te legen. Maar het is niet anders, ze moeten er bijna uit.

Snel haalt Andre nog drie biertjes. Als ze later naar buiten lopen merken ze alle drie hoe aangeschoten ze zijn. Vooral Tiffany loopt te waggelen op haar benen. Andre pakt haar rond haar middel en zo gaan ze op weg. De kermis is tot staan gekomen, het terrein is verlaten op een enkele dronkenlap na. Tegen de nogakraam staat een vent te pissen.

Als Thea, Andre en Tiffany voorbij komen draait hij zich brutaal naar hen toe en lalt: Hedde gij nog dorst of wat?! Door donkere straatjes waar ze geen mensen meer tegen komen waggelen ze verder. Tiffany is echt dronken. Ze kan niet tegen zoveel Belgisch bier en dreigt onderuit te gaan. Ze kraamt onzin uit en giechelt dat ze zo’n geluk heeft dat ze zo’n leuke jongen tegen gekomen is, met zo’n lieve, knappe moeder er bij, en dat ze zo nodig moet piesen hi hi, en of er nog iemand een slokske wil ha ha en ze kan het bijna niet ophouden, maar wat lief dat ik op jullie hotelkamer mag slapen vannacht, ik had anders niet geweten wat te doen..

Andre heeft een dikke grijns op zijn gezicht en kijkt naar zijn moeder: Zullen we haar even hier in dit trapportiek neerzetten? Tiffany hangt versuft op de traptreden en Thea hangt tegen Andre aan. Ze is toch wat jaloers nu ze haar zoon niet meer voor zichzelf heeft. Ze slaat haar armen om hem heen en kreunt met haar aangeschoten stem: Jij zoent met je eigen moeder!

Tiffany krijgt een enorme lachaanval: Als een warme gloed haar slipje overstroomd merkt het meisje te laat dat ze zichzelf aan het bevuilen is.

Thea schiet er snel op af en trekt Tiffany’s rokje omhoog.

...

18 plus sex date schatjes privegeile moslima pissende lullen

Koos zijn ouders gingen die dag naar een of ander historisch dorp en Koos had toch echt geen zin om daar rond te hobbelen. Hij bleef dus thuis, maar verveelde zich al snel en ging dus maar weer richting bosjes. Daar zat hij weer een paar uur te kijken, maar met weinig succes er zaten bijna geen spectaculaire plaspartijen bij. Na het middageten zat hij weer te kijken tot er gerucht in de bosjes achter hem klonk.

Hij schrok zich rot. Het was Christina, de jongste van de drie meiden. Ze kroop naast hem in zijn schuilplaats en zei: Je gluurt naar plassende vrouwen, wordt je daar opgewonden van of zo? Christina zei niets, maar liep door naar de plasplek. Ze deed haar korte broek en slipje uit en ging zeer wijdbeens gehurkt zitten. Met haar hand begon ze haar kut te strelen en na een poosje zacht haar klitje te vingeren. Na een paar minuten begon ze hevig te kreunen en te schokken en tegelijkertijd liet ze haar plas lopen.

Zo zat ze al piesend klaar te komen en Koos had een stijve zoals hij nog nooit had gehad. Hij durfde hem echter niet bloot te maken of er aan te trekken uit angst om door haar gezien te worden.

Ze liep terug naar Koos zijn plekje, zonder echter haar broekjes weer aan te trekken, die nam ze in haar hand mee. Ze ging naast Koos liggen en zei: Hij knielde tussen haar benen en likte aan de dikke schaamlippen of hij nooit anders had gedaan.

Haar dikke klit sprong naar voren en ook die likte Koos lekker af. Christina genoot er van en tilde haar billen van de grond op om zoveel mogelijk tong tegen haar kut aan te krijgen. Toen ze klaarkwam deed ze hetzelfde wat ze net ook al deed, ze liet haar plas lopen en het gele zoutige vocht droop over Koos zijn tong en lippen. Hij slikte het verlekkerd door. Het was niet alleen heerlijk om te zien, het smaakte ook lekker!

Koos stond op en likte zijn lippen af. Zijn hele handel sprong naar voren en ze keek er verrukt naar. Ze begon zachtjes aan zijn kloten te likken en kroop met haar tong langs de stam omhoog. Toen liet ze zijn eikel in haar mond verdwijnen, maar veel meer als die eikel alleen kon ze niet verwerken. Daarom begon ze daarop maar te sabbelen en al snel spoot koos zijn ballen leeg in haar begerige mond.

Koos zijn lul verslapte snel, maar Christina hield hem in haar handen en deed er zulke lekkere dingen mee dat hij al snel weer helemaal stijf stond. Dat liet Koos zich geen twee keer zeggen.

Hij ging tussen haar benen liggen en Christina pakte zijn lul vast en leidde de dikke, paarse eikel naar haar natte gezwollen schaamlippen en plaatste hem ertussen. Ze haalde haar handen weg en Koos schoof langzaam maar zeker zijn boom naar binnen. Centimeter voor centimeter ging de dikke boom naar binnen tot Zijn stoten werden steeds feller en Christina stootte haar billen steeds verder omhoog om die paal zo diep mogelijk in haar te voelen.

Als twee wilde beesten lagen ze hard tegen elkaar aan te stoten en een hoogtepunt kon dan ook nooit lang uitblijven. Plotseling begon Christina hevig te schudden en te kreunen en kwam heel hevig klaar. Door haar heftige hoogtepunt zoog haar kut zo hevig melkend om Koos zijn leuter dat hij het ook niet meer volhield en zijn kwak met een laatste diepe stoot tegen haar baarmoeder te spuiten.

Nog een paar stoten deed hij in het stuiptrekkende meisje om daarna zijn snel slapper wordende lul naar buiten te laten glijden. Drie orgasmes in een halve dag, dat was zelfs voor Koos een beetje veel van het goeie, dus zakte hij uitgeput naast het half ontklede meisje neer, dat nog nagenietend met haar ogen dicht en sperma en kutvocht uit haar kut druipend naast hem lag.

Het was een mooi gezicht, die wijd openstaande dikke kut met het eruit lopende sap. Samen lagen ze daar nog even na te genieten en toen gingen ze ieder weer naar de eigen kampeerplek. De ouders van Koos waren al terug en de kikkererwten stonden al lekker te pruttelen toen hij terug kwam.

Koos was hongerig van al die lichamelijke oefening en schoof aan en liet de maaltijd goed smaken. Die avond ging hij vroeg naar bed om weer energie te verzamelen voor de volgende dag. De volgende dag kondigden Koos zijn ouders aan dat ze naar een nieuwe Camping wilden, maar Koos zag dat om voor ons zeer begrijpelijke redenen totaal niet zitten. Hij ging dan ook in mineur naar de tent van zijn nieuwe vriendin om de vervelende mededeling te doen. Christina had inmiddels in geuren en kleuren van haar avontuur verteld aan haar moeder en haar zussen en die hadden met glimmende oogjes geluisterd.

Dat wist Koos natuurlijk niet. Hij kwam zijn boodschap doen met een somber gezicht en hij keek er dan ook nogal van op dat het hele vrouwelijke deel van de tentbevolking hem meteen aanbood om dan in een klein tentje naast hun tent te komen slapen.

Dan konden zijn ouders hem op de terugweg weer oppikken. Koos zijn ouders gingen akkoord en zo bleef Koos dus achter bij de buurtjes en pakten de ouders van Koos de boel in het busje en gingen weg. Koos kreeg een dikke zoen van moeder en een hand van vader. Koos stond er alleen voor, nou ja alleen. De hele tent van de buren leefde met hem mee, waarom wist Koos niet.

Maar de eerste nacht de beste wist koos al waar het om ging. Een naakte Christina kwam de tent in het holst van de nacht binnenkruipen en begon direct met zijn edele delen te spelen. Koos zijn dikke pik schoot overeind en stond in alle pracht omhoog. Toen ging de tent open en kwam de tweeling in nachthemd binnen. Bewonderend keken zij naar de paardenlul van Koos. Zij gingen naast de twee vrijende lieden zitten en keken verlekkerd toe. Christina kroop over Koos heen en liet zijn leuter in haar kut verdwijnen.

Ze had zich al zolang lekker liggen maken dat haar kut zeiknat was en zo glad als een aal, dus Koos zijn lul gleed als een warm mes door de boter naar binnen. Christina begon als een wilde op hem te rijden. Koos hield haar dikke tieten in zijn hand terwijl ze op zijn pik heen en weer reed. Binnen no time kwam ze klaar als een kanon en tot verbazing van Koos stapte ze bijna direct van hem af, terwijl zijn nog steeds keiharde lul uit haar kut schoot en trots in de lucht heen en weer zwiepte.

Eline, de oudste van de tweeling al scheelde het maar een tien minuten trok haar nachthemd uit. Ook zij had al een natte kut en ze was de volgende die Koos besteeg. Ze liet zijn lul in recordtempo in haar kut verdwijnen.

En tot teleurstelling van Koos ging ze er ook direct af om weer plaats te maken voor de volgende. Dit keer was Claire aan de beurt en ook zij trok haar nachthemd uit. Ze was iets kleiner geschapen als de anderen dus het kostte haar iets meer moeite om die hele handel naar binnen te krijgen. Maar al snel zat ze lekker op Koos te rijden en ook zij had niet zoveel nodig om enorm klaar te komen. Ook Claire steeg direct af toen ze klaar was en onze Koos die nog steeds niet klaargekomen was begon wat gefrustreerd te raken, vooral ook omdat hij wist dat ze alledrie geweest waren, maar tot zijn verbazing liet een vierde vrouw haar willige onderlichaam over hem heen zakken.

Het was de moeder. Hij had haar niet eens binnen zien komen, maar ze was er toch en had er zin in. Wat die vrouw allemaal met haar kut kon doen was bijna niet te geloven. Niet alleen schoof ze net als de meiden wild op de dikke paal heen en weer, hij voelde ook hoe ze met haar kutspieren melkende en schroevende bewegingen maakte.

Maar ook nog voordat Koos kon komen was ze al op haar hoogtepunt. Haar lichaam schudde wild heen en weer en Koos had moeite om die zwabberende meloenen van haar vast te houden. Ze leek wel een vulkaan. Maar vlak voordat Koos aan het spuiten toe was schoof ze van hem af. Koos zijn lul stond schokkend en zwaaiend in de lucht. Christina en Eline begonnen hem samen te pijpen en te likken en vlak voordat hij klaarkwam namen ze allebei een bal in hun mond en zogen er aan.

Dat was het laatste zetje wat Koos nodig had en zijn sperma spoot als een fontein met machtige stralen uit zijn pisgaatje. Alle vier begonnen ze het sperma van zijn lijf en van elkaar af te likken tot er niets over was. Daarna begon Claire hem zachtjes af te trekken, zodat zijn lul al weer snel klaar was voor gebruik.

Onder de vrouwen ontstond nu een discussie, ze wilden eigenlijk allemaal nog wel een keer die geweldige paal naar binnen hebben.

Toen spraken ze met elkaar af dat ze alle vier een geil voorstel zouden doen en dat Koos dan mocht kiezen. Als jij dan in mijn mond klaarkomt wil ik over je gezicht pissen terwijl ik zelf klaarkom en mijn geile kont op je mond druk. Jij drinkt dan al sabbelend aan mijn klitje van mijn pis, totdat ik ook klaarkom.

Toen was Eline aan de beurt en zei: Je zit er dan helemaal diep in en spuit je geil tegen mijn pulserende baarmoeder en als je er dan uitkomt lik ik je helemaal schoon. Ik druk mijn tieten tegen elkaar met jouw lul ertussen en iedere keer als je eikel boven mijn tieten uitkomt lik of zuig ik even op je eikel totdat je klaarkomt en je geil over mijn hele gezicht spuit. Ik lik mijn gezicht dan schoon, terwijl jij dan hetzelfde met mijn loeihete kut doet.

Die is zo nauw dat mijn man er nauwelijks in kan, maar ik wil toch die hele paal van je daar naar binnen hebben en jouw zaad in mijn darmen voelen, terwijl jij mijn klitje lekker vingert.

De keus van Koos viel op de moeder. De meiden keken jaloers en nieuwsgierig toe terwijl moeder en Koos zich klaarmaakten voor de neukpartij. Koos trok het vel wat terug van zijn eikel en maakte die nat met speeksel.

Ook het rose anusroosje maakte hij nat met speeksel en vervolgens bracht hij met een geroutineerd, alsof hij nooit anders had gedaan, gebaar zijn eikel naar haar anus. Heel voorzichtig drukte hij zijn eikel naar binnen, de vrouw kreunde hevig van pijn en genot.

Heel langzaam drukte hij zijn lul in haar nauwe gat. Ze kreunde en kronkelde van genot, maar ook van de pijn, terwijl meer en meer van zijn dikke stam in haar endeldarm verdween, het geheel oprekkend tot het uiterste. Koos had geen tijd om te antwoorden.

Hij zat er nu voor de helft in en had moeite om de rest ook naar binnen te krijgen, maar hij drukte zachtjes door. Uiteindelijk raakte zijn ballen de billen van de nu kermende vrouw en zijn hele stam was naar binnen gewerkt. De anus zat als een bankschroef om zijn lul en het kostte moeite om hem heen en weer te bewegen, maar toch deed hij het.

Zachtjes begon hij haar kut te vingeren en de ergste pijn trok uit haar opgerekte darmkanaal weg. Koos begon wat harder te stoten en allebei begonnen ze het nu erg lekker te vinden. De meiden zaten alledrie met gespreide benen hun opgewonden kutten te vingeren terwijl moeder in haar nauwe kont geneukt werd.

Het was ook wel een heel erg lekker gezicht die grote lul tussen die dikke billen en die grote zak steeds tegen haar kont aanslaand en wild bungelend. Claire kon zich niet inhouden en kroop naar het neukende paar toe. Ze kroop er met haar gezicht onder en begon aan de ballen van Koos te likken en te zuigen, terwijl ze zelf bleef vingeren.

Dat was niet afgesproken, maar wel erg lekker. Koos vingerde haar moeder heftig en bijna allemaal tegelijk begonnen ze hevig klaar te komen. Koos spoot zijn zaad diep in de darmen van de door haar orgasme wild schokkende moeder en ook de drie meisjes kwamen kermend op hun eigen vingers klaar.

Uitgeput zaten ze allemaal in het kleine tentje en na wat onderling uitgewisselde nachtzoenen namen ze afscheid en de vrouwen verlieten een voor een de tent. Alleen Christina bleef achter en kroop lekker voldaan tegen Koos aan. Ze trokken een slaapzak over hen heen en ze vielen al gauw in een diepe slaap. Koos met een hand bij haar zachte, warme na kwijlende kut en Christina met de uitgebluste slappe paal in haar hand.

De volgende dagen werden dit soort feestjes in de nachtelijke uren herhaald. Vader ging vissen en ging op zaterdagmorgen al vroeg weg. Hengel en proviand in de auto en daar ging ie. DEEL 3 - Andre zijn vader zou nog zeker een jaar wegblijven voor zijn werk. Thea en haar zoon voelden zich veilig en genoten van elkaars lichaam in een lange, onrustige eerste nacht waarin Andre keer op keer tussen zijn moeders dijen verdween om zijn harde lul naar binnen te steken.

Zijn erecties bleven maar komen, hij werd er duizelig van in zijn hoofd. Zijn moeder kon zelf ook niet genoeg krijgen van de heerlijke grote paal van haar knul. Wanneer ze bijna in slaap viel schrok ze weer wakker met een ongelooflijke kriebel in haar kut. Dan dook ze onder het dekbed op zoek naar Andre’s kleverige pik die ze gretig in haar mond propte en erop zoog tot hij weer hard was.

Thea beleefde deze gedenkwaardige nacht het ene orgasme na het andere. Andre spoot zijn zaad in haar kut en in haar mond, en viel pas in slaap toen hij helemaal leeg gemolken was. De volgende ochtend zagen ze er uit alsof ze een natuurramp overleefd hadden. Andre kwam te laat op school, Thea voelde zich schuldig. De rest van de week slaap je maar lekker in je eigen bed. Ik kreeg erecties onder de les en een keertje moest ik net voor de klas komen toen ik een enorme dikke lul had.

Ik geneerde me dood, iedereen kon mijn stijve pik in mijn broek zien! Ze streelt Andre over zijn gulp en omhelst hem. Een lekkere tongzoen is het directe gevolg, waarna Andre zijn moeder de kleren van het lijf rukt. Hij legt haar in de woonkamer op de bank op haar rug, spreidt haar benen en werkt zich met zijn harde pik in haar drijfnatte kut. De gordijnen zijn gewoon open, iedere voorbijganger kan hen zien liggen. Maar moeder en zoon zijn zo verschrikkelijk geil op elkaar, dat er geen houden aan is.

Als een wild beest schokt de jonge knul op zijn kreunende moeder in. Zijn paal is hard en groot, en Thea geniet met volle teugen. Als ze drie keer schreeuwend is klaar gekomen spuit haar zoon zich leeg. Het is alsof ze het al jaren met elkaar doen. Iets later liggen ze naakt in elkaars armen uit te hijgen, Andre’s zaad zit diep in zijn moeders kut opgeborgen. Het verlangen om hem niet meer los te laten is groot. Naar een andere stad waar niemand ons kent?

Waar gaan we naar toe? Er is daar kermis, we kunnen lekker uit eten gaan en naar de kroeg, of naar de sauna als je wil.. Wat zeg je er van? Gaan we vrijdag meteen als ik uit school kom?

Ze gingen naar de keuken om eten te maken en verheugden zich op het weekend. De rest van de week verliep redelijk geordend. Vaak zaten ze toch weer aan elkaar, en werd er geneukt.

Maar tegen elven gingen ze beide naar hun eigen kamer, zodat er ’s nachts geslapen werd. Eindelijk was het vrijdag. Thea stond al klaar toen Andre uit school kwam. Hij slingerde zijn schooltas in de hoek en sprong naast zijn moeder in de Peugeot. Enthousiast gaf hij haar een dikke knuffel, gevolgd door een lange, natte tongzoen.

Zijn hand gleed als vanzelf in de diepe decolleté van zijn moeder, want ze had een laag uitgesneden vestje aan. Kort kneedde hij de stevige warme borst, waarvan de tepel opzwol onder zijn vingers. Daarna reden ze snel weg om een paar uur later op de plaats van bestemming aan te komen. Terwijl ze door de stad reden zagen ze de kermis al. Thea keek trots en verlangend naar haar zoon.

Dit weekend zou ze hem echt voor zichzelf hebben alsof hij haar man was.. Het geil liep in haar slipje en ze pakte Andre om voor een snelle kus. Andre keek zijn moeder in haar ondeugende groene ogen en lachte, hij voelde zijn lul meteen opzwellen.

De kamer zag er goed uit en het bed was groot, zacht en uitnodigend. Ze lieten de koffers vallen en doken op bed in elkaars armen.. De kleren vlogen uit en even later lagen moeder en zoon in een 69 houding. Andre lag onder en likte de natte moederkut boven hem en Thea hapte gulzig de harde jongenspik op die als een vlaggenmast omhoog stond. Haar tong danste rond zijn glimmende eikel, langs de aders van de schacht en over de gezwollen ballen.

Andre’s mond zoog zich vast op haar klit terwijl zijn neus in de natheid van haar schaamlippen verdween. Hij befte Thea tot ze gillend klaarkwam, waarbij een kleine straal vocht uit haar blaas ontsnapte en recht in zijn mond vloeide.

Vind je mama’s pis niet vies? Ze draaide haar been weg en klom toen andersom op haar grote, sterke zoon. Zijn pik nestelde ze lekker tegen haar schaamlippen aan. Andre schudde van ‘nee’, en kuste haar terug. Meteen versmolten hun monden in een onstuimige tongzoen.

Ze hadden allebei perverse verlangens en voelden dat van elkaar. Thea begon hem te likken, als een puppy. Maar Thea ging gewoon door, ze likte alle natte plekjes op zijn gezicht nog eens af, en drukte toen haar tong weer diep in zijn mond.

Hun speeksel ging over en weer, hun tongen draaiden om elkaar heen alsof de dag geen einde had. Andre’s pik was als vanzelf in Thea’s kut gegleden. Ze begon haar jongen te berijden, alsof ze in de Hobbel-en-de-Geit zat op een ouderwetse kermis. Haar dikke borsten schudden op en neer, Andre greep er naar om zich er op vast te zuigen.

Zijn gespannen paal naaide Thea diep in haar kut. Het hele hotel wist nu wel wat voor een stel ze in huis hadden, maar Andre en Thea kon het niets schelen. Vandaag mocht iedereen weten hoe geil ze waren. Tegelijk kwamen ze klaar en Thea liet weer heel wat nattigheid uit haar kut lopen. Dicht tegen elkaar gedrukt kwamen ze langzaam tot rust. Er zaten overal natte plekken maar wat kon dat schelen.

Moeder en zoon stapten onder de douche om zichzelf en elkaar te wassen. Andre’s pik, zijn ballen en zijn billen kregen extra veel aandacht van zijn moeder. Andre op zijn beurt zeepte de ronde, zware borsten van zijn moeder langdurig in en speelde er mee.

Door hun gewicht en formaat hingen ze een beetje, en natuurlijk ook omdat Andre als baby er zijn melk uit had gedronken. Toch waren Thea’s borsten nog altijd vol en stevig, ze was er trots op. Toen ze zich afgedroogd hadden, trokken ze schone kleren aan.

Thea liet haar BH liggen en trok een strak truitje over haar bovenlijf. Daarna trok ze een kort rokje aan. Dat was lang geleden, en ze moest even wennen aan zichzelf in de spiegel.

Thea geniet van zijn compliment. Ze aarzelt of ze haar slipje uit zal laten, zo geil is ze al weer. Haar tepels steken door haar truitje. Andre kijkt er naar, het enige dat hij zegt is ‘wauw.. Met een plattegrondje in de aanslag liepen ze gearmd de stad in om een leuk restaurant te zoeken.

Ze gingen na een korte wandeling een klein eettentje binnen, bestelden mosselen en friet met Belgisch bier en aten hun buik rond. Onder de tafel zaten onze tortelduifjes te voetjevrijen. Het bier smaakte naar meer.

Tegen 21u waren ze klaar en langzaam slenterden ze gearmd in de richting van de kermisgeluiden. Thea was vroeger gek op de kermis, er werd bij haar in de stad altijd heel wat afgezoend in het reuzenrad of in de ‘Rups’. Niemand kon je zien, er werd dan altijd veel gezoend en gevoeld”, vertelt ze.

De kermis beslaat een groot terrein, en het is er gezellig druk. Als ze twee fiches hebben gehaald en een leeg bakje hebben veroverd zit Andre met zijn hand al tussen zijn moeders benen. Thea doet haar benen uit elkaar. Terwijl de stalen armen van de attractie met de honderden lampjes langzaam de gondels laten ronddraaien, streelt Andre haar over haar kruis. Ondanks de lekkere beurt in het hotel is haar slipje al weer nat aan het worden.

Onderuit gezakt laat ze zich lekker vingeren door haar zoon, terwijl de machine snelheid maakt. Dan moet ze zich vasthouden om niet opzij geslingerd te worden. Andre lacht en slaat snel een arm om haar heen. Thea gooit haar hoofd achterover en geniet van het duizelig makende gevoel. Ze suizen in het rond, de muziek gaat stampend tekeer, de stroboscoop flikkert en Andre vingert haar kutje in een razend tempo.

Andre houdt haar in een ijzeren greep rond haar schouders en op haar klit vast. Als hij opzij kijkt, ziet hij vanuit de rondtollende bakjes nieuwsgierige ogen op hen gericht. Thea’s orgasme is niet onopgemerkt gebleven. Als ze weer op vaste grond staan maken ze zich gauw uit de voeten.

Giechelend pakt Thea haar zoon bij zijn middel. Je moeder zo te laten gillen waar al die mensen bij zijn? Een half uur dwalen ze rond.

Ze gaan in het spookhuis, verdwalen in het spiegelpaleis en Thea wint een sleutelhanger van een skelet bij het ballen gooien. Ze dwalen verder en kijken bij de gokkasten. Thea gooit ergens een eurootje in terwijl Andre verder slentert. Met een grijper probeert ze een beer te pakken. Als ze eindelijk een pluche beer te pakken heeft en haar zoon zoekt, ziet ze hem verderop staan; hij is met een meisje aan de praat geraakt.

Gespannen bekijkt Thea het tafereel. Ben ik dan mijn seksmaatje kwijt? Ik moet er wel rekening mee houden’. Ze knijpt in het beertje en verschuilt zich achter een gokkast. Ze ziet hoe Andre rondkijkt en haar blik zoekt.

Het meisje maakt wanhopige gebaren tegen haar zoon. Andre zwaait en wenkt haar. Tiffany, dit is mijn moeder, Thea”. Thea geeft het meisje een hand. Het is een klein, lief klein handje. Hoe oud zou Tiffany zijn? Ze is een tenger en bleek meisje, met kleine punttietjes die bijna door haar strakke T-shirtje heen schijnen. Een BH draagt ze niet. Ze heeft dunne benen die onderuit haar spijkerrok steken. Haar gezicht is bleek maar niet onknap.

Ze zou wat slaap kunnen gebruiken want nu heeft ze wallen onder haar mooie, bruine ogen. Ze kijkt Thea onderzoekend aan. Andre legt snel uit: Ze heeft ruzie gehad met haar vriend en die heeft haar gewoon laten stikken.

Hij is weg en zij heeft geen geld. We moeten haar helpen mam, vind je niet? En toen uw zoon me aansprak.. Ze is over haar toeren van de spanning. Niet alle mannen natuurlijk.. Ze nemen Tiffany mee maar het eerste beste frietkot en halen een grote patat. Steeds weer stamelt ze: Ik wil nog wat plezier maken vanavond. Laat je lekker verwennen Tiffany, ik trakteer. Het is er druk en rumoerig. Iedereen is uitgelaten vanwege de kermis en aangeschoten van de alcohol die rijkelijk vloeit.

Thea haalt biertjes terwijl Tiffany en Andre nader kennis maken. Het klikt goed tussen de twee. Het bier smaakt voortreffelijk en smeert de conversatie.

Thea en Andre zorgen voor nieuwe aanvoer. Thea heeft wel door dat Tiffany en Andre elkaar liggen. Als Tiffany naar de wc moet, zegt Thea: Ga je haar versieren? Het kan altijd gebeuren dat je iemand leuk vindt. Je bent niet met mij getrouwd en trouwens.. Wil je dat we.. Ze knikt met een geheimzinnig lachje rond haar mond. Zonder het antwoord af te wachten is ze al op weg naar de bar. Van een afstand bekijkt ze het tengere, verloren meisje dat ze ontmoet hebben. Ze heeft een heel sexy koppie, met dat bruine, halflange haar.

Hier en daar heeft ze een jeugdpuistje, het is bijna vertederend. Een mooie mond met volle lippen heeft ze ook. In gedachten zoent Thea de zachte meisjeslippen.

Het geil stroomt langs haar schaamlippen en maakt haar slip weer nat. Die was net een beetje opgedroogd. Kijk, Tiffany legt haar hand al even op Andre’s arm, terwijl ze geanimeerd zitten te praten. Het is 1 uur ‘s nachts.

Ons drietal heeft heel wat gedronken en loopt om beurten naar de wc om de volle blaas te legen. Maar het is niet anders, ze moeten er bijna uit. Snel haalt Andre nog drie biertjes. Als ze later naar buiten lopen merken ze alle drie hoe aangeschoten ze zijn. Vooral Tiffany loopt te waggelen op haar benen. Andre pakt haar rond haar middel en zo gaan ze op weg. De kermis is tot staan gekomen, het terrein is verlaten op een enkele dronkenlap na. Tegen de nogakraam staat een vent te pissen.

Als Thea, Andre en Tiffany voorbij komen draait hij zich brutaal naar hen toe en lalt: Hedde gij nog dorst of wat?! Door donkere straatjes waar ze geen mensen meer tegen komen waggelen ze verder.

Tiffany is echt dronken. Ze kan niet tegen zoveel Belgisch bier en dreigt onderuit te gaan. Ze kraamt onzin uit en giechelt dat ze zo’n geluk heeft dat ze zo’n leuke jongen tegen gekomen is, met zo’n lieve, knappe moeder er bij, en dat ze zo nodig moet piesen hi hi, en of er nog iemand een slokske wil ha ha en ze kan het bijna niet ophouden, maar wat lief dat ik op jullie hotelkamer mag slapen vannacht, ik had anders niet geweten wat te doen..

Andre heeft een dikke grijns op zijn gezicht en kijkt naar zijn moeder: Zullen we haar even hier in dit trapportiek neerzetten? Tiffany hangt versuft op de traptreden en Thea hangt tegen Andre aan. Ze is toch wat jaloers nu ze haar zoon niet meer voor zichzelf heeft. Ze slaat haar armen om hem heen en kreunt met haar aangeschoten stem: Jij zoent met je eigen moeder!

Tiffany krijgt een enorme lachaanval: Als een warme gloed haar slipje overstroomd merkt het meisje te laat dat ze zichzelf aan het bevuilen is. Thea schiet er snel op af en trekt Tiffany’s rokje omhoog.

...Geile mannen sex sm slaaf

  • Sexcontact weert bef mij
  • Thea wordt bloedgeil van het hele tafereel.
  • Andre keek zijn moeder in haar ondeugende groene ogen en lachte, hij voelde zijn lul meteen opzwellen.
  • 531

Gratis dikke tieten sex filim gratis


Koos hield haar dikke tieten in zijn hand terwijl ze op zijn pik heen en weer reed. Binnen no time kwam ze klaar als een kanon en tot verbazing van Koos stapte ze bijna direct van hem af, terwijl zijn nog steeds keiharde lul uit haar kut schoot en trots in de lucht heen en weer zwiepte.

Eline, de oudste van de tweeling al scheelde het maar een tien minuten trok haar nachthemd uit. Ook zij had al een natte kut en ze was de volgende die Koos besteeg. Ze liet zijn lul in recordtempo in haar kut verdwijnen. En tot teleurstelling van Koos ging ze er ook direct af om weer plaats te maken voor de volgende.

Dit keer was Claire aan de beurt en ook zij trok haar nachthemd uit. Ze was iets kleiner geschapen als de anderen dus het kostte haar iets meer moeite om die hele handel naar binnen te krijgen. Maar al snel zat ze lekker op Koos te rijden en ook zij had niet zoveel nodig om enorm klaar te komen. Ook Claire steeg direct af toen ze klaar was en onze Koos die nog steeds niet klaargekomen was begon wat gefrustreerd te raken, vooral ook omdat hij wist dat ze alledrie geweest waren, maar tot zijn verbazing liet een vierde vrouw haar willige onderlichaam over hem heen zakken.

Het was de moeder. Hij had haar niet eens binnen zien komen, maar ze was er toch en had er zin in. Wat die vrouw allemaal met haar kut kon doen was bijna niet te geloven. Niet alleen schoof ze net als de meiden wild op de dikke paal heen en weer, hij voelde ook hoe ze met haar kutspieren melkende en schroevende bewegingen maakte. Maar ook nog voordat Koos kon komen was ze al op haar hoogtepunt. Haar lichaam schudde wild heen en weer en Koos had moeite om die zwabberende meloenen van haar vast te houden.

Ze leek wel een vulkaan. Maar vlak voordat Koos aan het spuiten toe was schoof ze van hem af. Koos zijn lul stond schokkend en zwaaiend in de lucht. Christina en Eline begonnen hem samen te pijpen en te likken en vlak voordat hij klaarkwam namen ze allebei een bal in hun mond en zogen er aan. Dat was het laatste zetje wat Koos nodig had en zijn sperma spoot als een fontein met machtige stralen uit zijn pisgaatje.

Alle vier begonnen ze het sperma van zijn lijf en van elkaar af te likken tot er niets over was. Daarna begon Claire hem zachtjes af te trekken, zodat zijn lul al weer snel klaar was voor gebruik. Onder de vrouwen ontstond nu een discussie, ze wilden eigenlijk allemaal nog wel een keer die geweldige paal naar binnen hebben.

Toen spraken ze met elkaar af dat ze alle vier een geil voorstel zouden doen en dat Koos dan mocht kiezen. Als jij dan in mijn mond klaarkomt wil ik over je gezicht pissen terwijl ik zelf klaarkom en mijn geile kont op je mond druk. Jij drinkt dan al sabbelend aan mijn klitje van mijn pis, totdat ik ook klaarkom. Toen was Eline aan de beurt en zei: Je zit er dan helemaal diep in en spuit je geil tegen mijn pulserende baarmoeder en als je er dan uitkomt lik ik je helemaal schoon.

Ik druk mijn tieten tegen elkaar met jouw lul ertussen en iedere keer als je eikel boven mijn tieten uitkomt lik of zuig ik even op je eikel totdat je klaarkomt en je geil over mijn hele gezicht spuit. Ik lik mijn gezicht dan schoon, terwijl jij dan hetzelfde met mijn loeihete kut doet. Die is zo nauw dat mijn man er nauwelijks in kan, maar ik wil toch die hele paal van je daar naar binnen hebben en jouw zaad in mijn darmen voelen, terwijl jij mijn klitje lekker vingert. De keus van Koos viel op de moeder.

De meiden keken jaloers en nieuwsgierig toe terwijl moeder en Koos zich klaarmaakten voor de neukpartij. Koos trok het vel wat terug van zijn eikel en maakte die nat met speeksel. Ook het rose anusroosje maakte hij nat met speeksel en vervolgens bracht hij met een geroutineerd, alsof hij nooit anders had gedaan, gebaar zijn eikel naar haar anus. Heel voorzichtig drukte hij zijn eikel naar binnen, de vrouw kreunde hevig van pijn en genot. Heel langzaam drukte hij zijn lul in haar nauwe gat.

Ze kreunde en kronkelde van genot, maar ook van de pijn, terwijl meer en meer van zijn dikke stam in haar endeldarm verdween, het geheel oprekkend tot het uiterste. Koos had geen tijd om te antwoorden. Hij zat er nu voor de helft in en had moeite om de rest ook naar binnen te krijgen, maar hij drukte zachtjes door. Uiteindelijk raakte zijn ballen de billen van de nu kermende vrouw en zijn hele stam was naar binnen gewerkt.

De anus zat als een bankschroef om zijn lul en het kostte moeite om hem heen en weer te bewegen, maar toch deed hij het. Zachtjes begon hij haar kut te vingeren en de ergste pijn trok uit haar opgerekte darmkanaal weg.

Koos begon wat harder te stoten en allebei begonnen ze het nu erg lekker te vinden. De meiden zaten alledrie met gespreide benen hun opgewonden kutten te vingeren terwijl moeder in haar nauwe kont geneukt werd.

Het was ook wel een heel erg lekker gezicht die grote lul tussen die dikke billen en die grote zak steeds tegen haar kont aanslaand en wild bungelend. Claire kon zich niet inhouden en kroop naar het neukende paar toe.

Ze kroop er met haar gezicht onder en begon aan de ballen van Koos te likken en te zuigen, terwijl ze zelf bleef vingeren. Dat was niet afgesproken, maar wel erg lekker.

Koos vingerde haar moeder heftig en bijna allemaal tegelijk begonnen ze hevig klaar te komen. Koos spoot zijn zaad diep in de darmen van de door haar orgasme wild schokkende moeder en ook de drie meisjes kwamen kermend op hun eigen vingers klaar. Uitgeput zaten ze allemaal in het kleine tentje en na wat onderling uitgewisselde nachtzoenen namen ze afscheid en de vrouwen verlieten een voor een de tent.

Alleen Christina bleef achter en kroop lekker voldaan tegen Koos aan. Ze trokken een slaapzak over hen heen en ze vielen al gauw in een diepe slaap. Koos met een hand bij haar zachte, warme na kwijlende kut en Christina met de uitgebluste slappe paal in haar hand. De volgende dagen werden dit soort feestjes in de nachtelijke uren herhaald.

Vader ging vissen en ging op zaterdagmorgen al vroeg weg. Hengel en proviand in de auto en daar ging ie. Koos werd meteen verhuisd naar de grote tent en de eerste sexorgie begon al direct. Koos neukte ze alle vier rechttoe rechtaan zonder poespas en spoot zijn zaad tenslotte in het gezicht van de hunkerende Claire. Daarna was het wel even gedaan en nadat ze lekker hadden uitgeslapen, wasten ze zich en na het aankleden werd uitgebreid ontbeten met veel eieren voor Koos. Daarna gingen ze wandelen door de prachtige bossen.

Na een uurtje kwamen ze aan bij een schitterende verlaten plek. Een soort mosstrand bij een bergmeertje, omringd door hoge bomen. Het was inmiddels behoorlijk warm geworden en de dames keken verlekkerd naar het koel lonkende water.

Ze hadden echter geen badpak bij zich. Nadat de omgeving grondig verkend was, kwam men tot de conclusie dat er geen levende ziel te bekennen was en werden de kleren uitgetrokken en werd er heerlijk gepoedeld in het koele water. Koos had daar geen zin in en keek toe hoe de vier vrouwen rond poedelden.

Even later kwamen ze met kippevel en grote stijve tepels, bibberend en wel uit het water. Ze gingen op het mos in de zon liggen om weer snel op temperatuur te komen. Koos kon het niet laten en moest even zuigen aan al die lekkere harde spenen. Dat maakte dat ze alle vier alweer snel lekker warm waren. Koos had inmiddels zijn kleren ook uitgetrokken en liep met een trots zwaaiende tentpaal in de lucht, terwijl de vrouwen verlekkerd toekeken.

Christina wist ondertussen wel hoe ze Koos supergeil moest krijgen. Ze ging op haar hurken zitten en riep Koos. Koos zijn lul schoot zo mogelijk nog verder de lucht in en shakend kwam hij op het geile meisje af. Een flinke straal urine spetterde over zijn paardelul heen en Koos kwam bijna spontaan klaar door het gevoel wat dat hem gaf en het uitzicht.

Ze was nog maar net klaar met plassen of Koos gooide haar wild achterover en stampte zonder omhaal zijn hele lul haar zeiknatte kut binnen tot zijn eikel tegen haar baarmoeder aanzat en zijn dikke kloten tegen haar lijf sloegen. Als een gek begon hij haar te neuken en ze kwam al snel als een raket luid gillend van genot klaar. Koos was zo geil geworden dat hij gelijk klaar wilde komen, maar dat pikten de anderen niet, ze trokken hem van Christina af en zijn lul schoot steigerend en schokkend uit het warme hol tevoorschijn.

Moeder wist wel een trucje en kneep heel hard in de basis van zijn lul waardoor Koos voelde dat het sperma weer terugschoot naar zijn ballen en zijn orgasme niet doorzette. Dat vond ze heel lekker en na een paar minuten begon ze luid te kreunen en wild te bewegen. Koos stak toen twee vingers helemaal in haar kont en toen kwam ze enorm klaar. Maar op dat moment liet ze ook haar plas lopen en een felle straal urine kletterde over zijn borstkas en zijn vingerende hand.

Claire ondertussen sabbelde lekker op zijn eikel en dat gaf een heel lekker gevoel. Moeder ging van Koos af en Claire ging boven zijn geslachtsdelen staan. Ze moest ook plassen en liet haar plas over zijn geslachtsdelen kletteren. Koos vond het heerlijk. Het andere deel van de tweeling ging over zijn gezicht zitten en duwde haar schaamlippen ruw tegen zijn mond.

Claire liet ondertussen zijn pulserende zeiknatte lul in haar even natte grot verdwijnen en begon wild te rijden terwijl Koos als een gek aan de over zijn mond schurende kutlippen lebberde.

Alledrie begonnen ze al snel klaar te komen. Het meisje op zijn mond kwam als eerste en liet terwijl ze op haar hoogtepunt was haar plas lopen over Koos zijn gezicht. Koos vond dit zo lekker dat hij luid kermend zijn zaad in de kut van het andere meisje spoot die door het gevoel van de fontein diep in haar ook enorm klaarkwam en zo werd het een groot orgasme van de drie. Uitgeput rolden ze van elkaar af.

Koos moest ondertussen ook nodig plassen en liep naar Christina toe, die dit alles gestart had. Die lag nog opgewonden te vingeren, terwijl ze had liggen kijken naar het supergeile trio. Koos ging tussen de wijd gespreide benen staan en mikte met zijn half slappe lul en Er kwam geen eind aan de plas van Koos en door het voortdurende gekletter van de urine op haar kut kwam ook zij nog een keer heel heftig klaar.

Toen Koos klaar was met zijn plas zoog Christina het laatste restje uit zijn piel. Nu die nog niet zo stijf was kon ze hem bijna helemaal in haar mond nemen. Koos werd al snel weer stijf en Christina deed haar best om zoveel mogelijk van zijn lul in haar mond te houden.

Ze zoog heftig aan de stijve stam, die voor een groot deel in haar keel verdween. Dat was nog eens deep throat, ze stikte bijna. Dat ging een tijdje zo door tot Koos heel diep in haar keel klaarkwam. Toen moest ze om niet te strikken de lul wel laten schieten en met de lul golfde een straaltje sperma uit haar willige mond. Ze likte haar lippen af en ook de lul van Koos werd netjes schoongelikt. Toen wisten ze wel dat het feestje voorlopig was afgelopen. Drie keer klaarkomen op een ochtend, was wel het uiterste, ook voor een knul met een vlaggenmast als Koos.

Ze gingen allemaal nog even het water in om schoon te spoelen. Daarna droogden ze zich in de hete zon en begonnen hun wandeling terug naar de tent. Die avond bleef het heel rustig in de tent en alleen Christina vrijde op een heel rustige manier met Koos, intiem en lekker. De volgende dag gingen ze al weer vroeg terug naar het nieuw ontdekte hemelse plekje en deden ze het plasfeestje nog eens dunnetjes over.

Ook toen vader terug was gingen de nachtelijke feestjes gewoon door en werd Koos in conditie gehouden met veel eiwitrijk voedsel en veel slaap. Zo kon hij toch de daarop volgende week tenminste driemaal per dag klaarkomend doorbrengen, zonder dat hij er lichamelijk echt onder leed.

Aan het eind van de week werd Koos weer opgehaald en gingen ze terug naar huis. Koos hield een soort winterslaap om bij te komen om daarna weer gewoon zijn leventje op te vatten. Totdat de eerste brief van Christina kwam Koos trok zich een week lang suf bij het lezen er van en besloot gauw daar eens te gaan logeren.

Van het een kwam het ander en Koos is nu gelukkig getrouwd en woont in een doorzonwoning. Regelmatig krijgen ze bezoek van vooral de vrouwen van de familie en wat er daar dan allemaal gebeurt, weet eenieder die deze drie verhalen heeft gelezen. Ga je haar versieren? Het kan altijd gebeuren dat je iemand leuk vindt. Je bent niet met mij getrouwd en trouwens.. Wil je dat we.. Ze knikt met een geheimzinnig lachje rond haar mond. Zonder het antwoord af te wachten is ze al op weg naar de bar.

Van een afstand bekijkt ze het tengere, verloren meisje dat ze ontmoet hebben. Ze heeft een heel sexy koppie, met dat bruine, halflange haar. Hier en daar heeft ze een jeugdpuistje, het is bijna vertederend. Een mooie mond met volle lippen heeft ze ook. In gedachten zoent Thea de zachte meisjeslippen.

Het geil stroomt langs haar schaamlippen en maakt haar slip weer nat. Die was net een beetje opgedroogd. Kijk, Tiffany legt haar hand al even op Andre’s arm, terwijl ze geanimeerd zitten te praten.

Het is 1 uur ‘s nachts. Ons drietal heeft heel wat gedronken en loopt om beurten naar de wc om de volle blaas te legen. Maar het is niet anders, ze moeten er bijna uit. Snel haalt Andre nog drie biertjes. Als ze later naar buiten lopen merken ze alle drie hoe aangeschoten ze zijn. Vooral Tiffany loopt te waggelen op haar benen. Andre pakt haar rond haar middel en zo gaan ze op weg. De kermis is tot staan gekomen, het terrein is verlaten op een enkele dronkenlap na.

Tegen de nogakraam staat een vent te pissen. Als Thea, Andre en Tiffany voorbij komen draait hij zich brutaal naar hen toe en lalt: Hedde gij nog dorst of wat?! Door donkere straatjes waar ze geen mensen meer tegen komen waggelen ze verder. Tiffany is echt dronken. Ze kan niet tegen zoveel Belgisch bier en dreigt onderuit te gaan. Ze kraamt onzin uit en giechelt dat ze zo’n geluk heeft dat ze zo’n leuke jongen tegen gekomen is, met zo’n lieve, knappe moeder er bij, en dat ze zo nodig moet piesen hi hi, en of er nog iemand een slokske wil ha ha en ze kan het bijna niet ophouden, maar wat lief dat ik op jullie hotelkamer mag slapen vannacht, ik had anders niet geweten wat te doen..

Andre heeft een dikke grijns op zijn gezicht en kijkt naar zijn moeder: Zullen we haar even hier in dit trapportiek neerzetten? Tiffany hangt versuft op de traptreden en Thea hangt tegen Andre aan. Ze is toch wat jaloers nu ze haar zoon niet meer voor zichzelf heeft. Ze slaat haar armen om hem heen en kreunt met haar aangeschoten stem: Jij zoent met je eigen moeder! Tiffany krijgt een enorme lachaanval: Als een warme gloed haar slipje overstroomd merkt het meisje te laat dat ze zichzelf aan het bevuilen is.

Thea schiet er snel op af en trekt Tiffany’s rokje omhoog. Te laat, er zit al een donkere, natte plek in. Langs de pijpjes van haar slipje -ooit kanariegeel met roze bloemetjes- stroomt de urine in een waterval langs haar benen de traptreden af. Thea krijgt er de slappe lach van. Ook Andre komt er bij en samen kijken ze hoe Tiffany, die giechelende wartaal uitslaat, haar blaas laat leegstromen. Tiffany lacht en draait met haar ogen: Zo kunnen moeder en zoon haar kaal geschoren kutje bewonderen.

Een flinke straal heldere urine schiet als een fontein vanuit de fors ontwikkelde schaamlippen door de lucht. Ik heb veelsteveel gezopen.. Tussen hen beide door stroomt Tiffany’s plas de trap af en verspreidt zich over de stoeptegels. Als ze uitgeplast is, blijft ze stilletjes achteroverhangen, haar drijfnatte onderbroekje zit tegen haar kutje geplakt. Het galmt door de ruimte. Thea gebaart naar haar zoon dat hij haar een kus moet geven.

Zelf begint ze aan het natte broekje te trekken. Andre buigt zich over Tiffany heen. Haar zoon buigt zich over het suf kijkende tienermeisje heen en geeft haar een zoen op haar mond.

Weer zoent hij haar, en voelt meteen haar lippen van elkaar gaan en haar tongetje naar buiten komen. Ze draait haar tong traag tegen zijn lippen en probeert zijn mond binnen te komen. Andre is niet van steen, hij voelt zijn pik snel hard worden. Zijn tong glijdt diep in Tiffany’s mond. Thea sjort ondertussen aan het doorweekte slipje, ze heeft ‘m bijna uit.

Ze ziet nu hoe haar zoon zich over Tiffany’s zoengrage mondje ontfermt, hun zachte gesmak klinkt op de een of andere manier heel erotisch in de hoge portiek. Het meisje ligt met de benen uit elkaar, en Thea kan haar forse, uitstulpende schaamlippen goed zien bij het schaarse licht van de straatlantaarn.

Ze heeft best zin om het natte kutje te likken. Maar dat zou Tiffany vast niet goed vinden. Nee, het is beter behoedzaam te werk te gaan. Haar zoon ligt er naast, een beetje ongemakkelijk op de traptreden.

In zijn broekspijp ziet ze zijn erectie afgetekend. Ze streelt erover en knijpt er in. Maar het kan wel hoor. Andre laat het toe, hij is te ver heen om zich te verzetten. Bovendien is het erg geil om aan een wildvreemd meisje zijn harde pik te tonen. Het duurt maar even of hij zit met blote billen op de koude stenen trap, Thea heeft zijn broek al op zijn knieën. Tiffany kijkt met grote ogen naar zijn enorme erectie. Zo’n joekel van een pik heeft ze nog nooit gezien.

Tiffany en Thea kijken gespannen naar Andre’s stijve. Hij houdt zijn apparaat heel vertrouwd met zijn vingers vast, maar er komt niks. De straal uit zijn eikel richt zich op, het kleine stroompje wordt een kleine fontein. Andre richt zijn lul wat opzij zodat alles op de trap terecht komt. Maar dan wordt de straal ineens sterker, zijn blaas leegt zich met volle kracht! Tiffany slaakt een gilletje en schuift aan de kant maar kan niet wegkomen.

Als een brandslang schiet de straal pis door de lucht en maakt alles in zijn omgeving nat. Tiffany’s rokje wordt nat, haar benen, het klatert tegen de stenen treden en over Andre’s broek. Ze voelt een sterke aandrang om van de pissende pik te drinken. Ze laat haar vingers over Andre’s been glijden, naar zijn ballen en dan naar zijn paal. Haar hand en arm worden al nat gespetterd. Andre kijkt zijn opgewonden moeder aan en laat haar haar gang gaan.

Nu is het Thea die de pik controleert. Ze richt hem recht omhoog: Met kleine rukjes voelt ze de hardheid van zijn erectie. Tiffany komt dichterbij zitten, met haar gezicht echt vlakbij Andre’s lul. Het dronken schatje kan zich blijkbaar niet bedwingen en steekt haar tong uit die ze in de straal houdt. Andre kijkt naar zijn moeder, zo van: Thea ziet het en richt de pik naar haar mond die ze meteen wijd opent.

Een kolkend geluid is te horen wanneer de straal uit Andre’s lul recht in het tienermondje belandt. Tiffany wacht tot haar mond overstroomd en neemt dan een grote slok. Thea wordt bloedgeil van het hele tafereel. Zij en Andre kijken met verbazing naar de tiener die helemaal in haar spel opgaat. Thea moedigt hem aan: Haar haar druipt, haar gezicht glanst en haar mondje loopt over van de pisstroom.

Haar T-shirt is doorweekt waardoor de tepels duidelijk zichtbaar zijn. Het lijkt haar allemaal niets uit te maken. Ze drinkt Andre’s urine tot de straal langzaam afneemt. Als Andre uitgeplast is, propt ze zijn natte, stijve pik in haar mond en begint hem te pijpen. Smakkend gaat Tiffany’s mond over de eikel op en neer, ze moet slikken om de laatste plas weg te krijgen. Thea trekt met kleine rukjes aan de schacht.

Slurpend en likkend pijpt Tiffany de harde jongenslul, onder toeziend oog van moeder Thea. Andre krijgt het te kwaad. Zijn volle blaas is verdwenen, maar zijn ballen voelen heel vol! Plotseling gaat boven hen een deur open. Als ze ver weg zijn, in een andere straat, houden ze in. Alle drie gieren ze van de lach, al valt Tiffany bijna om. Haar kleren zijn doorweekt, maar gelukkig is het een warme, haast broeierige nacht. Ze moeten lachen om hun idiote pisvoorstelling, en dat in een portiek! Andre en Thea pakken het tengere meisje elk van een kant om haar middel en zo vervolgen ze hun weg, op zoek naar het hotel.

Ze zijn verdwaald door de onverwachte gebeurtenissen. Andre bestudeerd het plattegrondje. Even door dat parkje aan de overkant en dan rechts aanhouden. Het kan niet ver zijn. Er is een speeltuintje dat er stil en verlaten bij ligt in de nacht. Tiffany wil even zitten en wordt languit in het gras neer gelegd. Thea en Andre staan er naast in een wankele omhelzing. Moeder en zoon strelen en kussen elkaar, voor Tiffany hoeven ze niks te verbergen. Een heerlijke straal”, kreunt Thea tegen haar zoon.

Al dat bier ook.. Andre kijkt zijn moeder aan: Haar rokje zit tegen haar buik geplakt en ze ligt haar kutje te vingeren. Alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Thea kijkt naar haar zoon en gebaart dat hij met de dronken tiener kan doen wat hij wil.

Tiffany’s spleet is net zo drijfnat als haar kleding, en ze smaakt naar pis en tienergeil. Zoet met een beetje zout. Thea werkt haar tong diep in het kutje. Wat smaakt dat grietje lekker! Het is voor het eerst dat Thea een vagina likt, maar dat weten de beide jongelui niet. Zij denken dat dit normaal is. Andre heeft zijn broek laten zakken en zit naast Tiffany’s gezicht. Hij laat zijn harde paal zakken tot voor haar lippen.

Ze likt aan de eikel met haar tongetje. Dan opent ze haar lippen en hapt naar zijn pik. Ze zag er eerst zo zielig en tenger uit. Nu is Andre bezitterig en verliefd op haar.

Hij moet zich bedwingen om zijn pik niet ruig en diep in haar nauwe mond te stoten! Andre komt overeind, trekt snel zijn broek uit en laat zich vallen in het gras tussen de tienerbenen. Hij richt zijn verhitte eikel tussen de dikke schaamlippen en steekt zijn paal ineens naar binnen.

Het is een lekker gezicht, die dikke lippen rond zijn gespannen paal. Thea heeft het ondertussen te kwaad met haar blaas die op springen staat. Haar tengere lichaam schokt onder de stotende heupen van Andre. Verlangend kijkt ze omhoog. Meer aanmoediging heeft Thea niet nodig. Ze hurkt boven het gezicht van Tiffany. Ook Andre ziet zijn moeders poes ineens heel dichtbij. Hij kan haar zo likken terwijl hij Tiffany neukt!

Wat begint als een kleine rivier wordt al snel een enorme straal pis, eigenlijk een soort waterval. Klaterend stroomt het heldere nat naar buiten.

Tiffany hapt er naar maar haar gezichtje wordt werkelijk onder gedompeld in pis. Hoestend hapt ze naar lucht. Het is een echte gouden waterval… Andre houdt zijn kloppende lul stil in het knijpende tienerkutje en steekt zijn tong uit. Hij heeft al eerder zijn moeder geproefd terwijl ze spuitend klaar kwam, maar dit is het echte werk! Hij proeft er aarzelend van en opent dan zijn lippen.

Direct vult zijn mond zich met warme pis. O wat lekker zoet!! Thea’s blaas laat zich niet stoppen en de urine dendert recht in Andre’s gezicht, in Tiffany’s haar, in haar proestende mond en over haar tietjes. De straal neemt iets af in kracht, en wordt een mooie boog. Andre heeft zijn mond ver open en laat zich helemaal afvullen. Dan buigt hij zich over Tiffany heen. Ze begrijpt wat hij wil, opent haar mond en neemt Thea’s opgespaarde nat van hem over.

Tevreden slikt ze alles door. Om beurten plast Thea de jongelui in hun mond en beide doen hun best om alles door te slikken. Als de straal afneemt en ten slotte opdroogt, duwt Thea haar kut naar voren. Andre likt zijn moeder in haar natte poes.

Thea’s billen zakken over Tiffany’s gezicht heen. Direct voelt ze de meidentong haar aarsgat kietelen. Haar rok zit rond haar middel geknoopt en zo rijdt ze heen en weer op de twee likkende tongen. Ze gaat keihard klaarkomen! Een kat gromt en miauwt in een dakgoot. Een late dronkenlap waggelt door de straat, maar kan het geluid van Thea’s orgasme niet thuisbrengen.

Haar hele lichaam vibreert van genot. Het duurt daarna een poos tot het moederlijf tot rust gekomen is. Ze heeft alles gegeven en zakt achterover op het gazon tussen de schommels.

Andre en Tiffany liggen te tongen op de laatste natte restjes van Thea’s zoetige urine en geil. Je moeder is zo’n mooie en geile vrouw! Ze drukken hun monden op elkaar voor een lange diepe kus en Andre begint weer te schokken met zijn heupen. Diep gaat zijn paal in en uit, Tiffany kan de volle lengte hebben.

Ritmisch slaan zijn ballen tegen het kleine kontje aan, steeds knalt zijn eikel tegen Tiffany’s baarmoedermond aan. Hij wil Tiffany klaar pompen.. Haar ogen staan wijd open gesperd. Ze lijkt even helemaal de weg kwijt.

Thea komt er bij gekropen, haar rok nog steeds om haar middel geslagen. Ze streelt het schokkende meisje zacht over haar wangen.

Neukende homos oudjes neuken


Ze haalde haar handen weg en Koos schoof langzaam maar zeker zijn boom naar binnen. Centimeter voor centimeter ging de dikke boom naar binnen tot Zijn stoten werden steeds feller en Christina stootte haar billen steeds verder omhoog om die paal zo diep mogelijk in haar te voelen.

Als twee wilde beesten lagen ze hard tegen elkaar aan te stoten en een hoogtepunt kon dan ook nooit lang uitblijven. Plotseling begon Christina hevig te schudden en te kreunen en kwam heel hevig klaar. Door haar heftige hoogtepunt zoog haar kut zo hevig melkend om Koos zijn leuter dat hij het ook niet meer volhield en zijn kwak met een laatste diepe stoot tegen haar baarmoeder te spuiten. Nog een paar stoten deed hij in het stuiptrekkende meisje om daarna zijn snel slapper wordende lul naar buiten te laten glijden.

Drie orgasmes in een halve dag, dat was zelfs voor Koos een beetje veel van het goeie, dus zakte hij uitgeput naast het half ontklede meisje neer, dat nog nagenietend met haar ogen dicht en sperma en kutvocht uit haar kut druipend naast hem lag.

Het was een mooi gezicht, die wijd openstaande dikke kut met het eruit lopende sap. Samen lagen ze daar nog even na te genieten en toen gingen ze ieder weer naar de eigen kampeerplek. De ouders van Koos waren al terug en de kikkererwten stonden al lekker te pruttelen toen hij terug kwam. Koos was hongerig van al die lichamelijke oefening en schoof aan en liet de maaltijd goed smaken.

Die avond ging hij vroeg naar bed om weer energie te verzamelen voor de volgende dag. De volgende dag kondigden Koos zijn ouders aan dat ze naar een nieuwe Camping wilden, maar Koos zag dat om voor ons zeer begrijpelijke redenen totaal niet zitten. Hij ging dan ook in mineur naar de tent van zijn nieuwe vriendin om de vervelende mededeling te doen. Christina had inmiddels in geuren en kleuren van haar avontuur verteld aan haar moeder en haar zussen en die hadden met glimmende oogjes geluisterd.

Dat wist Koos natuurlijk niet. Hij kwam zijn boodschap doen met een somber gezicht en hij keek er dan ook nogal van op dat het hele vrouwelijke deel van de tentbevolking hem meteen aanbood om dan in een klein tentje naast hun tent te komen slapen.

Dan konden zijn ouders hem op de terugweg weer oppikken. Koos zijn ouders gingen akkoord en zo bleef Koos dus achter bij de buurtjes en pakten de ouders van Koos de boel in het busje en gingen weg. Koos kreeg een dikke zoen van moeder en een hand van vader.

Koos stond er alleen voor, nou ja alleen. De hele tent van de buren leefde met hem mee, waarom wist Koos niet. Maar de eerste nacht de beste wist koos al waar het om ging. Een naakte Christina kwam de tent in het holst van de nacht binnenkruipen en begon direct met zijn edele delen te spelen. Koos zijn dikke pik schoot overeind en stond in alle pracht omhoog.

Toen ging de tent open en kwam de tweeling in nachthemd binnen. Bewonderend keken zij naar de paardenlul van Koos. Zij gingen naast de twee vrijende lieden zitten en keken verlekkerd toe. Christina kroop over Koos heen en liet zijn leuter in haar kut verdwijnen. Ze had zich al zolang lekker liggen maken dat haar kut zeiknat was en zo glad als een aal, dus Koos zijn lul gleed als een warm mes door de boter naar binnen.

Christina begon als een wilde op hem te rijden. Koos hield haar dikke tieten in zijn hand terwijl ze op zijn pik heen en weer reed. Binnen no time kwam ze klaar als een kanon en tot verbazing van Koos stapte ze bijna direct van hem af, terwijl zijn nog steeds keiharde lul uit haar kut schoot en trots in de lucht heen en weer zwiepte. Eline, de oudste van de tweeling al scheelde het maar een tien minuten trok haar nachthemd uit. Ook zij had al een natte kut en ze was de volgende die Koos besteeg.

Ze liet zijn lul in recordtempo in haar kut verdwijnen. En tot teleurstelling van Koos ging ze er ook direct af om weer plaats te maken voor de volgende. Dit keer was Claire aan de beurt en ook zij trok haar nachthemd uit. Ze was iets kleiner geschapen als de anderen dus het kostte haar iets meer moeite om die hele handel naar binnen te krijgen. Maar al snel zat ze lekker op Koos te rijden en ook zij had niet zoveel nodig om enorm klaar te komen.

Ook Claire steeg direct af toen ze klaar was en onze Koos die nog steeds niet klaargekomen was begon wat gefrustreerd te raken, vooral ook omdat hij wist dat ze alledrie geweest waren, maar tot zijn verbazing liet een vierde vrouw haar willige onderlichaam over hem heen zakken. Het was de moeder. Hij had haar niet eens binnen zien komen, maar ze was er toch en had er zin in.

Wat die vrouw allemaal met haar kut kon doen was bijna niet te geloven. Niet alleen schoof ze net als de meiden wild op de dikke paal heen en weer, hij voelde ook hoe ze met haar kutspieren melkende en schroevende bewegingen maakte. Maar ook nog voordat Koos kon komen was ze al op haar hoogtepunt. Haar lichaam schudde wild heen en weer en Koos had moeite om die zwabberende meloenen van haar vast te houden.

Ze leek wel een vulkaan. Maar vlak voordat Koos aan het spuiten toe was schoof ze van hem af. Koos zijn lul stond schokkend en zwaaiend in de lucht. Christina en Eline begonnen hem samen te pijpen en te likken en vlak voordat hij klaarkwam namen ze allebei een bal in hun mond en zogen er aan.

Dat was het laatste zetje wat Koos nodig had en zijn sperma spoot als een fontein met machtige stralen uit zijn pisgaatje. Alle vier begonnen ze het sperma van zijn lijf en van elkaar af te likken tot er niets over was. Daarna begon Claire hem zachtjes af te trekken, zodat zijn lul al weer snel klaar was voor gebruik. Onder de vrouwen ontstond nu een discussie, ze wilden eigenlijk allemaal nog wel een keer die geweldige paal naar binnen hebben.

Toen spraken ze met elkaar af dat ze alle vier een geil voorstel zouden doen en dat Koos dan mocht kiezen. Als jij dan in mijn mond klaarkomt wil ik over je gezicht pissen terwijl ik zelf klaarkom en mijn geile kont op je mond druk. Jij drinkt dan al sabbelend aan mijn klitje van mijn pis, totdat ik ook klaarkom.

Toen was Eline aan de beurt en zei: Je zit er dan helemaal diep in en spuit je geil tegen mijn pulserende baarmoeder en als je er dan uitkomt lik ik je helemaal schoon. Ik druk mijn tieten tegen elkaar met jouw lul ertussen en iedere keer als je eikel boven mijn tieten uitkomt lik of zuig ik even op je eikel totdat je klaarkomt en je geil over mijn hele gezicht spuit.

Ik lik mijn gezicht dan schoon, terwijl jij dan hetzelfde met mijn loeihete kut doet. Die is zo nauw dat mijn man er nauwelijks in kan, maar ik wil toch die hele paal van je daar naar binnen hebben en jouw zaad in mijn darmen voelen, terwijl jij mijn klitje lekker vingert.

De keus van Koos viel op de moeder. De meiden keken jaloers en nieuwsgierig toe terwijl moeder en Koos zich klaarmaakten voor de neukpartij. Koos trok het vel wat terug van zijn eikel en maakte die nat met speeksel. Ook het rose anusroosje maakte hij nat met speeksel en vervolgens bracht hij met een geroutineerd, alsof hij nooit anders had gedaan, gebaar zijn eikel naar haar anus.

Heel voorzichtig drukte hij zijn eikel naar binnen, de vrouw kreunde hevig van pijn en genot. Heel langzaam drukte hij zijn lul in haar nauwe gat. Ze kreunde en kronkelde van genot, maar ook van de pijn, terwijl meer en meer van zijn dikke stam in haar endeldarm verdween, het geheel oprekkend tot het uiterste.

Koos had geen tijd om te antwoorden. Hij zat er nu voor de helft in en had moeite om de rest ook naar binnen te krijgen, maar hij drukte zachtjes door.

Uiteindelijk raakte zijn ballen de billen van de nu kermende vrouw en zijn hele stam was naar binnen gewerkt. De anus zat als een bankschroef om zijn lul en het kostte moeite om hem heen en weer te bewegen, maar toch deed hij het.

Zachtjes begon hij haar kut te vingeren en de ergste pijn trok uit haar opgerekte darmkanaal weg. Koos begon wat harder te stoten en allebei begonnen ze het nu erg lekker te vinden. De meiden zaten alledrie met gespreide benen hun opgewonden kutten te vingeren terwijl moeder in haar nauwe kont geneukt werd.

Het was ook wel een heel erg lekker gezicht die grote lul tussen die dikke billen en die grote zak steeds tegen haar kont aanslaand en wild bungelend. Claire kon zich niet inhouden en kroop naar het neukende paar toe. Ze kroop er met haar gezicht onder en begon aan de ballen van Koos te likken en te zuigen, terwijl ze zelf bleef vingeren. Dat was niet afgesproken, maar wel erg lekker. Koos vingerde haar moeder heftig en bijna allemaal tegelijk begonnen ze hevig klaar te komen.

Koos spoot zijn zaad diep in de darmen van de door haar orgasme wild schokkende moeder en ook de drie meisjes kwamen kermend op hun eigen vingers klaar. Uitgeput zaten ze allemaal in het kleine tentje en na wat onderling uitgewisselde nachtzoenen namen ze afscheid en de vrouwen verlieten een voor een de tent.

Alleen Christina bleef achter en kroop lekker voldaan tegen Koos aan. Ze trokken een slaapzak over hen heen en ze vielen al gauw in een diepe slaap. Koos met een hand bij haar zachte, warme na kwijlende kut en Christina met de uitgebluste slappe paal in haar hand. De volgende dagen werden dit soort feestjes in de nachtelijke uren herhaald. Vader ging vissen en ging op zaterdagmorgen al vroeg weg. Hengel en proviand in de auto en daar ging ie.

Koos werd meteen verhuisd naar de grote tent en de eerste sexorgie begon al direct. Koos neukte ze alle vier rechttoe rechtaan zonder poespas en spoot zijn zaad tenslotte in het gezicht van de hunkerende Claire.

Daarna was het wel even gedaan en nadat ze lekker hadden uitgeslapen, wasten ze zich en na het aankleden werd uitgebreid ontbeten met veel eieren voor Koos.

Daarna gingen ze wandelen door de prachtige bossen. Na een uurtje kwamen ze aan bij een schitterende verlaten plek. Een soort mosstrand bij een bergmeertje, omringd door hoge bomen. Het was inmiddels behoorlijk warm geworden en de dames keken verlekkerd naar het koel lonkende water. Ze hadden echter geen badpak bij zich. Nadat de omgeving grondig verkend was, kwam men tot de conclusie dat er geen levende ziel te bekennen was en werden de kleren uitgetrokken en werd er heerlijk gepoedeld in het koele water.

Koos had daar geen zin in en keek toe hoe de vier vrouwen rond poedelden. Even later kwamen ze met kippevel en grote stijve tepels, bibberend en wel uit het water. Ze gingen op het mos in de zon liggen om weer snel op temperatuur te komen. Koos kon het niet laten en moest even zuigen aan al die lekkere harde spenen. Dat maakte dat ze alle vier alweer snel lekker warm waren.

Koos had inmiddels zijn kleren ook uitgetrokken en liep met een trots zwaaiende tentpaal in de lucht, terwijl de vrouwen verlekkerd toekeken. Christina wist ondertussen wel hoe ze Koos supergeil moest krijgen. Ze ging op haar hurken zitten en riep Koos. Koos zijn lul schoot zo mogelijk nog verder de lucht in en shakend kwam hij op het geile meisje af.

Een flinke straal urine spetterde over zijn paardelul heen en Koos kwam bijna spontaan klaar door het gevoel wat dat hem gaf en het uitzicht. Ze was nog maar net klaar met plassen of Koos gooide haar wild achterover en stampte zonder omhaal zijn hele lul haar zeiknatte kut binnen tot zijn eikel tegen haar baarmoeder aanzat en zijn dikke kloten tegen haar lijf sloegen. Als een gek begon hij haar te neuken en ze kwam al snel als een raket luid gillend van genot klaar.

Koos was zo geil geworden dat hij gelijk klaar wilde komen, maar dat pikten de anderen niet, ze trokken hem van Christina af en zijn lul schoot steigerend en schokkend uit het warme hol tevoorschijn. Moeder wist wel een trucje en kneep heel hard in de basis van zijn lul waardoor Koos voelde dat het sperma weer terugschoot naar zijn ballen en zijn orgasme niet doorzette. Dat vond ze heel lekker en na een paar minuten begon ze luid te kreunen en wild te bewegen.

Koos stak toen twee vingers helemaal in haar kont en toen kwam ze enorm klaar. Maar op dat moment liet ze ook haar plas lopen en een felle straal urine kletterde over zijn borstkas en zijn vingerende hand.

Claire ondertussen sabbelde lekker op zijn eikel en dat gaf een heel lekker gevoel. Moeder ging van Koos af en Claire ging boven zijn geslachtsdelen staan. Ze moest ook plassen en liet haar plas over zijn geslachtsdelen kletteren. Koos vond het heerlijk. Waar gaan we naar toe? Er is daar kermis, we kunnen lekker uit eten gaan en naar de kroeg, of naar de sauna als je wil..

Wat zeg je er van? Gaan we vrijdag meteen als ik uit school kom? Ze gingen naar de keuken om eten te maken en verheugden zich op het weekend. De rest van de week verliep redelijk geordend.

Vaak zaten ze toch weer aan elkaar, en werd er geneukt. Maar tegen elven gingen ze beide naar hun eigen kamer, zodat er ’s nachts geslapen werd. Eindelijk was het vrijdag. Thea stond al klaar toen Andre uit school kwam. Hij slingerde zijn schooltas in de hoek en sprong naast zijn moeder in de Peugeot. Enthousiast gaf hij haar een dikke knuffel, gevolgd door een lange, natte tongzoen.

Zijn hand gleed als vanzelf in de diepe decolleté van zijn moeder, want ze had een laag uitgesneden vestje aan. Kort kneedde hij de stevige warme borst, waarvan de tepel opzwol onder zijn vingers. Daarna reden ze snel weg om een paar uur later op de plaats van bestemming aan te komen. Terwijl ze door de stad reden zagen ze de kermis al. Thea keek trots en verlangend naar haar zoon. Dit weekend zou ze hem echt voor zichzelf hebben alsof hij haar man was.. Het geil liep in haar slipje en ze pakte Andre om voor een snelle kus.

Andre keek zijn moeder in haar ondeugende groene ogen en lachte, hij voelde zijn lul meteen opzwellen. De kamer zag er goed uit en het bed was groot, zacht en uitnodigend.

Ze lieten de koffers vallen en doken op bed in elkaars armen.. De kleren vlogen uit en even later lagen moeder en zoon in een 69 houding. Andre lag onder en likte de natte moederkut boven hem en Thea hapte gulzig de harde jongenspik op die als een vlaggenmast omhoog stond. Haar tong danste rond zijn glimmende eikel, langs de aders van de schacht en over de gezwollen ballen. Andre’s mond zoog zich vast op haar klit terwijl zijn neus in de natheid van haar schaamlippen verdween.

Hij befte Thea tot ze gillend klaarkwam, waarbij een kleine straal vocht uit haar blaas ontsnapte en recht in zijn mond vloeide. Vind je mama’s pis niet vies? Ze draaide haar been weg en klom toen andersom op haar grote, sterke zoon. Zijn pik nestelde ze lekker tegen haar schaamlippen aan. Andre schudde van ‘nee’, en kuste haar terug.

Meteen versmolten hun monden in een onstuimige tongzoen. Ze hadden allebei perverse verlangens en voelden dat van elkaar. Thea begon hem te likken, als een puppy. Maar Thea ging gewoon door, ze likte alle natte plekjes op zijn gezicht nog eens af, en drukte toen haar tong weer diep in zijn mond. Hun speeksel ging over en weer, hun tongen draaiden om elkaar heen alsof de dag geen einde had. Andre’s pik was als vanzelf in Thea’s kut gegleden.

Ze begon haar jongen te berijden, alsof ze in de Hobbel-en-de-Geit zat op een ouderwetse kermis. Haar dikke borsten schudden op en neer, Andre greep er naar om zich er op vast te zuigen.

Zijn gespannen paal naaide Thea diep in haar kut. Het hele hotel wist nu wel wat voor een stel ze in huis hadden, maar Andre en Thea kon het niets schelen.

Vandaag mocht iedereen weten hoe geil ze waren. Tegelijk kwamen ze klaar en Thea liet weer heel wat nattigheid uit haar kut lopen. Dicht tegen elkaar gedrukt kwamen ze langzaam tot rust. Er zaten overal natte plekken maar wat kon dat schelen. Moeder en zoon stapten onder de douche om zichzelf en elkaar te wassen. Andre’s pik, zijn ballen en zijn billen kregen extra veel aandacht van zijn moeder.

Andre op zijn beurt zeepte de ronde, zware borsten van zijn moeder langdurig in en speelde er mee. Door hun gewicht en formaat hingen ze een beetje, en natuurlijk ook omdat Andre als baby er zijn melk uit had gedronken.

Toch waren Thea’s borsten nog altijd vol en stevig, ze was er trots op. Toen ze zich afgedroogd hadden, trokken ze schone kleren aan. Thea liet haar BH liggen en trok een strak truitje over haar bovenlijf.

Daarna trok ze een kort rokje aan. Dat was lang geleden, en ze moest even wennen aan zichzelf in de spiegel. Thea geniet van zijn compliment. Ze aarzelt of ze haar slipje uit zal laten, zo geil is ze al weer. Haar tepels steken door haar truitje.

Andre kijkt er naar, het enige dat hij zegt is ‘wauw.. Met een plattegrondje in de aanslag liepen ze gearmd de stad in om een leuk restaurant te zoeken.

Ze gingen na een korte wandeling een klein eettentje binnen, bestelden mosselen en friet met Belgisch bier en aten hun buik rond. Onder de tafel zaten onze tortelduifjes te voetjevrijen. Het bier smaakte naar meer. Tegen 21u waren ze klaar en langzaam slenterden ze gearmd in de richting van de kermisgeluiden. Thea was vroeger gek op de kermis, er werd bij haar in de stad altijd heel wat afgezoend in het reuzenrad of in de ‘Rups’.

Niemand kon je zien, er werd dan altijd veel gezoend en gevoeld”, vertelt ze. De kermis beslaat een groot terrein, en het is er gezellig druk.

Als ze twee fiches hebben gehaald en een leeg bakje hebben veroverd zit Andre met zijn hand al tussen zijn moeders benen. Thea doet haar benen uit elkaar. Terwijl de stalen armen van de attractie met de honderden lampjes langzaam de gondels laten ronddraaien, streelt Andre haar over haar kruis. Ondanks de lekkere beurt in het hotel is haar slipje al weer nat aan het worden. Onderuit gezakt laat ze zich lekker vingeren door haar zoon, terwijl de machine snelheid maakt.

Dan moet ze zich vasthouden om niet opzij geslingerd te worden. Andre lacht en slaat snel een arm om haar heen. Thea gooit haar hoofd achterover en geniet van het duizelig makende gevoel. Ze suizen in het rond, de muziek gaat stampend tekeer, de stroboscoop flikkert en Andre vingert haar kutje in een razend tempo. Andre houdt haar in een ijzeren greep rond haar schouders en op haar klit vast. Als hij opzij kijkt, ziet hij vanuit de rondtollende bakjes nieuwsgierige ogen op hen gericht.

Thea’s orgasme is niet onopgemerkt gebleven. Als ze weer op vaste grond staan maken ze zich gauw uit de voeten. Giechelend pakt Thea haar zoon bij zijn middel. Je moeder zo te laten gillen waar al die mensen bij zijn? Een half uur dwalen ze rond. Ze gaan in het spookhuis, verdwalen in het spiegelpaleis en Thea wint een sleutelhanger van een skelet bij het ballen gooien. Ze dwalen verder en kijken bij de gokkasten.

Thea gooit ergens een eurootje in terwijl Andre verder slentert. Met een grijper probeert ze een beer te pakken. Als ze eindelijk een pluche beer te pakken heeft en haar zoon zoekt, ziet ze hem verderop staan; hij is met een meisje aan de praat geraakt. Gespannen bekijkt Thea het tafereel. Ben ik dan mijn seksmaatje kwijt? Ik moet er wel rekening mee houden’.

Ze knijpt in het beertje en verschuilt zich achter een gokkast. Ze ziet hoe Andre rondkijkt en haar blik zoekt. Het meisje maakt wanhopige gebaren tegen haar zoon. Andre zwaait en wenkt haar.

Tiffany, dit is mijn moeder, Thea”. Thea geeft het meisje een hand. Het is een klein, lief klein handje. Hoe oud zou Tiffany zijn? Ze is een tenger en bleek meisje, met kleine punttietjes die bijna door haar strakke T-shirtje heen schijnen.

Een BH draagt ze niet. Ze heeft dunne benen die onderuit haar spijkerrok steken. Haar gezicht is bleek maar niet onknap. Ze zou wat slaap kunnen gebruiken want nu heeft ze wallen onder haar mooie, bruine ogen.

Ze kijkt Thea onderzoekend aan. Andre legt snel uit: Ze heeft ruzie gehad met haar vriend en die heeft haar gewoon laten stikken. Hij is weg en zij heeft geen geld. We moeten haar helpen mam, vind je niet? En toen uw zoon me aansprak.. Ze is over haar toeren van de spanning. Niet alle mannen natuurlijk..

Ze nemen Tiffany mee maar het eerste beste frietkot en halen een grote patat. Steeds weer stamelt ze: Ik wil nog wat plezier maken vanavond. Laat je lekker verwennen Tiffany, ik trakteer. Het is er druk en rumoerig. Iedereen is uitgelaten vanwege de kermis en aangeschoten van de alcohol die rijkelijk vloeit. Thea haalt biertjes terwijl Tiffany en Andre nader kennis maken. Het klikt goed tussen de twee. Het bier smaakt voortreffelijk en smeert de conversatie. Thea en Andre zorgen voor nieuwe aanvoer.

Thea heeft wel door dat Tiffany en Andre elkaar liggen. Als Tiffany naar de wc moet, zegt Thea: Ga je haar versieren? Het kan altijd gebeuren dat je iemand leuk vindt. Je bent niet met mij getrouwd en trouwens.. Wil je dat we.. Ze knikt met een geheimzinnig lachje rond haar mond. Zonder het antwoord af te wachten is ze al op weg naar de bar. Van een afstand bekijkt ze het tengere, verloren meisje dat ze ontmoet hebben. Ze heeft een heel sexy koppie, met dat bruine, halflange haar. Hier en daar heeft ze een jeugdpuistje, het is bijna vertederend.

Een mooie mond met volle lippen heeft ze ook. In gedachten zoent Thea de zachte meisjeslippen. Het geil stroomt langs haar schaamlippen en maakt haar slip weer nat. Die was net een beetje opgedroogd. Kijk, Tiffany legt haar hand al even op Andre’s arm, terwijl ze geanimeerd zitten te praten.

Het is 1 uur ‘s nachts. Ons drietal heeft heel wat gedronken en loopt om beurten naar de wc om de volle blaas te legen. Maar het is niet anders, ze moeten er bijna uit. Snel haalt Andre nog drie biertjes. Als ze later naar buiten lopen merken ze alle drie hoe aangeschoten ze zijn. Vooral Tiffany loopt te waggelen op haar benen. Andre pakt haar rond haar middel en zo gaan ze op weg. De kermis is tot staan gekomen, het terrein is verlaten op een enkele dronkenlap na. Tegen de nogakraam staat een vent te pissen.

Als Thea, Andre en Tiffany voorbij komen draait hij zich brutaal naar hen toe en lalt: Hedde gij nog dorst of wat?!

Door donkere straatjes waar ze geen mensen meer tegen komen waggelen ze verder. Tiffany is echt dronken. Ze kan niet tegen zoveel Belgisch bier en dreigt onderuit te gaan. Ze kraamt onzin uit en giechelt dat ze zo’n geluk heeft dat ze zo’n leuke jongen tegen gekomen is, met zo’n lieve, knappe moeder er bij, en dat ze zo nodig moet piesen hi hi, en of er nog iemand een slokske wil ha ha en ze kan het bijna niet ophouden, maar wat lief dat ik op jullie hotelkamer mag slapen vannacht, ik had anders niet geweten wat te doen..

Andre heeft een dikke grijns op zijn gezicht en kijkt naar zijn moeder: Zullen we haar even hier in dit trapportiek neerzetten? Tiffany hangt versuft op de traptreden en Thea hangt tegen Andre aan. Ze is toch wat jaloers nu ze haar zoon niet meer voor zichzelf heeft. Ze slaat haar armen om hem heen en kreunt met haar aangeschoten stem: Jij zoent met je eigen moeder! Tiffany krijgt een enorme lachaanval: Als een warme gloed haar slipje overstroomd merkt het meisje te laat dat ze zichzelf aan het bevuilen is.

Thea schiet er snel op af en trekt Tiffany’s rokje omhoog. Te laat, er zit al een donkere, natte plek in. Langs de pijpjes van haar slipje -ooit kanariegeel met roze bloemetjes- stroomt de urine in een waterval langs haar benen de traptreden af. Thea krijgt er de slappe lach van. Ook Andre komt er bij en samen kijken ze hoe Tiffany, die giechelende wartaal uitslaat, haar blaas laat leegstromen.

Tiffany lacht en draait met haar ogen: Zo kunnen moeder en zoon haar kaal geschoren kutje bewonderen. Een flinke straal heldere urine schiet als een fontein vanuit de fors ontwikkelde schaamlippen door de lucht. Ik heb veelsteveel gezopen.. Tussen hen beide door stroomt Tiffany’s plas de trap af en verspreidt zich over de stoeptegels. Als ze uitgeplast is, blijft ze stilletjes achteroverhangen, haar drijfnatte onderbroekje zit tegen haar kutje geplakt.

Het galmt door de ruimte. Thea gebaart naar haar zoon dat hij haar een kus moet geven. Zelf begint ze aan het natte broekje te trekken. Andre buigt zich over Tiffany heen. Haar zoon buigt zich over het suf kijkende tienermeisje heen en geeft haar een zoen op haar mond. Weer zoent hij haar, en voelt meteen haar lippen van elkaar gaan en haar tongetje naar buiten komen. Ze draait haar tong traag tegen zijn lippen en probeert zijn mond binnen te komen. Andre is niet van steen, hij voelt zijn pik snel hard worden.

Zijn tong glijdt diep in Tiffany’s mond. Thea sjort ondertussen aan het doorweekte slipje, ze heeft ‘m bijna uit. Ze ziet nu hoe haar zoon zich over Tiffany’s zoengrage mondje ontfermt, hun zachte gesmak klinkt op de een of andere manier heel erotisch in de hoge portiek. Het meisje ligt met de benen uit elkaar, en Thea kan haar forse, uitstulpende schaamlippen goed zien bij het schaarse licht van de straatlantaarn.

Ze heeft best zin om het natte kutje te likken. Maar dat zou Tiffany vast niet goed vinden. Nee, het is beter behoedzaam te werk te gaan.