betrapt slipje opzij

Lingam massage breda dildo anal

Het gehijg en gekreun kwam van een En wat voor een, Kelly zag twee meisjes nauwelijks zo oud als zij dacht ze, die samen aan een lul van een oudere man zaten. Kelly deed een stap zijwaarts, zodat haar vader haar nu wel moest merken. Vader schrok zichtbaar, en keek met een hulpeloos gezicht naar Kelly zijn bijna zestien jarige dochter. Ja daar zit je dan als vader met je mond vol tanden. Pa probeerde de afstandbediening van de video te pakken, maar kon die zo snel niet vinden, dus de porno video snorde rustig door.

De twee meisjes op het scherm namen nu om de beurt de pik van de oudere man in hun mond. Kelly vond het wel leuk zo, haar vader die zo hulpeloos en betrapt keek. Kelly nam plaats naast haar vader en trok hem terug op de bank.

Om het ijs te breken gaf Kelly het blikje Cola aan haar vader. Pa nam een teug van de koele cola. Kelly voelde doordat ze ook keek, dat haar sneetje in haar slipje ook licht vochtig begon te worden. Dochterlief keek opzij en zag een lichte bult in paps broek.

Ze trok haar stoute schoenen aan en legde haar hand heel zachtjes over de bobbel. Pa voelde plotseling haar hand en een elektrisch schokje ging door zijn pik. Het was wel zijn eigen dochter die haar hand daar legde, en hij voelde zijn pik groeien. Kelly had echt het idee, dat ze haar vader nu in haar macht had.

Hij voelde nu zelfs dat ze haar hand licht over zijn bobbel bewoog en reken maar dat de heuvel steeds hoger werd. Een van de meisjes op de video reed kreunend op de pik. En met haar andere hand voelde ze het kruis van haar strakke jeans. Nu Pa zijn dochters hand op zijn kruis voelde, durfde hij het zelf aan om met zijn hand naar Kelly's kruis te gaan en hij legde zijn hand op haar wrijvende hand. Ze keken elkaar even aan, en beide hadden het gevoel dat de situatie uit de hand dreigde te lopen, maar niet dat ze eigenlijk erg vonden.

Vader had nog wel enige chroom, en voelde zich wat ongemakkelijk onder de situtatie, maar Kelly leek alles onder controle te hebben. Ze stond op van de bank, pa wist niet wat er nu gebeurde. Met haar hand deed ze knoop van haar jeans los en duwde de strakke broek langs haar heupen naar beneden. Vader's hart bonsde in zijn keel, verdorie wat wou zijn dochter van plan zijn? Zelf kon hij het niet meer houden en deed ook zijn broek los, om zijn harde pik de vrijheid te geven.

Hij duwde zijn slip opzij en zijn lul flipte omhoog. Kelly stapte uit haar jeans en haakte haar vingers achter de elastische boorden van haar kleine blauwe slipje. Ook dit lingerie deel schoof met een zacht geluid van haar heupen af en zo stond Kelly naakt voor haar vader, enkel nog met een sweater met paarden erop en haar bh.

Kelly keek met grote ogen naar de harde pik van haar vader, ja ze had zijn piemel wel eens vaker gezien onder de douche, toen ze kleiner was, maar zo hard als hij nu was en zo dichtbij, nee dat was voor haar ook nieuw. Pa trok zijn pik langzaam af terwijl hij naar zijn dochter keek, de video speelde rustig door, maar daar hadden de twee geen oog meer voor.

Vader reikte zijn handen naar zijn dochter " Kom maar op mijn schoot schat". Het klonk alsof Kelly nog paps kleine meisje was. Snel schoof pa zijn broek helemaal naar beneden en Kelly kwam met haar knieen naast zijn benen op zijn schoot zitten, haar billen raakten zijn bovenbenen. Zijn harde piemel raakte haar buik, en een rilling ging door Kelly. Ze voelde de eikel van haar vader tegen haar huid, een vreemd maar heel geil gevoel.

Haar tong zocht zich een weg in zijn mond, pa was weer overdonderd door het gedrag van zijn dochter, maar kon niks anders doen dan reageren op het geile gedoe van zijn dochter.

Met zijn handen voelde hij onder haar shirt en schoof zijn handen onder haar bh, kelly's borsten waren nog niet zo groot dus zijn handen omvatten haar tietjes. Haar harde knopjes gleden tussen zijn vingers door, ohhhh dit was zo verboden, maar ook tegelijk zo geil. Kelly kwam weer omhoog en deed haar armen al omhoog, gelijk trok pa haar sweater uit.

Ze wees met een vinger naar de voorkant van haar blauwe bh tje. Dat was ten teken dat daar de voorsluiting zat, en gelijk wriemelde pa de sluiting los. Helemaal naakt zat zijn dochter nu op zijn schoot. Met een bewonderende blik keek hij naar haar, Kelly boog zich weer voorover en wel zo dat een tepel vlak voor haar vaders mond kwam.

Gelijk zoog pa het harde kersje in zijn mond. Kelly zuchte, vaak had ze zelf aan haar tepels gevoeld, maar nog nooit had ze een vreemde mond aan haar knopjes gehad. Met zijn tong cirkelde hij om haar tepel om er dan weer op te zuigen, van de ene naar de andere borst, met zijn handen om haar middel. Het flitste door het hoofd van pa Het gekke was dat zijn verstand twijfelde, maar zijn gevoel gaf toe aan zijn geile driften. Hij hoorde zijn dochter licht kreunen terwijl hij op haar tepels zoog.

Het was nu te laat om alles te ontkennen, en hij trok het onderlijf van Kelly al richting zijn stijgerende pik. Kelly voelde haar kutje echt vochtig worden. Pa's eikel raakte haar venusheuvel, uit ergonomisch oogpunt kon de harde lul niet in haar sneetje. Met zijn handen duwt pa zijn dochter omhoog.

Ze had alleen een paar keer de lul van haar vriendje tussen haar benen gehad. Was je je aan het aftrekken met mijn slipje? Lekkere BJ van babe in blauw slipje Petite brunette plagen in korte rok en slipje Harley Dean's slipje vernietigen Vriendin doet haar slipje uit in het openbaar Tiener werpt haar roze slipje opzij voor BBC Strak wit slipje Het slipje van mijn zus Amateur tiener met een piepklein slipje Masturberen in haar slipje Eersteklas slet roomt in haar slipje Amateur brunette houdt ervan om haar kont in een slipje te laten zien Ze wordt geneukt terwijl ze haar slipje nog aan heeft Tiener cam talent trekt haar zwarte beha en slipje uit Magere Spaanse in haar slipje Vanuit de taxi naar mijn bed met mijn slipje uit Leuke brunette in haar slipje zuigt haar eigen tenen Duitse vrouw met geen slipje aan zuigt in een veld Mexicaanse vrouw in haar slipje geneukt Milf ruikt slipje van vriendin Druipend nat slipje Het melken van het slipje van tante Madison Chandler geneukt met haar slipje aan


betrapt slipje opzij
Zijn harde piemel raakte haar buik, en een rilling ging door Kelly. Ze voelde de eikel van haar vader tegen haar huid, een vreemd maar heel geil gevoel.

Haar tong zocht zich een weg in zijn mond, pa was weer overdonderd door het gedrag van zijn dochter, maar kon niks anders doen dan reageren op het geile gedoe van zijn dochter. Met zijn handen voelde hij onder haar shirt en schoof zijn handen onder haar bh, kelly's borsten waren nog niet zo groot dus zijn handen omvatten haar tietjes. Haar harde knopjes gleden tussen zijn vingers door, ohhhh dit was zo verboden, maar ook tegelijk zo geil.

Kelly kwam weer omhoog en deed haar armen al omhoog, gelijk trok pa haar sweater uit. Ze wees met een vinger naar de voorkant van haar blauwe bh tje. Dat was ten teken dat daar de voorsluiting zat, en gelijk wriemelde pa de sluiting los. Helemaal naakt zat zijn dochter nu op zijn schoot. Met een bewonderende blik keek hij naar haar, Kelly boog zich weer voorover en wel zo dat een tepel vlak voor haar vaders mond kwam.

Gelijk zoog pa het harde kersje in zijn mond. Kelly zuchte, vaak had ze zelf aan haar tepels gevoeld, maar nog nooit had ze een vreemde mond aan haar knopjes gehad. Met zijn tong cirkelde hij om haar tepel om er dan weer op te zuigen, van de ene naar de andere borst, met zijn handen om haar middel.

Het flitste door het hoofd van pa Het gekke was dat zijn verstand twijfelde, maar zijn gevoel gaf toe aan zijn geile driften. Hij hoorde zijn dochter licht kreunen terwijl hij op haar tepels zoog.

Het was nu te laat om alles te ontkennen, en hij trok het onderlijf van Kelly al richting zijn stijgerende pik. Kelly voelde haar kutje echt vochtig worden. Pa's eikel raakte haar venusheuvel, uit ergonomisch oogpunt kon de harde lul niet in haar sneetje. Met zijn handen duwt pa zijn dochter omhoog.

Ze had alleen een paar keer de lul van haar vriendje tussen haar benen gehad. En eerlijk gezegd vond ze haar vriendje ook geil, maar dit was toch weer heel anders zo met haar vader. Pa hield zijn paal vast en Kelly kroop iets naar voren en en plaatse haar kutlipjes op vader's eikel. Haar mond was licht geopend Pa knikte alleen maar, en heel langzaam liet Kelly zich op de harde paal zakken. Zijn handen voelden haar billen en duwde haar zo op zijn paal. Pa keek zijn dochter met geile ogen aan, op de een of andere manier voelde hij zich wel schuldig aan de hele situatie.

Hij duwde zijn onderlichaam omhoog om zodoende zo diep mogelijk in dat warme jonge sneetje te komen. Kelly boog haar hoofd weer naar haar vader toe en perste haar mond weer op de zijne. Beide tongen spelen met elkaar en Kelly beweegt haar onderlichaam op haar vader's pik. Het voelt voor haar net of zijn eikel haar baarmoeder raakt, een waanzinnig gevoel!!!!!!!!!!!

Ze gooit haar hoofd achterover en geeft een lange geile kreun en begint voorzichtig op haar vader te rijden. Vader pakt haar heupen vast en probeerd zo het ritme aan te geven.

Dan laat pa haar heupen los, omdat Kelly zelf het juiste tempo aanhoudt, en met zijn vingers probeert hij aan haar tepeltjes te trekken. Kelly voelt haar hele onderlichaam tintelen En door deze nieuwe ervaring voelt ze een orgasme al opkomen, steeds vlugger en harder begint ze te kreunen. Ze horen niet dat de achterdeur opengaat en moeder nietsvermoedend de bijkeuken in loopt, haar schoenen goed afveegt op de mat en de open keuken binnenloopt.

Ze schrikt want ze hoort kreunende geluiden uit de kamer komen. Kelly zit kort voor haar orgasme en hijgt en kreunt, ook pa blijft niet achter nu hij in dat strakke holletje zit. Dan komt moeder om de hoek en???????????????

Ze slaat in eerste instantie haar hand voor haar mond. Pa en dochter hebben niks in gaten, want beide zitten tegen een hoogtepunt aan. Kelly's lichaam verstijfd even, en begint dan te schokken op haar vader. Ze wordt niet gehoord, want dan begint vader's zaad ook te stromen en met zijn ogen dicht en zijn mond ver open, voelt hij zijn zaad in zijn dochter spuiten. Pa hoort en ziet nu ook dat zijn vrouw in de kamer staat, maar zijn orgasme kan hij niet meer stoppen.

Met een zalig gevoel wat hij niet meer kan onderdrukken sproeit hij zijn zaad in Kelly's samenknijpende kutje. Kelly heeft zelf nog niks door, en ze kreunt haar orgasme eruit. Moeder weet echt niet wat ze ziet en ze heeft een boze blik in haar ogen. Pa komt langzamerhand weer tot de werkelijkheid.

Nu heeft ook Kelly door dat er iets aan de hand is, en met een ruk draait ze haar hoofd om naar haar moeder. Die ziet haar dochter met een geile blik in haar ogen. Kelly hijgt nog na met haar vaders paal in haar sneetje, langzaam staat ze op en warm zaad van haar vader lekt uit haar kutje op zijn benen.

Moeder pakt Kelly bij haar arm. En toch heeft een gedeelte van hem er ook GEEN spijt van, het is gebeurd en beiden hebben ze genoten. In zijn hoofd heeft hij een vreemd gevoel, een deel van hem zegt " wat heb ik mijn vrouw aangedaan? Ja dit was een groot probleem in het gezin, vader wist dat het wat bezinken moest bij zijn vrouw, maar hij had ook zeker te doen met Kelly.

Haar kleine witte katoenen slipje Duits meisje geneukt met haar slipje nog aan Een beetje zijkant slipje actie Slipje uit voor heet koppel neuken Amateur blondje trekt haar slipje uit en vingert haar poesje Geile camera in blauw slipje Brunette gastvrouw betrapt je met haar slipje Hij snuift aan haar slipje Zus geneukt in haar slipje Kimber Lee's slipje scheiden om het inn haar te steken Geile slet en haar slipje Amateur met een grote kont wordt genaaid door slipje Was je je aan het aftrekken met mijn slipje?

Lekkere BJ van babe in blauw slipje Petite brunette plagen in korte rok en slipje Harley Dean's slipje vernietigen Vriendin doet haar slipje uit in het openbaar Tiener werpt haar roze slipje opzij voor BBC Strak wit slipje Het slipje van mijn zus Amateur tiener met een piepklein slipje Masturberen in haar slipje Eersteklas slet roomt in haar slipje