escort service overijssel opengesperde kut

Zoals steeds als we samen buitenkomen draagt ze nooit een slipje en ik weet uit ervaring en van haar zelf, dat haar poesje kleddernat word, als ze op gelijk welke openbare plaats waar we komen, de mannen een inkijk geeft onder haar rokje door nooit met gesloten benen te gaan zitten, maar zoals we al lang samen afgesproken hebben, steeds haar benen zover spreid dat je haar haarloos kutje onder haar rokje kan bewonderen. Het is zomer een fijn weertje 10 uur ‘s avonds en we rijden samen naar een parking in de omgeving waar meestal wat voyeurs rondlopen.

Wat ze niet weet is dat ik voor alle zekerheid via internet vier mannen die we nog nooit ontmoet hebben, heb verwittigd en uitgenodigd om ook naar deze plaats te komen, kwestie van zeker te zijn dat er, eens aangekomen, daar ook iets te beleven valt. Ze draagt een zomers kleedje met daaronder niets, haar tepels priemen door de dunne stof, ze ziet er echt heerlijk uit, en wetende wat er komen gaat voel ik al dat ik een stijve krijg enkel van de gedachte.

Voor we aankomen drinken we nog eerst iets in een naburig cafeetje, zoals steeds zit ze met haar dijen licht gespreid te genieten van haar drankje en ik zie de man, die aan een tafeltje tegenover ons zit, steeds ongegeneerd tussen haar benen naar haar kutje kijken, “schatje hij maakt me nat met zijn ogen” fluistert ze, spijtig genoeg moeten we verder want rond 10 uur heb ik gezegd tegen die mannen dat we terplekke zouden zijn. Dus de auto in en een paar honderd meter verder draai ik de parking op van het park en parkeer de wagen op de bijna lege parking.

Ik neem haar in mijn armen en begin wat te flirten, terwijl ik haar een lange tongkus aan het geven ben komen er drie mannen naast de auto staan en kijken ongegeneerd naar binnen. Ze kijkt een beetje verrast op, terwijl ik haar rokje in het zicht van de mannen omhoog schuif en zo haar naakte kutje ontbloot, zij kijkt me aan en laat me begaan, de mannen kijken zeer geïnteresseerd terwijl ik haar benen spreid en mijn vinger in haar poesje verdwijnt.

Ze laten zich niet onbetuigd, ritsen hun broek open, halen drie mooie penissen te voorschijn en beginnen zich af te trekken. Ik trek haar kleedje tot boven haar borsten, en hoor haar zeggen ” ja schatje, ja, laat ze me bekijken”. Ik leg haar zetel plat zodat de mannen haar helemaal goed kunnen zien en streel haar naakte lichaam, terwijl ze me doordringend bekijkt zie en voel ik dat ze haar dijen verder spreid en geniet van hun blikken.

Ik draai het venster langs haar kant, waar de drie mannen staan, open ze ligt daar voor hen gans naakt, benen gespreid met een kutje dat glinstert van het geil dat eruit stroomt. De mannen laten zich niet onbetuigd en het duurt niet lang voor hun handen door het open raam overal haar lichaam betasten, haar borsten, billen tussen haar dijen overal zijn hun handen, terwijl zij ligt te hijgen en iedereen laat begaan.

Terwijl een van de mannen haar aan het vingeren is word haar gehijg heviger en heviger en voel ik dat ze een eerste orgasme heeft terwijl overal over haar lichaam vreemde handen haar betasten. Ze neemt nu door het raam hun stijve penissen in de hand en trekt ze alle drie om beurten af, en slechts een teken van hen is voldoende om hun lul in haar mond te nemen en pijpt ze hun stijve een voor een diep in haar mondje.

Er is buiten ons niemand op de parking dus besluit ik de deur aan haar kant helemaal te openen zodat de mannen meer vrij spel hebben. Mijn lief geil schatje speelt daar direct op in en plaatst haar benen naar buiten, zo zit ze met gespreide benen totaal naakt voor de drie geilaards waarvan één haar kut begint klaar te likken terwijl ze de andere afzuigt en aftrekt, na enige tijd legt ze zich plat op de zetel benen naar buiten en haar hoofd op mijn schoot, onze ogen raken elkaar en we begrijpen samen dat ze zo de opgehitste mannen de gelegenheid geeft haar te neuken.

Terwijl de eerste er direct bij is en zijn stijve paal in haar schuift hoor ik haar zuchten en kreunen, hij komt echter te snel klaar en terwijl zijn sperma nog uit haar kutje loopt, glijd de tweede al naar binnen, met lange halen beukt hij hard en diep in haar, ze is in alle staten, zwaar hijgend en steeds herhalend “ja, ja, nog, nog, neuk me” heeft ze terug een orgasme, terwijl de man even later ook naar zijn hoogtepunt gaat en zijn sperma in haar spuit.

Zoals mannen zijn, eens klaargekomen, zijn de twee verdwenen en terwijl de derde haar met rustige halen diep neukt en zij zichtbaar geniet, verschijnt mijn vierde gast op de parking, rijkelijk te laat, maar hij was mijn grote surprise voor haar, dus ben ik al blij dat hij daar is.

Samen hebben we al veel beleefd maar wat ze nog nooit gedaan heeft, en waarover we al meermaals gesproken hebben in bed, en haar steeds opgehitst heeft, staat daar nu in levende lijve, een grote neger.

Hij komt juist aan als de derde man hijgend in haar klaarkomt. Terwijl ze de stroom sperma van de drie mannen die uit haar kutje loopt met een papiertje afkuist, kijkt ze me verwonderd aan en kijkt naar de neger, “schatje dat meen je niet, ik kan bijna niet meer na die drie mannen, maar een neger jij bent toch een schat” zegt ze”.

Aangezien ik niet wil dat dit een vluggertje word, en ik haar de tijd wil geven wat bij te komen, stel ik hem voor samen met ons naar huis te rijden, om daar iets te drinken. De man is het daarmee eens, stapt achteraan in de wagen en vraagt of ze bij hem mag komen zitten. Natuurlijk vind ik dat ok, en ze gaat naast hem zitten, ze heeft terug haar zomerkleedje aan en niets daaronder.

Eens we rijden zie ik in mijn spiegel dat hij zijn hand op haar dij legt en haar zachtjes streelt terwijl zij automatisch hetzelfde doet bij hem.

Het duurt dan ook niet lang of ze zitten te tongkussen en zijn hand verdwijnt onder haar rokje. Ze laat begaan, en ik zie dat ze haar benen wijd spreid om het hem makkelijker te maken haar te vingeren, ze opent zijn broek haalt zijn lul boven. Gans de weg naar huis blijven ze elkaar ophitsen, “Schatje, dat maakt me zo geil ik wil hem straks in me voelen”. Eens thuis aangekomen drinken we samen iets in het salon.

Ze is naast hem gaan zitten tegenover me en geeft hem een lange tongzoen, terwijl hij zijn hand onder haar rokje schuift. Ik ga naast haar zitten en trek haar kleedje uit, ze is nu helemaal naakt, terwijl ik haar borsten streel kleed de neger zich ook uit, en ja het is werkelijk een supperlul dat die man heeft, zeer dik en langer dan normaal.

Nadat ze hem heeft afgezogen, legt ze zich plat op de zetel, hoofdje op mijn schoot, terwijl ze me pijpt is hij haar kutje aan het likken, als hij ophoud en zich rechtzet zie ik zijn enorme penis zachtjes drukken tussen haar schaamlippen steeds harder en het enorme lid dringt langzaam dieper in haar, ze bekijkt met een pijnlijk gezichtje “Schatje, het doet pijn maar ik wil hem helemaal in me” de man dringt langzaam dieper en dieper naar binnen tot ze het uitschreeuwt van de pijn en hij gans in haar zit.

Hij begint haar te neuken eerst zie ik dat het haar pijn doet, maar langzaam aan veranderd de pijn in pure lust, ze smijt zich tegen hem aan om hem zo diep mogelijk in haar te voelen ze schreeuwt het uit “ja, neem me, neuk me, nog, nog” en na enige tijd komen ze samen klaar. Ik heb haar nog nooit zo horen klaarkomen, ze blijft het uitschreeuwen en komt hevig schokkend klaar.

Als de man weg is ligt ze in mijn armen terwijl zijn sperma nog overvloedig uit haar kutje vloeit “ O, schatje dank je het was zo fantastisch, ik hou van je, kom klaar in me”. Sommigen onder U zullen denken dat wij een raar stel zijn, maar wij zijn al meer dan 10 jaar gelukkig samen en het einde is nog niet in zicht.

Spijtig genoeg zijn er nogal wat mannen te timide om in te gaan op haar uitdaging terwijl haar man erbij is, maar er blijven er genoeg over die dat wel doen. Meestal laat ik haar dan ten volle genieten van de mannen die we uitkiezen en kom ik er niet tussen, wij neuken thuis wel later. Met het goede weer gisteren besloten we, zonder bijgedachte, naar het park in de omgeving van ons huis te gaan om rustig iets op een terrasje te drinken.

We zaten er al een tijdje en het was al half tien ’s avonds geworden, we waren de laatste klant, tijd dus om terug door het park naar huis te gaan.

We wandelden door het park en besloten nog even op een bank van het goede weer en de rust te genieten. Er was totaal geen volk meer in het park het was er dus super rustig. Mijn vrouw zat naast me zoals steeds, dat is een vaste gewoonte als we samen weg zijn, met haar benen licht gespreid, en zoals steeds zonder slipje. Ik hou er nu eenmaal van als we samen weg zijn dat ze nooit een slipje draagt, en ze doet dat ook.

Twee nogal redelijk uitziende mannen komen wat verder aangewandeld op het padje waar we zitten, als ik ze zie komen zeg ik haar, haar benen verder te spreiden, zodat de mannen een goede kijk zouden krijgen onder haar rokje en haar naakte kutje. Ze bekijkt me even en begrijpt natuurlijk direct wat ik wil, ze opent haar benen verder terwijl beide heren voorbij wandelen, ik zie ze eerst kijken naar ons en zie dat hun blikken dan onmiddellijk haar richting, en tussen haar benen gaan.

Ze wandelen voorbij en zij zegt me, leuke mannen zien dat eruit, maar voor ik kan antwoorden zie ik dat ze wat verder blijven staan en terugkeren in onze richting. Recht over ons, op een paar meter, staat nog een bank waarop ze plaatsnemen. Waarschijnlijk denken ze dat het per ongeluk was dat ze zo met alles bloot zat, maar willen ze het toch even bekijken.

Ik moet toegeven dat in dat park wel een en ander gebeurt ‘s avonds en dat er altijd mannen zijn die daar rondlopen voor een avontuurtje, of gluurders die hopen wat te zien. Doe je benen verder open zeg ik haar, wat ze plichtsgetrouw doet, om zo beide heren te laten genieten van het uitzicht.

Nu ze daar zo met haar kutje open en bloot zit is het iedereen nu wel duidelijk geworden dat het niet per ongeluk was dat ze zich aan hen toont, en hun blikken gaan nu onbeschaamd recht onder haar rokje. Schatje, ik word er geil van, dat ze alles zien fluistert ze in mijn oor. Ik neem haar in mijn armen en geef haar een lange tongkus en ondertussen schuif haar rokje helemaal naar boven op haar heup, zodat ze nu met een totaal ontbloot onderlichaam en spleetje voor de mannen zit.

Ik voel aan haar kutje dat drijfnat is, ze weet best wat er mogelijk kan komen. Blijkbaar is dat teveel van het goede voor de twee mannen, en is de uitnodiging heel duidelijk overgekomen, ze komen nu beiden vlak voor ons staan.

Ik leg mijn hand op haar dij en spreid haar benen zo ver ze kan, zij laat zich niet onbetuigd ,haalt mijn penis uit mijn broek en begint die langzaam af te trekken. Er is nog steeds niets gezegd maar beiden hebben het goed begrepen ze halen hun lul uit hun broek en beginnen zich voor haar af te trekken. Neem hun staaf vast fluister ik in haar oor, waarop ze me loslaat en beide heren hun stengel vast neemt en ze begint te masseren. Mag er ook méér vraagt een van de mannen aan mij.

Je mag haar ook aanraken zeg ik hen, kom maar naast ons zitten, en ik laat beide heren plaats nemen elk aan een kant naast haar. Het duurt niet lang voor ze de ene een tongkus geeft terwijl ze hem aftrekt, terwijl de andere met zijn hand tussen haar dijen haar kutje streelt en zijn vingers tussen haar schaamlippen verdwijnen. Inmiddels sta ik achter haar en ik trek haar bloesje tot boven haar borsten en doe haar BH los zodat haar borsten vrij komen, ze zit nu bijna gans naakt tussen hen in.

Hun handen betasten nu haar ganse naakte lichaam, ze zijn overal en ze kijkt naar mij met een blik van verstandhouding, ik zie in haar ogen dat ze geniet van die twee vreemde mannen terwijl de ene haar hevig begint te vingeren. Plots zie ik wat verderop nog twee mannen onze richting uitkomen, ik verwittig natuurlijk iedereen je weet maar nooit , de twee mannen die naast haar zitten fatsoeneren zich wat, lullen weg, broeken toe, alsof er niets aan de hand is, maar mijn vrouwtje,eens ze zo ver weg is, doet wel haar bloesje naar beneden, maar blijft tussen de mannen zitten zoals ze zat, haar één been over de ene man zijn been en haar andere been over het been van de tweede man zo wijd open zittend met alles bloot.

De twee nieuwelingen komen dichterbij nu zie ik dat het twee negers zijn. Eens ze op onze hoogte gekomen zijn zien ze haar daar wijd open zitten en houden halt voor haar.

Zij doet geen enkele poging om haar kutje te bedekken, de twee lachen, en zijn blijkbaar echt niet van plan verder te gaan.

Zij bekijkt de twee met een blik die boekdelen spreekt. Ik begrijp dat zij nu zo geil is dat ze ook hen erbij wil, dus terwijl ik nog steeds achter haar sta, doe haar bloes terug naar boven zodat ze nu praktisch naakt voor hen zit. De ene neger knielt neer voor haar en trekt zachtjes haar schaamlippen uiteen en duwt onbeschaamd zijn tong diep in haar trutje en begint haar te likken, dit is het sein voor de andere drie om hun handen de vrije loop te laten gaan over haar lichaam.

Na een tijdje van betasten, gestreel, gekus en gelik, stel ik de mannen voor wat verder het bos in te gaan, aangezien iedereen het dadelijk eens is wandelen we samen wat dieper het bos in, terwijl zij al wandelend met hen over toer tongkust en er steeds wel een hand van één van hen tussen haar benen onder haar rok zit.

We vinden een klein gras pleintje, en ik zeg haar daar te gaan liggen. Ze ligt daar met haar rokje op haar heupen en haar bloesje opgetrokken tot boven haar borsten gans naakt met gespreide benen.

De vier mannen laten hun broek zakken , en ik zie haar blik gaan naar die ene neger die een enorme pik bovenhaalt, hij is niet enkel langer dan de andere maar bijna eens zo dik.

Hij knielt naast haar en steekt hem bijna dwingend in haar mond, ik zie dat ze moeite heeft het dikke geval te omvatten in haar mondje, maar ze zuigt hem met zichtbaar plezier naar binnen en begint hem te pijpen. Inmiddels is een van onze eerste gasten haar spleetje aan het uitlikken, haar kutje blinkt nu van haar geil terwijl de andere twee haar lichaam betasten, likken en kussen hoor ik haar kreunend en hijgend klaarkomen.

De man die aan het likken was geeft haar echter geen respijt en gaat nu op haar liggen en zijn penis verdwijnt nu zonder enige moeite in haar natte poesje. Hij neukt haar terwijl ze nog steeds de knots van de neger afzuigt en ze de twee andere aftrekt. Het duurt niet lang of de eerste man komt klaar in haar, trekt zich terug, terwijl een weinig sperma uit haar opengesperde kut vloeit.

De tweede blanke man laat niet op zich wachten en zijn lul schuift in haar door sperma en geil geoliede spleet naar binnen, blijkbaar doet hij het beter dan de eerste want ze duwt haar heupen naar boven op en neer om hem zo diep mogelijk in haar te krijgen, ja, ja, nog, nog, neuk me roept ze uit, de man komt uiteindelijk klaar waarna de twee blanke mannen voldaan vertrekken. De neger met de grote lul is haar nu aan het uitlikken, terwijl ze de andere pijpt.

Na enige tijd vraagt hij haar om op hem te liggen zodat hij haar anaal kan nemen terwijl de andere haar kut neukt. Mijn schatje twijfelt ,kijkt naar mij, maar nadat ik haar zeg doe het, is ze wel bereid ,het duurt dan ook niet lang voordat ik een kreetje van pijn hoor als hij anaal in haar komt, waarna ik die dikke grote monster penis langzaam tegen haar poesje zie dringen, zijn grote blote eikel dringt nu tussen haar schaamlippen bij haar binnen eens die erin zit wacht hij even en drukt dan langzaam zijn ganse super dikke staaf naar binnen, ze roept van de pijn omdat hij zo dik is maar na even als hij diep in haar is en een paar maal over en weer gestoten heeft blijven het enkel genot kreetjes.

Terwijl ze daar samen liggen te neuken trekt ze mij af, en zie ik haar daar tussen die twee negers liggen, die beiden tegelijk hun lul in en uit haar aars en haar kutje rammen. Na even ligt ze daar werkelijk tussen hen te schokken, trilt en rilt ze over ganse haar lichaam, haar tepels en zelfs haar tepelhoven staan hard en stijf , neem me klootzakken, spuit me vol, neuk me, o ja dieper, doe met me wat je wil, duw die zwarte lullen in me roept ze uit, en plots heeft ze een orgasme dat blijkbaar niet wil stoppen, het lijkt een eeuwigheid te duren, schokkend komt ze klaar, ze bibbert en trilt werkelijk onophoudelijk over gans haar lichaam terwijl beide mannen in haar klaarkomen, en haar langs beide kanten volspuiten, zelfs nadat de mannen zich terug getrokken hebben, blijft ze naschokkend met gesloten ogen liggen.

U kunt bij ons terecht voor privé escort, hotel escort, erotische massage, dinnerdates, parenclub- en sauna privébezoek Opzoek naar een leuke en sexy escort dame? Ook hebben wij mooie nederlandse dames! Hey lekkere leuke girls Hoi Girls, Deze jonge dame van 30 jaar is opzoek naar een leuke geile dame leeftijd van 20 tot Zoek een vast geil contact of meer.

Ligt aan de klik en spanning die er natuurlijk tussen ons zou onstaan! Verder ben een leuke goed uitziende spontane girl! Mocht je interesse hebben en serieus op zeer korte termijn willen afspreken mits het klikt! Dan mail me met je omschrijving etc! Ik kan alleen ontvangen momenteel!

Bepaalde wens, of gewoon heerlijk genieten? Dag mannen, Heb je een bepaalde wens,of wil je gewoon heerlijk genieten? Neem gerust contact op,er is veel bespreekbaar. Afgeschermde nummers pak ik niet op.

...

Buurvrouw komt klaar lul komt klaar


escort service overijssel opengesperde kut

Zoals steeds als we samen buitenkomen draagt ze nooit een slipje en ik weet uit ervaring en van haar zelf, dat haar poesje kleddernat word, als ze op gelijk welke openbare plaats waar we komen, de mannen een inkijk geeft onder haar rokje door nooit met gesloten benen te gaan zitten, maar zoals we al lang samen afgesproken hebben, steeds haar benen zover spreid dat je haar haarloos kutje onder haar rokje kan bewonderen.

Het is zomer een fijn weertje 10 uur ‘s avonds en we rijden samen naar een parking in de omgeving waar meestal wat voyeurs rondlopen. Wat ze niet weet is dat ik voor alle zekerheid via internet vier mannen die we nog nooit ontmoet hebben, heb verwittigd en uitgenodigd om ook naar deze plaats te komen, kwestie van zeker te zijn dat er, eens aangekomen, daar ook iets te beleven valt.

Ze draagt een zomers kleedje met daaronder niets, haar tepels priemen door de dunne stof, ze ziet er echt heerlijk uit, en wetende wat er komen gaat voel ik al dat ik een stijve krijg enkel van de gedachte. Voor we aankomen drinken we nog eerst iets in een naburig cafeetje, zoals steeds zit ze met haar dijen licht gespreid te genieten van haar drankje en ik zie de man, die aan een tafeltje tegenover ons zit, steeds ongegeneerd tussen haar benen naar haar kutje kijken, “schatje hij maakt me nat met zijn ogen” fluistert ze, spijtig genoeg moeten we verder want rond 10 uur heb ik gezegd tegen die mannen dat we terplekke zouden zijn.

Dus de auto in en een paar honderd meter verder draai ik de parking op van het park en parkeer de wagen op de bijna lege parking. Ik neem haar in mijn armen en begin wat te flirten, terwijl ik haar een lange tongkus aan het geven ben komen er drie mannen naast de auto staan en kijken ongegeneerd naar binnen. Ze kijkt een beetje verrast op, terwijl ik haar rokje in het zicht van de mannen omhoog schuif en zo haar naakte kutje ontbloot, zij kijkt me aan en laat me begaan, de mannen kijken zeer geïnteresseerd terwijl ik haar benen spreid en mijn vinger in haar poesje verdwijnt.

Ze laten zich niet onbetuigd, ritsen hun broek open, halen drie mooie penissen te voorschijn en beginnen zich af te trekken.

Ik trek haar kleedje tot boven haar borsten, en hoor haar zeggen ” ja schatje, ja, laat ze me bekijken”. Ik leg haar zetel plat zodat de mannen haar helemaal goed kunnen zien en streel haar naakte lichaam, terwijl ze me doordringend bekijkt zie en voel ik dat ze haar dijen verder spreid en geniet van hun blikken. Ik draai het venster langs haar kant, waar de drie mannen staan, open ze ligt daar voor hen gans naakt, benen gespreid met een kutje dat glinstert van het geil dat eruit stroomt.

De mannen laten zich niet onbetuigd en het duurt niet lang voor hun handen door het open raam overal haar lichaam betasten, haar borsten, billen tussen haar dijen overal zijn hun handen, terwijl zij ligt te hijgen en iedereen laat begaan. Terwijl een van de mannen haar aan het vingeren is word haar gehijg heviger en heviger en voel ik dat ze een eerste orgasme heeft terwijl overal over haar lichaam vreemde handen haar betasten.

Ze neemt nu door het raam hun stijve penissen in de hand en trekt ze alle drie om beurten af, en slechts een teken van hen is voldoende om hun lul in haar mond te nemen en pijpt ze hun stijve een voor een diep in haar mondje. Er is buiten ons niemand op de parking dus besluit ik de deur aan haar kant helemaal te openen zodat de mannen meer vrij spel hebben.

Mijn lief geil schatje speelt daar direct op in en plaatst haar benen naar buiten, zo zit ze met gespreide benen totaal naakt voor de drie geilaards waarvan één haar kut begint klaar te likken terwijl ze de andere afzuigt en aftrekt, na enige tijd legt ze zich plat op de zetel benen naar buiten en haar hoofd op mijn schoot, onze ogen raken elkaar en we begrijpen samen dat ze zo de opgehitste mannen de gelegenheid geeft haar te neuken.

Terwijl de eerste er direct bij is en zijn stijve paal in haar schuift hoor ik haar zuchten en kreunen, hij komt echter te snel klaar en terwijl zijn sperma nog uit haar kutje loopt, glijd de tweede al naar binnen, met lange halen beukt hij hard en diep in haar, ze is in alle staten, zwaar hijgend en steeds herhalend “ja, ja, nog, nog, neuk me” heeft ze terug een orgasme, terwijl de man even later ook naar zijn hoogtepunt gaat en zijn sperma in haar spuit.

Zoals mannen zijn, eens klaargekomen, zijn de twee verdwenen en terwijl de derde haar met rustige halen diep neukt en zij zichtbaar geniet, verschijnt mijn vierde gast op de parking, rijkelijk te laat, maar hij was mijn grote surprise voor haar, dus ben ik al blij dat hij daar is. Samen hebben we al veel beleefd maar wat ze nog nooit gedaan heeft, en waarover we al meermaals gesproken hebben in bed, en haar steeds opgehitst heeft, staat daar nu in levende lijve, een grote neger.

Hij komt juist aan als de derde man hijgend in haar klaarkomt. Terwijl ze de stroom sperma van de drie mannen die uit haar kutje loopt met een papiertje afkuist, kijkt ze me verwonderd aan en kijkt naar de neger, “schatje dat meen je niet, ik kan bijna niet meer na die drie mannen, maar een neger jij bent toch een schat” zegt ze”.

Aangezien ik niet wil dat dit een vluggertje word, en ik haar de tijd wil geven wat bij te komen, stel ik hem voor samen met ons naar huis te rijden, om daar iets te drinken.

De man is het daarmee eens, stapt achteraan in de wagen en vraagt of ze bij hem mag komen zitten. Natuurlijk vind ik dat ok, en ze gaat naast hem zitten, ze heeft terug haar zomerkleedje aan en niets daaronder. Eens we rijden zie ik in mijn spiegel dat hij zijn hand op haar dij legt en haar zachtjes streelt terwijl zij automatisch hetzelfde doet bij hem.

Het duurt dan ook niet lang of ze zitten te tongkussen en zijn hand verdwijnt onder haar rokje. Ze laat begaan, en ik zie dat ze haar benen wijd spreid om het hem makkelijker te maken haar te vingeren, ze opent zijn broek haalt zijn lul boven.

Gans de weg naar huis blijven ze elkaar ophitsen, “Schatje, dat maakt me zo geil ik wil hem straks in me voelen”. Eens thuis aangekomen drinken we samen iets in het salon.

Ze is naast hem gaan zitten tegenover me en geeft hem een lange tongzoen, terwijl hij zijn hand onder haar rokje schuift. Ik ga naast haar zitten en trek haar kleedje uit, ze is nu helemaal naakt, terwijl ik haar borsten streel kleed de neger zich ook uit, en ja het is werkelijk een supperlul dat die man heeft, zeer dik en langer dan normaal. Nadat ze hem heeft afgezogen, legt ze zich plat op de zetel, hoofdje op mijn schoot, terwijl ze me pijpt is hij haar kutje aan het likken, als hij ophoud en zich rechtzet zie ik zijn enorme penis zachtjes drukken tussen haar schaamlippen steeds harder en het enorme lid dringt langzaam dieper in haar, ze bekijkt met een pijnlijk gezichtje “Schatje, het doet pijn maar ik wil hem helemaal in me” de man dringt langzaam dieper en dieper naar binnen tot ze het uitschreeuwt van de pijn en hij gans in haar zit.

Hij begint haar te neuken eerst zie ik dat het haar pijn doet, maar langzaam aan veranderd de pijn in pure lust, ze smijt zich tegen hem aan om hem zo diep mogelijk in haar te voelen ze schreeuwt het uit “ja, neem me, neuk me, nog, nog” en na enige tijd komen ze samen klaar. Ik heb haar nog nooit zo horen klaarkomen, ze blijft het uitschreeuwen en komt hevig schokkend klaar.

Als de man weg is ligt ze in mijn armen terwijl zijn sperma nog overvloedig uit haar kutje vloeit “ O, schatje dank je het was zo fantastisch, ik hou van je, kom klaar in me”. Sommigen onder U zullen denken dat wij een raar stel zijn, maar wij zijn al meer dan 10 jaar gelukkig samen en het einde is nog niet in zicht.

Spijtig genoeg zijn er nogal wat mannen te timide om in te gaan op haar uitdaging terwijl haar man erbij is, maar er blijven er genoeg over die dat wel doen. Meestal laat ik haar dan ten volle genieten van de mannen die we uitkiezen en kom ik er niet tussen, wij neuken thuis wel later. Met het goede weer gisteren besloten we, zonder bijgedachte, naar het park in de omgeving van ons huis te gaan om rustig iets op een terrasje te drinken. We zaten er al een tijdje en het was al half tien ’s avonds geworden, we waren de laatste klant, tijd dus om terug door het park naar huis te gaan.

We wandelden door het park en besloten nog even op een bank van het goede weer en de rust te genieten.

Er was totaal geen volk meer in het park het was er dus super rustig. Mijn vrouw zat naast me zoals steeds, dat is een vaste gewoonte als we samen weg zijn, met haar benen licht gespreid, en zoals steeds zonder slipje. Ik hou er nu eenmaal van als we samen weg zijn dat ze nooit een slipje draagt, en ze doet dat ook. Twee nogal redelijk uitziende mannen komen wat verder aangewandeld op het padje waar we zitten, als ik ze zie komen zeg ik haar, haar benen verder te spreiden, zodat de mannen een goede kijk zouden krijgen onder haar rokje en haar naakte kutje.

Ze bekijkt me even en begrijpt natuurlijk direct wat ik wil, ze opent haar benen verder terwijl beide heren voorbij wandelen, ik zie ze eerst kijken naar ons en zie dat hun blikken dan onmiddellijk haar richting, en tussen haar benen gaan. Ze wandelen voorbij en zij zegt me, leuke mannen zien dat eruit, maar voor ik kan antwoorden zie ik dat ze wat verder blijven staan en terugkeren in onze richting.

Recht over ons, op een paar meter, staat nog een bank waarop ze plaatsnemen. Waarschijnlijk denken ze dat het per ongeluk was dat ze zo met alles bloot zat, maar willen ze het toch even bekijken.

Ik moet toegeven dat in dat park wel een en ander gebeurt ‘s avonds en dat er altijd mannen zijn die daar rondlopen voor een avontuurtje, of gluurders die hopen wat te zien. Doe je benen verder open zeg ik haar, wat ze plichtsgetrouw doet, om zo beide heren te laten genieten van het uitzicht. Nu ze daar zo met haar kutje open en bloot zit is het iedereen nu wel duidelijk geworden dat het niet per ongeluk was dat ze zich aan hen toont, en hun blikken gaan nu onbeschaamd recht onder haar rokje.

Schatje, ik word er geil van, dat ze alles zien fluistert ze in mijn oor. Ik neem haar in mijn armen en geef haar een lange tongkus en ondertussen schuif haar rokje helemaal naar boven op haar heup, zodat ze nu met een totaal ontbloot onderlichaam en spleetje voor de mannen zit. Ik voel aan haar kutje dat drijfnat is, ze weet best wat er mogelijk kan komen.

Blijkbaar is dat teveel van het goede voor de twee mannen, en is de uitnodiging heel duidelijk overgekomen, ze komen nu beiden vlak voor ons staan. Ik leg mijn hand op haar dij en spreid haar benen zo ver ze kan, zij laat zich niet onbetuigd ,haalt mijn penis uit mijn broek en begint die langzaam af te trekken.

Er is nog steeds niets gezegd maar beiden hebben het goed begrepen ze halen hun lul uit hun broek en beginnen zich voor haar af te trekken. Neem hun staaf vast fluister ik in haar oor, waarop ze me loslaat en beide heren hun stengel vast neemt en ze begint te masseren. Mag er ook méér vraagt een van de mannen aan mij. Je mag haar ook aanraken zeg ik hen, kom maar naast ons zitten, en ik laat beide heren plaats nemen elk aan een kant naast haar.

Het duurt niet lang voor ze de ene een tongkus geeft terwijl ze hem aftrekt, terwijl de andere met zijn hand tussen haar dijen haar kutje streelt en zijn vingers tussen haar schaamlippen verdwijnen. Inmiddels sta ik achter haar en ik trek haar bloesje tot boven haar borsten en doe haar BH los zodat haar borsten vrij komen, ze zit nu bijna gans naakt tussen hen in. Hun handen betasten nu haar ganse naakte lichaam, ze zijn overal en ze kijkt naar mij met een blik van verstandhouding, ik zie in haar ogen dat ze geniet van die twee vreemde mannen terwijl de ene haar hevig begint te vingeren.

Plots zie ik wat verderop nog twee mannen onze richting uitkomen, ik verwittig natuurlijk iedereen je weet maar nooit , de twee mannen die naast haar zitten fatsoeneren zich wat, lullen weg, broeken toe, alsof er niets aan de hand is, maar mijn vrouwtje,eens ze zo ver weg is, doet wel haar bloesje naar beneden, maar blijft tussen de mannen zitten zoals ze zat, haar één been over de ene man zijn been en haar andere been over het been van de tweede man zo wijd open zittend met alles bloot.

De twee nieuwelingen komen dichterbij nu zie ik dat het twee negers zijn. Eens ze op onze hoogte gekomen zijn zien ze haar daar wijd open zitten en houden halt voor haar. Zij doet geen enkele poging om haar kutje te bedekken, de twee lachen, en zijn blijkbaar echt niet van plan verder te gaan.

Zij bekijkt de twee met een blik die boekdelen spreekt. Ik begrijp dat zij nu zo geil is dat ze ook hen erbij wil, dus terwijl ik nog steeds achter haar sta, doe haar bloes terug naar boven zodat ze nu praktisch naakt voor hen zit. De ene neger knielt neer voor haar en trekt zachtjes haar schaamlippen uiteen en duwt onbeschaamd zijn tong diep in haar trutje en begint haar te likken, dit is het sein voor de andere drie om hun handen de vrije loop te laten gaan over haar lichaam.

Na een tijdje van betasten, gestreel, gekus en gelik, stel ik de mannen voor wat verder het bos in te gaan, aangezien iedereen het dadelijk eens is wandelen we samen wat dieper het bos in, terwijl zij al wandelend met hen over toer tongkust en er steeds wel een hand van één van hen tussen haar benen onder haar rok zit.

We vinden een klein gras pleintje, en ik zeg haar daar te gaan liggen. Ze ligt daar met haar rokje op haar heupen en haar bloesje opgetrokken tot boven haar borsten gans naakt met gespreide benen. De vier mannen laten hun broek zakken , en ik zie haar blik gaan naar die ene neger die een enorme pik bovenhaalt, hij is niet enkel langer dan de andere maar bijna eens zo dik. Hij knielt naast haar en steekt hem bijna dwingend in haar mond, ik zie dat ze moeite heeft het dikke geval te omvatten in haar mondje, maar ze zuigt hem met zichtbaar plezier naar binnen en begint hem te pijpen.

Inmiddels is een van onze eerste gasten haar spleetje aan het uitlikken, haar kutje blinkt nu van haar geil terwijl de andere twee haar lichaam betasten, likken en kussen hoor ik haar kreunend en hijgend klaarkomen. De man die aan het likken was geeft haar echter geen respijt en gaat nu op haar liggen en zijn penis verdwijnt nu zonder enige moeite in haar natte poesje.

Hij neukt haar terwijl ze nog steeds de knots van de neger afzuigt en ze de twee andere aftrekt. Het duurt niet lang of de eerste man komt klaar in haar, trekt zich terug, terwijl een weinig sperma uit haar opengesperde kut vloeit. De tweede blanke man laat niet op zich wachten en zijn lul schuift in haar door sperma en geil geoliede spleet naar binnen, blijkbaar doet hij het beter dan de eerste want ze duwt haar heupen naar boven op en neer om hem zo diep mogelijk in haar te krijgen, ja, ja, nog, nog, neuk me roept ze uit, de man komt uiteindelijk klaar waarna de twee blanke mannen voldaan vertrekken.

De neger met de grote lul is haar nu aan het uitlikken, terwijl ze de andere pijpt. Na enige tijd vraagt hij haar om op hem te liggen zodat hij haar anaal kan nemen terwijl de andere haar kut neukt. Mijn schatje twijfelt ,kijkt naar mij, maar nadat ik haar zeg doe het, is ze wel bereid ,het duurt dan ook niet lang voordat ik een kreetje van pijn hoor als hij anaal in haar komt, waarna ik die dikke grote monster penis langzaam tegen haar poesje zie dringen, zijn grote blote eikel dringt nu tussen haar schaamlippen bij haar binnen eens die erin zit wacht hij even en drukt dan langzaam zijn ganse super dikke staaf naar binnen, ze roept van de pijn omdat hij zo dik is maar na even als hij diep in haar is en een paar maal over en weer gestoten heeft blijven het enkel genot kreetjes.

Terwijl ze daar samen liggen te neuken trekt ze mij af, en zie ik haar daar tussen die twee negers liggen, die beiden tegelijk hun lul in en uit haar aars en haar kutje rammen. Na even ligt ze daar werkelijk tussen hen te schokken, trilt en rilt ze over ganse haar lichaam, haar tepels en zelfs haar tepelhoven staan hard en stijf , neem me klootzakken, spuit me vol, neuk me, o ja dieper, doe met me wat je wil, duw die zwarte lullen in me roept ze uit, en plots heeft ze een orgasme dat blijkbaar niet wil stoppen, het lijkt een eeuwigheid te duren, schokkend komt ze klaar, ze bibbert en trilt werkelijk onophoudelijk over gans haar lichaam terwijl beide mannen in haar klaarkomen, en haar langs beide kanten volspuiten, zelfs nadat de mannen zich terug getrokken hebben, blijft ze naschokkend met gesloten ogen liggen.

U kunt bij ons terecht voor privé escort, hotel escort, erotische massage, dinnerdates, parenclub- en sauna privébezoek Opzoek naar een leuke en sexy escort dame? Ook hebben wij mooie nederlandse dames! Hey lekkere leuke girls Hoi Girls, Deze jonge dame van 30 jaar is opzoek naar een leuke geile dame leeftijd van 20 tot Zoek een vast geil contact of meer. Ligt aan de klik en spanning die er natuurlijk tussen ons zou onstaan! Verder ben een leuke goed uitziende spontane girl!

Mocht je interesse hebben en serieus op zeer korte termijn willen afspreken mits het klikt! Dan mail me met je omschrijving etc! Ik kan alleen ontvangen momenteel! Bepaalde wens, of gewoon heerlijk genieten? Dag mannen, Heb je een bepaalde wens,of wil je gewoon heerlijk genieten? Neem gerust contact op,er is veel bespreekbaar. Afgeschermde nummers pak ik niet op.

...

Ze sprak me weleens aan hoe ik op mijn houding moest letten. En ik genoot ervan als ze dan demonstratief haar rug rechte, maar vooral hoe ze dan ook haar grote borsten de lucht instak. Als ze dat deed voelde ik een warm gevoel in mijn buik. Op zondag ging de sport- school pas om twaalf uur open, maar op vrijdag nodigde Saskia me uit om eens met haar op zondag te gaan hardlopen. Dus besloot ik de stoute schoenen hardlopers aan te trekken en die zondag spraken we om half 9 af voor de sportschool.

Wat zag ze er toch mooi uit in haar sportieve hemdje en broekje. Door de welkome glimlach op haar gezicht kreeg ik er zin in om samen wat te hollen en te kletsen. Nou hollen deden we, maar kletsen ging me niet al te best af. Dat koste me echt teveel energie. Saskia had door dat ik op een gegeven moment bijna stuk zat.

Ze pakte mijn hand voor de laatste zware meters. Hierdoor hield ik het vol. Tijdens het lopen had ik al eerder stuk gezeten maar toen was het het deinen van Saskia 's grote borsten in haar hemdje wat me inspireerde door te gaan. Toch kwam ik voldaan weer terug op de sportschool. Saskia opende de deur en sloot deze direct weer achter ons. Het was immers nog te vroeg om open te gaan. Zo gezegd, zo gedaan. In een tel was Saskia al terug en ik stond nog steeds onder de douche.

Op een sportschool is het niet vreemd om met meerdere dames onder de douche te staan, maar dan deelde je niet 1 sproeier samen. Saskia koos daar wel voor. Het kon ook wel, al was het krap. Hierdoor kwam het dan ook dat niet moedwillig onze lichamen elkaar raakte. Met Saskia haar enorme prammen was het haast onoverkomelijk dat ook deze tegen de mijne aankwamen. Ik kon het niet helpen, maar in een mum van tijd werden mijn tepels daar hard van.

Saskia zag mijn fascinatie voor haar borsten, want ze pakte mijn hand en bracht deze op haar dikke tieten wat mijn hart sneller deed kloppen. Ik liet me dat geen tweede keer zeggen. En zo gebeurde het dat ik haar enorme borsten masseerde. Ik kneed erin en toen ik zag dat Saskia ervan genoot durfde ik zelfs haar tepels tussen mijn vingers te nemen en draaide zachtjes aan haar tepels.

En nu was het haar beurt om mijn borsten eens flink onderhanden te nemen. Wat ik wilde doen bij haar, maar nog niet echt durfde, deed ze wel bij mij. Ze nam mijn hard geworden tepel in haar mond en sabbelde eraan. Er schoot een golf van genot door heel mijn lichaam. Als reactie daarop sloeg ik mijn armen om haar heen en mijn handen gleden over haar rug naar haar billen. Dit sloeg aan en haar reactie was dat ze zich omdraaide. Haar billen raakte mijn poesje en ze wreef nog eens flink heen en weer.

Terwijl ik haar dikke tieten van achteren weer in mijn handen pakte. Haar beide harde tepels tussen mijn vingers nam en er hard in kneep.

Ze vond het heerlijk want hierdoor bracht ze haar hand tussen mijn spleet en vingerde er heftig op los. Het duurde niet lang voordat Saskia mee klaar had weten te vingeren. Het enorme orgasme wat ze me had gegeven deed mij op de knieën gaan.

En voor het eerst in mijn leven proefde ik de smaak van een geile vrouwen doos. En dat smaakte me erg goed. Terwijl ik haar likte keek ik omhoog naar de DD cup van Saskia.

Toen ook zij klaar kwam kneep ze flink in haar eigen prammen. Binnenkort gaan we weer samen lopen. Al verheug ik me meer op wat we na het hardlopen gaan doen. Door sex verbruik je ook calorieën, dus moet dat dan ook maar voorkomen met enige regelmaat toch? Zin in meer dikke tieten of mag het iets familiair getint zijn voor jouw. Dan raden wij deze verzameling super incestsex site aan.

Ik ben een gescheiden vrouw van midden dertig, vol slank , zoals dat heet en helaas iets te kleine borsten. Dat heeft echter het voordeel dat ik eigenlijk nooit een bh hoef te dragen.

Gelukkig zijn mijn borsten super gevoelig en alleen al het opschrijven van dit waar gebeurd verhaal laat mijn tepels groeien. Ik heb sinds een tijdje een vriend Jan , ook gescheiden, en we zijn beiden blij met de lat relatie die we hebben. De weekenden dat we bij elkaar zijn, zijn behoorlijk heet. Zo werk ik nu al sinds een tijdje een ochtend in de week bij een ouder echtpaar. Zij ligt op bed na een ernstige operatie en het ziet er naar uit dat dat nog wel een tijdje zo zal blijven.

Halverwege de ochtend ben ik eigenlijk wel klaar met de klussen en dan heeft hij altijd koffie voor me klaar en praten we wat voordat ik nog wat opruim hier en daar en dan gelukkig mijn ochtend weer om is. Op een goede dag zitten we weer aan de koffie als hij de tv opzet en een video band in de recorder stopt. Ik weet natuurlijk niet wat te doen met de situatie en gelukkig is de koffie niet al te heet en kan hij vlug naar binnen. Er wacht nog een klusje De week daarop heeft hij weer films bij de koffie en plots staat hij achter me en grijpt naar mijn borsten.

Ik weer hem zeer beslist af, en het is duidelijk een teleurstelling voor hem, maar ja, wat wil je. Als hij dan even later ver van me af zit, biedt hij zijn oprechte verontschuldigingen aan. Ik ben wel met hem begaan en vergeef hem graag. Alle volgende weken gaan de films bij de koffie door, maar opa blijft netjes een heer.

Een beetje rood aangelopen ontwijk ik dat antwoord. Kan ik hem vertellen dat, nu ik een beetje aan de voorstellingen gewend ben, ik er met meer dan normale nieuwsgierigheid heen kijk? Op dat ogenblik wordt in de film juist een vrouw van achteren genomen en zie ik langzaam een dikke penis in een kontje verdwijnen. Ik voel me nat worden en stilletjes stel ik me voor hoe dat wel zou voelen. Ik heb dat nog nooit gedaan.

Ik zit er een beetje over in hoe ik dat moet aanpakken met Jan. En wat als hij nee zegt? Wat als hij kwaad wordt? Of wat als ik het halverwege toch niet wil?

Ik besluit dat het beste is dat op eigen initiatief te doen. Het volgende weekend is het zo ver. Ik wip op vrijdagavond gezellig bij Jan binnen mijn kinderen zijn naar hun vader dat weekend en als altijd is het heel gezellig en intiem. De open haard is aan en we zitten samen naar de vlammen te kijken, de fles wijn is al bijna leeg en langzaam wordt het bedtijd.

Als hij me mijn glas aanrijkt geeft ik hem een lekkere tongzoen, en ja, hij reageert onmiddelijk en ik voel zijn tong diep in mijn mond doordringen. Even later liggen we na een douche in bed en schuif ik lekker tegen hem aan, mijn hand op zijn buik en schijnbaar achteloos speel ik met zijn schaamhaar.

Ik voel dat zijn pik kloppend opkomt en niet lang daarna heb ik hem in volle sterkte dik en lang! Zijn hoofd glijdt naar mijn borst terwijl zijn tong langzaam naar mijn tepel schuift. De manier waarop hij dat doet zou een frigide non een lekkende zeef maken, dus geen wonder dat ik mijn spleetje nat voel worden. Zijn lippen sluiten zich nu om mijn tepelhof en ik voel hem zuigen terwijl mijn tepel groeit. Tevreden met het resultaat als hij is krijgt de andere kant dezelfde beurt en daar lig ik dan met mijn platte tietjes en twee uitstekende harde tepel.

Zijn hand glijdt over mijn buik naar beneden en even later brombt hij tevreden als hij mijn natte spleetje voelt. Hij moest eenst weten wat ik wilde! Ik buig me voorover en druk een kus op zijn eikel, Dan speel ik met mijn tong om zijn eikel die nu lekker nat is. Ik richt me verder op en dan verdwijnt zijn hele geval in mijn mond.

Langzaam maak ik neuk bewegingen en steeds dieper slok ik hem op totdat zijn eikel tenslotte in mijn keelgat zit. Ik weet hoe lekker hij dat vindt alhoewel het voor mij nogal moeilijk is en ik het vlug benauwd krijg.

Het geil loopt langs mijn dijen, en het duurt niet lang of ik wil ik hem echt in mij voelen. Ik besluit op hem te gaan zitten omdat ik weet dat dat een van zijn favoriete houdingen is. Mijn hand zoekt zijn pik en met zijn eikel glijd ik door mijn lippen met lange halen om mijn geil zo veel mogelijk te spreiden. Zijn pik wordt steeds glibberiger van mijn geil. Ik wrijf met zijn pik tegen mijn knopje en weer ga ik met een lange haal helemaal naar achter. Met mijn andere hand voel ik of mijn kontje nat is, en ja, dat zou moeten kunnen.

Ik ben echter zo geil geworden dat mijn lichaam schreeuwt om een orgasme en onwillekeurig duw ik zijn pik in mijn holletje. Heerlijk is dat, hoe ik voel dat mijn lippen langzaam uiteen gedrukt worden en zijn staaf steeds dieper in mij doordringt. Ik zak door totdat ik niet verder kan en heel langzaam begin ik op en neer te bewegen. Ik voel hoe zijn eikel door mijn vagina wrijft en Jan begint met zijn vingers mijn knopje te stimuleren, wetend dat ik anders niet gemakkelijk klaar kan komen.

Even later pakt hij de dildo die we altijd gereed hebben voor deze positie, en de trillingen gaan door merg en been. Ik voel zijn pik groeien met elke beweging en weet dat hij spoedig zal spuiten. Ook voor mij zal het niet lang meer duren en ik probeer door iets te vertragen ons orgasme samen te laten komen. Dan glijdt de vibrerende dildo langs mijn knopje tegen mijn lippen aan en Jan duwt hem alsof hij die dildo er ook in wilt.

Dat geeft mij een dusdanige kik dat ik ploseling mijn orgasme in alle heftigheid voel opkomen. Ik voel mijn kutspieren samentrekken en dan houdt Jan het niet meer en spuit hij met kracht zijn zaad in mijn grotje. Op hetzelfde moment giert het orgasme door mijn onderlijf en met spastische bewegingen van mijn kutspieren trek ik Jan leeg terwijl onsamenhangde kreten door mijn keel komen.

Ik beweeg een beetje op en neer om zijn paal in conditie te houden maar het heeft niet direct effect. Ik kruip van Jan af en begin zijn pik met mijn handen en even later met mijn tong te stimuleren.

Ik proef zijn zaad vermengd met mijn geil, wat op mij een geweldig stimulerend effect heeft. Weer stimuleer ik mezef door met zijn eikel langs mijn knopje en tussen mijn lippen te wrijven en dit keer zijn de halen langer en zorg ik ervoor dat ook mijn aarsgaatje lekker slijmerig wordt van mijn kutsappen en zijn zaad. Jan ligt, niets vermoedend onder me met zijn ogen gesloten, en geniet zichtbaar. Dan breng ik zijn pik naar mijn aargaatje, druk de eikel er tegen aan en zak langzaam naar beneden.

Die glijdt er een paar cm in maar blijft dan zitten omdat de opening te nauw is. Onder mij schijnt Jan nog niet door te hebben wat er staat te gebeuren en even aarzel ik. Het doet een beetje pijn, maar dan besluit ik door te zetten. Ik haal de pik nog even door mijn kliedernatte lippen en wrijf wat slijm in mijn aarsgaatje dat nu een beetje open staat.

Dan breng ik zijn pik opnieuw in positie en langzaam zak ik door. Op het moment dat de eikel omsloten wordt door mij sluitspier, opent Jan in verbazing zijn ogen en wil wat zeggen, maar ik druk een kus op zijn mond terwijl ik even wacht om de pijn iets te laten zakken.

Alsof ik opnieuw ontmaagd wordt. Dan zak ik verder door, wat opeens verrassend gemakkelijk gaat, waarschijnlijk omdat mijn sluitspier nu ontspannen is. Ik voel de druk door mijn darmwand heen op de wand van mijn vagina, wat geweldig opwindend is.

Jan ligt onder me en kijkt me met grote ogen aan waarin ik enerzijds verbazing zie en anderzijds ook duidelijk genot. Hij pakt de dildo weer om mijn knopje te stimuleren en ik voel de trillingen. Tegelijkertijd begin ik op en neer te bewegen en de ervaring is fantastisch. De stimulatie gaat door mijn hele onderlichaam en opeens kan ik me voorstellen dat vrouwen van twee kanten gepakt willen worden. Hij begrijpt mijn bedoelingen en even later sopt de vibrerende dildo in en uit mijn holletje.

Ik voel de vibratie tegen zijn pik aan en dan, zonder waarschuwing ontploft er iets in me. Ik ervaar een orgasme als nooit tevoren, waarbij de spanning zowel in mijn aars als in mijn vagina ontlaadt. Ongecontoleerd schokt mijn lichaam en ik voel Jan in mijn darmen spuiten, wat opnieuw een golf van genot door mijn lichaam doet gaat.

Langzaam ebt het orgasme weg en volkomen leeg hang ik over Jan heen. Ik voel hoe zijn slappe pik uit mijn kontje weg glipt en val naast hem neer op bed. Hij legt zijn arm om me heen en ik vlij mijn hoofd om zijn borst. Zo word ik ook de volgende ochtend wakker. Jan neemt me nu vrij regelmatig kontje , met name als ons voorspel erg innig is en als ik duidelijk in een superhete bui ben. Nog steeds is de ervaring overweldigend voor ons alletwee.

De eerste paar weken kreeg ik helemaal geen reactie. Tot twee dagen geleden. Ze woonde een half uurtje reizen met de trein en had het net uitgemaakt met haar vriend, zei ze eerlijk. Ze noemde zichzelf Geurtje15 op de sexdate site , maar ze noemde eigen Anouk en was 19 lentes jong.

Ik kreeg er een foto bij. En mijn hart klopte als vanzelf sneller. Lang bruin haar, kleine stevige borsten en lange benen, stevige kont en mooie groene ogen.

Wie zou het met haar willen uitmaken! Ik stuurde natuurlijk een foto terug, ikzelf ben van normale lengte, ben breed gebouwd en krijg een buikje van mijn makkelijke leventje. Mijn enige trots hangt dan ook tussen mijn benen, want mijn penis is lang en dik. Iets waar ik met plezier naar kijk en mee speel. Ondanks mijn uiterlijk spraken we af.

Zij zat in een studentenhuis en met de treintaxi was ik er zo. En een studentenhuis was het. Bij het aanbellen werd er van boven open gedaan en de gang die ik zag was smerig en vol zooi.

Overal lagen schoonmaak spullen, maar ook stukken meubilair en vuilniszakken. Natuurlijk had Anouk een zolderkamer, dus begon ik naar boven te klimmen.

Eenmaal aangekomen zag ik haar zitten op de laatste trede van de laatste trap. Geloof me, een foto zegt veel maar als je iemand echt voor je ziet dan telt dat veel zwaarder mee. Ze had alleen maar haar ondergoed aan, een sexy roze string zonder kant een idem bh die haar kleine borsten mooi omhoog duwde. Haar lange haren zaten in een paardenstaart die over haar linkerschouder bungelde.

Haar groene ogen keken me aan terwijl ze achterover leunde op haar handen zodat ze haar lange lichaam voordelig kon laten zien. Ik voelde mijn kruis te krap worden terwijl ik de laatste treden overbrugde.

Zonder iets te zeggen boog ik naar haar toe en kust haar. Onze tongen vlogen al snel langs elkaar heen. Mijn handen rustten op haar benen die ik streelde. Ze voelde heerlijk glad aan, alsof ze net was geschoren en een zachte zoet geur hing om haar heen. Uiteindelijk hielden we op met tongen en keken we elkaar aan.

Ze sloeg haar armen om mijn nek en ik tilde haar op. Ik droeg haar de kamer binnen waar een rij waxinelichtjes een pad voor me vormden. Het was donker in de kamer en op de achtergrond zong Whitney Houston. Anouk was niet al te zwaar in mijn armen.

Ik keek om me heen en zag een grote poef staan. Met mijn voet wist ik de deur te sluiten en legde haar voorzichtig neer op de zachte rode poef. Ik trok mijn jas uit en begon haar te kussen en te strelen. Haar benen gleden voorbij terwijl ik er met mijn tong overheen ging. Haar middel voelde warm aan onder mijn handen. Steeds hoger ging ik tot ik bij haar kruis aankwam. Een kleine vlek verraadde hoe geil ze was.

Ik drukte tegen haar klit aan met mijn tong. Mijn handen streelden haar benen tot ik haar begon te vingeren. Ze was zeiknat en mijn vinger verdween er snel in. Haar gevoelige plekje in haar vagina was snel gevonden en Anouk begon te kreunen.

Met mijn andere hand trok ik haar string aan de kant en zag een geschoren kutje. Haar klitje stak eruit en meteen begon ik er op te sabbelen. Minutenlang bleef ik haar verwennen, beurtelings haar klit te likken om vervolgens mijn tong in haar kutje te duwen.

Haar lichaam begon te schokken en haar eigen handen speelden met haar borsten. Ze kwam hard en luid. Meteen stond ze op, trok haar bh en string uit en duwde me plat op de grond. Ik had al mijn kleren nog aan en begon me uit te kleden. Anouk trok mijn schoenen uit en mijn broek en boxer volgden al heel snel. Mijn dikke bruine lul stak recht omhoog en even trok ze me af. Meteen werd mijn eikel nat van het voorvocht.

Ze kon zich niet meer beheersen en begon me te pijpen. Plagerig likte ze aan mijn eikel en nam ze mijn lul even in haar mond. Steeds meer voorvocht kwam omhoog en alles slikte en likte ze op. Ik lag te genieten van die warme mond om mijn lul. Ik kronkelde over de houten vloer terwijl ze me steeds sneller begon te pijpen en onderwijl af te trekken. Ik wist dat ik ging komen, maar Anouk ook. Ze pakte iets van tafel af en dat bleek een condoom te zijn. Vlug en handig deed ze deze om.

Ze hurkte boven me en liet zich zakken. Mijn lul bleek toch vrij dik te zijn, want ik gleed niet meteen door. Een paar voorzichtige stoten en toen zat ik in haar. Ze voelde zo ongelooflijk lekker warm en strak aan. Haar kleine borsten pakte ik vast met mijn handen en stak een tepel in mijn mond. Ze bereed me met heel veel geilheid. Ik zag haar meer dan eens klaarkomen en haar kale schaamlippen op en neer gaan.

Ik pakte haar vast en draaide haar om. Ze lag nu half op de poef. Haar kontje stak ze omhoog en ik kon haar roze kutje zien. Ik nam haar in die positie. Ik zag mijn lul in en uit gaan en daar werd ik nog geiler van. Ik kneedde haar borsten weer. Haar kutsap liep langs mijn lul naar mijn ballen. Ze bleef maar komen leek het wel. En toen voelde ik de bekende spanning. Ik ging komen en goed ook. Een paar diepe harde stoten en toe spoot het eruit diep in haar in het condoom. Zo bleven we even in elkaar zitten tot ik uit haar ging en het condoom afdeed.

Vanaf het allereerste moment dat we elkaar in een café ontmoette kunnen we onze handen niet van elkaar afhouden. Over ons sexleven hebben we dan ook absoluut niet te klagen, maar spannender kan het natuurlijk altijd.

Daarom besloten we samen eens een bezoekje te gaan brengen aan een sexshop bij ons in de buurt. Van tevoren hadden we besloten dat we allebei twee artikelen uit mochten kiezen die we dan vervolgens wanneer we thuiskwamen op elkaar mochten uit proberen.

Het was vrijdagmiddag en we stapten samen, allebei zeer uitdagend gekleed, de sexshop binnen. Ze kwam meteen met een hele lange roze dildo terug die aan beide uiteinde konden worden gebruikt.

Ik gaf haar een kus en begon mijn zoektocht door de winkel. Zweepjes, buttplug s, tepelklemmen en nog meer van dit soort attributen stonden er in overvloed. Ik besloot een aardig grote buttplug mee te nemen, omdat ik weet dat Mireille ervan houdt wanneer ik met haar kontje speel.

Ik wist alleen niet zeker of ze ook iets van dit formaat aankon, maar ik vond het het proberen waard. Mireille kwam inmiddels naar me toe gelopen met een tasje. Zij had al afgerekend. Wat het tweede artikel wat ze had gekozen was, wilde ze me nog niet vertellen.

Meteen daarop gaf ze me een kus en vertelde ze me dat ze buiten op me zou wachten. Zij wilde nog niet weten wat ik voor haar had uitgezocht. In een razend tempo liep ik nog eens langs de stellages en besloot een aardig grote strap on te kopen. Ik rekende af met een knappe vrouw van middelbare leeftijd, die achter de kassa stond en zij wenste me veel plezier met mijn nieuwe speeltjes.

Ik bedankte haar en liep naar Mireille die buiten op me stond te wachten. Samen liepen we terug naar mijn huis. Ik had mijn sleutel nog niet eens in de deur of Mireille gaf me al een innige tongzoen. Snel deed ik mijn huisdeur open en samen strompelde we al zoenend en strelend mijn slaapkamer binnen. We gooiden de tasjes naast ons bed neer en begonnen elkaar uit te kleden. Eenmaal naakt kon de pret pas echt beginnen.

Mireille pakte als eerste de grote roze dildo uit haar tasje en ging recht tegenover me liggen. Onze kutjes lagen aardig dicht bij elkaar en heel langzaam begon Mireille de ene kant van de dildo in mijn kutje te duwen. Een kreun ontsnapte me, omdat ik al wist wat er ging komen. Het andere einde van de dildo verdween heel soepel in het kutje van mijn vriendin en meteen begon Mireille de dildo te berijden. Met iedere stoot die zij gaf ging de dildo niet alleen dieper haar eigen kutje in, maar ook dat van mij.

Ook ik begon te stoten en zowel Mireille als ik voelde de dildo al verder bij ons naar binnen glijden. Onze kutjes raakten elkaar nu bijna aan, zover was de dildo al bij ons naar binnen verdwenen.

Ik voelde de dildo tegen mijn baarmoeder aan stoten wanneer Mireille en ik ons allebei verder op de dildo lieten zakken. De dildo schuurde heerlijk langs mijn G-spot en het duurde ook niet lang voordat ik hard kreunend voor de eerste keer klaar kwam.

Ik bleef nog even verder bewegen, haalde toen mijn gedeelte van de dildo uit mijn kutje en bewoog hem verder richting Mireille. De dildo ging al verder bij haar naar binnen. Ik voerde het tempo nog wat verder op en ook nu kwam Mireille heerlijk klaar. Samen likten we de dildo schoon, ik Mireilles gedeelte en zij dat van mij.

We gaven elkaar daarna een heerlijke tongzoen en proefden elkaars geil in onze monden. Daarna lieten we de dildo voor wat hij was en was ik aan de beurt iets uit mijn tasje te pakken. Voordat ik de buttplug uit mijn tasje haalde vroeg ik Mireille op handen en knieën te gaan zitten, haar kontje ver naar achteren te steken en niet stiekem achterom te kijken. Dit deed ze maar al te graag. Ik haalde de buttplug uit mijn tas en begon hem eerst nat te likken.

Ook Mireilles aarsje liet ik niet ongelikt. Heel even liet ik mijn tong ook haar kontgaatje in glijden en voelde ik Mireille huiveren. Ze vond het altijd heerlijk wanneer ik dat deed. Terwijl ik hem langzamerhand naar binnen duwde begon Mireille te kreunen. Het smalle gedeelte van de buttplug zat nu in haar aarsje, maar het dikste gedeelte moest nog komen. Ik bleef verder duwen en toen Mireille voelde dat de buttplug nog best dik was vroeg ze toch wat onzeker of ik toch wel voorzichtig deed.

Ik gaf haar een kus op haar prachtige kontje en verzekerde haar dat ik heel voorzichtig zou doen. Ondertussen was de buttplug volledig in haar kontje verdwenen. Alleen het platte gedeelte stak nog uit haar kontje. Langzaam begon Mireille met haar kontje te bewegen. Het was een prachtig gezicht. Ik liet de buttplug lekker diep in haar kontje zitten en ging zelf met mijn hoofd onder haar ietwat gespreide benen zitten. Mireille kreeg door wat mijn bedoeling was en kwam met haar natte kutje op mijn gezicht zitten.

Ik begon haar te likken met lange halen en draaide met mijn tong kleine rondjes om haar klitje. Af en toe voelde ik aan haar buttplug of hij er nog wel helemaal inzat en gaf er een klein duwtje tegenaan zodat ik hiervan zeker kon zijn, maar ik bleef haar likken. Haar klitje zwol al verder op van haar opwinding en ik voelde dat ze begon mee te bewegen met mijn likbewegingen. Vlak voordat ze klaar komt stop ik met haar te likken en ga ik voor de tweede keer naar mijn tas.

Daar haal ik de voorbindpik uit. Ik snoer hem aan mezelf vast en vraag mijn geile vriendinnetje of ze op haar rug wil gaan liggen. Ze moet alleen wel de buttplug diep in haar kontje houden. Terwijl ze zich omdraait komt de buttplug voor de helft uit haar kontje. Ik duw hem terug en spreidt Mireilles benen. Met de voorbindlul wrijf ik door haar natte schaamlippen. Ze slaakt een klein gilletje maar begint bijna direct daarna mee te bewegen en te kreunen.

Ze is nu helemaal opgevuld. De buttplug blijft nu netjes diep in haar kontje zitten. Ze schuren langs elkaar heen en al snel komt ze luid kreunend klaar. Ik haal de lul terug, maar de buttplug laat ik zitten. Daarna doe ik de voorbindlul af en draai hem binnenste buiten. Ze helpt me hem weer om te doen. Nu zit de lul in mijn kutje. Ik voel hem diep in me zitten. Het is een heerlijk gevoel.

Het is aan Mireille nu de beurt om het laatste artikel uit haar tasje te halen. Tot mijn verrassing haalt ze er een of ander elektrisch apparaat uit. Ze kust me en duwt me terwijl ze dat doet achterover op het bed. Ik kom op mijn rug terecht en ze gaat al kussend naar beneden. Bij mijn kutje aangekomen spreidt me mijn benen en bevestigd een soort van vlinder op mijn klitje. Aan het apparaat zitten ook nog twee langere aanhangsels waarvan ze er een in mijn kutje en een in mijn kontje duwt. Vervolgens pakt ze het kastje dat eraan vast zit met een draad en drukt op een knopje.

Ik voel dat de vlinder zich vast zuigt op mijn klitje en dat het blijft zuigen. Mijn klitje wordt al groter en roder. Dan drukt Mireille op een ander knopje en voel ik dat de aanhangsels in mijn kutje en kontje afwisselend elektrische stootjes beginnen af te geven. Ik word er erg geil van en voel dat een orgasme niet lang uitblijft.

Het duurt dan ook maar een seconde of 10 voordat ik echt zo hevig klaarkom dat ik hard begin te kreunen en te kronkelen op bed. Mireille komt op me liggen en trekt hard aan mijn tepels. Ik kan geen antwoord geven. Ik voel een tweede orgasme snel naderen. Mireille geeft me een tongzoen terwijl ik nu begin te schokken.

Het derde orgasme volgt snel na het tweede en begin ik Mireille te smeken het ding uit te zetten. Ze pakt het kastje en drukt op een knopje. In plaats van het uit te zetten zet ze het apparaat nog harder.

Ik kom nog twee keer klaar en val dan flauw van de opwinding. Wanneer ik bij kom merk ik dat Mireille het apparaatje heeft afgezet en van me heeft afgehaald. Ze ligt naast me op bed en streelt mijn buik en borsten. Ze kust me en zegt dan dat de volgende keer zij het apparaatje ook wil proberen. Ik beloof het haar en ik kruip nog dichter tegen haar aan. Naakt maar zeker ook voldoen vallen we samen in slaap. Elisabeth is een vrouw waar alle mannen hun hoofd voor omdraaien als ze haar zien lopen.

Een sexy vrouw met een heerlijk lichaam. Ze kleedt zich ook graag vrouwelijk en loopt vaak op hoge hakken. Ze vindt het eigenlijk vreselijk als mannen haar nafluiten op tijdens een feest opjagen. Maar als het een neger betreft verandert dat alles. Een neger met een atletisch lichaam, zwarte huid en een enorme penis ; dat verandert alles. Haar man is er inmiddels in aangewend.

Eerst was hij stik jaloers als ze pornofilms keken waarin een blanke meid door een neger werd genomen. Ze werd direct nat en was voor alles in. Ze kon het dan ook niet laten om een opmerking te maken over de afmeting van de zwarte pik.. Bij Joost kwam dat eerst hard aan; hij heeft in volle toestand 16 centimeter. Na enkele jaren was hij eraan gewend en vindt het zelfs geil.

En dus op oudejaarsdag van was het zo ver. Zijn Elisabeth zou voor het eerst worden geneukt door een neger. Hij had super gespierde benen en billen. Op de foto laat Elisabeth voor Michael haar poesje zien. Je kan aan haar mond zien dat ze gespannen is. Toen deze foto werd gemaakt stond Michael met zijn grote pik voor haar. Hij was nog geen 5 minuten binnen en ze wilde direct geneukt worden. In deze stand op de rand van ons bed, schoof hij centimeter voor centimeter zijn dikken, grote pik naar binnen.

Elisabeth hield zich stevig vast aan het bed en begon meteen te kreunen. Ik zag hoe de neger ritmisch tot haar doordrong.

Met lange halen neukte hij haar. Hij gaf haar een heftige tongzoen en pakte met zijn handen, Elisabeth bij haar borsten.

Dat moet geweldig hebben gevoeld door haar plastic slettepakje. Slaafs keek ze omhoog, hem recht in de ogen. Hij voerde het ritme op en Elisabeth kwam al snel. En zo heftig, dat heb ik nog nooit meegemaakt.

Michael zijn zwarte knuppel glom van het vocht en hij raakte nu telkens met zijn ballen, haar billen. Wat een geil gezicht, die gespierde, zwarte hengst die zonder genade bleef doorbeuken. En weer kwam Elisabeth schokkend klaar. Ze is zeker 3 uur geneukt door de zwarte hengst en we hebben toen snel een nieuwe afspraak gemaakt.

Elisabeth was gaan liggen nu en ademde zwaar. De neger drukte zich op haar en je zag haar zwarte pakje kleven van het zweet. Ik kon het niet laten en tongzoende haar terwijl ze werd geneukt. Nu hoorde ik haar genots geluiden intenser dan ooit.

Namens alle medewerkers van Seks Verhaaltjes. Uiteraard bedanken wij jullie ook dit jaar voor de vele inzendingen en de positieve feedback die jullie massaal onze richting uitsttuurde! Een gratis mini vibrator Gewoon aan je winkelmandje toevoegen en de volgende stappen volgen en je gratis vibrator ligt morgen in je bus exl verzending kosten. Het is een mooie nazomerdag. Ik heb wat huishoudelijk werk opgeknapt en heb me net getrakteerd op een deugddoend badje.

Lekker warm, kaarsjes om het gezellig te maken, mezelf helemaal ingezeept. Mijn benen onthaard en ook mijn bikinilijn onder handen genomen. Nadat ik me had afgedroogd besluit ik nog wat te genieten van het zonnetje en mijn tuin.

Deze zomer heb ik er hard in gewerkt om hem piekfijn in orde te krijgen. Ik draag mijn groene T-shirt en blauwe rokje. Beide heb ik tijdens mijn laatste reis naar Italië gekocht. Op mijn blote voetjes stap ik naar de achterkant van mijn tuin.

Hier kan ik volledig tot rust komen. Stilte en weg van de autoweg die aan de voorkant van mijn huis passeert. Hier is evenmin inkijk voor eventuele buren door de hoge struik die hen het zicht belemmert. Een ideale plaats om uit te blazen en tijd voor mezelf in te lassen. Ik ga zitten in mijn tuinzetel die onder de kerselaar staat.

Ik heb een boek bij dat al een tijdje op me lag te wachten, maar waar ik nog niet toe gekomen was om te gaan lezen.

Ik heb geen idee wat ik zonet heb gelezen. Ze dringen niet door. Ik zit meer te denken aan Lode, die straks nog langs komt. Ik sluit mijn ogen en glimlach ondeugend. Ik denk aan hem. Ik besluit het te doen. Ik heb zin in je. Nauwelijks een minuutje later krijg ik antwoord. Maar ik ook hoor ;- Ik ben onderweg! Ik leg mijn boek op het gras en leg mijn tuinzetel wat plat. Ik sluit mijn ogen al heb ik mijn zonnebril op. Ik luister ondertussen naar het zeldzame verkeer dat voorbij rijdt en naar de vogeltjes die in en rond de kerselaar hangen.

Luid kwetterend, achter mekaar vliegend. Ik hoor een auto stoppen. Ik kijk die richting uit vanuit mijn tuinzetel, maar het huis belemmert mijn zicht. Ik zet de tuinzetel terug in zijn originele stand. De rugleuning naar voren klikkend, zodat ik rechtop zit. Ik blijf in de richting van de straat kijken. Ik heb eigenlijk niet veel zin om rechtop te staan. Vijftien seconden later duikt Lode op.

Hij kijkt om de hoek en ziet me in de verte zitten. Ik wuif en hij steekt zijn hand op terwijl hij naar me toestapt. Wanneer hij bijna bij me is, sta ik op om hem te begroeten.

Hij gooit zijn armen rond me en drukt zijn lippen op de mijne. Hij kust zo lekker. Ik duw mijn tong bij hem naar binnen en draai rondjes met de zijne. Hij kust me intens terug. Wild en soms zacht. Over zijn rug, door zijn haren en over zijn kontje. Dat vindt hij zalig, dat weet ik.

Het kussen wordt steeds passioneler. Ik voel zijn handen onder mijn T-shirt gaan en hij kan niet wachten om mijn borsten te voelen. Mijn tepels zijn keihard merk ik en ook mijn poesje wordt al goed vochtig. Ik ben super geil aan het worden. Als hij tegen me aanstaat dan voel ik zijn bobbel tegen me. Terwijl we tongen begin ik zijn hemd te ontknopen. Eens zijn hemd uit smijt ik het blind op de tuinzetel.

Dat ik zijn hemd heb losgeknoopt is voor hem blijkbaar het signaal om de sluiting van mijn bh onder handen te nemen. Het duurt eventjes, maar uiteindelijk krijgt hij hem los. Direct voel ik zijn handen onder mijn losse bh gaan en zo voelt hij echt aan mijn borsten.

Zijn handen gaan er wild over heen. Hij fixeert zich op mijn stijve tepels en knijpt er hard in. Ik heb zin in meer en word heter met de minuut. Hier in de tuin? De kans om betrapt te worden…' Het flitst door mijn hoofd, maar ik kan er niet aan doen. De passie wint het van mijn gezond verstand. Ik grijp naar zijn piemel en voel direct de reactie. Lode zucht diep van opwinding. Hij wil zo graag. Ik trek zelf mijn T-shirt uit en daar schrikt Lode van.

Daar sta ik dan, met mijn blote tietjes in mijn tuin. Ik vind het idee opwindend dat iemand me zou kunnen zien. En Lode vindt dat blijkbaar ook, want hij komt weer dichter bij me en omhelst me innig.

Hij wrijft over mijn rug en ik knijp zachtjes in zijn kont. Ik ben bloedheet en wil daar direct iets aan doen. Ik onderbreek de omhelzing, kijk hem diep in de ogen en blijf dit doen terwijl ik zijn riem losmaak. Hij blijft me ook strak aankijken, met een geile blik in zijn groen-bruine ogen en een geniepig glimlachje. Een glimlachje dat verraadt dat hij bronstig staat en mij hard wil nemen.

Als ik zijn riem los heb gemaakt, maak ik zijn broek los en trek ik ze naar beneden. Ik ga op mijn knieën zitten, doe zijn schoenen uit en ontdoe hem verder van zijn broek. Als ik dan voor me kijk, dan staar ik naar zijn opgebolde boxershort.

Ik kijk vanuit mijn positie naar boven en zie dat hij het hele gebeuren geamuseerd gadeslaat. Ik ga met mijn handen naar zijn kont en kom met mijn gezicht wat dichter bij zijn bobbel.

Ik tuit mijn lippen en geef hem een kusje op zijn lul, door zijn boxershort heen. Ik kijk weer naar boven en glimlach geil naar hem. Ik trek zijn boxershort langzaam naar beneden. Zijn piemel floept van onder zijn boxershort uit en staart me aan. Zijn eikel glimt van het voorvocht. Ik ga terug rechtop staan. Enigszins verrast kijkt Lode me aan. Hij dacht dat ik andere plannen had. Ik kom naar hem toe en zie Lode nu helemaal naakt in mijn tuin staan.

Ikzelf enkel nog mijn jurkje en mijn teenslippers aan. Lode is nu niet meer te houden en gaat met zijn handen onder mijn jurkje. Hij wrijft over mijn kont en krast met zijn korte nagels over mijn benen. Hij gaat met beide wijsvingers onder het bandje van mijn slip en trekt dit nu helemaal naar beneden.

Mijn drijfnatte kut voelt de tinteling van de wind die ertegen blaast. Lode kust me passioneel en duwt me naar achter. Tot ik met mijn rug tegen de kerselaar kom te staan. Zo blijven we een minuutje lekker met mekaar kussen. Maar we zijn allebei veel te geil én te bloot om het zo te laten. Ik kan niet meer wachten en besluit het initiatief te nemen. Ik stop met kussen, kijk hem aan en draai me zachtjes om, met mijn borstjes richting de kerselaar. Ik zet mijn handen tegen de stam en zet me nu helemaal in positie.

Mijn rug plat en mijn kontje naar achteren. Lode moet geen tweemaal nadenken en grinnikt. Hij trekt mijn rokje naar boven en zet zijn linkerhand aan de zijkant van mijn kont. Hij duwt nu zijn eikel speels tegen mijn kutje aan. Met zijn rechterkant houdt hij zijn stijve, dikke lul vast en hij gaat speels heen en weer over mijn kutje heen.

Ik wil je in me voelen! Hij gaat heen en weer over mijn schaamlippen. Ik voel dat hij zijn lul van mijn kutje haalt. Net als ik mijn hoofd wil draaien om te zien wat er aan de hand is, steekt hij met volle geweld zijn piemel in mijn natte doos. Mmmmmm, Heerrr…lijk" kreun ik terwijl hij op ritmische manier door mijn kut gaat. Lode gaat snel en zijn adem stokt met momenten.

Hij kreunt, hij geniet. En nu in de tuin is het nog veel geiler dan anders. Ik voel hem helemaal en geniet met volle teugen. Ik steun met mijn rechterhand tegen de stam, anders word ik door zijn harde pompen vol tegen mijn kerselaar gekwakt. Met mijn linkerhand ga ik over mijn clitoris heen, afgewisseld met mijn borsten waar ik hard in knijp. Ik kreun en zucht. Ik kijk af en toe achterom om naar Lode te kijken, die met gesloten ogen achterop me zit.

Hij is aan het genieten. Ik voel dat hij almaar sneller gaat. Heel lang zal het niet meer duren vrees ik. Lode kreunt harder en zucht ongelijkmatig. Met een luide kreun spuit hij zijn zaad in mijn grotje. Hij blijft me nog eventjes verder neuken, maar het is niet meer met de passie en intensiteit van daarnet.

Ik voel wat van zijn zaad langs mijn been glijden. Lode laat zijn slapper wordende lul uit mijn poes glijden en ik draai me om met een gelukzalige glimlach. Hij kust me glimlachend op mijn mond.

Lode trekt snel zijn boxershort aan en neemt voor de rest zijn kleren mee naar binnen. Ik loop in mijn blote borsten door de tuin, mijn rokje naar beneden. Ik haast me direct naar de badkamer waar ik me opfris. Lode zit in zijn boxershort in de zetel. Hij heeft de televisie al aangezet en gaat snel door de verschillende kanalen. Ik heb enkel mijn T-shirt weer aangetrokken. Het slipje en de bh zijn in de badkamer achtergebleven.

Ik ga links naast hem zitten en leg mijn hand onschuldig op zijn bovenbeen. Blijkbaar heeft Lode nog goesting, want meteen legt hij zijn rechterhand op mijn binnenbeen. Ik voel hoe hij met zijn hand naar boven gaat. Hij draait zich wat meer naar mij toe en ik voel hoe hij met zijn wijsvinger tussen mijn schaamlippen gaat.

Mijn mond wat open van de opwinding. Hij gaat lekker op en neer, zijn duim gaat over mijn clitoris heen. Ik ga met gesloten ogen op zoek naar zijn pik. Ik trek zijn boxershort wat naar beneden en begin hem af te trekken. Lode geniet en vingert me nu nog met nog meer overgave. Hij probeert er eventjes zijn ringvinger bij te doen, maar dat is niet handig en dus doet hij verder met twee vingers. Mijn kut is weer kletsnat geworden door dat gevinger.

Ik kan me niet goed concentreren op het aftrekken en stop er mee. Dus u kunt erop rekenenen dat wij discreet te werk gaan met het bezoek van een dame naar uw hotelkamer. Het is overigens altijd toegestaan èèn gast te ontvangen Bij Escort bureau Exotic in Enschede kunt u van 20 uur tot 05 uur overdag mogelijk op reservering gebruik maken van de diensten van onze escort dames.

Daarnaast bieden wij de beste prijs in Overijssel,Gelderland en Drenthe of de Ik ben geen knappe vrouw maar ik wil eens goed geneukt worden Hoi ik ben geen Knappe vrouw maar wel altijd geil ik ben zelf niet zo groot en heb een lekker kaal kutje die eens goed geneukt wil worden ik ben 43 jaar en een strak kutje ik doe niet aan anaal en zoenen doe ik niet en niet klaar komen in me mond ik hou van pijpen en dat je me vingert en beft ik doe alles zonder condoom ik ben altijd schoon en dat verwacht ik ook van jou ik wil wel dat me vriend er gewoon mee kijkt via een cam dus hij zit Een dienstverlening waarbij u gebruik kunt maken van Escort dames voor zowel Escort thuis, Erotische massage, Hotel ontvangst, Striptease en nog veel meer.

Wie heeft er vandaag zin lekker alles zonder condoom na Op je knietjes in een zonovergoten tuin Hoi dames, Zin om in een zonovergoten tuin op jullie knietjes te genieten van een fris geschoren pik terwijl je een drankje nuttigt?

Ik zoek vandaag en morgen op mijn kantoordag gulzige mondjes om mijn pik grondig leeg te zuigen. Man zoekt trio met twee dames Woest aantrekkelijke slanke geile man zoekt twee opwindende bi dames voor een trio date. Hebben jullie een Slank tot normaal,postuur en zijn jullie ook dol op elkaar? Stuur dan een bericht. Woest aantrekkelijke jongeman werkt de hele week thuis en zoekt een gewillige pijpassistente.

Achter mijn bureau, in de veel te grote tuin, in de woonkamer, graag stop ik mijn fris en fruitig geschoren pik meerdere keren in je snuitje Zin en tijd in geile momenten? Geile lola vandaag beschikbaar voor escort! Zin om vandaag lekker verwend te worden door mij? Mijn naam is Lola, 24 jaar en vandaag beschikbaar voor jou.

Ik heb volle ronde borsten, lekkere billen en kan heerlijk pijpen. Ik doe geen anaal, geen tongzoenen en alles safe. Voor informatie en prijzen kun je appen. Tot straks x Lola. Sex gezocht Hey geile vrouwen wie heeft er zin in geile sex met een jonge jonge van 20 Ik heb een wens om het in een auto of bus tedoen maar heb zelf geen rijbewijs en geen vervoer.

Groetjes gert en een geile lik over je nate.. Met mijn lichaam en prachtige vrouwelijke vormen bezorg ik jou de tijd van je leven! Je zult snel ontdekken dat ik spontaan en lief ben. Ik heb een naturel C- Cup, strakke billen en zwoele lippen. Ik verwen je van kop tot teen, ik ben gewillig en hou van sex. Spreek je graag eens met me af voor een onvergetelijke, spannende geile


Betaalde sex groningen kale kuten


Ook op school had ze al meerdere affaires gehad met collega’s. Feit was dat ze geen week zonder seks met een andere man kon. En vandaag zou ze haar behoeften bevredigen met de twee verrukkelijke speeltjes die haar nu werden aangeboden. Maarten was als eerste de gelukkige. Karin hapte gulzig toe en begon op zijn glanzende eikel te zuigen. Gelukkig hoefde Joerie niet lang te wachten, want al snel verdween ook zijn lul in de geile mond van de volwassen vrouw.

God, wat kon ze pijpen! Hij had wel eens verhalen gelezen over seks met volwassen vrouwen. Dat zou veel lekkerder zijn dan met een leeftijdsgenootje, omdat ze veel meer ervaring hadden, maar eigenlijk had hij daar nooit zo in geloofd, de seks met zijn vriendinnetjes was altijd super geil geweest.

Maar nu werden hem de ogen geopend. Vergeleken met de kunsten die zijn lerares met haar mond om zijn pik vertoonde, waren de meisjes die hem tot nu toe hadden gepijpt derderangs amateurs. Genietend keek hij toe hoe zijn bloedmooie lerares zijn vriend en hem pijpte. Kreunend van genot zat Karin met ontbloot bovenlijf op haar knieën voor de twee pubers en zoog ijverig op hun pikken.

Terwijl ze de ene afzoog, trok ze de andere af, om even later weer te wisselen. Ze was in de hemel en voelde haar kutje natter en natter worden. Ze zou deze twee jonge knapen eens laten zien hoe het was om oraal bevredigd te worden door een rijpe, ervaren vrouw.

Daar konden die tienersletjes van tegenwoordig niet aan tippen. Blijkbaar vonden de jongens het al net zo geil als zij, want na korte tijd begon Joerie hevig te kreunen en met zijn heupen te schokken. Zijn lul zwol op tot ongekende hardheid in de mond van Karin en even later werd haar mond gevuld met dikke stralen warm sperma. Ze keek geil omhoog naar haar leerling, die uit stond te hijgen en nadat ze nog even zijn eikel had gelikt en hem zijn zaad in haar mond had laten zien, slikte ze alles genietend door.

De MILF stond op en trok haar rokje uit. Daarna pelde ze haar slipje van haar billen en volledig naakt nam ze de twee jongens mee naar het grote bed. Ze vleide haar lichaam op het matras en opende haar benen. Dit liet de jongen zich geen twee keer zeggen. Hij was dan wel net klaargekomen, maar was nog net zo geil als even daarvoor. Hij ging op zijn buik tussen de benen van zijn lerares liggen en snoof de geur van haar geilheid op.

Niet ranzig, maar heerlijk zwoel en opwindend. De rijpe, kale kut stond wijd open en was kletsnat. Enigszins zenuwachtig liet hij zijn tong tussen haar schaamlippen door glijden.

Hij hoopte maar dat hij een oudere vrouw kon bevredigen, want ondanks het feit dat hij wel vaker een meisje had gebeft, was hij verre van ervaren. Tot zijn opluchting kreunde zijn lerares instemmend. Lik mijn natte poesje. Deze positioneerde haar hoofd onder zijn kale zak en begon zijn ballen te likken, terwijl ze met haar rechter hand zijn pik vastgreep.

Terwijl Maarten voor het eerst in zijn leven een vrouw aan zijn ballen liet sabbelen, genoot zijn vriend van de snoeppot tussen de benen van hun lerares. Hij likte de sappen op die rijkelijk vloeiden en vouwde zijn mond om haar klitje, dat hij vervolgens met zijn tong streelde. Dit hield hij een tijdje vol, zodat ze steeds intenser begon te kreunen.

Nadat ze was uitgehijgd, keek ze op naar Maarten en zei: Hij ging liggen en Karin greep zijn pik vast. Maarten begon haar direct als een wilde te neuken. Niks geen rustig begin met een opbouw naar het hardere werk. Nee, de gretige jonge hond ging er vanaf de start als een dolle tegenaan. Karin vond het voor de verandering wel eens een keer lekker en ook wel schattig om zo’n onervaren puber tussen haar benen te hebben, die zich, zonder zich om haar genot te bekommeren, zo snel mogelijk klaar wilde neuken.

Ze moedigde hem dan ook aan om stevig door te gaan. Toe maar, lekker dier. Laat me je pik voelen. Neuk je maar lekker klaar in mijn rijpe kut. Maar me niet volspuiten hoor.

Ik wil je zaad proeven. Hij had haar ongeveer twee minuten geneukt en trok zijn pik nu terug en bracht hem naar haar opengesperde mond. Daar trok hij zich klaar en spoot zijn hele lading in haar gulzige mond. Onderwijl keek ze hem strak aan en ook zijn zaad slikte ze genietend door.

Ze keek om en zag dat Joerie zijn pik alweer fier overeind had staan. Precies zoals ze gehoopt had. Deze jonge gozers konden dingen die de mannen met wie ze normaal vree nooit zouden kunnen. Die waren na één keer volledig uitgeput. Maar deze knullen konden achter elkaar door blijven gaan. Ze draaide zich op haar buik en trok haar knieën op, zodat haar welgevormde, ronde kont de lucht in stak. De lange puber knielde neer achter de ronde derrière van zijn lerares.

Hij keek verlekkerd naar de natte spleet tussen haar benen, waarvan hij de smaak nog op zijn lippen kon proeven. Hij kon nauwelijks geloven dat hij op het punt stond zijn lerares te gaan neuken. De geile lerares waar alle jongens op school over fantaseerden en waarover de wildste verhalen de ronde deden. Maar dit was geen fantasie, dit was werkelijkheid. Hij pakte zijn lul en duwde hem tegen haar natte pruim aan. Zonder enige moeite gleed hij tot aan zijn zak bij haar naar binnen.

Zoals Karin wel verwacht had, begon ook Joerie haar direct als een dolle stier te neuken. Ze vond het heerlijk, maar hoopte wel dat hij, omdat hij al een keer was klaargekomen, wat meer uithoudingsvermogen had dan zijn vriend. Gelukkig was dat ook zo, want na twee minuten ramde hij zijn pik nog steeds in een stevig tempo bij haar naar binnen.

God, wat was dit heerlijk. Ze keek naar links en zag dat Maarten niks te doen had. Zijn pik was niet eens slap geworden en stond nog steeds fier overeind! Wat een droom waren deze jongens. Ze richtte zich op, zodat ze op handen en knieën kwam te zitten en wenkte hem. Maarten begreep wat ze wilde en knielde voor haar neer. Zodra hij zat, sloot Karin haar mond om zijn pik en begon hem weer te pijpen.

Zo genoot ze van beide jongens tegelijk. Na een tijdje wisselden de twee van plek. Maarten duwde zijn paal van achteren in haar kut en Joerie liet zich door haar pijpen. Hij had de smaak nu te pakken en nam het initiatief al snel over.

Hij legde zijn handen om haar hoofd en begon zijn heupen heen en weer te bewegen. Zo dirigeerde hij zijn lul in en uit de mond van Karin, die het allemaal heerlijk vond. Ze liet zich geil in haar mond neuken en stond toe dat de twee tieners zich helemaal op haar uitleefden. Maarten kwam als eerste en spoot zijn tweede lading zaad diep in haar kut. Terwijl hij lag uit te hijgen, duwde Joerie zijn pik snel in haar kut en met het zweet op zijn voorhoofd neukte hij haar van achteren.

Neuk je maar lekker klaar, schat. Ik wil voelen hoe je in me spuit,” moedigde Karin hem aan. Ze had haar hand tussen haar benen gestoken en wreef over haar klitje. Geile slet,” antwoordde Joerie, die inmiddels wat meer durfde.

Ik ben je slet. Kom, neem me maar in mijn geile kut. Het warme weer eiste zijn tol en alle drie lagen ze bezweet en uitgeput uit te hijgen op het bed. De pubers keken elkaar aan. Ze hadden er wel eens van gehoord, maar nog nooit iets mee gedaan. Tienermeisjes stonden nou eenmaal niet in de rij om zich onder te laten plassen. Lijkt je dat leuk? Deze was groot genoeg voor Karin om op de grond te gaan liggen. Dat deed ze dan ook en de jongens gingen aan weerskanten van haar staan en keken op haar neer.

Het duurde even voor het kwam, maar uiteindelijk ontsprong er een warme straal aan de pik van Maarten. Hij richtte hem op de borsten van zijn lerares en keek toe hoe ook Joerie zijn pik op de heerlijke, blonde stoot richtte. Al snel klaterden er twee stralen pis op hun lerares neer. Ligt aan de klik en spanning die er natuurlijk tussen ons zou onstaan! Verder ben een leuke goed uitziende spontane girl!

Mocht je interesse hebben en serieus op zeer korte termijn willen afspreken mits het klikt! Dan mail me met je omschrijving etc! Ik kan alleen ontvangen momenteel! Bepaalde wens, of gewoon heerlijk genieten? Dag mannen, Heb je een bepaalde wens,of wil je gewoon heerlijk genieten? Neem gerust contact op,er is veel bespreekbaar. Afgeschermde nummers pak ik niet op. Blond hair brown eyes pretty face,hot body and tite pussy Passion and tenderness, debauchery and modesty - it's my trump card in sex, I can start a love partner and bring everything to the end.

With me you will forget everything I am Julia, a 24 sweet and smiley Mexican girl, a world traveler who loves exploring and trying new things. I enjoy classy places and smart conversations, with smart gen Ik ben een supergeile babe met lange benen en een strak kutje. Ik breng je naar de zevende hemel. Mij vergeet je nooit. Heel veel geils en pervers bespreekbaar met de juiste p Hallo, Ik ben Lisa, een echte Nederlandse gezellige en spontane meid van Normaal postuur met de rondingen op de juiste plaats.

Ik ben opzoek naar leuke, lieve maar zeker Hallo lieverd, Ik ben Leila een geile ondeugende stouterd van 22 met een klein strak kaal altijd lekker nat poesje. Als je zin hebt in volle heupen, ronde zachte billen, zachth Camilla is here to bring joy into your day, super sexy and super company Camilla has it all going on in all the right places, a lover of walking and visiting places of historica Hallo mannen, ik ben een jonge blonde 25 die op zoek is naar een spannende date.

Dan moet u bij mij zijn. Ik ben nieuw hier maar zeer ervaren, toch Maak dan even tijd voor me vrij en dan kom ik bij je langs. Ik ben Nikki, spontaan, sexy meid van Nederlandse afkom Ontspannen met een hoogtepunt bij een Nederlandse Brunette? We zullen ons eerst even voorstellen. Ik ben Yasmin, 25 jaar jonge dame van Marokkaanse Hallo mannen, ik ben Andrea, een geile 26 jarige lekkere meid.

Momenteel doe ik escort. Een prachtige jonge vrouw vol passie en vuur. Zin in geweldige en sensationele seks? Dit heerlijk lichaam wacht op je.. Geile kusjes Samira xxx By the way! Kennen wij elkaar al Laat me dat I am Jeesica l love high heel and semi-tights and sexy lingierie … it is who I am. I am sweet and sexy woman with nice, big ass and tits.

Vandaag ben ik heel geil, kom nu en bel me voor een hetet date Arnhem ,Nijmegen. Ben jij een lekkere geile vent bel me dan liefje Lekkere slanke dame Alles mag. Voor een gezellige avond met heel veel mogelijkheden.

Anaal of lekker in mijn strakke kutje Car date auto ,of bij jou thuis hotel Heb je zin in een geile Lekkere Stoeipoes. Ik heb heerlijke borsten en zin in hete sex!

Ik kom bij je thuis of je boekt een hotel. Laat je heerlijk verwennen door mij Afspreken met mij daar zul je geen spijt van krijgen. Ik doe dit alleen wanneer ik er zelf ook veel zin in heb. Geen haastig gedoe, maar lekker relaxen en de tijd nemen voor elk Hi im SARA im 25 yeas old. IM A provider with a comfortable unrushed session and I always sexy.

When you are with me, you have my full and undivided attention. Im a girl with s Heey, mijn naam is Ysabella en ben beschikbaar als escort voor jou!

Heb jij nog fantasieën die je waar wilt maken? Of seksposities die je wilt proberen? Ik zal jou een echte gi Arabisch prinsesje met volle DD die opzoek is naar een leuke date Ben nieuw hier op kinky en wil Alleen serieuze mannen graag Appen gaat sneller kan niet altijd opnemen Alleen e Hallo mannen, Ik ben Nasira 21 jaar, Arabisch ,Lekker geile hete dame.

Samen gaan we die onvergetelijke momenten ervaren! Ik wacht op je. Ben jij die verzorgde man waar ik zin Daarna mag je zelf weten wat je met mij gaat doen. Ga je mijn 22 jarige strakke Mar Hallo schat, PZC geen extra kosten. Squirten, deepthroaten of wil je me beffen? Zie je mij graag als je onderdanige vriendin of je geile slet? Spuit je op mijn volle ronde kont Ik ben Halima, een lekkere geile mooie volle niet dik hoor meid.

Dag heren, Zin in een geile seksdate met een Marokkaans gemixte dame? Zin om met mij de lekkerste standjes uit te proberen en heerlijk verwend te worden. Wacht niet, pak die t Mijn naam is Celeste en ik ben een studente van 20 jaar. Ik heb een erg hoog libido en ben daarom op zoek naar geile mannen die de liefde met mij willen bedrijven Ik woon zelf in om Heb jij genoeg van porno kijken?

En wil jij je eigen porno chick?