Buitensex twente negerin zoekt sex

Werk een checklist af met mogelijke dingen die haar storen. Is de deur dicht? Is de temperatuur van de kamer goed? Is de kamer schoon en netjes? Twijfelt ze ergens over of denkt ze ergens aan?

Vergeet seks op dat moment. Het is beter om iets anders te doen en tegelijkertijd te praten over hetgeen dat haar dwars zit. Goede muziek laat haar tot rust komen en laat haar op haar gemak voelen. Als je een paar suggesties voor nummer zoekt, bekijk dan hier mijn seksmuziek afspeellijst. Check ook de 2 stappen uit het Meesterminnaar Principe. Dit is een techniek die ik gebruik om een vrouw langzaam op te winden.

Helemaal onderaan dit artikel is het als bonus toegevoegd. Voorspel en hoe lang het moet zijn. Nu is 21 minuten het absolute minimum. Ik raad je ten zeerste aan om het voorspel langer te maken, het liefst zo'n minuten.

Vind je dat veel? Wat rot voor je. Laat me het je uitleggen: Super simpel om te leren, het is tijdsintensief dus ze heeft tijd om te relaxen en je kan na afloop makkelijk overschakelen naar beffen. Als je het nog nooit gedaan hebt is het misschien een beetje eng, maar het is ook weer een makkelijke manier om haar op te winden. Hier is een lijstje met vrouwelijke erogene zones. Als je meer wilt leren, check dan mijn cursus, de Meesterminnaar Methode.

Daarin leer ik je uitgebreid uit hoe je dit stap-voor-stap doet. Wind haar op gedurende de dag. Haar opgeilen begint niet wanneer je thuiskomt na het werk, maar wanneer je 's morgens wakker wordt.

App haar overdag, fluister in haar oor tijdens het eten of zoen haar in haar nek terwijl ze iets aan het doen is. Doet dit vóórdat je haar clitoris likt Na de massage of het voorspel, ga je langzaam naar beneden met je mond totdat je aankomt bij haar vagina. Wat ik je aanraad is om het volgende te doen: Lik eerst haar liezen.

Klik hier te zien wat haar liezen zijn Niet geschikt voor werk - alsof je dat nog niet doorhad. Dat zijn de groene lijntjes;. Bef daarna haar buitenste schaamlippen.

Klik hier om deze afbeelding te bekijken. Dat is een tegenvaller hè? Hou het langzaam Vermijd snelle bewegingen Je kan eventueel zachtjes sabbelen erop. Gebruik deze 4 verschillende bef technieken Ok, nu je een lang voorspel hebt gehad en de omgeving van haar vagina gelikt hebt, is het tijd voor de real deal. Daarvoor geef ik je hier 4 technieken die je kan gebruiken tijdens het beffen. Gehele tong Dit is de techniek die je als eerst wilt gebruiken.

Als ze heel gevoelig is, dan is de techniek die je voornamelijk wilt gebruiken. Kan ze het makkelijk aan? Ga dan door naar de volgende: Snel over de clitoris Dit is een beftechniek die een stuk intenser is voor vrouwen. Zo doe je het: Duw haar schaamlippen iets naar buiten, zodat haar clitoris goed zichtbaar wordt. Doe je mond open, zodat het op een 'O' vorm lijkt. Leg je mond als het ware op haar clitoris, zodat je lippen er precies omheen vallen en je tong precies haar clitoris raakt.

Beweeg het topje van je tong nu snel op en neer over haar clitoris. Eventueel kan je een heel klein beetje zuigen, waardoor het gevoel sterker is. ABC Ik weet niet welke 20 jarige 'blogger' van een of ander kleutertijdschrift deze techniek heeft verzonnen, maar het is bullshit.

Zuigen Dit is nog zo'n techniek die compleet verkeerd geïnterpreteerd wordt door veel mannen. Maar voor de meeste vrouwen is het té intens. Doe het alleen als ze al erg opgewonden is Bouw het héél langzaam op. Hoe je pijn of verveling tijdens het beffen voorkomt Elke vrouw is anders. Waar wil je dat ik je lik? Hoe vind je het lekker? Hoe lekker vindt je het? Zeg hoe lekker je het vindt! Ze hebben namelijk iets gemeen waardoor je ze absoluut niet wil gebruiken: Ze moet nadenken over het antwoord.

Ik meen het echt, en dit is de reden: In plaats daarvan kan je het volgende zeggen: Dit vind je lekker hè? Zeg dat je het lekker vindt als jullie al wat meer Dirty Talk gedaan hebben.

Gebruik je vingers Voordat je je handen gaat gebruiken, is het eerst belangrijk dat je haar even normaal beft. Na een minuut of 10, gebruik je ook je vingers.

In haar vagina zitten onder andere ook: En het makkelijkste orgasme om haar te geven, is het G-spot orgasme: Hoe je haar een G-spot orgasme geeft. Draai je vinger met de nagel naar onderen, zodat de zachte kant boven zit. Dit zorgt ervoor dat je haar geen pijn doet met je scherpe nagels snap je nu waarom lange nagels voor meisjes zijn? Blijf haar ondertussen gewoon beffen. Pauzeer even, en maak je vinger nat met spuug. Of nog beter, laat haar het doen. Ga zachtjes, een klein beetje naar binnen.

Niet te veel in een keer. Wanneer je 1cm binnen bent, ga je weer terug. Dat is het moment waarop je langzaam helemaal naar binnen gaat. Je komt nu een ribbelig plekje tegen. Dat is haar G-spot. Blijf deze beweging herhalen. Dat je het plekje gevonden hebt betekent niet dat je nu toestemming hebt om er met volle kracht autistisch tegenaan te rammen met je vinger. Wanneer ze bijna komt, kan je iets sneller gaan en meer focussen op alleen de G-spot.

Ik maak een grapje. Het beste beroep is helemaal geen taxichauffeur. Nee, ik weet wat je denkt. Het is geen dubbel anaal. Wat het wel is? Laten horen dat je het lekker vindt. Een groot aantal niet. Koptelefoon op en fantaseren maar. Heel simpel, maar heel effectief. Knoop het in je oren. Don't change a winning strategy Ok, je bent haar aan het klaarlikken. Wat doe je op dat moment? Klik hier voor het antwoord. Als je antwoord A of B koos, heb je het fout.

Het goede antwoord is C. Hierdoor weet je zeker dat ze uiteindelijk klaarkomt. Door hetzelfde langzaam te blijven doen, bouw je de spanning op. Waardoor haar uiteindelijke orgasme sterker wordt dan wanneer je haar probeert te 'finishen'. Laat haar langzaam tot rust komen. In de categorie domme dingen die man doen in bed: Als je de beftips uit dit artikel voor het eerst toepast op haar, of als het de eerste keer is dat jullie samen in bed belanden, zou ik het volgende doen: Heb niet direct seks geloof me, dat komt wel Knuffel tegen haar aan.

Zeg haar dat ze er heel sexy uitziet en daarna een van de zinnetjes uit het naspel gedeelte van het Dirty Talk Geheimen boek Blijf 5 minuutjes rustig bij haar liggen en haar lichaam strelen. Geef haar dan een glaasje water en een handdoek indien nodig. En dat is niet iets wat ze bij veel mannen heeft, en wat ze daardoor zal koesteren. Ik weet niet of bef standjes een woord is, maar ik ga het in ieder geval wel zo noemen.

En waarom ik het hierover ga hebben? Het is belangrijk dat zij zich comfortabel voelt tijdens het beffen Jij moet geen kramp krijgen Je wil overal goed bij kunnen bijvoorbeeld een hand erbij Het is wel leuk voor de variatie in bed om eerlijk te zijn, zijn er veel betere dingen die je kan doen om te variëren, waarbij dit vegeleken een klein dingentje is. Ik zal in de toekomst nog een wat uitgebreider artikel schrijven met befstandjes, maar ik zal je hier alvast mijn beste standje geven: Het beste standje om te beffen Wat je doet is heel simpel.

Zij ligt met haar rug op het bed. Trek haar nu richting de rand van het bed. Zorg dat haar kont ongeveer op de rand van het bed ligt. Haar benen dus net iets erbuiten. Leg nu een kussen onder haar kont. Zo is ze iets hoger en kan je makkelijker haar G-spot vingeren. Leg het andere kussen op de vloer. Hoe je het beffen spannender maakt Ok. Je wilt absoluut niet elke keer dit stappenplan letterlijk herhalen.

Dan wordt het saai. Daarom wil je het af en toe afwisselen. Zorgen voor meer variatie. En daarvoor is dit een goede manier: Nee, je wil met iets simpels en toegankelijks beginnen.: Een blinddoek Veel vrouwen kicken erop dat een man dominant is in bed. Blinddoeken hoeven niet duur te zijn. Zelf heb ik de neiging om ze kwijt te raken, dus ik koop niet te dure en het liefst een paar tegelijkertijd.

En nadat je haar de blinddoek hebt gegeven, wil je een tijdje later het volgende speeltje introduceren: Laat haar alle controle verliezen Waar ik het over heb? Dit zijn de beste soort handboeien. Nu je weet hoe je goed moet beffen, is er nog 1 ding dat essentieel is om te doen om een vrouw goed te leren beffen: Geef haar verschillende soorten orgasmes en hoe je dat doet Zoals hierboven in tip 6 al is uitgelegd, zijn er veel soorten orgasmes die een vrouw kan krijgen.

Je indruk kan maken op de vrouw in kwestie. Je kan haar namelijk niet alleen een eenvoudig clitoraal orgasme geven door haar lekker te beffen, maar opeens veel meer verschillende orgasmes. Jullie seksleven spannend blijft of het weer wordt. Een groot probleem bij veel stelletjes is dat er een sleur in de relatie komt. Door te blijven experimenteren met verschillende soorten orgasmes die je haar geeft tijdens het beffen, voorkom je dit grotendeels. Jij beter in bed wordt. Ook al oefen je deze orgasmes op verschillende vrouwen, het wordt daarna elke keer makkelijker om een nieuwe vrouwen deze orgasmes te geven.

Dus als je dan een vrouw tegenkomt die je echt leuk vindt, is het makkelijker om haar direct de beste seks ooit te geven. Waarom de meeste mannen dit nooit lukt Ik zal even eerlijk met je zijn: Als dat is erotische films gebeurt, is het pis.

In ieder geval, er is wel een gemene deler. En dat is dit: Als je haar een bijzonder orgasme wilt geven, moet ze bijzonder opgewonden zijn. Hoe je haar deze verschillende orgasmes geeft Hiervoor heb ik een simpel trucje ontwikkeld, dat ik het Meesterminnaar Principe noem. Ik heb het in een klein rapportje opgeschreven, wat ik graag met je deel, privé, in je inbox.

Check deze artikelen ook: Niet iedere vrouw komt even gemakkelijk klaar, maar als er een manier is om dit toch voor elkaar te krijgen, dan is het wel door middel van orale bevrediging gecombineerd met penetratie. Wat ik je daarom aanraad, is om na een serieuze periode van stimulering met je tong, ook je vingers mee te laten doen met het spelletje.

Begin langzaam tijdens het kussen van haar clitoris, met je vinger haar vagina binnen te gaan. De gespierde wand waarlangs je binnenkomt is het gevoeligst, dus het is niet nodig je vinger diep naar binnen te drukken. Let altijd goed op hoe ze reageert! Het kan zijn dat je met een dame te maken hebt die hier niet zo van houdt, of die wat verlegen is.

Dan kan het zijn dat ze hiermee niet verder wil. Als je merkt dat ze geniet, voer dan langzaam het tempo van de deinende beweging van je vinger op, en oefen met je mond en tong wat meer druk uit op haar clitoris. Veel vrouwen komen op deze manier in vrij korte tijd klaar. Zorg dat je goed onthoudt dat je je tong plat houdt en er veel bewegingen mee maakt. De wrijving is wat haar het goede prikkelende gevoel geeft.

Het vingeren is puur ter ondersteuning. Sommige vrouwen hebben graag een wat actievere masturbatie tijdens het beffen, dit merk je vanzelf aan haar reactie. Het daadwerkelijk binnendringen in de vagina met je tong, is voor sommige vrouwen een heerlijke ervaring.

Probeer dit eens uit, het kan je een positieve verassing brengen! Een andere goed trucje is om af en toe al het fysieke contact met haar geslacht te verbreken. Je begint opnieuw vlakbij haar vagina te strelen zonder deze aan te raken. Misschien heb je dit soort tips al eens eerder gehoord? Dit betekent dat je slechts heel langzaam intiemer wordt en stukje bij beetje wat verder gaat.

De spanning wordt hierdoor vele malen verder opgebouwd en als ze zich dan eenmaal laat gaan en jij zelf de druk opvoert, dan is het resultaat vaak heftig en intens. Wees niet verbaasd als je op deze manier je eerste spuitorgasme bij een vrouw meemaakt!

Net als dat een man voorvocht afscheidt als hij opgewonden is, gebeurt ditzelfde bij een vrouw, en soms in vrij heftige maten. Het vocht werkt bij de vrouw ook als glijmiddel. Hierdoor wordt seks voor haar plezierig, anders zou fysiek contact met haar vagina pijn kunnen doen bij haar.

Als je gaat beffen, moet je mentaal zijn voorbereid op het feit dat jullie lichaamsvocht zullen uitwisselen. Het is doodnormale neutrale vloeistof.

Echte smaak zit er niet aan, al kan dit per vrouw wel wat variëren. Natuurlijk is hygiëne bij dit soort contact erg belangrijk. Je moet er dus van op aan kunnen dat je partner schoon is! Soms kan beffen voor een man wat benauwend zijn. De ruimte tussen haar benen kan je gezicht beknellen. Zorg dat je ademweg vrij blijft, anders kan het benauwende gevoel een afkeer van het beffen als gevolg hebben, terwijl dit nergens voor nodig is.

Realiseer je dat orale seks voor veel mensen betekent dat er, vooral in het begin, eventjes een grens overschreden moet worden. Het vergt, vooral als je weinig ervaring hebt, wat lef om er mee te beginnen. Weet dat dit voor je partner net zo is. Als jij hoopt op orale bevrediging, dan kan het niet zo zijn dat je zelf niet bereid bent dit te geven! Zoals je weet, heb ik een deel van deze website gewijd aan het probleem van te snel klaarkomen bij mannen.

Als jij moeite hebt met het inhouden van je orgasme, en je wilt je partner niet tekort doen, dan is orale seks de perfecte manier om haar intens te laten genieten en haar klaar te laten komen voor jijzelf zo ver bent.

Je kunt bijvoorbeeld het vrijen onderbreken en dit direct vervangen door orale seks, om voor haar het genot door te laten gaan, maar voor jezelf een kleine pauze in te lassen.

Mannen met erectiele disfunctie of impotentie , kunnen met de juiste beftechniek hun partner toch meer dan genoeg bieden in bed. Natuurlijk is orale seks niet het enige wapen in je arsenaal, maar het is wel een ZEER belangrijk onderdeel, vooral omdat het een erg effectieve manier is om het grootste deel van alle vrouwen te laten klaarkomen!

Dus even ter conclusie. Vrouwen zijn niet hetzelfde als mannen. Neem daarom bij alles wat je doet tijdens seks, je tijd! Ook beffen is iets wat je dient op te bouwen. Ga stap voor stap te werk, zoen steeds dichterbij haar vagina, maar laat haar een tijdje wensen dat je doorgaat voordat je dit daadwerkelijk doet. Geniet zelf van wat je doet! Het moet voor jou een plezier zijn haar dit genot te bieden. Het mag nooit zo zijn dat je puur en alleen orale seks geeft omdat je het zelf ook verwacht.

Maak dit soort technieken een tweede natuur en zorg ervoor dat jij het geven van een goede orale beurt gaat zien als een standaard onderdeel van goede seks! Leef je in in wat je partner voelt en put trots uit het feit dat jij haar zo intens laat genieten. Je zult zien dat er altijd een beloning wacht! Soms is dit in de vorm van wat zij seksueel met je van plan is, soms is het alleen de uitdrukking op haar gezicht als ze klaarkomt.